Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Tigermanden

Sider: 1 ... 14 15 [16]
226
Politik / De højreorienterede overfalder dem, de ikke bryder sig om
« Dato: December 22, 2014, 07:52:30 pm »
"Torsdagens demostration for et frit Palæstina i København døde hurtigt ud, da en flok højreorienterede bøller overfaldt den stille flok bestående af familier, der blot udtrykte ønsket om frihed i deres hjemland."

Hvordan kan man gå ind for vold på den utiltalende måde? :Cherna_29:

227
Politik / Støtter den sorte højrefløj Breivik?
« Dato: December 22, 2014, 06:39:59 pm »
Når man læser debatterne her - og i særdeleshed debatterne på den hedengangne Sol, så er der altid et hylekor af sorte højreorienterede, det stemmer i og forsøger at negligere de grumme gerninger, som Breivik stod bag, når han nævnes i debatten. Kan man deraf konkludere, at disse mennesker støtter manden og hans ekstreme holdninger, eller findes der en anden meningsgivende grund til,  at visse mennesker tilsyneladende holder hånden over Breivik? Oplys mig.  :Cherna_29:

228
Politik / Lys, dansk mand forsøger at voldtage 12-årig
« Dato: December 21, 2014, 09:23:48 am »
Hvad mener df-panelet her på din-debat? Er det i orden at voldtage 12-årige piger, hvis bare gerningsmanden er dansk?

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2014-12-21-12-aarig-pige-overfaldet-i-eget-hjem-ville-have-bukserne-af-hende

229
Politik / Kloge ord fra Reinfeldt
« Dato: December 13, 2014, 02:49:32 pm »
Ja, så kan det faktisk ikke siges bedre:

»Udgangspunktet er, at jeg har et ansvar for at skabe det bedst mulige samfund for menneskers muligheder for at vokse, stå på egne ben. Det er min overbevisning, at et samfund bygget på mangfoldighed er det bedste samfund, du kan skabe. Så mennesker, der kommer fra forskellige steder, skaber en slags smeltedigel, som bygger på, at vi skal lære os at tolerere og leve med hinandens forskelligheder. I et sådant samfund tror jeg, du får et spændende liv. Innovativt og godt. Dermed lægger jeg også kant til dem, som synes, at trygheden ligger i, at vi er ens, skal være homogene og holde dem væk, som er anderledes. Det er det vigtige udgangspunkt, som har ført Sverige til den konklusion, at vi skal stå åbne for vores omverden«.

http://politiken.dk/magasinet/interview/ECE2476627/de-aabne-svenske-hjerters-far/

230
Politik / Reinfeldt: Der kan være mange flere asylansøgere i Norden
« Dato: December 08, 2014, 05:44:44 pm »
Jamen, kan man andet end give manden ret? Sverige er et kæmpe land. Ja, Sverige er faktisk større end Tyskland, og derfor kan man konkludere, at der mindst er plads til 80 millioner indbyggere i landet mod de 9,6 millioner, der bor nu. Man kunne derfor snildt grundlægge nogle super-metropoler, hvor mange mennesker fra mange forskellige steder af verden kunne bo i en slags idealsamfund, hvor alle er lige, og hvor forskellene er visket ud. Verdens største byer rummer mere end 20 millioner mennesker, så det kan man  sagtens. Man kunne med fordel åbne op for hele folkegrupper, på den måde nyder man godt af deres kompetencer og kunnen. Og danmark - ja det er såmænd større end Holland, hvor der til gengæld bor 10 millioner mennesker mere end her, og det betyder altså, at vi også har plads til mange flere mennesker her, uden at samfundet af den grund bliver udpint.

http://politiken.dk/udland/ECE2476926/reinfeldt-der-kan-vaere-mange-flere-asylansoegere-i-norden/

231
Det alternative / Krystalenergier
« Dato: December 04, 2014, 12:08:37 am »
Hej, er der andre end mig, der arbejder med krystalenergier? Jeg vil gerne høre om jeres erfaringer.

232
Politik / Skylder vesten Den Muslimske Verden en undskyldning?
« Dato: December 03, 2014, 05:56:10 pm »
Som en klog mand netop skrev i et andet debatindlæg her på siden, så har den kristne verden gennem tiderne taget magten i Muslimske lande som Marokko, Algeriet, Sudan, Ægypten, Mauretanien, Mali, Somalia og Pakistan, fordi de har været kolonier under lande som Storbritannien og Frankrig. Jeg synes derfor, det ville være på sin plads, hvis den vestlige verden viste sig store nok til at gå ud i samlet flok og give en undskyldning til den samlede Muslimske verden. Det er vi store nok til, og det ville vi vise på den måde. :aww:

233
Samfund- & Kultur / Nu bliver der endelig skåret ned på politiet
« Dato: November 30, 2014, 01:25:52 am »
I første omgang er det landbetjentene, der bliver nedlagt, men mon ikke tendensen fortsætter blandt det øvrige politi? Netop politiet har historisk set ofte vist sig at virke som kapitalens forlængede arm.

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2014-11-30-de-smaa-samfund-mister-landbetjenten

234
Politik / Det danske frisind
« Dato: November 30, 2014, 12:00:57 am »
Hej, en af de vigtigste ting ved vore lange danske tradition for demokrati er, at det giver mulighed for, at mange forskellige meninger og holdninger kan komme i spil. Det skal vi være glade ved, fordi mange forskellige meninger skaber dynamik i samfundet. Den slags giver fremdrift og udvikling. Lad os værne om det danske frisind, det gavner os alle. :flowers:

Sider: 1 ... 14 15 [16]