Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: 1 [2] 3 4 ... 58
16
Politik / Det kommende nye europæiske udrejsecenter for asylansøgere
« Dato: Juni 05, 2018, 02:27:40 pm »
Løkke har jo løftet sløret for at planerne om, at et nyt europæisk udrejsecenter for flygtninge i et europæisk land uden for EU allerede er fremskredet - og at bl.a. Tyskland og Østrig arbejder med på planerne.

Nu skal vi jo nok få ørerne tudet fulde af, at det det ikke bliver til noget - og bla. bla. bla. - fordi det er de gamle partier, som både kan og vil løse problemerne.

Derimod får vi kun brok fra den alternative højrefløj - og så en forudsigelse om at fremtiden vil blive frygtelig.

Men - sammen med etableringen af et indrejsecenter i Nordafrika - som EU lande også har planer om - så ser fremtiden ellers fornuftigt ud, for det vil stoppe flygtningestrømmen over Middelhavet.


17
Fri Debat / Jeg har lige repareret min håndmikser
« Dato: Juni 05, 2018, 03:18:45 am »
Jeg kan godt lide gamle ting, så jeg ville være ked af at købe en ny  :yes:

Jeg har haft den siden begyndelsen af 1970'erne, og da jeg fik den, var den allerede gammel, og håndtaget var samlet med isolerbånd. Vi fik den af min svigerfamilie, da jeg flyttede sammen med min kone.

Nu kan jeg se på DBA, at den kaldes retro :big_grin: og er fra 1950'erne

Jeg synes, det er fantastisk, at den har holdt i 60 år, for jeg har faktisk brugt den til daglig i alle de år  :smile1:

Den ser sådan ud: https://www.dba.dk/haandmixer-bosch-retro-haan/id-1038489821/

Det var dengang man lavede ting, der kunne holde.


18
Citat: "Det er en klokkeklar sejr for forhandlerne på lønmodtagersiden på det kommunale område, der blev ført an af Dennis Kristensen og Anders Bondo Christensen, at medlemmerne i de forskellige fagforbund har stemt et rungende ja til en ny overenskomst."

https://www.dr.dk/nyheder/penge/korrespondent-ok18-afstemning-er-en-sejr-bondo-og-kristensen

Det viser to ting.

1. Fagbevægelsen er meget demokratisk, fordi der er direkte demokrati, hvor medlemmerne bestemmer, om overenskomsterne er gode nok (det er altså ikke pampere i toppen af kransekagen, der bestemmer).

2. Kritikere som anti-rød har ikke ret i, at den danske model ikke fungerer
19
Politik / Kaos i fantasiland på den alternative højrefløj
« Dato: Juni 02, 2018, 11:07:54 pm »
Dette oplæg er foranlediget af Torsken, som ikke kan finde ud af, hvem der regnes som danske på Danmarks Statistik.

Det emne har været her før, og der er mange andre, som heller ikke kan finde ud af det.

Det ser sådan ud på DST:Det ses, at hvis en muslim indvandrer til Danmark, og får dansk statsborgerskab, så bliver hans børn ikke regnet som danske - fordi den indvandrerede muslim ikke er født i Danmark.

Det betyder, at der endnu kun er få efterkommere, som bliver regnet som danske i statistikken. Senere vil der blive mange, når næste generation fødes.

Det er da ellers ikke så svært vel?


20
Helbred / For syg til at arbejde, men for rask til at få hjælp
« Dato: Juni 01, 2018, 08:38:59 pm »
Jette Paulsen har hevet Ankestyrelsen i retten

Stråler fra wi-fi og fra mobiltelefoner har gjort Jette Paulsen for syg til at arbejde, men kommunen vil ikke give hende sygedagpenge.

Det er ikke en sygdom, der er anerkendt i Danmark eller af FN.

Der "sjove" er, at nogen bevisligt bliver syge - men i dobbelt blind forsøg, bliver de syge, selvom de ikke bliver udsat for stråling - hvis de vel at mærke tror, at de bliver udsat for stråling.

"Sygdommen" kaldes overfølsomhed over for elektricitet kaldet EHS.

Kender du til det?


21
At være muslim og kommunist er ikke noget, der kan vare ret længe, for en muslim og kommunist vil lynhurtigt blive myrdet af salafister på grund af blasfemi.

Der har heller aldrig været nogen muslimske kommunister før i historien - for "socialisme" i muslimsk forstand betyder ikke socialisme, som den er defineret i Vesten - men en unik form for arabisk socialisme ("socialisme" skal nødvendigvis forenes med Koranen og sharia).

Muslimske socialister mener, at Quranens og Muhammeds læresætninger - især zakat er forenelig med principperne om økonomisk og social ligestilling. De finder inspiration fra den tidlige medinanske velfærdsstat etableret af Muhammad.

https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_socialism

Det har ikke meget med Karl Marx at gøre, da Karl Marx havde et materialistisk og anti-religiøst udgangspunkt (religion er opium for folket).Derfor er Tigermanden selvklart både en nar og en troll. Kommunisme og islam kan selvfølgelig ikke forenes.


22
Fri Debat / Hvilket dyr er det mest irriterende?
« Dato: Juni 01, 2018, 12:40:49 am »
Der er en afstemning på DR, og det dyr jeg synes er mest irriterende, scorer højest der.

Det er rotten

Jeg synes også myg er irriterende, men jeg bor jo også i Grønland. Der er nu ingen myg nu, for det sner faktisk, og der har været 24 m/s i middelvind i dag. Når det er varmt i Danmark, så er det koldt andre steder.

Ulven scorer i øvrigt næst lavest i DR's undersøgelse med 4%.

Hvad synes du?
23
Politik / Messerschmidt bekymrer sig om vigtigere ting end EU-misbrug
« Dato: Maj 30, 2018, 10:34:10 pm »
Det gjorde Messerschmidt ellers ikke, før han blev valgt - men da var det selvfølgelig også andres misbrug, der stod på tapetet  :smile1:

Er det ikke lidt voveligt at stille op - før det er afgjort, om han har gjort noget kriminelt?


24
Historie / Flammen og citronen
« Dato: Maj 28, 2018, 02:14:13 am »
Flammen og Citronen blev danskernes frihedshelte under den tyske besættelse.

Deres rigtige navne var Bent Faurschou-Hviid og Jørgen Haagen Schmith. Citronen blev dræbt af tyskerne efter en voldsom ildkamp i oktober 1944. Flammen begik selvmord i oktober 1944, da han blev omringet af Gestapo-folk i et hus i Gentofte. Flammen fik sit navn, fordi han var rødhåret. I løbet 1944 var han Danmarks mest eftersøgte person, og tyskerne begyndte at anholde rødhårede mænd på gaden i København - i et desperat forsøg på at få fat på den rigtige ”Flamme”.

Jeg ville gerne bringe deres billeder, men jeg fik pludselig et anfald af kvababbelser om copyright, men du kan se dem her:

https://natmus.dk/historisk-viden/danmark/besaettelsestiden-1940-1945/flammen-og-citronen/flammen-stikkernes-vaerste-fjende/

https://natmus.dk/historisk-viden/danmark/besaettelsestiden-1940-1945/flammen-og-citronen/citronen-modstandskampens-altmuligmand/

Under besættelsen udførte frihedskæmperne omkring 400 likvideringer af stikkere. Flammen og Citronen blev venner og stod bag 11 af likvideringerne. De var med i modstandsgruppen De kom med i modstandsgruppen Holger Danske, som var en af de to store modstandsgrupper. Den anden hed BOPA (kommunisterne), som var var besættelsestidens vigtigste sabotageorganisation.

Hvem var stikkerne?

 
En del af stikkerne var danske nazister. De hjalp besættelsesmagten, fordi de holdt med tyskerne.

25
Politik / Der skal sandsynligvis være omvalg i Italien
« Dato: Maj 27, 2018, 10:13:47 pm »
Præsidentens kan ikke godkende den 81-årige euromodstander Paolo Savona som finansminister. Paolo Savona har kaldt Italiens indtræden i den fælles valuta som en "historisk fejl".

Det har fået Conte til at aflevere sit mandat til at danne regering tilbage til præsidenten.

Mon ikke også det er det bedste?

26
Samfund- & Kultur / Maren Spliid - en berømt heks fra Ribe
« Dato: Maj 27, 2018, 09:46:39 pm »
Maren Spliid er ikke den sidste heks, der blev henrettet, men jeg tror nok, at hun er den sidste heks, som blev brændt på bålet.

Den sidste heks som blev dømt var Karen på Falster, der var gift med Gregers Madsen - og hun blev først halshugget, og siden brændt den 4. april 1693 - men hun var jo død, da hun blev brændt.

Det var Maren Splid ikke, da hun blev brændt på bålet imellem galgebakkerne nord for Ribe i 1641Der er sat en mindeplade i Ribe for Maren Spliid på Laurids Splids hus, som findes endnu i Sønderportsgade

Maren Splid var fra det bedre borgerskab i Ribe, og da en af hendes mands konkurrenter - Didrik Skrædder - blev syg, kastede han skylden på Maren Splid, som skulle have kastet en forbandelse på ham 12 år tidligere, da de var oppe og skændes.

Han påstod, at 3 kvinder var kommet ind til ham om natten. De to kendte han ikke, men den tredje var Maren. De havde holdt ham, og Maren havde lagt sig på ham, vristet hans mund op og blæst ham i halsen. Derefter var Didrik blevet syg og havde brækket en klump bræk op i et bækken. Denne brækklump så mærkelig ud og blev det vigtigste bevis mod Maren.

Maren Splids nægtede at have noget at gøre med trolddom, og sagen blev da også henlagt i Ribe Byret af mangel på vidner.

Men i 1639, gav Christian IV ordre til, at sagen mod Maren Splids blev genoptaget ved Kongens Rettergang i København.

Op til retssagen sad Maren Splids fængslet på Københavns Slot. Under rettergangen indrømmede Maren nu pludselig, at hun havde dyrket trolddom. Hun blev vel tortureret, men det ved man ikke noget om.

https://www.danhostel-ribe.dk/maren-spliid-heksen27
Politik / Trump farcen
« Dato: Maj 27, 2018, 10:32:03 am »
Det er positivt, hvis det lykkes for Trump at mødes med formanden for Koreas Arbejderparti, Kim Jong-un, men Trump trænger i den grad til at få en succes.

Nordkorea vil selvfølgelig ikke afskaffe sine atomvåben. Den mulighed ødelagde George Bush totalt, da Saddam Hussein blev hængt. Ingen diktator er dum nok til at træde i hans fodspor.

Det er heller ikke meningen. If you can't beat them, join them - som man siger derovre. Nu får vi måske en endeløs række forhandlinger uden resultat ligesom under den kolde krig, men så er man da begyndt at snakke sammen, og så bliver det hele mindre farligt.

Værre ser det ud med hensyn til Ruslands-undersøgelsen, hvor Trump har ført sig frem på Twitter med spion-vinklen.

Problemet er, at det er lettere at kæmpe imod et andet lands efterretningsvæsen - og at Trump ikke kan være i opposition til landets ledelse, når det er ham selv, der er leder. Populisme fungerer ikke, hvis man får magten og skal kæmpe imod sig selv.

Det viser sig, at "Clintons spion" - som Trump kræver undersøgt - var Stefan A. Halper - en republikansk grundpille og professor emeritus fra University of Cambridge, som arbejdede for Nixon, Ford og Reagan administrationerne og var aktiv i George H.W. Bushs kampagne.   :big_grin:

(Hvis dette er Deep State, er det måske ikke så mørkt og mystisk som vi troede.) Stefan A. Halper spionerede på præsident Jimmy Carters 1980-kampagne for Reagan, og nogle siger, at han brugte tidligere CIA-agenter til at samle sine oplysninger.

Han var selvfølgelig ikke spion, men en helt legal meddeler - så nu har Trump malet sig op i et hjørne. Det har han gjort før, så nu må vi se, hvordan hans nye advokat slukker ilden  :smile1:


28
Samfund- & Kultur / Ahmed el-Haj
« Dato: Maj 25, 2018, 11:00:07 am »
Syrienkrigeren Ahmed el-Haj er (var?) salafist og fængslet i Tyrkiet og såret efter et bombeangreb imod IS.

I 2013 optrådte han i en Youtube-video, hvor en række danske islamister skød til måls efter billeder af blandt andre forfatteren Lars Hedegaard, den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og den konservative politiker Naser Khader.

Jeg gider ikke hælde vand ud af ørerne om at jeg ikke kan lide ham, for vi har haft titusinder og atter titusinder af den slags udgydelser de sidste tredive år - og det er enormt trivielt.

Jeg vil gerne debattere, hvordan det gik til, at han blev dansk statsborger

Jeg synes, at det er hul i hovedet at uddele danske statsborgerskaber til fjender af den danske stat.

Politikerne har imidlertid været optaget af nogen helt andre krav til de nye danskere - end om de er loyale over for den danske stat og Danmark.

For år tilbage kritiserede jeg ofte indfødsretprøven i debatten, og så fik jeg nogen rasende kommentarer og forsvar for indfødsretprøven (dengang den blev ændret). Nu kan man måske godt se, at de krav jeg ville have til nye statsborgere i stedet for - dem vi har - var fornuftige - for jeg skifter ikke mening på grund af modegriller. Den nuværende metode er helt forkert, og den kan man bare ændre uden at ændre grundloven. Jeg mener endda, at den nuværende metode er imod Grundlovens ånd - om ikke dens bogstav.

Det er enormt dumt at give statsborgerskab til nogen som er modstandere af grundloven.

29
USA’s præsident, Donald Trump, oplyser, at mødet med Nordkoreas leder, Kim Jong-un ikke vil finde sted som planlagt i Singapore den 12. juni.


30
Fri Debat / Kan vi få en mere interessant konspirationsteori?
« Dato: Maj 24, 2018, 12:20:31 pm »
Amerikanske diplomater er efter sigende blevet syge - og have oplevet "unormale følelser af lyd og trykbølger".

Det skulle både være sket på Cuba og nu i Kina.

Personligt tror jeg, at det er et HOAX, at man kan få  traumatiske hjerneskader af lyde - men jeg kan ikke bevise det.

Tror du, at man kan blive syg i sindet af at høre unormale lyde?


Sider: 1 [2] 3 4 ... 58