Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Charlie

Sider: [1] 2 3 4
1
Debat om debatten / Sv: Nu er der kommet mange gæster igen
« Dato: Februar 10, 2018, 03:36:21 pm »

Det må vi tænke lidt over.

Jo ... Men tænk ikke for længe .... Forummet det kan pludselig lukke mens du tænker ... :ermm:

Man kan vel ikke fortænke Gubbi, hvis han ikke vil betale for denne børnehave.

2
Spørgsmål, knus og klask / Sv: -
« Dato: Februar 10, 2018, 12:58:31 pm »
Mærkelig idé, at fylde sidens megabyte op med  indlæg med et punktum.

Jeg lukker min profil nu.

Hvornår bliver der administration igen?

Carl.

Interessant sammentræf. Kl. 9 sletter Stina sin profil i protest imod de mange "-"-indlæg.

Kl. 11 opretter Klondyke Carl et emne over de mange "-"-indlæg.

Et sammentræf? You be the judge!


Med venlig hilsen

Jørgen Rasmussen, overlærer

Som Trådløs vil skrive, de er næsten identiske.

3
Spørgsmål, knus og klask / Sv: -
« Dato: Februar 10, 2018, 11:39:06 am »
Hvornår bliver der administration igen?

Carl.

Når Gubbi er tilbage.
Hvis du ser noget, så kontakt Musenfryd i mellemtiden.

4
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 09, 2018, 09:02:05 am »
Charlie - hvad kalder man et Forum... er det ikke en slags virksomhed ?

Nej, det er en hjemmeside hos One.com.

Hvorfor bliver du ved, når der er skrevet at den slags er tråden uvelkommen?

5
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 08, 2018, 08:44:23 pm »
Har du overvejet der ikke kom ret mange forslag, måske fordi folk ikke er interesseret i at få dig med?

Dig derimod elsker alle. Dine dejlige PJ-trollerier. :blum:

Du er da skam også min favoritbruger. Hvis du ikke havde været her, hvem skulle jeg så drille OG drilles af? Vi har jo kæmpet vore kampe i årevis efterhånden. På godt og ondt. Det ene øjeblik har vi egentlig haft det sjovt og hyggeligt nok. Og det næste har vi nærmest ligget i krig. :ohmy:

Nå, men jeg tror faktisk, at jeg vil gøre din dag god nu. Så jeg siger farvel og tak for denne gang til alle debattørere herinde, især dig, din slemme bandit. :blum:

Men også hilsen til de andre. Anklageren, der ER en seriøs debattør, men nogle gange DOG tager debatten lidt for alvorligt. Husk at en debat er ikke en fodboldlandskamp. - Torsten, der har en god humor, selvom jeg nogle gange har savnet lidt mere seriøsitet fra en så intelligent mand (IQ på +140). - Trådløse, der virker til at have hjertet på rette sted, selvom hun bruger for mange fjollede smileys. - Tørresnoren, som jeg tit har moret mig over med hans absurde humor, selvom jeg synes, at han burde tilgive Poul Jørgensen. - GuBBi, som jeg synes virker som en flink fyr, men som jeg også synes har givet stalkers for lang snor. Men han er sikkert et velmenende menneske. Carlo? Ham er jeg ikke så godt på talefod med, men jeg ønsker ham da skam alligevel god vind fremover i det thailandske, for der er da skam ej nogen grund til at bære nag, når jeg alligevel forlader den synkende skude (som måske kan rejses op igen?). Nu skal han nok fejre hele aftenen, at jeg sletter min profil ha ha. Så har jeg da ikke andet gjort ham glad for en enkelt aften, for ofte virker han lidt mavesur. :yes:

En særlig hilsen også til Albert, der har en god humor, selvom han nogle gange ER for grov. Og hermed også til Tigermanden, der vist nok er den samme. Han er også meget sjov, når han tager pis på højrefløjen. Men ligesom Albert har han det med at blive lidt grov til tider. Jeg kan dog sagtens se humoren i de to profiler dér. Dog ville en lidt mindre grov udgave af dem begge være at foretrække.

Jeg hilser også Rudi og evt. tvillinger (hvis de da findes?). Vi er gået en del galt af hinanden på det sidste, men jeg respekterer hans kamp for at bedre Danmark. Dog Rudi, vil jeg gerne opfordre dig til at blive lidt mere rund og blid i tonen. Man vinder mere gehør, hvis man er venlig end gennem støvletramp og asfaltstamp. Massey har faktisk en pointe, når han skriver, som han skrev i går, at man bedre vinder gehør hos sine fjender gennem smil - fremfor gennem asfaltstamp (det med asfaltstamp skrev Massey så ikke, det er min tilføjelse). :yes:

Beklager hvis jeg har glemt nogen. Men derfor hilsen til alle fra reptiltossen her. :hyper:

For NEJ, jeg tror ikke helt på, at forum bliver seriøst igen, så derfor smutter jeg nu - for Charlie, du HAR ret i, at det er lidt formålsløst at vente, da jeg godt ved inderst inde, at GuBBi bare vil fortsætte som hidtil: lave enkelte stik indimellem, hvor han banner en profil hist og her, men den store kamp mod stalkertrolls tager han jo ikke...da han ikke vil banne multistalkers, men kun enkeltprofiler..og på den måde vil det altid blive ved med at være det samme herinde....stalker får banned én profil, men har stadig 5-10 andre. Og sådan kan det blive ved i én uendelighed. GuBBi er sikkert en flinker fyr, men hvis han vil have sit trollerolle-forum, så for min skyld ingen alarm. Så må han få det...

Jeg forlader derfor forum nu. Dog med det forbehold, at jeg måske kigger ind af og til (man kan jo godt læse med som gæst). Og hvis jeg kan se, at GuBBi faktisk TAGER kampen op imod stalkertrolls og folk, der truer o.s.v., så afviser jeg ikke, at jeg en dag kommer tilbage. Men chancen er nok begrænset.


Hilsen REPTILtossen. :lex_14:

Nu havde jeg ellers tænkt mig, at chokere dig med at det er mig der tog kontakt til Musenfryd, for at få ryddet op her.

Men så bliver er ro her.

6
Mandehørmen / Sv: Afrikanerne HAR de største
« Dato: Februar 08, 2018, 08:23:14 pm »


Så er det sgu heldigt, vi alle sammen stammer fra Afrika fra starten.

7
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 08, 2018, 08:11:59 pm »
Hvorfor vente?

Kan du have det godt.

Jeg skal også lige finde et andet forum. Skriv hvis du har et godt forslag. Og det skal ikke være DavidIcke.com, for der er jeg skam allerede. :yes:

Jeg åbnede en tråd forleden, hvor jeg netop fiskede efter forslag. Jeg har da kigget på et par sider, men ved ikke helt, hvor vilde jeg er med dem...det er lige før, SOL stadig er det bedste site af dem, der er tilbage. Og der er du jo også inde og driller ha ha

Vil du da gerne have, jeg kommer tilbage dertil? Det vil du vel helst være fri for, ikke? :hyper:

Har du overvejet der ikke kom ret mange forslag, måske fordi folk ikke er interesseret i at få dig med?

8
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 08, 2018, 08:01:39 pm »
Få lige styr på trådene, Pinocchio.
Jeg skriver intet om du ikke må ytre dig, jeg skriv at det er uendelig ligegyldig hvad du ville gøre på din side.

Din ide om sms validering er meget sjov, når man tænker på et taletidskort koster 49 kr.

Brug dit krudt på at lave din egen side, i stedet for at blande dig i driften af Gubbis.

Du bør skelne mellem at blande sig og så sige sin mening.

Det er vel tilladt at have sin mening om, hvordan et forum bør styres. Og udtrykke denne. Men jeg anerkender, at GuBBi har det sidste ord.

Jeg siger min mening, fordi jeg mener, at det er et problem, at han giver stalkertrolls for lang snor. Derfor forsøger jeg at påvirke ham til at moderere hårdere. Men ja, selvfølgelig har han den endelige beslutning.

Og som jeg har skrevet for et par dage siden, så forlader jeg da også dette forum, hvis der ikke kommer styr på tingene. Jeg skrev indenfor en uge for et par dage siden. Så det betyder ca. 5 dage fra nu af. Og jeg agter at holde ord, så om fem dage slipper I måske for mig. Det vil nok glæde dig, hr. Olsen....øhm, Charlie. :blum:

Hvorfor vente?

Kan du have det godt.

9
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 08, 2018, 07:55:21 pm »
Som vi ser ovenover, er det hele tiden trollene, der mener, at jeg ikke bør blande mig og ytre mig. Sjovt nok....for det forstærker bare min opfattelse af, at det er vigtigt at udpege trolls og stalkers.

Enhver med en IQ over 75 kan se, at Charlie og Olsen er samme person...

Og enhver, der giver udtryk for det modsatte, har enten selv en lav IQ eller er med trollene.

Få lige styr på trådene, Pinocchio.
Jeg skriver intet om du ikke må ytre dig, jeg skriv at det er uendelig ligegyldig hvad du ville gøre på din side.

Din ide om sms validering er meget sjov, når man tænker på et taletidskort koster 49 kr.

Brug dit krudt på at lave din egen side, i stedet for at blande dig i driften af Gubbis.

10
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 08, 2018, 07:19:36 pm »
Musenfryd:

Nu tillader jeg mig at svare dig og indgå i diskussion. Fordi jeg regner med, at du i det citerede indlæg længere nede skriver som menigt medlem og ikke som moderator. Da du jo skrev i går, at du nu ville trække dig og overlade resten til GuBBi. Så derfor tager jeg din ytring ovenover for din mening som privatperson og som sådan er den at sidestille med, hvis Carlo, Anklageren, Ieet, Trådløse eller en hvilken som helst anden ytrede sig om emnet. Havde du nu skrevet som moderator, ville jeg selvfølgelig ikke indgå i en offentlig diskussion med dig derom. Fordi også når man er uenig, skal man jo bare tage med, at det er moderator, der i sidste ende lægger kursen for sitet.

I modsat fald må du jo lige sige til, hvis du faktisk stadig optræder som moderator, for så er det jo ikke høfligt at diskutere med dig offentligt. Men indtil det modsatte er tilkendegivet, tager jeg din ytring herunder for din personlige holdning som privatperson:


sagens kerne er, PU  og andre, at det ikke er op til jer at rode rundt i hvem der er hvem osv.

Som udgangspunkt nej. Så skal man anmelde og lade moderator reagere.  Men når Admin har været fraværende og derfor ikke har kunnet reagere på anmeldelserne, føler jeg bare, at det har været nødvendigt at sige fra overfor stalkerne og de ulovligheder, der også er foregået (efter min opfattelse i hvert fald). Mener du, at vi bare skal finde os i ulovligheder, mens moderator er væk? Det er jeg i så fald uenig med dig i, hvis det er hvad du mener. Da jeg blev truet i sidste uge, blev jeg selvfølgelig nødt til at sige fra og udstille personen, jeg mente truede mig. Ligeså er det da også rimeligt nok, at Poul Jørgensen sætter navne på de profiler, som han tydeligt kan se sidder og stalker ham. Det mener jeg er fuldstændigt fair, når moderator ikke er her til at skride ind. - Det kalder andre så for profilgætteri, men når jeg tydeligt kan fornemme, at én, der truer mig, sidder og kører sit show fra flere forskellige profiler, så er det da klart, at jeg italesætter det. Fordi jeg mener, at en sådan adfærd bør udstilles. Havde GuBBi været her, havde jeg selvfølgelig bare anmeldt det. Men den mulighed var der jo ikke. Og så tog jeg selv kampen op offentligt.

Og derfor skal du da også have tak for, at du fik ryddet lidt op, Musenfryd. I hvert fald i det værste møg.

Dog fornemmer jeg mellem linierne, at jeg nok har et andet syn på, hvordan man bør moderere end du og GuBBi har. I mener kun at man skal sanktionere de enkelte profiler - og det er vel derfor, I mener det er irrelevant om én person har 5-6-7 eller 50 forskellige profiler. Hvor JEG mener, at man bør se det hele i en større sammenhæng. Og sanktionere flere profiler ad gangen, når det er fuldstændigt åbenlyst, at 4-5 profiler sidder og logger in på skift for at mobbe og chikanere bestemte personer. Så mener jeg, at samtlige disse profiler bør sanktioneres, også dem, som måske ikke åbenlyst begår ulovligheder. F.eks. har jeg været klar over i månedsvis, at en bestemt stalker kører flere parallele profiler og var jeg moderator, smed jeg dem alle ud på stribe. Når man kun tager én ad gangen, er det som at hælde én spand vand i et stort badekar. Det rykker ikke rigtigt noget. Det er DERFOR, jeg mener, at det er hensigtsmæssigt at prøve at identificere dobbelt- og multiprofiler, som åbenlyst kun er her af ondsindede grunde. For det er den eneste måde at få bugt med dem på for alvor. Derfor mener jeg, at det er ret nyttesløst i det lange løb kun at fjerne én profil hist og her. Bare se, Musenfryd, du smed tre personer ud forleden. De to er allerede tilbage nu (Poul Jørgensen nåede så ikke at komme ind, inden lukketid, bad luck for ham). Så selvom det er prisværigt, at du reagerer, så ændrer det bare ikke så meget kun at banne en stalkers éne profil, hvis han har 5-10 andre.

 
Hvis I finder nogle håbløse, så ignorer dem og anmeld deres indlæg.  Så er der ikke ævl og kævl offentligt, og hvis admin synes det skal gøres noget, så gør han noget.

Se forklaring ovenover. Havde GuBBi været her, havde det meste lort været taget i opløbet og jeg havde ikke følt behov for at sætte ord på de ting. Forudsat selvfølgelig at moderator havde taget min henvendelse alvorligt.


Selvfølgelig er der brug for en admin, og det er et problem når mam er fraværende.  Som jeg var før og som Gubbi har været nu her.  Men come on... I ved da godt hvornår I puster til ilden, så det er meget simpelt: lad være!
Gubbi er snart tilbage, så er jeg sikker på at han nok skal få ryddet op, men siden her er hvad I gør den til, så det er nemt nok: opfør jer pænt og ignorer dem der ikke gør!

Enig, sådan set. Lad os håbe han snart er tilbage.

Er det i øvrigt hemmeligt, hvad hans fravær skyldes? Du skal selvfølgelig ikke svare, hvis du ikke må sige det...

Det er uendelig ligegyldig, hvad du vil gøre.
Det er ikke din side.

Lad du bare Gubbi selv skrive det skal skal skrives om hans fravær.

11
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 08, 2018, 07:04:29 pm »
Stina - dit link virker ikke, jeg er ikke sådan at narre !

De billeder og de oplysninger I har lagt herinde, er til fængselsstraf !!

https://www.onlinepartners.dk/blog/deling-pa-facebook-lovgivning-regler-og-andet/

https://www.datatilsynet.dk/borger/sociale-netvaerk/det-maa-du-ikke-offentliggoere/

Du bør slette det første link, da det gælder virksomheder.
Ikke så relevant her.

12
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 08, 2018, 06:42:31 pm »
Stina... det undrer mig, at du er her endnu... jeg tænker.. hvad skal du nu finde på, når du ikke kan køre hetz mod Poul J.

Hvis man går ind på din profil, og læser dine indlæg, så handler de ikke om andet !

Jeg er faktisk ligeglad med, hvordan andre skriver, og hvor mange fejl - også når dine bogstaver zik zakker  .. det er også de svampe.. eller de bajere..  :blum:
 
Men debatten med Politisk ukorrekt gik på, hvem der var troll, og i de tilfælde, ser jeg på skriften !

Viggo Kurt og dig, er ikke samme person, men I lider - af den samme besættelse  :bad:


https://www.datatilsynet.dk/borger/sociale-netvaerk/det-maa-du-ikke-offentliggoere/

Private oplysninger må kun offentliggøres, hvis personen giver lov
Vi har alle oplysninger, som ikke kommer andre ved. Det er oplysninger om vores private forhold.
F.eks. hvor meget gæld du har, at du har en bestemt sygdom, eller at du har fået en bøde.

Den slags oplysninger har man lov til at holde for sig selv.
Persondataloven beskytter den slags oplysninger. Det betyder, at du ikke bare må offentliggøre private og følsomme oplysninger om andre personer, uden at sørge for at spillereglerne i loven er opfyldt.
Du må normalt kun offentliggøre den slags oplysninger, hvis du har et klart samtykke fra den person, oplysningerne handler om.
Et samtykke er, når personen selv har sagt ja til offentliggørelsen. Det skal være klart og tydeligt, hvad der er sagt ja til. Og det skal være frivilligt. Du må altså ikke bruge tvang til at få samtykket.

*********

Portrætbilleder

Du må ikke offentliggøre et portrætbillede af en anden person, uden først at indhente samtykke fra personen. Det samme gælder, hvis det er et portrætbillede af to personer.

********


I værste fald kan man komme i fængsel

Hvis det du skriver er meget krænkende kan det være, du overtræder straffeloven. Det samme gælder, hvis du offentliggør nøgenbilleder af en anden. Der risikerer du også straf efter straffeloven.


CITAT slut

Det du og din troll - makker, har gjort - her på Din Debat, er lige til en fængselsstraf !

Du skal ikke bryde hjernen om hvorfor jeg skriver her.
Jeg har samme ret til dette som dig.

Det jeg har skrevet om har altsammen været lagt ud af manden selv, at du ikke blev interesseret før i år, så du er uvidende om det kan man ikke gøre noget ved.

Du linker til portrætter taget hos en fotograf.
Her er hvad der gælder for

https://www.dr.dk/nyheder/indland/politi -tyveri-og-misbrug-af-facebook-billeder-er-lovligtHvis man vil sikre sig dette ikke sker, så sørger man for billederne ikke ligger offentlig.

Min IP er på ingen måde skjult, og det jeg har skrevet på ingen måde ulovligt.

Men du tror du ved bedre.
Og fred være med det.

Jeg holder fast i du burde holde dig til religionsdiskussioner, og jagte skrivefejl.

Vil du have hjælp til dit link?
https://www.dr.dk/nyheder/indland/politi-tyveri-og-misbrug-af-facebook-billeder-er-lovligt

13
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 08, 2018, 05:16:03 pm »
Hvad du gør på dit domæne er op til dig, men denne sides er Gubbis, så der bestemmer han.

Brug du tid på din egen side, isterdet for på hans.

På mit forum ville alle dobbelt- eller multiprofiler, der blev mistænkt for at anvendes til hardcore trolling og stalking af andre, blive bandlyst.

Dog ville harmløse dobbelt- og multiprofiler sikkert blive accepteret. D.v.s. Ieet´s profiler ville sikkert blive godkendt, fordi han ikke anvender dem til stalking. Men de mange PJ-stalkerprofiler ville blive slettet. :blum:

Jeg mener også det skal meldes til Politiet prompte - eller evt. lokalpolitiet hvis det sker lokalt fx. i syd sjælland - hvis man ligger bedler ud af fx. sin tissemand eller andres tissemand. Det har jeg desværre set flere eksempler på herinde hvilket er stærk tobak.

vh. Hr. Olsen

På mit forum ville jeg godkende den slags billeder - dog i en separat erotisk sektion uden adgang for gæster. Så der ville der da skam også være noget for dig. :yes:

De billeder af den karakter, jeg har set herinde, har vist heller ikke været ulovlige. Bare upassende.

Ellers tak du, jeg er bliver her.

14
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 08, 2018, 04:33:04 pm »
I har jo INGEN respekt for noget som helst?
Hvad skal alt det fis til for i denne tråd?
Og hvis I er så pjattede med at vide hvem der er bag diverse profiler, så bør I bruge et forum med validering af profiler eller Facebook, og ikke DD.
Men det er der nok ikke så mange der er interesserede i.
Jeg forstår simpelthen ikke at I vil være bekendt at opføre jer sådan overfor Gubbi der stiller forummet til rådighed for jer ganske gratis.
Bare for lige at slå det helt fast; du kan heller ikke stole på, at folk er dem, de giver sig ud for at være på FB.
Det vrimler med falske profiler - også der.

Sandt. Så derfor er der heller ikke nogen nem løsning på problemet med anonyme trolls og stalkers. Men man kan dog om ikke andet prøve at gøre adgangen for disse typer så kompliceret som mulig. Jeg ville selv overveje tiltag som:

- validering via sms/telefon
- godkendelse af profiler før de kan skrive (hvilket musenfryd midlertidigt har indført, kan jeg forstå)
- øget moderation. D.v.s. hvis jeg som ejer ikke selv havde tid til at moderere, så ville jeg hyre én til det
- politianmeldelse af ulovligheder. Som praksis er nu, bliver ulovligheder bare slettet uden anmeldelse. Jeg synes det bør have større konsekvenser at begå ulovligheder. Det er ikke rimeligt, at jungleloven bare gælder på nettet, så der er frit slag for trusler, postning af private billeder og informationer o.s.v.

Hvad du gør på dit domæne er op til dig, men denne sides er Gubbis, så der bestemmer han.

Brug du tid på din egen side, isterdet for på hans.

15
Videnskab / Sv: Kan det ske igen?
« Dato: Februar 06, 2018, 09:12:23 am »
https://www.sciencedaily.com/releases/2018/02/180201173251.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

For 12 800 år siden skulle der være sket et kosmisk sammenstød, hvor jorden skulle være ramt af stumper af en komet. Det skulle have brændt 10 % af jordens overflade.

"Fires rushed across the landscape, and dust clogged the sky, cutting off the sunlight. As the climate rapidly cooled, plants died, food sources were snuffed out, and the glaciers advanced again. Ocean currents shifted, setting the climate into a colder, almost "ice age" state that lasted an additional thousand years."

Kan det ske igen? Uha! Så får vi Phils reduktion af verdens befolkning til 1 % af de nuværende.


Selvfølgelig kan det da det.
Vi svæver mellem sten og andre planeter, så det er nok mere et spørgsmål om hvornår.

Denne var på størrelse med en fodbold, og hør det brag, glas der splinters https://www.youtube.com/watch?v=lmTcyBNX2cs

https://www.youtube.com/watch?v=4IfS86pJ4uM


Sider: [1] 2 3 4