Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: 1 [2] 3 4 ... 51
16
Politik / Har statsministeren en svag moral og en dårlig dømmekraft?
« Dato: Februar 01, 2018, 05:57:14 pm »
Er det i orden at statsministeren har modtage gaven på et gratis sommerhusophold i Skagen til en værdi på 10.000 kroner - og at kvotekongerne giver Lars Løkke en check på 372.829 kr. til Løkkefonden.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/kvotekonger-forgylder-loekkes-fond/7015414


17
Politik / Trump viser igen tegn på sindssyge
« Dato: Februar 01, 2018, 05:15:35 pm »
Det er ikke så meget fordi Trump ikke har styr på fakta - men fordi det er navlebeskuende i sig selv overhovedet at beskæftige sig med - om hans tale om nationens tilstand var den mest sete nogensinde.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/959034299222843394?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dr.dk%2Fnyheder%2Fudland%2Ftrump-min-tale-var-den-mest-sete-i-historien

Det er ikke noget, som jeg har fundet på.

27 psykiatere og psykologiske eksperters vurdering: "Vi repræsenterer et meget større antal berørte psykiatriske fagfolk, der er stået frem for at advare mod præsidentens psykologiske ustabilitet og farerne det udgør ..."

https://www.nytimes.com/2017/11/30/opinion/psychiatrists-trump.html


18
Debat om debatten / Nu er der kommet mange gæster igen
« Dato: Februar 01, 2018, 04:40:04 pm »
Lige nu er der 91 gæster.

Nu vil jeg prøve at se, om det holder i aften her i tidszonen, når der er nat i Danmark.

- Hvis der altså bliver ved med at være kommentarer, som handler om noget andet end Krønge.


19
Debat om debatten / Debatten har udviklet sig til en gættekonkurrence
« Dato: Januar 31, 2018, 10:35:41 pm »
Det gælder for rigtig mange debattører som politisk ukorrekt, Olejensen, Måneskin, DerRudi, Henrijette, Viggo Kurt, massey, Langgaard-Nielsen m.fl. - at de mest op i - hvilke profiler hvem måtte have - end i at debattere emner.

Så er der endda nogen af dem, som anser sig selv for at tilhøre en høj-IQ race   :tatice_03:

Om lidt dukker terollprofilerne Dommeren, Venstrefløjens hævner eller en ny trollprofil op - og giver mig uforbeholden ret  :big_grin:

Din-Debat er foreløbig ved at være færdig, for det er ikke interessant for andre end dem selv.

20
Samfund- & Kultur / Om 4 dage er der Danmarks Indsamling
« Dato: Januar 30, 2018, 01:42:18 pm »
Siden Danmarks Indsamling blev afholdt første gang i 2007, har danskerne bidraget med knap en milliard kroner.

I 2017 samlede danskerne 90 millioner kroner ind, så interessen for Danmarks Indsamling er konstant.

I år samles der ind til børn, som vokser op uden hjem i verdens fattigste lande.

Af en eller anden sær og dunkel grund har den islamofobiske højrefløj meget imod at hjælpe klodens fattigste børn - mens det er helt i orden at Bill Gates bruger deres egne penge til noget tilsvarende ved at lægge et velgørenheds-gebyr oven i prisen på Microsofts produkter.

Man skulle ellers tro, at princippet om at man bruger sine egne penge til at støtte - virkede mere tiltalende på de ufølsomme.


21
Samfund- & Kultur / Mere om, hvilke billeder man ikke må offentliggøre
« Dato: Januar 29, 2018, 03:07:49 pm »
Landsretten fastholder dommen mod Rikke Louise Andersen, som blev dømt en bøde på 5.000 kroner i byretten for at offentliggøre et billede af en blotter på facebook.

Du kan sikkert huske, at billedet som Rikke lagde op på Facebook, stammede fra et overvågningskamera fra Dagli’Brugsen i Nyråd på Sydsjælland, hvor en mand havde blottet sig.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/sjaelland/landsretten-mor-doemt-offentliggoere-billede-af-blotter

Vi har debatteret, hvor grænsen går for hvad man må - og hvad man ikke må - foretage sig med sine billeder - og det må man altså ikke.


22
Fri Debat / Er du taknemmelig for noget?
« Dato: Januar 29, 2018, 02:07:59 pm »
Taknemmelighed gavner helbredet, så man sover bedre, føler sig mere optimistisk og det øger den generelle lykke.

I et studie bad psykologerne Emmons og McCullough universitetsstuderende om at indsende ugentlige lister over ting, de var taknemmelige for. I slutningen af ​​undersøgelsen viste det sig, at deres liv var forandret til det bedre.

I 1980'erne blev akademiske psykologer opmærksom på "taknemmelighed" sammen med andre positive psykologiske konstruktioner. Det har siden vist sig at føre til øget lykke, følelsesmæssigt velvære og tilfredshed med livet - såvel som nedsat stress, depression og angst.

- og det er da bedre end lykkepiller, som har bivirkninger.

Det foregår ikke bare i dit hoved

Nyere beviser har peget på "taknemmeligheds" gavnlige virkning på fysisk sundhed. I Emmons og McCullough-undersøgelsen, selvrapporterede  de universitetsstuderende, der blev instrueret til at udøve regelmæssige udtryk for "taknemmelighed" lavere satser for fysiske lidelser, som hovedpine og mavesmerter.

Forskere i Schweiz fandt, at taknemmelige personer oplever højere niveauer af fysisk velvære, er signifikant mere tilbøjelige til at engagere sig i sundhedspleje og har større tilbøjelighed til at udvise sundhedsfremmende adfærd som at vælge sunde fødevarer og at afholde sig fra stoffer.

https://thedoctorweighsin.com/how-gratitude-can-change-your-life-for-the-better/?Gratitude


23
Politik / Danmarks forsvarsbudget øges på grund af truslen fra Rusland
« Dato: Januar 28, 2018, 05:22:51 pm »
Citat: For første gang siden den kolde krig øges budgettet til det danske forsvar, og det er nødvendigt, mener forsvarschef Bjørn Bisserup.

- Trusselsbilledet har ændret sig. Det er ikke kun noget, vi mener i Danmark. Det er også Natos opfattelse.

- I vores del af verden har Ruslands ageren i forhold til Ukraine og annekteringen af Krim sat sine spor i Nato, og derfor er det nødvendigt at øge forsvarsbudgettet, siger forsvarschef Bjørn Bisserup, det er Forsvarets øverste chef.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/forsvarschef-flere-penge-er-nodvendigt-imodekomme-trusler

Det er ret morsomt, at de debattører, som har mest travlt med at beskylde nogen for at være landsforrædere - ville være de første som røg i fængsel for netop landsforræderi - hvis vi kommer i krig (og de fremturede).  :smile1:


24
Fri Debat / Genetter er en slags desmerdyr
« Dato: Januar 27, 2018, 10:22:10 pm »
De minder om katte, og i 2014 fandt man ud af, at de rider på næsehorn og bøfler, fordi de blev fanget på vildtkameraer i Sydafrika om natten.Her er en genette, der rider på et næsehorn om natten i 2015.

Efter man blev opmærksom på det sjove fænomen, har man fået flere billeder.

I linket herunder kan man se et billede af en genette, der rider på et af de sjældne sorte næsehorn.

https://news.nationalgeographic.com/2015/07/150727-animals-science-rhinos-riding-genets-africa/
25
Fri Debat / Wozniacki tjente mere end 14 millioner kroner i nat
« Dato: Januar 27, 2018, 08:20:59 pm »
Det var meget flot gjort af Wozniacki, men er der ikke for mange penge i topsport?

Wozniackis samlede præmiebeløb er nu oppe på 26.874.694 dollar - eller lidt mere end 172 millioner kroner.
26
Fri Debat / Folkestemningen er en sjov en :-)
« Dato: Januar 27, 2018, 07:45:11 pm »
For nogen dage siden var danskerne helt oppe og køre over, at Ali Parnians butik blev smadret, fordi han ikke ville betale beskyttelsespenge.

En politiker vejrede stemmer - og så blev der samlet næsten en halv million ind til Ali.

Jeg blev igen upopulær, fordi jeg stillede spørgsmålstegn ved sagen, men det er jeg så vant til (Ali var god nok, han var kristen osv. osv.).

Siden har sagen fået nyt liv, for det viste sig, at der er en verserende retssag imod Ali - så måske er han ikke så uskyldig alligevel.

Nu er der også sat spørgsmålstegn ved, om Ali har skullet betale beskyttelsespenge - eller om butikken blev smadret på grund af andre konflikter - end krav om beskyttelsespenge.

Den sag har jo den svaghed, at det er Ali og hans far, Mohsen Parnian - som er kilden til, at der bliver opkrævet beskyttelsespenge (og ingen andre er stået frem).

Nu ved folkestemningen så ikke, hvilket ben den skal stå på

Derfor ved politikeren som vejrede stemmer nu ikke, om de indsamlede penge til Ali Parnian skal udbetales, og afventer en afklaring.

Jeg spekulerer nu på, hvad der skal ske med de indsamlede penge, hvis det viser sig at hele sagen er en and, som er sat i værk af pressen og folkestemningen, som vi jo også har mærket her. Skal de indsamlede penge betales tilbage?

Jeg synes jo, at det er sjovt - fordi jeg er modstander af, at man er så hurtigt er oppe og køre - og dømmer så hurtigt på grund af nogen overskrifter i medierne  :smile1:


27
På den måde minder Trump om Licensnægteren:

    Hvis Trump kan lide en nyhed, anser han nyheden for at være sand
    Hvis Trump ikke kan lide en nyhed, anser han nyheden for at være falsk

Det er demokratiets største svaghed

Det gør dem nemlig forsvarsløse over for propaganda, og det er de desværre ikke ene om.

Trump har endda introduceret begrebet alternative fakta, og det er ikke mindre end dumhedens triumf - for fakta er selvfølgelig fakta. For at forstå, hvad vi har med at gøre, vil jeg fortælle en lignelse om de alternative fakta.Peter er ikke født blind, så han tænker tit på det, han har mistet. Lægerne har lovet Peter, at hans blindhed er midlertidig, men nu er der gået syv år, og han kan ikke engang skelne mellem lys og mørke, så han er ved at miste sin tiltro til autoriteter.

Peter, som tænker meget over det - han engang kunne se - lytter interesseret til meget af det, som for os andre er en selvfølge, og hver dag lytter han til vejrudsigten. Det evige mørke er langsomt ved at forgifte Peters sind, så han er ved at blive lidt sær, og han bliver mere og mere mistroisk over for meteorologernes vejrudsigter.

Man kan vel ikke stole mere på meteorologer end på læger?

Peters minder om det - han engang kunne se - blegner lige så stille, så han kan alligevel ikke lade være med at lytte til vejrudsigten, for han ville så gerne se solen igen bare en enkelt gang for at få friske minder - omtrent som et møl, der bliver ved med at flyve ind i en lampe, når det er mørkt. Igen og igen.

En dag får Peter besøg af sine bedste venner: Anne Marie og Per.


Anne Marie: Er det ikke dejligt vejr i dag - det er forår og solen skinner fra en skyfri himmel.

Per er lidt af en filur som ikke viger af vejen for at lave grin med sine medmennesker, så han siger: Ha ha ha - du vil nok muntre Peter op. Det er overskyet og kedeligt vejr.

Anne Marie kan godt lide Per, men engang imellem kan hun ikke lade være med at blive en smule irriteret over, at han laver grin med andre, så hun vrisser arrigt: Hold nu op med det pjat, enhver kan da selv se, at solen skinner!


"Enhver" rammer Peter tungt og dybt, men han siger ikke noget. Peter var engang en glad gut, men hans handicap har kastet en skygge over tilværelsen, så i dag er han mere pessimistisk, end han nogen sinde har været.

Peter tror derfor på Per. Det er et kedeligt vejr i dag.

På en eller anden måde virker det lidt dumt at diskutere, om solen skinner - og det kan Peter trods alt godt indse, for han kunne engang se, men hvad kan han gøre?
28
Politik / USA mistænker Assad for at bruge giftgas
« Dato: Januar 23, 2018, 11:20:24 pm »
Vi har ellers her på debatten hørt, at krigen i Syrien er slut efter at Islamisk Stat er slået, men den krig har altid handlet om meget mere end islamisk stat - og den er ikke slut.

Nu anklager den amerikanske udenrigsminister, Rex Tillerson syrerne for at bruge giftgas igen, og siger at det er Ruslands ansvar.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/usa-mistaenker-assad-bruge-giftgas-det-er-ruslands-ansvarEn lokal viser resterne af et af de missiler, der ramte Douma, frem

29
Samfund- & Kultur / Er bitcoins snart færdig som valuta?
« Dato: Januar 23, 2018, 12:43:16 pm »
For et år siden kostede en bitcoin 885 $, den 16. december sidste år kostede en bitcoin 19.343 $.

Så begyndte kursen at falde, og vi havde dengang debatten om bitcoin her.

Siden er kursen faldet meget. I går kostede en bitcoin 10.772 $ - og i dag fortsætter faldet.

Hvis man gør sig det tankeeksperiment, at bitcoin havde været en fremherskende valuta, så ville man lige nu kunne sammenligne situationen med hyperinflationen i Tyskland i 1930'erne, med medfølgende massearbejdsløshed, der medførte nazismens sejr og i sidste ende 2. verdenskrig.

Det er forståeligt, at Nordens største bank nu har forbudt deres medarbejdere at eje bitcoins. Man ville nok heller ikke kunne lide det i en bank, hvis medarbejderne spillede på galopbanen.30
Fri Debat / Hvor mange huller?
« Dato: Januar 23, 2018, 12:42:38 am »

Sider: 1 [2] 3 4 ... 51