Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - MMQ

Sider: 1 ... 17 18 [19]
271
Politik / Sv: Den evige opdragelse
« Dato: Oktober 18, 2017, 02:01:58 pm »
Citér
En dansker er en der har mindst en dansk forælder. Dvs en der er født og opvokset i Danmark og hvor en af forælderne også er født og opvokset i Danmark.

Muligvis korrekt. Giver udmærket mening, og er også gældene for nogen af personenerne. Så er der, anden generation, hvor forældre er fra et andet land, men vedkomende selv har boet i Danmark hele livet. Dem vil jeg også påstå er Danske.

Nu vidst, at disse personer har en multikulturel opdragelse, da de hjemmefra, får en del fra forældrenes hjemland med i bagagen, og fra skoler, venner af forskellige bagrund, og generelt Danmark, får den sidste potion af hvad der gør dem til dem de er. Så er de Danske, fordi DE, er født, og opvokset, i landet.

Kunne nævne et væld af kendte mennesker rundt om i verden som er anden generation indvandre, og på ingen måder bliver omtalt som udlændinge i deres respektive land. Ser ingen grund til at Danmark, skal holde vores "kendte" anden genrations for nar.

272
Citér
Det kræver måske en forklaring.

Synspunktet, at religion er en privatsag, må ikke eksistere på debatten. Man skal enten være for islam eller imod islam - og helst imod. Ellers falder der brænde ned.

Du skal være forberedt på lidt af hvert med de synspunkter, du har givet udtryk for. Mange bliver hurtigt kede af at blive høvlet ned, og forlader debatten igen.

Sætter gerne ild til et bål, især hvis der er rigeligt med skum fiduser og benzin tilstede.

Er hverken den skarpeste kniv i skuffen, eller den hurtigste knallert på havnen, men at blive høvlet ned i en debat og løbe skrigende væk over andres overbevisninger, holdninger og filosofi, er ikke noget jeg kender til.

273
Politik / Sv: Den evige opdragelse
« Dato: Oktober 18, 2017, 02:34:31 am »
 Med et navn som Sturmbannführer, kan jeg som ny medlem på forumet, godt antage, at du bliver omdrejningspunkt til flere talrige udbrud af latter, fra min side i fremtiden.

Nuvel, alles meninger, holdninger, overbevisning og tro, er i min bog, helt i orden, så længe det holdes til det skrevet eller talte.

Så vidt jeg ved, er en del af de personer du nævner, født, opvokset i landet, har dansk pas, forældre der er født i landet, eller har dansk statsborger skab, og på alle mulige måder dansk. Så hvorfor i alverden betegner du dem som udenlandske, når flertallet, eller nærmere, alle af nævnte personer, tydeligvis er danske statsborger?

Så hvornår er man dansk, i følge Sturmbannführer?

Skal man nedstamme fra vikinger?
Skal man se ud på en bestemt måde?
Skal man have en bestemt holding eller overbevisning, eller mangel på samme?

Uha, det bliver spænde....

274
Citér
Brovtebanden er mig og nogen andre, som ikke er enige med "tyskerne" -  Sturmbannführer og DerRudi.

De har også i årevis tiltalt mig med andre øgenavne som "Ankagleren" - og påstår frejdigt og vedholdende, at jeg elsker islam - selvom jeg er ateist.

Sådan er deres idéer om debat altså, og det finder du nok ud af. De vil helst både skrive - hvad du mener - og hvad de selv mener.


Javel ja.

Anklages for at elske islam som ateist, er alligevel lidt af en interessant påstand.

Så er jeg da spændt på at se hvad, overnævnte debatører kan fortælle mig, hvad jeg mener "hint til signatur"

275
Folk der ønsker betegnelser og titler foran og efter deres relevante navn, bliver bedt om at sætte (du er Gud), foran min. Hvis de ikke ønsker at, bruge min titel, kan de hellere ikke forlange jeg bruger deres irrelevante titel eller usædvanlige betegnelse.

Har på fornemelesen at Margrethe, er jævnt ligeglad med betegnesler og titler, så længe hun bliver omtalt pænt og anstændigt, ligsom alle andre.

276
Fri Debat / Sv: 28 afviste asylansøgere sultestrejker - haha....
« Dato: Oktober 18, 2017, 01:17:17 am »
Er ikke enig i at et banalt job skulle gøre det mere sandsynligt at de får opholdstilladelse. Reglerne for asyl foreslår jeg i denne omgang ikke at rokke ved.

Og givet at antallet at asylansøgere på ethvert givet tidspunkt er nogenlunde det samme (ved godt det er lidt af en antagelse) bliver der heller ikke på sigt nogen som helst højere arbejdsløshed blandt danskere. Desuden er der nogle jobs der bare lige nu slet ikke bliver udført. At fjerne skrald langs motorveje, og den slags. Absolut ikke glamourøse jobs, og jeg kan også godt forstå at nogen måtte finde det usmageligt at sætte folk der er flygtet fra krig til at udføre skodjobs for håndører, men jeg mere stadig at det er bedre end lediggang, og dermed det mindste af to onder.

At havde unge mænd der sidder og laver intet, er spild af en økonomisk ressource, og det er dårligt for dem, ligesom det er dårligt for samfundet.

Touché

Hvad nu hvis dette banale arbejde kunne føre til fastansættelse i tilrettelagte virksomheder, som beskæftiger sig med "banalt arbejde"?

Er i udgangspunktet imod asylbehandling, men en hvilket som helst form for forbedring i forholdene for individet, så går jeg ind for dette. Og hvis dette indvid, kan arbejde, og opføre sig efter normen og kulturalle bestemmelser, er personen et es.

277
Nu er jeg ikke den mest aktive bruger her på siden, for jeg har også andre ting at tage mig til end beskæftige mig med de løgnagtige islamvenner, der på dagligt basis overbrækker siden med deres endeløse kærlighed til den onde og blodtørstige politiske ideologi, som islam er.

Og jeg har også set, hvordan afstemningsfunktionen er blevet brugt til den ene barnlige gul stue-afstemning efter den anden. Men lad mig da alligevel udnytte muligheden for at bruge netop den funktion til noget fornuftigt.

Svar mig da på, om ikke det ville være en god idé at stoppe for indvandring og asyl fra ikke-vestlige lande. Dette er i alt sin enkelthed spørgsmålet.

Jeg ved nok, at resultatet skal tages med et gran salt, for som det er påvist, så vrimler det med brugere med flere profiler blandt de, som er kendt som Brovtebanten herinde. Men lad os da alligevel prøve. Måske kunne det endda kaste nogle argumenter og noget debat af sig – selvom jeg også godt ved, hvem der vil forsøge at ødelægge det.

Jeg selv stemmer naturligvis ’ja’, for jeg mener, det er samfundsnedbrydende, hvis vi fortsætter den befolkningsudskiftning, der allerede er i gang. Det er skadeligt for de danske værdier og demokratiet, når islam gives plads og indflydelse. Islams blodideologi står for det stik modsatte af, hvad det danske demokrati står for. Lad jer ikke foregøgle om andet.

’Jamen, man kan da ikke holde dem ude’, hører vi så tit. Selvfølgelig kan vi det, og vi kan sørge for at få dem sendt hjem, hvis de kommer hertil. Det er bare instrukser fra regeringen, så kan politi og militær godt begynde at undersøge identiteten, når de ser en muhamedaner på gaden. Det er jo det, at de kan gå frit rundt, også selvom de er her på falske præmisser, der er det store problem. Det skal der sættes ind overfor.

Vil vi bevare det Danmark, vi kender, så skal islam ikke have nogen indflydelse på samfundet overhovedet. Vi skal stoppe al asylbehandling og al indvandring fra ikke-vestlige lande. Det kan man sagtens gøre under den lovgivning, vi har i landet allerede i dag.

Yderst underholdende læsning.

Ud over at stoppe asylbehandling, kan jeg ikke være enig i ret meget andet du skriver. Personligt ser jeg den danske, og mange andre landes asylbehandling som væren tætter på en moderne koncentrationslejr, ind hvad godt er.

Ejer ikke en dråbe blod af nationalisme, og bruger udelukkende danmark som et symbol på hvor jeg er født, opvokset, og opdraget af familie.

Et land, er kun et land, fordi en gruppe af mennesker vælger at kalde det et land.

De asylansøger der sidder rundt om i landet, under halv kummerlige forhold, kan jeg uden videre sagtens godtage som et del af det samfund jeg ønsker og argumentere for. Da de på alle måder, ønsker et bedre liv, uanset om de er tidligere kriminelle, svindler, bedrager, eller blot en idiot. Så kan disse mennesker, på lige fod med dig, og mig, sagtens være en del af et samfund.

Danmark, det Danmark du ønsker, er ikke nødvendigvis det Danmark alle ønsker. Og at tro at et samfund altid kan bevares, at intet er i udvikling, er direkte naivt.

Religion er tydeligvis roden til alt ondt? Men er også grundstene i langt de fleste samfund, uanset om mennesket i samfundet stadig følger religionen eller ej. Danmark bygger på kristne værdier, som overordnet set, har de samme grundsten og værdier som Islam. Islam er ikke et problem, problemet er kulturalle forskelligheder.
Færdes, eller bor man i en region med bestemte regel sæt og skikke bør de følges, ellers må man tage konsekvensen. Jeg tager hellere ikke til Singapore, og smider tyggegummi på fortovet eller betræder græsset i parken, da dette har en konsekvens i denne del af verden. Og hvis jeg gør, må jeg tage konsekvensen, men det betyder jo ikke, at dette samfund udelukker alle andre der ligner mig, kommer fra samme sted, eller har de samme overbevisninger.

Er lovgivning hvad der fastsætter hvad der er et land?  Nej, det er befolkningen og kulturen i dette område, der betegner navnet og landet. Hvis vi ønsker, kan vi ændre navnet, hvis vi ønsker, kan vi kapitulere til sverige, uden krig. Hvis vi ønsker, kan de fleste mennesker i verden bo i Danmark, under de kulturalle regler og normer der findes.

Hvem er du, til at tro du ved hvem der er egenet til Danmark?

PS: Hvad i alverden er Brovtebanten?

278
Fri Debat / Sv: 28 afviste asylansøgere sultestrejker - haha....
« Dato: Oktober 17, 2017, 11:56:51 pm »
Ok, jeg er enig i at de skal ud, givet at reglerne er fulgt til punkt og prikke. Det at råbe højt skal jo ikke ændre på ens behandling af systemet. Men de er naturligvis i deres gode ret til at protestere over reglerne og advokere for at de bliver ændret.

En ting jeg dog synes de har en pointe i er at det er noget forbandet dårligdom at de ikke har noget at lave hele dagen. Lediggang, nok mere end nogen anden faktor, avler dårlig opførsel. De har mennesker SKAL aktiveres med et eller andet. Synes man skulle tilbyde dem nogle banale betalte jobs de kunne udføre. Gadefejer eller bare et eller andet.

Er sådan set enig. Men problemstillingen ved at give dem banale betalte jobs, er vel at de i så fald er en del af samfundet, bidrager, og muligvis tager arbejde væk fra ledige statsborger. Og i så fald, lige så godt kunne få et blåt stempel efter de har overbevist en kommision om deres kvaliteter som arbejdende, og mulige statsborger. Ellers kunne de lige så godt blive sendt hjem med det samme, når den maksimale tid for et ferie ophold / visum er opnået.

279
Fri Debat / Sv: 28 afviste asylansøgere sultestrejker - haha....
« Dato: Oktober 17, 2017, 11:40:11 pm »
Ja, hvorfor  i al verden bliver de her ???
De kan jo bare rejse hjem, hvor de kom fra !!!

Hvorfor søgte flere milioner mennesker fra europa til USA i attenhundredetallet?

Græsset kan se grønnere ud på den anden side, og nogengange også være det.

En del indfødte indianer i USA brugte muligheden, til handel og forbedringer af levevilkår, mens andre klaner så det som modstand mod deres overlevelse. Gæt selv hvilke klaner, der overlevede længst.

Forskellen er selvfølgelig, at det er en anden tid i dag, men det ændre ikke på, at mennesker altid søger derhen hvor der muligheder for et bedre liv, hvis ens situation er ekstrem, og næsten utålelig / ikke overlevelse dygtigt.

280
Fri Debat / Sv: Misbrug, trusler på livet, racisme og psykopater.
« Dato: Oktober 17, 2017, 10:24:55 pm »
Det var da et neutralt spørgsmål? Hvad skulle man ellers skrive, hvis man gerne ville vide, hvad det rager os?


Det er da morsomt, det ikke rager dig om man frit kan færdes på gaden, når du 20 minuter tidligere skriver dette, et andet sted på forumet.

Som samfund har vi et problem med demokratiet, hvis alle ikke frit kan færdes de steder, de ønsker.

Nu har du jo frækheden til at stille spørgsmålet med "os" som ordvalg, og ikke "mig"

Så kan jeg jo spørge alle andre, som det rager, hvad ville i selv gøre i ligne situationen? Hvordan reagere man på dette? og hvordan kan det forhindres?

Fordi det rager mig, hvad andre mener om teksten, da det på mange måder reflektere samfundet jeg lever i.

281
Fri Debat / Misbrug, trusler på livet, racisme og psykopater.
« Dato: Oktober 17, 2017, 06:50:09 pm »
Misbrug, Trusler på livet, racisme, og psykopater, høre til i villakvarteret, en rolig efterårsaften i 2017.

Er en person der har oplevet lidt af hvert, boet på forsorgshjem, i bøgeparken "Vollsmose", skovparken i Kolding, og på mange måder været på kanten af samfundet i flere sammenhæng. Er blevet truet på livet før, været genstand og overværet kriminalitet. Der er ingen glorie at pudse i forhold til dansk lovgivning over mit hoved, selvom straffeattesten altid har været ren.

Har misbrugt brunt og grønt, og aldrig været til alkohol. Har misbrugt smøger, E-Cig, men altid kunne stop fra dag til dag. Misbrugt samfundet i mange år, så kald mig blot nasser eller måske Dovne Robert? Er uden tvivl af samme kategori. Et produkt af samfundet, forbruger af samfundet, uden at misbruge min egen moral.

Jeg, ligesom mange andre, har oplevet en del racisme i det danske land. Både fra familie, venner, sociale medier og fremmede på gaden. Er ikke i tvivl om, ligesom pewdiepie, har jeg selv brugt et fy fy ord på selv samme måde og vilkår. Dette er på ingen måde racistisk ladet. Ord kan smut, før man tænker, det finder jeg også helt fair. Dette kan selvfølgelig undskyldes.

Kunne være psykopat, er helt sikkert skizotypisk, og på alle måder en der foretrækker isolation frem for sociale normer. Som skizotypisk er jeg stærkt opmærksom på, om jeg blot er mistroisk uden grund, har en lunefuld fantasi og om følelserne passer til situation. Følelseskold, eller forladt, om man vil, uden den store empati for individet frem for helheden. Med et behov for at ignorere og fjerne normalt velfungerende venskaber og bekendtskaber, uden synderlige årsager, ud over behovet for isolation. Vil jeg stadig vove at påstå, at jeg fint kan agerer og understrege væsentlige samfunds problemer og når behovet er der, opføre mig som den mest dresseret lovlydige / normalt reagerende borger, i selv ekstreme situationer, som denne tekst også indebære.
Psykopater har det med at snak en del om sig selv, og få drejet handlinger over på det som betyder noget for dem "hint  til alt ovennævnt" derfor kommer vi også først nu frem til hvorfor et indlæg af denne kategori kommer fra en skizotypisk, tidligere misbruger, der uden sammenhæng har droppet the N-bomb, og sidst men ikke mindst, er blevet truet på livet, uden at kunne puds glorien selv.


En stille mandag aften i oktober, er jeg på vej hjem fra Lidl efter at have handlet ind sent, som jeg foretrækker i form af få mennesker i butikken.
Klokken 21.35 går jeg fra Lidl, på vej hjem, med en sportstaske på nakken og en bærepose fyldt med dagligvare.
Lidl, ligger ikke mere end 400 meter fra min bopæl, villakvarterer, børnehave, en gammel mølle, et forsorgshjem, og normale rolige gader, er hvad der er i vente under denne distance.
Halvvejs hjemme, rundt i et sving, høre jeg højt rystede stemmer længere ned fra gaden, som er den hurtigste vej hjem. Tænker ikke nærmere over dette, da Forsorgshjemmet ligger dernede, og der tit er unge mennesker på netop denne gade. Meget muligt de normalt larmer lidt, men så er det også det, og det skal der også være plads til.
Grundet mangel på lys, uopmærksomhed og muligvis arrogance, kan jeg ikke identificere min situation før det er for sent.
De er fire unge mænd af anden etnisk herkomst, mellem 18 og 30 år gammel. To er uden tvivl meget påvirket, formentlig af alkohol blandet med andet stof, set ud fra tidligere erfaringer. De sidste to er muligvis også påvirket, men ikke i samme grad.
Dette erfare jeg mig forholdsvis tidligt, og på lang afstand "25-30 meter"

Min første indskydelse er at skifte fortov, da dette alligevel er nødvendigt, så begynder at krydse vejen. I samme øjeblik jeg er ude midt på vejen, og er Ca 15 meter fra de unge mænd, råber den ene, af de mest påvirket
"HEY, du der dansker"
Dette er den første, og sidste bemærkning som jeg ikke finder bekymrende, og ikke som udgangspunkt noget der har startet min alarmklokker endnu. Vælger at ignorere bemærkningen og fortsætter få skridt over vejen.
Næste opråb, af samme person
"Dig der, man,  er du Simon? Eller er du bare en dum dansker der mangler respekt?"
Hedder ikke Simon, og alarmklokker ringer, selvom jeg stadig går videre, og kommer over vejen. De fire unge mænd er stadig foran mig, Ca 10 meter, blot på modsatte side, og de er stoppet op.
Den ene, af de mindre påvirket, hvisker noget til personen der har lavet opråbet. Umiddelbart set ud af øjenkrogen, og med få redskaber til rådighed, ved jeg ikke hvad der bliver sagt. "skal siges jeg på intet tidspunkt har øjenkontakt eller tilnærmelsesvis har haft interesse i deres opråb" I samme sekund jeg har vendt dem ryggen/ikke kan se dem, bliver der råbt meget højt, af en af de andre 3 "uden at vide hvem, da jeg er med ryggen til"
"STOP, vi vil snak med dig" med meget kraftig toneleje, og truende.
Vælger at stop og vende mig om, da jeg udmærket på nuværende tidspunkt er klar over at dette ikke længere kan ignoreres ved at gå videre. Og ganske rigtig, er den sidste af de to meget påvirket, sammen med en af de andre, på vej over vejen da jeg får mig vendt om.
efter et par skridt, udbryder en af dem som jeg antager ikke var specielt påvirket
"Hvor skal du hen man?" "Vil du ikke snak med en somalier?"
Jeg følger hurtigt op med min første kommentar til denne person
"Nej, jeg er på vej hjem" og stiller min pose meget forsigtigt ned....som viser sig at være ekstremt dumt.
De to der er på vej over vejen, stopper i et sekund 3 meter fra mig. Fra den anden side af gaden, bliver der råbt noget i retning af
"Hvorfor sætter han sin pose" som lød for mig til at være ment mere som en status udmelding ind et spørgsmål. Hvis alarmklokkerne ikke ringede så højt før, så er Big ben blevet 4 år for tidligt fikset nu.
De resterende to bevæger sig også over vejen, alt imens den ene af de to der står tættest på mig, tager et skridt nærmere, tager jeg samtidigt armen op som et stop tegn, og siger "Stop" som han adlyder.
Desværre for mig, er det ikke tilfældet for den anden, som ingen hæmning har og kommer helt op til mig, i afstand til fysisk kontakt. Han prøver at virke charmerende, og åbent i kropssprog, men er alt for påvirket til at være overbevisende.
Formentlig til hans store overraskelse, smiler jeg til ham og siger "salam alaikum" selvom alt ved mit kropssprog formentlig siger det modsatte.
Heldigvis, bliver han faktisk mindre forvirret, drejer hovedet om mod de andre 3, "de andre som stod på den anden side, er kommet over på den anden side, og står lige bag ham, og har med andre ord sat sig selv i en situation, hvor fysisk kontakt, ikke er en kamp jeg kan vinde mod fire unge mænd, også selvom de er påvirket.
Som sagt, han vender hovedet rundt, og får noget at vide på arabisk og muligvis Somali, desværre genkender jeg ingen af ordene, selvom jeg har et meget lille kendskab til arabisk, og med held muligvis kunne have gættet mig til det gennem kropssprog, var jeg lost.
Den første opråber, kommer nu med en ny bemærkning, alt imens ham der står helt tæt på mig, drejer hovedet og ændre kropssproget til noget jeg tolker som aggressivt, og det er den mest endegyldige kommentar

"Vil du dø svine mand?"

Der står jeg, med 7-8 kg fødevarer i en sports taske hen over nakken, og for spørgsmålet om jeg vil dø?  Uden provokation, uden motivation, uden chance for at slip for at blive konfronteret. Det er nytteløst at tage kampen op, det er nytteløst at løbe med 7-8 kg på ryggen, og som den SVINE tykke dansker jeg er, ville jeg ikke nå langt mod slanke somalier  i en sprint. Ingen våben på mig, ingen synlige våben inden for rækkevidde, få sekunder til at tænke over et svar, hvad siger man?

"Nej" Og tager et behersket skridt bagud.
 

Ingen blå mærker, brækket ribben , knivstik, skudhuller, eller andet fysisk skete efter mødet med fire ukendte formodet somalier. Historien er ikke helt slut ved "nej" og et skridt tilbage, men af hensyn til efterspillet hvad denne tekst kan medføre, må resten af historien, for nu forblive u skrevet. Mødet med disse unge mænd, har lært mig noget nyt. Selv mennesker der har været helt ud på kanten at vende, kan møde en ny kant, som de ikke selv har skabt. På mange måder ville jeg ønske at kunne skrive at mine erfaringer, gjorde jeg undgik blå mærker, brækket ribben, knivstik, og skudhuller, men det var udelukkende held, i uheld der er formidler til den sidste del af historien inden jeg når hjem med mine madvarer og skriver dette.
De fire unge mænd er påvirket, hvilket nødvendigvis hverken er imod loven eller min eller andres moralske normer. Der skal ikke nødvendigvis en psykopat til, for at lave trusler på livet, men der skal en psykopat til, for at umotiveret få et behov dækket under påvirkning til at udråbe en fremmede og true personen på livet. Dette er ikke normalt, dette er ikke normen nogen steder i verden, med mindre vi snakker krig "og selv her er der en motivator og begrundelse for ekstremer"
Personer der er blevet mishandlet, tortureret, gennemtæsket, voldtaget, skudt, set krig, mistet alt, har jeg oplevet så påvirket at de ikke kunne rejse sig op, og ville på intet tidspunkt gå over min ellers forholdsvis LARGE  moralske værdier, og overbevisninger, dette gjorde disse fire unge mænd, som formentlig er født og opvokset i Danmark, og igen formentlig aldrig har mistet noget, af større betydning, set krig, blevet skudt på, voldtaget, tæsket halvt ihjel, tortureret, eller på anden måde blevet mishandlet.

Racisme går begge veje, eller skal vi nærmere sige alle veje. Det er altid et definitionsspørgsmål, og det kommer tit ned til om den enkelte eller gruppen er blevet krænket. Blev jeg krænket? Som person, nej. Jeg forstår udmærket frustrationer, over ens situation og mangel på noget at hade. Er dette så ikke racisme? Det vil jeg bestemt mene det er, måden jeg blev opråbet, bestemte ord og vendinger, var ikke til at tage fejl af. Spørgsmålet er om personen de mødte efter mig, var lige så heldige at undslip uden andet end racisme og en høj puls? Det er meget muligt, og det er også muligt, at mit udseende, og kropssprog, kan have været provokatør og motivator til alt dette. 2 millimeter hår på hovedet, fuldskæg, 182 cm høj, 115 kg tung, cowboy bukser, sort windbreaker, en sportstaske og en Lidl bærepose, kan muligvis være nok til at skulle dø, eller i bedste fald, frarøves muligheder, til ikke at kunne gøre andet end at sæt sin lid til held, overtro, gud, eller bare håbe på det bedste.

Det eneste jeg ved med sikkerhed. er at jeg ikke ved noget. Er et sokrates citat, og en filosofi jeg lever efter. I den her situation, vidste jeg præcis hvad jeg gjorde, uden at det havde nogen betydning for forløbet. Hverken før eller efter historien slutter i denne tekst.

Dette er ikke meldt til politiet, og det er der flere årsager til.

1. Ordensmagten har intet at gøre i denne situation. Det er et samfunds problem, der skal løses på alle andre måder end regler, der ikke gavner problemstillingen.
2.  Det ville være synd at sige, at jeg er fan af ovennævnte.
3. Som udgangspunkt er der ikke begået en forbrydelse. Og i så fald, kan hverken hus spektakel eller truslerne nå langt i retten uden stærke beviser. "med mindre de er tidligere dømte i netop dette"
4. Som jeg ser det, er en af de eneste direkte muligheder for at stoppe den slags, overvågning, hvilket på mange måder næsten er mere krænkende end racisme og trusler, hvis du spørg mig.

Hvad er meningen med denne post?

1. På samme måde som jeg er blevet opråbet på gaden af fire unge mænd med formodet somalisk oprindelse, uanset om de måtte have været der eller ej, så er dette også et opråb om det tabu der tydeligvis er om at kun danskere kan være racister i Danmark.

2. Har selv været på kanten, disse mennesker er på kanten. Både med loven og deres liv. Havde jeg haft et hvilket som helst kyndigt våben ud over ketchup og kartofler, ville situationen have været anderledes, da jeg uden tvivl frygtede for mit liv. Hjælp disse mennesker på kanten, uanset oprindelse og baggrund, de har behov for en start på selvhjælp.

3.Formoder de er fra forsorgshjemmet, som jeg selv har været på for flere år siden, og derefter også et andet sted i land. Forsorgshjem, er paradis for unge kriminelle. Er man ikke kriminel i forvejen, stiger sandsynligheden med ekstreme tal, så snart du har bopæl på sådan et sted. Der kan og skal findes en bedre løsning. 1. kunne være at stop med sende unge uden bopæl fra fængsel direkte hen til der hvor der er flest kriminelle i forvejen. 2. kunne være at oprette nye forsorgshjem, specielt designet til håndtering af dette problem, da normale forsorgshjem er til boligløse / vagabonder, uden voldsom kriminel baggrund, hvor personalet og bygninger, ikke kan kontrollere / håndtere disse unge kriminelle.

4. Misbrug, især alkohol, som jeg personligt tilsidesætter med heroin, da det oftest er disse to misbruger jeg personligt selv har oplevet bliver de mest aggressive, nederdrægtige, ukontrolleret og moral løse i samfundet. Straf alkohol, der er ingen gode grunde til at alkohol har så frie tøjler. For min skyld kunne alle euforiserende stoffer være lovlige, men er fandme træt af konstant at blive mødt af hykler der mener alkohol er helt fint, og andre langt mildere euforiserende stoffer er mindre skadelige “både fysisk og samfundsmæssigt” er ulovlige, og sågar kan bruges som billigere og mere effektivt medicin ind meget af det som der bliver produceret i dag. Alkohol er ikke et dansk klenodie der skal værdsættes og bruges som samfundsnorm til fest, hygge, og go to drug. Det er efter bedste overbevisning, det farligste der sælges i Danmark til private personer, da vi netop har godtaget det som okay, at indtage.

5 .Lidt tilbage til forsorgshjemmet, som jeg antager er de fire unge mænds adresse. Et meget højt antal af bosatte på forsorgshjem i danmark, indtager medicin af mindre eller stærkt grad, måske mod psykiske sygdomme, sindslidelse, eller misbrug. Er som sagt selv skizotypisk, og har valgt ikke at modtage medicin, da jeg personligt aldrig har oplevet en positiv indvirkning fra nogle piller der er produceret fra medicinalindustrien, med undtagelse af ibuprofen. Ganske enkelt, er jeg modstander af medicinalindustrien “ikke medicin som koncept”...og den mængde af medicin de kaster i hovedet på unge mennesker på forsorgshjem, og helt generelt i samfundet, er ekstremt og må simpelthen stop. især de mest udsatte steder som forsorgshjem, hvor medicin direkte fra medicinskabet på forsorgshjemmet, bliver solgt i overflod på værelser så man kan få et smæk på alkoholrusen eller hashen. Le blot, Jeg er ikke læge. Man skal ikke være ansat af novo nordisk for at indse at der uden tvivl bliver lavet penge i milliard klassen på afhængige og de ekstremt mange med recepter på sindslidelser og sygdomme som de ikke har.

6. Trusler på livet, er heldigvis ikke ligefrem noget normen i Danmark når at opleve i deres levetid, Så en god idé. ville være at dette når frem til politiker og andre personer med indflydelse til at ændre samfund, eller blot forbedre og støt dem, inden normen ændre sig. Desværre er min tiltro til samfundet, politiker, ordensmagten, og på mange måder mennesker, stærkt knækket, og har altid været det, Ligesom min Fars død i en bilulykke, kræver det ekstremer at ændre et vejkryds, der skulle have været ændret flere årtier inden, med mange færdselsuheld,så kræver samfundet som helhed også ekstremer for at blive ændret, jeg er ikke nok, min tekst er ikke nok . Det er mit had, mit problem, ligesom fire unge mænd, har et had, eller et problem, med en random dude på vej hjem fra Lidl.

7. Hvis ikke nogen hjælper, er disse fire menneskers problem, også mit, lige så meget som deres. da deres had og problemer ødelægger mine glæder. Fix deres problemer, deres behov, og had, ellers må samfundet udsættes for mit had, som denne tekst er starten på, der kun intensiveres, og ekstremisters af en mand med rigeligt motivation og tid.


MMQ.
17-10-17.

Sider: 1 ... 17 18 [19]