Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - lyjse

Sider: 1 ... 172 173 [174] 175
2596
Megaprofilos skrev:

Citér
Det er bestemt ikke fra hverken dig eller lyjse at jeg har hørt om denne side. Der er ufattelig mange andre på den døende sol-debat, som gør opmærksom på siden, men ikke Jer. Så det skal I sku ikke tage æren for.

Jeg tror ikke Jalmar skrev det, for at "tage æren" for noget !

Han skrev det fordi, det var sådan det gik til, og da andre debattører fandt "Din debat" lagde de også reklamer ud, og dem har du så set.

Det handler vel heller ikke om, hvem der først reklamerede for denne debat, det vigtigste er da, at  den eksisterer  :ded_snegurochka:

2597
Religion-& Filosofi / Sv: Islamisk Stat opfordrer til mord på os
« Dato: December 03, 2014, 04:25:26 pm »
En djævelsk taktik er det - den de bruger nu, Islamisk Stats tilhængere. Som vi så det i Canada - pludseligt: Mord på en soldat og angreb på en parlamentsbygning.
Selv om der ikke omkom nogen, ligner bomben i Malmø også fremgangsmåden, men vi får se.
Der var den engelske soldat, som pludselig blev slagtet på åben gade sidste år. Og med baggrund der i advares der fra f.eks. Storbritannien og Norge om, at det er sandsynligt, at vore lande vil blive udsat for islamisk terrorangreb. Norsk politi er beordret til at bære våben i julen - mon ikke, der en grund til det?

Danmark?
Der er mest tavshed. Måske skyldes det til dels, at Danmark er et land, som til overflod er befolket med tossegode, hyggelige og godmodige typer. Sådan nogen, der ligner Jeppe på Bjerget eller postbudet i Morten Korch-filmatiseringer. "La' os nu få nogle sne-øl og la' os have vores julefrokoster i fred. Så kan vi se på det." Uvidenhed spiller desværre også en kedelig rolle; overtroen om at "islam bare er en anden religion, bare en smule anderledes end vores" slår igennem igen og igen, hvis man påpeger, at der er så rigelig grund til at frygte, hvad der måtte komme.

Den fremtrædende islamist al-Adani holdt en tale i september, som blev lagt ud på nettet. I den opfordrer han Islamisk Stats tilhængere til at lave spontane terrorangreb mod tilfældige personer med de midler, man lige har ved hånden.

"Hvis du ikke kan finde en bombe eller en kugle, så få fat i en vantro amerikaner, franskmand eller hvilken som helst af deres allierede. Knus hans hoved med en sten, eller slagt ham med en kniv, eller kør ham over med din bil, eller smid ham ned fra et højt sted, eller kvæl ham, eller giv ham gift."


(De er så hyggelige, når de sådan "argumenterer"...)

Jeg forundres til stadighed, efterhånden allermest, når jeg skal høre på, at Islamisk Stat intet har med islam at gøre.  :wacko2: Hvorfra har de da den voldelige, afstumpede tænkemåde, som ovennævnte er et udtryk for?
Hvor stammer da dette fra? :

"Oh, i der tror, kæmp imod alle de vantro, der er jeres naboer, og lad dem finde hårdhed i Jer, og vid, at Allah er med de gudfrygtige."

eller

"Og når I møder de vantro, så ned med hovederne, til I har iværksat et blodbad iblandt dem; da skal i stramme lænkerne."

Eller hvad med Hassan al-Banner, grundlæggeren af Det muslimske Broderskab:
"Det ligger i islams natur at herske og ikke blive behersket samt at påtvinge alle nationer sine love og udvide sin magt over hele planeten."

Vel skal vi da nyde vores julefrokoster, men vi skal ikke lukke ører og øjne for, hvordan den tid vi lever i er. Det er der dårlige historiske erfaringer med!

Helle.

Godt indlæg - desværre er der nogen, der ikke er vågnet endnu..  :connie_3:

2598
Spørgsmål, knus og klask / Sv: Trådet visning?
« Dato: December 03, 2014, 09:59:40 am »
Jeg foretrækker trådene som de er herinde, hvor man kan gå videre til side 2-3-4-5 o.s.v.

Det har jeg spurgt efter, flere gange på SOL - hvor de lange tråde var uoverskuelige, dato /  tidspunkt  og debattørenes navne forsvandt, når trådene blev lange.

Herinde skal man ikke "pløje sig igennem" trådene  - det er overskueligt, og når man nederst på siden, kan man med et klik  - gå til toppen igen.

Det eneste jeg har lidt problemer med er PB   :boast: i går havde jeg sendt en PB til mig selv  :drag_05: 


2599
Religion-& Filosofi / Sv: Islamisk Stat?
« Dato: December 02, 2014, 09:12:07 pm »
Hej Mera

Hvad der skete for 130 år siden - eller mere, kan vi ikke bruge til noget i dag.

Kom tilbage til den virkelige verden.

Var det ikke noget for dig, med et job i Arla  :connie_1:

http://politiken.dk/udland/ECE2463098/dansk-arla-ansat-blev-skudt-og-saaret-i-riyadh/


Dansk Arla-ansat blev skudt og såret i Riyadh2600
Religion-& Filosofi / Sv: Islamisk Stat?
« Dato: December 02, 2014, 02:30:15 pm »
Jalmar skrev:

Citér
Muslimerne har lige så store udsving i "trosspektret" som Kristne. Problemet er, som jeg har hørt fra en del, moderate muslimer i "Flygtningevenner", at det er uhyre svært at skille sig ud, for enten bekender man sig mere eller mindre åbenlyst til Islam i fællesskabet, eller også bliver man betragtet som forræder af Muhammad, hvilket kan gøre det meget svært, for både den enkelte og ikke mindst for deres familie, herunder børnene, at leve i fred for de ortodokse -

Der er dog ingen kristne i dag, der går rundt og halshugger folk.

Men du har ret i, at der er mange forskellige kristne trosretninger, selvom de har Jesus tilfælles, som deres Herre og Gud, så er de lige så forskellige - som alle andre mennesker.

Jeg forstår ikke, at vi i Danmark tillader flygtninge - flytter deres krig herop  :assassin:

http://denkorteavis.dk/2014/kristne-forfoelges-jungleloven-hersker-paa-asylcentret-efter-klokken-17-nar-vagten-er-gaet-hjem/

Kristne forfølges: ”Jungleloven hersker på asylcentret efter klokken 17, når vagten er gået hjem”

Citér
Klaus Wivel påpeger også, at det er utrolig risikofyldt at konvertere fra islam til kristendommen, hvilket er i direkte modstrid med artikel 18 i Menneskerettighedskonventionen.
 
Dette samt muslimske landes forbud mod at undervise i eller oplyse om kristendommen er konkrete problemstillinger, som vestlige regeringer kunne tage op med muslimske samarbejdspartnere.
 
I Egypten har man for eksempel fjernet 600 års kristen historie fra skolernes lærebøger.
 
Samtidigt så man i august 2013 det værste angreb mod kristne institutioner i Egypten i 100 år. 80 kirker blev ødelagt og brændt ned under angreb fra Det Muslimske Broderskab og dets tilhængere.
 
Nytårsdag 2011 blev to kirker bombet i Alexandria, 23 koptere (kristne) døde, og der var 97 sårede.2601
Jalmar skrev:


Citér
:clapping: → DEJLIGT MED EN HYPER-FUNGERENDE DEBATSIDE !!!

Det bliver trods alt alligevel spændende at se, om "sol" får styr rodet -
Men kan vi skabe nogle gode debatter her, er "sol" død for mit vedkommende, for her :Laie_40: da en hel del bedre rent teknisk.

Sjovt nok, "reklamerede" først lyjse og så jeg ret hurtigt for denne side, (hvor Carlo har oprettet sig for længe siden), og lige så hurtigt blev "reklamerne" fjernet  :biggrin:

Der må givetvis være en del arrige annoncører der har købt reklamer ud fra mængden af alle os [nu tidligere] sol-debattører ?

jalmar

Det var forvirrende med alle de reklamer, der poppede op alle vegne, ligesom man sad og skrev, stod der at min computer var "ved at brænde sammen" eller noget i den retning  :comando:

Og det er så dejligt overskueligt herinde - man får et hurtigt overblik over, hvad der er sket - siden sidst man var her  :gamer1:
2602
Politik / Sv: Det danske frisind
« Dato: November 30, 2014, 05:01:51 pm »
Vintersne skrev:

Citér
Turisterne strømmer til "fristaden", for at se med egne øjne et totalt lovløst område, hvor politiet ikke engang tør komme ind i!

Jeg glemmer ikke, da min mor kom på forsiden af Ekstrabladet  :boredom: hun var på en bustur, hvor de også skulle besøge Christiania, og det var ikke nogen almindelig velkomst, der mødte dem, der stod en person og hakkede en økse ned i kølerhjelmen på bussen - journalisten fra Ekstrabladet spurgte min mor: "Hvor ramte han bussen" og min mor peger der  :poke: og så blev hun filmet og kom på forsiden  :JC_ghey:


2603
Familie, børn og parforhold / Sv: Lyve i børnesager?
« Dato: November 30, 2014, 04:46:21 pm »
Hej Vintersne

Jeg citerer fra dit link:

Citér
Flere advokater opfordrer deres klienter til at fortælle halve sandheder og løgne, fordi det ikke er strafbart.

Det syntes jeg er meget forkert - den slags burde advokater ikke opfordre til !

Jeg tror uenighederne opstår på grund af bitterhed.. den ene part har måske været utro, og så vil den anden part, tage hævn... men det er børnene det går ud over - desværre  :Laie_6:

2604
Spørgsmål, knus og klask / Sv: Gør jeg noget forkert ??
« Dato: November 30, 2014, 08:19:58 am »
Tak - det har jeg overset, jeg fik beskeden at min PB var "afsendt succesfyldt "  så må jeg jo gå ud fra, at modtageren ser den  :phil_04:

2605
Samfund- & Kultur / Sv: Danmark, verdens fattigste land
« Dato: November 29, 2014, 06:50:13 pm »
Jeg har endnu et spørgsmål til dig Mera..

Du vil gerne stå med åbne arme - og tage imod alle, der vil ind i vores lille land, men...  hvor skal vi finde plads til alle, har du tænkt på det.. og det de fleste flygter fra, er jo dem du forsvarer.. hvordan får du det, til at "hænge sammen" :blush:

De fleste flygter jo fra islam = terror.

Men du holder jo hånden over Hamas ..bare et eks.

Var det ikke bedre at bekæmpe terror, så de stakkels mennesker, kan blive i deres hjemlande - i fred og ro for terrorister  :connie_30:


2606
Samfund- & Kultur / Sv: Danmark, verdens fattigste land
« Dato: November 29, 2014, 01:07:07 pm »
Citér
Jeg postulerer at Danskere er dårligt til at hjælpe hinanden, samt at vi er de værste brokkehoveder. Og det gør jeg på grund af min erfaring i fattige lander,
Vi kunne lære rigtigt meget af dem og det vil være til gavn for hele landet
En ting er jeg dog rigtigt glad for, en rekord antal ældre står i kø for at hjælpe svage invandre, nu skal vi bare ha de unge med, og jeg opfordre alle til frivilligt indsats, det er ikke så ringe da :ded_snegurochka2:
Mera

Hvem hjælper du Mera ?

Jeg hjælper min gamle mor, og så hjælper jeg mine børn / børnebørn.

Hvis vi alle gør det, er vi jo nået langt...så kan det jo være, at vi en dag får hjælp af vores familie.

Men Danmark er et lille land, og vi kan jo ikke flytte hele  Syrien / Afrika o.s.v. herop, de skal hjælpes i deres egne lande, eller nabolande, hvor kulturen er den samme.
2607
Fra mig til dig / Sv: Hej Evalu
« Dato: November 29, 2014, 12:50:33 pm »
Dejligt at se dig her :-) der er efterhånden mange kendte debattører herinde - her fungere det jo - som det skal !

2608
Spørgsmål, knus og klask / Gør jeg noget forkert ??
« Dato: November 29, 2014, 11:42:05 am »
Jeg skrev en PB i aftes, men jeg kan ikke finde den  :blush:

så skrev jeg en ny besked, men den kan jeg heller ikke se, selvom jeg klikker på "sendte beskeder"..


2609
Politik / Sv: Islamismen gi'r den gas i København
« Dato: November 28, 2014, 10:43:25 pm »
Hej alle  :smile:

Jeg syntes SOL burde have oplyst om f.eks. at PB ville blive slettet, så alle der havde kontakt over PB, havde haft en chance for, at holde deres kontakt ved lige, på anden måde !

Herinde er det dejligt overskueligt, og i stedet for SOLs lange tråde, som de nu har ændret til, at man skal bruge tid på, at sidde og klikke og klikke    :gamer3: for at finde nye svar, så er der herinde en side 1 - 2 - 3  :JC_clap:


2610
Hvem er de svage... det er de syge i alle aldre .. og de svagelige ældre.

Så er der dem, der kun vil udnytte systemet, og lader andre betale, kalder du dem svage ... Mera ?

Sider: 1 ... 172 173 [174] 175