Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - MMQ

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 19
31
Fra medierne / Sv: Terror på Manhattan "med paintball våben"
« Dato: November 01, 2017, 05:02:11 pm »


Det du er ude for er et forsøg fra J. Langgaard-Nielsen på at mobbe dig væk fra debatten, fordi han har et diktatorisk grundsyn, som ikke tolererer ytringsfrihed eller modstand.


Hahaha. Ja, kan der være noget om. Så er det da heldig at anarkister, ikke ligefrem er kendt for at vende det andet kind til. Men de der beskyldninger om dobbelt profiler, må simpelthen stop, ellers må der fandme findes nogen helt konkrete beviser frem. Så som at IP adresser der har været brugt til at logge ind på flere profiler.


32
Fra medierne / Sv: Fremtidsbutikker uden personale?
« Dato: November 01, 2017, 04:34:02 pm »

For det første tror jeg ikke, at kunderne ville være særlig begejstret for en sådan overvågning når de handler - og for det andet ligger det med helt uden personale, nok et stykke ude i fremtiden.

Men jeg vil da ikke udelukke, at fremtiden kan bringe sådanne systemer i Danmark som du beskriver her.

Hvis det blev indført i Superbrugsen, ville jeg nok handle et andet sted med betjening og kontakt til personalet! :smile1:

Jeg ved ikke hvor du handler. Men i min lokale Coop butik, bliver man overvåget, i både hoved og røv.

Har du hørt om Jydsk højlager i Uldum? Den er total automatiseret. Der er kun datamatiker og tekniker ansat. Faktisk bruger Coop også selv samme system, i Odense, dette er dog et hybrid lager, som også har normale lager funktioner og ansatte.

33
Fra medierne / Sv: Terror på Manhattan "med paintball våben"
« Dato: November 01, 2017, 04:24:05 pm »
MMQ eller hvem du nu er ...

"Mig og Anklageren" skriver du ... sjovt, du bruger samme udtryk som den berygtede "Tigermand" der huserer her engang imellem ... :ermm:

                   ? :logik:

Du erindre vel mit første indlægs kommentar? http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6899.msg91779#msg91779

Gå da væk med disse latterlige beskyldninger. Jeg har EN konto på din-debat, og det er MMQ.

Citér
Lotteri ??? Var det ikke bedst at Ulandene som absolut skal producere unger i massevis som de bagefter ikke kan brødføde bliver stoppet på lige det punkt ... Og hvordan ?? ... Det overlader jeg til JERES fantasi ... :ermm:
De varme Lande er noget lort !!  :mamba: :mamba: :mamba: :mamba:

Jeg snakker om at fjerne så mange mennesker, at der ikke er noget der hedder Ulande, eller lande for den sags skyld. Grundlaget til flertallige lande, vil ikke længere være der.

34


Hvis disse er radikaliserede, ja så er de jo under samme kategori, som muslimer fra Mellemøsten. Jeg har dog aldrig hørt om vietnamesiske eller kinesiske eller thai eller filippinske muslimer, som er kommet hertil. Muslimerne kommer, som jeg ved om, fra Mellemøsten OG Afrika.
1. Ja - i hvert fald alle med tilknytning til LTF, Hizb ut-Tahrir, Black Army, o.a. muslimske militante grupper- samt imamer som prædiker mod DK i NOGLE moskeer - altså alle radikaliserede.
2. Kan jeg jo ikke, men ønsker, inden vi som etniske indbyggere, bliver overrendt af en hel anden religion.
3. Hvis du med "overbevisninger" mener Koranen og hvad der står der - så ja. Det gamle testmente har vi jo heller ikke mere her - så al den prædiken om øje for øje , and for tand, eksisterer jo ikke den kristne verden, MEN DET GØR DE JO I DEN MUSLIMSKE.
.. :girl_devil: :connie_skilletgirl:

https://da.wikipedia.org/wiki/Indonesien

87% muslimer. Gik i folkeskole med en indonesisk muslimsk pige, som tilflytter i starten af 90erne.

1. Sjovt du lige nævner Black army. Som jeg er medstifter af, sammen med Mohammed Daabas, Mahmud Mahmud, Mohammed Cindy, Amir, Kasper Dalsgaard, og Ahmad Khan.

Den eneste troende muslim, er Ahmad Khan, som oprindelig er fra Iran.
Daabas, er palæstinenser, med både muslimske og jødiske bedsteforældre. "helt fucked", og det samme gælder Cindy, som er fætter til Dabbas.
Amir, er af albansk afstamning, og hans familie er oprindeligt af katolsk overbevisning, men han er 3 generation. Og er selv atheist.
Mahmud Mahmud, er af afghansk oprindelse, og er agnostiker.
Kasper er dansker, og atheist.

Black army, er hverken mellemøstlig oprindelse, eller muslimsk. Det er dansk. At det bliver kaldet en linvandrebande af medier, er direkte til grin, og sammenfatteses udelukkende af ordet "Black Army" som er en insider joke, der omhandler Amir "som betyder "prins" er kæmpe fan af Fodboldklubben Les FAR, også kendt som "Black Army" ... En del af merchandise, er faktisk taget direkte fra Les FAR, da de er støttet økonomisk af Black Army Odense.

Black Army, er vel meget betegnet, en gruppe, der godt kan være kriminelle "bevares" ...Men militante muslimer....psh psh ... Bad for business you know ... At en del indregistreret, og unge med tilknytning til black army, er muslimer, er helt korrekt. Men Black army, blev skabt af en blandet landhandel, og styres stadig, af en broged flok i toppen.

LTF, er til gen gæld, hvad man godt kan kalde en indvandrebande. Mig bekendt, er der kun muslimer, eller personer med muslimsk oprindelse med i deres bande. Og snakker af erfaring, når jeg siger, at LTF toppen, er alle uden undtagelse, tilhængere af sharia og militære metoder.


35
Fra medierne / Sv: Terror på Manhattan "med paintball våben"
« Dato: November 01, 2017, 02:50:56 pm »

MMQ. Jeg kan se, at du har skrevet 246 kommentarer siden den 17. oktober.
Så mange havde du slet, slet ikke behøvet for at overbevise mig om, at du er en muhamedaner-rygslikker på linje med Anklageren og homofaber!

Nattens otte-dobbelte morder på Manhattan råbte "Allahu akbar".
Derfor skyndte du dig sent i aftes at sende noget om (Las) Vegas!
Du er ynkelig.

Mig og Anklageren, er langt fra enige. Og tvivler også stærkt på at vi er enige på dette punkt. Det samme gælder Homofaber. Der er er forskel på at være socialist og anarkist.

Aldrig blevet kaldet en rygslikker før. En gang skal være den første :ROFL: Men nej. Jeg antager ikke parti. Denne handling, er af en enkelt indvid gøren, lige så vel som Vegas. Hvorvidt personen er sindsyg, muslim, krigs vet, sort, hvid, eller nazist, er fundstending lige meget.

12:30
Citér
MMQ er muslim og stemmer Radikalt!

Jeg er agnostiker, stemmer blankt, eller holder mig til sofaen.

Men det sørme, nogen fine fordomme du har.  :negative:

anti rød
Citér
Tænk over dette.

Der er 7 milliarder mennesker på jorden. Det er mere end jordens ressourcer kan bære.
Det logiske vil derfor være at reducere antallet.
Hvem skal man reducere - de bedste mennesker eller de værste. Svaret er logisk nok de værste.
Hvem er de værste - svaret er indlysende, også kva episoden på Manhattan - muhammedanerne.

Men de vil nok ikke frivilligt opgive deres nosser. Så de vil altså ikke bidrage til løsningen, men bliver en del af problemet.Præcis som på Nørrebro - er det sandt?
(en vis galgenhumor forekommer)

Er helt enige i at antallet af mennesker på kloden, er for høj. Er også enig i at en udrensning af mennesket, virker som den bedste løsning på globale som nationale problemer. Men at fjerne de "værste" i forhold til de "bedste" i anti socials, moralske overbevisning kan jeg ikke følge. Jeg ville fortrække lotteri, da intet menneske er "bedst" eller "værst".

36
Fra medierne / Terror på Manhattan "med paintball våben"
« Dato: Oktober 31, 2017, 10:37:33 pm »
https://www.reddit.com/live/zv7ufhj5cq9e/
https://www.theguardian.com/us-news/2017/oct/31/new-york-police-shooting-manhattan

Paintball våben alligevel ?

Det må siges at være et upgrade i forhold til Vegas...Waaaay to soon right?

37
Fra medierne / Sv: Politichefs hjem beskudt af 2. generations indvandrer
« Dato: Oktober 31, 2017, 10:21:41 pm »
Uanset hvor mange, af en bestemt overbevisning, race, kultur, udsende, der kan begå idiotiske handlinger. Er det direkte sindsygt at synke til samme standarter, så længe der blot er en fornuftig person i blandt disse "slags".

Der udvises mere respekt for et indvid, der er forhadt ubegrundet, end individet med fordomme der er ubegrundet.

Individer er idioter, en større mængde mennesker, kan også være idioter, men at alle er idioter, fordi nogen gør noget idiotitisk, er idioti at tro på.

Så ja Helle. Når man behandler alle som idioter, bliver man selv kaldet idiot.

PS; Jeg antager at Licensnægterne er af samme overbevisning - Så bare for, ikke at kalde mig selv idiot. Må jeg nok hellere nævne, at han er undtagelsen af jeres "slags".

38
Fri Debat / Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Dato: Oktober 31, 2017, 09:56:39 pm »
Din påstand er helt fin, der er mange aggressive mennesker der beroliger sig med hash.

Aggressive mennesker? Hash?

Er du aggressive ? Indtager du hash?

Tja okay, det var nu godt nok Cannabis sativa "Skunk", jeg nævnte, men fair nok.

39
Fri Debat / Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Dato: Oktober 31, 2017, 07:47:15 pm »
Cannabis sativa topskud, er nok ikke videnskabelig behandling, men det er bedre ind både elektrochok og E-meteret.

Er min påstand, bedre end din?


5 sider indlæg senere, og du har stadig røde øjne, og glemt at have nogen som helst former for beviser for dine påstande. Keep getting high dude ?

40
Samfund- & Kultur / Sv: Jødeuroen i København 1830
« Dato: Oktober 31, 2017, 06:38:05 pm »

Ja måske skal jeg spørge sådan.
Nu spurgte jeg med vilje bredt for at få belyst hvorfor man har noget imod jøder. Nah..... det er ikke helt rigtigt. Jeg vil vældig gerne have forklaringen, men må samtidig erkende jeg tror ikke på jeg får en intelligent og logisk forklaring. Kan være det er en subjektiv og dum, jeg tror dog mest på jeg slet ikke får nogen forklaring. Og det vil jeg også gerne vise.41
Fra medierne / Sv: Skal muslimerne assimilere sig?
« Dato: Oktober 31, 2017, 06:08:17 pm »

42
Fri Debat / Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Dato: Oktober 31, 2017, 06:01:33 pm »
Det er fordi deres liv er blevet voldsomt forringet af at blive bildt ind at de er psykisk syge.

Hvis en folkeskolelærer eller pædagog ser sig sur på en, så skal man have stillet en diagnose hos en psykiater og have psykofarmaka. Der er også folk der ikke har gjort skade på dem selv eller andre der bliver tvangsindlagt.

?

43

Du er da noget af en forvrænger og løgnhals - jeg skrev jo netop om flere asiatiske nationaliteter, og de har JO OGSÅ beholdt deres tro - uden denne kræve mentalitet. Men det overså MMQ - åhr, ja ved vi to ikke har ret meget, om noget, til fælles, så kør du bare ud af din misforstået sti.. :d_turn: :big_boss:

Hvad med de asiatiske personer, der kommer fra et asiatisk land, som er muslimsk?

Sig mig, lyver jeg, eller forvrænger sandheden, når jeg anklager dig for disse tre ting...

1. At ville have alle muslimer ud af Danmark?
2. Dette er noget du kræver?
3. Du tolererer ikke muslimske overbevisninger?

Hvis jeg har misforstået, samtlige af dine indlæg på din-debat. Så må man godt nok sige, at din måde og indholdet af dette skriveri, er meget kryptisk eller sarkastisk.

44
Fra medierne / Sv: Fremtidsbutikker uden personale?
« Dato: Oktober 31, 2017, 05:00:38 pm »
Har du hørt om overvågning ? Det er et sådan system der fanger de fleste forbryder i dag.

Faktisk, er jeg stærk tilhænger af indkøb uden personale, til at berøre købte vare på et bånd af lort, med fedtede teenage fingere.

Der findes maskiner i dag, der selv kan tømme / fylde lastbiler med vare, indregistrer dem, sæt dem i systemer på reoller, og varetage alle opgaver, en lager, eller coop medarbejder ellers kan, og dette, både mere effektivt og billigere.

45
Fra medierne / Sv: Alle tiders største Joke?
« Dato: Oktober 31, 2017, 04:45:48 pm »
Du æder konspiration råt, uden at blinke med øjne.


Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 19