Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: 1 ... 286 287 [288] 289 290 291
4306
Debat om debatten / Sv: Velkommen til alle jer nye ansigter
« Dato: December 03, 2014, 06:10:51 pm »
Et lille velkommen fra mig, dejligt at I finder hertil, her har været meget stille i et længere stykke tid.

Her er forholdsvis frit, men man skal selvfølgelig opføre sig ordentligt. Rammerne er vidde i håber om at debattørerne kan administrere friheden ;-)

Tak for den varme velkomst. De fleste af os kan nu godt finde ud af at opføre os ordenligt, men det er da muligt, at der er visse individer du skal være mere opmærksom på, da ikke alle respekterer, at meninger og holdninger kan være forskellige. Men man må da håbe, at det går.

4307
Fritid / Sv: facebook på godt og ondt
« Dato: December 03, 2014, 06:05:02 pm »
Jamen så er alt jo godt, ikk? Hvis det så bare er en venskabsforening,  :whistle:

Håber ikke du blir skuffet,  :Viannen_moi-girl:

Der skal skam mere til at skuffe mig end borgerlige mobberier.  :aww:

4308
Almen / Sv: Har du en glad giver i dig?
« Dato: December 03, 2014, 06:01:51 pm »
Vi er nogle stykker, der er ved at opstarte en ny nonprofit organisation, som skal donere en del af de penge, vi alle bruger til gaver, til velgørende formål.
Spørgsmålet er, om organisationen har en relevans i samfundet. Måske du vil hjælpe os og give din mening til kende i et spørgeskema?
 
Klik her for at gå til surveymonkey.dk og bruge et par minutter på at give din mening til kende:
https://www.surveymonkey.com/s/YKLD37H

Hvor lyder det altså som en god idé, vi bør da fordele goderne mellem os i samfundet, så vi alle kan være her på en god og ordentlig måde.  :aww:

4309
Familie, børn og parforhold / Sv: De fandens unger ....................
« Dato: December 03, 2014, 05:59:59 pm »
Nå ok, det lød da heller ikke som dig..

4310
Politik / Skylder vesten Den Muslimske Verden en undskyldning?
« Dato: December 03, 2014, 05:56:10 pm »
Som en klog mand netop skrev i et andet debatindlæg her på siden, så har den kristne verden gennem tiderne taget magten i Muslimske lande som Marokko, Algeriet, Sudan, Ægypten, Mauretanien, Mali, Somalia og Pakistan, fordi de har været kolonier under lande som Storbritannien og Frankrig. Jeg synes derfor, det ville være på sin plads, hvis den vestlige verden viste sig store nok til at gå ud i samlet flok og give en undskyldning til den samlede Muslimske verden. Det er vi store nok til, og det ville vi vise på den måde. :aww:

4311
Religion-& Filosofi / Sv: Islam er en erobrerideologi
« Dato: December 03, 2014, 05:52:31 pm »
I løbet af de sidste 500 år kan jeg ikke komme i tanke om, at erobrerideologien islam skulle have erobret nogen kristne lande, men det skyldes måske en dårlig hukommelse.

Derimod kan jeg komme i tanke om at kristendommen - som decideret ikke er en erobrerideologi (selvom Jesus sagde: Gå ud og gør hele verden til mine disciple) - har erobret følgende muslimske lande: Marokko, Algeriet, Sudan, Ægypten, Mauretanien, Mali, Somalia og Pakistan for at nævne nogen af dem.

Det er jo pudsigt!

Helt korrekt, det er jo simpelthen bare for langt ude, at visse individer har travlt med at sprede løgne om Islam, når de selv repræsenterer lande, som har så meget ondt på samvittigheden.

4312
Politik / Sv: For fanden, Fruppe...!
« Dato: December 03, 2014, 05:49:51 pm »
Så skal vi andre altså bare trækkes med denne fritgående vittighed af en 70er-forvirret, totalt virkelighedsfjern lalle-hippie...!!

- nej, lad os sammen få nogle gode grin over denne hønsestriks-troll.... - for grine, det er da det eneste man kan af sådan en hjernevasket stakkel!

 :tatice_03:

Det er utroligt, hvad man skal finde sig i at blive kaldt, blot fordi mine meninger er andre end dine. Forhold dig dog til debatten i stedet for, mand! :aww:

4313
At journalisterne desperat prøver, at fordreje tingene tager jeg med et gran salt.

Nu mindes jeg ikke at have set større bedrag af egne vælger end de seneste 3 år, heldigvis lader det til nogen fik sig en grim opvågning, og har lært af den fejltagelse.
Det viser sig inden for de næste 10 måneder.

Ja, og det bliver i dén grad til Enhedslistens fordel.  :smile:

Hvad får dig til,at tro det??
Hvem tager Ø alvorligt??
I er i den grad formlen på nyttige idioter, kun et par små krummer fra fadet.

Der er behov for en stærk venstrefløj, og det ved vælgerne også. Og da der ikke længere er nogle alternativer, ja så er der jo kun et sted at gå hen.  :smile:
Var de 10 % i fik,intet tyder på tilslutningen vokser, det lader ikke til folk synes det fænger rigtig at dele vaskemaskine, og søskendesex hitter helle  ikke rigtig.

Enhedslisten er det fjerde største parti i meningsmålingerne, og det er jeg fint tilfreds med. danmarks mest upopulære parti er danskernes parti, der kun fik 0,7% af stemmerne, da de stillede op.  :aww:

4314
Kræver huse/områder så de har steder de kan samles.
Havde de selv erhvervet sig samme, altså for egne midler, for så at dyrke deres form for frisind, så kunne de måske kræve lidt respekt, som det er nu er de en flok asociale nasserøve.

Christiania tager man vel kun til for at hente hash, men det er da fint alt rosset er samlet der.

Man kan tydeligt høre, at du ikke kender de steder fra virkelighedens verden, det er noget, du har ladet dig fortælle i storcenteret eller til tante Marens 60-års fødselsdag. Christiania er et sted, der sprudler af kultur og liv, du skulle simpelthen tage og besøge det på et tidspunkt. Jeg kan love dig for, at du ville blive overrasket. Der står dine forstillinger slet ikke mål med virkeligheden. :smile:

Nu er jeg københavner, har været der, og det er ikke noget for mig, capis?

Du overdriver din trollrolle.

Jeg læste definitionen af sådan en det er mennesker med det vi andre kalder et trist lorteliv, så bare for at få lidt gang i den, sidder og smider mærkværdige indlæg i tester hvor meget det provokere.
Så jeg har lidt ondt af dig, andet kommer du ikke til at opnå med mig, bare så vi har den på plads.

Tja, hvis det virkelig er det, du har brug for at tro, bare fordi der findes mennesker, der tillader sig at have andre meninger end dig. :aww:

4315
Politik / Sv: Betragt det som en tigerbalsam på tilværelsen ...
« Dato: December 03, 2014, 05:40:12 pm »
Jeg forlader dette ellers velfungrende fungerende forum igen, tigerstribede virkelighedsfjerne kommunister gider jeg ikke være i stue med !!!

Kan I ha` det.


Hm ... Fruppe, det er jo så din beslutning men så har kommunisttigeren jo vundet ... Som Floridor skriver så må vi andre jo døje med svinet, undskyld, tigeren ...

Og når nu vi andre OG de to Damer ber dig om at blive ?? ....   :declare:

Det handler da ikke om at vinde. Jeg ønsker, at hr Fruppe bliver her på debatten, fordi der i vores demokrati er plads til de holdninger han giver udtryk for, selvom nogle af dem da klart er på kanten. :aww:

4316
Politik / Sv: Islamismen gi'r den gas i København
« Dato: December 03, 2014, 05:38:34 pm »
Joakim ...  Du ved lige så godt som jeg,  at når det gælder dem SÅ gælder andre regler ...  :fool:

Pjat med dig. Det gode ved det danske demokrati er jo netop, at vi alle lever efter samme love og regler.  :aww:

4317
Fri Debat / Sv: Peter Skaarup....
« Dato: December 03, 2014, 05:33:39 pm »
Der er da en vis lighed, og så må man jo også bare sige, at der jo langt hen ad vejen er tale om et parti uden egentligt indhold og politisk tynde, og det kunne være en anden grund til, at man kommer til at tænke på stofdukker, når snakken falder på dansk folkeparti.


Måske kommer man også til at tænke på pap tigre, når man tænker på listeØ:bee: :aww:

Næh, det er der vel ikke noget, der tyder på.  :aww: Enhedslisten er det eneste reelt socialistiske parti, og det ved vælgerne godt.

4318
:clapping: → DEJLIGT MED EN HYPER-FUNGERENDE DEBATSIDE !!!

Det bliver trods alt alligevel spændende at se, om "sol" får styr rodet -
Men kan vi skabe nogle gode debatter her, er "sol" død for mit vedkommende, for her :Laie_40: da en hel del bedre rent teknisk.

Sjovt nok, "reklamerede" først lyjse og så jeg ret hurtigt for denne side, (hvor Carlo har oprettet sig for længe siden), og lige så hurtigt blev "reklamerne" fjernet  :biggrin:

Der må givetvis være en del arrige annoncører der har købt reklamer ud fra mængden af alle os [nu tidligere] sol-debattører ?

jalmar

Tja, det skal da blive spændende at se, om der igen kommer til at være liv på Sol-debatten, som det ser ud nu, må de nok dreje nøglen om. Men ved den rette indsats kan det vel redes. 

4319
Politik / Sv: Den kommende lov!
« Dato: November 30, 2014, 12:37:13 pm »
Når jeg skrev "ved lov", betyder det naturligvis, at hvis vor nuværende lovgivning forhindrer det, skal loven revideres.
I England fratager man jihad-turisterne statsborgerskabet; det sker med begrundelsen "at deres tilstedeværelse i Storbritannien ikke er befordrende for almenvellet."  :JC_gimmefive:  I Danmark kunne det hedde "af hensyn til statens sikkerhed" eller lignende.

Hvis der skulle blive plapret om selvlysende, "uopsigelige" konventioner i den anledning, er mit svar på forhånd, at selvfølgelig kan man opsige konventioner. Hvis man er dansk politiker, har man som opgave at føre politik til gavn for det danske folk, og hvis en konvention underskrevet i starten af 50'erne skader Danmark nu, skal den naturligvis opsiges pr. snarest.

Under alle omstændigheder er det så en kommende lov. Den kan vi så forhåbentlig glæde os til.

Ja, nu må vi se, hvor vi ender henne på det punkt, for det er da i hvert fald fuldstændig uacceptabelt med sådanne krigere i danmark. Vi skal forbygge, at mennesker radikaliseres, og så må vi via en pædagogisk indsats se, om vi kan få vendt skuden for dem, der desværre allerede er gået ind under Islamisk Stats faner. Simpelthen.

4320
Religion-& Filosofi / Sv: Islamisk Stat?
« Dato: November 30, 2014, 12:23:30 pm »
Islamisk Stat?

http://nyhederne.tv2.dk/udland/2014-10-03-tv-2-redaktoer-derfor-siger-vi-is-islamisk-stat

Alle medier og nu i folkemunde, kalder forkortelsen IS for Islamisk Stat!

For det første er det ikke en stat, og for det andet har det ikke noget at gøre med Islam!

Det er derimod en terror bevægelse, der udnytter og misbruger Islam i deres sag?Hej, det er jo en fuldstændig korrekt iagttagelse. Naturligvis har IS intet med Islam at gøre - det ville jo svare til at påstå, at Breivik var repræsentant for kristendommen.

Sider: 1 ... 286 287 [288] 289 290 291