Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Tigermanden

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 16
31
Politik / Ny serie på DR2: ’Familien fra Lærkevej’
« Dato: September 15, 2016, 11:19:19 pm »
DR2 følger tv-journalist Abdel Aziz Mahmoud og hans hjertevarme familie tæt, når de åbner dørene til deres sjove familieliv. ’Familien fra Lærkevej’ sendes i seks afsnit og får premiere den 12. september.

https://www.dr.dk/presse/ny-serie-paa-dr2-familien-fra-laerkevej

Jeg vil da gerne opfordre jer alle til at følge med i det nye program. Her ser vi, hvordan vi Muslimer er fuldstændig almindelige og gode borgere - til stor ærgrelse for Kaj-Rudi-Helle-segmentet herinde!  :biggrin: :dance3: :crigon_01:


32
Fri Debat / Religionsfriheden knægtes på jysk gymnasium
« Dato: September 15, 2016, 09:02:22 pm »
"Som det første gymnasium i Aarhus har Langkaer Gymnasium indført et ordensreglement, hvor der udtrykkeligt står, at gymnasiet er en religiøst neutral skole, og at forkyndelse ikke må finde sted, fortæller DR Østjylland. Sidste år var der nemlig mange muslimske elever, der mødte op til bøn."

Det er bare ikke i orden.

http://nyheder.tv2.dk/2016-09-15-omstridt-gymnasium-forbyder-boen-rektor-skred-ind-og-stoppede-boen?sf35969021=1

33
"Den tidligere folketingskandidat for Enhedslisten og omstridte debattør Asmaa Abdol-Hamid arbejder i dag som brobygger mellem Fyns Politi og indbyggerne i Vollsmose. Her nægter hun at give hånd til mænd, når hun udfører sit arbejde, men justitsminister Søren Pind svarer ikke på, om det kan være fyringsgrund, fremgår det af et folketingssvar, som BT har læst."

Hvad blev der af religionsfriheden? Asmaa (den gode, gæve kvinde) bestemmer sgu selv, hvem hun vil røre ved og hvornår!

http://www.b.dk/nationalt/asmaa-ansat-i-politiet-naegter-at-give-haand-til-maend-i-tjenesten


34
Fri Debat / Indvandringen bidrager positivt til økonomien
« Dato: September 13, 2016, 07:24:28 pm »
"Frygten for såkaldt ”velfærdsturisme” spiller en central rolle i den europapolitiske debat i lande som Danmark, Storbritannien og Holland. Men faktum er, at migranter er en overskudsforretning for de lande, de slår sig ned i. De bidrager med arbejdskraft og skattebetaling, og de trækker mindre på velfærdsydelserne end de fastboende borgere. Det viser undersøgelser fra Sverige, Storbritannien og Tyskland. Formanden for Folketingets Europaudvalg håber, at dialog kan imødegå mytedannelser om ”velfærdsturisme”."

Enormt positiv og spændende artikel herunder:

https://www.mm.dk/velfaerdsturisme-er-forretning/
 :JC_doubleup:

35
Fri Debat / ‘Flygtningemagneten’ Danmark er en myte
« Dato: September 13, 2016, 07:21:29 pm »
Ingen grund til at frygte indvandringen overhovedet. Vi modtager næsten inden migranter her i landet, og det betyder naturligvis, at vi har plads til en masse Nydanskere her i landet.

Spændende artikel herunder:

https://www.mm.dk/flygtningemagneten-danmark-er-en-myte/

36
Politik / Sharia er foreneligt med europæiske samfund
« Dato: September 08, 2016, 11:46:54 am »
Nu er der i disse dage blevet skrevet en del om Sherin Khankan, og jeg synes faktisk, at I er for hårde ved hende. Hun har nogle meget, meget fine holdninger til Islam og demokratiet - to vigtige størrelser, som på ingen måde udelukker hinanden, men som tværtimod synes at fremme hinanden. Blandt andet skriver hun:

"Jeg mener i lighed med nogle muslimske retslærde og filosoffer, herunder islamologen Tariq Ramadan, at de islamiske retsprincipper er dynamiske i den forstand, at de ikke angiver vejen til et fastlagt og uforanderligt retssystem eller styreform. "

Og

"Det er ligeledes muligt at skabe grobund for, at sharia på visse punkter kan sameksistere med dansk lovgivning. Dette foregår allerede i praksis i Danmark, når unge danske muslimer betaler almisse (zakat), laver bøn eller gifter sig."

Og I kan læse meget mere her:
http://www.religion.dk/synspunkt/synspunkt-sharia-er-foreneligt-med-europ%C3%A6iske-samfund

 :JC_doubleup:

37
Samfund- & Kultur / Pegida-demonstranter kaster med røgbomber!
« Dato: September 07, 2016, 10:40:28 am »
Det gik heftigt for sig under Pegida-demonstrationen, hvor 11 personer blev anholdt, og hvor der blandt andet blev kastet med røgbomber.

Kunne vi ordentlige samfundsborgere dog ikke blive skånet for disse "politisk interesserede" unge mennesker fra det yderste højre, der vil os andre så meget ondt?http://www.dr.dk/nyheder/indland/11-anholdt-under-pegida-demonstration

38
Fritid / Ferie i Jerslev, Vendsyssel.
« Dato: September 06, 2016, 08:57:39 pm »
Hej med jer, jeg vil gerne tage på ferie i den lille by, Jerslev, oppe i Vendsyssel. Skulle der være nogen med gode tips til, hvad man kan opleve der, så kom endelig frem med det.  :JC_doubleup:

39
Politik / Hvad vil I gøre ved det?
« Dato: September 04, 2016, 02:04:06 pm »


Hvad har I egentlig tænkt jer at gøre ved det? For mig at se, er der intet - absolut intet - I reelt kan gøre!  :aww:

40
Fra medierne / Højreorienteret betjent går amok på uskyldig!
« Dato: September 03, 2016, 05:51:43 pm »
Ja, så har bølgen af politivold altså nået danmark, og det er uhyggeligt nok i sig selv. I klippet ser vi, hvordan en højreorienteret betjent slå løs og sparker på en uskyldig mand, som er pacificeret med håndjern, og som intet kan gøre for at værge for sig. Betjenten går nærmest besærk i en slags blodrus.

Som Muslim tager jeg naturligvis skarp afstand fra betjentens ækle handlinger. Men lad mig høre de højreorienterede og nationale debattører herinde: Tager I også afstand - eller mener I nærmere, at betjenten handler helt korrekt? Mon ikke det sidste er tilfældet.  :JC_doubledown:

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-09-03-haardhaendet-anholdelse-bliver-nu-undersoegt-tag-det-ben-ind-eller-du-faar-med

41
Samfund- & Kultur / OBS: Sådan undgår du udvisning!
« Dato: August 29, 2016, 01:31:43 pm »
"Politiet må opgive udsendelser af afviste asylsøgere helt ude ved flyet.

Det har spredt sig som ringe i vandet blandt afviste asylsøgere, at råb, skrig og fysisk modstand om bord på flyet kan forpurre en udsendelse i sidste øjeblik."

"De kan fortælle til de andre, at nu er det lykkedes mig at forhindre det tre gange, fordi jeg satte mig til modværge, så spreder det sig som ringe i vandet."

Så der er altså noget at gøre, hvis man skulle stå til at blive sendt ud af landet.
 :Laie_3: :aww: :Cherna_29:

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8955954/politiet-maa-opgive-udsendelser-af-afviste-asylsoegere-helt-ude-ved-flyet/

42
Samfund- & Kultur / Nynordmand udsat for ubehagelig oplevelse
« Dato: August 27, 2016, 01:53:49 am »
Det var nær gået helt galt, da Nynordmand ville fiske mobiltelefon op af toilettet:

"20-årige Cato Berntsen Larsen sad fast i en toilet-tønde i en time, før brandvæsenet kom og befriede ham"

Heldigvis blev han reddet, så der skete ikke noget.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/sad-fast-i-ude-lokum-jeg-stod-i-lort-til-knaeene/6258994

43
Alt det andet / Dansk maratonløber måtte på hospitalet efter kollaps
« Dato: August 21, 2016, 11:24:05 pm »
"Den danske maratonløber Abdi Hakim Ulad kollapsede, da han passerede målstregen ved OL. Efterfølgende måtte danskeren bæres væk."

Sikke en dramatik, men jeg håber da, at Abdi kommer ovenpå igen. Jeg kender ham naturligvis fra tidligere, hvor han holdt et kanon foredrag for unge Muslimer i Aarhus-området.  :JC_doubleup:

http://sport.tv2.dk/atletik/2016-08-21-dansk-maratonloeber-maatte-paa-hospitalet-efter-kollaps?utm_source=Facebook&utm_campaign=TV_2_Nyhederne&utm_medium=Social

44
Det er en nok så vigtig viden, som vi bør få udbredt i samfundet for at nuancere debatten lidt. :aww: :Cherna_29:

https://www.facebook.com/Radio24syv/videos/1361230687239004/

45
Fri Debat / danskernes parti misbruger begrebet "oprindelige folk"
« Dato: August 06, 2016, 01:18:18 pm »
danskernes parti forplumrer og udvander fuldstændig begreberne, når de i deres såkaldte "arbejdsprogram" bruger udtrykket "oprindelige folk" om os blege danskere. Det begreb er jo netop taget i brug for at værne om de folkeslag, som vi europæere har behandlet så ondt og skidt i løbet af de sidste par hundrede år.
Det er jo at vende debatten fuldstændig på hovedet, hvis man lige pludselig begynder med den slags vrøvl om, at vi skulle være "oprindelige folk", når de så bruger det argument til netop at ville hjemsende de, som med god ret faktisk kan kaldes for oprindelige folk.
Det er ikke en seriøs måde at føre debat på.  :aww: :Cherna_29:

https://danskernesparti.dk/wp-content/uploads/2015/06/Digital-udgave.pdf

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 16