Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 [2] 3 4 ... 410
16
Fri Debat / Sv: Tjah
« Dato: Januar 13, 2018, 05:02:38 pm »
De riges børn er lette at have med at gøre.


17
Fri Debat / Sv: Det er ellers et skoleeksempel på dumhed
« Dato: Januar 13, 2018, 04:54:11 pm »
Det er kun meget dumme personer, som argumenterer sådan: Fordi syriske flygtninge ikke rydder op efter sig selv - så kan der ikke være andre, som ikke rydder op.

Når hele verdrn er ved at gå til i svineri, så er der en der lige pludselig går op i noget på nogle få tusind kvadratkilometer, på en eller anden fjern græsk ø. Ikke særlig intelligent. Men selvfølgelig berigende for nogen der ikke har andet at gå op i

18
Fri Debat / Sv: Kun hvis man VIL misforstå
« Dato: Januar 13, 2018, 07:36:21 am »
De superrige kappes nemlig om at have den største yacht. I fem år havde Abramovich`s Eclipse rekorden som verdens største private yacht, .................

Abramovich er en af de største slyngler. Det koster en nemt livet at stå i vejen for ham. Det er ham der er den største kraft bag Putin.

19
Fri Debat / Sv: Den er da bare så fed
« Dato: Januar 13, 2018, 06:55:35 am »
Dræbersneglen findes i mange forskellige farver, og det kan være svært at skelne den fra den røde eller brune skovsneg.

De har forskellige levesteder.

20
Fri Debat / Sv: Den er da bare så fed
« Dato: Januar 13, 2018, 03:25:19 am »
Du skal ikke diskriminere indvandrersnegle  :bad:

Billedet er ikke en Iberisk Skovsnegl, men en Orange Skovsnegl.

21
Politik / Sv: Hvad er kapitalistisk?
« Dato: Januar 12, 2018, 04:19:43 pm »
Om affald lort og svineri.
Hvem frembringer det?

DR nyhederne viste denne video fra en muhammedaner flygtningelejr i Grækenland.

De sviner fordi så har du noget at gå op i, som forgår mange tusind kilometer herfra, og give lidt kulør i dit ensomme udkantsdanske pensionistliv.

22
Politik / Sv: Hvad er kapitalistisk?
« Dato: Januar 12, 2018, 08:52:30 am »

23
Fordi de skal spare alle steder, også på sygehusene, så det er livsfarligt at ligge der, da de kan blive smittet med stafylokokker f.eks. -- det er hygiejnen  det er galt med - igen er rengøringen for dårlig, på grund af besparelser !

Jada.

Citér
Og hvorfor skal der spares... vi havde ikke alle de muslimer, vi skulle forsørge, i 70 erne / 80 erne.. og så tager politikerne jo selv  - først...  :angry:

Ren propaganda. Der er masser af ressourcer i samfundet. Muslimerne koster småting i det samlede billede.


24
Politik / Sv: Hvad er kapitalistisk?
« Dato: Januar 12, 2018, 08:43:35 am »
Der bor ellers mange hvide i Afrika og også nogen på Filippinerne.

Hvide, som overvejende er af hankøn, bor der kun på grund af deres medbragte gysser. De ville ikke have en kinands chance for at leve der på lokalbefolkningens vilkår. De ville være døde efter få dage.

25
Fri Debat / Sv: Kun hvis man VIL misforstå
« Dato: Januar 11, 2018, 03:21:09 pm »
Nej du "læser" ikke det folk skriver, - du gætter og laver dine egne "fortolkninger" helt ud i den blå luft.

Jeg laver da nogenlunde samme fortolkning som Anklageren.

Citér
Ja, der superrige skaber masser af beskæftigelse til de fattige som ellers ikke ville blive skabt.

Sådan er kapitalismen. De fattige skal trælle for de rige.

Citér
Jeg forstår heller ikke hvorfor arbejderne hellere vil bygge luksusyachter som Serene til de superrige i stedet for skoler og andre mere nyttige ting, - men de ville altså hellere arbejde på Serene.

Fordi det kapitalistiske samfund er så perverst. Selvfølgelig vil folk helst arbejde for den højeste løn. Og kapitalismen er sådan indrettet at de fattige træller for at skabe profit for de rige.

Citér
Det er heller ikke de superrige jeg mener med "os", men vores lille firma og klubben, der jo rent faktisk ikke forærer dem nogen yacht, men skaber job og beskæftigelse til en hel del på og med andre folks yachts.

Du kan leje Serena, det koster kun 1,5 millioner euro - om ugen, Bl.a. Bill Gates har lejet den til en ferie med sin familie.

Det skib er da den ultimative perversitet. Hvorfor sidder jeg her og tænker på at somaliske pirater måske ikke er nogen dårlig ide alligevel. Når de rige er ude at sejle med deres koner eller ludere, eller hvad det lige er i dag, og somaliske pirater fik fat i dem. Det ville være sjovt.

26
Mandehørmen / Sv: Hvornår er en krænkelse en krænkelse?
« Dato: Januar 11, 2018, 03:14:24 pm »
Politisk Ukorrekt. Kunne du godt tænke dig at sexkrænke noget mere? Eller hvad er problemet?

27
Politik / Den Anti-røde regering er klar.
« Dato: Januar 11, 2018, 02:33:54 pm »
Und dann bekommen wir

die perfekte Gesellschaft

Selvfølgelig skal Anti-rød selv være diktator. Og Phil skal være finansminister der ordner finansloven ved at gå ned på stranden og finde nogle konkylier.

Lysje skal både være justits- integration- og socialminister. Midlerne til indsatsen på socialområdet fås fra Phils konkylier, der sikrer at ældre får mad fra gourmetrestauranter og skiftet ble i et weg.

I Anti-rød-land skal der jo også være frygt i befolkningen, så mon ikke Licensnægteren kan blive Frygtminister. Licensnægteren kan godt li' Duterte så mon han ikke kopierer noget derfra.

28
Nogen der vil oversætte hvad Anti-rød snakker om? Tråden drejer sig om en arbejdsom somaler, og nu snakker Anti-rød om noget med Kabul.

Der bliver vist styr på talerstolen i parlamentet i Anti-rød-land.

29
De gamle fik hjemmehjælp, 2-3 timer dagligt - i dag får de 15 minutter hver 3. uge... med mindre de skal have personlig pleje.

Ja, og hvorfor tror du der er denne tilbagegang. Fordi de er dumme, grimme og lede i det offentlige system.

30
Vi bliver ældre - ja, men vi er mere aktive / friske i dag, end i gamle dage, mange bliver 90 - 100 og over, men ordner deres have - kører bil m.m.  vi har ikke så mange plejekrævende i dag !

Der er nok mange flere på plejehjem i dag end der var for 40 år siden. Der er også mange flere der får hjemmehjælp, hjemmepleje mm end for 40 år siden.

Du nævnte at der er nogen der burde have invalidepension. Ja, mit skøn er at der er mindst 200 000 der skulle have invalidepension. Mange af dem der går som arbejdsløse, er i en fysisk eller mental tilstand, så de aldrig vil komme til at bestride et arbejde og burde have førtidspension.

[/quote]Jeg går ikke ind for skattelettelser og det er også droppet igen, der var ikke flertal for det.[/quote]

For at de sociale forhold skal være OK, så ville det kræve en skatteforhøjelse. Men det er ikke den vej vinden blæser. Regeringen har lige nedsat afgiften på luksusbiler.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 410