Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - MMQ

Sider: 1 [2] 3 4 ... 19
16
Samfund- & Kultur / Sv: Det var et spørgsmål...
« Dato: November 03, 2017, 12:03:41 am »
Trin 1. Du går ind på Google og taster 33 milliarder ind i søgefeltet

Trin 2. Du klikker på en af linkene på side 1 på Google

Var det så svært?

Så du varetager at FM kan lave undersøgelser uden politisk indblanding? Okay. Alright, fair nok. DR, er jo heller ikke et propaganda hus, vel ?

At langt de fleste, ikke vestlige kvinder, er på kontanthjælp, er der intet nyt i. Som udgør den største procent af kontanthjælp modtagerne fra ikke vestlige lande, i følge FM´s undersøgelser.

I langt de fleste kultur, er kvinder ikke normalt vis den bærene arbejdskraft i samfundet. Sådan en kulturel ændring, sker ikke på et par år.

Licensnægtern. Brug et øjeblik på denne hypotetiske historie..

Danmark besættes af Rusland. Licensnægteren flygter fra Danmark, da han har nationalsocialistiske overbevisninger, som Russerne, gerne ser brugt i arbejds lejre. Licensnægteren, ender i Saudi Arabien, som er mærkelige hypotetiske tilfælde, har en kæmpe teltlejer, lidt uden for Mekka, blevet omdrejningspunkt for indvandring fra flere millioner af nordens flygtninge, uden tilladelse, men af nødvendighed.

Efter flere år, med elendighed, mangel på vand og mad, i en trist flygtninge lejer, og uden held til at komme videre, til Argentina eller Brasilien, får Licensnægteren opholds tilladelse i Saudi Arbien, med forudsætning om at han skal etableres som samfundsborger.
I den tid, Licensnægteren, har været i lejren, har han fundet sig en rødhåret kvinde som partner, og ledsager igennem livet.
Som led, i at skulle blive Saudi araber, skal de begge hellige sig til Islam, og Allah, og selvfølgelig skal, hans rødhåret ledsager bære genstand, der dækker hår...og må desuden heller ikke, ses uden mandlig ledsager i offentligheden.

Licensnægteren, og hans rødhåret ledsager, er ikke villige til at ligge deres overbevisninger på hylden, og overtræder lovgivning om blufærdighed, i et indkøbscenter. Begge, bliver arresteret, og idømt pisk. Dette gør kun Licensnægteren mere arrig, i form af det, han mener at samfundet, har bestjålet ham, fra sine kulturelle overbevisninger og rettigheder.

Desvære, er licensnægteren, allerede så meget oppe at køre af had. At han ikke opdager, at han er flygtet fra det, der var meget være, i første omgang. Licensnægteren, bruger resten af sine dage i Saudi arbien, sur, gammel, og forhadt over det samfund, som han lever i. Alt imens hans børenebørn, for længst er blevet associeret.

Skal Licensnægteren, og hele hans familie sendes ud af Saudi Arbien og hjem til Danmark "som muligvis stadig er besat", fordi nogen enkelte indvandre, lever af samfundet, og bliver halshugget og pisket, for et godt ord?

Det er hypotetisk, og yderst urealistisk. Men det sagde folk for fra Iran, sikkert også for 40 år siden, om sharia.

17
Almen / Sv: Hvem får trykt valgplakater plakater på arabisk osv.
« Dato: November 02, 2017, 10:38:47 pm »

18
Debat om debatten / Sv: Dobbeltliking?
« Dato: November 02, 2017, 10:29:21 pm »
Mener det har været oppe at vende før. Hvis jeg husker rigtigt har det at gøre med at man kan gøre det fra to browsere, og på den måde dobbeltlike.

Det er jo en bug, men må tilstå at det ikke er på listen over ting jeg har tænkt mig at bruge energi på at fikse. Hvis der er folk der er sørgelige nok til misbruge dette vil jeg ærligt talt bare lade dem gøre det, for hvis det virkelig er så vigtigt for dem gider jeg ikke stå i vejen. Jeg synes et "like" skal ses som et lille skulderklap og ikke et objektivt mål på hvor godt ens indlæg er.

Ved ikke om man kan dobbelt like igennem flere browser, men for et par dage siden, dobbeltlikes jeg et indlæg af uheld. Trykkede dobbelt, fordi browser var langsom til at update, og på den måde registered 2 likes. Har dog gjord dette før, uden at den har registret dobbelt likes.

Helt enig, det er en ubetydelig bug.

19
Fra medierne / Sv: Videnskabsmænd: Universet eksisterer slet ikke!?
« Dato: November 02, 2017, 10:19:34 pm »
Gubbi be like...


20
Det er sund fornuft og giver rigtig god mening at indføre disse fem ting.

1. Send alt Ikke-vestlig indvandring ud af Danmark. Det koster 33 milliader om året.


Hvordan er det bergenet, og på hvilke statistikker?

En del flere virksomheder, ind du sikkert regner med, er eget af "ikke vestlige indvandre"...de betaler dansk skat, og generer formindeligt langt mere end 33 milliarder om året.

21
Politik / Sv: Søren Pape - vatpik
« Dato: November 02, 2017, 08:55:51 pm »
En anden, og mere simpel løsning på LTF. Er at fjerne deres største økonomiske grundlag for deres eksistens, og dermed en del af årsagerne til vold, skyderier og mord.

Lovligegøre hash og skunk med licenser til salg, på lige fod med alkohol.

Der er sikkert mange, der er modstander af dette. Og desuden også vil sige, at bander altid vil eksistere og finde økonomisk grundlag. Hvilket også er sandt. Men Hash og skunk, er den største økonomi hos alle bander i Danmark, indtil de hvidvasker pengene og køber, og køre lovlige forretning. Bander som LTF, har ingen interesse i at udvide deres horisont, og har ingen grundlag for overlevelse uden deres indkomst fra salg og import.


22
Fra medierne / Sv: Eksisterer Nessie?
« Dato: November 02, 2017, 03:45:44 pm »
Warlock
[qoute]jeg erklærer hermed, at der i Loch Ness søen er en rum-tids dimensions portal, som tillader det 5 meter høje krebsdyr fra Paleocæn-tiden at rejse igennem tiden[/quote]

https://en.wikipedia.org/wiki/Saga_of_Pliocene_Exile

True story, is true. Der findes 5 meter høje krebsdyr i den Pliocene tid også.

23
Samfund- & Kultur / Sv: Er du kriminel i din egen selvopfattelse?
« Dato: November 02, 2017, 02:19:23 pm »
Set i lyset af, at du vedkender dig et tilhørsforhold til en bande.

Tja, det er et godt spørgsmål.

Har jeg begået kriminalitet der kan staffes pr. dansk lovgivning? Ja.
Er jeg dømt? Nej.
Overtræder jeg fortsat dansk lovgivning? Ja, hver dag, alle dage om året.
Ville disse lovovertrædelser være ulovlige i utopi? Nej.
Betrækter jeg mig selv som kriminel? Ja, i det samfund jeg lever i. Nej, i det samfund jeg ønsker.

Jeg anser, ingen af de aktiviteter, jeg har lavet som ansvarlig i Black Army, som værende umoralske.


El_Nino:
Citér
Okay - synes dog at have hørt (læst) en del om Black Army og deres kriminalitet, samt sammensætningen, som skulle være af muslimsk tro, men det er jo ikke al det, der skrives, som er 100% rigtigt. Stadigvæk anser jeg gruppen som kriminel. Du sprang i øvrigt Hizb ut-Tahrir over! :sarcastic: :ph34r:

Black Army er en bande der laver kriminelle handlinger, pr. dansk lovgivning. Det er også en bande, hvor 80% "sådan ca" af menige medlemmer, eller ikke fuldblods "de helt unge", er af muslimsk oprindelse. Det ændre ikke på, at Mohammed Daabas, er atheist, og Kasper Dalsgaard, det samme. Som er daglige ledere af Black Army pt. En del af de andre stifter, er ikke en del af den fysiske aktivitet i Odense længere.

Der tages afstand fra Hizb ut-Tahrir.

Black Army, støtter Hizbollah, i kampen mod islamisk stat og Israel. De fleste fra Black Army, anser Hizbollah som frihedskæmper, og enkelte, har selv deltaget aktivt sammen med Hizbollah, i kampen mod Islamisk stat i Syrien.

24
Fra medierne / Sv: Velkommen i klubben
« Dato: November 02, 2017, 01:28:58 pm »

Vil det sige, at du i den grad mangler selverkendelse - at du ikke indser, hvad du selv laver med denne kommentar

Med venlig hilsen

Antageren

Tværtimod.

En mand, der ikke er selvbevidst om sine mangler, kender ikke sig selv.
En mand, der tror han ikke er naiv, mangler selverkendelse.
En mand, der antager, er naiv. En mand, der har tro, er overbevist.
En mand, er overbevist om sine mangler.

Kend dig selv - Plato

Kender, 12:30, DerRudi, Front Helle, eller Anklageren sig selv? Kald mig blot naiv, men jeg har min tvivl.

25
Fra medierne / Sv: Er du ikke lidt naiv
« Dato: November 02, 2017, 04:52:31 am »

Det eneste sted jeg vil hen er bare, at give et eksempel på DerRudis egen debatstil - så set i det lys er hans angreb på andres debatstil næsten komisk.At antage, at andre er naive, er naivt. At antage, en mand er naiv, når han er troende og overbevist om dette, er naivt. At antage, man ikke selv er naiv, er naivt.

At antage, er naivt, hr. Antager.

Jeg antager, dig og DerRudi, kaster med samme mængder mudder. Så kald mig blot naiv.
 

26
Fra medierne / Sv: Er du ikke lidt naiv
« Dato: November 02, 2017, 02:37:56 am »

A pro pos at jage nogen væk fra debatten. DerRudis "glansnummer" er:


Se, "DUECFB", der skal lige falde en beklagelse og en undskyldning (minimum) her på siden indenfor det næste døgns tid.
Ellers skal jeg FINDE dig! Det er jeg ret god til, og det er pærelet lige i dit tilfælde.

Og så skal jeg personligt smadre dig så eftertrykkeligt, at du måske højst kommer til at sidde og hikke i en rullestol i fremtiden!
Fiser den stille og roligt ind, din beskidte, slimede kloakrotte ?


Tak for kaffe. Man skal ikke være for paranoid anlagt, hvis man lægger sig ud med DerRudi.

Truslen blev slettet af moderator, men kan stadig ses, fordi den blev kopieret i et svar.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=2729.msg30279#msg30279

Hvor vil du hen med det?

Der findes fjolser og tomme trusler i alle kroge af Danmark.

Jeg antager, at de fleste der skriver på et forum, som anonym, også er fornuftige nok til at bruge en VPN, hvis de ytre sig med stærke holdninger, af den ene eller anden grad. Jeg tvivler stærkt på han finder nogen. De eneste der kan se IP adresser på den her side. Er admins, eller en kyndig hacker. Tvivler ærligt talt stærkt på at DerRudi, bliver nogen af disse.

27
MMQ

Citér
Sjovt du lige nævner Black army. Som jeg er medstifter af

Er du stadig medlem ?

Og hvad lever banderne af... narkohandel ?

Definere medlemskab? Hvis du mener, synligt at bære vest, og være til stede i Vollsmose, Så nej.

Black Army, lever officielt af donationer. De flere medlemmer af Black army, har enten arbejde, eller er under uddannelse. En del, arbejder under er af familien Dabaas eget selskaber, så som DOT, autolakerer, mekaniker, pizzaria, kiosk. restauranter, og vognmadsfirmaer.

Uofficielt, er narkotika ikke længere, den største indtægts kilde. Uofficielt, er Black Army, kun importør, ikke leverandør længere. En af problemerne med narkotika handel, ser du et godt eksempel på i København, lige for tiden. Bad for business.

lyjse
Citér
https://da.wikipedia.org/wiki/Black_Army

Black Army er en indvandrerbande, som opstod i Odense-bydelen Vollsmose i 2013 

Alle kan redigere wiki. Udefra set, ligner Black Army, en indvandrebande. Der er ingen fordel i at være officielt multikulturel bande ... PET, leder efter folk der hedder Mohammed, ikke efter en der hedder Thomas, Kasper, Klaus, eller Micheal.

28
Fra medierne / Sv: Terror på Manhattan "med paintball våben"
« Dato: November 01, 2017, 09:45:22 pm »
Ha ha ha!   :big_grin:  Jeg håber MMQ trods alt kan se det komiske i Anklagerens skinhellige gas.

Du mener Mr. Antageren ikke?


29
Fra medierne / Sv: Vinder robotterne?
« Dato: November 01, 2017, 05:38:11 pm »

30
Fra medierne / Sv: Terror på Manhattan "med paintball våben"
« Dato: November 01, 2017, 05:32:44 pm »

Formålet med at beskylde dig for at have dobbeltprofiler er udelukkende at gøre dig gal i skralden - i håbet om at det kan gøre dig ked af at deltage i debatten, hvis du bliver ophidset.

Min puls ligger på 60.

Der findes mange midler til provokation. Så som, trusler om at offentliggøre samtlige dobbeltprofiler på din-debat..."man er vel ikke pirat for sjov?"
Sider: 1 [2] 3 4 ... 19