Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Debatsvinet

Sider: 1 2 [3]
31
En kran er fredag under en storm væltet ned i en stor moské i Mekka i Saudi-Arabien. 107 mennesker meldes dræbt, oplyser myndighederne ifølge Reuters og BBC ...

Ud over de mange dræbte skal mindst 238 personer være kommet til skade, skriver nyhedsbureauet Reuters ...

Ulykken sker kort tid inden en årlig pilgrimsvanding, og Saudiske Myndigheder vil gå langt for at være forberedt til de millioner af mennesker, der hvert år strømmer til byen ...

Hvorfor reddede Allah dem ikke ?????? Tankevækkende, vil jeg mene ?? ...

Det kan være at  de pilgrimme der er på vej SÅ kan få syn for at den Religion de er så forblændet af er det rene løgn og latin ...  :sick:

Der eksisterer ingen Allah der sidder oppe på en sky og styrer det hele ... :ermm:

Men læs selv i resten af artiklen hvor chokerede de "rettro" er over begivenheden ... 

Mon ikke de har lært et og andet ... :ermm:

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAAahUKEwiOycaK9PDHAhXBESwKHS4QDgA&url=http%3A%2F%2Fnyhederne.tv2.dk%2Fudland%2F2015-09-11-62-draebt-kran-vaeltet-ned-i-mekka-moske&usg=AFQjCNG6sKtqcxFnDur24Ta5Una3S04edA

32
Samfund- & Kultur / Europa i knæ: En folkevandringstsunami er sat i gang ...
« Dato: September 05, 2015, 03:39:11 pm »
Så gav Østrig og Tyskland efter og åbnede grænserne for flygtningestrømmene fra Ungarn. Og i Storbritannien er Cameroun vendt på en tallerken. Der skulle "blot" et billede af en lille druknet dreng til. Misforstå mig nu ikke:  :ermm: Den lille drengs død er en forfærdelig tragedie, som ikke kan undgå at ramme os lige ind i hjertekulen. Men politikere skal ikke regere på øjeblikkets stemninger. De skal kunne se de overordnede og langsigtede perspektiver og føre politik ud fra det. Ellers sejler det hele bare ...

Det her vil naturligvis kun give endnu flere E-migranter blod på tanden. Så der er virkelig åbnet for en folkevandringstsunami af apokalyptiske dimensioner.

Jeg siger ikke, at der findes lette udveje, men disse stemningsstyrede lappeløsninger er jo bare at tisse i bukserne for at holde varmen. Jeg fatter ikke, at de europæiske ledere ikke kan se det. :ermm:
Forbandede fjolser ...
Læs hele artiklen her:

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7996487/%C3%98strig-og-Tyskland-%C3%A5bner-gr%C3%A6nsen-for-migranter-i-Ungarn/


33
Fri Debat / Såkaldte "flygtninge" afviser mad ... Det er ikke halal ...
« Dato: August 29, 2015, 03:21:23 pm »
Her i Europa skal det simpelthen overalt være som den franske borgmester har indført. Vi spiser her også gris og fødevarer indeholdende svinekød. Kort og godt i alle skoler og plejehjem etc. hedder det ganske enkelt som franskmanden sagde: "Gris eller ingenting", og vi kan så tilføje "andet kød er ikke halalslagtet, det bruger vi ikke her". Hvorfor skal vi ikke blot modtage og dermed hjælpe en masse mennesker, men også særbehandle dem...  :buba: :big_boss:   ... :Gigakach_02: <--- Trådløse Annas yndlingssmiley  :biggrin: :blum3:

 Hvis man ikke kan lide europæisk skik og kultur, så skal man som flygtning opsøge andre islamiske lande. Der er adskillige muhammedanske lande nærmere de mellemøstlige krigszoner end Europa...

https://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring

34
Religion-& Filosofi / Skolen fik et asylcenter som nabo ...
« Dato: Juni 30, 2015, 03:28:51 pm »
Så fik pigerne besked på at klæde sig anderledes ...

I islam er det ildeset at kvinder klæder sig efter vejret, og hvis de gør, betragtes de som uanstændige og løsagtige. Korrekt islamisk kvindetøj dækker hele kroppen undtagen ansigtet og hænderne, og tøjet skal være løst, så det ikke afslører kroppens former.

Piger og kvinder der ikke følger islams påbud for kvindetøj regnes ofte for at være ludere eller faldne kvinder, som mænd frit og uden omkostninger kan forgribe sig på.

200 syriske asylansøgere er blevet indlogeret i bygninger ved siden af Wilhelm-Dieß skolen i Pocking i Nedre Bayern.

 

Men man skal ikke bare regne med, at de i taknemmelighed over hjælpen, respekterer landets normer og regler. Tværtimod er det tyskerne som skal være indstillet på, at de skal indrette sig på flygtningenes adfærd.

 

Dette måtte eleverne og deres forældre på skolen sande.

 

Umiddelbart efter, at asylansøgerne rykkede ind, sendte skoleleder Martin Thalhammer et brev til forældrene, fordi man var bekymret for den kontakt nogle af asylansøgerne havde til eleverne.

 

I brevet opfordrede skolelederen til respektfuld interaktion med asylansøgerne, og for ikke at skabe unødvendige misforståelser skulle forældrene overveje hvilket tøj, pigerne havde på i skole.

 

”De syriske borgere er fortrinsvis arabisk-talende muslimer. Flygtningene er præget af deres egen kultur. Fordi vores skole ligger lige ved siden af, hvor de opholder sig, bør eleverne bruge anstændigt tøj, så der ikke opstår uoverenstemmelser. Afslørende toppe eller bluser, korte shorts eller miniskørter kan føre til misforståelser,” skriver skolelederen i brevet.

 

Ifølge skolen er der sat ekstra personale til at passe på eleverne, og asylansøgerne har heller ikke adgang til skolens arealer, når eleverne er der. Men alligevel opfordrer man altså forældrene til at ”passe på” pigerne.

 

Islamisk kvindesyn

Man må sige det er grove løjer, at en lokalbefolkning skal indrette sig efter islamiske værdier, når man er så venlige at give tilrejsende muslimer mad og husly.

 

I islam er det ildeset at kvinder klæder sig efter vejret, og hvis de gør, betragtes de som uanstændige og løsagtige. Korrekt islamisk kvindetøj dækker hele kroppen undtagen ansigtet og hænderne, og tøjet skal være løst, så det ikke afslører kroppens former.

 

Piger og kvinder der ikke følger islams påbud for kvindetøj regnes ofte for at være ludere eller faldne kvinder, som mænd frit og uden omkostninger kan forgribe sig på.

 

Det kan undre at myndighederne ikke gør et stort nummer ud af at ”undervise” asylansøgerne i, hvad det er for værdier, der gælder i det land, de er kommet til – i stedet for at gribe til det modsatte!

 

Kilde: The Local...

35
Religion-& Filosofi / Allahs trofaste undersåtter ...
« Dato: Juni 27, 2015, 04:03:02 pm »
  Vi starter med  Allah. Han er en ørkengud, der passer som fod i hose til et beduinsamfund, hvor stammens overlevelse afhang af at kunne demonstrere magt, bevise hæder og indgyde frygt blandt nabostammerne. Stammens eksistens beroede på, at den kunne røve kvinder fra konkurrerende stammer, for ellers gik den under af indavl. Samtidig var det afgørende, at drengebørnene forblev mandens ejendom, fordi klanens styrke afhang af mændenes antal.

    I et område uden de store naturlige ressourcer, måtte ethvert middel tages i brug for at forøge livsgrundlaget. Derfor gennemførte man regelmæssige ”razziaer” mod naboerne for at stjæle deres kvinder, kameler og andre ejendele. Den, der kunne stjæle mest, overlevede. De andre gik under.

    I et sådant samfund findes ingen anden samvittighed end loyaliteten mod stammen. Hvad der gavner stammen er godt. Hvad der skader er ondt. Og i et sådant samfund opfinder man naturligvis en gud, der giver stammen kraft og opmuntring til at føre den daglige krig med brutal beslutsomhed. Muhammeds genistreg var at postulere, at de arabiske klaner havde en fælles mission over for de omkringboende ikke-arabere og at de kunne forene deres egeninteresser med dyrkelsen af en gud, som han selv havde opfundet.

    Det blev en gud, der netop påbød en ”etik”, som lå de arabiske stammer i blodet: Permanent krig mod alle, der ikke frivilligt afgav deres kvinder og kameler – og foragt for de svage, der ikke kunne eller ville forsvare deres besiddelser. Som var æreløse nok til at indlade sig på forhandlinger – eller med et moderne ord: dialog – i stedet for at slå fra sig. For yderligere at styrke sit projekt fandt Muhammed – eller hvem der nu har formuleret det – på, at hele verden tilhører ørkenguden Allah og at alle mennesker fødes som hans undergivne. Hvis der derfor er områder, som endnu ikke har underkastet sig Allah, er de ulovligt okkuperede. Og hvis er findes mennesker, der ikke er muslimer, betyder det, at de har vendt ryggen til den gud, som de skylder alt.

    Derfor kommer rettroende muslimer ikke til Vesten med hatten i hånden. De kommer ikke for at blive integreret i vore lande og vore folk. De kommer som de retmæssige herrer med et mandat fra Muhammeds gud og bliver dybt fornærmede og rasende, hvis vi ikke bøjer os for deres krav om underkastelse.

   
 Hvis muslimernes flertal havde ønsket at omformulere deres blodtørstige ideologi, har de haft 1400 år til at gøre det. Det er ikke sket. De opfører sig stadig som en klan med rødder i 600-tallets arabiske ørken. Problemet er, at de fleste vesterlændinge ikke forstår, hvad vi er stillet over for. LEDER: Ørkenguden banker på ...

Ringer der en klokke ???  :ermm:

Dette er muslimproblemet i en nøddeskal ...

36
Lillian Lorentzens hjem er en campingvogn. Hun er 72 år gammel og folkepensionist.


  Imens er hendes opfattelse, at flygtninge kommer til kommunen og får et sted at bo med det samme.- Jeg har arbejdet hele mit liv som sygehjælper og opfostret fem børn. Det kan ikke være rigtigt, at når man står som gammel og pludselig ikke har noget at bo i, så bliver man skubbet bag i rækken, siger hun til TV 2.

Sakset fra 180 grader News ...
http://politik.tv2.dk/2015-06-12-flygtninge-tager-boligerne-folkepensionist-maa-bo-i-campingvogn

Skal det virkeligt fortsætte på samme måde ?? ...  :huh:

37
Den svenske topsocialdemokrat Mona Sahlin sagde for en del år siden noget, der var indbegrebet af den svenske elites ligegyldighed over for den svenske befolkning ...

 Citeret efter hukommelsen sagde hun: "indvandrene har en kultur. Det  har svenskerne ikke." De har kun en midsommerstang og lignende fjollerier...

 Dermed begrundede hun, at masseindvandringen til Sverige var positiv. Indvandrerne ville berige landet med deres kultur. Og der var jo knap nok nogen svensk kultur, det var værd at værne om
Mange fra eliten klappede i hænderne. De kunne slet ikke få nok af åbne grænser og indvandring ...

 Nu vil de væk ... For nu er mange af dem med de  "rigtige meninger"  ved at mærke konsekvenserne af deres egen politik ...  :sick:

 De reagerede ved at fjerne sig fra problemerne og overlade alle de frygtelige konsekvenser af deres politik til de almindelige svenskere, der ikke har råd til at gøre som eliten. Flytte sammen med andre svenskere i dyre boligområder...

 Eliten vil væk fra de indvandrertætte områder med dårlige skoler, hvor der er utryghed, kriminalitet og folk ofte med en anden adfærd, der ikke taler svensk ...

 Fænomenet kaldes: "Gated Communities" ... Ligesom i US Bluff ... Tankevækkende. ikke ?? ...

Den yderste konsekvens af denne udvikling er indhegnede boligområder. De såkaldte "gated Communities,"  hvor eliten kan leve et beskyttet liv fjernt fra konsekvenserne af masseindvandringen.
I 2009 blev et området indviet i Malmø...

Og nu er et NYT indhegnet område under opførelse. Det hedder Poppel Park og ligger i Onsala syd for Göteborg. Bag hegnet bliver der 11 luksusboliger med swimmingpool, boldbaner og udeområder. Ingen andre end beboerne selv vil have mulighed for at komme ind på området...

 Interessen har været stor.  Mange vil følge efter ... Nu mangler vi bare Danmark også følger efter ... :ermm:

Det var i hvert fald hvad Sverige fik ud af det multietniske Paradis ...  :sick:

Lidt mere om det her --->

http://denkorteavis.dk/2015/de-gav-los-for-en-odelaeggende-masseindvandring-nu-flytter-de-vaek-lader-befolkningen-i-stikken/

(Sakset fra 180 News) eller den "korte" Avis ......Anklagerens yndlingsavis ...  :happy:

38
Fri Debat / Her sker jo ikke en dyt! ... IGEN!
« Dato: April 13, 2015, 08:43:09 pm »
Hvad så, er vi gået tør for muslimer, Socialdemokrater eller Radikale ?? ... eller hvad sker der ?? ...

 :on_the_quiet2: Ellers må vi jo finde noget andet at skændes om ...  :punish:

 

39
Samfund- & Kultur / Islamisk Stat har ødelagt 1600 år gammelt kloster
« Dato: Marts 22, 2015, 11:19:25 am »
Igen Har de vanvittige islamisk Stat ødelagt Uvurderlige kunstskatte kun fordi de relaterer sig til Kristendommen ...  :unsure:

De islamiske galninge har  smadret dele af et kristent kloster i Irak. Klosteret blev bygget i det 4. århundrede efter Kristus for cirka 1600 år siden.

For få dage siden blev der lagt billeder ud på internettet, som viser eksplosioner ved klosteret og de uoprettelige skader.  Det skriver den britiske avis The Independent.

De så gerne Europa udsat for det samme ...http://www.mx.dk/nyheder/global/story/14422273

40
Samfund- & Kultur / Alderdomshjem for muslimer
« Dato: Februar 07, 2015, 08:59:36 pm »
Nu bliver der oprettet alderdomshjem for ældre muslimer ... Dem der kom i 70´erne ... Selvfølgelig med adskillelse for mænd og kvinder ...

 De har åbenbart intet lært ... Så det på News ... Kig selv ...

Sider: 1 2 [3]