Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 54
1
Debat om debatten / Her kan du skrive din mening om islam
« Dato: April 17, 2018, 01:15:01 pm »
Marius gav mig ideen til denne tråd, fordi han ikke kan huske, at han har læst mig kritisere islam.

Det har jeg skam gjort, men jeg gider ikke skrive det samme hele tiden. Nu gør jeg en undtagelse og gør det igen. Jeg prøver at holde mig til det vigtigste, ellers bliver det for langt.

Der er forskellige måder at gøre det op på, men ikke vestlige indvandreres kriminalitetsrate er godt og vel dobbelt så høj som etniske danskeres kriminalitetsrate. Somaliernes, palæstinensernes og irakernes kriminalitetsrate er de højeste - i den nævnte rækkefølge.

Ikke vestlige indvandrere bliver dømt for op imod 30 voldtægter om året, og det er langt mere end nogen anden gruppe.

Jeg synes, at kriminelle indvandrere skal smides ud af landet omgående, når de bliver dømt for noget alvorligt, hvis det kan lade sig gøre.

Blandt de muslimske indvandrere er der nogen, som går ind for at indføre kalifatet, og de hører ikke hjemme i et demokrati som det danske, fordi de er modstandere af forfatningen. Jeg synes derfor, at man bør forbyde Hizb-ut-Tahrir (det skal retten dog gøre).

Disse fundamentalister bør også smides ud, såvidt det kan lade sig gøre.

Jeg vd ikke om jeg har glemt noget, men ellers bør du forsøge at huske det, så jeg ikke behøver at skrive det samme igen - og igen.

Hvis du også skriver om, hvad du mener om islam i denne tråd, så kan alle se det, og vi behøver ikke læse det samme hver dag  :yes:

2
Samfund- & Kultur / Latterligt
« Dato: April 13, 2018, 09:58:57 am »
Nogen tror, at ytringsfrihed betyder, at ejerne ikke selv bestemmer, hvem der må skrive i deres egen avis - eller på Facebook.

3
Samfund- & Kultur / Danmarks populæreste TV
« Dato: April 12, 2018, 04:15:45 pm »
De fleste uger er DR Danmarks mest sete TV, og det var DR da også i uge 14, som er den seneste opgørelse.

De fem mest sete programmer var på DR. Jeg har før prøvet at lufte tallene, og får at vide, at i dag er TV aflyst af sådan noget som Netflix - men jeg tvivler på, at Netflix når op over 1,4 millioner seere, som DR har haft.

Derfor er kritikken af DR helt forfejlet, da man ikke kan blive bedre end nummer 1.

Alle de sure opstød handler nok mest om surhed over, at man ikke selv er for populær, i det mindste ikke de meninger man har.

Seertmllene viser også, at det er os, der er Danmark!


http://tvm.gallup.dk/tvm/pm/2018/pm1814_LiveVosdal.htm


4
Politik / Rusland advarer USA
« Dato: April 11, 2018, 09:40:38 am »
Hvis USA angriber Assads styrker, vil Rusland skyde missilerne ned, og vil endda angribe de steder de blev affyret fra.

Det sidste lyder helt vildt, for det vil typisk være den amerikanske flåde.

Jeg mener også, at det sidste Trump vil er at virke svag, så nu er han næsten nødt til at angribe.

Det indvarsler nye tider, hvor terrorbekæmpelsen kommer i 2. række, og Rusland/Kina er jo også betydelig farligere.
https://www.dr.dk/nyheder/udland/rusland-advarer-usa-hvis-i-angriber-syrien-skyder-vi-jeres-missiler-ned

5
Sovjetunionen udviklede sig til, at en lille overklasse udbyttede befolkningen ligesom man får en fornemmelse af i Animal Farm.

Det var aldrig gået, hvis de havde haft fagforeninger, som vi kender dem.

I et kommunistisk land er fagforeningerne ligesom de gule “fagforeninger” - KRIFA - Det Faglige Hus - og hvad de nu hedder - hvor fagforeningerne aftaler lønnen med arbejdsgiverne (kommunisterne) uden at medlemmerne har noget at skulle have sagt (fordi de ikke må strejke).

Det ved Licensnægteren ikke ret meget om, fordi han ikke engang er på arbejdsmarkedet og anti-rød har aldrig været medlem af en fagforening.

Men altså - I Sovjetunionen fungerede fagforeningerne fuldstændig ligesom de gule fagforeninger - men i Gdansk opstod Solidarność efter vestlig forbillede, og da de ikke kunne få kommunisterne til at acceptere deres krav, strejkede de.

Det var selvfølgelig aldrig.blevet til noget, hvis det havde været en vattet gul “fagforening”, som ikke må strejke.

Det fandt kommunisterne sig ikke i, og så blev den valgte formand Lech Walesa arresteret.

Vi ved vel alle sammen, hvordan det gik. Sovjetunionen kunne ikke leve med at arbejderne strejkede, og det var medvirkende til, at Sovjetunionen brød sammen.

Lech Walesa fik Nobels fredspris, fordi Solidarność var den første fagforening i Sovjetunionen, hvor arbejderne strejkede sig til en overenskomst.

Det er helt af røven til med et system, hvor arbejderne ikke må strejke.


6
Fri Debat / Tråden til de falske beskyldninger
« Dato: April 08, 2018, 06:24:54 am »
Her kan man samle de falske beskyldninger til kopier af nyheder, som er klippet ud i pressen og sat ind i et oplæg, som om det er debat.

Her er først et af PU, som falsk beskylder muslimer for, at de var gerningsmænd til at pløje ind i en menneskemængde i Tyskland.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7796.msg107414#msg107414

Her er også et af Licensnægteren, som beskylder muslimer for at overfalde tilfældige på gaden.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7839.msg107424#msg107424

7
Samfund- & Kultur / Gyse behovet
« Dato: April 07, 2018, 11:21:46 am »
Verden er meget stor, så hver eneste dag sker der tusinder af forbrydelser som voldtægter og drab.

Der er åbenbart en hel del danskere, som har et behov for jævnlige gys over forbrydelser - som Danmark er for lille til at dække - og derfor går de internationalt ud og udsøger sig passende forbrydelser, som de kan gyse over sammen med ligesindede.

Mon det er noget i deres barndom, som skaber gysebehovet?

8
Fri Debat / Skal toiletbrættet være slå op?
« Dato: April 04, 2018, 10:29:16 am »
Det er helt fint for mig, hvis toiletbrættet er slået op, men ikke alle er enige i det.

I et godt miljø er det ikke et problem, som trænger sig på, men man kan vel ikke løse det ved at skrue brættet af - for så kommer man let til at diskutere det.

Jeg synes, det vil være mere rimeligt at aftale regler for brugen af TV’et, for det bruger man samtidig. Kender du det, at du ser en udsendelse, og så er der en, som skifter kanal?

Kan vi være enige om, at det er mere småligt at hænge sig i, om toiletbrættet er slået op eller ned?

9
Fri Debat / Nu er klokken 25 min. over fem
« Dato: April 04, 2018, 09:27:18 am »
Jeg kan stadig se den flade jord.

10
Fri Debat / Nu er klokken lidt over fem i Grønland
« Dato: April 04, 2018, 09:25:40 am »
Jeg kan se den flade jord

11
Videnskab / Sluk lyset om natten, og køb sorte rullegardiner
« Dato: Marts 30, 2018, 02:51:00 pm »
Selv en smule lys i soveværelset kan føre til depression

Der kan være en sammenhæng mellem natlys og depression, viser undersøgelse.

For et helt mørkt soveværelse kan have stor betydning for din søvnkvalitet og dit mentale helbred. Og selv meget lidt lys kan være forstyrrende.

Det konkluderer japanske forskere fra Nara Medical University School of Medicine i en undersøgelse, der er publiceret i American Journal of Epidemiology.

https://www.dr.dk/nyheder/viden/kroppen/lyseslukker-selv-en-smule-lys-i-sovevaerelset-kan-foere-til-depression

Heldigvis sætter forskere spørgsmålstegn ved, hvad det egentlig er man måler, for det her har jeg et specielt forhold til. Andre undersøgelser viser, at forstyrrelse i døgnrytmen (det indre ur) kan øge risikoen for at blive depressiv.

Om en måned bliver det ikke mørkt, her hvor jeg bor, før vi kommer et stykke ind i august måned. Derfor har vi ret mange erfaringer med lys om natten, og jeg tror mere på, at mørkeperioden om vinteren kan føre til depression. Jeg har da også haft kolleger, som sidder foran en speciel lysskærm, der er skabt til formålet - og man har kunnet gå til lysterapi på sundheds centret i mørkeperioden.

Tror du på, at du kan få en depression af at blive udsat for et lys på minimum 12,4 lux nogen timer om natten?

12
Det er ikke fordi jeg vil efterligne anti-rød, men de overlevende fra skoleskyderiet kæmper imod udbredte konspirationsteorier, der hævder, at skyderiet aldrig har fundet sted.

Der gik kun få minutter, fra de 17 elever og lærere blev skudt ned på Stoneman Douglas-skolen i Florida, før teorier om, at det hele er løgn, begyndte at sprede sig på internettet.

En uge efter angrebet postulerede den mest sete Youtube-video i den sammenhæng, at de studerendes talsmand, David Hogg, er skuespiller  :tatice_03:

Hvordan kan nogen dog være så rablende og stadig fungere?

Det har også ført til dødstrusler mod David Hogg og hans familie.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/david-overlevede-skoleskyderi-saa-blev-han-beskyldt-vaere-skuespiller

Laura Ingraham, der er vært på et program på den amerikanske tv-station Fox News, har været årsag til at mindst fem virksomheder har sagt, at de vil stoppe med at købe reklameplads, fordi hun har hånet de overlevendes talsmand i sit talkshow. Nu undskylder hun for at redde sit job.

TripAdvisor, Wayfair, Hulu, Nestle og Nutrish har sagt, at de vil stoppe med at annoncere på kanalen i Laura Ingrahams sendetid.
13
Nu er Messerschmidt igen kommet i søgelyset, selvom EU's anti svindel enhed ikke er færdige med at undersøge, om han har svindlet i lovens forstand - eller om han bare har været uvidende og sløset med skatteydernes midler.

Om ikke andet, så er Messerschmidt årsagen til, at parlamentet ændrer reglerne for den fremtidige finansiering af politiske partier i Europa.

Ifølge Europa-Parlamentet skylder MELD stadig parlamentet omkring en million kroner, og da MELD hører hjemme i Frankrig, så har parlamentet forsøgt at få pengene via en fransk domstol. Men ved årets slutning konstaterede domstolen, at kassen i MELD var tom.

Nu har Parlamentet henvendt sig til Morten Messerschmidt for at få pengene, fordi han er den sidst kendte formand for MELD, og fordi det er hans underskrift, som står på en ansøgning om penge til projekter, som i sidste ende formentlig ikke var støtteberettigede.

Det kommer nok til at vente på, at EU's særlige enhed for bekæmpelse af svindel, OLAF, som er i gang med at undersøge både MELD og den tilhørende fond FELD - bliver færdige.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/eu-til-messerschmidt-vi-opgiver-ikke-krav-om-misbrugte-meld-penge


14
Fri Debat / Dagligliv i det lille sære land langt imod nord
« Dato: Marts 28, 2018, 03:49:48 pm »
Kriminaliteten stiger og falder i en uendelighed i det lille land - ligesom det meste andet også stiger og falder.

Udsvingene får indbyggerne i det lille sære land til at skændes helt vildt  :tatice_03:

15
Politik / Vestlige lande udviser russiske diplomater
« Dato: Marts 26, 2018, 05:25:35 pm »
Danmark udviser to russiske diplomater, og USA udviser 60 diplomater og lukker konsulatet i Seattle.

Det sker som reaktion på giftgasangrebet i Storbritannien, men USA har derudover begrundelsen om det "uacceptable høje" antal russiske efterretningsoperationer i USA.

Det handler selvfølgelig om indbandingen i amerikanske valg.

Rusland vil svare igen, og vi er måske på vej ind i en ny kold krig i kølvandet på den russiske annektering af Krim.
Sider: [1] 2 3 ... 54