Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - jalmar

Sider: 1 2 [3] 4 5
31
Fri Debat / Sv: Danmark gør krav på Nordpolen i FN
« Dato: December 17, 2014, 05:14:33 pm »
Hej mera

Et usselt gæt, hvis noget sådant skulle ske med en borerig ved kontinentalsoklen - Er der vel kun et svar - Skatteyderne  :cray:

32
Citér
Men ellers velkommen her til denne gode og rene debat, :girl_bye2:  (på trods af enkelte slanger)  Der ikke forstår at opføre sig  civiliseret,

Trolls og andre debatspoilere, (slange[r] i paradis) såsom skjulte annoncører, for en eller anden nærmere betegnet kærlig/ærlig levevis, lever ikke foruden: "det at mudre en debat" - Har endnu ikke været på et site hvor en sådan, af hver slags, før eller siden er dukket op.


33
Religion-& Filosofi / Sv: Fristelser
« Dato: December 16, 2014, 06:25:49 pm »
Citér
Thor
Kan du da så ikke fortælle hvad det er for fristelser man bør undgå.

Jeg har nu altså opdraget mine børn til at undgå de fristelser jeg nævnte, og det vil jeg blive ved med, uanset du mener det ingen betydning har.

Hvorfor du blander jv in i det, forstår jeg ikke, det der er skadelig for mig,er vel også skadeligt for dem, det er da vist kun dig det ikke er skadeligt for at være en alkoholiseret narkoman,uden arme der sidder i spjæld et på livstid.

Jeg vil mene at et sådant liv, vil være træls for de fleste, en jv inklusiv.

NT's morale er: At som du selv ønsker at blive behandlet, skal du behandle dine medmennesker!

Citér
uanset du mener det ingen betydning har.
Endnu en typisk JV - Nemlig forfalskningen af det der de facto stod i mit indlæg - Jeg har ikke mødt en anden debattør der i den grad forfalskede/skævvred et indlæg som JV'ere generelt har en hvis tendens til -


Citér
Hvorfor du blander jv in i det, forstår jeg ikke, det der er skadelig for mig,er vel også skadeligt for dem, det er da vist kun dig det ikke er skadeligt for at være en alkoholiseret narkoman,uden arme der sidder i spjæld et på livstid.
Fordi Thor konsekvent citerer fra NVO uden at fortælle det -

Et citat fra JV's NVO vil af næsten alle, om ikke alle, der ikke er JV'ere blive noteret med et NVO!

Din opremsningsfacon var så typisk JV som den kunne blive!

Og ikke
mindst - Din forfalskning/skævvridning af mit indlæg har jeg kun oplevet fra JV-debattører.

Jeg skrev ikke
noget om, at Narkomani og alkoholisme ikke var skadeligt -

Jeg skrev at Narkomani og alkoholisme ikke fandtes i Biblen og at det intet havde at gøre med Biblens Frelse !

Følgende står i Biblen re. "frelse": - Du kan muligvis af det udlede hvad der skal til for at blive frelst !
Eksempler:
Johannes 10:7-16
[Mennesket] Jesus sagde da igen: »Sandelig, sandelig siger jeg jer: Jeg er døren til fårene. Alle de, der er kommet før mig, er tyve og røvere, men fårene hørte ikke på dem. Jeg er døren. Den, der går ind gennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange. Tyven kommer kun for at stjæle og slagte og ødelægge. Jeg er kommet, for at de skal have liv og have i overflod.

Jeg er den gode hyrde. Den gode hyrde sætter sit liv til for fårene. Den, der er daglejer og ikke er hyrde og ikke selv ejer fårene, ser ulven komme og lader fårene i stikken og flygter, og ulven går på rov iblandt dem og jager dem fra hinanden; for han er daglejer og er ligeglad med fårene.

Jeg er den gode hyrde. Jeg kender mine får, og mine får kender mig, ligesom Faderen kender mig, og jeg kender Faderen; og jeg sætter mit liv til for fårene. Jeg har også andre får, som ikke hører til denne fold; også dem skal jeg lede, og de skal høre min røst, og der skal blive én hjord, én hyrde.
*******
Apostlenes Gerninger 2:38-41
Peter svarede: »Omvend jer og lad jer alle døbe i Jesu Kristi navn til jeres synders forladelse, så skal I få Helligånden som gave. For løftet gælder jer og jeres børn og alle dem i det fjerne, som Herren vor Gud vil kalde på.« Og med mange andre ord vidnede Peter og formanede dem og sagde: »Lad jer frelse fra denne forkvaklede slægt!« De, som tog imod hans ord, blev døbt, og den dag blev der føjet næsten tre tusind mennesker til.
*******

34
Religion-& Filosofi / Sv: Our Lady of Death's vidner
« Dato: December 16, 2014, 05:14:25 pm »
Citér
Thor:
Der er godt nok mange tosser til.
Mon de mennesker der finder på den slags går rundt og keder sig.

Som så vanligt det er med sekter, så starter det med, at der findes et mennesker der er mere karismatiske end gennemsnittet, lider et sådant karismatisk menneske af storhedsvandvid og/eller tørre lommesmerter og får en, for mange mennesker, ofte ødelæggende ide, som nye proselytter langsomt men sikkert bliver spundet ind i ved hjælp af et net af "troværdige løgne" af enten lederen og/eller en dedikeret proselyt - Derfor vokser sekten mere eller mindre langsomt men sikkert, til skade for de menige medlemmer der lulles i søvn da de, sædvanligvis, anbefales kun at beskæftige sig med sektens skriblerier.

Både storhedsvanviddet og de tørre lommesmerter bliver rigeligt dækket ind via lederens (eller efterfølgernes) uimodsigelige storhed (især i egne øjne, (men også i proselytternes)) og proselytternes dumhed, den form for dumhed der gør, at de velvilligt følger og betaler sekten for at få lov til at arbejde for samme sekt (NB! - den form for dumhed har intet at gøre med manglende intelligens Thor) -

Sådanne sekter findes der i hundredevis af Thor, (eller flere) af forskellig religiøs beskaffenhed, med et antal proselytter på lige fra nok ca. 13-15 mill. og nedefter til under 100.


35
Religion-& Filosofi / Sv: Hvorfor bliver man Jehovas Vidne ?
« Dato: December 14, 2014, 10:40:32 am »
Citér
Når der citeres fra Bibelen, så går man normalt ud fra at der citeres fra DA92. 

Jeg kan se, at du bruger Jehovas Vidners  "Ny Verden Oversættelse"  (NVO).  Det bør du gøre opmærksom på, når du citerer.
Hej evalu

Glad for at finde dig på "DIN-DEBAT" :clapping: "Velkommen" - "Velkoooommen" !

En JV'er (og især ikke en skjult lomme-JV'er) kunne ikke drømme om at fortælle at citaterne er fra NVO og ikke fra en Bibel (Jeg har læst et eller andet sted at GB fraråder det) - Biblen har heddet sådan minimum siden AD223 (hvor man har et Hellenistisj jødisk brev hvori "ta Biblia" bliver nævnt.

36
Religion-& Filosofi / Sv: Fristelser
« Dato: December 14, 2014, 10:06:28 am »
Jeg tror du har fået frelsen galt i halsen.

Hvad med at blive fri for de fristelser der fører til et dårligt liv.

At være kriminel, narkoman, alkoholiker eller en krøbling på grund af vold, kan da ikke være et godt liv.

Så at bede om  at måtte undgå disse er da et fornuftig ønske.
Se Thor - dit indslag minder til forveksling om en form for reklame for JV/DSR/GB's udsagn om hvad der også skal undgås for at blive frelst, derfor er muligheden temmelig stor for, at du Thor har misforstået begrebet frelse - Løgn er forbudt ifølge Biblen - og det er løgn når du sætter de  pågældende begreber ind i frelsersammenhæng, de har intet med frelse at gøre ifølge de "Græske Kristne Skrifter" (Men dem følger jo hverken JV/DSR/GB eller NVO heller ikke - på trods af rigide påstande om det modsatte fra samme JV/DSR/GB - og det er så også en af løgnene leveret af DSR/GB !)

Fakta er, at der konsekvent bliver drukket en del vin i Biblen og det er heller ikke alle JV'ere der holder sig fra de "våde varer" eller kriminalitet - Desuden florerer både løgn, utroskab og ikke mindst pædofili lystigt overalt, også i det "åh så" "bibel-tro" Jehovas Vidner (der ikke følger Biblen og/eller de "Græske Kristne Skrifter", men DSR/GB og deres NVO/NWT).

"narkomani, alkoholisme m.m." eksisterer ikke i Biblen (selvom (der så vidt jeg husker) står lidt om at drikke for meget).

Krøbling grundet vold - Hmmm - Hvor er det nævnt i Biblen ? - For øvrigt er det muligt at få et godt liv, selv som krøbling Thor.
(Det noget paradokse re. vold er jo, at Israel er vundet ved Yahwehs hjælp, der, ifølge Biblen, hjalp jøderne gevaldigt med at udføre mord, vold og lemlæstelser på vejen mod "The Promised Land", hvor minimum 7 stammer brutalt blev udryddet for at gøre plads til jøderne i Kana'an. 
http://www.biblen.info/Gud-draebt.htm


37
Religion-& Filosofi / Sv: Slut med statsborgerskab?
« Dato: December 14, 2014, 09:23:16 am »
Altså smide dem på porten? hvilken lov vil tillade det? der er jo stdig noget der hedder statsborgerskab, desuden hvis man gør det vil der så i fremtiden komme gengældelser og mere terror ?

Bedre at have dem her og kontrollere hvad de laver ikk?  :happy:

mvh, Anna,  :clover:

 :JC_doubleup:

38
Citér
Megaprofilos
Det er bestemt ikke fra hverken dig eller lyjse at jeg har hørt om denne side. Der er ufattelig mange andre på den døende sol-debat, som gør opmærksom på siden, men ikke Jer. Så det skal I sku ikke tage æren for.


Det er da bedøvende hvem der først gjorde opmærksom på din debat - MEN fakta er at "Vintersne" meldte sig ind 30/11:

lyjse
meldte sig ind 26/11-2014 og gjorde (så vidt jeg husker) opmærksom på  DIN-DEBAT, der blev bortcensureret samme dag.

2 dage efter skrev jeg også et indlæg om DIN-DEBAT der også blev bortcensureret samme dag - Jeg skrev derefter to almindelige indlæg i Religion, hvori linket til DIN-DEBAT var - De blev også bortcensurerede.

I april 2014 lagde Carlo linket til DIN-DEBAT - Carlo har været medlem siden 2012 - Og jeg meldte mig ind i april 2014 -


39
Fri Debat / Sv: Hvad siger i til afstemning om Palæstina
« Dato: December 14, 2014, 08:09:27 am »
Netop min mening - Men .......
 :JC_thinking:
Grænsedragningen bliver nok mere et spørgsmål om Israels og USA's velvilje, og ikke et spørgsmål om historiske detaljer.

Set i historiens uklare lys har jøderne i princippet ikke meget at gøre i Israel - Som jo er et landområde, som en særdeles mordglad Gud = Yahweh, hjalp jøderne, samme Guds tilbedere, med at annektere ved hjælp af mord, vold og andre krigeriske handlinger [http://www.biblen.info/Gud-draebt.htm], på vejen mod det af Yahweh lovede land med mælk og honning "The Promised Land" (הארץ המובטחת‎, translit.: Ha'Aretz HaMuvtahat).

Så i en eller anden form for historisk princip, har Palæstinenserne, sammen med de 7 folkeslag Yahweh og jøderne i fællesskab udryddede i Kana'ans land, mere ret til landet "Israel" end jøderne - Men her skal vi så vel bare gøre som :connie_29: 
:wink:

40
Religion-& Filosofi / Sv: Hvorfor bliver man Jehovas Vidne ?
« Dato: December 12, 2014, 08:07:57 pm »
Til Thor

Citér
1 Kor. 7:2-5: „Lad dog, på grund af den udbredte utugt, hver mand have sin egen hustru, og lad hver kvinde have sin egen mand. Lad manden yde hustruen hvad der tilkommer hende; og lad også hustruen gøre det samme mod manden. . . . I må ikke unddrage jer hinanden, undtagen efter gensidigt samtykke for en fastsat tid, . . . så at Satan ikke til stadighed skal friste jer på grund af jeres mangel på selvkontrol.“ (Det der er forkert er utugt, ikke det rette seksuelle forhold mellem mand og hustru.)

Det du påstår at biblen giver udtryk for er simpelthen forkert.
Det er myter og rygter spredt af mennesker der aldrig har læst i biblen.

Der er mange ting man ikke vidste en skid om da Biblen blev skrevet -
1)
At Homofili er medfødt - Bl.a. er hypofysen hos en lesbisk på samme størrelse som hos en heterosexuel mand!
[hos en homofil på størrelse med en heterosexuel kvindes!]
2)
Det var vigtigt for den jødiske samfundsform at Manden var mand, da det var manden der herskede over kvinder og børn -
Samt og ikke mindst: Arveretten gik til førstefødte mand (med mindre han solgte den - For førstefødselsretten var en handelsvare på Bibelsk tid og langt op i tiden til anno -?-) -
3)
Re. "førstefødte = Enbårne = Arving (Joh.1:18)" - "al skabnings førstefødte" (Kol.1:15) = Alle Skabningers Arving!41
Fri Debat / Sv: Internettet griner af os?
« Dato: December 12, 2014, 06:20:44 pm »
 :JC_doubleup: Carlo


42
Fri Debat / Sv: Hvad siger i til afstemning om Palæstina
« Dato: December 12, 2014, 06:17:09 pm »
Det er både moralsk rimeligt og nødvendigt, for freden - Jeg fatter personligt ikke hvorfor vi ikke allerede har godkendt Palæstina -

Det næste problem vil så ligge i 1) i at trække de rette grænser. - For hvad er egentlig Palæstina - Hvad er Israel og eller Judaea ?

http://becuo.com/ancient-hebrew-map

http://www.christians-standing-with-israel.org/israel-map-jesus-christ.html

http://www.biblestudy.org/maps/historic-cities-of-ancient-israel-large-map.html

http://www.searchingthescriptures.net/main_pages/free_bible_land_maps.htm

http://vulgaire.com/map-samaria-ancient-israel/

jalmar

43
Religion-& Filosofi / Sv: En klar besked til en kristen
« Dato: December 09, 2014, 06:49:25 pm »
 :biggrin:
Citér
Så får travlt, for der så meget andet der heller ikke findes bevis for ikke eksisterer. Så må du f eks også tro på nissen på loftet, for den kan du heller ikke bevise ikke eksisterer. Og du kan heller bevise at Svantevit ikke eksisterer. Og der tusindxis af guder og ting og sager du heller ikke kan bevise ikke eksisterer.

Som jeg snart har præciseret utallige gange Carlo, tror jeg ikke på at Biblens Gud eksisterer, eller at nogen anden Gud eksisterer - Og som jeg også har præciseret, tvivler jeg også på at Jesus nogensinde har eksisteret - Men jeg kan ikke bevise det og kan derfor heller ikke benægte det.

Og nej jeg kan heller ikke bevise at Julemanden, nisser, alfe og elvermanden ikke eksisterer eller noget andet mennesker tror på ikke eksisterer, hvorfor jeg da heller ikke benægter nogets eksistens uden beviser for eller imod.

:biggrin:
jalmar


44
Religion-& Filosofi / Sv: Slut med statsborgerskab?
« Dato: December 09, 2014, 06:35:23 pm »
Citér
Folk der ikke vil Danmark - som er terrorister, eller opfordrer til angreb på den danske stat - skal selvfølgelig ikke have - eller beholder dansk statsborgerskab!

Efter endt straf i fængslet, skal de udvises fra Danmark for bestandigt!

Vi skal ikke være tolerante overfor de intolerante islamister - sådan som jeg ser det!
Det er uhyre nemt at være enig i ovenstående -

Men hvordan effektuere et eventuelt lovforslag desangående hvis et menneske har dansk indfødsret, hvad mange af dem har?

Jeg kan ikke tro at der er nogle/mange regeringer der frivilligt ville modtage terrordømte statsløse :JC_doubledown:

45
Fri Debat / Sv: I Ytrings friheds navn SHUT up
« Dato: December 09, 2014, 06:11:23 pm »
Citér
Jeg bliver lige en par uge længere afhængig af vejret
Glæder mig min ven :JC_clap:

Citér
Kan du finde ud af den slingre indlæg jeg skriver’
Jepper - Det er ikke lige så ufornuftigt som det shit du har skrevet om - For det er sgu da hul i hovedet -

På den anden side kan jeg godt forstå at disse desværre "rollemodeller for nogle" = politikerne (de desværre folkevalgte) skal holde deres kæft, for så længe en appelsagen ikke er afgjort, kan deres indblanding i debatten godt skubbe en eventuel afgørelse, re. ham "boghandleren" Said Mansour, der driver en stats-og demokrati-fjendtlig virksomhed fra bopælen.

Det der diskuteres er om vi ønsker pest eller kolera -
Jeg har en noget ambivalent holdning til den sag.
På den ene side skal han da sparkes ud - Dømt for 2. gang for stats-og demokrati-fjendtlig virksomhed.

På den anden side har han en kone med 1 i ovnen og 4 færdigbagte, alle med dansk indfødsret - Hvad med dem, dem kan vi jo ikke bare smide ud - Hvis vi så smider forræderen farmand ud, hænger DK på forsørgerpligten + Vi risikerer 4 (måske 5) kommende danske gale (mulig irrationelle)  terrorister tilskyndet af faderen i Marokko og "fruen" i huset ?

Får han lov at blive, fortsætter den stats-og demokrati-fjendtlige virksomhed med garanti (men under en form for opsyn af PET), men så kan han i det mindste selv ernære familien, og jeg tvivler ærlig talt på, at hans virksomhed vil være værre i DK end den ville være fra Marokko.

jalmar

   Sider: 1 2 [3] 4 5