Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 45
1
Politik / Angående at digte frit om "helten" Glistrup
« Dato: November 18, 2017, 03:22:48 pm »
Vi hører hele tiden - og igen - at Glistrup viste sit geni, da han advarede om muhamedanerne på et tidspunkt, hvor ingen andre kunne se det.

Faktacheck.

Glistrup begyndte først at advare om "muhamedaner invasionen", da han kom ud af Horserød i 1986.

Baggrunden var udlændingeloven af 1983, som gav indvandrerne et retskrav på familiesammenføring.  Før udlændingeloven af 1983 kunne flygtninge afvises af fremmedpolitiet på administrativt grundlag - og flygtningene stod derfor efter kritikernes mening fuldstændig uden rettigheder. Det blev så ændret, og flygtningene kunne nu heller ikke afvises ved grænsen uden at få behandlet deres asylsag.


Allerede da loven blev vedtaget i 1983 advarede den konservative justits-minister Erik Ninn-Hansen om, at der kunne komme raceuroligheder i Danmark, og at udlændinge truede nationalstatens eksistens.

Det var jo flere år før Glistrup tog muhamedaner-sagen op, og det gjorde Glistrup først efter at konsekvenserne af den nye udlændingelov blev tydelige.


Med hovedet under armen hyldes "helten"

Selvom Glistrup derfor hverken var fremsynet eller først ude med at advare om indvandringen af muslimer - så bliver han den dag i dag hyldet som en helt af netop den årsag.
2
Politik / Den kriminelle lavalder bliver ikke sænket
« Dato: November 17, 2017, 09:41:47 pm »
Regeringen er blevet klogere, så nu skal unge under 15 år ikke længere være over den kriminelle lavalder.

Hvis vi skal have noget, der skal reagere hurtigt og konsekvent, så kan vi ikke have et domstolssystem med forsvarer og anklager - lyder det nu.

Den konservative formand, Søren Pape Poulsen, har ellers kritiseret Søren Pind da han var justitsminister for, at det ikke blev til noget med at sænke den kriminelle lavalder - men han har skiftet kurs, efter at han nu selv er rykket ind i Justitsministeriet.

Derfor er en sænkelse af den kriminelle lavalder taget af bordet i regeringens nye udspil til en reform.

DF's gruppeformand, Peter Skaarup kalder det løftebrud, for forslaget var højt profileret op til det sidste valg, men er det da ikke befriende, at politikerne kan blive klogere  :smile1:

https://www.dr.dk/nyheder/politik/pape-loeber-fra-loefte-om-saenke-kriminel-lavalder-jeg-er-blevet-klogere
3
Debat om debatten / Velkommen til din-debat.dk
« Dato: November 17, 2017, 02:20:52 pm »
Her er ikke alverdens regler, men vi forventer almindelig god opførsel!

Sådan bliver man budt velkommen, men man opdager hurtigt, at det er tom snak, for der er ingen, som arbejder på den sag.

De fleste af os opfører sig ikke lige godt hele tiden, men J. Langgaard-Nielsen har proklameret, at han primært er her for at forfølge Carlo og mig - så hele formålet med hans tilstedeværelse på debatten strider imod god opførsel.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7080.msg94492#msg94492

Den sidste måned har han brugt udtryk om os som:  "følelseskolde psykopat" - " Luder-Carlo forveksler den virkelige verden med sine gale fantasier. Jeg forstår ikke, at personalet, dér hvor han er installeret, vedvarende lader ham benytte en computer" - "svagt begavet, primitivt tænkende psykopat".

Det ville jo ellers ikke være lovligt at skrive den slags om nogen i et medie - men her er det åbenbart tilladt.

Selv siger J. Langgaard-Nielsen, at han "får mig til at skære tænder og bide i gulvtæppet" - men det passer mig ret godt, at J. Langgaard-Nielsen og hans kammerater fremstår på den måde, for jeg er ikke interesseret i, at de skal virke sympatiske. Når man bliver erfaren, så bedømmer man den slags nøgternt.

Det er altså ikke mit ærinde - men jeg undrer mig lidt over moderationen?


4
Den amerikanske professor Brooke Harrington, der er blevet tildelt en bøde på minimum 13.500 kroner for at have mødtes med Folketingets Skatteudvalg, Skat og Erhvervsstyrelsen, hvor hun delte sin viden om hvordan kapitalforvaltere laver selskabskonstruktioner i skattelylande.

Det lyder lidt mærkeligt, men både SKAT og Erhvervsstyrelsen står også til at få en bøde og siger, at de ikke har hørt fra politiet og oplyser samtidig, at de først vil tage stilling til en eventuel bøde, når de har talt med politiet.

Brooke Harrington er gæsteprofessor på Copenhagen Business School, og har derfor fået arbejds- og opholdstilladelse i Danmark - og så må hun ikke.

Nu angriber Dansk Folkeparti den amerikanske professor Brooke Harrington. Udenlandske forskere bør være kloge nok til at sætte sig ind i reglerne, mener Martin Henriksen.

Dansk Folkeparti vil have styr på, hvad Brooke Harrington går og laver, fordi hun er udlænding med opholdstilladelse - men på amerikanske og andre universiteter går man nu og undrer sig over de danske regler.

    Hvis man som ansat på DTU går ud og laver et censorjob på Københavns Universitet, så kan du blive ramt af bøder. Det er der ingen, der har fantasi til at forestille sig.
    Anders Bjarklev, Rektorkollegiet

Er der ikke også for mange regler og for meget bureaukrati i Danmark?

https://www.dr.dk/nyheder/penge/gaeste-professor-staar-til-boede-hun-hjalp-skat-og-folketinget

https://www.dr.dk/nyheder/indland/efter-flere-boedestraffe-dansk-folkeparti-revser-udenlandske-forskere

5
Politik / Regeringens sundhedspolitik
« Dato: November 13, 2017, 12:08:55 pm »
Det bliver billigereUngdommen får råd til flere af de populære "sodavand" med 4,0% alkohol.

Billigere mandler. Prisen falder med 3,5 krone for 100 gram.

Billigere plastic. Afgift på PVC og ftalater falder væk

Det bliver der ikke råd tilF.eks. er nye former for kræftbehandling dyre, og regeringen vil gerne have skattelettelser.


6
Politik / Valg i USA
« Dato: November 10, 2017, 09:29:32 am »
Der er heldigvis ikke nogen, som pønser på at bygge en gigantisk mur der, hvor jeg går på jagt, og jeg kan heldigvis let holde mig væk fra Texas. Jeg følger alligevel lidt med, for jeg har svært ved at forstå menneskehedens foragt for naturen på den klode, som de ellers selv og deres efterkommere er afhængige af. Mange dyrearter er forsvundet for evigt, mens jeg har levet, og mange flere vil forsvinde.

I 2018 skal der være midtvejsvalg i USA, og Demokraterne skal genvinde 24 pladser i Senatet for at overtage flertallet.

I Virginia var der valg i utide, og det var sidste tirsdag. Republikanernes kandidat Gillespie tabte med hele ni procentpoint til demokraternes Northam. Gillespie vandt ellers disse vælgere med 10 point i 2014, og Trump vandt dem med 4 point i 2016.

På Breitbart stod der med stort på forsiden "Republikansk sump - Gillespie afvist" kun to dage efter at Steve Bannon, Breitbarts formand, i et interview forudsagde, at Gillespie ville vinde, fordi han havde omfavnet Trumps dagsorden.

I USA havde man kigget på valget i spænding for at se, hvordan Trump effekten ville virke (med tanke på midtvejsvalget) - og det havde Trump også selv, for han tweetede fra Sydkorea: "Ed Gillespie arbejdede hårdt, men omfavnede mig ikke, eller hvad jeg står for".

Trump snakker og tweeter meget, men ellers er der ikke sket noget særligt - selvom han burde have travlt, fordi det ser ud til at republikanerne kan miste flertallet i kongressen i 2018.


7
Samfund- & Kultur / De krigsliderlige og fredens religion
« Dato: November 06, 2017, 04:21:35 pm »
Man hører tit nogen ironisere over fredens religion.

Meningen er at fremstille muslimerne som en flok krigsliderlige karle, som verden omsider har mistet tålmodigheden med og deres håndlangere.

Primitive tanker
I disse islamkritikeres sind er det kun muligt at være for eller imod islam, for de ejer ikke evnen til at se nuancer. Det er umuligt for dem at se menneskers individualitet. Menneskeheden består ikke af individer - de er "en slags".

Der er selvfølgelig også almindelige mennesker, der er islamkritikere - og som ikke er nuance blokerede. Det er imidlertid ikke dem, jeg skriver om her. Det er de krigsliderlige islamkritikere.

Dem er der en nogen af her på debatten, som pr automatik ser ned på andre. Enten er man med dem - eller også er man imod dem. De synes det er uforklarligt, at danskerne ikke vil stemme på deres slags ved valgene, hvor tilhængerne af den slags følelser ellers også måles i befolkningen ud fra, hvem danskerne stemmer på.

Nu forlader jeg lige beskrivelsen af deres sind lidt.

I den virkelige verden er der både krigsliderlige arabere og krigsliderlige danskere - og deres krigsliderlighed sætter så store fingeraftryk på livet som helhed, at de nok har mere til fælles med hinanden, end de har med deres respektive kulturer.

De er angrebsivrige - mens almindelige mennesker nøjes med at forsvare sig selv, når det er nødvendigt.

- og kom nu ikke med den med, at Danmark er i krig, fordi tre blev dræbt i en terroraktion for et par år siden. Det er for primitivt.

Det har altid været sådan


Nogen mennesker er krigsliderlige og de har ofte været nationalister. Mange gange har nationalismens spøgelse hjemsøgt Europa i århundreder, hvor det har afstedkommet så ufattelige lidelser.8
Politik / I dag er mindst 26 dræbt i en baptisk kirke i Texas
« Dato: November 06, 2017, 01:08:27 am »


26 årige Devin P. Kelley gik ind i kirken, skød og dræbte mindst 26 kirkegængere og sårede omkring en halv snes i den lille by Sutherland Springs. Der er en gravid kvinde og børn blandt de dræbte.

Så satte han sig ind i sin bil og kørte til Guadalupe County nordøst for Sutherland Springs, hvor han blev fundet død i sin bil.Devin Kelley

https://www.nytimes.com/2017/11/05/us/church-shooting-texas.html

Alle de skyderier og drab i USA må have noget med våbenkulturen at gøre.9
Samfund- & Kultur / Jødeuroen i København 1830
« Dato: Oktober 31, 2017, 10:25:52 am »
Kong Frederik funderede over faren for nye uroligheder. I et brev til politidirektor Kierulff den 25. September 1830 skriver han: »Da jeg har bragt i Erfaring, at paa Jodernes Lovsahl som skal vaere paa Tirsdag agtede man at forurolige disse, saa undlade jeg ikke at underrette Dem derom.

Efter de omfattende jødeuroligheder i 1819, hvor militæret måtte sættes ind for at beskytte jøderne, var politiet bedre forberedt. 2-3 politifolk besogte systematisk byens værtshuse for at følge stemningen fra den 5. september. I alt nåede de at foretage mindst 180 besøg. Politiet var også meget hurtige til at rive opslag med opfordringer til uroligheder ned.

Det er ikke særlig omtalt, da danskerne ikke er stolte over jødeforfølgelserne, så jeg går til de historiske kilder. De er meget lange, så jeg vælger noget ud om urolighederne omkring 13. september 1830.

Fra fungerende politidirektør Braestrups rapport, nedskrevet time for time under uroen; den udgår derfor en god kilde til forståelse af politiets øjeblikkelige opfattelse af situationen.


Braestrup havde kl. 15.30 faet underretning om, at folk samledes i Krystalgade. Porten til den abne plads foran Meyers Minde var abnet, og man frygtede, at folk ville traenge derind. Braestrup sendte politibetjente derhen og fik stort set maengden til at sprede sig. Nogle betjente blev tilbage og passede pa. Men senere ogedes maengden igen, meldte betjent Wilstrup ham. Nu var det ikke blot gadedrenge, men ogsa aeldre personer, af udseende handvaerkersvende, der opmuntrede drengene til at rabe ad Joderne. Sa kom der melding til politikammeret, at uordenerne nu for alvor var begyndt, en gammel jode blev mishandlet, og ruder slaet ind. Sa gav Braestrup betjentene ordre til at rydde gaden om fornodent med magt. Men inden politiet folte sig tvunget til dette, spredtes maengden pa politiets opfordring. Rapporten er underskrevet kl. 18.45. Uroen varede altsa i lidt over 3 timer.

Bag byggepladsen i Meyers Minde25 opholdt sig en del aeldre og fattige joder. De var bange, og Joden, der var blevet overfaldet, var lobet fra Meyers Minde for at hente hjaelp. Et brev fra en af de derboende joder viser deres sindstilstand: »Herr Abrahamsen er i den dodeligste Angst, da Huset her hele Dagen har lignet en beleiret Faestning, hvor Ingen tor at komme ud eller ind uden at blive kastet med Stene og raabt Hurra efter af Pobelen, hele Pladsen her vrimler deraf. Inspecteuren har bedet at sende Lund til dig, da han forgjaeves idag har sagt det til Lion Israel26, som slet ikke vilde hore noget om det og sagde: »Lad dem kun komme. De gjor ingenting«. Vil du ikke enten gaae til en af Repraesentanterne og bede at lade Politimesteren det vide, maaske det kunde hielpe, og at der blev taget alvorlige Forholdsregler. Deter paa den hoieste Tid, da de vilde storme Poriten. I storste Hast og Angst (underskrift ulaeselig)«27.

Af et brev fra inspektoren pa Meyers Minde til den Jodiske menighed fremgar odelaeggelsernes omfang28: »Jeg maa paatage rnig den sorgelige Pligt at melde d'Herrer Repraesentanter, at Pobelen formedest det, at Porten stod aaben ... har stormet ind i Gaarden, indslaget circa 180 Ruder, uden at jeg kunde forebygge det, indtil Pobelen endelig ved Politiets Mellemkomst, som jeg havde ladet hente, standsede nogenlunde, og jeg fik Porten lukket. De ... som indsloge Vinduerne var Skoledrenge ... saavel som ogsaa nogle store Mennesker. Selv endog paa 2. Sal ere Vinduer indslagne, og endog et Menneske fra Stiftelsen er blevet saaret. Kobenhavn d. 14 September 1830. G. David lnspecteur«.

Herefter følger politirettens behandling af begivenhederne.

https://tidsskrift.dk/historiejyskesamling/article/view/39533/43698

Meyers Minde blev stiftet for de penge handelsmanden David Amsel Meyer efterlod ved sin død i 1813. Stiftelsen var et hjem med friboliger for uformuende jøder. Bygningen ligger stadig lige bag ved synagogen i Krystalgade og er i dag jødisk plejehjem.

Jøden, der blev væltet omkuld og sparket af pøbelen, da han ville hente hjælp hed Goldzier, og Der var også uro ved synagogen.


https://tidsskrift.dk/historiejyskesamling/article/view/39533/43698

10
Politik / Danmarks nyeste nationalsocialistiske parti hedder Nordfront
« Dato: Oktober 30, 2017, 05:43:48 pm »
På deres danske hjemmeside skriver redaktionen om "Jødefejden i Danmark 1819". De er utilfredse med at danskerne fremstår jødevenlige på grund af, at jøderne blev hjulpet til Sverige.Citat: "Det begyndte med at man fandt opslag på Børsen (af alle steder) i København den 3. september 1819 om at ”fordrive jøderne, denne samfundets pest”. Og opfordringen lød på at angribe jødiske forretninger og bopæle. Den første det gik ud over var silke- og klædekræmmerbutikken, der tilhørte Brdr. Raphael. Her skete det første angreb fra en folkemængde og ruder blev knust. Politiet i København var trods, rygterne var løbet i forvejen i flere dagen inden, ikke forberedt og måtte søge hjælp fra militæret. Kl. 23.00 den aften kunne man melde alt roligt i København."

Det begyndte med muslimerne og nu følger jøderne
Den yderste højrefløj er altså ikke kun efter muslimerne. Det giver for så vidt også god mening, for genforskning beviser, at jøder og palæstinensere er det samme folk. Også kulturelt er de nærtbeslægtede. Både jøder og muslimer omskærer deres drengebørn, de anser svinet for at være urent, de spiser kun kød fra dyr, som er rituelt slagtede osv.

Dem skal vi nok komme til at høre mere til ligesom i Sverige.

11
Donald Trumps tidligere kampagneleder, Paul Manafort, skal møde i retten anklaget for at konspirere mod USA, hvidvaskning og skatteunddragelse samt flere andre forhold.

Manafort og hans tidligere forretningspartner, Rick Gates, overgav sig til det føderale forbundspoliti, FBI, tidligere i dag.

Af anklageskriftet mod Manafort og Gates fremgår det, at de er under anklage for at have arbejdet som agenter for flere pro-russiske politiske partier i perioden 2006-2015, at de har holdt det skjult for de amerikanske myndigheder samt at have tjent op til 75 millioner dollar på det arbejde. Penge, de har gemt i flere udenlandske selskaber og konti på blandt andet Cypern og Seychellerne.

Det sker som led i den undersøgelse, som den særlige efterforsker, Robert Mueller, siden maj har stået i spidsen for. Undersøgelsen er blandt andet sat i gang med det formål at afdække, hvilke forbindelser der har været mellem Rusland og Donald Trumps kampagnestab under sidste års præsidentvalgkamp.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/trumps-tidligere-kampagnechef-tiltalt-skattesnyd-hvidvask-og-agentarbejde


12
Samfund- & Kultur / Ny forklaring fra Peter Madsen
« Dato: Oktober 30, 2017, 01:54:48 pm »
Citat: Peter Madsen og hans forsvarer har siden sidste frist anmodet om at blive afhørt til sagen af politiet. Der blev derfor gennemført afhøring lørdag den 14. oktober. I forbindelse med denne afhøring er sigtelsen udvidet til også at omfatte anden kønslig omgang end samleje under særlig skærpende omstændigheder, jf. straffelovens § 225, jf. 216 stk. 3, jf. stk. 1, Denne sigtelse sker med baggrund i de 14 stiklæssioner, der er tilført Kim Walls i og omkring kønsdelene.

Peter Madsen nægter anden kønslig omgang og nægter også fortsat drab.

Ny forklaring fra Peter Madsen
Han har nu forklaret, at Kim Wall døde som følge af en kulilteforgiftning i ubåden på et tidspunkt, hvor han selv var på ubådens dæk.

Endvidere har Peter Madsen erkendt, at det var ham, der efterfølgende har gennemført parteringen af liget og siden har smidt alle ligdelene i Køge Bugt.

Citat slut.

http://www.mynewsdesk.com/dk/koebenhavns-politi/pressreleases/status-paa-efterforskningen-i-ubaadssagen-2240486

Peter Madsen kan stadig være uskyldig selvom han har løjet, men det bliver sværere og sværere at tro på - bl.a. fordi Peter Madsen har tilføjet liget de 14 stiklæsioner omkring kønsdelene.


13
Mennesket bliver født godt, og med nogen medfødte sociale egenskaber, så hvis man ikke ødelægger det, så bliver det et godt menneske.

Jeg overdriver lidt for at fremme forståelsen. Hvis et barn får tæsk med en livrem, og det ikke er retfærdigt, men styret af faderens hidsighed og får besked på at gå hen og stjæle i Bilka, så er der gode chancer for, at det ikke bliver et godt menneske - selvom det blev født med nogen gode egenskaber.

Det skriver jeg ikke for at undskylde forbrydere, for de er lige meget forbrydere, hvad enten de har haft det hårdt eller ej - og skal straffes på den mest hensigtsmæssige måde - og ikke på en specielt blød måde, hvis de overtræder straffeloven.

Det fryder nogen mennesker, hvis kriminelle oplever livet som et personligt helvede

Hvis man har et hårdkogt samfund med en hårdkogt lovgivning, så avler man hårdkogte forbrydere. Det kan godt være, at det for nogen er en personlig tilfredsstillelse at plaffe en forbryder ned med et lovligt våben uden at blive straffet for det, og at blive udråbt som en helt. Bagsiden af medaljen er, at der er mange drab og meget vold i et hårdkogt samfund - og sundhedssektoren og den sociale sektor er under pres økonomisk, fordi de konkurrerer med fængselsvæsenet om samfundets ressourcer. Det bider sig selv i halen, fordi borgere oplever selve livet uretfærdigt, når en i familien ikke får ordentlig lægehjælp, som andre ellers får. Det fremmer ikke deres sociale egenskaber.

Nu skal du ikke tro, at jeg går ind for bløde straffe

Jeg går ind for, at straffene skal have lige netop den hårdhed, som erfaringsmæssigt giver mindst vold og kriminalitet i samfundet - fremfor at være styret af hævntørstige og hårdkogte mennesker.

Straf virker nemlig forebyggende - men den kan både være for hård og for blød set i forhold til at minimere vold og andre forbrydelser.

14
regeringen og Danske Regioner opretter Nationalt Genom Center som led i en national strategi for såkaldt personlig medicin, og der er allerede valgt en direktør for det nye center, der midlertidigt skal have til huse på Artillerivej i København sammen med Sundhedsdatastyrelsen og Statens Serum Institut.

Regeringen må derfor være ret sikker på at få lovgivningen igennem.

Når det er sket, så er du ikke herre over, om din DNA skal i registret.

Sundheds- og Ældreministeriet har netop sendt et lovforslag om genomcenteret til høring blandt en række organisationer.

Flere af dem advarer om, at tiltaget vil udhule retten til privatliv. De praktiserende lægers videnskabelige fællesskab, DSAM, bekymring over, at der i lovforslaget om det nye center ikke er fastsat krav til, at der skal indhentes samtykke fra danskerne, før deres dna bliver indsamlet fra eksempelvis hospitaler.

Der er selvfølgelig også fordele ved sådan et register, for hvis dine gener øger risikoen for at få kræft, så kan du sørge for at gå til flere undersøgelser og du vil være mere opmærksom på en mulig kræftsvulst - og det samme kan lægerne lægge en strategi ud fra.

- men prøv at forestil dig, hvor mange timer du vil bruge livet igennem på at tænke over, at risikoen for at dine børn mister dig som forælder er ret stor.


15
Samfund- & Kultur / Hvorfor har ingen respekt for licensnægterne?
« Dato: Oktober 21, 2017, 10:47:27 pm »
Det er ikke ærlige mennesker, som deltager i en politisk protest. Det kunne man godt have respekt for.

Havde det været ærlige mennesker, som deltager i en politisk protest - så ville licensnægterne nægte at betale på ærlig vis  - og så ville de blive slæbt i fogedretten, hvor de forklarede, at de nægter at betale licens af politiske årsager osv.

Det gør de ikke - de lyver om, at de ikke har licenspligtige apparater - og fordi de har en dårlig moral, kan de ikke noget forkert ved at lyve.

Derfor tror de fleste ikke på, at licensnægterne nægter at betale af politiske årsager. Det er bare så tydeligt, at det ikke må have personlige omkostninger for dem at deltage i en politisk protest - tværtimod - kan man sige.

Havde de ikke haft økonomisk vinding ud af det, så havde de nok heller ikke været licensnægtere.

Det oser langt væk af at være almindelige nasserøve, som har fundet en bekvem undskyldning for at slippe for at betale.


Sider: [1] 2 3 ... 45