Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 [2] 3 4 ... 562
16
Samfund- & Kultur / Sv: Danmark har den laveste middellevealder i Vesteuropa
« Dato: December 09, 2018, 08:32:09 pm »
“The Japanese eat very little fat and suffer fewer heart attacks than the British or the Americans. On the other hand, the French eat a lot of fat and also suffer fewer heart attacks than the British or the Americans.

The Japanese drink very little red wine and suffer fewer heart attacks than the British or the Americans. The Italians drink excessive amounts of red wine and also suffer fewer heart attacks than the British or the Americans.

Conclusion: Eat and drink what you like. It’s speaking English that kills you.”

17
Mentalt minder du om noget der er kravlet ud under en sten.

18
Hvad rager tyske "sex"-klubber os? Jeg er da stødt på disse tyske "sex"-klubgængere i Thailand. De minder mest om noget der er kravlet ud under en sten. Og der foregår ingen sex der. Det er værre end noget der foregår i en stald.

Klamt! Klamt! Klamt!

Men når det interesserer dig, så er det måske fordi du selv er kravlet mentalt ud under en sten?
19
Nu er Reformskifteren igen så klam at det er til at brække sig over.

20
Fri Debat / Sv: DE GULE VESTE I DANMARK, - og resten af europa
« Dato: December 09, 2018, 08:03:08 pm »
Jeg har set en hel del interviews med franskmænd idag på diverse udenlandske TV-kanaler. De seneste afgifter på brændstof vil Macron åbenbart nu stille i bero. Men de var kun toppen af isbjerget. For der er også tidligere kommet masser af forringelser af arbejderklassens og middelklassens økonomi, mens de rige bare er blevet friholdt. Dette vil de ikke finde sig i mere, fordi alle deres penge nu går til faste udgifter.

Det er sikkert rigtigt. Men demonstrationer er under højreorienterede paroler. Demonstrationerne rettes ikke mod Frankrigs priviligerede. Hvis FRankrige regering giver efter, vil det starte en nedadgående spiral, for snart vil der komme flere demonstrationer med krav om mere fra statens side.

21
Fri Debat / Sv: DE GULE VESTE I DANMARK, - og resten af europa
« Dato: December 09, 2018, 07:57:09 pm »
Hæhæ, med hensy til detat demonstrere: vi havde tidligere debatkarlen Webhamster herinde. Han var ret til højre, men havde både viden og humor. Han var befalingsmand ved FN's fredsbevarende styrk i Kosovo.

Han fortalte at han engang styrede sin pansrede mandskabsvogn, med 105 kilometer i timen, direkte mod en flok demonstrerende serbere i Kosovo. Han fortalte ikke om det hjalp, men den lokale Jomfru Marie har nok modtaget mange taksigelser efterfølgende.

Måske en ide til at få De Gule Veste til at makke ret?


22
Så, nu fik jeg lige en PB fra Formskifteren. Unødvendigt at nævne, at jeg har slettet den ulæst.

Og min FB-væg slap indtil videre. Jeg frygtede ellers et hestearbejde med at slette.

23
Mandehørmen / Sv: Vi kan da gøre det selv
« Dato: December 09, 2018, 07:08:19 pm »
Du har jo planlagt, at ødelægge DD sammen med PJ-banden ligesom SOL'en blev det.
PLANLAGT ja. Det er lige ordet.

For PJ var det ikke hensigten. Det blev bare konskvensen. PJ vill bare høste noget medynk over sin tabte sag.

Vi har jo også Snemanden her, som kan være irriterende. Men for ham er målet at han vil være "Konge Af Debatten" og stå oppe på balkonen på sit slot og kaste debatlunser med til sine undersåtter.

Jeg bemærkede Formskifteren på SOL, men gad aldrig læse det og der var kun meget få der deltog i det. Harmløst.

Men da han kom herover begyndte han at blande repitlerier ind i alle mulige tråde. Så er der tendens til at tråden stopper.

Så begyndte han på sit profilgnaskeri. Da fornemmede jeg, og vist også Tørresnoren, at der stak noget seksuelt betrængt under. Det blev bekræftet da han begyndte at poste sex-tråde. Som jeg aldrig læste, fordi de var for klamme og ligegyldige. Og han virkede seksuelt forkrampet. Det klamme festod i at hun udstillede sin egen forkrøblethed.

Men nu skal forummet køres i sænk, med hensigt.

24

Man kan selvfølgelig argumentere for, at du da skam holder gryden i kog ved at deltage i Krønge-trådene. MEN her er mit argument, at hvis krøngerne vil skrive om PJ, så gør de det alligevel.

Krøngerne rager ikke dig - overhovedet.

25
Fri Debat / Sv: Phil bliver ret ensom på barrikaderne
« Dato: December 09, 2018, 06:01:16 pm »
Vi må håbe det breder sig.

Men tåregassen er klar og danskerne har tidligere lånt vogne med vandkanoner af tysk politi. Og kan gøre det igen.

Også er der gummikugler, som er meget effektivt mod den slags. Dem ved jeg ikke om dansk politi har endnu.  Men de kan hurtigt få dem, så det ikke breder sig.

- og der kan skaffes plads i fængslerne til de voldelige terroristtyper  :yes:

Ikke at danskerne vil deltage :smile1:
Der er lang vej endnu for dem, men de kan skabe en hulens ravage. God ide at holde fænglserne i beredskab.

26
Fri Debat / Sv: DE GULE VESTE I DANMARK, - og resten af europa
« Dato: December 09, 2018, 04:49:48 pm »
Vi må håbe det breder sig.

Men tåregassen er klar og danskerne har tidligere lånt vogne med vandkanoner af tysk politi. Og kan gøre det igen.

Også er der gummikugler, som er meget effektivt mod den slags. Dem ved jeg ikke om dansk politi har endnu.  Men de kan hurtigt få dem, så det ikke breder sig.

27
Fri Debat / Sv: DE GULE VESTE I DANMARK, - og resten af europa
« Dato: December 09, 2018, 04:42:10 pm »
Problemet er jo, at ballademagere ofte slutter sig til sådanne demonstrationer. Så selvom det primært var en protest mod højere afgifter på brændstof til biler, så sluttede anarkister og folk fra det yderste højre (Le Pen) sig også til demonstrationen.

Jeg har det kun andenhånds og ved ikke hvor signifikant det er. Ukrainsk efterretningstjeneste overvåger demonstrationerne med fotogenkendelses programmere. Og russisk kyndige kan høre mange af demonstranterne tale russisk.

Muscovy har tidligere betalt voldelige, betalte agent provokatører. Massivt i forbindelse med Maidan-opstanden.

Der er ingen tvivl om at fransk efterretningstjeneste er oppe på dupperne for at finde ud af hvem der hælder benzin på bålet.

28
Vi har tidligere været inde på at "Krøngerne" skulle filmatiseres. Det Reptilformatoren også. I filmen ville der være en masse lækre damer, som han ikke får. Det ville være sørgeligt. Og så ville det meste af filmen mest være en gut der sidder bag et tastatur. Ikke underholdende og langtrukkent. Et par syggelscener ville der også være, men ikke nok til at peppe filmen op.

29
Så hvis vi hypotetisk forestiller os, at jeg sluttede fred med Carlo eller Tørresnoren, ............................

Vi er da pisseligeglade med dig og dit tyndskid i fingrene. Men du får ikke og vil aldrig få.


30
Politik / Sv: Så, nu blev det blodigt.
« Dato: December 09, 2018, 02:16:29 am »
Muscovy har sendt en mystisk satellit op, ingen ved hvad er til. Det giver mistanke, da de ikke selv har meddelt noget, som de plejer.

https://www.iflscience.com/space/russia-appears-to-have-secretly-launched-a-mysterious-object-into-orbit/?fbclid=IwAR0Vou-Mx9mjGHFOsvBdy-Ko64h2Ibq90UvUd4hbVJBI70KetpZw4VhRQaU

Sider: 1 [2] 3 4 ... 562