Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Grisebassen

Sider: 1 2 3 [4] 5 6
46
Politik / Sv: En mand er en mand - og et ord er et ord
« Dato: Juli 02, 2018, 02:54:32 pm »
Jeg tror at internettet har en stor rolle at spille her, alle informationer er frit tilgængelige, men det er de falsk oplysninger også, så vi er ude i at folk ikke kan se skoven for bare trærer.

Og så tænker mange , jeg kan ikke skelne de sande fra de falske informationer, så kan jeg lige så godt tro på det jeg har lyst til.

Jamen Trump lyver næsten hver dag, og de fleste amerikanere ved det.

Trump er jo ikke Internettet.

Nej men folk fyldes med både information og misinformation dagligt, så man til sidst bliver følelsesløs overfor løgn. Vi forventer jo næsten at en politiker lyver når vedkommende åbner munden.

Bare se hvordan folk i ramme alvor kan debatter om jorden er rund eller flad, det er det niveau vi er ude i nu eller om holocaust fandt sted for at blive i noget mere site relevant (ja, der synes at være en disproportional syntetisering med nazistisk tankegods her).

Folk kan ikke læse eller forstår statistisk rent generelt, mange mangler kildekritik og søger ekkokammare hvor de kan blive bekræftet i den opfattelse de allerede har.

47
Hvad med kirurgisk kastration af disse aber - skal gælde alle inkl. etniske danske, som gør dette - naturligvis - Forslag til Inger S.
Det er for meget, taget i betragtning voldtægt ofte er påstand mod påstand, kirurgisk kastration vil kræve 100% sikkerhed for en dom og det er næsten umuligt.

Desuden er voldtægt alt fra at ligge i en busk og venter på et offer, til ikke at stige af når hun skifter meningen undervejs eller fordi man stikke den i nummer to uden tilladelse.

Kirurgisk kastration er for unuanceret, men man kunne jo started med at indføre polygraf test, så vi kommer over det dødevande med påstand mod påstand, med en præcision på over 90% er det klart at foretrække fremfor rent gætværk eller frifindelse pr. definition som vi ser det i dag.

48
I kan ikke zoome ind på et skib som er sejlet under en krumning!

https://www.youtube.com/watch?v=0xWsuFLdgBs&t=574s
”Analyzed: How Boats Vanish Over The Horizon”

Først kan dine manuelle øjne uden hjælpemidler ikke se skibet i horisontallinjen længere, og derfor tror RJ folket at det er sejlet under en havkrumning på en kugle jord.

Men skibet kan zoomes ind med kamera – det er ikke sejlet under en krumning.

Når skibet er sejlet så langt ud, at heller ikke et kamera kan se det længere, er det kun fordi selve havet og bølgerne dækker for det i perspektivet.

Derfor er havet fladt i alle retninger på en flad jord!?

Fup eller fakta?
Vi har kikkerter der kan se så lang, at det beviseligt ikke er bølgerne der dækker derudover kan vi måle krumningen med laser.

Beviserne er overvældende, så kun en konspirations teoretiker kan nægte at indse det er et faktum.

49
Der er forskal på af 10/12 af voldtægtsmænd er ikke ariske for at være direkte med hvad vi tale om, og så at 10/12 af ikke ariske mænd er voldtægtsforbryder.

Hvis det er en gruppe på 50 som begår det hele, så er det ikke mere sigende end rocker og bandemiljøet er for ariske dansker.

Det er trættende at høre racisme forklædt hele tiden, ja voldtægtsmænd er et problem, men det er ikke deres race som er problemet men deres gerninger og adfærd.

50
Historie / Sv: Historiske billeder
« Dato: Juli 02, 2018, 12:44:50 pm »
Jeg har hørt den tale, som er en optagelse af Himler der talere til SS-Einsatzgrupper på østfronten, og det er ikke et falsum.

51
Fri Debat / Sv: Wow
« Dato: Juli 02, 2018, 12:30:05 pm »
Hold da op, det er da rendyrket racisme der er herinde, uden omsvøb det må man sige.

52
Men det betyder ikke at 10 ud af 12 indvandrere er voldtægtsmænd, det siger intet om hvor mange der er tale om, er det 50 eller 500 gerningsmænd vi taler om, de samme kan jo gøre det igen og igen?

53
Politik / Sv: Når præsidenten lyver
« Dato: Juli 02, 2018, 12:23:06 pm »
Mange mennesker er svin, er de så også kannibaler når de spiser svinekød?

54
Religion-& Filosofi / Sv: Den ledeste afgud der findes
« Dato: Juli 02, 2018, 11:01:32 am »
Det må være Aztekernes Coatlicue.Hovedet er to hoveder af Klapperslanger vendt mod hinanden. Halskæden er afhuggede menneskehænder og hjerter, med et kranium som spænde. Issen er en skål hvor ofrede menneskers blod blev hældt op. Hendes skørt er af klapperslanger. Hun lever i underjordiske gange og derfor er hendes hænder og fødder med ordendtlige kløer, så hun ordentligt kan kratte.

Aztekerne var helt pjattede med menneskeofringer. Så meget at man ligefrem skulle stå i kø for at blive ofret. Aztekerne ofrede mest mænd. Det er underligt, da antropologerne forklarer menneskeofringer i højkulturer, som en måde at begrænse befolkningstilvæksten på. Og så gælder det jo om at få ofret unge kvinder.
Eller en måde at slippe af med de skide konkurrenter så man selv kan få nogle flere kællinger :)

55
Debat om debatten / Sv: Debat eller...
« Dato: Juli 02, 2018, 10:59:56 am »
Min mening er, at hvis man vil deltage i en debat, må man kunne modargumentere.

Man må kunne dokumentere sin påstand / mening.

Påstande er ikke altid noget der kan dokumenteres, eller det kan kræver for meget tid at dokumentere. Derfor er det i lige så høj grad modparten pligt at dokumentere det modsatte.

Når det gælder meninger, så kræver det i sagens natur ingen dokumentation, det er jo blot en mening.

56
Politik / Sv: Endnu et modargument mod at gøre stofferne frie
« Dato: Juli 02, 2018, 10:56:42 am »
Alle kunne frit sælge hårde stoffer på Snapchat, det betyder at mange flere købte og solgte stoffer. Selvom det var ulovligt så var det meget nemt for både sælger og køber at få stoffer/solgt stoffer. Jeg har en meget bedre løsning på stofproblemet, dødsstraf til sælgere og kæmpe bødestraf plus fængselsstraf til købere. Hvis en der køber stoffer risikerer at få en bøde på en million kroner så ville der ikke være ret mange der købte det. Og hvis der var dødsstraf til dem der sælger stofferne som i Kina så var der nok ikke ret mange sælgere vel?


https://www.tvmidtvest.dk/artikel/det-flyder-med-stoffer-paa-snapchat
https://www.tvmidtvest.dk/artikel/vi-moedte-narkodealerne-snapchat-er-fandeme-hurtige-penge


Anklageren og Carlo mener at man skal gøre alle stofferne frie også MDMA som er ekstremt farligt  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
Man kan godt fange salg af stoffer på snapchat, man skal bare kende kontoen på forhånd, så mere sikkert er det ikke.

57
Politik / Sv: Når præsidenten lyver
« Dato: Juli 02, 2018, 10:42:52 am »
Du tror nok mest på denne her ::>

    

                                                                          :girl_smile:
Flæskesteg med sprød svær, smager i hvert fald godt :P

58
Politik / Sv: Når præsidenten lyver
« Dato: Juli 02, 2018, 08:38:56 am »
En mand er en mand, og et ord er et ord

Det er gode gamle danske værdier, som så mange desværre har forladt.

Kun meget få danskere bemærker det, når en præsident lyver, og det betyder intet for, om de er tilhængere af ham - eller ej.

Det kan jeg ikke forstå.

Danmark er ikke længere et land for gamle mænd

I går påstod Trump på Twitter, at han aldrig har opfordret republikanerne til at stemme for emigrations afstemningen i "the House" tidligere på ugen.

Alle amerikanere, som følger med i politik ved, det er løgn - for onsdag skrev han med store bogstaver på Twitter: "HOUSE REPUBLICANS SHOULD PASS THE STRONG BUT FAIR IMMIGRATION BILL, KNOWN AS GOODLATTE II, IN THEIR AFTERNOON VOTE TODAY, EVEN THOUGH THE DEMS WON’T LET IT PASS IN THE SENATE,"

og

"PASSAGE WILL SHOW THAT WE WANT STRONG BORDERS & SECURITY WHILE THE DEMS WANT OPEN BORDERS = CRIME. WIN!"

Jeg tror at Trump lyver, fordi forslaget fik så få stemmer, at han ser det som et nederlag.

Det som jeg ikke kan forstå, har kun indirekte noget med Trump at gøre - og det er - at så mange danskere fuldt ud accepterer løgne.

Hvad er der galt med de gamle danske værdier?
Jeg tror at internettet har en stor rolle at spille her, alle informationer er frit tilgængelige, men det er de falsk oplysninger også, så vi er ude i at folk ikke kan se skoven for bare trærer.

Og så tænker mange , jeg kan ikke skelne de sande fra de falske informationer, så kan jeg lige så godt tro på det jeg har lyst til.

59
Hvor tumbet kan man være?

Der er ikke tale om, at jeg f.eks. kalder DF'ere for nazister, som man ser i andre blogs - men jeg bruger det kun om nogen, som bekender sig til nazismen/nationalsocialismen.

Jeg skriver altså om nazismen, fordi nazister skriver på Din-debat

Det er helt tilsvarende, at nogen skriver kommentarer til mig om Socialdemokratismen, fordi jeg er Socialdemokrat.

Kan det være mere naturligt?

Jeg kan jo ikke gøre for, at du er så flov over at være nazist, at man ikke må nævne det (selvom du ofte linker til en nazistisk site).

Det er heller ikke min skyld, at så mange afskyr jer - det er Hitlers skyld.


Det må man godt. Men der er nogen der er så besat af nazifobien og det er især dig. Når man kalder andre for islamofober så vil jeg også snakke om nazifobien som du dyrker.
Det er nok mere fordi nazisterne var nogle af de værste forbryder i menneskehedens historie, Hitle var ophavsmand og bannerføre, men det var nazismen som var problem og ikke Hitler som enkelt person.

60
Politik / Sv: "lesbiske tendenser"
« Dato: Juni 29, 2018, 07:51:55 pm »
Grisen er ikke homo, men jo flere bøsser og færre lesbiske, jo bedre set fra mit synspunkt, kvinder skal være mere desperate og tage enhver gris som byder sig til, men lige nu kan de vælge og vrage og det er ikke godt for grisen. 

Sider: 1 2 3 [4] 5 6