Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Debatsvinet

Sider: 1 [2] 3
16
Samfund- & Kultur / Stampe angriber nationalister: Farligere end imamer
« Dato: April 04, 2016, 04:01:31 pm »


    På sin første dag tilbage på tinge indleder Zenia Stampe således en kamp mod ekstreme Nationalister - mens resten af Christiansborg har øjnene rettet mod ekstreme Imamer.

    ...

    Hendes egen partileder, Morten Østergaard (R), deltager som alle de øvrige partiledere lige nu i forhandlingerne om en skærpet indsats mod radikaliserede Imamer ... Den indsats skal man lade sig inspirere af i kampen mod Nationalisterne, mener Zenia Stampe ...

    - De er akkurat lige så ekstreme, voldelige og farlige - hvis ikke endnu farligere for det Danske samfund ... Siger denne Hæderskvinde ...  :sick:

Jeg har googlet igen og igen for at se, om det var en aprilsnar, men det er det åbenbart ikke. Jyllands-Posten bruger vist heller ikke aprilsnar ... :ermm:

17
Undertegnede til racisme-debat: "Du har ret til at kalde mig racist – og jeg har ret til at være ligeglad"

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Det er for længst blevet videnskabeligt bevist, at racerne er forskellige i utallige henseender, ligesom det er naturligt, at man foretrækker være sammen med mennesker af samme race som sig selv.

Der er overhovedet ikke noget galt i at være racist.

Erfaringsmæssigt er de mennesker, der kalder sig for "antiracister", nogle af de mest modbydelige mennesker  der overhoved findes. Jeg hader derfor alle erklærede antiracister.

Jeg er selv racist, og det skyldes, at jeg har indsigt i differentiel psykologi, socialpsykologi og fysisk antropologi, og at jeg har et fordomsfrit syn på  mine medmennesker og ikke lader mine tanker og følelser styre af quasi-religiøse dogmer om de såkaldte "menneskerettigheder".

 
Groft sagt er der to slags racister: Folk, helt ude intellektuelle færdigheder, som blot lader sig styre af deres naturlige instinkter og så fordomsfri intellektuelle, der er i stand til at tænke selvstændigt (sådan nogle som mig) ...  :ahappy:

 
De fleste mennesker er ofre for mainstrem mediernes propaganda og uddannelsessystemets brist. De følger bare strømmen og tager afstand fra racisme, fordi det "bare er noget man gør". Den slags mennesker tilhører det segment af befolkningen, som et par af hovedpersonerne i Henrik Ibsens skuespil "En Folkefjende" kalder "den kompakte majoritet" ...

 
Enhver, der gider sætte sig ind i tingene, ved, at det er et udtryk for klogskab og indsigt at være racist. Og når jeg skriver sætte sig ind i tingene, mener jeg, at man f.eks. læser bøger af Oxford-Professoren (biologi, fysisk antropologi) John Baker, der udgivet bogen "Race", der øvrigt ligger på internettet,
 Professor i socialpsykologi ved California State University Kevin  B. Mac Donald, Professor dr. phil. i udviklingspsykologi ved Aarhus Universitet Harald Nyborg ... intelligensforskeren, Professor John Philippe Rushton, University of Western Ontario ... Professor i pædagogisk psykologi ved University of Delaware ... Linda Gottredson, Harward-Professoren Richard J. Heringstein, der sammen med sociologen Charles Murrey, udgav bestselleren "The Bell Curve" og Nobelpristageren James D. Watson (opdagede  DNA og fik sammen med Francis Crick nobelprisen i 1962).

 
Med internettet har vi fået adgang til utallige videnskabelige artikler af verdens mest fremtrædende forskere. Der er derfor overhoved ingen undskyldning for ikke at være racist ...

Der er lidt for Tigeren at læse ...

Kilde: Uriaposten ...

18
Fra mig til dig / Har i helt tabt pusten ???
« Dato: Marts 22, 2016, 09:00:03 am »
Ikke meget aktivitet her de sidste dage ... Er det fordi "man" er blevet liidt træt af islamsnakken ?? ...  :wink:

Jeg tror Musens værste anelser blev bekræftet her set i bakspejlet ... Hvis jeg havde været Administrator her ville jeg hele tiden have gjort klart at siden kunne lukkes på no time det kunne være det kunne have dæmpet gemytterne en del ..........  :ahappy:


Skrev jeg virkelig det!?? ... Ja, det gjorde jeg sgu ...  :this: :wink: :whistle:

19
Fri Debat / Først blev en stribe imamer og moskeer afsløret ...
« Dato: Marts 13, 2016, 04:55:40 pm »
Nu gør andre Imamer et nyt forsøg på at fuppe den danske offentlighed

 ...


De tre Imamer anvender det, historien fortæller dem at gøre. De benytter sig af den islamiske løgn = Taqiya ...

      De simulerer, de skjuler sandheden, de forstiller sig ...

      De ved, at selv Allan, deres guddom anvendte taqija for at snyde sine fjender og selv profeten Muhammed praktiserede taqija, så hvorfor skulle de så ikke også gøre det ...

      Taqiya betyder at løgn er acceptabel, når det er nødvendigt for at beskytte deres tro som INTET skal stå over. Taqiya anvendes overfor politi, domstole, myndigheder af enhver art og bestemt også overfor naive venstresnoede journalister og rødradigale politikere. Islamisk lov - sharia- skal bestemt ikke underordne sig vedtagne demokratiske love, derfor er det nærmest en pligt for dem at lyve ... :ermm: 

      Som jeg har nævnt tidligere : Ingen skal fæste lid til disse islamiske plattenslagere ... :ermm:

Imamer arbejder for firmaet Islam. De er dedikerede og gør alt for at fremme omsætningen og firmaets ekspansion. Firmaets moralske kodeks adviserer at tale med 2 tunger når der er behov for det i dette arbejde. Disse dedikerede medarbejdere passer bare deres arbejde. De potentielle kunder er bare for naive og dumme til at gennemskue markedsføringen. Desværre sover Forbrugerombudsmanden i timen og lader firmaet Islam gøre som det har lyst til ...

 

Havde vi set en tilsvarende handlemåde udført af et taditionelt verdensomspændende privat firma så var der faldet brænde ned. Vildledning, beviste fejlangivelser for at få tilskud osv samt overtrædelse af lovgiving, sågar Grundloven. Uha uha uha ......det kunne ikke engang Apple spinde sig ud af ...

Konklusion:

De tre imamer skriver blandt andet: ”Kranens ord skal kunne omsættes til den situation, man måtte befinde sig i, og skal give mening i den moderne tid.”

Det viser sig dog, at der ikke er dækning for den bragende lancering af det nye projekt. De tre imamer, der har skrevet kronikken, er fundamentalister – ligesom ïmamerne i TV2’s programmer er det. De går ind for, at muslïmer skal følge Koranens regler helt bogstaveligt.

De har bare en noget mere smidig opfattelse af, hvordan det skal gøres i praksis i Danmark.


Gud bevare Danmark ... :ermm:

20
Fri Debat / Hvem beskytter det danske retsvæsen? ...
« Dato: Marts 03, 2016, 04:35:55 am »
Hvem beskytter det danske retsvæsen? ...

Er der andre end mig, der er rystet over den åbenlyse forskelsbehandling der foregår i det danske såkaldte retsvæsen? ... :ermm:

Den ene patriotiske dansker efter den anden dømmes for at overtræde den herostratisk berømte "racisme paragraf"   for forseelser, der er mest til at grine af:
at sammenligne islam med nazisme ...

At spytte på migranthæren ...

At være bekymret for Jøders sikkerhed i det mere og mere islamiserede Danmark for at nævne sin attentatsmands navn ...

Til gengæld afviser statsadvokaten, Lise-Lotte Nilas igen og igen at tiltale MUSLIMER for racisme.

Iflg hende, kan diverse imamer ikke tiltales, selvom de har: ...

opfordret til drab på Jøder ...
Opfordret til stening (=drab) på utro kvinder opfordret til at slå børn og meget andet.
Jeg er MEGET bekymret over Retssikkerheden hertillands ...

Hvad F..... er det, der foregår??????????? ... :ermm:

Jeg tvivler efterhånden stærkt på, at vores Retsvæsen er uvildigt og at 'alle er lige for loven'!
Det er helt tydeligt, at nogle (muslimer) er mere lige end andre (Patriotiske Danskere)...

Hvem kan sætte Retsvæsenet på plads? ...
Hvem TØR sætte Retsvæsenet på plads? ... :ermm:

Det er på tide at få kulegravet, HVEM disse Dommere og Statsadvokater egentlig er? Har de alle en fortid på den yderste venstrefløj????? ....

Alle de, der dømmes efter racismeparagraffen er i hvert fald på den yderste højrefløj, som den rabiate venstrefløj ikke skyer nogen midler for at ramme! ...

Bliver vores "Retsvæsen" bestukket? Truet? ... :ermm:


Noget foregår der i hvertfald, som ikke er foreneligt med et upartisk Retsvæsen ... :ermm:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8481163/hvem-beskytter-myndighederne/

21
Samfund- & Kultur / Iværksætter fra New Zealand tvinges ud af landet
« Dato: Februar 21, 2016, 10:44:08 am »
Newzealandske Michael Visser har egen virksomhed i Nykøbing Falster og har været selvforsørgende i de tre år, som han har boet i Danmark. Men nu er det slut. Han skal forlade landet senest den 29.  oktober .... Galimatias ... :ermm:

Næ, SÅ er det bedre at beholde alle "Gøgeungerne" der er på kost her i Landet i øjeblikket, de er virkelig også en gevinst for Samfundet ...  :wacko2:

Manden har boet og arbejdet her i tre år og så er det ud fordi det det ikke passer  "Styrelsen for International Rekruttering og Integration"  HVAD det så er for nogle Landsskadelige banditter ... :ermm:

Havde manden nu været muslim og havde haft et alenlangt Profetskæg SÅ havde han stensikkert fået lov til at blive ... :ermm:https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiqm-qyxYjLAhWGhSwKHcxWBjcQFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.tveast.dk%2Fartikler%2Fivaerksaetter-fra-new-zealand-tvinges-ud-af-landet&usg=AFQjCNF97XeBIPoAD-l4x2SyU6zolGvhEA&sig2=s8H2li1GinI0mUrK7kx_QQ

22
Politik / SÅ er stramningerne endelig vedtaget på asylområdet ...
« Dato: Januar 27, 2016, 04:25:59 am »
Udlandet, OG EU fik ikke held til at banke Danmark på plads! ... Jeg behøver vist ikke at komme med et link ...  :wink:

Det var onlineren ... Jeg må ud at arbejde ... Der skal arbejdes ekstra, vi har jo en masse gøgeunger der skal flaskes Op!! ... :ermm:

23
Mandehørmen / Eine kleine messer ...
« Dato: Januar 24, 2016, 12:07:25 am »
Har fundet denne Officer daggert på en Tysk våbenside til 250euro ... Et godt køb eller ?? ingen tæring af nævneværdig art ... :ahappy: Der står intet om det er en reproduktion ... På klingen står der: "Alles Fur Deutschland" ... Men må man i det hele taget reproducere sådan et våben med Svastika og hele Svineriet ?? ... :ermm:24
Det foregår i Sverige ... Meen mon ikke også den tendens er i Danmark allerede ?? ... :ermm:
 

 Den svenske elite (De Radikale ville elske dem) har kun haft et i tankerne: Dørene skulle åbnes på vid gab for asylansøgere fra Mellemøsten og Afrika. De er kommet strømmende i et omfang, der ryster grunden under Sverige. Alle kræfter bliver brugt på indkvartering og hjælp til asylansøgere og flygtninge ...

 Udgifterne vokser med svimlende fart. Og pengene tages fra andre områder. Det rammer de svage og fattige svenskere. De har svært ved at klare sig selv, men det er stille eksistenser. Det er meget trist ... :ermm:

Som sædvanligt sakset fra 180 grader News ...
http://denkorteavis.dk/2015/video-en-meget-trist-billede-af-fattige-der-svigtes-mens-asylansogere-forkaeles/


25
Fri Debat / Dejlig Multi Kulti i virkeligheden: .......
« Dato: November 13, 2015, 04:53:11 am »
Otte måneders naboskab til asýlcentret Præstegård har været en prøvelse for David og Dorte Gilbert. Parret har levet med støj til sene timer, skrald i hækken og nysgerrige blikke, og udsigten til yderligere 12 måneder som nabo til asýlcenteret er dråben, der har fået bægeret til at flyde over.

Derfor taler de nu ud om oplevelsen. I 32 år har 56-årige David og 54-årige Dorte Gilbert boet i deres hus på Kirkevej i Horne, en lille by uden for Faaborg. Men de sidste otte måneder som naboer til asýlcenteret Præstekærgård har været så hårde for parret, at de med ikke ønsker at bo på matriklen længere, efter kontrakten mellem Udlændíngestyrelsen og Langeland Kommune, der står for driften af centeret, er blevet forlænget med et år ...

»Jeg vil ikke være her mere, hvis der skal være asýlcenter et helt år mere. Hvis jeg troede, nogen var idiot nok til at købe mit hus, satte jeg det til salg i morgen,« fortæller David Gilbert til fyens.dk ...

Gad vide hvad de stemte til sidste folketingsvalg? ... :ermm:  :whistle:

Hvad der er vigtigere..... gad vide hvad de stemmer til det næste?? ...  :this:

Sakset fra 180 grader News:
http://180grader.us9.list-manage.com/track/click?u=5c079a18415aa6bc1fd235d47&id=6f9f85235d&e=4e69000dee


26
Religion-& Filosofi / Islam er Verdens mest voldelige Religion ...
« Dato: November 03, 2015, 05:25:16 pm »
"Islam er ikke kun verdens mest voldelige religion på skrift. En kæmpe undersøgelse, som bygger på dybdegående interviews med hele 45.000 forsøgspersoner bekræfter, at den også er verdens mest voldelige religion i praksis ...

Undersøgelsen viser nemlig, at islam er den eneste religion i verden, hvor folk bliver mere voldelige, jo mere de dyrker deres religion." ... :ermm:

Danskernes delvist kristne ophav, og generelle nyfundne naivitet, gør at de tror på det bedste i mennesker og vender den anden kind til. Det er lidt som at slås med Geneve-konventionen i ryggen, mod en fjende der ikke har de begrænsninger ... :ermm:

Men der er altså stadig mange - især på venstrefløjen, der er totalt blinde for islams voldelighed og farerne ved at importere hundrede tusindvis af islam-dyrkere ...

Disse venstrefløjsere HADER højrefløjen, og overfalder dem gerne ... Imens de lader hitz-but-tahrir i fred og forsvarer muslimer alt hvad de kan ...

Her kan sådan en undresøgelse måske få nogle til at tvivle - det kan man da håbe på......? eller hvad ?? ..   :wink:


http://180grader.us9.list-manage.com/track/click?u=5c079a18415aa6bc1fd235d47&id=ebc7d04e7e&e=4e69000dee

27
Tja ... SÅ får de Politiske korrekte en´ på hatten igen! (Denne gang tydeligt så Anklageren kan forstå det) ...  :wink: :whistle:

De politisk korrekte vil gerne give indtryk af, at de har en særlig høj moral i asyldebatten – men det forholder sig stik modsat ... :ermm:
Se bare ...

Denne artikel fortjener at blive læst af alle danskere.
Karen Jespersen og Ralf Pittelkow er spot on.
Det burde være elementær viden og erkendelse for oplyste mennesker? ...

Det er det ikke ...

Det har vi set særligt uhyggeligt på det seneste, hvor et politisk korrekt flertal af sentimentalister og smukke drømmere vil overlade Danmark til fremmede ...

(Mindst 2 mio danskere burde kunne kræve deres skolepenge tilbage)? ...  :biggrin:

    To slags moral: ... :ermm:

    Det drejer sig om den store tyske samfundsforsker Max Weber. For cirka 100 år siden, i 1919, holdt han et foredrag for nogle studenter med titlen ”Politik som profession” (”Politik als Beruf”).

     Her kom han med betragtninger om politik og moral, der er lige så gyldige i dag, som de var dengang ...Weber sagde, at man må skelne mellem to slags moral. Den ene kaldte han sindelagsmoral. Den anden kaldte han ansvarsmoral. (Weber brugte selv ordet etik i stedet for moral).

     Hvis man følger en sindelagsmoral, så går man efter at have de rigtige meninger og vise den gode vilje. Det er de ædle hensigters moral... (Anklageren) ...

Hvis man følger en ansvarsmoral, vil man ikke stille sig tilfreds med de rigtige meninger og hensigter. Ansvarsmoralen drejer sig om, at man kan stå inde for konsekvenserne af ens handlinger ...
(Debatsvinet) ...  :ahappy:
    Ædle hensigter – forfærdelige resultater...

    De ædleste hensigter kan føre til de mest forfærdelige resultater, hvis man ikke tager højde for, hvad de betyder i den virkelige verden ...http://denkorteavis.dk/2015/de-politisk-korrekte-vil-gerne-give-indtryk-af-at-de-har-en-saerlig-hoj-moral-i-asyldebatten-men-det-forholder-sig-stik-modsat/?utm_medium=newsletter_ubivox&utm_source=2015

28
Fri Debat / I debatten bliver flygtninge omtalt som midlertidige gæster...
« Dato: September 29, 2015, 05:19:18 am »
I debatten bliver flygtninge omtalt som midlertidige gæster. Sandheden er, at langt de fleste aldrig flytter hjem igen ...

Tja ... Det er jo en´ af de mange ting de politiske korrekte skjuler for den menige Dansker ... :ermm:

Der får vi vist "Kamm" til vores hår ... :ermm:

http://m.b.dk/nationalt/vores-liv-er-i-danmark-og-vi-kommer-aldrig-til-at-vende-hjem

29
Fri Debat / Integrationsforskere tier Pga. trusler ...
« Dato: September 20, 2015, 01:53:27 pm »
FORSKERE TIER PÅ GRUND AF TRUSLER     

 20 integrations-, ekstremisme-, etik- 
 og klimaforskere er blevet truet og   
 chikaneret, efter at have udtalt sig   
 offentligt på baggrund af deres       
 forskning skriver Jyllands-Posten ...   
                                       
 Truslerne har fået flere forskere til 
 at udøve selvcensur i debatten ...       
                                       
 Rikke Peters, ekstremismeforsker ved   
 Aarhus Universitet, siger, at hun     
 "censurerer" sig selv, hvis der spørges
 ind til specifikke grupper ...           
                                       
 Ifølge Kristian Hvidtfelt Nielsen, der
 er forsker i videnskabsformidling på   
 Aarhus Universitet, kan konsekvensen   
 være, at vigtig samfundsbeslutninger   
 træffes på et utilstrækkeligt grundlag ... :ermm:


30
Fri Debat / Derfor tager de rige golfstater stort set ingen flygtninge ...
« Dato: September 13, 2015, 04:45:19 pm »
Det internationale pres på Saudi-Arabien og de øvrige stenrige golfstater vokser. De modtager stort set ingen flygtninge, mens andre lande er ved at segne under byrden ... Hvorfor ?? ... :ermm:

Citerer:
»Vore lande er kun parate til at tage imod arbejdere,« siger Fahad al-Shalami og tilføjer: »Kuwait er for dyrt for dem at leve i modsat Libanon og Tyrkiet, hvor det er billigt. Der er de bedre klædt på til syriske flygtninge. Det vil være forkert af os at acceptere et folk, som er forskelligt fra os. Vi ønsker ikke folk, der lider af stress og traumer i vores land .« ... Vor Herre bevars, den lader vi stå et øjeblik ... Og videre ...

Det er da rene ord for pengene. Flygtninge fra Syrien, som kommer til grænsen i lande som Kuwait, Saudi-Arabien, Quatar, Bahrain eller De Forenede Arabiske Emirater bliver altså ikke lukket ind ?? ...

Tallene for de flygtninge, som opholder sig i de rige stater, er så små, at de ikke er værd at nævne. Sidste år registrerede UNHCR eksempelvis 561 flygtninge og 100 asylansøgere i Saudi-Arabien. Imens lever millioner i lejre i Tyrkiet, Libanon og Jordan, og titusinder vandrer mod Europa ... :ermm:

Men det internationale pres vokser støt. I Europa og resten af verden spørger man sig selv: Hvad foregår der? Hvordan kan nogle af verdens rigeste lande, som tilhører samme kultur, sproglige og geografiske placering lukke øjnene og lade som om, at krigen og dens konsekvenser ikke har noget med dem at gøre? Som Bobby Ghosh, chefredaktør på det amerikanske nyhedssite Quartz, påpeger sarkastisk i en kommentar, så har golfstaterne evnerne og midlerne ...

Saudi-Arabien har masser af ekspertise i at håndtere store menneskemængder. Landet modtager årligt millioner af pilgrimme til Mekka. Der er ingen undskyldning for, at denne knowhow ikke bliver anvendt til humanitære formål ... :ermm:

Sider: 1 [2] 3