Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 ... 375 376 [377] 378 379 380
5641
Samfund- & Kultur / Sv: Abortturisme
« Dato: Oktober 21, 2012, 01:04:46 pm »
Ville problemet have været så stort hvis nogen af de her var blevet aborter:


5642
Samfund- & Kultur / Sv: Abortturisme
« Dato: Oktober 21, 2012, 12:43:35 pm »
Det får mine tanker mod f.eks Kina og deres etbarnspolitik, hvor netop pigebørn bliver ofret enten via abort, eller lige efter fødslen.

Benhård befolkningskontrol, med et-barnspolitik er det massivt overbefolkede lands eneste mulighed for en fremtid for de levende. Det virker. Kina har tårnhøj økonomisk vækst og kineserne i dag, har en levestandard som deres forældre ikke engang kunne drømme om. Ved revolutionen i 1949 har gennemsnitslevealderen været omkring 30 - 35 år - jeg ved det ikke.

5643
Samfund- & Kultur / Sv: Abortturisme
« Dato: Oktober 21, 2012, 12:39:01 pm »
Uha, jeg tror der er nogen der kommer til at hade mig for det her ..............

Nogle vil ligefrem mene at jeg mindst må være nazist .................... En enkelt anden vil måske mene at jeg er Dktekno-agtig.


I Danmark kan man få foretaget en scanning, der viser barnets køn, efter 14. uge, og hvis barnet viser sig at være det »forkerte« køn, kan man rejse til Sverige, hvor der er mulighed for fri abort indtil den 18. graviditetsuge.

Jeg tænker umiddelbart på muzzerbazzerne, for hvem det er langt mere attraktivt at få et drengebarn end en pige.

Men lad os nu lade den rotere lidt. Muzzerbazzerne bliver bestandigt flere i et ekspanderende parallelsamfund, der hviler bestandigt tungere på den oprindelige befolknings skuldre, økonomisk og med alskens illegalitet og plagsomhed.

Og der er kvinderne der får flere nye, små muslimer.

Her er en enestående chance for at afvikle den islamiske tilstedeværelse, på en måde der er at stryge dem med hårene.......................

Giv dem da gratis og offentlig tilbud om check af fosterets køn. Og beløn dem med en stor Mercedes for hvert pigefoster de får abort for. Kun drenge vil blive født, men de føder ikke nye muslimer.

Resultatet er at vi vil se en nedgang og afvikling af den muslimske befolkningsandel over et par generationer, og alle er glade og tilfredse.

I Kina, Indien og Afrika er der klinikker hvor man kan få færdige pakker, der indebærer undersøgelse af et fosters køn, efterfulgt af abort, hvis det er en pige. Der har været kristent og politisk korrekt ramaskrig over det, men er det nu så galt?

De nævnte lande døjer med massiv overbefolkning, som man skulle synes lader ethvert fremtidshåb ude. I Kina har man haft et-barnspolitik siden revolutionen i 1949. Eneste udvej, men den indebærer at der er færre nye små kinesiske munde at mætte. Det betyder mere til at putte i munden for dem der lever, som vil få en højere levestandard og de vil leve længere. Ved revolutionen har den kinesiske befolkningens levealder vel været 30 - 35 år. I dag er den 65 - 70. Når det kinesiske befolkningstal er voksende, er det fordi folk lever længere. Ikke fordi de får flere børn. Det indebærer at arbejdskraftens alder bliver høj, men det er de vist ikke så sarte over i Kina.

Jeg er tilbøjelig til at mene at det internationale samfund, som ulandsbistand, netop tilbyder befolkningen klinikker, hvor de kan få abort af pigefostre. Det vil betyde forbedret levestandard og udvikling stort set fra dag et. En kvinde der får foretaget en abort, kan gå ud og arbejde i marken straks efter, i stedet for at at være uarbejdsdygtig i lang tid på grund af graviditet og fødsel.

En befolkning hvor det udøves vil ikke have det klassiske problem med fødselsnedgang, nemlig aldrende arbejdsstyrke. Befolkningen vil stadigt være ung.

5644
Samfund- & Kultur / Peak Oil - hvordan går det, Puffin?
« Dato: Oktober 19, 2012, 01:40:26 am »
Vi blev tidligere enige om at det ville få alvorlige økonomiske og sociale konsekvenser, efter det tidspunkt hvor verdens olieproduktion toppede. Verdens olieproduktion er antageligt toppet i 2008 og verdensøkonomien buldrer derudaf. Der er ingen prisstigninger sket på råolien.

Har vi taget fejl? Og hvad skal man så mene?

Den økonomiske krise er et fænomen der er begrænset til Vesteuropa og USA. Resten af verden har hidtil uset vækst og de har stigende forbrug af olie. Jeg så noget i fjernsynet om hvordan kineserne anskaffer sig mange biler - uha.

5645
Almen / Sv: En lille hilsen
« Dato: Oktober 17, 2012, 04:15:27 pm »
Var der mon aircondition i bussen så du har fået træk?

Uha, sidst jeg var ude og flyve, blev jeg pisseforkølet af flyets aircondition. Jeg var en anelse forkølet da jeg steg ombord, men det blev meget værre undervjes fra Kiev til Lübeck. Næste gang må jeg have en solid tophue med, selvom det ser fjottet ud i 32 graderes varme.

Der er en del mennesker der har det sådan - bliver forkølede af aircondition.

Carlo

5646
Politik / Sv: Vestens økonomi er faretruende på vej mod afgrunden
« Dato: Oktober 07, 2012, 01:03:10 pm »
Ser man på gælden, og drager sammenligning med 30'erne, så står det faktisk værre til nu.

Sikkert. Det ser ikke lyst ud.

Citér
Så er det blot om de ikke-vestlige indbyggere kan bidrage til økonomien?

Rigtigt at de ikke kan bidrage, men du kan ikke pille det problem ud af den samlede økonomiske problemstilling, der følgerf globaliseringen.

Citér
Når det hele bryder sammen, så vil den yderste venstrefløj stå klar med gang i gaden. Det skal nok gå galt, for deres "løsninger" vil få økonomien til at bryde helt sammen.

Selvfølgelig vil nogle kræfter forsøge at udnytte situationen. Det så vi 30'erne. Jeg har mere tillid til at venstrekræfterne har evner til at gå konstruktivt frem.

Citér
Jeg er meget pessimistisk på fremtiden.

Ja, økonomien i verden omkring os buldrer frem, mens USA og Vesteuropa bliver hængende. Jeg var i Rusland i sommers og var ved at gå bagover af den enorme økonomiske aktivitet der. Afrika har stor økonomisk vækst og de render os over enden på fødevareområdet, i det øjeblik vi ikke holder vore markeder strengt isoleret.

De lande der har den højeste økonomiske vækst er dem der er ultraliberale, ja helt lovløse. De har enorme klasseforskelle og en underklasse uden eksistensmuligheder, og som er parat til hvad-som-helst for at få lidt Kærgården på brødet.

Det er den vej vi skal gå for at redde økonomien. Liberalisternes skattelettelser til de rige, og sociale forringelser er da en god begyndelse, men der skal helt andre boller på suppen i den internationale konkurrence.

Carlo

5647
Politik / Sv: Vestens økonomi er faretruende på vej mod afgrunden
« Dato: Oktober 07, 2012, 12:43:50 pm »
Det er jeg også - især hvis de radikale fortsætter i regering. Jeg synes, de er udanske

Hvordan? og hvordan skulle det diskvalificere dem i forhold til regeringen?

5648
Politik / Sv: Velfærd - for vidt
« Dato: Oktober 07, 2012, 02:19:41 am »
Og det ved du fordi???

Der er gået fem dage nu, så jeg har ret. Du skal ned på knæ for det her.

Carlo
Nej det skal jeg ikke, og slet ikke for en som dig

Nu har "Hillersberg" ikke vist sig i et par uger så jeg havde ret i at det drejede sig om en hit&run liberalist og din antydning af at jeg tog fejl, var forkert, så du må ned på knæ for mig. Intet mindre.

5649
Fritid / Sv: Bliv el-cyklist .....................
« Dato: Oktober 06, 2012, 12:42:55 am »
Måske skulle jeg starte en opsparing til sådan en cykel - det ville være godt.

Nu ved jeg ikke hvordan og i hvilket omfang du ellers er transporterende, men hvis du sparer bil, er gysserne hurtigt tjent ind. Det ser sådan ud:Carlo

5650
Almen / Afskaffelse af kørekort
« Dato: Oktober 05, 2012, 11:39:47 pm »
I en anden tråd er jeg inde på at styre bilers max.-hastighed og acceleration af GPS-systemet, knyttet til deres brændstofindsprøjtning, kombineret med viden om bilens helt præcise position og adfærd.

Den teknik kan bruges til at afskaffe kørekort, og lade enhver der evner, køre bil. Også uden aldersgrænser. Da et sådant system vil være i stand til at overvåge hvad en bil laver, og slå alarm til vagtpersonalet, når der er noget der ikke er som det skal være, så ligger det lige for. Giv enhver lov til at køre bil. Hvis det skulle vise sig at bilens fører ikke er kapabel, vil systemet tvinge bilen til stop og afvente at der kommer en der kan køre den. + at myndighederne kan tage et tjek på om alt er OK fremover.

F eks hvis bilen er ed at drøne ind i en cyklist, kan det registreres på bilens intelligente infrarøde kamera, som giver besked til vagtcentralen. Så kan bilen hindres i at køre videre og myndighederne kan skride ind og se hvad der foregår. Også sådan noget med at køre over for rødt, kan kontrolleres millimeterpræcist.

Det skal ikke være sådan at når man foretager sig en tumpet manøvre, er der en meget minimal risiko for at blive taget. Det skal være sådan når man fortager en tumpet manøvre, er man fuldstændigt sikker på at det bliver registreret.

Så simpelt og så ressourcebesparende. Tænk hvor mange der kan fyres i det offentlige f eks politiet, og skatterne kan sænkes.

5651
Job og uddannelse / Sv: Hvad arbejder I med til dagligt?
« Dato: Oktober 05, 2012, 10:49:02 pm »
Men det er fuldstændigt umuligt at få job.
Nej nej, det kan da ikke passe.... "Nogen" siger jo konstant at der arbejde nok til dem der gider......

Det er liberalisterne der påstår det.

Citér
Og vores "vidunderlige" røde regering har jo lovet både guld og grønne skove og masser af jobs....

Nu tror jeg du er ude i kværulantisk ærinde igen. De regeringsbærende partier har selvføleligt nogle principprogrammer om at bedre beskæftigelsen og de mener det ærligt, uden at de altid har benene helt nede på jorden hvad angår globaliseringen af arbejdsmarkedet. Men derfra og til de har "lovet guld og grønne skove" er der lang vej.

Men Venstre ved man hvor man har. De drømmer sig tilbage til venstrebøndernes gårde i 1800-tallet, hvor daglejerne stod med hatten i hånden.

5652
Almen / Sv: Det her må glæde Homofaber ------ lidt.
« Dato: Oktober 05, 2012, 10:34:51 pm »
Jeg er selv elektroniktekniker og ved, at den slags er ikke noget, man bare lige laver og installerer på alle biler.

Som sagt, så er det et politisk spørgsmål og ikke et teknisk. Der er faktisk et frivilligt forsøg i gang i Sverige.

Når sådan noget skal gennemføres kan det kun gennemføres gennem EU. for det andet vil man ikke genneføre sådan noget over natten. Man ville bruge sådan noget som den model der blev benyttet da der blev lov om sikkerhedsseler. Da varslede man en dead-line for hvornår alle importerede biler skulle have tingene installeret. Så varslede man en dato for hvornår selerne skulle tages i brug. I ældre biler skulle man aldrig bruge seler.

Citér
For ikke tale om gps-kort skal opdateres.

En simpel sag. F eks også at opdatere når f eks hastighederne uden varsel skal nedsættes p gr a en færdselsulykke. Det kan gøres fra den vagtcentral der selvfølgelig er knyttet til et sådant sytem.

Citér
Jeg kender selv en, der arbejder med bilalarmer og selv de kan brydes.

Nu er vi inde på rene tankelege, altså, men et sådant system skal selvfølgelig være tilsluttet en vagtcentral. Bilenheden skal være elektronisk plomberet på en måde, så når plomben brydes, registreres det på vagtcentralen og køretøjets ejer bedes trille til nærmeste værksted og få plomben på plads igen.

[/quote] Tekniske løsninger på dårlig adfærd duer ikke. [/quote]

Tværtimod. Tekniske løsninger er det eneste virksomme. Det er moralske løsninger der ikke dur.

Den tempomat jeg havde i min tjenesteMercedes, var særdeles pålidelig og præcis, samt uhyre simpel og billig. Den kunne nemt GPS-styres.

Carlo

5653
Almen / Sv: Det her må glæde Homofaber ------ lidt.
« Dato: Oktober 05, 2012, 10:15:58 pm »
Det virker af og til som om man pr. automatik lægger al ansvaret over på bilisterne.

Nu vejer en bil adskilligt gange mere end en cykel, så alene det forpligter. Dertil kommer at en bil kører langt hurtigere. Ved sammenstød er det cyklisten der kommer mest til skade, mens jeg har tilgode at høre om bilister der er kommet til skade ved sammenstød med cykler. Det forpligter.

5654
Almen / Sv: Stjålne cykler
« Dato: Oktober 05, 2012, 09:52:37 pm »
Link indsat

http://www.hviscykel.dk/

Jeg fik for nogle år siden stjålet 2 cykler inden for et par måneder. Og jeg var møgsur. Så måske er det her en god ide ........................................

Ja, go' ide at få forsvundne cykler retur til deres ejere. Jeg bruger med vilje ikke ordet "stjålne", for mange af de cykler der forsvinder bliver bare efterladt af deres ejere, ejere glemmer hvor de har stillet dem, eller der begås forsikringssvindel.

Utroligt hvilke dyre cykler folk de bare ikke gider eje mere og f eks efterlader dem i cykelkældre når de flytter. Det kan konstateres her hvor jeg bor. Og de bliver bare kørt til skrot. Myndighederne har ikke ressourcer til at tjekke stelnumre og forsøge at  finde ejerne.

Der burde være et nationalt cykelregister, for i højere grad at få cykler tilbage til deres ejere. Der ville være enorme formuer at spare for samfundet. Financieret af en lille cykelskat på f eks 100,- bops om året. (Uha, nu blev jeg upopulær)

Men denne hjemmeside skal nok vise sig effektiv. Jeg vil straks gå ind og registrere alle mine 6 cykler med foto og det hele. Plus at jeg vil melde mig som cykelfinder. Hvis jeg engang imellem kan medvirke til at en cykel finder tilbage til sin ejer, er jeg sq min efterløn værd.

Citér
Citér
Hjemmeside finder stjålne cykler

----------------------------------------------------------------------------------------
 
På landsplan forsvinder hvert år mellem 300.000 og 400.000 cykler fra de danske cyklister.


5655
Dyr / Sv: Rotter
« Dato: Oktober 05, 2012, 06:13:05 pm »
Jeg ved godt jeg er lidt underlig, men jeg synes nu, at rotter er søde at se på.

Det synes jeg også + kloge dyr. Men man skal holde sig fra dem, af de grunde der nævnes i artiklen. Og så formerer de sig som ........ kaniner.

Sider: 1 ... 375 376 [377] 378 379 380