Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Abernes Konge

Sider: 1 [2] 3 4 5
16
Videnskab / Er der opbakning til en ny omgang Minglerne?
« Dato: Oktober 28, 2017, 10:49:01 pm »
Jeg har fået lidt ekstra luft i kalenderen, så jeg starter Minglerne op igen, hvis der skulle være opbakning til det.

Skriv gerne her, hvad I forventer jer af et aktivt og levende forum som Minglerne. Hvilke debatkategorier vil I gerne have? Jeg vil godt prøve at lave det, så ingen lades skuffet tilbage.

17
Fri Debat / Simon Emil Ammitzbøll skal være far?
« Dato: Oktober 28, 2017, 10:46:53 pm »
Danmarks økonomi- og indenrigsminister, Simon Emil Ammitzbøll og hans kæreste Kristina Bille skal være forældre foråret.

Simon Emil Ammitzbøll afslører på Twitter at han skal være far.

”Vi bliver en ekstra beboer hjemme hos os, når Kristine og jeg bliver forældre til foråret”, skriver han på Twitter, efterfulgt af et hjerte.

Simon Emil Ammitzbøll mistede sidste år sin ægtemand Henning Olsen, der døde efter længere tids sygdom.

10 måneder efter fandt politikeren atter kærligheden, denne gang i form af en kvinde, Kristine Bille, og Simom Emil sagde dengang til BT.

”Jeg tror ikke, det er så kompliceret for mig, som det kan være for andre. Fordi det er forelskelsen og kærligheden, som er i centrum,« sagde Ammitzbøll. Det kan godt være, at nogen vil dele den slags op i kasser, men så beklager jeg, at jeg ikke er så »Kvadratisk. Praktisk. God«, som en Ritter Sport-chokolade.”

Simon Emil Ammitzbøll og Kristine Bille mødte hinanden i Radikal Ungdom for 15 år siden, og de har været venner lige siden.

I en periode arbejdede Kristine Bille som personlig assistent for Simon Emil på Christiansborg.

I dag arbejder Kristine Bille som landssekretær i Europabevægelsen.Hvad mener du?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

18
Politik / Sv: Jeg kan da ikke spise kold kødsovs?
« Dato: Oktober 10, 2017, 04:00:50 pm »
Da jeg gik i skole, var der ikke noget der hed mikrobølgeovn eller varm mad på skolen. Ikke engang et køleskab havde vi til rådighed. Vi måtte gå rundt med en lummer madpakke i tasken den halve dag. :JC_doubledown:

Er du gammel?

Torsten er i slutningen af 30'erne/starten af 40'erne og uddannet fra en naturvidenskabelig linje på Københavns Universitet, men hvilket præcise studie, vil jeg ikke skrive her.

??????????????????????????????

19
Fri Debat / Cykler fjernes uden ansvar?
« Dato: Oktober 10, 2017, 03:58:25 pm »
Butikkerne sætter skilte op, hvor der står "cykler fjernes uden ansvar", men de ejer ikke fortovet - det er offentligt område.

Er det cykeltyveri, hvis butikkerne fjerner cyklerne fra offentligt område, eller er de i deres gode ret.

Hvad mener du ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

20
Politik / Jeg kan da ikke spise kold kødsovs?
« Dato: Oktober 03, 2017, 09:55:48 pm »
Hvad gør man som elev, når skolens mikrobølgeovn er gået i stykker? På lærerværelset var der ingen hjælp at hente. Her er mikrobølgeovnen forbeholdt lærerne.

NICOLINE BRUUN LARSEN, 15 ÅR, FOLKESKOLEELEV PÅ PARKVEJENS SKOLE ODDER

Her forleden havde jeg en meget stødende og oprivende oplevelse på min ellers gode skole. Det drejer sig om skolens mikrobølgeovn. Vi havde fået spisepause, og som sædvanligt var vi nogle elever, der havde mad med, der skulle opvarmes. Men hovsa, hvad var nu det? Mikrobølgeovnen var i stykker.

Hvad gjorde vi så? Vi var fire elever, der besluttede os for at gå op på skolens lærerværelse for at låne deres mikrobølgeovn, da skolen ingen andre har. Vi gik så roligt derop og spurgte, om vi mon måtte låne mikrobølgeovnen. Én lærer var allerede i gang med at varme sin frokost, som vi jo selvfølgelig respekterede, men hvad han så sagde, blev jeg rystet over: »I kan ikke låne vores mikrobølgeovn. I er nødt til at spise jeres mad kold.«

En anden lærer besluttede sig for at bakke ham op og sagde så: »Det er lærerområde, I må ikke være her.« Dette rystede mig endnu mere, og jeg gik til forsvar. »Jamen, jeg kan da ikke spise kold kødsovs?« fik jeg sagt med en ellers rolig stemme.

Det hjalp tilsyneladende ikke, for vi fik bare samme påbud om at spise maden kold. Det endte ud i, at vi var et par stykker, der simpelthen måtte løbe hjem til en klassekammerat og låne vedkommendes mikrobølgeovn for igen at tage turen op på skolen og spise vores mad, som knap nok stadig var varm.

Hvad er det for en opførsel? Hvor er moralen? Skal lærerne ikke være de gode eksempler, der skal fortælle eleverne, at man skal opføre sig ordentligt og respektere andre mennesker?

Vores høflige opførsel er jo åbenbart kun ensidig, for det, jeg har oplevet, er jo et tegn på manglende medmenneskelighed. Ja, det er mikrobølgeovnen tilhørende lærerne, men hvad gør man, når man står i en situation som denne?

Jeg mener da bare, at man bør være der for hinanden, om man er lærer eller elev. Et samfund kan da ikke bygges op på en adfærd så egoistisk som denne? Det er jo specielt her i folkeskolen, vi lærer, hvordan vi skal opføre os. Vi går i skole fem ud af ugens syv dage, og så må man da mene, at lærerne spiller en ret så stor rolle, når det kommer til vores opførsel.

Jeg går i 9. klasse. Vi møder klokken otte og får først fri klokken tre.

Dagen, hvor jeg havde oplevelsen, var en mandag. Om mandagen har vi valgfag og får først fri kvart i fire.

Havde jeg ikke haft muligheden for at tage hjem til min klassekammerat og varme min mad, skulle jeg gå i syv timer og 45 minutter uden at indtage noget. Kan man virkelig som lærer, som menneske i det hele taget, tillade sig at fortælle os, at vi skal spise vores mad kold? Vi har jo så to valgmuligheder: Enten spiser vi maden kold, eller så spiser vi den ikke.

Forventer lærerne, at man kan gå på tom mave i så lang tid? Kan vi virkelig ikke få lov til at varme vores mad denne ene dag?

Vi elever har også en lang dag, men det tages der ikke hensyn til. Det er her, jeg virkelig mærker den store ulighed mellem elev og lærer, og det gør mig virkelig oprevet at tænke på, at de som mennesker kan handle sådan.

Jeg har altid været glad for at gå i skole, og jeg har altid haft stor respekt for mine lærere, men denne episode har virkelig sat sit aftryk i mig. Jeg har dog stadig respekt for lærerne, men jeg synes ikke, at denne situation havde berettigelse. Er dette generelt en almindelig læreradfærd i de danske folkeskoler?

Jeg føler, at det rent ud sagt er magtmisbrug. Det kan jo godt være, at min oplevelse er en lille ting, men set i et større perspektiv er det da generelt et problem, at lærerne sætter sig selv op på en piedestal.

Måske tager jeg fejl? Mit spørgsmål lyder på, hvor grænsen går for, hvad en lærer kan tillade sig? Det forventes af eleverne, at de har respekt for læreren, men hvad forventes der egentlig af læreren? Jeg er jo bare elev i folkeskolen. Jeg skal se lærerne som forbilleder. De skal lægge grundlaget for min egen opførsel, men det er bare svært at se det troværdige og gode forbillede, når man udsættes for en opførsel som denne. Jeg siger ikke, at alle lærere opfører sig sådan, som jeg oplevede det, men det gjorde mig alligevel dybt chokeret. Hvorfor nej?

http://jyllands-posten.dk/aarhus/meninger/breve/ECE9918958/jeg-kan-da-ikke-spise-kold-koedsovs/Hvad mener du?????????????????????????????????????????????????????????

21
Fri Debat / Sv: Giv minglerne et besøg!
« Dato: September 25, 2017, 10:30:35 pm »
Bringer emnet tilbage til toppen.

22
Fri Debat / Rooneys gravide kone smider ringen?
« Dato: September 25, 2017, 10:29:28 pm »
Wayne Rooneys gravide kone, Coleen Rooneys, har taget afstand fra fodboldstjernes uheldige opførsel.

Coleen Rooneys plejer at have en stor diamantring på fingeren, men da hun mandag lagde et billede på Instagram, havde hun ikke ringen på, der symbolisere hun er gift med Wayne Rooney.

Parret har været gift siden 2008, og Coleen der venter parrets fjerde barn, er rasende over sin mands opførsel, skriver Ekstra Bladet.

Tidligere på måneden blev Wayne Rooney taget for spritkørsel mens Coleen var i Spanien.

Og som om det ikke var nok, var bilen han kørte i, ikke hans egen.

Bilen tilhører partypigen Laura Simpson, der fortalte, at den tidligere Manchester United-spiller havde lagt an på hende.

”Vi kyssede, krammede, sludrede. Det var harmløst. Da baren lukkede, kom en af Waynes venner over til mig og sagde, 'ved du, at Wayne godt kan lide dig, og han vil gerne tage dig med et sted”, siger Laura Simpson.

Wayne Rooney spiller for tiden for Everton. Da han scorede sit 50. mål i en landskamp mod Schweiz 8. september 2015, satte han ny engelsk landskamprekord for flest scorede mål og derved overhalede han Sir Bobby Charlton.

http://www.tvguide.dk/nyheder/rooneys-gravide-kone-smider-ringen/79074/ga_event=news&ga_target=left-mainHvad mener du???????????????????????????????

23
Politik / Sv: Populær vejrvært stopper på DR?
« Dato: September 21, 2017, 11:29:08 pm »
Det var da grove anklager - hvorfor mener du det?

??????????????

24
Fri Debat / Sv: Giv minglerne et besøg!
« Dato: September 21, 2017, 11:26:07 pm »
Fint nok at du reklamerer for dit (måske) kommende forum, sålænge du holder det til én tråd og ikke bumper det op i én uendelighed. Sidst låste jeg tråde fordi de ellers blev hevet op på forsiden af trådstarter istedet for at dø en naturlig død, og at nye tråde så blev oprettet.

Jeg skal nok lade være med at presse citronen denne gang, Gubbi The Great. :yes:

25
Politik / Populær vejrvært stopper på DR?
« Dato: September 21, 2017, 11:24:04 pm »
Efter 27 år på DR Vejret har Jesper Theilgaard valgt at stoppe.

Den populære vejrvært har efter 27 år valgt at sige sit job på DR op.

Hans opsigelse kommer samtidig med, at DRs vejrredaktionen flytter fra København til Aarhus.

”Det skal på ingen mådes ses som om, at jeg smækker med døren, og DR er i sin gode ret til at flytte DR Vejret til Aarhus”, siger Jesper Theilgaard til DR.dk, skriver Se og Hør.

Jesper Theilgaard fortæller, at det bliver det vemodigt, når han til januar skal lave den sidste vejrudsigt.

”Der er da ingen tvivl om, at det vil være vemodigt at skulle præsentere den sidste vejrudsigt til januar. DR har været en god arbejdsgiver, og jeg har været taknemmelig for det, jeg har fået lov til – ikke mindst, at jeg specielt de seneste ti år har kunnet have et særligt fokus på klimaet og klimaspørgsmålene, som mere og mere presser sig på”, siger Jesper Theilgaard.

Jesper Theilgaard vil efter sin sidste vejrudsigt blive selvstændig. Han har sin egen virksomhed Klimaformidling.dk, hvor han blandt andet vil skrive bøger og holde foredrag.

http://www.tvguide.dk/nyheder/popula-r-vejrva-rt-stopper-pa-dr/79057/ga_event=news&ga_target=left-main

Hvad mener du???????????????????????????????????????????


26
Fri Debat / Sv: Giv minglerne et besøg!
« Dato: September 21, 2017, 01:26:23 pm »
Jeg har aldrig påstået at være Polle - det var noget du selv begyndte at fable om - du omgås sandheden meget dårligt, Me :yes:

27
Fri Debat / Sv: Vold på folkeskole: To lærere slået ned
« Dato: September 21, 2017, 01:05:33 pm »
.....sagde Tigermanden igen :yes:

??????????????

28
Fri Debat / Sv: Vold på folkeskole: To lærere slået ned
« Dato: September 21, 2017, 12:46:28 pm »
............sagde Tigermanden!!

???

29
Fri Debat / Sv: Matematik er ej godt for de politiske korrekte!
« Dato: September 21, 2017, 12:45:54 pm »
Hold nu kæft, Tigermanden.....

Husk dine børns cykler!

Tigermand.

 :hyper:

.....sagde Tigermanden!

???????????????????????

30
Fri Debat / Sv: Matematik er ej godt for de politiske korrekte!
« Dato: September 21, 2017, 12:32:10 pm »
Hold nu kæft, Tigermanden.....

Sider: 1 [2] 3 4 5