Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: 1 [2] 3 4 ... 288
16
Politik / Sv: Anna Mee Allerslev
« Dato: Oktober 26, 2017, 11:29:50 pm »
Jeg stemmer ikke på de radikale, men der er alligevel mange af deres folk, som jeg godt kan lide. Et oplagt eksempel er Zenia Stampe, men jeg har faktisk også altid været glad for Anna Mee. Jeg synes, hun virker så åben og positiv, og dem jeg kender i København har altid så meget godt at sige om hende. Det er da lidt synd, at den politiske karriere tilsyneladende nu skal ende sådan her, meeen - mon ikke hun kommer stærkt tilbage som folketingspolitiker om et par år. Det kunne godt tænkes.

17
Samfund- & Kultur / Sv: Gæt en etnicitet
« Dato: Oktober 26, 2017, 11:27:36 pm »
Heldigvis har vi ikke for vane at beskrive den slags herhjemme, og det skal vi da heller ikke. Det kunne nemlig let skabe negative forestillinger om bestemte grupper, og det skal vi for alt i verden undgå. Men nu er det jo sådan, at langt den meste kriminalitet herhjemme begås af ikke-Nydanskere, så det regner jeg som sandsynligt, at det var.

18
Samfund- & Kultur / Du er ikke rigtig klog, Rudi
« Dato: Oktober 26, 2017, 11:17:25 pm »
Rudi er ikke debattør, han er propagandist - og det er noget ganske andet. Rudi kan ikke fremlægge nogen kilder på, at der skulle være specielt mange Muslimer i Sverige, og det mener jeg da heller ikke, der er. En række politiske partier i Sverige går ind for helt fri indvandring, og det, mener jeg, er meget visionært. Et af argumenterne går på, at havde den frie indvandring været praktiseret nu, så kunne Sveriges befolkningstal allerede nu have rundet 40 millioner. Tænk dog på de mange menneskelige ressourcer, landet kunne have suget til sig! Det ville vel så være 10 millioner ikke-Nysvenskere og 30 millioner Nysvenskere - sådan cirka. Dét ville i sandhed være en stormagt ud over det sædvanlige, og Sverige ville være på vej til at blive et af de store europæiske lande. Hvis vi overfører ideen om helt fri indvandring til danmark (hvilket jeg naturligvis er tilhænger af), så kunne man godt forestille sig en cirka 5 millioner ikke-Nydanskere og måske 20 millioner Nydanskere. Det ville være et meget vidunderligt samfund. Vi skal dog nok nå dertil, da det heldigvis stadig er meget, meget let at komme hertil. Vi skal bare læne os tilbage og vente, og så kommer det med tiden. Måske ikke i min tid, men det kommer, det kan I være helt sikre på. Og vent nu bare, når først 51 % af befolkningen er Muslimer, ja så vil resten hurtigt komme i gang med at konvertere, da de godt vil være klar over, hvad det er for fantastiske privilegier, der følger med det at være Muslim. :smile1:

19
Fri Debat / Årets lærer
« Dato: Oktober 26, 2017, 11:05:32 pm »
Jeg har verdens bedste arbejde som lærer i den danske folkeskole. For mig er det et privilegie at stå op og gå på arbejde, for det er nok det mest givtige, jeg kunne forestille mig at bruge min tid på. Og mine unger, som jeg kalder dem, er så venlige og flinke. Ja, bisserne i min store klasse tog rigtig fusen på mig den anden dag. Da jeg kom ind begyndte de at synge, og de havde pyntet med blomster. På tavlen havde de skrevet ”årets lærer” - tænk sig, jeg blev helt rørt. At se de unge mennesker udvise sådan en glæde ved det arbejde, jeg udfører med dem hver dag i skolen – og så blive udnævnt til årets lærer, det er ikke mange forundt. Jeg ville bare nævne det, for jeg blev så glad ved det.

 :aww: :Cherna_29:

20
Fra medierne / Sv: Er I beredt angående hjemmerøverier?
« Dato: Oktober 24, 2017, 04:38:54 pm »
Man skal for guds skyld ikke sætte sig til modværge, hvis man skulle blive udsat for sådan noget, det er alt, alt for farligt. Det gælder om at forholde sig roligt og gøre alt, hvad de beder en om. Det kan ende helt galt ellers, så vær rolig og hjælp dem til at få det, de ønsker. Bevar det kølige overblik, og hjælp roligt og venligt til. Der er simpelthen ikke andet at gøre.

21
Tror ikke rigtig, AFA findes længere - hvis de da nogensinde har gjort det. Tænk på noget andet, og spild ikke tiden med at se spøgelser.

22
Samfund- & Kultur / Sv: Jeg er så glad og så overvældet!
« Dato: Oktober 23, 2017, 03:08:07 pm »
Små hjerner, små fornøjelser :big_grin:

23
Samfund- & Kultur / Du er jo ikke debattør..
« Dato: Oktober 23, 2017, 03:07:35 pm »
"Der er tosser alle steder."
Det var åbenbart svaret til, at jeg udbad mig danske eksempler på de - efter Anklagerens mening - mange "højreorienterede" voldshandlinger og terror....
 :wink:  Ak, ak, ak!

Problemet med dig er, at du både vil bestemme, hvad du selv mener - og hvad vi andre skal mene. Det kommer du aldrig til at bestemme.

24
Politik / Du er altså ikke for klog
« Dato: Oktober 23, 2017, 03:05:07 pm »
Anklageren:
Citér
Lige nu synes jeg, det er vigtigere, om der er nogen laks i mit garn og det gør jeg tit - og nu vil jeg sejle derud  :smile1:

Ha ha! Som Anklageren selv ofte skrev, da han brugte profilen Tigermanden som provokere-profil:

"Det var da også en måde at trække sig ud af debatten på."

 :big_grin:   :dance3:

Hvis du vil have et godt råd, så skru lidt ned for charmen.  :big_grin: :dance4:

25
AFA? Hvad er det? Mon ikke der nærmere er tale om, at nogle fredelige nørrebroboere har følt sig intimideret af de sorte nationale? De har formentlig simpelthen handlet i nødværge. Men der er jo alligevel ikke kommet nogen tilskade, så der er vel ingen grund til at gøre en sag ud af dét.

26
Fri Debat / Sv: Misbrug, trusler på livet, racisme og psykopater.
« Dato: Oktober 17, 2017, 09:56:17 pm »
Det var da et neutralt spørgsmål? Hvad skulle man ellers skrive, hvis man gerne ville vide, hvad det rager os?

27
Samfund- & Kultur / Sv: Dansk Folkeparti imod udenlandske penge til moskéer
« Dato: Oktober 17, 2017, 09:38:08 pm »
Nat-nat :big_grin: :connie_08:

28
For mig lyder det til at være en dybt problematisk sag. Man kan simpelthen ikke holde gæster ude fra restaurationer på baggrund af deres etniske ophav. Nydanskere har naturligvis lige så stor ret til at færdes de steder, som ikke-Nydanskere har. Som samfund har vi et problem med demokratiet, hvis alle ikke frit kan færdes de steder, de ønsker.

29
Samfund- & Kultur / Du er altså ikke for klog
« Dato: Oktober 17, 2017, 09:24:05 pm »
Det er alment vedtaget, at dansk folkeparti er landsbytossernes parti, så det kommer du heller ikke til at bestemme. :aww: :Cherna_29:

30
Her er et af de få punkter, hvor vi måske ikke er helt enige, for jeg vælger altså at fokusere på de positive sider, og man må da lige sige, at det danske samfund som helhed er blomstret op efter den Islamiske indvandring for alvor tog fat. Det er da spændende!

Hvis man finder afbrænding af asylcentre spændende, så kan du da have ret.

Det var naturligvis ikke det, jeg tænkte på. Hilden nævner "spændende butikker og smilende mennesker", og det vil jeg gerne have meget mere af i danmark. Det vil vi vel alle. :aww: :Cherna_29:

Sider: 1 [2] 3 4 ... 288