Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Daisy

Sider: [1]
1
Fri Debat / Kinesisk kønsbehåring på kussen [NSFW]
« Dato: August 30, 2017, 07:10:56 pm »
Hej allesammen,

Undskyld jeg har været borte så længe, men nu er jeg tilbage så vi kan få noget orni' debat.

Jeg er ved at læse om det interessante emne "dos chinese women have hairy pussys?" idet jeg netop har været i gang med en lille undersøgelse sammen med doktor Google om det. Det er lidt tvetydigt det man finder frem til for der fortælles om at de er nogle frække vildkatte i sengen og at man bør tage to med op på værelset så man har en i reserve og en hel masse om pussy generelt i den asiatiske del af verden. Jeg har engang bollet en koreaner efter vi havde været på den kreolske restaurant i indre by - dvs. Studiestræde. Hun var glat på fissen kan jeg huske. Men hvordan forholder det sig med kinøjsere mon? Altså i gennemsnit.

En rigtig god kilde til oplysning om dette emne er http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Asian_women
men det ville være interessant om nogle af de ærede scriptøser eller ærede skribenter havde yderligere gennemsnitlig viden. Så vi snakker best and worst case scenario.

På forhånd tak.

Litteratur henvisning:

Worst case scenario


Best case scenario


2
Fri Debat / Jeg er politimand
« Dato: August 22, 2017, 09:36:55 pm »
Hvis der nogle kriminelle delinkventer med poser under øjnene her på debatten så vil jeg gerne tilbyde gratis anholdelse af lovovertræderen uanset etnisk herkomst. Jeg har også en knippel hvis der skal serveres knippelsuppe og hvis delinkventen eller -kventerne er urolig(e) så vil der blive kørt i futtog hjem til stationen.

Så jeg vil tilråde nulbonerne her på debatten at udvise agtpågivenhed og forholde sig i ro. Der vil blive slået hårdt ned på enhver urostiftelse.

vh.
Hr. Morten Hinnerup Henningensen

Vagthavende

3
Fri Debat / Bliver man slankere af at deaktivere cookies ?
« Dato: August 21, 2017, 08:27:57 pm »
Jeg har slettet ALLE kager nu og deaktiveret dem i bråwseren og bader kún med telephone-browser... hvorfor bliver man så ikke slankere enitalt?

4
Fri Debat / Jeg har lige smurt mig en ostemad !
« Dato: August 15, 2017, 07:12:02 pm »
Ja jeg har så! Det er den sædvanelige lugteost. Den der hedder hjejlen i grøn folie og med tyk gul voks udenpå - det vel nok en rigtig frækkert som den ligger der og hørmer i sin plasticpose og bliver mere og mere indestængt og svedig og hørmer mere og mere. Puuhaa! Det minder en del om Carlo Jensen og Jow Jow. Så det jo nok derfor Bunkefisen gør så meget nar af dem. Sikke en. Men sikke den smager.

Nå, men jeg smutter - den ostemad står i mit pensionats køkken og jeg har bemærket at udlejer har påfaldende få logerende for tiden. Underligt. Hva sir I t d?

Sider: [1]