Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 1083
1
Fri Debat / Sv: Pave Paul 6. skal kåres som helgen
« Dato: I dag ved 01:29:21 pm »
-

2
Jeg synes, det er svært nok at styre Danmark.

3
Vi burde også have en imam uddannelse i Danmark

Som det er i dag - får imamer - der er uddannet i Mellemøsten opholdstilladelse - og så skal de vejlede menigheden uden at have det mindste kendskab til Danmark.

Sådan en som Licensnægteren - der går ind for at danske imamer skal uddannes i Mellemøsten - burde udvises til Syrien, hvor han hører hjemme.

Licensnægteren er også fortaler for, at den iranske revolutionsgarde skal besejre de vestlige soldater i Syrien  :bad:

4
Ud af de 103 meningsmålinger siden valget, har AfD ligget under SPD i 102 af meningsmålingerne - og den enlige måling hvor AfD krøb over SPD - kommer vi til at høre meget mere om, end de 102 øvrige målinger.

Det vil komme til at se ud, som om den enlige måling er den eneste, der betyder noget (selvom der er en statistisk usikkerhed)  :big_grin:

Vi kan allerede se, hvordan misinformationen tegner sig - for en objektiv iagttager vil sige - at det er i langt højere grad er SPD som er gået tilbage - og ikke AfD som er stormet frem (men har haft en lille fremgang på 2 procentpoint).


5
Politik / Kan I ikke hjælpe Anti?
« Dato: Februar 20, 2018, 10:47:10 pm »
Anklager.
Jeg ser du "liker" hvad du selv har skrevet i din falske profil.

Det er også synd, at der aldrig er nogen, som liker det, du skriver.

Du får en trøste-like af mig  :smile1:


6


Nu er det jo kun Anklageren og jeg herinde fra, der har haft fornøjelsen af at undervise i folkeskolen, så vi er jo også dem, der virkelig ved, hvordan det er. Derfor kan jeg ikke rigtig se, at I virkelig har andet valg end at tro på os. Det er jo os, der ved noget om det.  :aww: :Cherna_29:Dagdrømmeren

7
Fra medierne / Du vrøvler igen
« Dato: Februar 20, 2018, 07:59:58 pm »

Man skal godt nok være meget højresnoet for at påstå, at kun hvide kan være racister.

"Man skal godt nok være meget højresnoet for at påstå, at kun hvide kan være racister." ville være en særdeles underlig bemærkning at komme med i en almindelig samtale, efter som alle ved det altid er de venstresnoede der har travlt med at råbe racister efter alle der ikke befinder sig på den yderste venstrefløj.

Det er en noget speciel "omvendt" retorik ankagleren ofte bruger, hvilket til gengæld fortæller at hans omgangskreds må være forsvindende lille og han ikke møder eller taler med ret mange almindelige mennesker i sin hverdag.

Hans efterhånden eneste kontakt med verden er åbenbart er via hans computer hvor folk jo ikke rigtig kan undslå sig for sådan en gang vås og underlige fordrejede retorik
 
Det er tydeligvis det eneste sted han efterhånden kan komme af med det 24/7.

Citat af mig: "Når det er sagt, så er arabere og pakistanere ikke helgener, og har også både racister og individer der er ramt af et irrationelt had."

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=943.msg7472#msg7472

Citat af mig: Negre og muslimer er også tit racister - men racisme handler om noget andet end at skrive neger på en T-shirt.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7412.msg99269#msg99269

Jeg har skrevet noget lignende mange gange - men Phil har aldrig gjort noget modsvarende   :blum:

Så vender vi tilbage til det indlysende efter at have set beviserne: Man skal godt nok være meget højresnoet for at påstå, at kun hvide kan være racister.

8
Videnskab / Det gør jeg så
« Dato: Februar 20, 2018, 07:26:07 pm »
@Anklageren

Glem alt om hvad der er skrevet hidtil og forhold dig til følgende:

1.   En gennemsnitlig elbil køre 5 km/KWh
2.   DK udleder 492 g. CO2/KWh denne eftermiddag.

Dette er fakta, og kan ikke gradbøjes – uanset om du skriver med stort, fed, rød eller kursiv…

Jeg ved ikke, hvor du har tallene fra. Jeg goglede lidt, og kan se at danskerne udledte 304 g CO2/KWh i 2015.

https://ing.dk/artikel/rekordlav-co2-udledning-fra-el-sidste-aar-182577

Så fandt jeg følgende:

Forbrænding af 1 liter benzin skaber en CO2 udledning på 2400 gram.

Tilsvarende skaber forbrænding af 1 liter diesel en CO2 udledning på 2700 gram.

En benzinbil med et normeret forbrug på 16 km/l udleder således 2400/16 = 150 g/km.

En dieselbil med et normeret forbrug på 18 km/l udleder tilsvarende 2700/18 = 150 g/km.

Hvor mange g CO2 udleder en EL-bil så pr. kilometer til sammenligning?

For Renault ZOE er værdien  210/22 = 9,6 km/kWh.

For Tesla Model S 85 (tilgængelig batterikapacitet ca. 75 kWh) er værdien 502/75 = 6,7 km/kWh.

En ZOE vil højst ”udlede” 330 / 9,6 = 34,4 gram CO2 pr. kilometer.

En Tesla 85 vil tilsvarende højst ”udlede” 330 / 6,7 = 49,3 gram CO2 pr. kilometer.

Du kan se udregningen her:

http://fdel.dk/nyheder/beregning-af-aekvivalent-kml-for-elbiler-ud-fra-co2-udledning/

9
Samfund- & Kultur / Jeg opfører mig bare mere normalt
« Dato: Februar 20, 2018, 06:33:49 pm »


Du leger stadig du sidder bag et kateder, hvor du kan håne og nedgøre unger der kommer med kritiske spørgsmål eller "forkerte" svar, så de aldrig spørger om de forkerte ting igen og lærer at komme med de rigtige svar ? - hvis du har talt på samme måde til ungerne, og det har du uden tvivl, som du skriver til mange debattører her, har du godt nok været en led lærer at have, - stakkels unger. Ret meget har de nok heller ikke fået lært andet end en gang socialistisk hjernevask på samme naive niveau som du disker op med her på DD.

Selv som skolelærer må du have virket ensrettet, hjernevasket, latterlig, barnlig og uden betydning på ungerne, - de har bare ikke turde fortælle dig det.

Alle kan jo nok godt se, hvem der nedgør andre, når tråden handler om at lærere er hjernevaskede.

Det er selvfølgelig ikke et spørgsmål om hvorvidt elever giver korrekte svar

Hvis en elev beskylder læreren for at være hjernevasket i skolen, så ville læreren da være godt dum - hvis han var lige så venlig over for ham, som han er over for normale elever.


10
Samfund- & Kultur / Kan du ikke skrive noget fornuftigt?
« Dato: Februar 20, 2018, 05:49:44 pm »

Hvad så med muhammedaneren Omar Abdel Hamid El-Hussein der blev skudt af dansk politi.'

Anklager
din bedømmelse i al almindelighed er af begrænset værdi.


Under alle omstændigheder, så er det ikke demokratisk at give en dusør for at skyde narkohandlere og kommunister - og det kan ikke diskuteres - men det kan da godt være, at du går ind for det.

Kun en tåbe sammenligner det at give en dusør for at skyde kommunister og narkohandlere med - at politiet må skyde, hvis de selv eller andre bliver udsat for et farligt angreb.

Hvis Dutertes bare havde praktiseret at politiet må skyde, hvis de selv eller andre bliver udsat for et farligt angreb ligesom i alle andre lande - så var der selvfølgelig ingen, som havde bemærket det.11
Hvis et hvidt land havde gjort sådan, så ville de være onde racister. Men nu er japanere ikke hvide, og vi ved alle sammen at kun hvide kan være racister.  :logik:

Man skal godt nok være meget højresnoet for at påstå, at kun hvide kan være racister.


12
- En sand verdensmand er gået bort, og vi sørger alle over tabet af det kærlige, generøse og åndrige menneske, han var, og hvis lige man skal lede længe efter, sagde Pia Kjærsgaard.

Der er åbenbart delte meninger blandt danskerne.

Ja. rørende, ikke ?? ... :ahappy: Men som bekendt er i Socialister jo ligeglade med Kongehuse og den slags selv om de jo faktisk er et samlingspunkt for det Danske Folk du så jo selv hvor mange der overværede ligfølget ... :ahappy:

Så længe det går så godt, som det går nu, så går jeg ikke ind for at afskaffe kongehuset

Grønlænderne er meget glade for kongehuset, og jeg er overbevist om, at hvis det ikke havde været for kongehuset, så havde der været større problemer i Grønland.

Jeg tror også, at kongehuset gavner dansk handel.


13
Samfund- & Kultur / Nu piller du dig i navlen igen
« Dato: Februar 20, 2018, 05:21:02 pm »
Det må være åbenlyst, at du fremhæver dig selv som bedre end lærerne, men du har ellers svært ved at overskue det mest grundlæggende.

For ganske nylig viste det sig f.eks, at du ikke kunne se, at det har noget med magtens tredeling at gøre, at Dutertes har udlovet en dusør for at skyde kommunister.

Det er ellers ikke svært at forstå, at politiet både er anklager og dommer, når de skyder kommunister på gaden.

Derfor har din bedømmelse i al almindelighed begrænset værdi.


Nu drejer tråden sig ikke om UKIP, - uanset hvilket parti manden tilhører er hans udtalelser om de hjernevaskede venstreorienterede lærere korrekte nok.

Det er en debat der også har været oppe i Danmark, fordi det uden tvivl er en af årsagerne til flugten fra folkeskolen til privatskolerne.

 "I de sidste par år har jeg og mine kolleger talt på mange skoler og gymnasier, og selv i løbet af 13 og et halvt år har jeg bemærket, hvordan en politisk korrekt, venstrefløj, dominerer undervisningen i skolerne." siger han.

"Ikke så meget i private skoler, men i statsskoler helt sikkert."

LBC vært Iain Dale spurgte, om han mente at britiske elever blev "hjernevasket".

Hr. Batten svarede: "Jeg gør i et vist omfang.

"Jeg tror, at der er rigtig mange lærere der selv er blevet hjernevasket, og at det smitter af på mange andre områder af samfundet, hvor kun visse synspunkter er acceptable."

https://www.express.co.uk/news/uk/921120/Brexit-news-Gerard-Batten-Ukip-LBC-UK-EU-European-Union-Labour-Party-Jeremy-Corbyn

14
Videnskab / Sv: Hvor klimavenlig er forskellige energiformer?
« Dato: Februar 20, 2018, 04:53:14 pm »
Nu er det jo ikke postulater jeg kommer med, med det tyske bilmagasin Auto Motor & Sport der citere Klima- og naturbeskyttelsesorganisationen WWF i Tyskland.

Bemærk at mit link er til Ingeniøren.dk, der gør en dyd i valide oplysninger – og der gøres opmærksom på at der her kun er tale om udledning af CO2, og ikke forurening generelt…

Dansk elproduktion udleder lige nu (20-02-2018 – 16:15) på 492 g. CO2 / pr. KWh.
https://energinet.dk/energisystem_fullscreen

Ved 5 km./KWh giver dette vel omkring 98,4 g. CO2 pr. kørt kilometer, som ligger en del over hvad folk tror at en elbil udleder…
Altså ren udledning af CO2 pr. kørt kilometer – ikke noget leverings, fremstillings eller tilvirknings CO2

Og det trods vores multi-milliard dyre foreløbige omlægning til grøn energi???

Jeg finder det overraskende!!!
Gør du ikke???

Jeg gør ikke, for jeg har læst mange forskellige opgørelser over el-bilers CO2-profiler i hele deres livscyklus.

Det er derfor ikke sådan, at du pludselig har fundet en artikel, som siger sandheden.

Det giver næsten ikke mening bare at præsentere en af "de andre" opgørelser - men hvis du vil - så kan jeg da godt det.

Din artikel er 5 år gammel, og jeg henviser til en nutidig artikel i Ingeniøren, som du åbenbart stoler på.

Citat: "Fra samlebånd til ophug er elbiler bedre for klimaet end dieselbiler – selv i Polen, hvor elnettet er sort som kul, og produktion af 1 kWh elektricitet til elbilen udleder 650 gram CO2."

https://ing.dk/artikel/elbiler-slaar-dieselbiler-selv-lande-med-sorteste-stroem-207803


15
Samfund- & Kultur / Nye brexitbank til britisk økonomi
« Dato: Februar 20, 2018, 04:33:35 pm »
Phil har en forkærlighed for naivistiske højrepopulistiske partier, som befolkningen ikke gider  :yes:
Det skrev jeg om i denne tråd http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6512.0

Siden du skrev det, er det gået skidt

Citat: LONDON – Storbritannien har fået alvorlige økonomiske skrammer efter folkeafstemningen i juni i fjor, da et flertal stemte for at forlade Den Europæiske Union.

Med mindre andet aftales, udtræder Storbritannien af EU med udgangen af marts 2019.

Frem til folkeafstemningen havde Storbritannien faktisk klaret sig bedre gennem årene efter Finanskrisen end de fleste andre industrilande, men siden juni i fjor er det gået den forkerte vej. Endda i ganske markant grad ...

https://jyllands-posten.dk/protected/premium/erhverv/ECE9956576/nye-brexitbank-til-britisk-oekonomi
Sider: [1] 2 3 ... 1083