Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 291
31
Det er en kedelig sag - men også en oplagt mulighed for, at vi som samfund, går ind og tager ansvar, hvor vi hjælper alle implicerede parter til at blive gode igen - ved en blød, pædagogisk indsats. Det er den slags, der kendetegner et humanistisk orienteret samfund.

32
Samfund- & Kultur / Sv: 'Forsoningsmøde' i Aarhus-moské
« Dato: December 10, 2017, 12:00:00 pm »
Islam er en dynamisk og aktiv spiller i det danske samfund, og Moskeerne er i mange tilfælde at betragte som en slags demokratiske og åbne medborgerhuse - hvor der selvfølgelig holdes den slags møder. Men I "vikinger" ryster måske allerede i bukserne - ved tanken om, at Islam er en integreret del af demokratiet :big_grin:

33
De mennesker ved nok lidt bedre end du gør, om de er flygtninge eller ej, mon ikke? Vi kan dårligt fælde dom i så komplicerede og ulykkelige sager, så jeg siger, vi bør lade tvivlen komme dem til gode.

Angående den her: "Han fik udbetalt 60.000kr om måneden skattefrit." - Så er jeg stolt af at bo i et land, der hjælper de svage så godt. Det skal vi da værne om. Anderledes kan det ikke være.

34
Samfund- & Kultur / I er altså ikke for kloge
« Dato: December 05, 2017, 09:41:11 pm »
I såkaldt nationalister - tænk, at I gider blive ved.  :big_grin: I er så få, at vi andre, nok især kvinderne, højst ser jer som nogle små, mærkelige personager, der da kan være underholdende nok - men som er alt, alt for få, til at nogen tager jer seriøst. :aww: :Cherna_29:

35
Samfund- & Kultur / Sv: Dystre fremtidsudsigter i Europa
« Dato: December 05, 2017, 09:33:15 pm »
Kun Fort Europa virker. Samt en kontrol internt i medlemslandene. En grænse i Sønderjylland kan være ligegyldig, eller måske endda til ulempe.

Europæerne ønsker ikke at holde Islam ude af Europa - hvis de ville det, så stemte de på nogle andre partier. Nej, europæerne er overordnet set godt tilfredse med den afsmitning, Islam har - og især de unge mennesker orienterer sig i højere grad mod Islam, når de skal definere sig selv kulturelt. I mukkende, gamle mænd er en forsvindende lille minoritet, som ikke har noget at skulle have sagt.  :big_grin:

36
Samfund- & Kultur / Sv: Dystre fremtidsudsigter i Europa
« Dato: December 05, 2017, 09:12:10 pm »
I guder nogle skvattede kyllingehøge, der findes her på debatten - bange for sin egen skygge er de også.  :big_grin: Vikingerne ville sgu være flove over de nationale - eller rettere: Den ene nationale debattør herinde.  :aww: :Cherna_29:

37
Jeg forstår ikke helt - hvad er det, I tror, I kan gøre?  :aww: :Cherna_29:

38
Debat om debatten / Du er altså ikke for kvik
« Dato: November 18, 2017, 07:53:23 pm »
Jeg fortryder nærmest, at jeg skrev det, efter at have set, hvad det afstedkom.

Mod likes'ne kæmper selv Rudi forgæves!!!  :big_grin: :ROFL: :MG_216: :dance3: :JC-hysterical: :baby:

39
Fri Debat / Du er ikke rigtig klog
« Dato: November 14, 2017, 09:41:06 pm »
Så mangler vi bare en drenge jihad dukke, man kan skære hovedet af, hvor en rød farve løber ud af en beholder for at forestille blod.

Og en kasse til de større drenge med 72 Barbie jomfrudukker.
Hvad med et legetøjs selvmordsbælte.

"Sunde" lege for muhammedanerbørn, og "sunde" børneudsendelser. Det er bare tigermand.

https://www.youtube.com/watch?v=5v_IaFWWARw

Dét der lyder som ren fantasi  :big_grin:

40
Det er nu ikke fordi, jeg direkte går ind for en Islamisk magtovertagelse, og det er da heller ikke noget, jeg direkte arbejder for. Men jeg forholder mig til de statistikere og fremtidsforskere, der melder, at der vil komme et Islamisk flertal i danmark inde for de næste 50 år. Og der er det, at jeg siger, at der ikke er nogen grund til at sætte sig i et hjørne og græde over dét. Vi kan alligevel ikke gøre noget ved det, så lad os da i det mindste glæde og over de mange positive konsekvenser, det får. Når jeg bruger udtrykket magtovertagelse, så skal det da også forstås på ganske demokratisk vis, for når 51% af befolkningen er Muslimer, så kommer der ikke til at gå mange folketingsvalg, før landet er styret af et Islamisk parti, formentlig i regering med Radikale Venstre og Enhedslisten de første par år - derefter alene. Det kan måske lyde meget fremmet for mange, men jeg har altid forholdt mig åben over for alt nyt og fremmet, det er netop dér, vi vokser som mennesker. 

41
Fri Debat / Sv: Legetøjsfirma hylder hijab
« Dato: November 14, 2017, 09:07:12 am »
Fin idé med Islamisk korrekte Barbie-dukker, og hvorfor egentlig ikke? Det går så fint i tråd med det, jeg tidligere har nævnt med, at børn og unge i enorm grad orienterer sig mod Islam og Mellemøsten, når de skal definere sig selv kulturelt. Giv endelig vores vestlige unge en omgang Islam i en tidlig alder - så kan de selv vælge senere, når de bliver ældre, om de ønsker at blive Muslimer - eller om de hellere vil være kedelige ateister/kristne. Man kan sige, at Islam er blevet moderne og smart i de unges selvforståelse - hvis man skal udtrykke det lidt poppet.

 :aww: :Cherna_29:


42
Det er en lidt ældre nyhed, men det viser til fulde, hvor meget vi selv hver især kan gøre for medmenneskeligheden og humanismen i danmark. Det drejer sig om 20-årige Rohulla Arabzadeh, der blev reddet fra den onde og umenneskelige udvisning, han var blevet idømt. Der var simpelthen en gruppe viljestærke danske og internationale humanister, der gik ind og sage, "nej, det skal være løgn" - og så fik de forpurret udvisningen, så Rohulla kunne blive i landet. Jeg var selv lidt med inde over sagen dengang, og jeg har ved en enkelt lejlighed mødt Rohulla, og jeg kan kun sige god for hans menneskelige kvaliteter. Han er en gevinst for danmark.

Læs eksempelvis:

"Det var efter alt at dømme protester fra en medrejsende passagerer, som forhindrede, at den 20-årige Rohulla Arabzadeh i går blev tvangsudsendt med fly fra lufthavnen i Kastrup.

Her blev han ført om bord  af betjente fra Rigspolitiet på Turkish Airlines fly TK 1786 med afgang klokken 18.40 til destinationen Istanbul.

Udsendelsen blev fulgt tæt af en kreds af personer, som kalder sig Rohullas venner, fortæller hans danske repræsentant Birgitte Pock.

De gennemførte en fredelig protest mod udvisningen i lufthavnens afgangshal.

»Nogle af passagererne blev interesserede i sagen og stillede spørgsmål til os. Blandt andet en tyrkisk rejsende, som gav os sit kort og sagde, at han personligt ville tjekke situationen i flyet. Han syntes, at det lød mærkeligt, at der var en tvangsudsendt med under de omstændigheder«, siger hun."

Det var meget modigt gjort af de mennesker, der satte liv og førlighed på spil for et andet menneskets skyld. Det var smukt gjort.

I kan læse meget mere her: http://politiken.dk/indland/art6028857/Fik-bremset-en-tvangsudsendelse-kort-f%C3%B8r-flyafgang-fra-Kastrup

Lad det være en inspiration til os alle om, at vi få Nydanskerne til at blive hver og én, hvis bare vi vil det.

 :aww: :Cherna_29:

43
Almen / Sv: Hvem får trykt valgplakater plakater på arabisk osv.
« Dato: November 13, 2017, 06:52:56 am »
Jeg synes, det ser så flot ud med valgplakater på arabisk. For det vidner om et inkluderende samfund, hvor der er plads til, at vi kan være dem, vi er. Jeg ser mig selv som en slags borgerrettighedsforkæmper, så for mig er det en sejr, når samfundet viser sig fra sin humanistiske vinkel. Det er den slags, der får os til at vokse som mennesker.

44
Præcis, og i modsætning til dig forholder jeg mig til, hvad vi forpligter os til, når vi deltager her på din-debat.

Og dog var det netop dét, du ikke gjorde  :big_grin:

45
Nu forholder jeg mig jo til, hvad vi forpligter os til, når vi deltager i Din-debat, og det burde du også gøre.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 291