Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 [2] 3 4 ... 485
16
En anden voldtægtssag jeg ikke har set i medierne, her sakset fra Naser Kaders FB-side. Historien har det hele. En muslimsk han scorer en 13-årig pige og får hende konverteret til islam. Hun får tørklæde på og i deres ægteskab er hun gennemkontrolleret. Senere aftaler hun at mødes med en muslim, og hun bliver voldtaget af to.

Voldtægtsmændene løslades.

https://www.facebook.com/naserkhaderdk/posts/10156457843195996

Snylter- & nasserkultur vi har fået inden for dørene.

17
Videnskab / Sv: Svar til Carlo med moderne kildeangivelser
« Dato: Juli 13, 2018, 04:50:25 am »
Naturligvis er motivationen profit, men det er det smukke ved kapitalismen: Den forvandler egoistisk grådighed til et samfundsgode.

Kapitalismens overforbrug og udplyndring af mennesker og naturens ressourcer, bliver menneskehedens endeligt.Jeg er en gammel mand, så det kommer ikke til at gå hårdt til i min levetid. Men jeg har da en søn på sytten og han kommer til at opleve den ramme alvor i klimaforandringerne i hans levetid.

Citér
Der er så mange ting galt her. For det første har vi også elbusser i danmark, ligesom vi også har offentlig transport generelt. Ja vores toge i hovedstadsområdet har faktisk kørt på el siden 30'erne. Og nu skal elbusser generelt også have veje, broer og tunneler for at fungere. Disse veje, broer og tunneler bliver i høj grad sponsoreret af afgifter på private biler. Skak mat.
Det ved jeg nu godt. Vi er fuldstændigt i privatbilismens vold.

Citér
Men jeg vil da give dig ret i én ting: Det eneste der står i vejen for din socialistiske utopi er at de fleste mennesker ønsker noget andet og er motiveret af andre ting.

Jeg har ingen socialistisk utopi. Jeg konstaterer bare: sådan er kapitalismen.

18
Altså, hvis der ikke står "etnisk dansk" som beskrivelse af gerningspersonen, så kan du roligt gå ud fra, at der er tale om kulturberigere  :happy:

Det gør I da altid.

Når der er noget flok, så kan vi gå ud fra det er muslimer.

19
Fra medierne / Sv: Muhammed - en skrap mundfuld for nordens bløde mænd
« Dato: Juli 13, 2018, 03:57:56 am »
Jeg er lige så ligeglad med muslimernes kønsliv, som jeg er med deres religion - men du kan selvfølgelig interessere dig for dét, som giver mest mening i dit liv  :smile1:

"Muhammed - en skrap mundfuld for nordens bløde mænd", lyder lidt fascistisk i mine ører.

Jeg boede engang et sted hvor der var meget lydt. Naboen var en pige på omkring 20 og hun tog nogle gange en flok muslimske hanner med op til at pule sig. Det kunne være jeg skulle lægge et ord ind hos hende for at du også kan være med.

Så kan I være syv om hende!

Muslimernes kønsliv? Når man ser hvad der kommer ud af det.20
Fra medierne / Sv: Muhammed - en skrap mundfuld for nordens bløde mænd
« Dato: Juli 12, 2018, 04:50:53 pm »
Jeg bad dem om at skrubbe af

- så kom der 299 fætre, brødre og onkler, med knyttede næver - og pakkede jeg sammen.

 :tatice_03:

Kunne du ikke, ved lejlighed, spørge Homofaber om hvordan de muslimske hanner får den op at stå overfor disse hæslige muslimske kvindelige hyl. Jeg ved godt at emnet hører under privatlivet, men man undrer sig nogle gange.

Din kone interesserer mig ikke mere. Min tilbøjelighed går mere i retning af velbeslåede tyske kvinder. Når jeg ser deres bankbog, kommer den op at stå, uanset hvordan de ser ud. Og de skal helst være gifte.

21
Fra medierne / Sv: Gæt en religion.
« Dato: Juli 12, 2018, 04:25:56 pm »
Her hvor jeg bor på landet er der de seneste par år opstået en tendens til unge, der også ligger og drøner rundt på deres scootere og knallerter. De larmer og kører på græsplæner. Politet gør heller ikke noget. De er dog alle hvide og har bumser med dun på hagen. De er tydeligvis blevet islamiseret og har lært af muslimerne, at knallerter er et effektivt våben til at islamisere landet. For unge i Danmark har jo aldrig ligget og kørt på knallerter og tunet dem.

Jeg ville intet problem med at sige til dem at de skulle dæmpe sig ned. Uden at der omgående står 299 fætre, brødre og onkler med deres næver.

Der har været tilfælde i DK, når sådan noget har forekommet, med hvide danskere, og at de lokale har organiseret sig selvtægtsagtigt og gjort noget ved det. Prøv at køre på knallert i Herfølge.

22
Politik / Sv: Økonomien i Rusland klarer sig rigtig godt under Putin
« Dato: Juli 12, 2018, 03:11:06 pm »
Hvordan Putin fabrikerer konflikt mellem lande. Her mellem Polen, Ukraine og NATO.

http://observer.com/2018/07/putin-conflict-poland-ukraine-nato/amp/?__twitter_impression=true

Fra russisk side har der også været orkestreret en konflikt mellem Ukraine og Ungarn, da der er et ungarsk mindretal i Ukraine. For nylig har Grækenland udvist russiske diplomater fordi de havde forsøgt at bestikke til konflkt mellem Grækenland og Makadonien. For at hindre Makadoniens tilnærmelse til EU og NATO.

http://www.tagesschau.de/ausland/griechenland-russland-105.html

Også i Tyskland forsøgte Rusland sig med at orkestrere konflikt mellem tyskerne og muslimerne på grundlag af en opdigtet voldtægt.

http://www.spiegel.de/panorama/justiz/angebliche-vergewaltigung-in-berlin-russisches-manoever-a-1074024.html


23
Politik / Sv: Tjah
« Dato: Juli 12, 2018, 02:44:37 pm »
Tror du ikke, at journalisten har røget fy-tobak? - eller - at han ikke har rent mel i posen?
Jada, jeg har heller ikke tillid til en sådan enkelt meningsmåling. Desto mere som det virker det komplet ulogisk at der skulle være øget opbakning til brexit.

24
Fra medierne / Gæt en religion.
« Dato: Juli 12, 2018, 02:17:58 pm »
Nogle gange behøver vi slet ikke få etniciteten oplyst. Vi kan selv regne det ud, især når der er flokmentalitet.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-07-12/-Bad-ung-mand-om-at-stoppe-larmende-scooter-om-aftenen-Det-kom-han-til-at-fortryde-2481773.html

Forbandede foragtelige ...........

Nogen mener at vi da bare kan leve som vi plejer. Men jeg har altså også stået i situationer med larmende scootere, hvor jeg egentligt kunne tænke mig at be' dem dæmpe sig ned. Men hvis jeg gjorde det, ville der omgående stå 299 fætre, brødre og onkler, med beredte næver. Viser erfaringerne. Nu også i ovennævnte artikel.

25
Nu har du oprettet tre tråde om den samme sag.

26
Politik / Sv: Recep Tayyip Erdoğan er en anden af Trumps favoritter
« Dato: Juli 12, 2018, 10:58:31 am »
Trump har sin helt egen måde at tale på som præsident.

Nu bliver det kringlet. Hvis man ikke kan regne med hvad han siger, hvordan skal man så vide hvad han mener?

27
Videnskab / Sv: Nu skal I se.........
« Dato: Juli 12, 2018, 09:47:20 am »
Licensnægter, hvad siger du til indholdet af artiklen?

At gå efter budbringeren frem for budskabet er taberagtigt. Det må da sige dig noget at der er mest opslutning om Trump i områder hvor brug af opiater er størst.

28
Politik / Sv: Recep Tayyip Erdoğan er en anden af Trumps favoritter
« Dato: Juli 12, 2018, 08:11:02 am »
Du er klar over at det er sådan Trump snakker og at han spiller lidt skuespil nogen gange?

Nej, det var jeg ikke klar over. Og det er heller ikke præsidentembedet værdigt.

29
Politik / Sv: Brexit er endt i ren kaos
« Dato: Juli 12, 2018, 04:25:20 am »
Jeg gik og troede at britterne ville få bondeanger når de så realteterne i øjnene. Men nej! De er blevet endnu værre brexit'ere.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5936053/Now-Britons-want-leave-EU-nearly-15-increase-referendum-survey-claims.html

30
Videnskab / Sv: Til gengæld er Tesla ved at komme op i gear
« Dato: Juli 12, 2018, 04:00:14 am »
Tesla er nu nået op på at producere 5.031 af model 3s om ugen

Klimahykleriet skriger til himmelen.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 485