Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 410
31
Mandehørmen / Sv: Hvornår er en krænkelse en krænkelse?
« Dato: Januar 11, 2018, 03:14:24 pm »
Politisk Ukorrekt. Kunne du godt tænke dig at sexkrænke noget mere? Eller hvad er problemet?

32
Politik / Den Anti-røde regering er klar.
« Dato: Januar 11, 2018, 02:33:54 pm »
Und dann bekommen wir

die perfekte Gesellschaft

Selvfølgelig skal Anti-rød selv være diktator. Og Phil skal være finansminister der ordner finansloven ved at gå ned på stranden og finde nogle konkylier.

Lysje skal både være justits- integration- og socialminister. Midlerne til indsatsen på socialområdet fås fra Phils konkylier, der sikrer at ældre får mad fra gourmetrestauranter og skiftet ble i et weg.

I Anti-rød-land skal der jo også være frygt i befolkningen, så mon ikke Licensnægteren kan blive Frygtminister. Licensnægteren kan godt li' Duterte så mon han ikke kopierer noget derfra.

33
Nogen der vil oversætte hvad Anti-rød snakker om? Tråden drejer sig om en arbejdsom somaler, og nu snakker Anti-rød om noget med Kabul.

Der bliver vist styr på talerstolen i parlamentet i Anti-rød-land.

34
De gamle fik hjemmehjælp, 2-3 timer dagligt - i dag får de 15 minutter hver 3. uge... med mindre de skal have personlig pleje.

Ja, og hvorfor tror du der er denne tilbagegang. Fordi de er dumme, grimme og lede i det offentlige system.

35
Vi bliver ældre - ja, men vi er mere aktive / friske i dag, end i gamle dage, mange bliver 90 - 100 og over, men ordner deres have - kører bil m.m.  vi har ikke så mange plejekrævende i dag !

Der er nok mange flere på plejehjem i dag end der var for 40 år siden. Der er også mange flere der får hjemmehjælp, hjemmepleje mm end for 40 år siden.

Du nævnte at der er nogen der burde have invalidepension. Ja, mit skøn er at der er mindst 200 000 der skulle have invalidepension. Mange af dem der går som arbejdsløse, er i en fysisk eller mental tilstand, så de aldrig vil komme til at bestride et arbejde og burde have førtidspension.

[/quote]Jeg går ikke ind for skattelettelser og det er også droppet igen, der var ikke flertal for det.[/quote]

For at de sociale forhold skal være OK, så ville det kræve en skatteforhøjelse. Men det er ikke den vej vinden blæser. Regeringen har lige nedsat afgiften på luksusbiler.

36
Politik / Sv: Hvad er kapitalistisk?
« Dato: Januar 11, 2018, 04:30:15 am »
Trumps mur er for at holde indtrængere ude, - ikke for at holde sine egne borgere indespærret, - der er ingen Amerikanere der bliver skudt i ryggen hvis de vil ud af landet.

Begge mure er for at begrænse menneskers bevægelsesfrihed. Siger man ikke, at under kapitalismen er der frihed?

Og siger Skriften ikke, nærmere bestemt Jeremias Bog, ikke at alle skal måles efter de samme mål og vægt? En mur er vel en mur, uanset hvor meget, eller hvor lidt sympati man har for dem der bygger den.

Det har ikke noget at gøre med sympatien for dem der bygger den, men formålet med muren.

Det er en smagsdom.

Citér
Den kapitalistiske frihed er også friheden til selv at vælge hvem man gider/ønsker at være sammen med og hvem ikke.

Mexicanerne vil gerne være sammen med amerikanere. Det må de ikke, så de har ikke frihed til at bestemme hvem de vil være sammen med.

Afrikanske flygtninge over Middelhavet vil gerne være sammen med europæere, men det må de ikke.

At bestemme hvem man vil være sammen med, indebærer at man er den der har køllen.

Citér
Der er i mine øjne stor forskel på at bygge en mur for at holde uvedkommende ude fra sin parcel, og så på at spærre sin egen befolkning inde bag en.

Størstedelen af menneskeheden er spærret inde af deres omstændigheder. Især økonomiske. De har ikke råd til at rejse nogen steder, og de andre vil ikke have dem.

Citér
Ham Jeremias kender jeg ikke, er det en af dine venner ?

Han skrev Klagesangene.

http://www.bibelselskabet.dk/brugbibelen/bibelenonline

Må være noget for dig. Fandens så ofte man som ateist, skal minde kristne om hvad der står i biwlen.

37
Debat om debatten / Sv: 77 gæster kl. 1 om natten? Arh, mon dog?
« Dato: Januar 11, 2018, 04:08:47 am »
Det rager ikke dig.

38
Politik / Sv: Det vil altid være problematisk
« Dato: Januar 11, 2018, 04:07:15 am »
Jeg påpeger misforholdet, - jeg hylder det ikke.

Hvilket misforhold? At der skal være balance i statens budget?

Citér
Hvem stjæler pengene og bruger dem på hvad ?

Det er Folketinget der laver finansloven. Så regulært som noget kan være.

Men der er nogen liberalister der snyder og anbringer pengene i skattely. Det er de eneste jeg kan få øje på, der stjæler.


39
Fri Debat / Sv: Det ender sandsynligvis med en verdensregering
« Dato: Januar 11, 2018, 03:55:06 am »
Men det ideelle, - at menneskene nogen sinde skulle kunne finde ud af at leve i fred med hinanden og lade kommunisterne være kommunister, nazister være nazister og kapitalister være kapitalister men på hver sin parcel, ......................

Kapitalister kan ikke være kapitalister på deres egen parcel. At være kapitalist indebærer at der er nogen at udbytte og generere deres profit.

40
Fri Debat / Sv: Det ender sandsynligvis med en verdensregering
« Dato: Januar 10, 2018, 11:52:42 pm »
Det er den vej udviklingen går


Citér
Der er derfor grund til at tro, at det hele ender med en verdensregering, selvom den ikke er lige om hjørnet. Mantraet er: stort er godt - men det er ikke noget, som altid er demokratisk bestemt.

Både og. Den del af verden der har haft den græske tanke, rennaisansce, reformation, oplysningstid og borgerlige omvæltninger - ja. De forenes, men det er også lande der er rationelle, på en måde. Men resten af verden - nej.

I vor del af verden er vi vant til at en regering er nogen der tager sig af et lands og en befolknings ve og vel. Men sådan er det ikke i resten af verden. Der er en regering nogen der tager sig af politi og militær, først og fremmest.

41
Politik / Sv: Hvad er kapitalistisk?
« Dato: Januar 10, 2018, 03:57:40 pm »
Trumps mur er for at holde indtrængere ude, - ikke for at holde sine egne borgere indespærret, - der er ingen Amerikanere der bliver skudt i ryggen hvis de vil ud af landet.

Begge mure er for at begrænse menneskers bevægelsesfrihed. Siger man ikke, at under kapitalismen er der frihed?

Og siger Skriften ikke, nærmere bestemt Jeremias Bog, ikke at alle skal måles efter de samme mål og vægt? En mur er vel en mur, uanset hvor meget, eller hvor lidt sympati man har for dem der bygger den.

42
Fra medierne / Sv: Det er da statistik mand
« Dato: Januar 10, 2018, 03:53:15 pm »
Carlo laver også sin egen statistik - men han har ikke rejst så meget, som en sømand har - så han bruger billeder som kildemateriale i sin egen helt private statistik.

En statistik. 100 % af de tyverier af handicappedes el-scootere, der er på Vestegnen, begås af muslimer.

43
Fra medierne / Sv: Det går du vist højt op i,
« Dato: Januar 10, 2018, 12:13:00 pm »
Samfundet bør opstille sikkerhedsnet, der helt neutralt og uden særinteresser varetager en persons ret til at leve som han vil, indenfor ens regler der gælder alle.

Wir wollen die totale Freiheit!

44
Politik / Sv: Det vil altid være problematisk
« Dato: Januar 09, 2018, 03:59:14 pm »
Det er de færreste lande der slet ikke har noget "offentligt" system, ............

Det eneste land i verden der ikke har noget gratis offentligt hospitalsvæsen er USA.

Her i Thailand er der også offentlige hospitaler, men lægerne er dårligt lønnede, får procenter af den medicin de udskriver. Jeg skal med min bekendte derhen i morgen. Hun er helt sikkert blevet medicinforgiftet.

Citér
Men desværre begynder det førhen så velfriserede Europa at ligne det mere og mere, der kommer flere og flere hjemløse der bor på gaden, de ældre bliver ikke passet og på hospitalet skal personalet til at have rulleskøjter for at nå det hele og man hører om flere og flere der end ikke har de mest basale fornødenheder. Burde det ikke gå den anden vej ?

Et land kan udmærket være rigt og befolkningen ludfattig, jeg syntes ikke man ligefrem kan kalde danmark et rigt land længere, befolkningen er så vidt jeg kan se ude i en voldsom nedtur på grund af besparelser, og det er ikke fordi indtægterne er blevet mindre - det er verdens højest beskattede land, - men politikerne har åbenbart besluttet at pengene hellere skal bruges til noget andet i dag og det er nok der uenigheden begynder.

I det ene afsnit beklager du de dårlige forhold. I det næste Danmarks skatter. Skal du ikke i kirke på søndag. Det er nemlig der man hykler.

45
Politik / Sv: Hvad er kapitalistisk?
« Dato: Januar 09, 2018, 03:36:54 pm »
Ja, Kommunisterne plejer jo at kunne klare sig med kun et fængsel, - det er så til gengæld hele landet.

Er det nu vi skal minde om den mexicansk-amerikanske grænse og Trumps mur?

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 410