Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 487
5641
Fri Debat / Sv: Aktiviteten på din-debat?
« Dato: Januar 07, 2016, 08:33:01 pm »
En tredje årsag kan være, at folk begynder at finde andre steder hen for at være på forkant med situationen.

De lurepasse, men jeg ønsker dem helt og lykke, Mingler er allerede ude og fiske her på DD med personlige mails

Jeg har ikke fået mail. Hvorfor mon?

Skulle jeg oprette mig der, vil stakkels bekymrede Polle, slette mig i rekordfart.

5642
Fri Debat / Sv: Aktiviteten på din-debat?
« Dato: Januar 07, 2016, 08:31:25 pm »
En tredje årsag kan være, at folk begynder at finde andre steder hen for at være på forkant med situationen.

Ja, sådanne debatfora går op og ned.

5643
Almen / Sv: Kontrol med ydre grænser
« Dato: Januar 07, 2016, 08:29:57 pm »
Kors i r...., de fatter da ikke en pind af hvordan man tænker i resten af verden.

Hvis de får penge for at tage dem tilbage kommer der da først gang i trafikken. Så bliver de sendt i bundter fra hele den 3. verden.

EU har lige givet Tyrkiet 23 millioner kroner for at holde flygtninge i Tyrkiet. Jeg tror der grines svedent i de små tyrkiske hjem.

Og Libyen er mange steder IS kontrolleret. De bliver også glade for alle de moderne våben de kan få for EU-gysser. Og når de så kan voldtage hjemvendte flygtningekvinder, bliver det en ren win.

5644
Religion-& Filosofi / Sv: Islændinge gruppe-amok på sygehus.
« Dato: Januar 07, 2016, 07:35:04 pm »
så skal de være 3 betjente om hver araber.

Den tror jeg nu ikke på.
 Efter hvad jeg hører skulle lige mange af hver være mere end rigeligt, så bliver de til hylende kyllinger. Det bekræfter Israelere og Kurdere gang på gang. Men det kræver selvfølgelig de skal være nogen lunde lige mange.

Ja, kyllinger er de når de ikke er i flok. Giv mig bare sådan en araber, bagbundet med gaffatape og en knippel .....................................

5645
Almen / Sv: Kontrol med ydre grænser
« Dato: Januar 07, 2016, 07:32:10 pm »
Luft, luft, luft. Nu er Den Korte Avis også på færde med gode ideer.

http://denkorteavis.dk/2016/kontrollen-med-eus-ydre-graense-for-lidt-og-for-sent/

De lande som flygtninge kommer til Eurpa fra, skal købes eller presses til at lukke for adgangen til havet, og til at tage flygtninge retur.

Hmmmmmm......... det eneste land der kan presses er måske Libyen. Resten af landene i regionen, lader sig ikke presse.  De lande der købes, vil få sig nogle store Mercedeser og ellers gøre alt for at komme af med flygtningene.

Udvise dem fra store EU flygtninge lejre? Alle lande har flygtninge nok i forvejen, så de vil takke nej. Og flygtninge der udvises til Libyen vil lide en krank skæbne.

5646
Almen / Sv: Kontrol med ydre grænser
« Dato: Januar 07, 2016, 07:22:54 pm »
36 døde flygtninge er døde og skyllet op på strandene ved Middelhavet, på en dag. Billede med døde flygtninge og turisternes parasoller i baggrunden. Sådan noget bliver der mere af med akærpede "ydre grænser".

http://www.dagbladet.no/2016/01/05/nyheter/utenriks/tyrkia/migranter/krig_og_konflikter/42637121/


5647
Almen / Sv: Kontrol med ydre grænser
« Dato: Januar 07, 2016, 07:18:06 pm »
Det med grænsekontrol det er da nok det mest ekskluderende man kan gøre. Verden er fuld af stakkels mennesker, som vi i vesten bomber og dræber i deres hjemlande. SÅ er det så sandelig også vores ansvar at tage godt imod dem her. Ellers skulle vi nok lige have overvejet det med bomberne en ekstra gang.

Jeg skriver også gang på gang, at vi ligger som vi har redt, med flygtningestrømmen. Men nu er det Assad-styret der bomber og dræber i Syrien.

5648
Politik / Sv: Tyskland beriges med "forbrydelser af en helt ny dimension"
« Dato: Januar 07, 2016, 07:16:27 pm »
Hold da op, hvor er det tarveligt at fremstille dette som om, der skulle være et generelt problem med den gruppe af mennesker. Hvordan ved I overhovedet, hvor de kom fra? Det kan I ikke se, og I var der slet ikke.

Nu beskrives opløbet som bestående af folk af nordafrikansk og arabisk herkomst.

Og ingen andre end muslimer kan finde på sådan noget.

Citér
Sådan en opførsel har intet med Islam at gøre, ...................................

No-True-Scotsman-fejlslutning.

https://da.wikipedia.org/wiki/Ingen_sand_skotte

5650
Fri Debat / Sv: Marius Youbi er nu udvist fra Danmark
« Dato: Januar 07, 2016, 02:30:35 pm »
Ja det har du ret i. Men nu er Danmark et sygt samfund og vi kan åbenbart ikke gøre noget ved det, andet end at konstatere vi er det mindst syge land i verden !!

Hvad vil du gøre? Udstede opholdstilladelser efter smagsdomme? De sympatiske får opholdstilladelse og dem vi finder usympatiske skal udvises?

Lighed for loven - tak.

5651
Fri Debat / Sv: Voldtægt/voldtægtsforsøg hver tredje dag i Tyskland
« Dato: Januar 07, 2016, 02:28:37 pm »
Derfor er deres politi også langt mere forsigtige, høflige, undskyldende og tilbageholdende men også mere hjælpsomme end noget andet politi i hele Europa. Somme tider lidt for meget.
Især når man sammenligner med det brovtende, højrøvede politi med herrefolks-mentalitet man møder i visse andre Europæiske lande.

Så kom du bare til Bayern. Politiet der er karle for deres hat. Ikke at jeg har været der og erfaret, men set det i TV. Der er tæsk efter noder, hvis man kommer på tværs.

Om natten er politiet i Tyskland meget aktive i gaderne og stationerne - efter druk og hjemløse. Uha, i Flensburg kører der en politibus forbi en hvert andet minut - næsten.

5652
Almen / Sv: Alt sammen gætterier
« Dato: Januar 07, 2016, 02:22:11 pm »
Det er altså rent gætteri ligesom antallet der kommer fra Syrien blandt landevejs vandrerne, som ikke engang er registrerede nogen steder.

Aner det ikke. Der er meget få der kommer over den dansk-tyske grænse på deres flade fusser, for så havde det været synligt. Der kommer nogen med færgerne over Østersøen. Så må de komme med tog og det har der også været en del skriveri om. Jeg har selv set det på Kolding Station, når passagererne sydfra stiger ud.

Beklager jeg ikke kan komme med fakta. Bare indtryk.

5653
Almen / Sv: Kontrol med ydre grænser
« Dato: Januar 07, 2016, 02:17:52 pm »
Nej folk flygter ikke uden grund, spørgsmålet er hvad grunden i virkeligheden er ?

Du ville også selv helst blive hjemme under forhold du kender. Årsagen til flugten er at de synes selv, det er det bedste valg. Ikke noget let valg.

Citér
Først skriver du at det er opfyldelsen af den gamle kommunistiske drøm om jordens fattige, der skal rejse sig, og fordele kapitalisternes goder i mellem sig.

Nej, det skriver jeg bestemt ikke. Konstaterer bare at nu har vi fået konsekvensen af globaliseringen og den globale ulighed at mærke.

Citér
For mig ser det ikke ud som om det kun er kapitalisterne invasionstropperne er ved at plyndre, det ser mere ud til at være almindelige mennesker det går ud over, pensionister, taxachauffører, angreb på politi og hospitaler, voldtægter og vold mod sagesløse, - ja selv mod kommunister.

Ja, det er jo ikke de velbjergede det ramme i første omgang.

Citér
Det kan vel heller ikke være "krigen" de flygter fra, efter som det kun er en lille del af dem der kommer fra krigshærgede områder.

De flygter fra vold og elendighed. I et andet indlæg var en artikel inde på at flugten fra Syrien var en følge af klimaforandringerne. Og det kommer vi til at se mere til. Iøvrigt er Syditalien og Sydspanien også ramt af tørke. Så kommer de også snart derfra.

Citér
Invasionen i Europa er et stort plyndringstogt og ikke andet og resultatet bliver næppe nogen kommunistisk revolution.

Nejda, det bliver et overbefolkningshelvede. Men for den enkelte flygtning er det håbet om en bedre tilværelse der er drivkraften. Social sikkerhed og en fremtid og en uddannelse for deres børn. Virkeligheden indhenter dem. Det så vi nytårsaften i Köln. De er enlige mænd og de få kvinder der er, er grimme som noget fra helvedes dybeste slugter og må ikke for de 300 fætre. De håber på at komme i lag med lyse vantroende kvinder. Det synes de vantroende kvinder ikke og så har vi balladen.

Citér
Til gengæld ser det ud til at Europa trænger til det der er ved at ske. At den dekadente, naive og enfoldige sociale livsform Europæerne har tillagt sig, ikke er holdbart i den store virkelige verden, der nu også indhenter Europas søvngængere.

Sådan cirka har jeg det også. Vi ligger som vi har redt.

Jeg har bare intet bud på hvad der skal gøres ved det.


5654
Religion-& Filosofi / Sv: Islændinge gruppe-amok på sygehus.
« Dato: Januar 07, 2016, 01:57:19 pm »
Her et youtube klip af nogle muzzere der overfalder en kvindelig læge i England. Jeg kan ikke bekræfte hvad det er.

https://www.facebook.com/Mr.Facebrooks/videos/905397622908005/

Undskyld for Youtube link, men jeg skriver hvad det er man kan se.

5655
Fri Debat / Sv: Voldtægt/voldtægtsforsøg hver tredje dag i Tyskland
« Dato: Januar 07, 2016, 01:53:12 pm »
De vil nok reagere på samme måde som alle andre lande der er udsat for det samme.

Højrefløjen bliver stærkere.

Måske, men indtil videre ser det ikke for godt ud. Ved den sidste demo for at lukke grænsen ved Kruså, kom der ca 50 deltagere mens 1100 havde meddelt deres deltagelse på Facebook. Kyllingehøge.

Og så blev demonstrationen afholdt ud for Bingohallen i Kruså - af alle steder i verden.

Sider: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 487