Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 17
1
Flere end 100 tyske betjente har deltaget i en større aktion, hvor seks mænd er anholdt.

Tyske myndigheder mener at have optrevlet en "ultrahøjreorienteret terrororganisation", skriver nyhedsbureauet AP.

I en større politiaktion med over 100 betjente involveret er seks mænd anholdt. Ifølge den tyske anklagemyndighed har de seks mænd været med til at danne gruppen "Revolution Chemnitz".

Gruppen blev dannet sammen med en syvende mand, som politiet anholdt i sidste måned. Ifølge tyske anklagere havde gruppen planer om angribe politikere og embedsmænd.

Alle seks mænd er mellem 20 og 30 år. Anholdelserne er foretaget i delstaterne Sachsen og Bayern.

Forfulgte terrormål
Chemnitz tiltrak sig opmærksomhed, da en større demonstration i august gik gennem byen.

Det skete i protest mod et drab, der angiveligt blev begået af en asylansøger.

- På baggrund af de informationer, som vi har indtil videre, så tilhører de mistænkte miljøjet af skinheads, nynazister og hooligans i området omkring Chemnitz. De opfatter sig selv som ledende skikkelser på den ekstremistiske højrefløj i Sachsen, siger anklagemyndigheden i en erklæring.

Politiet siger, at de under efterforskningen har fundet håndgribelige tegn på, at organisationen forfulgte "terrormål". Medlemmerne havde blandt andet planlagt at skaffe sig halvautomatiske geværer.

Fem af de anholdte angreb og sårede udlændinge i Chemnitz den 14. september med glasflasker, knojern og strømpistoler.

http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-10-01-tysk-politi-anholder-gruppe-for-planer-om-angreb-pa-udlaendinge

 :aww: :Cherna_29:

2
Samfund- & Kultur / Til de unge mennesker: Bliv medlem af AFA!!
« Dato: September 26, 2018, 11:51:36 pm »
Om AFA
Antifascistisk Aktion i Danmark startede efter et bombeattentat i Søllerødgade på Nørrebro den 16. marts 1992 hvor en ung anti-racist blev dræbt. Antifascistisk Aktion (AFA) opstod dels af ønsket om at være på forkant med lignende begivenheder, og dels af et voksende behov for en stærkere antifascistisk organisering.
I over tyve år har vi været aktive i kampen mod racisme og nazisme. Igennem aktioner, demonstrationer, kampagner, forebyggelse, hjemmesider og koncerter har vi været med til at skabe en antifascistisk kultur og bevægelse. Den nazistiske bevægelse i Danmark er stærkt skrumpet ind og splittet i forskellige fraktioner. Hver gang nazisterne har forsøgt at markere sig eller marchere i gaderne, har vi sammen med tusindvis af andre antinazister stoppet dem. Det er dog vigtigt ikke at lade dem ude af syne og møde dem med modstand hver gang de forsøger at sprede deres had!

For kontakt, se: http://www.antifa.dk/

 :aww: :Cherna_29:

3
Samfund- & Kultur / Kender I Ateistisk Selskab?
« Dato: September 15, 2018, 05:08:32 am »
FORENINGENS FORMÅL
 
1. at være en forening for ikke-troende

2. at arbejde for en total adskillelse mellem religion og stat, således at alle mennesker ligestilles uanset deres religiøse synspunkter og verdensbillede

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister

4. at opfordre folk til at tænke kritisk og selvstændigt om liv og eksistens

5. at støtte dem, der i en overvejende religiøs verden ønsker at forholde sig til deres tvivl og skepticisme overfor religion og anden overtro

6. at arbejde for udbredelsen af et naturalistisk verdensbillede, der bygger på kritisk tænkning og den videnskabelige metode.

Vi har simpelthen haft så godt et samarbejde med Ateistisk Selskab, og kampagnerne virker, for der er så mange, der melder sig ud af folkekirken. Jeg vil gerne opfordre så mange som muligt til at melde sig ud af folkekirken, og her er det lige vand på min mølle med sådan en forening.  :smile1:

http://ateist.dk

4
Fri Debat / sverigedemokraternas sammenbrud
« Dato: September 10, 2018, 10:09:35 pm »
sverigedemokraterna havde sat et succeskriterie på 30% af stemmerne, og nu står de til at få 16-17%  :big_grin: De er med andre ord ét stort flop! Ingen vil samarbejde med dem, så det er ren stemmespild - de mennesker kunne ligeså godt have skyllet deres stemmeseddel durk ud i lokummet! Jeg er glad for, at de ansvarlige svenske politikere ignorerer 17% af befolkningen, for det kan man betragte som en slags folkeopdragelse.  :smile1: Jeg fulgte naturligvis med på svensk TV på valgaftenen - lagde I mærke til, at det var en Nysvensk studievært, der interviewede tre Nysvenske gæster - det var lige noget, der passede ind i mit kram.

 :aww: :Cherna_29:

5
Fri Debat / Carsten Jensen - ham skal vi altså være glade for
« Dato: September 05, 2018, 07:28:09 am »
Den gode Carsten Jensen blander sig i den svenske valgkamp, hvor han gennem en række kronikker i aviserne advarer mod danske forhold. Selv udtaler han om sagen:

"- Jeg anser det nærmest for en samfundspligt i disse år at udstille Danmarks deroute", og der er mange andre gode formuleringer. Jeg synes, det er så fint, at han taler danmark ned og virkelig udstiller den frygtelige nation, som vi er, af slimede kældermennesker og umenneskelige monstre, kan man nærmest sige.

Carsten Jensen er den vigtigste stemme, vi har, når det kommer til at præsentere hvad danmark er i udlandet.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/dansk-forfatter-blander-sig-i-svensk-valg-og-faar-skarp-kritik-af-danske-politikere

6
Politik / Canada tvinger Saudiarabien til at stoppe medicinsk behandling
« Dato: August 08, 2018, 07:19:19 am »
Den grimme racisme viser endnu engang sit ansigt, og nu er det Canada, der sørger for, at Saudiarabiske borgere måske dør.  :JC_doubledown:

https://hsfo.dk/udland/Saudi-Arabien-stopper-medicinsk-behandling-af-borgere-i-Canada/artikel/180927

 :aww: :Cherna_29:

7
Politik / Indvandrere lever længere end etniske danskere
« Dato: Juli 16, 2018, 10:04:15 am »
Ældre artikel efterhånden, men den fortjener at blive delt så ofte som muligt.

"Mindre fedt, røg og alkohol kan være forklaringen på, at indvandrere fra ikkevestlige lande lever to år længere end etniske danskere."

I venskabsforeningen har vi også altid gjort meget ud af at fremhæve de positive sider af indvandringen, og dér passer en artikel som denne lige ind i mit kram!

https://politiken.dk/indland/art5415463/Indvandrere-lever-l%C3%A6ngere-end-etniske-danskere

 :aww: :Cherna_29:

8
Samfund- & Kultur / Sådan kan det gå
« Dato: Juni 19, 2018, 08:37:19 pm »
En ung kvinde har desværre oplevet at blive filmet på en strand, mens hun lå topløs. Hun konfronterede de fire mænd, som var østeuropæiske. Jeg synes, det er så ærgerligt med disse eksempler på, at man går fejl af hinanden på baggrund af kulturelle forskelle. I en sag som denne er der kun ofre. De her fattige stakkels mænd har garanteret hørt en hel masse om det berømte danske frisind, og det er så det de desværre er gået fejl af. I Tyskland kom man sådanne misforståelser i forkøbet, da man omdelte en instruktion i at have sex med de tyske kvinder til de mange Muslimske Ny-tyskere, der kom til landet:

http://reelligestilling.dk/tyskland-til-immigranter-om-sex-saadan-goer-du/

Vi burde gøre noget lignende her i danmark, så det hele ikke blev så anspændt. Så ville der ikke være så mange misforståelser. Og lad mig da lige tilføje, at havde den unge pige været iført Islamisk klædedragt, ja så havde vi aldrig haft denne uheldige episode.  :aww: :Cherna_29:

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-06-19-22-aarig-blev-filmet-toploes-paa-stranden-af-fire-maend-da-hun-sagde-fra-blev-hun

9
Fra medierne / Afrikaner får fransk statsborgerskab efter heltedåd
« Dato: Maj 29, 2018, 10:44:05 am »
"En 22-årig mand fra Mali tøvede ikke, da han så en fireårig pige hænge i armene fra en balkon på femte sal i en boligblok i Paris. På et halvt minut klatrede han op ad bygningen og reddede pigen fra at styrte i døden.

Redningsaktionen blev filmet, og sekvensen er blevet delt millioner af gange på Facebook og andre sociale medier.

Optagelserne viser, hvordan Mamadou Gassama lynhurtigt klatrer på boligblokkens facade ved at hæve sig op på fra balkon til balkon, indtil han når op til femte sal og får løftet den lille pige i sikkerhed.

Den 22-årige "Spiderman" blev mandag inviteret til Elysée-paladset i Paris, hvor præsident Emmanuel Macron takkede den unge indvandrer personligt og lovede ham fransk statsborgerskab.

Den 22-årige vil også blive tilbudt et job som brandmand, hedder det."

Jeg blev så glad, da jeg læste dén beretning, for det er virkelig med til at sætte fokus på de mange, mange positive aspekter, der er ved masseindvandringen. For hver uheldig episode, hvor en immigrant måske kommer til at gå over for rødt, eller hvad det måtte være, så er der dusinvis af disse succeshistorier, men vi hører bare aldrig om dem. Indvandringen er god for os, for vi bliver beriget med en masse hjælpsomme, modige og handlekraftige nye borgere. Der var jo ikke nogen europæer, der ville kravle op og hente den lille pige ned, og så var den gode afrikaner klar over, at han var nødt til at handle - hvis ikke det der skulle ende helt galt.

 :aww: :Cherna_29:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/afrikaner-faar-fransk-statsborgerskab-efter-heltedaad/7175393

10
Det var ved at gå helt galt, da en dansk mand mistede besindelsen overfor tre legende arabiske piger. Pigerne legede på en motorvejsbro, og kom ved et uheld til at skubbe en lille bitte sten ud på vejbanen med foden. Det ophidsede en dansk mand så meget, at han løb efter dem og tilbageholdt pigerne og deres mødre, der forsøgte at forklare, at der var tale om en misforståelse, og at pigerne bare havde leget. Heldigvis kom der en politipatrulje til stedet, før manden nåede at gøre skade på pigerne og deres mødre.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-05-11/-Tre-sm%C3%A5-piger-kastede-sten-p%C3%A5-biler-fra-gangbro-M%C3%B8drene-mente-blot-at-de-legede-2148364.html?plista=lokalavisen

11
Fri Debat / Værn om de svage i samfundet
« Dato: April 13, 2018, 09:37:14 pm »
Det er slet ikke i orden, det man kan læse her. Vi har brug for Socialismen til at tage hånd om de svageste i samfundet.


12
Fri Debat / Almindelige mennesker og respekt for dem
« Dato: April 11, 2018, 04:07:50 pm »
Stod for et par timer siden ved en blomsterhandler. En mig ukendt ældre mand og den kvinde, han fulgtes med, talte dæmpet, fredsommeligt og sørgmodigt om vores statsministers pengemæssige rigdom og livslangt økonomiske tryghed, og det, at statsministerens hustru tilsyneladende har mailet og bedt om billetter til en koncert. Den slags gør ondt på mennesker, der hver morgen går på arbejde, og hver aften føler sig flossede, fordi arbejdet, år ind og år ud, var hårdt

 :aww: :Cherna_29:

13
Samfund- & Kultur / TV2 guider: Sådan bør du tiltale hijabis
« Dato: Marts 03, 2018, 11:28:33 am »
Har I set, at TV2 har været så elskværdige at give en guide til, hvordan man bør tiltale hijabis? Hijabis er det, vi kalder de succesfulde, veluddannede, smukke, velhavende Islamiske kvinder, der bærer det traditionelle Islamiske slør, hijabben. For manges vedkommende er de i gang med at uddanne sig til læger, tandlæger, ingeniører og jurister. Dem kommer vi til at se meget til i toppen af af dansk erhvervsliv fremover, det kan I være sikre på.

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at de fleste danske mænd ser på disse kvinder med et vist begær og også en usikkerhed, der bunder i, at de ikke ved, hvordan man bør tiltale sådanne kvinder, der jo i mange tilfælde vil være dem overlegne hvad angår rigdom, uddannelse og – ja – almen dannelse.

Disse fantastiske unge kvinder viser også, hvordan man sagtens kan kombinere traditionel Islam med det danske samfund. Som en af pigerne eksempelvis svarer, da hun bliver spurgt, om hun går ind for ligestilling: ”Nej” - og derefter ”Sharia i danmark”. Det viser jo, at man sagtens kan være tilhænger af Islam, samtidig med at man er en velintegreret del af det danske samfund.

Jeg synes, det viser, at TV2 tager et samfundsansvar, som er meget, meget vigtigt.

Og husk nu: Det er TV2, I skal blive sure på – og ikke mig – hvis I ikke bryder jer om indslaget.

http://nyheder.tv2.dk/video/VFNTS1N2b1Y0N3JKMWNRbWk5WmJveXdpZXhfU2FoTGM

14
Samfund- & Kultur / Parallelsamfund er noget, politikerne har opfundet
« Dato: Marts 02, 2018, 01:03:47 pm »
Intet tyder på, at der faktisk findes parallelsamfund i Danmark, siger forskere.

Det er hovedbudskabet i artiklen her fra videnskab.dk:
https://videnskab.dk/kultur-samfund/parallelsamfund-er-noget-politikerne-har-opfundet

Dermed er der jo heller ikke noget grundlag for, at regeringen bruger de mange milliarder på ghettoindsatsen. Det er med andre ord spild af skatteborgernes penge. Nu er jeg jo tilsyneladende en person, som virker som en rød klud i hovedet på de borgerligere debattører herinde, så jeg vil da gerne høre, hvad I synes om dét perspektiv?

 :aww: :Cherna_29:

15
Fri Debat / Frihed er...
« Dato: Marts 01, 2018, 07:46:58 pm »
Frihed er naturligvis at gøre, hvad man selv ønsker, og klæde sig, som man selv ønsker. Og nu ved jeg godt, at jeg nok kommer til at provokere nogen af jer lidt. Men omvendt kan det måske også sætte gang i nogle tanker hos nogen af jer, som I ikke vidste, at I havde::aww: :Cherna_29:

Sider: [1] 2 3 ... 17