Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 58
31
Fri Debat / Den videnskabelige debat-hjerne
« Dato: Maj 20, 2018, 01:51:57 pm »
Jeg vil starte med at slå fast, at den møder vi ikke på Din-Debat, selvom Gubbi da har ambitioner om at tænke naturvidenskabeligt.

Hvor overbevisende finder du fakta, der modsiger din egen overbevisning, sammenlignet med de fakta, som du er enige i?

Nej vel - og det ændrer INTET, at fakta per definition er sande.

Det betyder mere for dig, hvad flokken mener, så du vælger kun at tro på informationer fra kilder, der allerede er enige med dine synspunkter.

(Jeg skal nok undgå at komme med billeder af får, som bevidstløst følger førerfåret).

Der ikke noget forkert i at følge flokken, hvis det bygger på fakta - men fakta er du jo ligeglad med, hvis de ikke understøtter det, som du mener i forvejen.

Det truer racens overlevelse

Hov - der hoppede jeg i med begge ben. Raceteorier bygger i ringe grad på videnskabelige fakta. Der er mindre forskel på en dansker og en kineser, end der er på mange afrikanske folkeslag (i dag kan man jo måle den slags videnskabeligt gennem DNA analyser).

Alligevel tænker mange på den hvide race - og den sorte race - hvad enten de vil være ved det - eller ej. Den dag der kommer videnskabelige raceteorier, vil jeg også tro på dem, men den slags har der aldrig været.

Alligevel - så hører man tit, at muslimerne ikke har taget mange Nobel-priser - og det er lige til Cirkusrevuen, fordi videnskabelig tankegang - slet - slet - ikke er noget, der præger din egen tankegang  :yes:


32
Hvad betyder overskriften?

Jeg synes sætningen er indholdsløs, fordi man ikke får noget at vide.

 - men det er Pia Kopkes begrundelse for at Region Hovedstaden har betalt 2 milliarder for et it-system - mens Region Syddanmark kun har betalt 252 millioner kroner for nyt it-system.

Citat:

Forvaltning har svært ved at forklare forskel

Hos forvaltningen i Region Hovedstaden har man ikke noget klart svar på, hvordan det milliarddyre it-system fra Epic adskiller sig fra Region Syddanmarks system fra den danske leverandør Systematic.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/hovedstadsomraadet/politikere-undrer-sig-hvorfor-har-vi-betalt-2-milliarder-kroner

33
Politik / Nyt skoleskyderi i USA
« Dato: Maj 18, 2018, 10:05:17 pm »
Nu har der været et nyt skoleskyderi på Santa Fe High School i Texas.

Mindst ti er dræbt og andre ti sårede.

Det er noget af en bet for Trump, der tidligere på måneden forherligede den frie våbenlovgivning på NRA's møde - og en bet for NRA.

https://edition.cnn.com/2018/05/18/us/texas-school-shooting/index.html

Mon ikke det ender med stramninger af våbenlovgivningen, hvis der bliver ved med at være så mange masseskyderier?

Man kan forestille sig, at halvautomatiske våben fuldstændig forbydes i det civile liv.
34
Det er egentlig et debatoplæg, som jeg har hugget fra DR, men jeg synes, det er godt.

Det koster 4,5 milliarder kroner om året at sløjfe arveafgiften. Hvem skal betale for det? Det skal de unge og nyuddannede, må man forstå. Det kom nemlig i denne uge frem, at regeringens hemmelige plan er, at sænke dagpengesatsen for de nyuddannede med et nogenlunde tilsvarende beløb.

Lad os lige slå fast med det samme, at det er en ufattelig dårlig byttehandel.

Mange danskere arver ganske lidt eller ingenting. Omvendt efterlader den rigeste procent af danskerne sig i gennemsnit 16 mio. kroner.

Det er først, når arven overstiger ca. 300.000 kr., at der betales skat. Derudover kan man allerede i dag hvert år skattefrit overføre 64.000 kroner til hvert barn og barnebarn. Har man f.eks. to børn, så kan man i løbet af bare fem år altså overføre mere end 600.000 skattefrit til børnene.

Derfor kommer det kun de rigeste til gode.

Er det rimeligt, at ungdommen skal betale til de aller rigeste?


35
Samfund- & Kultur / Internetkriminalitet 2017
« Dato: Maj 17, 2018, 12:27:51 am »
Peter Kruize, Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet har lavet en offerundersøgelse om Identitetstyveri, bedrageri, afpresning og chikane i cyberspace

Undersøgelsen er finansieret af Det Kriminalpræventive Råd.

Ca. 105.000 danskere været udsat for betalingskortmisbrug i løbet af de sidste 12 måneder


I offerundersøgelsen angav 148 af de 5.996 respondenter, eller 2,5 procent, at de havde været udsat for betalingskortmisbrug inden for de sidste 12 måneder.

Af de 148, der har været udsat for misbrug havde 22 selv meldt sagen til politiet, Fire af de 22 tilkendegav, at politiet afviste at modtage anmeldelsen.

Det gennemsnitlige tab var 6.103 kr. 

I 2017 måtte 18 procent selv dække (en del af) tabet. Her var andelen af det samlede tab de selv måtte betale 9 procent.

https://www.dkr.dk/media/13026/internetkriminalitet-2017-final.pdf

Har den slags oplæg interesse?36
Fri Debat / Er Trump den strengeste forhandler, der findes
« Dato: Maj 16, 2018, 04:56:14 pm »
Det påstår Sarah Sanders til Fox News.

Det får mig til at overveje, om andre ikke altid kan få en god aftale med Trump, hvis de roser hans hår, hans intelligens og hans ledelsesstil?


37
I 2010 var hver tiende dagpengemodtager nyuddannet - det er vokset til at være hver fjerde - mener indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Er indenrigsministeren den eneste i LA med en tilbagestående intelligens?

Det er forkert at regne i procent af antallet af arbejdsløse, hvis man vil finde ud af, hvordan den udvikling har været - for siden 2010 er antallet af arbejdsløse generelt dalet meget - og alene af den grund vil det se ud som om flere nyuddannede går og hygger sig (hvis antallet af arbejdsløse nyuddannede ellers er uændret).

Man må jo regne med, at de fleste nyuddannede er arbejdsløse, indtil de finder noget. Mange arbejdsgivere vil jo gerne kende eksamens karaktererne, inden de ansætter nogen.

Hvorfor fortæller indenrigsministeren ikke i stedet for, hvor mange det drejer sig om?


38
Samfund- & Kultur / Hvorfor er vandet gult på badestranden?
« Dato: Maj 14, 2018, 01:35:38 pm »


Sådan ser vandet ud på Hornbæk Strand

Også sidste år var der gult vand ved Øresundskysten, men det er noget ret nyt, for der er ikke givet en forklaring endnu.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-05-14-gult-vand-forvirrer-badegaester-paa-populaer-badestrand

Er det ikke sært, at det ikke er undersøgt?

39
Politik / Skal vi være bange for Kina?
« Dato: Maj 13, 2018, 09:44:05 pm »
Kina er verdens næst stærkeste stat militæret set

Der er langt til USA's militære styrke, men Kina opruster.I dag har Kina søsat et nyt hangarskib.

Kina har i de seneste år har haft en militærudgiftsandel af BNP på omkring 2% - men Kina økonomi vokser meget hurtigere end vestens økonomi - så det bliver alligevel til meget.


40
Samfund- & Kultur / Om at sætte ræven til at vogte høns
« Dato: Maj 13, 2018, 08:59:16 pm »
Kampen for et ghettofrit Danmark skal blandt andet vindes ved at forbyde folk på overførselsindkomster at bo i bestemte boligområder - ghettoerne.

Problemet er, at det er de samme danske politiske partier, som har skabt ghettoerne.

Før hen i tiden styrede boligselskaberne selv udlejningen, og det var typisk sådan, at ansøgerne med det laveste medlemsnummer fik lejligheden. Folk der boede i boligforeningen meldte tit deres børn ind i boligforeningen, og når de flyttede hjemmefra, så var deres nummer gammelt nok til, at de kunne få en bolig.

I de mest attraktive afdelinger med lave huslejer, skulle man dog have et gammelt medlemsnummer. Numrene kunne også arves.

Det fik politikerne forbudt, og så skulle alle boligsøgende skrives op på lige vilkår.

Det betød jo, at indvandrerne og folk på kontanthjælp fik let ved at flytte ind. Desuden lavede politikerne regler om, at kommunerne fil anvisningsret til hver fjerde ledige lejlighed, og det benyttede kommunerne til at anvise boligløse på overførselsindkomst - og til flygtninge, som de overtog ansvaret for fra Dansk Flygtningehjælp.

På den måde blev ghettoerne dannet.

Nu vil de samme politikere så pludselig ikke have, at folk på overførselsindkomst skal bo der. Det er meget problematisk, fordi kommunernes problemer er de samme som dengang de fik anvisningsretten - nemlig at de ikke vidste, hvad de ellers skulle stille op.

Der dukker jo ikke pludselig boliger op andre steder - ud af det blå. Det hele kommer ikke til at ændre meget ud over at genere mange borgere.41
Hvis du kan læse det her, så er det omsider lykkedes mig at poste et oplæg

Jeg er begyndt at få den her slags meddelelser igen på Din-debat.


Jeg skulle lige til at lave et oplæg om, at den danske Grand Prix sang er et frisk pust sammenlignet med den frygtsomme islamkritiske nørdkultur,

som jeg er blevet vant til på Din-Debat  :smile1: - og så kunne jeg ikke poste det.
42
Videnskab / Primitive hjerner
« Dato: Maj 12, 2018, 02:24:39 pm »
De mest primitive hjerner "tænker", at enten gør man alt, hvad der står i ens magt for at høvle muslimer ned - eller også har man sympati for islam.

  :tatice_03: hvor primitivt.

Jeg synes ikke, at vi behøver at være professorer alle sammen - men så lidt professor behøver man altså ikke at være  :smile1:

43
BROK BROK BROK

Et eksempel: I tredive år har danskere brokket sig over, at muslimerne måske engang vil indføre bønnekald til fredagsbøn i moskeerne

Carlo er en af dem, der har fået mange times kvalitetstid ud af at brokke sig over, at muslimerne måske en dag vil opgive deres APP på mobilen - og bruge gammeldags metoder til adhan.

Det sker ud fra devisen, at det er bedre at brokke sig for en sikkerheds skyld - end at risikere - at noget sker - UDEN at man har fået BROKKET sig.

- for fremtiden bliver frygtelig, når de fem procent muslimer udvandrer fra ghettoerne - og sætter majoriteten af vikinger under administration  :hyper:

GYYYYSE GYYSE44
De sære ord dækker over, at nu skal der holdes bedre øje med borgere som f.eks. ikke får vaccineret deres børn - og med de praktiserende læger, som skal dokumentere kvaliteten af deres arbejde. Det første lægehus er for længst blevet akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel  :hyper:

Jeg kan mærke, at jeg allerede reagerer imod de nye regler, når jeg læser fremmedordene - som ikke virker ret danske - og jeg skal tage mig sammen, så jeg ikke er for negativ på forhånd.

Meningen er jo at gøre det bedre at være dansker, og det kan kun ske gennem bureaukratisk kontrol, fordi man har svært ved at forestille sig andre muligheder.


Nu håber jeg, at det løser nogen problemer - for jeg kan regne ud, at de praktiserende læger skal bruge tid på det her. Tid der går fra patienterne.

Dels skal de jævnligt interviewes af en surveyer (det er altså ikke mig, der har forsøgt at fordanske det udenlandske ord - det er Regionerne).

- og dels skal de praktiserende læger ændre praksis og blive bedre til hygiejne, de skal gøre ligesom de andre læger gør - og de skal blive bedre til at holde øje med patienter - som er udsatte - og som ikke går til læge.

Hvis man er interesseret, kan man læse om "Vurderingsprincipper og vurderingsvejledninger for almen praksis" her: https://www.ikas.dk/deltagere-i-ddkm/almen-praksis/vurderingsprincipper-og-vurderingsvejledninger/

Det har ført til, at 200 læger har søgt om at gå på pension før tid for at slippe for de nye regler

I forvejen er der lægemangel, så på den front lover det ikke godt.


Tror du - Danmark bliver bedre med mere kontrol af lægerne og med mere kontrol af udsatte borgere?

Jeg kan godt mærke, at jeg selv er negativ - selvom jeg godt ved - at det bliver gjort med de bedste hensigter.

45
Religion-& Filosofi / Er ghettoaftalen ren planøkonomi?
« Dato: Maj 11, 2018, 02:23:47 pm »
Er det kun mig, som ghettoaftalen giver mindelser om et kommunistisk samfund, hvor staten styrer, hvor borgerne skal bo?

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 58