Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 45
31
Fri Debat / Jeg elsker den grønlandske natur
« Dato: September 23, 2017, 11:30:25 pm »
Jeg skød dette rensdyr tidligere på ugenTaget med mobil

Jeg fiskede også ishavsrødinger med fiskestang denne gang - fordi det er hyggeligere end at fiske med garnNu er vi kommet så langt hen på året, at det bliver meget mørkt om natten. Der var nymåne i denne uge, og da der er mange kilometer til den nærmeste bebyggelse, er stjernehimmelen bare så flot. Det er også nu om efteråret det er bedst at se nordlys, og en aften var der et fantastisk nordlys i meget flotte farver.

Man kan desværre ikke fotografere det med en mobil (jeg prøvede).32
Politik / Trumpcare
« Dato: September 23, 2017, 01:54:29 am »

33
Politik / Så er der valg i Tyskland på søndag
« Dato: September 22, 2017, 06:11:16 pm »


Det ser ikke særlig spændende ud, men vi får se, om meningsmålingerne holder stik.

De rammer som regel ret godt.


34
Politik / Ejerafgiften på biler stiger også
« Dato: September 22, 2017, 05:31:32 pm »
"Man begynder en lille bitte rejse på vej mod at flytte afgiften fra det tidspunkt, hvor man køber bilen, til at dele afgiften udover den periode, hvor man har bilen", fortæller Torben Lund Kudsk, FDM.

https://www.dr.dk/nyheder/penge/det-bliver-billigere-koebe-en-bil-men-dyrere-eje-den

Man behøver ikke være professor for at regne ud, at for langt de fleste bliver det bare dyrere at have bil - fordi de ikke står og skal købe ny bil.

Ikke desto mindre lykkes det igen for regeringen at sælge det her som en afgiftsnedsættelse  :big_grin:35
Fritid / Har nogen forstand på haglpatroner?
« Dato: September 17, 2017, 06:21:25 pm »
Jeg har mest forstand på rifler, men nu har jeg tænkt mig at tage et jagtgevær med ud for at skyde harer og gæs.

Jeg har en taske fuld af patroner af forskellige mærker og haglstørrelser, hvoraf nogen er gamle.

Der er nogen i kaliber 12 af mærket Eley plastic high-flyer str. 3 hagl, og jeg tog nogen af haglene ud for at se dem. Jeg tror, det er engelsk størrelse hagl på godt 3 mm.

Der var 140 hagl i patronen, og de kunne skrive på papir. Er det så blyhagl? - og egner de sig til gæs?

Jeg har svært ved at bruge Internettet fordi kassen mangler og fordi der er mange slags hagl.

36
Fri Debat / Mangeprofilos
« Dato: September 17, 2017, 02:51:04 pm »
Jeg gik ind på google og søgte på:Så fik jeg bl.a. dette i svaret:Nu er mit spørgsmål, hvorfor der står i Google: "April 23, 2017, 07:53:05 am af Solkorset "

Tråden er jo oprettet af Dansknationalist, og Solkorset har ikke skrevet noget i tråden. Derfor var jeg meget forbavset over, at det dukkede op blandt resultaterne.

Du kan selv prøve.
37
Vi møder det her på debatten, hvor gamle sure og bitre mænd forfølger anderledes tænkende med alle de midler, som de har til rådighed uden selv at blive slettet.

Jeg er ikke i tvivl om, at nogen vil benytte lejligheden til at forfølge mig, fordi jeg skriver det her. Der er så meget, som man bare ikke "kan".

Hvis der er noget i samfundet, som støder de sure og de bitre, så kræver de lovgivning - så staten bliver mere og mere barnepige. Det er en glidebane hen imod et ufrit samfund, som selv Venstre hopper på, selvom den personlige frihed ellers er liberale værdier.

Det starter allerede i børnehavn og i skolen, hvor "legegrupper" er værktøjer, som lærere og pædagoger bl.a. benytter for at komme mobning til livs. Det virker måske - men børnene bestemmer altså ikke engang, hvem de vil lege med i dag.

38
Politik / Endnu et stort nederlag til Trump
« Dato: September 16, 2017, 08:51:45 pm »
USA's justitsminister, Jeff Sessions, har ikke lov til at gøre alvor af sine trusler om at tilbageholde føderale midler til Chicago og andre amerikanske byer, der nægter at følge regeringens strenge indvandrerpolitik.

Det slår dommer Harry D. Leinenweber fast i det, der er et juridisk nederlag for præsident Donald Trump og hans administration.

http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-09-16-dommer-i-usa-stopper-straf-til-byer-med-illegale-immigranter


Endnu en anklager tilsluttes kulegravningen af Trumps potentielle bånd til Rusland. Advokat Kyle Freeny, er den 16. advokat, som er kendt for at arbejde sammen med den tidligere FBI-chef Robert Mueller om undersøgelsen af ​​russisk indblanding i præsidentvalget i 2016.

Tre anklagere, der arbejder for Trump-Rusland Specialråd Robert Mueller, Adam Jed, Andrew Weissman og Kyle Freeny, afgik fra USA's District Court i Washington i går.

http://www.politico.com/story/2017/09/15/another-prosecutor-joins-trump-russia-investigation-242794


Ingen udenfor den tidligere FBI-chef Robert Mueller ved præcis, hvad de laver. Men der er spekulationer om, at de nu undersøger spørgsmål som:

  • Hvidvasker Trump-gruppen russiske penge gennem sine ejendomsoperationer?
  • Har russiske banker sikret lån, som store europæiske banker har foretaget til Trump?
  • Har Trump organisationen betalt bestikkelse til russiske grupper?
  • Og vigtigst af alt har nogen omkring Trump samarbejdet med russerne under det nylige valg for at få deres støtte til sin kampagne?

39
Politik / Vi har ikke meget at have den ringe tillid til vor egen kultur i
« Dato: September 15, 2017, 10:29:45 pm »
Jeg vil påstå, at den vestlige verden er totalt overlegen teknologisk, industrielt, videnskabeligt, militært, pekuniært - og såmænd også kulturelt på grund af, at borgerrettighederne har det bedre.

Giver det så mening, at have så ringe selvtillid, at man føler den vestlige kultur er truet af et mindretal af fattige dårligt uddannede indvandrere?

Vesten ville kunne gøre Nordafrika og Mellemøsten selvlysende i løbet af timer. Det skriver jeg da ikke, fordi jeg ønsker krig.

Jeg skriver det - fordi alle inderst inde ved, at det jeg skriver i indledningen er indlysende sandheder.


40
Politik / Hvorfor bliver sådan noget altid fortiet her?
« Dato: September 14, 2017, 11:33:56 pm »


Jeg ved godt hvorfor - gør du?

41
Samfund- & Kultur / Menneskeheden famler tit i blinde
« Dato: September 14, 2017, 09:59:29 pm »
I en lille by Cushing i Oklahoma står der nogen enorme olietanke, som kan dække 15% af USA's årsforbrug - såkaldte strategiske olielagre - og der mødes 14 pipelines - herunder Keystone, som alene kan transportere 600,000 barrels olie om dagen.

Man har valgt Oklahoma, fordi det var det mest seismisk stabile område i USA. Der var næsten aldrig jordrystelser.

Det er der så nu, og det er menneskeskabt.

Hydraulisk frakturering (også kaldet fracking) er en metode til at skabe revner og sprækker (frakturer) ud fra en boring i undergrunden ved at pumpe en væske blandet med sand eller andre hårde korn og visse kemikalier ned i boringen under meget højt tryk. Metoden benyttes bl.a. ved indvinding af olie og naturgas, herunder til indvinding af naturgas fra Nordsøen samt fra lag af lerskifer - skifergas.

Fra at være den stat med færrest jordskælv, er Oklahoma nu en af de stater, der er mest seismisk aktiv, efter at spildevandsinjektioner og andre fracking relaterede aktiviteter har ændret Oklahomas seismiske ansigt dramatisk.

I 2011 var der et 5,6 jordskælv og sidste år et på 5,8 på Richterskalaen. Man håber, at tankene kan holde til et jordskælv på 7.0.

Hvis lagrene bliver ødelagt, vil det sende chokbølger gennem oliepriserne og verdensøkonomien.

http://www.politico.com/magazine/story/2017/09/14/earthquakes-oil-us-economy-fracking-215602


42
Politik / Er det indvandrernes skyld?
« Dato: September 13, 2017, 10:50:42 am »
Citat: Godt nyt fra Nationalbanken: Stærk økonomi i Danmark - og lønnen vil stige
Danmarks Nationalbank har kigget nærmere på dansk økonomi, og konklusionen er klar:

Det går godt i Danmark.

- Dansk økonomi går stærkt frem i øjeblikket, og der er gode muligheder for, at udviklingen kan fortsætte, selvom der er pres på dele af arbejdsmarkedet, skriver Nationalbanken i en analyse af dansk økonomi.

...

I analysen kalder Nationalbanken opsvinget for solidt og frygter ikke umiddelbart, at økonomien løber løbsk, som det skete for ti år siden op til finanskrisen.

- I modsætning til tiden op til finanskrisen er risikoen for, at økonomien overophedes, mindre, men udviklingen betyder, at det bliver vanskeligere for virksomhederne at finde den rette arbejdskraft.

Nationalbankdirektøren advarer dog politikerne mod at bruge for mange penge fra de offentlige kasser, da det kan sætte for meget gang i økonomien.

http://www.dr.dk/nyheder/penge/godt-nyt-fra-nationalbanken-staerk-oekonomi-i-danmark-og-loennen-vil-stige43
Samfund- & Kultur / Offensimentum opløst af Facebook
« Dato: September 11, 2017, 10:32:29 pm »
Facebook her til aften lukket gruppen Offensimentum, fordi den ikke lever op til Facebooks retningslinjer.

http://www.dr.dk/nyheder/indland/ny-udvikling-facebook-lukker-omstridt-gruppe?app_mode=true

Der skulle ifølge wiki være mere end 100.000 medlemmer i Offensimentum, hvor man deler nøgenbilleder og hænger unge ud.

Ifølge DR har gruppen chikaneret  freelancejournalisten Karina, der har skrevet en kritisk artikel om gruppen.

Efter offentliggørelsen af historien er journalistens hjemmeadresse og telefonnummer blevet delt i Facebook-gruppen med denne opfordring til gruppens medlemmer: "Knep hendes liv".

- Jeg har tidligere skrevet om blandt andet digital svindel og svindlere på min blog, men der var jeg aldrig udsat for så meget chikane, som jeg har været efter at have skrevet en artikel om Offensimentum. Det er tankevækkende, siger Karina.

Jeg er ved at blive gammel, for jeg forstår ikke dansk ungdomskultur - og jeg synes det er alt for sent, at gruppen bliver lukket.


44
Politik / Svigt ved flygtningekvoter kan koste EU-støtte
« Dato: September 10, 2017, 02:39:32 pm »
EU-lande, som ikke vil deltage i kvoteordningen for flygtninge, kan selv nægtes anden EU-bistand, siger Tysklands forbundskansler, Angela Merkel,

- Hvis der ikke er solidaritet, når det gælder migration, så vil der heller ikke være solidaritet på andre områder.

Det opfattes som en advarsel til østeuropæiske lande, som kan miste store økonomiske bidrag fra EU.

http://www.dr.dk/nyheder/udland/merkel-svigt-ved-flygtningekvoter-kan-koste-eu-stoette

Det er også kun rimeligt, når de eksporterer flygtninge til os - at vi ikke samtidig skal tage pungen op af lommen for at afhjælpe deres fejlslagne politik.

De er så elendigt ledet, at deres egne uddannede borgere og de unge ikke vil bo der - og migrerer til mere stabile vesteuropæiske lande. Det har været en hel folkevandring, som vi skal tage os af oven i problemerne med flygtningene.

I Københavns fængsler er hver tredje indsat udlænding - hovedsagelig fra Østeuropa.
45
Politik / Kraftig opbremsning i bilsalget
« Dato: September 10, 2017, 02:28:12 pm »
Politikernes forhandlinger om bilafgift har ført til, at der er indregistreret 37% færre biler de første dage i september.

Ville det ikke være dejligt, hvis vi havde haft nogen klogere politikere, som kunne forhandle den slags i stilhed, som ellers går ud over så mange i bilbranchen?


Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 45