Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 63
31
Samfund- & Kultur / One shot
« Dato: August 20, 2018, 01:44:38 am »
"One shot" er et jagtbegreb man bruger meget energi på i jagtkredse især i USA, men det betyder også noget i Danmark.

For en uge siden var jeg på jagt. Jeg sejlede på en stor sø i en gummibåd, og så en simmel. Jeg besluttede mig til at skyde den, gik i land og fik fast anlæg, fordi den var et sted mellem 150 m og 200 meter væk.

Så skød jeg ét skud, den den drejede rundt om sig selv og døde. Det var mit første skud i 11 måneder. Jeg ved godt, at jeg egentlig burde skyde riflen ind og træne lidt, men jeg udskyder det altid.

Nu tror du måske, at jeg vil prale lidt om min skydefærdighed, men jeg sad lige før og læste om bandekonflikten, og så kom jeg til at tænke på det her.

Sidste år var der 42 skyderier, der kostede tre personer livet. Jeg ved ikke, hvor mange skud der var i hvert skyderi, men de kan ikke tage det der med "One shot" ret alvorligt.

Gad vide om det er meningen, at de vil dræbe modstanderen, for så skyder de godt nok elendigt. Måske kunne de lære det der med "One shot" - for det ville gøre problemet mindre med tiden.

Ja - bedre er jeg heller ikke  :smile1:32
Fri Debat / Nu er det snart for meget
« Dato: August 19, 2018, 08:02:34 pm »
Lige før poppede der en meddelelse op på min computer fra Times of Israel - om jeg har set, at Trump har sagt til Jordan konge, at Israel vil have en PM, der hedder Muhammad, hvis der ingen fredsaftale kommer med palæstinenserne.

Jeg har aldrig bedt Times of Israel om noget - og jeg siger aldrig ja til at modtage den slags - og jeg er også omhyggelig med ikke at sige ja til noget overhovedet, når jeg færdes på nettet.

Man bliver jo forfulgt af det.
33
Samfund- & Kultur / Udfordring
« Dato: August 19, 2018, 07:01:14 pm »
I dag er der ikke ret mange funktioner, som ikke kan udføres af robotter - hverken fabriksjob, kontorjob, i landbruget eller vedrørende salg.

Hvem skal købe alle varerne, som robotterne fremstiller, når de fleste borgere ikke længere tjener penge?

34
Debat om debatten / Mange er trætte af de evindelige islamtråde
« Dato: August 19, 2018, 03:28:24 pm »
Det skyldes først og fremmest, at islamkritikerne på Din-Debat messer de samme floskler, som vi har hørt tusind gange (i årtier).Kære islamkritiker

Kan du ikke tage dig sammen, og sætte noget sammen, som er mere egnet til debat?Med venlig hilsen

Anklageren


35
Politik / Politisk satire
« Dato: August 17, 2018, 09:08:41 pm »

36
Politik / Kulturberigelse i USA
« Dato: August 15, 2018, 07:59:39 pm »
Tilbedere på et islamisk kulturcenter, en sort hærløjtnant og et par, der forsøgte at afslutte deres datters forhold, da de fandt ud af, at hendes kæreste havde neo-nazistiske overbevisninger, var blandt de mennesker, der blev dræbt af højreorienterede racister i 2017.

Højreorienterede racister, også kendt som alt-højre, dræbte 17 mennesker og sårede 43 i USA sidste år.

Alt-højre er dermed den mest dødelige af alle politiske grupper.

https://www.courthousenews.com/2017-was-worst-year-for-right-wing-violence/


37
Samfund- & Kultur / Er det dyrplageri?
« Dato: August 14, 2018, 01:16:29 am »
Sidste år blev mere end 14 millioner levende grise eksporteret ud af landet. Ni millioner af dem kom ud på en transport på over otte timer.

38
Citater:

Med 99 procent af stemmerne optalt fører republikaneren Troy Balderson med under et procentpoint over Demokraternes kandidat, og amerikanske medier som Fox News siger, at valget er for tæt til at udråbe en vinder.

For mindre end to år siden vandt republikaneren Donald Trump med 11 procentpoint over Demokraternes Hillary Clinton, da staten Ohios 12. valgdistrikt stemte ved præsidentvalget i USA.

Men efter det samme valgdistrikt i nat holdt et valg i utide til Repræsentanternes Hus er Republikanernes forspring skrumpet ind til næsten ingenting.

Med 99 procent af stemmerne optalt fører republikaneren Troy Balderson med under et procentpoint over Demokraternes kandidat, og amerikanske medier som Fox News siger, at valget er for tæt til at udråbe en vinder.

Republikanerne har haft mandatet siden 1983, og partiets problemer med at genvinde sædet er del af en større tendens før det afgørende midtvejsvalg i USA, skriver Washington Post.

Avisen peger på, at ved de valg, der har været holdt i utide siden valget i 2016, har de demokratiske kandidater opnået markant fremgang.

Den største triumf kom i den normalt dybt konservative sydstat Alabama, hvor Demokraterne i slutning af 2017 vandt et suppleringsvalg til Senatet.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/sikkert-mandat-paa-vippen-trumps-parti-i-daarlig-form-foer-midtvejsvalg

39
Fri Debat / Danser med tosser
« Dato: August 07, 2018, 06:21:27 pm »
Danerne skal ej blive hjemme.
Petra vil udskifte dansken
uden at se de violblå øjne
det røde skæg
Petra elsker halal
Hvor naiv og dumt.
Det kan næppe være ok?

40
Citater: Den fransk-algeriske rigmand Rachid Nekkaz har tænkt sig at holde sit løfte fra marts om at betale de bøder, der bliver givet i Danmark for at bryde tildækningsforbuddet.

Han fortæller, at han vil komme til København for at betale bøderne.

- Jeg vil være i København 11. september for at betale alle bøderne, og det vil jeg herefter gøre hver måned, for selv om jeg er imod niqab, så vil jeg altid forsvare frihedsrettigheder over hele verden. Friheden til at bære en niqab, såvel som friheden til ikke at bære en hijab.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-08-06-rigmand-kommer-til-kobenhavn-i-september-for-at-betale-burkaboder


41
Politik / Er ytringsfriheden blevet udvandet?
« Dato: August 07, 2018, 12:20:23 am »
I Danmark har ytringsfriheden indtil Muhammed tegningerne altid handlet om, at staten ikke må indføre censur.

Nu er det blevet alle mulige andre, som heller ikke må forhindre ytringsfriheden.

I skolerne oplever man elever påstå, at læreren krænker deres ytringsfrihed, hvis de ikke må være frække.

Så langt er man ikke helt nået endnu i den offentlige mening, men udviklingen går i den retning.

Nu har Faceook, Youtube, Spotify og Apple har valgt at slette Alex Jones' indhold fra deres tjenester. Alex Jones havde flere millioner følgere.

Jeg synes ikke, det har noget med ytringsfrihed at gøre, for han kan bare ytre sig andre steder.

Sådan ser det ikke ud i Jakob Linaa Jensens øjne, som er chefforsker i sociale medier ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Hun er nok også meget venstresnoet eller Radikal, når hun underviser journalister.

Hun siger, at det rejser spørgsmålet, om Alex Jones ikke er mere farlig, hvis han bliver censureret, ligesom det også rejser spørgsmål om ytringsfriheden. For skal en ekstrem mand som ham ikke også have lov at tale frit?

Det kan han vel bare gøre andre steder. Det er ingen rettighed nogen steder, at ytre sig på et bestemt medie.

http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-08-06-tech-giganter-censurerer-kontroversiel-talkshow-vaert


42
Vi har mange gange truffet på ordet Whataboutism af personer her på debatten, som benytter sig af falske metoder.

Du skal ikke finde dig i at blive beskyldt for Whataboutism, for det betyder, at modstanderen er fej eller uvidende.

Whataboutism (også kendt som whataboutery) er en variant af tu quoque (latin:også du) logisk falskhed, der forsøger at diskreditere en modstanderens holdning ved at opkræve dem hykleri uden direkte at afvise eller modbevise deres argument, som især er forbundet med Sovjetisk og russisk propaganda.

https://en.wikipedia.org/wiki/Whataboutism

Whataboutism bliver ofte brugt som en afledningsmanøvre, og er et særligt tilfælde af en ad hominem fejlslutning, som tilhører kategorien af fejlslutninger, hvor en påstand eller et argument afvises på grund af fakta om den person, der præsenterer eller giver sin støtte til påstanden eller argumentet.

https://da.wikipedia.org/wiki/Tu_quoque

43
Fri Debat / Skal vi prøve at spå om fremtiden?
« Dato: August 04, 2018, 12:38:52 pm »
Jeg lægger ud

Den amerikanske økonomi betyder meget for den danske økonomi, og dermed for din økonomi, fordi den er så stor.

Lige nu går det godt i "Amerika", men det er lånefinansieret, så den amerikanske økonomi vil ende med en stor maveplasker.

De lever over evne, så den amerikanske statsgæld stiger med foruroligende hastighed (de har givet de rige ufinansierede skattelettelser - samtidig med at den amerikanske stat bruger flere penge end før).

Når "amerikanerne" falder på maven, så vil danskerne også komme i krise - og værst vil det gå ud over dem med rentetilpasningslån (f.eks. F1-lån) i deres huse, og for dem uden fast ejendom.


44
Politik / Nazisten der sprang fra
« Dato: August 03, 2018, 11:10:47 pm »
- Jeg kunne ikke holde ud, at vågne hver morgen og hade andre mennesker. Til sidst blev jeg nødt til at trække en streg i sandet.

Thomas Runge Jensen, har gennem 10 år været helt i front for nogle af Danmarks mest voldelige og racistiske grupper.
Dansk Front, White Pride og Blood & Honour. I dag har han brudt med miljøet

Hvor mange Thomas og hans organiserede nazi-kammerater har tæsket, er der umiddelbart ikke tal på

Det var vold for voldens skyld. I dag fortryder jeg kort og godt, at jeg var så dum, at gå ind i et miljø, der er baseret på det modsatte af det jeg står for i dag, siger han, mens han læner sig frem i havestolen.

https://www.bt.dk/danmark/nazisten-der-sprang-fra


45
Samfund- & Kultur / Mere kulturberigelse
« Dato: August 03, 2018, 09:05:44 pm »GABRIELE MÜNTER udstilles 3.5.2018 - 19.8.2018

Her er et par smagsprøver


Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 63