Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Tigermanden

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 17
31
Politik / Boede DerRudi i København i 1985?
« Dato: Januar 25, 2017, 05:56:18 pm »
Ja, de er sørme godt nok intelligente at høre på, de nationale her i klippet. Gad vide, om ikke DerRudi eller lignende kunne være iblandt den flok? Jeg tror det.  :big_grin: :JC-hysterical: :dance3:

https://www.youtube.com/watch?v=BVSXsxyD7Jk

32
Politik / Islam får kriminaliteten til at falde
« Dato: Januar 25, 2017, 09:33:31 am »
Ja, man kan altså konstatere, at hvor Islam hersker, der falder kriminaliteten. Det har de i hvert fald fundet ud af i en butik i Bispehaven i Aarhus. Før lå der en NETTO med ikke-nydanske ansatte, men den måtte lukke på grund af kriminalitet. Men nu er der åbnet en butik, hvor de ansatte er Nydanskere med Islamisk slør, og det betyder, at der er en helt anden respekt mellem kunderne og de ansatte. Ja, det må være som at træde ind i et lille stykke Mellemøsten, og det er noget, der har fået de unge drenge til at opføre sig ordentligt. Og derfor kan man godt foreslå COOP og Dansk Supermarked, at de lader de Islamiske klædedragter være en del af uniformerne (også for ikke-nydanskere), for derved får deres ansatte den respekt fra kunderne, der gør at kunderne ikke stjæler. Det er da win-win for alle parter.  :JC_doubleup:

https://www.youtube.com/watch?v=dldiVwSEnhQ

33
Politik / Tager grundloven højde for et Multikulturelt danmark?
« Dato: Januar 15, 2017, 03:32:50 pm »
Siden 1980'erne har danmark været et Multikulturelt land. Det afspejles ikke i grundloven, der giver folkekirken fortrinsret. Og det til trods for, at landets mest dyrkede religion længe har været Islam. Grundloven kan godt ændres ved lov, og her mener jeg, der er mulighed for forbedring. Hvad mener I andre, og hvordan kan vi forbedre grundloven på det punkt?  :aww: :Cherna_29:

34
Debat om debatten / Hvad er der dog sket??
« Dato: Januar 14, 2017, 03:50:57 pm »
Efter et par dages pause logger man på igen for at udveksle erfaringer og ideer med sine gode venner her på siden, og så ser man, at det hele er gået amok i underlige beskyldninger om, at Anklageren og jeg skulle være den samme person. Hvor får I dog sådan nogle vilde ideer fra? Det, der smerter mig mest, er, at Anklageren nu skal udsættes for så meget modvind. Han har intet gjort, og jeg må opfordre jer til at lade ham være! Anklageren har intet gjort forkert! Jeg ved slet ikke, hvad det er, der er sket her!

35
Samfund- & Kultur / En Tigermand takker af
« Dato: December 29, 2016, 02:43:19 pm »
Kære venner, I, som kender mig godt, ved, at jeg har brugt de sidste par år på at kæmpe de svages og de underkuedes sag her på nettet, først på Sol-debatten og siden her på Din-debat. Jeg har fået enkelte gode venner (Anklageren, Carlo, Trådløse Anna, Gubbi, Poul Jørgensen og Jojo), men jeg har desværre fået mange flere fjender. Derfor stopper jeg på debatten nu.

Det er mennesker, der har et menneskesyn, der er så forskellig fra mit, som det er muligt. Jeg har været ude for mennesker, der er troppet op på min bopæl midt om natten for at ødelægge ting eller skrive grimme ting på vores husmure. Senest blev et vindue baldret om natten, det er et par uger siden. I efteråret var der to ældre mænd med nordjysk accent, der passede mine børn op og opførte sig truende over for dem. Jeg kan ikke bevise noget, men jeg har mine anelser om, hvem herinde fra  der kan være tale om.

Det er mennesker, der mener, at det bedste i verden er, hvis alle de fattige bliver ved med at have det rigtig dårligt. Som mener, at der er forskel på hvid og sort. At mennesker fra tredjeverdenslande er laverestående i forhold til hvide europæere. Det er så psykopatiske og usympatiske mennesker, som man overhovedet kan forestille sig.

Men jeg vil ikke være en del af den jagt mere. Jeg ved ved gud ikke, hvordan de fik fat i min adresse dengang, men faktum er, at jeg og min lille familie har været jaget vildt de sidste par år; alt sammen fordi jeg har forsvaret de fattige og svage. Fordi jeg ønsker lighed, frihed og demokrati for alle mennesker på jorden.

Vi flytter, så vi igen kan være i fred for de, der ikke mener, at jeg skal have lov til at kæmpe de svagestes sag. Vi flytter, så min kone ikke behøver være bange for at blive overfaldet. Jeg ønsker ikke at se mine to børn maltrakteret, fordi jeg kæmper for retfærdighed for hele verdens befolkning.

Så jer højrenationale: Så lykkedes det for jer. Så fik I endnu en af jeres modstandere til at holde kæft med jeres terror og vold. Jeg håber sandelig, I er stolte af jer selv, I som for alt i verden ikke ønsker demokratiet. I som går fascismens ærinde.

Jeg ved, jeg kan se mig selv i spejlet om morgenen; kan I sige det samme?

36
Almen / Ingen jul på plejehjem - fantastisk
« Dato: December 23, 2016, 06:20:58 am »
Det er dejligt at se, hvordan de kristne skikke får lov til at træde lidt i baggrunden, sådan at vi andre ikke bliver belemret med dem. Og når de ældre ikke får lov til at holde jul i deres sidste år, så er det måske også noget, der kunne være med til at få dem til at åbne lidt om mod Islam, der har så uendeligt meget mere at byde på. :aww: :Cherna_29:

"Ejeren af jysk friplejehjem er Jehovas Vidne, og hun siger nej til et julepynt. Medarbejder har fået skriftlig advarsel for julearrangement.

På et plejehjem i Gredstedbro er der udbrudt en indædt konflikt omkring julen.

Indehaveren af friplejehjemmet Karstensminde, Ulla K. Petersen, er medlem af Jehovas Vidner, og hun vil ikke have julepynt eller nisser på plejehjemmets fællesarealer.

- Det er mit plejehjem, og det er mig, der bestemmer. Jeg har valgt at lave et neutralt plejehjem, og der bliver ikke pyntet op til jul på fællesarealerne, siger hun til avisen JyskeVestkysten."

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-12-22-paa-jysk-plejehjem-holder-de-ikke-jul-det-er-mig-der-bestemmer?sf47981949=1

37
Fri Debat / Tysk politiker udviser ikke den fornødne respekt for Islam
« Dato: December 15, 2016, 04:20:06 pm »
Den slags mennesker kan man ikke have til at repræsentere et stort, vigtigt land som Tyskland.  :JC_doubledown:

"Bobbet hår og buksedragt. Tysklands forsvarsminister nægter at bære islamisk klædedragt under officielt besøg i Saudi-Arabien"

http://www.b.dk/globalt/tysk-forsvarsminister-trodser-saudi-arabisk-t-rkl-de-p-bud

38
Politik / Muslimer deler mad ud i julens ånd: - Responsen har været rørende
« Dato: December 13, 2016, 08:30:29 am »
Nyheden, som de borgerlige for alt i verden vil kvæle:

"En gruppe muslimer står lørdag klar med gratis, varm mad på Rådhuspladsen. De hylder julens budskab som næstekærlighed ved at give videre til andre."

http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2016-12-10-muslimer-deler-mad-ud-i-julens-aand-responsen-har-vaeret-roerende

39
Abdul Wahid Pedersen er tit blevet angrebet, fordi han går ind for Sharia. Men han er dog klogere end sine kritikere, for han går nemlig ikke ud og siger, at Sharia bare skal indføres her i danmark, nej, han tager det kloge forbehold, at Sharia først skal indføres, når der er et Islamisk flertal i landet. Derved viser han et meget demokratisk sindelag, som I nationale ikke kan anfægte.
Nu ved vi ikke, hvornår danmark bliver Islamisk, men når først det tipper over, og 51% af befolkningen er Muslimer, så skal I nok få at se, hvordan de resterende får travlt med at konvertere til Islam, så de også kan nyde godt af alle de fordele, det fører med sig.

http://jyllands-posten.dk/debat/ECE5009722/Landbruget-efter-islam/

40
Fri Debat / Hvor høj er Lars Løkke Rasmussen?
« Dato: November 19, 2016, 10:07:30 pm »
?

41
Fri Debat / Muslim Miss World
« Dato: November 15, 2016, 08:34:37 am »
Det er da en god idé med Muslim Miss World. Der er nemlig også plads til sjov og spas i Islam, husk nu på det!  :aww: :Cherna_29:

For os alle er det en klar fordel, at de Islamiske idealer stille og roligt vinder indpas i det danske samfund, som vi jo allerede har set de sidste mange år.

https://www.youtube.com/watch?v=IrLMQZCWOQU

42
Samfund- & Kultur / Kristne, hvide mænds onde gerninger
« Dato: November 01, 2016, 11:34:51 am »
Kvinder fremturer med at påvise, at mænd er voldelige, undertrykkende etc. Det irriterer mænd, der tilbageviser påstandene med, at de ikke er voldelige, at det må være nogle andre mænd, der er tale om, og at man derfor ikke kan tale om mænd som en gruppe. Men problemet er, at det er sandt: ’Mænd’ (måske ikke lige dig, men størrelsen mænd) har i århundreder hersket over ’kvinder’ (måske ikke lige din hustru, men størrelsen kvinder), købt dem og øvet vold imod dem og undertrykt dem og dræbt dem. Så længe der ikke definitivt er gjort op med dette faktiske forhold, så længe der ikke er indført generelle, nye adfærdsformer, gælder det, at mænd må stå til ansvar. Respekt først, senere muligvis kærlighed.

Tænk lige lidt over det!   :aww: :Cherna_29:

43
Fri Debat / danskernes partis spray-aktion giver bagslag
« Dato: September 25, 2016, 11:51:37 am »
Folkestemningen var slet ikke med det højreekstreme danskernes parti, da de lørdag uddelte asylspray i Haderslev:

"- Der er jo ikke nogen der kommer her for sjov. De har været igennem så meget, og så få at vide, at de er så uønskede, at vi er nødt til at have en spray mod dem. En ting er holdningen om, at vi ikke har kapaciteten eller en holdning om, at nogen måske ikke passer ind i vores kultur. Men at lave det til en joke – det er ikke okay, sagde en grådkvalt Charlotte Bech, der har nære venner med familie i en flygtningelejr."

http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2016-09-25-parti-uddelte-asylspray-paa-gaagaden-det-er-svinsk

44
Fri Debat / Er det på tide at gøre Islam til statsreligion?
« Dato: September 25, 2016, 09:06:18 am »
Islam er landets største religion, når man ser på, hvor mange aktivt praktiserende, der findes inden for hver gruppe. De kristne er ikke egentligt religiøse, mens stort set alle vi Muslimer er meget rettroende. Derfor kunne man godt spørge sig selv, om ikke det er på tide at gøre Islam til statsreligion. Der kunne være tale om en overgangsordning, hvor både Islam og kristendommen delte denne status, inden Islam tog helt over, eksempelvis i løbet af en 30 års periode.

Det ville også tage fint hensyn til, at 4 ud af 10 af vi Muslimer mener, at Qur'an skal indgå som fundament for dansk lovgivning. Det ville være fint, at vi kunne vise Islam den respekt.
 :aww: :Cherna_29:

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE8125408/4-af-10-muslimer-i-Danmark-Lovgivningen-skal-bygge-p%C3%A5-Koranen/

45
Fri Debat / Radikalt bagland: Vi bør tage flere flygtninge
« Dato: September 25, 2016, 08:57:55 am »
I Det Radikale Venstre er der positive toner, når det kommer til snakken om at hjælpe de mange stakkels Nydanskere. Mindst 10.000 flere i år vil de gerne have, og det synes jeg er rigtig fornuftige, da det ville være med til at skabe lidt balance i samfundet. Den slags vokser vi af.

"En af støtterne er Klaus Bach Trads, der er formand for en af landets største radikale vælgerforeninger, Radikale Venstre i Aarhus.

- Der skal være et håb for flygtninge. Et håb om, at de kan komme i sikkerhed. Det har regeringen suspenderet. Derfor synes jeg, det er spot on, at foreslå, at Danmark tager 10.000 flygtninge over de næste tre år, siger han."

Ikke dårligt, hvad venner?

http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-09-17-radikalt-bagland-vi-boer-tage-flere-flygtninge

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 17