Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 ... 458 459 [460] 461 462 ... 472
6886
Fri Debat / Sv: Prostitution
« Dato: Januar 15, 2014, 04:54:50 am »
Vi skal for alt i verden undgå kvindehandel, hvor det er en skummel bagmand der udnytter deres piger.

Hvordan vil du undgå det?

Citér
Jeg er for prostitution. De fleste danske piger i branchen er der fordi det er en nem måde at tjene penge på.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/article1596286.ece

For prostitution? Nem måde at tjene penge på?

6887
Religion-& Filosofi / Sv: Må man lave sin egen bibel?
« Dato: Januar 04, 2014, 12:36:58 am »
Men en ateistisk bibel er da noget ganske nyt.

Den findes og endda på dansk.

http://www.biblen.info/

Biblen for ateister, er min favorit på nettet

6888
Religion-& Filosofi / Dumhed og overtro der overgår al forstand.
« Dato: Januar 04, 2014, 12:34:12 am »
http://www.huffingtonpost.com/2014/01/03/utah-hunger-strike-gay-marriage_n_4537434.html?ncid=edlinkusaolp00000009


Citér
It seems like things may have reached a whole new level of crazy in Utah.

Trestin Meacham, a 35-year-old Utah man, is allegedly refusing to eat anything until the state nullifies its recent decision to allow same-sex couples to get married.

6889
Dyr / Sv: Skræk for edderkopper.
« Dato: Januar 02, 2014, 11:35:09 pm »
Noget nutidigt, men bestemt ikke for de sarte. Parasitter så lede, som om de kom direkte fra helvede:

http://www.neatorama.com/2006/08/21/six-horrifying-parasites/#!raWfD

Der er Cymothoa exigua. Den svømmer ind gennem fisks gæller og æder fiskens tunge, hvorefter den selv sætter sig hvortungen er, og æder af fiskens føde.

Skrueorm er en flue der lægger æg, f eks i sår på et menneske eller dyr. Der klækkes larven og begynder at æde løs.

Sacculina carcini besætter Strandkrabber indefra og æder dem.

..... og flere lede sataner ........................


6890
Dyr / En ældre en
« Dato: November 15, 2013, 11:55:35 pm »
....................................... nemlig fra Perm-tiden for omkring 325 millioner år siden. Gorgonopisiderne var nogle krybdyr på pattedyr-linien. De havde f eks benene under kroppen og ikke ud til siderne som dinosaurerne. Man ved ikke om de havde pels, skæl eller var nøgne. De havde et differentieret tandsæt og de havde øreknogler:Noget Wiki om dem her:

http://dinosaurs.wikia.com/wiki/Gorgonopsia

Efter permtiden skete der en masseuddøen, for 250 millioner år siden, der var mere omfattende end den der ramte dinosaurerne for 65 millioner år siden. Den masseuddøen var foranlediget af bl a frigivelse af nogle giftige metanforbindelser i havet. Da levet kom sig var det indledningen til dinosaurernes æra.

http://da.wikipedia.org/wiki/Perm%E2%80%93Trias_udslettelsen


6891
Almen / Sv: picasa
« Dato: November 14, 2013, 09:43:49 am »

Er Dropbox et sted hvor man kan sætte billeder ind og hvor andre ikke kan kigge ind, hvis man gerne vil gemme sine private billeder uden at andre kan se dem?

Ja, det kan man. Hvorvidt andre kan se dem, afhænger af om man laver links til, f eks for at vise dem til andre. Ellers kan andre ikke se dem.

Dropbox kan jeg klart anbefale.

Her er f eks et billede som kan ses, fordi jeg linker til det:Det handler om hvorfor kvinder lever længere end mænd.

6892
Samfund- & Kultur / Sv: Sku' vi ikke se at komme hinande4n lidt mere ved.!
« Dato: November 08, 2013, 03:07:55 pm »
Skulle vi ikke se at komme hinanden lidt mere ved.!

Det gør jeg også - personligt. Gamle mennesker som sådan har jeg nok af, fordi jeg gør en del ud af min mor (82) og hendes ven, som jeg er chauffør for, når det er noget de skal. Og hun har nogle gård endnu, hvor jorden godt nok er solgt fra, men hvor jeg passer bygningerne. Desuden kommer jeg hyppigt forbi og drikker en kop kaffe med dem. Minus: gamle mennesker kan man hurtigt få nok af, så det bliver i ikke for store doser. Det er de utroligste småting de kan gå op i og endog blive krakilske over.

Desuden er jeg en slags underviser/instruktør, eller hvad man kan kalde det, i et aktivitetscenter. Det synes jeg er hyggeligt og har tid nok, nu jeg er kommet på efterløn og har tid nok. Jeg pusler i øjeblikket med noget med at blive chauffør for nogen handicappede i et botilbud. Det bliver fritidskørsel og jeg har alle de nødvendige kompetencer til at køre deres biler. Det ser jeg frem til. Måske gøre noget lignende for et plejehjem? De har ofte små busser som må bruges, men hvor de mangler chauffør.

6893
Dyr / Vildornen fra helvede
« Dato: November 08, 2013, 12:47:01 pm »
Entelodonten der levede fra for omkring 37 til for 16 millioner år siden:

http://en.wikipedia.org/wiki/Entelodont

Det værste rovdyr siden dinosurerne. Den er af svinefamilien, men 190 cm over skuldren. Ikke sjovt at møde den en mørk aften.
6894
Politik / Sv: Akrivitet
« Dato: November 04, 2013, 11:29:12 pm »
Er der politikere du absolut ikke kan døje eller modsat er der nogen du gerne vil rose.

Jeg kan ikke døje folk der synes at vi bør sænke skatterne og samtidigt mener at vi bør bevare velfærdssamfundet.

Desuden kan jeg ikke li' VKO fordi de fyrede op under boligboblen og stimulerede et vildt privat overforbrug, som vi døjer med nu.

Citér
For mit eget vedkommende er Lars Løkkes utroværdighed under lavmålet, og da næsten hele partiet bakker ham op, er de ligeså utroværdige. Men det er deres problem.

Ja, men bevægelsen i befolkningen for lavere skatter er stærk og de bliver nok de blå der bedst stryger den stemning med hårene.

Citér
Mener vi at der sidder nogle forkerte på taburetterne, skal vi nok lige huske på, at vi jo selv har valgt dem. Så må vi bare stemme på de rigtige næste gang. Men hvem er så det? Lad os høre dit bud. :buba:

Jeg stemmer ikke fordi globaliseringen har sat de nationale parlamenter helt uden for indflydelse. Beslutninger træffes i de strømninger der er i verden omkring os.

Ellers ville jeg ha stemt på enhedslisten, men de er ofte for popularitetsleflende og så er der det med islammedløberiet.

Carlo

6895
Fra medierne / EU vil forbyde plastikposer
« Dato: November 04, 2013, 11:20:46 pm »
- indkøbsposer.

Hver EU borger bruger hvert år 500 plastikposer. Det giver en enorm bunke affald. Oftest bliver bæreposen kun brugt til turen fra indkøb til hjem. Derefter smidt til affald, i bedste brug-og-smid-væk-mentalitet.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/umweltschutz-eu-erwaegt-verbot-von-plastiktueten-a-763465.html

Citér
Allein im Mittelmeer trieben derzeit rund 250 Milliarden Kunststoffteilchen mit einem Gesamtgewicht von 500 Tonnen. Und bis zu ihrer Zersetzung könne es Jahrhunderte dauern.

Jeg synes det ville være en glimrende ide at folk tvinges til at tage en kurv eller indkøbspose med på indkøb og at EU endelig gør noget fornuftigt. Men der skal nok være nogen der flæber over indbgreb i den personlige frihed.

6896
Politik / Sv: Danskernes Parti - Endeligt et fornuftigt parti!
« Dato: November 03, 2013, 03:15:59 pm »
Du mener således med dit udsagn, at Dansk Folkeparti ikke har et videre ønske om at få sendt indvandrere ud af Danmark?

Både og. De har det mest i munden. Når det kommer til realpolitikken er det så som så. Hvordan skal det også kunne alde sig gøre? Det er svært at se hvor der yderligere kan strammes.

6897
Dyr / Så er der terrorfuglene
« Dato: November 02, 2013, 08:07:43 pm »
Den der er bedst beskrevet er Gastornis der levede for 65 - 40 millioner år siden:

http://da.wikipedia.org/wiki/GastornisMen man har fornylig fundet en endnu større fætter til den. Man har kun fundet skelettet af hovedet, men derfra slutter man at den må have været op til 3 meter høj. De har levet indenfor tiden fra for 23 til 5 millioner år siden. Kelenken er den døbt.

http://en.wikipedia.org/wiki/KelenkenDet er vist godt den er uddød, for den er en omvandrende kæmpemæssig slagterøkse.


6898
Politik / Sv: Danskernes Parti - Endeligt et fornuftigt parti!
« Dato: November 02, 2013, 12:43:34 pm »
Jeg har meget svært ved at se, at Danskernes Parti skulle kunne tage stemmer fra Dansk Folkeparti, hvorved man mener at Dansk Folkeparti har svigtet den nationale sag. Det tror jeg bestemt ikke at de har. Tillige er jeg ikke tilhænger af DF overhovedet, men kernevælgeren for DF har en hvis nationalisme i sig og et stort ønske om, at få sendt en masse indvandrer ud af Danmark.

DF har i folketinget stemt for tildeling af statsborgerskab til indvandrere, så det hænger ikke sammen med "hjemsendelser".

Carlo

6899
Fra mig til dig / Sv: Goddag og farvel-tråden
« Dato: November 02, 2013, 12:33:39 pm »
Velkommen her til "Reagan". Der har været lidt dødt her på det sidste, men der er temmeligt mange tilmeldte brugere, så mon vi ikke kunne få lidt gang i debatten her, hvor også de "gamle" debattører får mulighed for at være aktive. Der er mange interessante debattører iblandt.

I øjeblikket debatter jeg selv mest religion på SOL, men emnet har ikke den store interesse her. Tjaeeeee... måske skulle man prøve med en tråd om helligånden? Nej, det tror jeg ikke.

6900
Dyr / Sv: Skræk for edderkopper.
« Dato: Oktober 31, 2013, 09:37:37 pm »
Og så til et af mine min favoritrovdyr der levede i Kambrium for 530 millioner år siden. Anomalocarnis:http://en.wikipedia.oerg/wiki/Anomalocaris

Her er et Youtube der virker rimeligt seriøst:


Sider: 1 ... 458 459 [460] 461 462 ... 472