Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 288
1
Debat om debatten / Du er altså ikke for kvik
« Dato: November 18, 2017, 07:53:23 pm »
Jeg fortryder nærmest, at jeg skrev det, efter at have set, hvad det afstedkom.

Mod likes'ne kæmper selv Rudi forgæves!!!  :big_grin: :ROFL: :MG_216: :dance3: :JC-hysterical: :baby:

2
Fri Debat / Du er ikke rigtig klog
« Dato: November 14, 2017, 09:41:06 pm »
Så mangler vi bare en drenge jihad dukke, man kan skære hovedet af, hvor en rød farve løber ud af en beholder for at forestille blod.

Og en kasse til de større drenge med 72 Barbie jomfrudukker.
Hvad med et legetøjs selvmordsbælte.

"Sunde" lege for muhammedanerbørn, og "sunde" børneudsendelser. Det er bare tigermand.

https://www.youtube.com/watch?v=5v_IaFWWARw

Dét der lyder som ren fantasi  :big_grin:

3
Det er nu ikke fordi, jeg direkte går ind for en Islamisk magtovertagelse, og det er da heller ikke noget, jeg direkte arbejder for. Men jeg forholder mig til de statistikere og fremtidsforskere, der melder, at der vil komme et Islamisk flertal i danmark inde for de næste 50 år. Og der er det, at jeg siger, at der ikke er nogen grund til at sætte sig i et hjørne og græde over dét. Vi kan alligevel ikke gøre noget ved det, så lad os da i det mindste glæde og over de mange positive konsekvenser, det får. Når jeg bruger udtrykket magtovertagelse, så skal det da også forstås på ganske demokratisk vis, for når 51% af befolkningen er Muslimer, så kommer der ikke til at gå mange folketingsvalg, før landet er styret af et Islamisk parti, formentlig i regering med Radikale Venstre og Enhedslisten de første par år - derefter alene. Det kan måske lyde meget fremmet for mange, men jeg har altid forholdt mig åben over for alt nyt og fremmet, det er netop dér, vi vokser som mennesker. 

4
Fri Debat / Sv: Legetøjsfirma hylder hijab
« Dato: November 14, 2017, 09:07:12 am »
Fin idé med Islamisk korrekte Barbie-dukker, og hvorfor egentlig ikke? Det går så fint i tråd med det, jeg tidligere har nævnt med, at børn og unge i enorm grad orienterer sig mod Islam og Mellemøsten, når de skal definere sig selv kulturelt. Giv endelig vores vestlige unge en omgang Islam i en tidlig alder - så kan de selv vælge senere, når de bliver ældre, om de ønsker at blive Muslimer - eller om de hellere vil være kedelige ateister/kristne. Man kan sige, at Islam er blevet moderne og smart i de unges selvforståelse - hvis man skal udtrykke det lidt poppet.

 :aww: :Cherna_29:


5
Det er en lidt ældre nyhed, men det viser til fulde, hvor meget vi selv hver især kan gøre for medmenneskeligheden og humanismen i danmark. Det drejer sig om 20-årige Rohulla Arabzadeh, der blev reddet fra den onde og umenneskelige udvisning, han var blevet idømt. Der var simpelthen en gruppe viljestærke danske og internationale humanister, der gik ind og sage, "nej, det skal være løgn" - og så fik de forpurret udvisningen, så Rohulla kunne blive i landet. Jeg var selv lidt med inde over sagen dengang, og jeg har ved en enkelt lejlighed mødt Rohulla, og jeg kan kun sige god for hans menneskelige kvaliteter. Han er en gevinst for danmark.

Læs eksempelvis:

"Det var efter alt at dømme protester fra en medrejsende passagerer, som forhindrede, at den 20-årige Rohulla Arabzadeh i går blev tvangsudsendt med fly fra lufthavnen i Kastrup.

Her blev han ført om bord  af betjente fra Rigspolitiet på Turkish Airlines fly TK 1786 med afgang klokken 18.40 til destinationen Istanbul.

Udsendelsen blev fulgt tæt af en kreds af personer, som kalder sig Rohullas venner, fortæller hans danske repræsentant Birgitte Pock.

De gennemførte en fredelig protest mod udvisningen i lufthavnens afgangshal.

»Nogle af passagererne blev interesserede i sagen og stillede spørgsmål til os. Blandt andet en tyrkisk rejsende, som gav os sit kort og sagde, at han personligt ville tjekke situationen i flyet. Han syntes, at det lød mærkeligt, at der var en tvangsudsendt med under de omstændigheder«, siger hun."

Det var meget modigt gjort af de mennesker, der satte liv og førlighed på spil for et andet menneskets skyld. Det var smukt gjort.

I kan læse meget mere her: http://politiken.dk/indland/art6028857/Fik-bremset-en-tvangsudsendelse-kort-f%C3%B8r-flyafgang-fra-Kastrup

Lad det være en inspiration til os alle om, at vi få Nydanskerne til at blive hver og én, hvis bare vi vil det.

 :aww: :Cherna_29:

6
Almen / Sv: Hvem får trykt valgplakater plakater på arabisk osv.
« Dato: November 13, 2017, 06:52:56 am »
Jeg synes, det ser så flot ud med valgplakater på arabisk. For det vidner om et inkluderende samfund, hvor der er plads til, at vi kan være dem, vi er. Jeg ser mig selv som en slags borgerrettighedsforkæmper, så for mig er det en sejr, når samfundet viser sig fra sin humanistiske vinkel. Det er den slags, der får os til at vokse som mennesker.

7
Præcis, og i modsætning til dig forholder jeg mig til, hvad vi forpligter os til, når vi deltager her på din-debat.

Og dog var det netop dét, du ikke gjorde  :big_grin:

8
Nu forholder jeg mig jo til, hvad vi forpligter os til, når vi deltager i Din-debat, og det burde du også gøre.

9
Når man tilmelder sig Din-debat, så er det sådan, at man binder sig til ikke at poste materiale, som er :

"æreskrænkende, grov, vulgær, hadefuld, chikanerende, angribende, truende, blasfemisk".

Det overtræder den nationale bande da ofte. Tænk på, hvordan de kalder Carlo for "Luder-Carlo" - eller hvordan de skriver fornedrende om Allah - det er jo blasfemi. Dette burde kunne få vidtrækkende, juridiske konsekvenser for de nationale!

 :aww: :Cherna_29:

10
Samfund- & Kultur / Sv: Gæt en etnicitet
« Dato: Oktober 27, 2017, 01:08:32 pm »
Men statistikken siger noget andet nemlig at 14 % begås af indvandre og deres efterkommere.
https://www.dr.dk/nyheder/indland/nye-tal-indvandrere-og-efterkommere-fylder-i-statistikken

Du skriver det jo selv: Sølle 14 % af kriminalitet begås af Nydanskere, mens de indfødte ikke-Nydanskere står for langt den mest overvejende kriminalitet, nemlig svimlende 86 % - Så det er altså ikke-Nydanskerne, man skal frygte i den sammenhæng.

11
Samfund- & Kultur / Sv: Før "humanist-stormagten" glider ud i mørket...
« Dato: Oktober 27, 2017, 12:10:51 am »
MMQ! Hvor kan du finde på at poste sådan et racistisk foto! Kan du da ikke se, hvordan du er med til at fremstille et generaliserende billede af Nydanskere?!

12
Samfund- & Kultur / Sv: Du har ikke forstået det
« Dato: Oktober 27, 2017, 12:05:14 am »
I et fremtidigt Muslimsk danmark kan man godt forestille sig, at det vil komme på mode at konvertere, fordi man gerne vil være med i fællesskabet. Du kan allerede nu i dag se, hvordan de unge ikke-Nydanske mennesker orienterer sig mod Islam, når de skal definere sig selv kulturelt. Det ses blandt andet hos de unge mænd, hvor det Islamiske langskæg er blevet så moderne inden for de sidste år. Islam er blevet smart og moderne, synes de unge, hvis man skal udtrykke det lidt poppet.  :aww: :Cherna_29:

Okay, og hvilken styreform, skulle et muslimsk Danmark være?

Jeg forestiller mig naturligvis en demokratisk valgt regering bestående af eksempelvis Enhedslisten, Alternativet, De radikale og et Islamisk Præsteparti eller lignende.

Hvorfor skulle man konventer til en overbevisning, man ikke tror på, fordi det er på mode?

Hvem siger, de ikke tror på det?

Har selv "langskæg". Det gør mig hverken til, halt eller helt muslim.

Det er måske ikke noget, du tænker over, men du har alligevel taget et lille stykke Islamisk kultur til dig, og det skal du bare være glad for.

De unge etniske dansker jeg ser på gaden, og kender til, koncentre sig mere om Bieber, likes på sociale medier og ti hi fnis fnis sexobjekter. Rimeligt langt fra en muslimsk overbevisning og kultur.

Fordi en snotunge æder en kebab eller kan sige allahu akbar, gør ikke snotungen til muslimsk kultur dyrker.

Men den omtalte, hypotetiske snotunge er alligevel i gang med at tage Islamisk kukltur og levevis til sig. Den slags sker en smule af gangen, og så lægger man måske ikke så meget mærke til det, sådan som du ikke har gjort. Og det er vel også fint nok?  :aww: :Cherna_29:

13
Politik / Sv: Løgnen om Libyen og Gheddafi
« Dato: Oktober 26, 2017, 11:54:14 pm »
Ja, enig Carlo - de (arabiske aber) har jo ikke et sprog, men mere noget som kun chimpanser og Urangutanger forstår.. :Laie_23:

....og det skulle komme fra en voksen mand, der ikke engang kan finde ud af at stave til "orangutang"  :dance3: :JC-hysterical: :JC_ghey:

14
Fra mig til dig / Sv: Kære Anklageren
« Dato: Oktober 26, 2017, 11:40:25 pm »
Det er da også rigtigt. Mange gange tillykke til Anklageren, der som altid er med til at sikre en human og saglig debat her på siden. Det er godt, vi har ham, for hvor ville debatten være fattig uden.   :JC_ThankYou: :JC_you_rock: :Laie_94:

15
Samfund- & Kultur / Du har ikke forstået det
« Dato: Oktober 26, 2017, 11:34:13 pm »
Og vent nu bare, når først 51 % af befolkningen er Muslimer, ja så vil resten hurtigt komme i gang med at konvertere, da de godt vil være klar over, hvad det er for fantastiske privilegier, der følger med det at være Muslim. :smile1:

Det er da til at bræk sig over.

Du mener at folk ændre deres overbevisninger, fordi andre gør?

Den eneste årsag til at konvertere, er for at se, hvad der gemmer sig under tørklædet. Og det er langt fra nok, til at undvære bacon, resten af livet.

I et fremtidigt Muslimsk danmark kan man godt forestille sig, at det vil komme på mode at konvertere, fordi man gerne vil være med i fællesskabet. Du kan allerede nu i dag se, hvordan de unge ikke-Nydanske mennesker orienterer sig mod Islam, når de skal definere sig selv kulturelt. Det ses blandt andet hos de unge mænd, hvor det Islamiske langskæg er blevet så moderne inden for de sidste år. Islam er blevet smart og moderne, synes de unge, hvis man skal udtrykke det lidt poppet.  :aww: :Cherna_29:

Sider: [1] 2 3 ... 288