Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Grisebassen

Sider: 1 2 [3] 4 5 6
31
Danmarks Riges Grundlov
§ 71
Stk. 1.
Den personlige frihed er ukrænkelig. Ingen dansk borger kan på grund af sin politiske eller religiøse overbevisning eller sin afstamning underkastes nogen form for frihedsberøvelse.

Det ønsker du at overtræde, hvis du vil lave etnisk udrensning og udføre racistisk handlinger, idet at dansk borger ikke er race defineret, men afgørelse af statsborgerskab.

Du er derfor lige så slem i mine øje som islamister, omend du statistisk set udgøre en mindre terrortrussel.

De er racefremmede og ikke danskere. Så der er intet problem.

Du læser dårligt og mangler forstand, men det undre nok ingen, "idet at dansk borger ikke er race defineret, men afgørelse af statsborgerskab".

At du ikke anerkender grundloven og danske lov i øvrigt, betyder bare du er en potentiel kriminel, ikke at din egen personlige definition har noget med virkeligheden at gøre.

Grundloven nævner specifik "sin afstamning" mht. frihedsberøvelse, hvilet er det grundlag du ønsker at underkaste danske statsborgere frihedsberøvelse for, hvilet er en direkte overtrædelse.

Det betydet at selvom et folketingsflertal ville stemmer for det, så er det ulovligt og at bekæmper en sådan regnings politik med våbenmagt er legitim frihedskamp mod de kriminelle totalitære kræfter.

32
Samfund- & Kultur / Sv: Der er mange nuancer i kultursammenstødet
« Dato: Juli 04, 2018, 10:19:21 am »
...disse brune barbarer...
Siger en hvid barbar... du ved at udover den brune bæ så findes der også hvid bæ.

Lort kommer i alle former og farver.33
Danmarks Riges Grundlov
§ 71
Stk. 1.
Den personlige frihed er ukrænkelig. Ingen dansk borger kan på grund af sin politiske eller religiøse overbevisning eller sin afstamning underkastes nogen form for frihedsberøvelse.

Det ønsker du at overtræde, hvis du vil lave etnisk udrensning og udføre racistisk handlinger, idet at dansk borger ikke er race defineret, men afgørelse af statsborgerskab.

Du er derfor lige så slem i mine øje som islamister, omend du statistisk set udgøre en mindre terrortrussel.

34
Samfund- & Kultur / Sv: Må man skrive på flaget?
« Dato: Juli 04, 2018, 09:17:38 am »
Et flag er bare et stykke stof, at nogle så tilbeder det som en afgud er så noget andet, ved at tillæge fanen større betydning end døden er der tale om en form for afgudsdyrkelse hvor afguden er flaget og religion er nationalismen, paradis er racerenhed osv.. Altså religiøse tosser, som Al-Qaeda og Isild.

35
Nationalistisk indvandringspolitik, er altså lige med racisme, etnisk udrensning, ophæves af grundloven og de internationale konventioner?

Det vil i givet fald betydet at PET skal hold din slags under observation på linje med islamister, da I er sidestillede trusler imod samfundet - arbejder for en samfund omstyrtning, som kun kan ske voldeligt.

Du er typen der sammen med eks. islamisterne er blandt de få, som kan få mig til at tage våben i hånd i forsvar for fædrelandets frihed og overlevelser.

Der er mange galninge, men os det er og ønsker at forblive frie, bliver nød til at være klart på at forsvare vores frihed om nødvendigt imod den slags galninge.

36
Jeg går ind for massehjemsendelser af alle racefremmede. Også dem der ikke har gjort noget ulovligt. Som Daniel Carlsen så fint skrev her for to år siden
Når du engang er færdig med at heile im namen des fuhrers, så burde du indse at der også er noget som hedder realisme.

Allerede når du sige racefremmede, så er du helt ude i hampen i den DNSB sympatiserende racisme.

Vi har en grundlov, som sikre statsborge uanset race, husfarve, øjenfarve go hårfarve. Og Daniel Carlsen såkaldte nationalkonservative program er nazisme i al dens væsentlighed.

37
Samfund- & Kultur / Sv: Må man skrive på flaget?
« Dato: Juli 03, 2018, 08:48:42 am »
Der er ingen lovgivning som forbyder at der skrives noget på flaget, om det er velset er så noget helt andet.

38
Det virkelige problem er naturligvis at vores race stille og roligt bliver skiftet ud med en anden race.

Uha, det må vi gøre noget ved ...

Hvad præcist har du tænke dig at gøre, genåbne Auswitch og begynde den etniske udrensning Europa?

39
Her må jeg give Anklageren ret. Det er kun naturligt at en bagerforretning udnytter forskellige højtider og begivenheder til at sælge flere kager. Vi har vel alle set fodbold VM- og Melodi Grand Prix-kager hos bageren. Det virkelige problem er naturligvis at vores race stille og roligt bliver skiftet ud med en anden race.

Det kommer til at vare rigtig mange år, tror da ikke vi her kommer til at opleve det,  :girl_sigh:

Det at tage til f.eks London, er ligesom at tage en tidsmaskine ind i fremtiden, det er synd for de af vore racefæller, der bor sådanne steder, at de skal føle sig fremmede der.

Ja det er et problem og ødelægger fornemmelsen af hvad London og UK er for et land, men igen så er race ikke et problem.

Det er kun dem som dyrke racer, altså racismen, som anser race for være et mål i sig selv.

40
Her må jeg give Anklageren ret. Det er kun naturligt at en bagerforretning udnytter forskellige højtider og begivenheder til at sælge flere kager. Vi har vel alle set fodbold VM- og Melodi Grand Prix-kager hos bageren. Det virkelige problem er naturligvis at vores race stille og roligt bliver skiftet ud med en anden race.
Race er overvurderet, det er ikke øjenfarve og hårfarve som er det vigtige med mennesker, men indhold og adfærd.

Omend verden bliver fattigere uden blondiner :)

Folkevandring er et problem på mange måder, men det har ikke noget med race at gøre.

41
Han er næppe nazist. Det lyder mere som en der prøver på at være sej og ond. Så bruger han hagekorset netop fordi han, ligesom alle andre, har fået banket ind i hovedet at nazisme = ondskab.
Der var heller ikke meget nazist over Charles Manson:


Nationalsocialisme er ondskab og dumhed kombineret, i lighed med kommunisme, fascisme, feminisme og islamisme.

Det er en totalitær ideologi, som søger at fritage borgen frihed og det er ondskab.

42
Unuanceret er bare en anden måde at sige, dit ønsket er for forenklet. Ligesom at sige om pædofile, de skal bare have den skåre af, uden i øvrigt at forholde sig til om de har begået overgreb eller ej.

Eller muslimer de skal bare ud af landet, uden at forholde sig til ret og rimelighed, juraen og det praktiske.

Når man kommer med sådan udmeldinger, så er en nuancering nødvendigt for at det kan give mening, ellers er det på niveau med, min far er stærkere end din far.

43
Debat om debatten / Sv: Debat eller...
« Dato: Juli 02, 2018, 09:53:13 pm »
Min mening er, at hvis man vil deltage i en debat, må man kunne modargumentere.

Man må kunne dokumentere sin påstand / mening.

Påstande er ikke altid noget der kan dokumenteres, eller det kan kræver for meget tid at dokumentere. Derfor er det i lige så høj grad modparten pligt at dokumentere det modsatte.

Når det gælder meninger, så kræver det i sagens natur ingen dokumentation, det er jo blot en mening.

Det kunne være sjovt, at se Landboen dokumentere at
Citér
kristendom, er et overfortolket eventyr fra fortiden.
det er jo det du skriver at modparten skal   :big_grin:

I en debat, skal meninger da også kunne dokumenteres, ellers bliver der ingen debat !

Men der er jo personer / person, som kun kommer for, at svine andre til - sikkert deres / hendes måde at afreagere på, hvis de / hun har haft, en dårlig dag ..

Det kræver jo intet af en person, at sprede gylle og benytte diverse skældsord, det kan alle jo, hvis de vil udstille sig selv, på et forum.

Jeg kunne holde et langt foredrag om kristendom, men det vil jeg undlade.

Pointen er at man behøver ikke skaffe links til undersøgelser om mange ting, bare fordi nogle tvivler.

Eks. vil jeg ikke spilde 2 min på at finde dokumentation for at jorden er rund, det kan de idioter som benægter det skue selv gøre.
Men det betyder ikke at jeg ikke kan argumenter imod, men dokumenter det gider jeg ikke, det er jo tidsspilde når alle har google til rådighed. De kan sku selv google det, det behøver jeg ikke gøre for dem.

Men det er klart at hvis man siger noget mere spidsfindigt eller kontroversielt, så kan dokumentation give mening i en debat.

Men der er forskel på at det giver menige og vægt til et argument, og så til at man skal. Men skal ikke noget i en debat, men det er væsentligt hvis ens ord skal have vægt.

44
Fri Debat / Sv: Wow
« Dato: Juli 02, 2018, 09:47:21 pm »

Islam er ikke race, men at kalde folk for ariske og aber, er at omtale race på en måde som er racistisk i ordets bogstaveligste forstand.

45
Fri Debat / Sv: Wow
« Dato: Juli 02, 2018, 03:03:48 pm »
Nationalsocialisme, islamisme, feminisme eller socialisme det er alt sammen totalitære ideologier og derfor antidemokratiske i sin grundvold.

Så kan nogle være tilpasset så meget at de kan fungerer i et demokrati i det mindste indtil de får flertal, men de er usympatiske fordi de alle ønsker at undertrykke de frie borge.

Bevares nationalsocialisme og islamisme er de værste fordi de også er voldelige, ligesom den yderste del af socialisterne er, men tankegodset er problematisk across the board.

Det er rendyrket racisme når man omtaler folk som ariske eller aber, det er der ingen vej uden om.

Sider: 1 2 [3] 4 5 6