Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Debatsvinet

Sider: 1 ... 131 132 [133] 134 135 ... 142
1981
Fri Debat / Sv: Om cirka 30 år er Sverige muslimsk
« Dato: Februar 03, 2015, 08:19:33 pm »
Sikke noget pjat Fruppe. Jeg har da ingen boende, den slags er da samfundets opgave. Det er statskassen, der betaler.  DebatSvinet --> :on_the_quiet:  :boast: <-- Tigerklovnen ..

Statskassen der betaler ?? ... Du mener det er os der betaler ...

1982
Politik / Sv: danskernes parti
« Dato: Februar 03, 2015, 04:29:25 am »
Hej, hvor ville alle I kloge mennesker på din-debat placere danskernes parti i det politiske landskab? Inde på Wikipedia står der, at der er tale om et nynazistisk parti: http://da.wikipedia.org/wiki/Danskernes_Parti Lad mig iøvrigt minde om, at Enhedslisten er langt større og faktisk står til at blive Hovedstadens største parti med mere end 35% af stemmerne, hvis der var valg nu. Til sammenligning måtte danskernes parti nøjes med 0,1% af de københavnske stemmer. Ja, danskernes parti er i sandhed danmarks mest upopulære parti.  :Cherna_29:


Og DU er den mest Upopulære her ...

1983
Fri Debat / Sv: Hvor islam går ind, går fornuften ud !
« Dato: Februar 01, 2015, 09:36:59 pm »
Den fatter jeg heller ikke ... Det må være blond humor ...  :smile:

1984
Fri Debat / Sv: En hilsen fra en "adfærdsforstyrret!"
« Dato: Februar 01, 2015, 02:31:35 pm »
Jeg vil gerne sende mit sidste bidrag i måske længere tid til Din-debat.dk.
Det bliver vist lidt langt. Sådan er det, når man har tankerne fyldt med så meget af, hvad der sker i og omkring ens fædreland.
Grunden til, at jeg ikke i den kommende tid vil være så aktiv på internetdebatten, er at jeg synes den danske debat står utroligt fastlåst. Og misforstå mig ikke; den kan formentlig ikke andet.
De to fronter, som - ligesom på Sol.debat i sin tid og i andre medier - står overfor hinanden i spørgsmålet om Danmark og danskernes eksistens/den islamiske trussel både ude- og indefra, står meget stejlt. Desværre kan det nok ikke være anderledes. Vær overbærende og lad mig for en gangs skyld citere mig selv:

"Historien fortæller, at når Danmarks eksistens står på spil, når alle ordene er brugt, splittes folket. Så meget at gamle venskaber går i stykker og familiemedlemmer dårligt kan udholde at være i stue med hinanden. Under besættelsen 1940-45 var de tyskvenliges humørkurve et vrangvendt spejlbillede af modstandsbevægelsens. Man forstod til sidst knap nok hinandens sprog. Ligheden med nutiden og givetvis fremtidens Danmark er til at få øje på. [...] Eksotiske, velduftende, interessante rejser sættes som argument (!) overfor advarslen om, at det Europa rundt faktisk er i moskéer under råbende imamers forbandelser af os, de vantro, at et islamisk vesten forberedes! En stormoské er et symbol på muhamedanernes overherredømme, på deres kulturbesættelse af gamle nationalstater. Et kæmpesymbol på en fremtid med sharia-lov, forbud og påbud om det ene og det andet osv, osv." (Nordjyske Stiftstidende, oktober 2009.)

Mere end fem år efter kan jeg sidde en stille aften og fundere:
Hvor længe har vi nationalsindede, som giver vor mening til kende, nu forsøgt at anskueliggøre, hvad islam er og hvad islam vil i Europa?
Og stadig er der mange, der ikke kan se elefanten i stuen. Selv om de udmærket ved, hvilken ond religiøst baseret ideologi, der står bag kvindeslaveriet, æresdrabene, halshugningerne, "hævn"-mordet på Theo van Gogh, planer om det samme på Salman Rushdie og Ayaan Hirsi Ali, de mislykkede forsøg på Westergaard og Hedegaard, nedslagtningen af tegnerne i Paris, terrorplanerne, terrorbomberne, terroren...

Og stadig skal man høre fra bl.a. en statsministerkandidat, at "terroren har ingenting med islam at gøre!"
Herinde oprettes endog emnetråde om, at islamkritik er en personlighedsforstyrrelse - de har lært lektien, de gamle røde, som ubesværet har forvandlet sig til islamapologeter. Sygeliggørelsen af anderledes tænkende, kendes jo bl.a. fra den heldigvis hedengangne sovjetunion, hvor systemkritikere blev anbragt på psykiatriske afdelinger.
I Norden anno 2015 er man "kun" i fare for at miste sit arbejde, hvis man demonstrerer mod islamiseringen i Oslo og København.

Hvordan vil toppolitikere og Din-debat-profiler, som fortsat snakker om "de moderate muslimer" og "den fredelige religion" egentlig forklare hellig krig-tilhængernes adfærd?

"Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf."  Sura 9.3.

"Tag (derfor) ingen af de vantro som venner, førend de overgiver sig til Allahs sag, men hvis de vender sig bort, så grib dem og dræb dem."  Sura 4.90

"Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller korsfæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!  Sura  5.33.

"Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken med sværdet! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending. Allah er streng til at straffe. Sådan er det! Smag det! De vantro har ildens straf i vente." Sura 8.12-14.

"Vær ikke dovne i at søge at forfølge de vantro folk, selv om dette måtte være jer ubehageligt."  Sura 4.57.

"I skal bekæmpe folk, medmindre de bekender sig til islam." Sura 48.17.

"Og når i møder de vantro, så ned med hovederne, til I har iværksat et blodbad iblandt dem; da skal I stramme lænkerne."  Sura 47.4-5.

"Vantro er bestemt de, der siger: Kristus, Marias søn, er Gud."  Sura 5.17.

" Det ligger i islams natur at herske og ikke at blive behersket samt at påtvinge alle nationer sine love og udvide sin magt over hele planeten." (Hassan al-Banna, grundlægger af Det Muslimske Broderskab.)


Hvordan kan mennesker, for hvem ovenstående er hellige, ufravigelige ord leve i fred og fordragelighed med andre kulturer?
Det kan de ikke!

Min overbevisning er, at islam nok er den uhyggeligste og ondeste politiske ideologi, verden har set. Kommunismen og nazismen var slemme. Men islamismen er den værste - og det er den, der truer vor civilisation anno 2015.

Til alle gode danske, som læser dette: Pas godt på jer. Vi "ses" nok - enten her eller et andet godt sted.   :girl_bye2: :kiss2:

Det er jeg da ked af Helle ...  :sad: :unsure:  Du er jo  om jeg så må sige en af spydspidserne her i det de røde kalder "muslimdebatten" ... :afro: 

Men du kommer sikkert frygteligt tilbage på et tidspunkt og leverer dine altid gode indlæg ...  :smile:

Mvh. Grisen...  :thumbsup:

1985
Samfund- & Kultur / Foredraget kan godt blive mere Underholdene ... :))))
« Dato: Januar 30, 2015, 05:03:43 am »
Hvordan fungerer det eksempelvis, når en muslim bliver indlagt på et dansk hospital? Kan en mandlig læge undersøge en muslimsk kvinde? Kan en kvindelig sygeplejerske vaske en muslimsk mand? Hvad med de gamle og plejehjemssituationen? Og hvad med børnehaverne og deres opdragelsesnormer?

Det er kun nogle af de spørgsmål,vores alle sammens Abdul Wahid Pedersen søger at svare på i sit foredrag "Muslimer og arbejdsmarkedet - hvordan kan vi fungere sammen?" Det er godt, vi har en som Abdul iblandt os, som kan bygge broer i stedet for at forsøge at hive hele skidtet ned, som højrefløjen gør. Og så kan foredraget iøvrigt bookes lige her: http://www.foredragsportalen.dk/foredragsholdere/a/abdul-wahid-pedersen/muslimer-og-arbejdsmarkedet/#.VMreeWiG-T8

God fornøjelse  :good:

Må man tage rådne æg og tomater med ?? ...  :biggrin:

1986
Fri Debat / Sv: Fejl for 2 gange Jolie
« Dato: Januar 29, 2015, 11:23:25 pm »
Sorry, det gik lidt stærk


SÅ er det ligesom slået fast ... Ikke ?? ...  :this:

1987
Almen / Sv: NEJ TAK til Danmarksindsamling 2015
« Dato: Januar 29, 2015, 11:20:46 pm »
Du har ret: Simpelthen ALT uden for danmark er farligt og frygteligt  :biggrin: :biggrin:

Holde da Op!! ...  NU fik du et citat TIL du kan få ned på nederste linje ... Sammen med det andet smædevers du bryggede sammen ...  :sick:

1988
Fri Debat / Sv: At hade islam er ikke en fobi
« Dato: Januar 29, 2015, 04:50:46 pm »
Islam må for min skyld gøre hvad de vil ... Bare de holder lortet ude af mit land ...

Det er hvad der er at skrive om det ...  :wink:

1989
Fri Debat / Sv: Muslimer fik nej til apartheid
« Dato: Januar 28, 2015, 05:10:10 pm »
Godt at der blev sat mærkbar præcedens for hvor den moderne civiliserede verden står i forhold til middelalderlig undertrykkelse.

Så slipper kvinderne også for kapsvømning i burkaer med 5 lag vandsugende stof.


Plejer muslimerne ikke at bruge stadioner til halshugning og stening af kvinder ?
Er det så med som to nye olympiske discipliner, hvis OL skal foregå i et muslimsk land ?


Jo da - efter fredagsbønnen i Vollsmose samles sharia domstolen, og så går de i samlet flok til steninger på Odense Stadion :alc:

Nogen her påstår du mangler humor ... Du har lige bevist det modsatte ... Det udløser et Stk. Karma ...  :this:

1990
Fri Debat / Sv: Dansk Samling - Frihed, Sandhed og Ret
« Dato: Januar 28, 2015, 05:02:55 am »
 Jaja ... Sikke med penge der kan spares på dyneløfteri ...

Men er det ikke Borgerløn ind af bagdøren ?? ...  :whistle:

Det skurrer værre i mine ører ...  :ermm:

1991
Fri Debat / Sv: Dansk Samling - Frihed, Sandhed og Ret
« Dato: Januar 27, 2015, 10:26:22 pm »
Ja, vores Flag og ikke NOGEN andres ...

1992
Politik / Vi skal nok få ændret på det, bare vent ......
« Dato: Januar 27, 2015, 09:16:07 pm »
 
SÅ kommer alle Udvisningerne ...  :spiteful:


Måske ryger der endda Kommunister med ved samme lejlighed ...  :this: Ikke,  "tiger"??  :whistle:

1993
Samfund- & Kultur / Nej, nej, nej, Anklager ...
« Dato: Januar 26, 2015, 05:12:08 am »
Kan man sammenligne en slagteristrejke med det faktum at en fremmed ideologi i nær fremtid risikerer at ødelægge vores land????

1994
Fri Debat / Sv: Hvordan har du det med konventionerne?
« Dato: Januar 26, 2015, 04:58:40 am »
Tja ... Hr. Citatfusker ... Vi har da også plads nok ... JEG har Feks. rigtig god plads i min stald der har de i det mindste tag over hovedet ...  :wink:

Mon ikke de så hurtigt ville fortrække ?? ... Helst tilbage over grænsen og til landet hvor peperet gror ...  :thumbsup:

1995
Chok ?? ... Overhovedet ikke ... Det ville da være hyggeligt ...  For os ...  :whistle:

Sider: 1 ... 131 132 [133] 134 135 ... 142