Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: 1 [2] 3 4 ... 291
16
Debat om debatten / Sv: Nu er der kommet mange gæster igen
« Dato: Februar 10, 2018, 03:34:41 pm »
-

17
Debat om debatten / Sv: Nu er der kommet mange gæster igen
« Dato: Februar 10, 2018, 03:29:26 pm »
-

18
Debat om debatten / Sv: Nu er der kommet mange gæster igen
« Dato: Februar 10, 2018, 03:24:20 pm »
-

19
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 10, 2018, 03:21:39 pm »
Det er super at se, at der endelig bliver ryddet op i dette nu. Jeg kan godt være behjælpelig med en liste over Rudi-profiler, der skal slettes, så personen bag ikke bare fortsætter sine trusler fra en ny profil, nu hvor J. Langgaard-Nielsen heldigvis er blevet bannet.

Hvad med at der bliver ryddet op i alle Tigermandens profiler??

Det er  da let nok, for jeg har aldrig haft mere end én profil.  :aww: :Cherna_29:

20
Spørgsmål, knus og klask / Sv: -
« Dato: Februar 10, 2018, 11:28:50 am »
-

21
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 10, 2018, 05:32:36 am »
-

22
Debat om debatten / Sv: Pas hellere på, lille mjav
« Dato: Februar 09, 2018, 10:56:22 pm »
Til ham vil jeg blot replicere: Pas du lidt på! Du sidder vist ikke så sikkert i sadlen, og hjælpemoderator er du stadig ikke blevet.   :big_grin:  :sarcastic:

Hvad rager det mig?

23
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 07, 2018, 07:06:30 pm »
Så er der lukket for tilgang af nye medlemmer, i hvert fald skal de godkendes af admin.
Jeg har det lidt svært med at banne profiler som jeg får at vide er dobbeltprofiler, men hvor der egentlig ikke er skrevet noget sådan rigtig groft.
Jeg har intet overblik over hvem er jer der er de fornuftige og hvem der er lidt for glade for gang i gaden, så derfor må jeg tage udgangspunkt i det skrevne. 
Jeg skal nok kigge ind løbende, ellers så fang mig på Facebook, navnet er Mette Monty Koor :-) lad være med at finde mit nummer og ringe, det gider jeg simpelthen ikke :-D
Og vær nu søde for fanden.  Skriv ordentligt og ignorer idioterne, helt lige som irl, så går det fint ;-)

Det er rigtig godt at høre, Mette, og super, at du er trådt i karakter. Vi er mange, der sætter stor pris på, at der nu igen er kommet lidt orden på forummet, sådan så det igen kan blive en god oplevelse for alle at være her.  :JC_doubleup:

24
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 07, 2018, 06:24:34 pm »
Det er super at se, at der endelig bliver ryddet op i dette nu. Jeg kan godt være behjælpelig med en liste over Rudi-profiler, der skal slettes, så personen bag ikke bare fortsætter sine trusler fra en ny profil, nu hvor J. Langgaard-Nielsen heldigvis er blevet bannet.

25
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 12:46:29 pm »
Stina.

selvfølgeligt må tryg reklamere på SOLèn, de har jo KØBT sig reklameplads på SOLèn, SOLèn vil tjene penge, der er ingen penge i mine indlæg, men det er der i trygs reklamepenge, så det er forståeligt nok det der er sket, det var så bare aldrig sket i "Flanhard" s tid, han ville ikke sælge sig til tryg, men sådanne er der jo så meget.

Du giver intet for min udlægning?, hvis udlægning giver du så noget for, jeg kan dokumentere min udlægning, kan den person som har givet dig en anden udlægning det, og hvem er den person :).

Poul Jørgensen

Du så fyldt med fup og gamle aviser som en ko er fyldt med kolort! Pas du på jeg ikke kommer over til dig og smører et par flade håndmadder.

vh. Hr. Olsen

Din måde at fremture på gør dig ikke specielt troværdig, og derfor foranlediges man i stedet til at tro, at Det er Poul, der har ret.

Poul Jørgensen er arketypen på den lille mand mod systemet, og normalt er det sådan, at man holder med netop den lille mand.

 :aww: :Cherna_29:

26
Fri Debat / Med Hijab kan kvinder gå i fred
« Dato: Januar 12, 2018, 08:29:18 pm »
I New York i det fascistiske USA skal der åbenbart Islamisk klædedragt til, for at kvinderne kan få lov til at gå i fred. Det er i hvert fald det, der er dokumenteret i denne video, hvor en kvinde først går rundt i almindelig vesterlandsk klædedragt, hvor hun bliver verbalt forulempet. Bagefter går hun rundt i Hijab, og det er altså noget, der skaber respekt hos mændene, der ikke længere tør antaste hende. Så det giver jo et meget godt billede af den respekt, vesterlændinge har fået for Islam.  :aww: :Cherna_29:

https://www.youtube.com/watch?v=mgw6y3cH7tA

27
Politik / Borgerlig politik giver ingen mening!
« Dato: Januar 12, 2018, 08:19:18 pm »
Først brokker den sorte højrefløj sig over, at Nydanskerne ikke arbejder - og bagefter brokker de sig, når Nydanskerne så kommer i arbejde - men det kniber nok lidt med logikken på den fløj!  :big_grin:

28
Helbred / Sv: Ser I ældre eller yngre ud end I er?
« Dato: Januar 12, 2018, 08:13:07 pm »
Jeg ser helt klart yngre ud, for jeg kunne nok godt gå for at være omkring 40-45 år. Det tilskriver jeg min sunde levevis, hvor jeg aldrig har røget eller spist særlig usundt. Jeg drikker ikke længere noget alkohol, og før jeg konverterede blev det kun til få genstande ved særlige lejligheder.

29
Debat om debatten / Sv: 77 gæster kl. 1 om natten? Arh, mon dog?
« Dato: Januar 12, 2018, 08:08:07 pm »
Nogle af gæsterne kan dog godt være brugere, der bare ikke gider logge ind. Jeg logger f.eks. kun ind, når jeg skal skrive noget. Men jeg kan sagtens finde på at læse med som gæst, når jeg ikke lige har noget, jeg vil ud med.

Sådan har jeg det også ofte, jeg læser med næsten hele tiden og tager notater og dokumenterer forskellige ting, men jeg gider altså kun logge ind, hvis jeg selv har noget at sige.

30
Politik / Sv: Bliver de 4 muslimer mon udvist...
« Dato: Januar 11, 2018, 09:28:09 pm »
Vi har et pædagogisk ansvar for de mennesker, så dem kan vi ikke bare sende ud af landet. Vent I bare og se - de bliver her

Sludder. Vi har intet ansvar for dem. De har, gennem deres syge opførsel, valgt at vende hjem til Afghanistan.

Det er lige meget, hvad du mener, for det er ikke noget, du kommer til at bestemme. Afghanistan er alt for farligt at vende tilbage til  - fordi vi har travlt med at bombe civilbefolkningen dernede sønder og sammen.  :aww: :Cherna_29:

Sider: 1 [2] 3 4 ... 291