Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 1418
1
Sikkert nogen fra NWO så de så bruger for at gøre hele anti NWO bevægelsen ulovlig.
Tilhængere af Anti NWO bevægelsen anses for at være helt uskadelige.

Hvor mange har National Action dræbt?

Sølvpapirshatten "beskytter" mod usynlige fjender.


2

Det er meget få fra National Action der er dømt for dødstrusler. Men det lykkes NWO at gøre bevægelsen ulovlig. Synd fordi at de gjorde det godt i kampen mod NWO.


3
Sikkert nogen fra NWO så de så bruger for at gøre hele anti NWO bevægelsen ulovlig.
Tilhængere af Anti NWO bevægelsen anses for at være helt uskadelige.


4
Samfund- & Kultur / Sv: Du har misset min pointe
« Dato: I dag ved 12:13:17 pm »
Så du siger at kriminelle ikke overholder den stramme våbenlov. Hvor er jeg bare overrasket  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Din logik fungerer på den måde, at hvis der er nogen som snyder i skat, så skal man holde op med at betale skat.

Der er ingen love, som ikke bliver overtrådt - slet ingen - men af en eller anden grund forventer du det alligevel med hensyn til skydevåben.

Min pointe er at våbenfrie zoner (og knivloven i Danmark) kun hjælper de kriminelle. Når en kriminel laver et hjemmerøveri i Dummark så ved personen at der ikke er nogen våben i hjemmet. Det gør det meget nemmere for personen at udføre røveriet. Det samme gælder i Tyskland og i USA hvor langt de fleste masseskyderier er i våbenfrie zoner. Masseskyderen ved nemlig godt at han kan dræbe langt flere når ingen har et skydevåben andet end ham.

Ingen personer kan vide, at der ingen våben er i hjemmet, når der er  176.943 jægere, der går på jagt i Danmark, og også andre kan have våbentilladelser.

Det er altså et forkert argument.

Desuden er det ikke let for en kriminel at have et ulovligt våben, når han kommer et år i fængsel, hvis politiet bare ser det.

Desuden er der ingen, der bryder ind til folk og skyder dem.


5
Samfund- & Kultur / Det er ikke sandt
« Dato: I dag ved 11:48:56 am »


Vores regering påstår så oftest, at hjemlandene bare nægter at modtage dem. Men sandheden er jo, at hjemlandene bare nægter at have dem til at gå frit omkring. Samt at give garantier for, at de ikke bare bliver tortureret og fængslet med henblik på evt senere henrettelse.


Et land som Iran nægter konsekvent at lade deres egne statsborgere indrejse i Iran, hvis det sker imod deres egen vilje.

6
Samfund- & Kultur / Du er bare sær
« Dato: I dag ved 11:38:32 am »
Så du siger at kriminelle ikke overholder den stramme våbenlov. Hvor er jeg bare overrasket  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Din logik fungerer på den måde, at hvis der er nogen som snyder i skat, så skal man holde op med at betale skat.

Der er ingen love, som ikke bliver overtrådt - slet ingen - men af en eller anden grund forventer du det alligevel med hensyn til skydevåben.


7
Demokraterne vil gå med til 1,6 milliarder dollars til grænsesikkerhed, men Trump vil have 5 milliarder - så han kan begynde at bygge en mur af beton.

Det anslås at den løber op i 25 milliarder dollars.

8
Hmmmm..... betyder det at regeringen så holder op med at træffe beslutninger? Og at 320 millioner amerikanere er uden regering? Så UAS skal administreres af embedsmænd indtil næste præsident træder til? Hvad nu hvis der indtræder en krise et eller andet sted? Lad os sige, at så kan Nordkorea med sindsro invadere Sydkorea fordi der ingen er til at træffe beslutninger?

Det er embedsmændene i ministerierne, som ikke møder på arbejde.

Militæret fungerer.

Den amerikanske præsident havde inviteret ledelsen for oppositionen til budgetforhandlinger, men et indledende pressemøde kørte hurtigt af sporet.

Demokraterne Nancy Pelosi og Chuck Schumer, der leder partiets grupper i henholdsvis Repræsentanternes Hus og Senatet, argumenterede for, at man kunne nå at få et budget gennem begge kongressens kamre inden 21. december - og dermed undgå, at regeringen må lukke ned.

Hertil svarede Trump, at det kun kunne lade sig gøre, hvis han får penge til at bygge sin grænsemur. Og så begyndte skænderiet.

Ansporet af Chuck Schumer sagde præsidenten, at han vil være stolt af at lukke regeringen ned, hvis det betyder bedre grænsekontrol.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/trump-i-mundhuggeri-med-demokrater-om-graensemur-jeg-lukker-regeringen-ned


9
Beton nationalisterne

Vi lever i det 21. århundrede, hvor man har al mulig smart udstyr og sateliter, der kan overvåge alle steder på jorden, men Trump er en gammel mand, som også er gammel af sind.

Han elsker beton, for det har han forstand på.

Tre gutter ved grænsefloden i Texas, som skal have deres fritid ødelagt, når en kæmpestor mur ændrer floden for evigt.

Trump har også annulleret en lov, der beskyttede vandløb imod okker forurening.
Her er det  Animas-floden, der er forurenet med mineaffald over en 100 miles strækning fra Colorado til New Mexico som endda har nået Utah.10
Politik / Sv: Marrakech erklæringen
« Dato: December 11, 2018, 09:59:12 pm »
Ligesom Barcelona erklæringen der siger EU skal fremme Islam kultur mod at få handelsaftaler (olie - hvad ellers)
Rent landforræderi, som politikerne påfaldende altid holder kæft med.

jeg er snart træt af nogen, som ikke engang har læst det, de angriber.

Barcelona erklæringen handler om at partnerne forpligter sig til at:

  • overholde menneskerettighederne og de grundlæggende frihedsrettigheder gennem anvendelse af principperne i De Forenede Nationers pagt (EN) (ES) (FR), verdenserklæringen om menneskerettigheder (EN) (ES) (FR) og andre internationale instrumenter samt gennem udveksling af information på de nævnte områder
  • respektere retsstatsprincippet og demokratiet og samtidig anerkende de enkelte partneres ret til frit at vælge og udvikle sit eget politiske, sociale, kulturelle, økonomiske og retlige system
    respektere staternes suverænitet og folkenes lige rettigheder og ret til selvbestemmelse
  • respektere den territoriale integritet og princippet om ikke-intervention i andre landes indre anliggender og fredelig løsning af tvister og konflikter
    bekæmpe terrorisme og organiseret kriminalitet samt narkotikahandel
  • fremme den regionale sikkerhed, afskaffe masseødelæggelsesvåben, tiltræde de internationale og regionale ikke-spredningsaftaler vedrørende atomvåben samt aftaler om våbenkontrol og nedrustning.


Hvad er det helt præcist, du er modstander af?

11
Politik / Sv: Inger Støjberg svarer godt for sig
« Dato: December 11, 2018, 09:45:19 pm »
Det er noget sludder, at hun "sørger for, at de bliver her." Iran vil jo aldrig modtage nogen af deres egne - så skal der i hvert fald skrappe midler til, tror jeg.
Jeg så hende lige i TV2 ("News & Co.") ved 17-tiden, hvor hun fortalte om, at hun har haft Muhammed-tegningen på sin iPad i årevis, og at det bliver hun ved med, da K. Westergaards og de andre tegninger for hende definerer, at Danmark er et frit land.
Godt Inger Støjberg.

Du forsøger at bilde folk ind, at Inger Støjberg har nogen skrappe midler, som hun kan bringe i anvendelse over for Iran - selvom USA ikke engang har kunnet få Iran til at makke ret  :smile1:


12
Fri Debat / Vær nu lidt realistisk
« Dato: December 11, 2018, 09:37:33 pm »
Nej, det vil det ikke sige - udsagnet er et af tusinder af vilde produkter fra din fantasi.
Der er stater, som modtager bistand fra Danmark, hvor det vil være oplagt at 'trykke dem' i forbindelse med at tage imod deres egne forbrydere. Men Marokko er vist ikke en sådan stat?

Diplomatisk?
Gad vide, om det er stilen fra dengang Ellemann-Jensen den Ældre og Tøger Seidenfaden lå og kravlede på deres knæ og sagde undskyld til araberne!

Summa summarum foreløbig: Personen Mansour skal UD af Danmark. Right now! Hvordan og hvor han lander, interesserer mig mindre.  :tommy:

Danmark kan ikke bare efterlade uønskede borgere i det internationale afsnit af en lufthavn i fremmede lande, og så skynde sig at flyve hjem igen.

Det vil ikke gå lang tid før fly fra Københavns Lufthavn havde svært ved at få landingstilladelse ude i den store verden.

Det er nødvendigt, at man har en form for aftale, og andre lande er heller ikke vilde med at hænge på uønskede borgere - specielt ikke kriminelle.


13
Politik / Det nøjes vi ikke med
« Dato: December 11, 2018, 04:32:31 pm »
Hvis jeg boede i Grønland ville jeg gerne have en peberspray eller et andet våben til at forsvare mig mod de afskyelige slædehunde.

De er lænkede, ellers bliver de skudt af kommunen.


14
Politik / Peberspray er velegnet til forsvar, angreb og til røverier
« Dato: December 11, 2018, 03:49:18 pm »
Et flertal i folketinget har vedtaget, at peberspray bliver lovligt i eget hjem.

Så nu må man altså forsvare sig med peberspray hjemme ved sig selv, men ikke ude i byen.

Det lyder som et fornuftigt kompromis, for nok kan man i teorien forsvare sig med peberspray, men peberspray bliver mest brugt til røverier.

Det vil ikke blive lovligt at gå rundt med peberspray i det offentlige rum, så politiet kan stadig ransage forbrydere for se, om de går rundt med det "ulovlige våben".
15
Politik / Sv: Marrakech erklæringen
« Dato: December 11, 2018, 03:37:44 pm »
Straffelovens § 106

§ 106. Den, som handler mod statens tarv under varetagelsen af et ham overdraget hverv til på statens vegne at forhandle eller afgøre noget med fremmed stat, straffes med fængsel indtil 16 år.

Nu bliver det så spændende at se om Marakesh erklæringen bliver for eller imod statens tarv.

Det står i hvert fald fast, at Marakesh erklæringen ikke binder staten til noget. Den har ingen juridiske konsekvenser.
Sider: [1] 2 3 ... 1418