Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: 1 [2] 3 4 ... 295
16
Fra medierne / Sv: Du er altså ikke for klog..
« Dato: Maj 29, 2018, 09:19:33 pm »
Det kunne jo være at han i forvejen havde et job som klatretyv siden han var så smidig.   :hyper: :hyper:

Har du hørt om mange hårdkogte kriminelle, der sætter livet på spil for at redde små piger..?  :big_grin: :ROFL: :dance3:

Dig som redningsmand. Der må du da vist længere ud.
Han ville da bare vise, at han var god til at klatre, så folk sidenhen må passe på deres værdier. :ohmy: :clapping: :Laie_44:

Jeg har ellers været med til at redde en person fra en brand tilbage i 1987, og det blev både omtalt i Midtjyllands Avis og belønnet med en hædersmedalje.
 :aww: :Cherna_29:

17
Carlo! Hvor kan du dog skrive det?! Du der kalder dig selv for gæv kommunist!

18
Da du ikke var til stede, ved du ikke hvor stenen var.   :hyper: :hyper:

Glæd dig dog over at bo i et land, hvor der ikke skal mere til at sætte sindene i kog - end at et lille stykke grus falder ned på vejbanen fra en motorvejsbro.  :big_grin: :dance3: :JC_ghey:

19
Fra medierne / Du er altså ikke for klog..
« Dato: Maj 29, 2018, 04:36:03 pm »
Det kunne jo være at han i forvejen havde et job som klatretyv siden han var så smidig.   :hyper: :hyper:

Har du hørt om mange hårdkogte kriminelle, der sætter livet på spil for at redde små piger..?  :big_grin: :ROFL: :dance3:

20


Du må altså selv kontakte den unge afrikaner og meddele ham, at han troller din-debat - fordi han reddede den lille pige - i stedet for at blive sur på mig, der i sagens natur ikke har noget med episoden at gøre; udover at jeg selvfølgelig havde handlet ligesom den modige mand, hvis det havde været mig, der havde set sådan et uheld.

 :aww: :Cherna_29:


21
Fra medierne / Afrikaner får fransk statsborgerskab efter heltedåd
« Dato: Maj 29, 2018, 10:44:05 am »
"En 22-årig mand fra Mali tøvede ikke, da han så en fireårig pige hænge i armene fra en balkon på femte sal i en boligblok i Paris. På et halvt minut klatrede han op ad bygningen og reddede pigen fra at styrte i døden.

Redningsaktionen blev filmet, og sekvensen er blevet delt millioner af gange på Facebook og andre sociale medier.

Optagelserne viser, hvordan Mamadou Gassama lynhurtigt klatrer på boligblokkens facade ved at hæve sig op på fra balkon til balkon, indtil han når op til femte sal og får løftet den lille pige i sikkerhed.

Den 22-årige "Spiderman" blev mandag inviteret til Elysée-paladset i Paris, hvor præsident Emmanuel Macron takkede den unge indvandrer personligt og lovede ham fransk statsborgerskab.

Den 22-årige vil også blive tilbudt et job som brandmand, hedder det."

Jeg blev så glad, da jeg læste dén beretning, for det er virkelig med til at sætte fokus på de mange, mange positive aspekter, der er ved masseindvandringen. For hver uheldig episode, hvor en immigrant måske kommer til at gå over for rødt, eller hvad det måtte være, så er der dusinvis af disse succeshistorier, men vi hører bare aldrig om dem. Indvandringen er god for os, for vi bliver beriget med en masse hjælpsomme, modige og handlekraftige nye borgere. Der var jo ikke nogen europæer, der ville kravle op og hente den lille pige ned, og så var den gode afrikaner klar over, at han var nødt til at handle - hvis ikke det der skulle ende helt galt.

 :aww: :Cherna_29:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/afrikaner-faar-fransk-statsborgerskab-efter-heltedaad/7175393

22
Det var ved at gå helt galt, da en dansk mand mistede besindelsen overfor tre legende arabiske piger. Pigerne legede på en motorvejsbro, og kom ved et uheld til at skubbe en lille bitte sten ud på vejbanen med foden. Det ophidsede en dansk mand så meget, at han løb efter dem og tilbageholdt pigerne og deres mødre, der forsøgte at forklare, at der var tale om en misforståelse, og at pigerne bare havde leget. Heldigvis kom der en politipatrulje til stedet, før manden nåede at gøre skade på pigerne og deres mødre.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-05-11/-Tre-sm%C3%A5-piger-kastede-sten-p%C3%A5-biler-fra-gangbro-M%C3%B8drene-mente-blot-at-de-legede-2148364.html?plista=lokalavisen

23
Det lovforslag bliver nok ikke til noget, det ville jo være et brud med Grundloven, så der er ikke noget at frygte der. Tænk lige over det: Der ville komme hobevis af sagsanlæg mod Folketinget, og ude i verden ville en ny Muhammedkrise vel starte. Det er alt for meget bøvl for danmark. Så er det meget nemmere at acceptere det nye og spraglede, der slet ikke er så nyt igen. De sidste 30 år er de Islamiske religiøse klædedragter jo blevet stadigt flere her i landet, så det er jo nok bare en udvikling, der vil fortsætte i det uendelige.

24
http://www.uriasposten.net/archives/92007

 Nej da, kan det nu virkelig passe, at "de" ikke kan få lov at te sig som de vil ?

 :JC_doubledown:

Nu gætter jeg på, at du ikke selv var til stede ved den uheldige hændelse, så derfor er det jo også temmelig svært for os at dømme om, hvad der rent faktisk skete. Det har såmænd nok ikke været så slemt igen - i hvert fald er det ikke noget, du ved noget om.  :aww: :Cherna_29:

25
Fri Debat / Sv: Forn Siðr er tydeligvis en tøsedreng
« Dato: April 15, 2018, 06:37:56 am »
Citér

Klart med disse røde socialistlærere at der er de problemer. Godt du selv indrømmer hvor dårlige disse socialistlærere er  :dash2:

Nu skrev jeg jo børnehaven, men det er da rigtigt, at skolerne også er domineret af kvinder og det tror jeg er et problem for drengene, at de bløde værdier fylder så meget.

En typisk dansk dreng vokser op i et kvindedomineret miljø, og opholder sig sjældent uden voksenkontrol. Efter skoletid er der børnepasning, fritidstilbud og sportsklubber. Mange bliver oven i købet hentet af far eller mor.

Sådan en som Forn Siðr, hælder vand ud af ørerne, som om han er en pige, og her er han bare oprørt over, at han har læst et læserbrev.

Så kan jeg næsten bedre lide DerRudis facon, selvom alle vel ved, at vi har haft uoverensstemmelser.

"Jeg, jeg, jeg" .... Problemet er, at du helst vil have alle tråde til at handle om dig. Denne tråd handler om en adfærd, hvor man pisser højt og flot på fællesskab og danske værdier. Hvis man ikke kan bidrage med noget, så burde det være det nemmeste i hele verden at springe tråden over. Og hvor er det dog smagløst, hvordan du bruger ordet "pige", til at beskrive noget, du finder negativt.

 :smile1:

Sådan har du slet ikke ret til at skrive til Anklageren, han er simpelthen den bedste debattør, vi nogensinde har haft. Hvad laver du overhovedet her? Vi ønsker ikke fascister på vores debat!

 :aww: :Cherna_29:

26
Fri Debat / Værn om de svage i samfundet
« Dato: April 13, 2018, 09:37:14 pm »
Det er slet ikke i orden, det man kan læse her. Vi har brug for Socialismen til at tage hånd om de svageste i samfundet.


27
Politik / Sv: Masser af glade syriere i dag i Syrien
« Dato: April 11, 2018, 09:33:39 pm »
Eller også er vi Muslimer lige så forskellige som alle andre. Selv er jeg Kommunist og Muslim ligesom Anna Rytter, og derfor kæmper jeg altid for de svage i samfundet.

 :aww: :Cherna_29:

28
Fri Debat / Sv: Islam er fredens religion
« Dato: April 11, 2018, 09:17:23 pm »
Mener du ikke, at Allah ved Bedst er en troll?

29
Fri Debat / Sv: Islam er fredens religion
« Dato: April 11, 2018, 06:44:06 pm »
Enhver kan da se, at Allah Ved Bedst er en troll.

30
Politik / Sv: Hvem skal bestemme de offentlige lønninger
« Dato: April 11, 2018, 06:42:40 pm »
Hvem skal bestemme prisen i supermarkedet?
Skal kunderne der er medlem af en selvbestaltet kundeforening, eller skal supermarkedet.

Der er intet i vejen for at forbrugerne slutter sig sammen i kundeforeninger og forhandler rabatter for deres medlemmer.

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Forbrugsforeningen

Det har de bare aldrig hørt om i Antirød-land!  :dance3: :JC-hysterical: :JC-LOL: :ROFL:

Sider: 1 [2] 3 4 ... 295