Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 410
5641
Fri Debat / Sv: Jubii
« Dato: Februar 20, 2015, 02:12:23 pm »
Ha, jeg har lige fundet dagens lokumstråd.

Lokumstråde er der en del af. Eller gode tråde bliver gjort til det.

5642
Samfund- & Kultur / Sv: 'Skulder ved skulder' ?
« Dato: Februar 20, 2015, 12:13:43 pm »
Åh, nej. Igen en ny islam tråd. Intet i verden kan da være mere ligegyldigt.

5643
Politik / Sv: Nederlag er et kæmpechok for Ukraine
« Dato: Februar 20, 2015, 11:59:20 am »
Vi kan hverken stole på vestlige, ukrainske eller russiske kilder.

Måske ikke, men nu er det altså Muskovy der er aggressor. I de russiske medeir hamres der aggression ind i de stakkel russeres hoveder 24/7.

Citér
Desværre. USA er den store skurk i mine øjne, for de startede hele balladen, ved at lave statskup.

Statskup? Ukraines befolkning jagede en præsident på porten, som havde kørt landet og befolkningen i sænk. Der var nok 1 000 gange flere FSB-agenter til sted end der var CIA-agenter.

Citér
Det er klart at russerne kæmper for deres interesserer, for det er naturligvis russisk interessesfære.

Du ville nok også blive temmeligt sur, hvis tyskerne eller svenskerne besatte en del af DK med kriminelle bander og ville bestemme hvordan vi skulle indrette os og danse efter deres pibe.

Så enkelt er det:Citér
Vi kan takke Stalin og kommunismen, for at vi stadig har disse etniske konflikter.

Nej, Stalin og kommunismen og hele det historiske forløb må snarere ses som noget arketypisk og har sin rod i ældre historie og kræfter i området.

Det begyndte i 1169 da fyrst Andrey Bogolyubskiy af Suzdal og Vladimir ved Moskva ind tog Kiev og massakrerede befolkningen. Siden har Ukraine været under Rusland indtil 22. februar 2014, hvor befolkningen jagede Moskvas indsatte præsident på flugt. Ukraine havde en selvstændig periode med Kosakstaten fra 1653 til 1703. Iøvrigt med Europas mest moderne forfatning.

Der er og har aldrig været, nogen etnisk konflikt i østukraine. Den er orkestreret af Kremls had og propaganda.

5644
Politik / Sv: Nederlag er et kæmpechok for Ukraine
« Dato: Februar 20, 2015, 11:18:46 am »
Læste du så mellem linierne, at jeg mener de skal bruge den danske model, som blev brugt til at løse Sønderjyllands spørgsmålet i 1919 - i modsætning til at føre krigsfremmende retorik fra begge sider.

For Ukrainernes vedkommende, så er krigen blevet påtvunget dem.

5645
Debat om debatten / Sv: til de nye debattører fra sol debatten
« Dato: Februar 20, 2015, 11:13:32 am »
For mit vedkommende synes jeg ikke det er rigtigt. Jeg synes, at jeg advarer mod følgerne af islamisk masseindvandring. Det er ikke propaganda, men kærlighed til mit fædreland.

OK, for mig, Men hvorfor bestandigt lave nye tråde om nøjagtigt det samme og med nøjagtigt det samme indhold?

Citér
Derimod synes jeg, at der er ét medlem, som driver propaganda; det er ham der ikke laver andet end at fortælle om islams fortræffeligheder i stort og småt.

Det gør han nu sjældent og de gange han gør, er det som svar. Det er helt OK. Han åbner sjældent nye tråde og kun når han vitterligt har noget nyt at byde på.

Citér
Du har naturligvis ret til at kritisere, men jeg ville gerne høre om, hvad det "hyggested", du ønsker tilbage indeholder og ISÆR, hvad der afholder hyggemænd og hyggekvinder fra at lave hyggeoplæg?

At I bestandigt forsøger at overdøve. Eller drejer tråde om til at være om islam alligevel.

5646
Samfund- & Kultur / Sv: Nu kryber landsforrædere frem...
« Dato: Februar 19, 2015, 03:46:12 pm »
Det er ærligt talt barske tider. Det er ulækkert at se landsforrædere komme krybende frem fra mørket under stengærder, eller hvor de ellers har holdt til sammen med hugorme, firben, edderkopper og andet kryb.

Men vi forsvarer os


5647
Fri Debat / Sv: Hvaa gør dig glad?
« Dato: Februar 19, 2015, 02:32:10 pm »
Hej Heart. Glæden ved naturen den har vi tilfælles, du og jeg. Jeg tager tit mine to børn med ud og vandre i skov og bakke. Det giver mig værdi i livet.  :heart:

Husk også at se efter det små kravl i skoven. Ikke bare de store der er meget interessant. I øjeblikket er der Frostmålere der er aktive og kan ses rundt omkring på mure. Imponerende hvor de kan få føden på denne tid.

http://www.fugleognatur.dk/artsbeskrivelse.asp?ArtsID=2120

5648
Politik / Sv: Nederlag er et kæmpechok for Ukraine
« Dato: Februar 19, 2015, 02:24:16 pm »
Nogen der tror at freden er indtrådt i Ukraine? Drøm videre. Nu gælder det Mariupol ved Sortehavet.

I Mariupol har der tidligere været et raketangreb, rettet mod et civilt boligområde, som kostede 30 mennesker livet. Der er store flygtningestrømme fra Mariupol-området.

https://meduza.io/en/news/2015/02/19/5355-with-debaltseve-captured-separatists-turn-south

5649
Debat om debatten / Sv: Sv Blue velvet-
« Dato: Februar 19, 2015, 02:09:59 pm »
Hvorfor opfører du dig ikke bare civiliseret.? så kunne   det jo være at din-debat.dk slap for at blive lukket.

Hamrer på enigknappen her.

5650
Fri Debat / Sv: Hvorfor har alle nationer problemer med islam ?
« Dato: Februar 19, 2015, 02:08:53 pm »
Ak, ja. Endnu en muslimtråd, som om vi ikke har nok i forvejen.

5651
Almen / Sv: Sådan er kapitalismen
« Dato: Februar 19, 2015, 02:07:46 pm »
Det er da ganske forfærdeligt med alle de mange millionærer der går og udplyndrer alle de stakkels kommunister.

Helt fint for dig at hvert fjerde skolebarn i Grækenland går sultent i skole. Afskyeligt og moralsk afstumpet menneske er du.

Du kunne fanme gøre god fyldest som vagt i en KZ-lejr med dine holdninger. Men alt håb er ikke ude for dig. Tag til Donbass og deltag i noget tortur og nogle plyndringer. Det er din moralske beskaffenhed nemlig lige til.

5652
Politik / Sv: Odense Kommune anbefaler ikke at nævne Islam
« Dato: Februar 19, 2015, 01:54:52 pm »
Den er måske god nok hvis man skal blive på den samme bondegård hele livet, men er mildest talt livsfarlig eller i bedste fald værdiløs for folk der uddanner sig internationalt og til hele verden.

Nej, verden er mere fredelig end nogensinde.

Citér
Terrortruslen i verden er reel i dag.

Nej

Citér
Lufthavne, banegårde og lignende trafikale knudepunkter med mange mennesker, kan man ikke undgå, men spild ikke mere tid der end højst nødvendigt. Det samme gælder markedspladser, fodboldkampe, musikfestivaller o.s.v.

Nej, vrøvl det hele. F eks har der aldrig været terrorangreb til fodboldkamp.

Citér
I nogle lande kan du roligt gå til det hele uden risiko, i andre kan selv en biograf være livsfarlig og risikabel at besøge på grund af terrortruslen i det pågældende land.

Mere vrøvl. Nævn lige hvilke lande hvor der er en reel terrortrussel. Irak er måske det farligste land i øjeblikket, men det er på grund af kidnapninger af dem der ser ud til at de er løsepenge værd, men ikke terror.

Jeg har rejst en del i Rusland og Ukraine som ellers er kendt for at være højkriminelle lande, men aldrig oplevet noget der. I Rusland advarer de lokale mig mod at tage en taxi alene, men det kan man roligt gøre, selv i Ukraine. Ihvertfald har jeg aldrig haft ubehageligheder. Tværtimod gå taxichaufføren med en helt ind for at sikre at man er kommet godt frem :-)

Ja, selvfølgelig går man over på det modsatte fortov når der står en flok ølflaskesvingende unge i Dnipropetrovsk i Ukraine. Men så er det heller ikke værre. Man benytter den indvendige side af hovedet og hører efter hvad de lokale siger. Man går tidligt hjem, roder ikke beruset rundt på gaden og holder sig selvfølgelig fra købedamer.

Naturligvis advarer vi vore unge mod terrortruslen rundt om i verden, på samme måde som vi advarer mod lommetyve og tricktyve og fortæller om de mest almindelige metoder de bruger rundt om i verden.

Citér
Vi advarer f.eks. også om verdens farligste taxitur. Det i flere lande er den fra lufthavnen og til hotellet. Chaufføren ved du lige er ankommet og har alt på dig. Penge, Pas, Kreditkort, Computer, ur og telefon.
Hvordan sikrer du dig at han ikke pludselig drejer ned ad en sidegade og ind gennem en port der lukker sig bag jer ? - og hvad gør du for at undgå det ?

Man er ikke blondinedum. I Rusland og Ukraine er der taxikontorer i lufthavnene som sørger for licenceret taxi for en.

Citér
Det er helt relle, nutidige og nyttige advarsler, helt på linje med advarslerne om terror, og nødvendigt at vide for folk der ikke lunter rundt på samme bondegård hele livet.

De advarsler kender alle. Folk der oder sig ud i problemer rundt omkring har ofte selv bedt om det.

Det helt farlige land at rejse i er USA. Ikke på grund af hverken terror eller kriminalitet, men p gr a myndighederne og politiet. Danskere har også oplevet det værste fra den kant. Jeg så lige noget om en indisk turist der ligger i coma på et amerikansk hospital efter et møde med politiet.

Dit indlæg er i det hele taget fuldstændigt hysterisk.

5653
Politik / Sv: Odense Kommune anbefaler ikke at nævne Islam
« Dato: Februar 19, 2015, 11:54:29 am »
I forbindelse med terror anbefaler Odense Kommune, at lærerne ikke nævner Islam, når de taler med eleverne om weekendens terroraktion.

Lærerne bør slet ikke nævne terror og hvis det endelig bliver nævnt skal læreren sige at det er noget hysteri i offentligheden og medierne. Og så skal læreren lære børnene at passe på i trafikken, for der er så mange galninge derude, der f eks kan finde på at SMSe under kørslen.

5654
Politik / Sv: Nederlag er et kæmpechok for Ukraine
« Dato: Februar 19, 2015, 11:47:28 am »
Hvordan fik du egentlig også Ukraine til at handle om islam?

Det er pisseirriterende at tråde altid bliver vendt til at dreje sig om noget med islam.

5655
Almen / Sv: Sådan er kapitalismen
« Dato: Februar 19, 2015, 11:35:03 am »
Nu har Grækenland fået en ærke-socialistisk regering, så lad os se, om de stegte duer flyver ind i munden på grækerne, helt af sig selv.

Grækenland er blevet udplyndret af millionærerne og milliardærerne i årtier. De har flyttet deres formuer til Cayman-øerne og hygger sig i deres luksusboliger i Cannes eller London.

Grækenland er doomed, med mindre de bygger et DDR-hegn omkring sig og begynder at bygge deres land op fra grunden, og på en måde så de værdier de opbygger ikke bare bliver stjålet og flyttet ud af landet..

Sider: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 410