Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Tigermanden

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 17
31
Fri Debat / Tysk politiker udviser ikke den fornødne respekt for Islam
« Dato: December 15, 2016, 04:20:06 pm »
Den slags mennesker kan man ikke have til at repræsentere et stort, vigtigt land som Tyskland.  :JC_doubledown:

"Bobbet hår og buksedragt. Tysklands forsvarsminister nægter at bære islamisk klædedragt under officielt besøg i Saudi-Arabien"

http://www.b.dk/globalt/tysk-forsvarsminister-trodser-saudi-arabisk-t-rkl-de-p-bud

32
Politik / Muslimer deler mad ud i julens ånd: - Responsen har været rørende
« Dato: December 13, 2016, 08:30:29 am »
Nyheden, som de borgerlige for alt i verden vil kvæle:

"En gruppe muslimer står lørdag klar med gratis, varm mad på Rådhuspladsen. De hylder julens budskab som næstekærlighed ved at give videre til andre."

http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2016-12-10-muslimer-deler-mad-ud-i-julens-aand-responsen-har-vaeret-roerende

33
Abdul Wahid Pedersen er tit blevet angrebet, fordi han går ind for Sharia. Men han er dog klogere end sine kritikere, for han går nemlig ikke ud og siger, at Sharia bare skal indføres her i danmark, nej, han tager det kloge forbehold, at Sharia først skal indføres, når der er et Islamisk flertal i landet. Derved viser han et meget demokratisk sindelag, som I nationale ikke kan anfægte.
Nu ved vi ikke, hvornår danmark bliver Islamisk, men når først det tipper over, og 51% af befolkningen er Muslimer, så skal I nok få at se, hvordan de resterende får travlt med at konvertere til Islam, så de også kan nyde godt af alle de fordele, det fører med sig.

http://jyllands-posten.dk/debat/ECE5009722/Landbruget-efter-islam/

34
Fri Debat / Hvor høj er Lars Løkke Rasmussen?
« Dato: November 19, 2016, 10:07:30 pm »
?

35
Fri Debat / Muslim Miss World
« Dato: November 15, 2016, 08:34:37 am »
Det er da en god idé med Muslim Miss World. Der er nemlig også plads til sjov og spas i Islam, husk nu på det!  :aww: :Cherna_29:

For os alle er det en klar fordel, at de Islamiske idealer stille og roligt vinder indpas i det danske samfund, som vi jo allerede har set de sidste mange år.

https://www.youtube.com/watch?v=IrLMQZCWOQU

36
Samfund- & Kultur / Kristne, hvide mænds onde gerninger
« Dato: November 01, 2016, 11:34:51 am »
Kvinder fremturer med at påvise, at mænd er voldelige, undertrykkende etc. Det irriterer mænd, der tilbageviser påstandene med, at de ikke er voldelige, at det må være nogle andre mænd, der er tale om, og at man derfor ikke kan tale om mænd som en gruppe. Men problemet er, at det er sandt: ’Mænd’ (måske ikke lige dig, men størrelsen mænd) har i århundreder hersket over ’kvinder’ (måske ikke lige din hustru, men størrelsen kvinder), købt dem og øvet vold imod dem og undertrykt dem og dræbt dem. Så længe der ikke definitivt er gjort op med dette faktiske forhold, så længe der ikke er indført generelle, nye adfærdsformer, gælder det, at mænd må stå til ansvar. Respekt først, senere muligvis kærlighed.

Tænk lige lidt over det!   :aww: :Cherna_29:

37
Fri Debat / danskernes partis spray-aktion giver bagslag
« Dato: September 25, 2016, 11:51:37 am »
Folkestemningen var slet ikke med det højreekstreme danskernes parti, da de lørdag uddelte asylspray i Haderslev:

"- Der er jo ikke nogen der kommer her for sjov. De har været igennem så meget, og så få at vide, at de er så uønskede, at vi er nødt til at have en spray mod dem. En ting er holdningen om, at vi ikke har kapaciteten eller en holdning om, at nogen måske ikke passer ind i vores kultur. Men at lave det til en joke – det er ikke okay, sagde en grådkvalt Charlotte Bech, der har nære venner med familie i en flygtningelejr."

http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2016-09-25-parti-uddelte-asylspray-paa-gaagaden-det-er-svinsk

38
Fri Debat / Er det på tide at gøre Islam til statsreligion?
« Dato: September 25, 2016, 09:06:18 am »
Islam er landets største religion, når man ser på, hvor mange aktivt praktiserende, der findes inden for hver gruppe. De kristne er ikke egentligt religiøse, mens stort set alle vi Muslimer er meget rettroende. Derfor kunne man godt spørge sig selv, om ikke det er på tide at gøre Islam til statsreligion. Der kunne være tale om en overgangsordning, hvor både Islam og kristendommen delte denne status, inden Islam tog helt over, eksempelvis i løbet af en 30 års periode.

Det ville også tage fint hensyn til, at 4 ud af 10 af vi Muslimer mener, at Qur'an skal indgå som fundament for dansk lovgivning. Det ville være fint, at vi kunne vise Islam den respekt.
 :aww: :Cherna_29:

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE8125408/4-af-10-muslimer-i-Danmark-Lovgivningen-skal-bygge-p%C3%A5-Koranen/

39
Fri Debat / Radikalt bagland: Vi bør tage flere flygtninge
« Dato: September 25, 2016, 08:57:55 am »
I Det Radikale Venstre er der positive toner, når det kommer til snakken om at hjælpe de mange stakkels Nydanskere. Mindst 10.000 flere i år vil de gerne have, og det synes jeg er rigtig fornuftige, da det ville være med til at skabe lidt balance i samfundet. Den slags vokser vi af.

"En af støtterne er Klaus Bach Trads, der er formand for en af landets største radikale vælgerforeninger, Radikale Venstre i Aarhus.

- Der skal være et håb for flygtninge. Et håb om, at de kan komme i sikkerhed. Det har regeringen suspenderet. Derfor synes jeg, det er spot on, at foreslå, at Danmark tager 10.000 flygtninge over de næste tre år, siger han."

Ikke dårligt, hvad venner?

http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-09-17-radikalt-bagland-vi-boer-tage-flere-flygtninge

40
Fri Debat / Tørresnoren
« Dato: September 24, 2016, 05:37:17 am »
Hej, jeg håber, du kan glemme gammelt fjendskab for en stund. Jeg skriver lidt sammen med Poul Jørgensen ovre på SOL, og jeg skulle bede dig om at tage kontakt til ham via mail. Han går så frygteligt meget igennem for tiden, og jeg ved, at han kæmper en brav kamp for at blive sine plageånder kvit.

Mailen vil jeg naturligvis ikke lægge ud her. Kontakt mig via privat besked.

Med venlig hilsen

41
Politik / Ny serie på DR2: ’Familien fra Lærkevej’
« Dato: September 15, 2016, 11:19:19 pm »
DR2 følger tv-journalist Abdel Aziz Mahmoud og hans hjertevarme familie tæt, når de åbner dørene til deres sjove familieliv. ’Familien fra Lærkevej’ sendes i seks afsnit og får premiere den 12. september.

https://www.dr.dk/presse/ny-serie-paa-dr2-familien-fra-laerkevej

Jeg vil da gerne opfordre jer alle til at følge med i det nye program. Her ser vi, hvordan vi Muslimer er fuldstændig almindelige og gode borgere - til stor ærgrelse for Kaj-Rudi-Helle-segmentet herinde!  :biggrin: :dance3: :crigon_01:


42
Fri Debat / Religionsfriheden knægtes på jysk gymnasium
« Dato: September 15, 2016, 09:02:22 pm »
"Som det første gymnasium i Aarhus har Langkaer Gymnasium indført et ordensreglement, hvor der udtrykkeligt står, at gymnasiet er en religiøst neutral skole, og at forkyndelse ikke må finde sted, fortæller DR Østjylland. Sidste år var der nemlig mange muslimske elever, der mødte op til bøn."

Det er bare ikke i orden.

http://nyheder.tv2.dk/2016-09-15-omstridt-gymnasium-forbyder-boen-rektor-skred-ind-og-stoppede-boen?sf35969021=1

43
"Den tidligere folketingskandidat for Enhedslisten og omstridte debattør Asmaa Abdol-Hamid arbejder i dag som brobygger mellem Fyns Politi og indbyggerne i Vollsmose. Her nægter hun at give hånd til mænd, når hun udfører sit arbejde, men justitsminister Søren Pind svarer ikke på, om det kan være fyringsgrund, fremgår det af et folketingssvar, som BT har læst."

Hvad blev der af religionsfriheden? Asmaa (den gode, gæve kvinde) bestemmer sgu selv, hvem hun vil røre ved og hvornår!

http://www.b.dk/nationalt/asmaa-ansat-i-politiet-naegter-at-give-haand-til-maend-i-tjenesten


44
Fri Debat / Indvandringen bidrager positivt til økonomien
« Dato: September 13, 2016, 07:24:28 pm »
"Frygten for såkaldt ”velfærdsturisme” spiller en central rolle i den europapolitiske debat i lande som Danmark, Storbritannien og Holland. Men faktum er, at migranter er en overskudsforretning for de lande, de slår sig ned i. De bidrager med arbejdskraft og skattebetaling, og de trækker mindre på velfærdsydelserne end de fastboende borgere. Det viser undersøgelser fra Sverige, Storbritannien og Tyskland. Formanden for Folketingets Europaudvalg håber, at dialog kan imødegå mytedannelser om ”velfærdsturisme”."

Enormt positiv og spændende artikel herunder:

https://www.mm.dk/velfaerdsturisme-er-forretning/
 :JC_doubleup:

45
Fri Debat / ‘Flygtningemagneten’ Danmark er en myte
« Dato: September 13, 2016, 07:21:29 pm »
Ingen grund til at frygte indvandringen overhovedet. Vi modtager næsten inden migranter her i landet, og det betyder naturligvis, at vi har plads til en masse Nydanskere her i landet.

Spændende artikel herunder:

https://www.mm.dk/flygtningemagneten-danmark-er-en-myte/

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 17