Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 306
1
Samfund- & Kultur / Sv: Stor somalisk familie var ude at rejse
« Dato: I dag ved 11:02:24 am »
Nordjylland

Mest skyet, men stort set tørt
Mandag den 17. december 2018.

Udsigt, der gælder til tirsdag morgen, udsendt kl. 09.28

Mest tørt, men de fleste steder ret skyet vejr, enkelte steder kan der dog komme kortere kig til solen. Temp. op omkring frysepunktet. I aften og i nat fortsat mest skyet, men stort set tørt, stedvis kan det dog i perioder klare lidt op. Temp. ned mellem frysepunktet og 3 grader frost. Hele døgnet svag til let sydøstlig eller skiftende vind.

2
Fri Debat / Sv: Lidt om Danmarx Radio
« Dato: December 14, 2018, 01:46:32 pm »
Nordjylland

Mest skyet med enkelte slud- eller snebyger
Fredag den 14. december 2018.

Udsigt, der gælder til lørdag morgen, udsendt kl. 09.30

Stedvis lidt sol, men flere steder også slud- eller snebyger. Dagtemp. mellem frysepunktet og 3 graders varme. Svag til jævn vind fra øst og sydøst, ved kysterne stedvis frisk vind. I nat mest skyet med slud- eller snebyger og temp ned mellem 2 graders frost og 1 grads varme. Svag til jævn vind fra øst og sydøst.

3
Samfund- & Kultur / Sv: 26 overfaldsvoldtægter på 48 dage hinsidan!
« Dato: December 14, 2018, 01:37:14 pm »
Fra wikipedia:
Citér
”Document.no is a Norwegian right-wing, conservative[1][2] online magazine[3][4] that describes itself as focusing on politics, public debate, media criticism and culture. The website espouses views that are critical towards Islam[5][6] and immigration,[7][8] and supportive of Israel[9] and the United States.[10]”

Så det er jo åbenbart en useriøs højreekstremistisk side, som normale mennesker bør holde sig langt væk fra.

Helt klart, det er i bedste fald racistisk, og i værste fald nazistisk. Det hører ingen steder hjemme i en åben og demokratisk debat. Hvis Gubbi skulle være interesseret i det, vil jeg godt være behjælpelig med en liste over sider, som vi burde holde os for gode til at bringe her på debatten.

4
Fri Debat / Sv: Lidt om Danmarx Radio
« Dato: December 14, 2018, 01:30:48 pm »
Ak ja, ak ja, sådan går det, når du aldrig har fået - aldrig får - og aldrig kommer til at få noget af det her med kælne, flotte øjne:


5
Fra medierne / Racismen når nye højder
« Dato: December 14, 2018, 01:15:55 pm »
Saksede lige nogle udpluk fra en avisartikel:

"En dygtig og højtuddannet Nydansk, som altså tilfældigvis går med Burka, er blevet nægtet ansættelse i en vuggestue i Aarhus, selvom vuggestuen længe har haft besvær ved at at finde en til pladsen.

I den danske offentlighed er det åbenbart ikke den åbenhed og accept af vores forskellighed, der skal til, for at man kan arbejde, som den man er, i en dansk vuggestue. Kvinden, der ønsker at være anonym, udtaler:

"Jeg er uddannet psykolog, men har ikke kunne finde arbejde inden for mit felt, nu prøvede jeg så at søge denne stilling, men jeg blev mødt med et krav om, at jeg ikke kunne være iklædt burka i min kontakt med børnene. Det er så ærgerligt, synes jeg."

Vi går glip af rige menneskelige ressourcer her, fordi vi som danskere ikke kan tolerere et lille stykke stof.

Imens leder vuggestuen fortsat efter en pædagogmedhjælper, der kan udfylde pladsen, og de store tabere i denne ulykkelige sag er børnene."

Nå, så har hørefløjen da fået det, som de ville have det.  :bad:

6
Fra medierne / Sv: Problemer med Lindholm-Lösung
« Dato: December 14, 2018, 12:56:30 pm »
Der er ikke noget at sige til, at Borgere frygter økuller, fangeoprør og færgekapringer

Det kan kun gå galt  :dash2:

Her er jeg ikke eng, med DF

Du har ikke forstået det, for de kan bare tage færgen over om morgenen, og det tager kun 20 minutter - omtrent som at køre med bybus.

Der får man ikke ø-kuller af,

Det gør man sikkert ikke, og der må jo eeendelig passes godt på disse kommende ø-boere, hvoraf mange er mordere, voldtægtsforbrydere og grove voldsmænd!
Jeg så lige i forbifarten i løbet af min travle dag, at der nu har meldt sig en såkaldt 'venligbo', som vil nusse om dem og få dem transporteret til Sjælland.
Det er så kvalmende.  :bad:

Den ejegode 'venligbo' hedder Mads Nygaard og er kæreste med den nu heldigvis afgåede DR-studievært, Tine Gøtzsche.

Nygaard mener, at de kriminelle migranter, der ellers er udvist af Danmark, "skal kunne komme til fastlandet og nyde og nyde venligboernes kærlighed!"
Så han vil gerne sejle de kriminelle udlændinge fra Lindholm til Sjælland i sin både.

http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2018/12/dr-vrts-venligbokreste-vil-sejle-de.html

 :bad:

Og ham kender jeg naturligvis personligt. Mads Nygaard - eller Nygger, som jeg plejer at kalde ham - er simpelthen knalddygtig til det, han gør. Han har hjertet på rette sted og kæmper for det samfund, som han og vi andre, synes er bedst. Og der er da heller ikke noget, der tyder på, at det ikke skulle lykkes os.  :aww: :Cherna_29:

7
Samfund- & Kultur / Sv: 26 overfaldsvoldtægter på 48 dage hinsidan!
« Dato: December 14, 2018, 12:52:08 pm »
Rudis indlæg burde slettes, når det henviser til den hjemmeside, det er jo slet ikke debat, det der.

8
Samfund- & Kultur / Sv: Terror i Strasbourg i aftes
« Dato: December 13, 2018, 07:12:31 am »
Godmorgen.
Så banker virkeligheden på, og vi kan atter konstatere et terrorangreb på et fredeligt julemarked. Denne gang i Strasbourg.

https://bt.dk/udland/mindst-tre-personer-er-draebt-i-skyderi-midt-i-strasbourg-bliver-efterforsket-som

Det foreløbige facit er 3 dræbte og 12 sårede, heraf flere ret kritisk.
Og forbrydelsen efterforskes som terror.

Den person det franske politi og indsatte soldater eftersøger som gerningsmand skal være 29 år, og flere danske medier kalder ham traditionen tro 'ekstrem' og fortæller, at 'motivet er ukendt.'

Mens islams medløbere på DD søvndrukne leder efter kassen med røgslør og bortforklaringer, mindes vi andre lignende terror - også på julemarkeder.

Ak ja, ak ja, sådan går det, når du aldrig har fået - aldrig får - og aldrig kommer til at få noget af det her:


9
Samfund- & Kultur / Sv: Æggekage med bacon, tomater og purløg
« Dato: December 13, 2018, 07:09:51 am »
Ja, udmærket for os i en i forvejen god sundhedstilstand. Men vore højrenationale venner er i forvejen overvægtige og rygende og har for højt blodtryk og kolesterol. Ja, jeg har mistanke om at det ligefrem er det der gør dem højreorienterede. Men når de er sådan gør det dem forbitrede. Fordi de så ikke får noget. Er der nogen der vil vide, hvad det er de ikke får, så send mig en PB.

Så sandt, Carlo, så sandt. Sådan går det, når de aldrig har fået - aldrig får - og aldrig kommer til at få noget. Så bliver de forbitrede og skriver indlæg bag skærmen med blodskudte øjne og røg og damp stigende op fra ører og næse.

10
Samfund- & Kultur / Æggekage med bacon, tomater og purløg
« Dato: December 12, 2018, 06:35:45 pm »
Der er ikke noget nemmere end æggekage - og så smager det bare rigtig godt! Denne opskrift på æggekage er helt klassisk. Den serveres med tomater, sprødt bacon, purløg og rugbrød. En oplagt opskrift på æggekage til den travle hverdag, eller når det bare gerne må være nemt - og lækkert.

Fremgangsmåde
Anvend en pande, der kan tåle at gå i ovnen, gerne med slip-let belægning. Tænd ovnen på 230 grader.

Steg bacon fedtafsmeltet, gyldent og sprødt på panden. Læg det på fedtsugende papir. Gør panden ren.

Pisk æg med mælk, salt og peber.

Varm olie og smør op på panden, olien skal være varm, så skal smørret smeltes i, bruse op og så er panden klar.

Hæld æggemassen på panden, og skru ned for varmen til middelvarme.

Steg æggekagen stabil, løft hele tiden kanterne, med en paletkniv, så æggemassen løber ind under æggekagen, og stil den nu i ovnen for at overfladen også kan blive stabil.

Skær tomater i både, klip purløg tæt, rist rugbrødet.

Anretning
Anret æggekagen med bacon, tomater og purløg og rugbrød ved siden af.

Tip
Rist rugbrødet helt sprødt, så det giver et knasende bid til den bløde æggekage.

 :boredom:

11
Citat fra: Reptil Formskifter link=topic=6825.msg125781#msg125781
Men jeg har god smag og får kun sex med lækre hotte typer. Så du kan trolle, så meget, du da skam lyster. Det ændrer ikke ved, at jeg VED, hvad jeg får - og ikke får.

Nej, du gør ikke. Tallet er:

                                 0

Beklager, men sådan er det. Sådanne vrangforestillinger opstår, når man aldrig har fået, og aldrig kommer til at få, noget af det her:Du skal sendes på Oringe, så du ikke generer os andre!

12
Citat fra: Reptil Formskifter link=topic=9061.msg125741#msg125741

Jeg har censureret billedet væk, da jeg var ved at brække mig...

Næh, nu hvor jeg ved, at du er både Tigermanden OG Albert, hr. Carlo, så ved jeg jo også, at din HEMMELIGE drøm da skam er at være sammen med en rigtig twink. Så det forklarer jo, hvorfor du da skam aldrig har været sammen med nogle smukke damer. Det er skam da fordi,  sådanne skabninger dybest set nok aldrig rigtigt har haft din interesse. :almirena_04:

Selvfølgelig har du censureret billedet væk, da du drømmer om det her:Sådan går det, når man aldrig har fået - eller nogensinde får - noget af det her:Problemet med dig er, at du simpelthen er for let at narre!  :biggrin: :dance3: :connie_08:

13
Super indlæg, Anklageren og mange tak for støtten.

14
Paludan? Er det ikke ham jøden, som ingen tager alvorligt?

Tigermanden, er det ikke ham trollen, der også spiller rollerne som Albert Johansen, Dommeren og Venstrefløjens Hævner? :big_grin:

Hvorfor tror du at Albert er Tigermanden?

Engang for ca. to år siden blev han afsløret, da han kom til at skrive som Albert Johansen fra Tigermandens profil. Han skrev ordret KÆRLIG HILSEN ALBERT JOHANSEN - fra Tigermandens profil. :hyper:

Det var dog på SOL, så det er ikke til at finde beviset længere, da SOL jo er lukket. Men vi er da skam nogle, der godt kan huske fadæsen. :yes:

Det her har du aldrig fået - og får aldrig - og resultatet er forfærdeligt!


15
Selvfølgelig ikke, Trump ER bare kikset!  :JC_doubleup:

Hej Albert, får du noget på fælleden for tiden? :smile1:

Du er altså ikke for klog.  :aww: :Cherna_29:

Sider: [1] 2 3 ... 306