Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 34
421
Religion-& Filosofi / Den høje kristne moral, ak ja .............
« Dato: Marts 18, 2015, 09:32:54 pm »
Se her hvordan kristendom skævrider samfund


422
Alt det andet / Vi ateister raser nu
« Dato: Februar 25, 2015, 08:17:07 pm »

423
Tant og fjas / Et råd nogle her skulle have fulgt
« Dato: Februar 21, 2015, 08:29:49 pm »
Eller rettere deres forældre

 

424
Reklamer / Hjælp til Ukraines børn og flygtninge
« Dato: Februar 20, 2015, 03:22:09 pm »
Hjælp Ukraines børn og flygtninge.

Der er en kritisk situation for flygtninge og børn i Ukraine i øjeblikket. En million mennesker er flygtet fra krigen i Østukraine. Nogle frivillige er i Ukraine i øjeblikket og de spørger meget presserende efter varmt tøj, mad, bleer og babymad. Der er samme situation i alle ukrainske byer.

Vi samler al slags varmt tøj til voksne og børn. Vi er særligt interesserede i soveposer. Vi leder efter vinterundertøj og varmt tøj til vores soldater, vi samler tøj, puder og dyner til sårede soldater på hospitalerne. Vi vil gerne give økonomisk hjælp til dem, der er blevet invalide som følge af krigen, vi samler penge til familier, der har mistet deres far...

Vi takker for alt, der er med til at varme og styrke det ukrainske folk

Der er nu kommet nogle opsamlingspunkter rundt omkring i Danmark, hvor man kan indlevere ting man kunne have lyst til at bidrage med.

Her er adresserne

http://www.hjub.dk/toejindsamling-faste-indleveringssteder
425
Alt det andet / Den rationelle debats ti bud
« Dato: Februar 18, 2015, 06:23:42 am »

426
Tant og fjas / Min samfundsnytte
« Dato: Februar 18, 2015, 12:08:46 am »
Liberalisterne er sure over politiets nye fotovogne. De siger det sjældent direkte, men det skinner igennem at de er kede af at de skal overholde færdselsloven.

De har oprettet tjenester der skal advare liberalister i bil om fotofæller. Liberalister er nemlig heller ikke kede af at sidde og tjekke mobil under kørslen.

Nå, men det har jeg besluttet mig til at få noget sjov ud af. Jeg har oprettet nogle profiler på advarselstjenesterne der giver falske oplysninger om "fotofælder". Dvs oplyser om massevis af fotofælder, hvor der slet ikke er nogen.

Det er virkeligt samfundsnyttigt. Det får liberalisterne til at nedsætte farten og spare landet for import af brændstof til biler og import af biler fordi de lavere hastigheder slider mindre på bilerne + sparer noget på værkstedsudgifter. Men den vigtigste samfundsnytte er at det giver færre ulykker og udgifter til hospitalsindlæggelser og hos forsikringsselskaber.

Jeg er rigeligt min efterløn værd

427
Alt det andet / Islam forklaret
« Dato: Februar 17, 2015, 01:49:13 pm »
Nu er jeg ikke for at starte en ny islamtråd, men den her rammer præcist hvad vi er oppe imod og hvorfor den islamiske indvandring kan blive et alvorligt problem for os, hvis vi ikke tager os gevaldigt sammen hvis vi ike kal blive trukket ned på deres niveau. En kuwaitisk imam forklarer det selv

https://www.facebook.com/video.php?v=10152611339748143&fref=nf


428
Almen / Ikke noget terrorangreb
« Dato: Februar 17, 2015, 02:50:18 am »
Nemlig. Et terrorangreb har et politisk mål og der er organisation bag.

Her var der intet politisk må. Altså en kriminel handling. Desuden var der ikke nogen organisation bag. Højst et par stykker der har  været involveret i at skaffe ham et våben, men de har troet at det skulle anvendes i bandekrig. De havde ingen anelse om hvad han ville bruge det til.

Så dæmp dog alt det vilde hysteri i offentligheden og i medierne. Det er helt ude af proportion i forhold til hvad der reelt er sket.

429
Almen / Sådan er kapitalismen
« Dato: Februar 15, 2015, 09:19:37 pm »
I Grækenland går hvert fjerde skolebarn sultent i skole.

http://ipad.dagbladet.no/2015/02/13/kultur/meninger/ideer/helgekommentaren/lordagskommentaren/37693395/

En lille overklasse har plyndret Grækenland, ligesom de plyndrer så mange andre lande. Men sådan er kapitalismen.

De nationale parlamenter kan hverken gøre fra eller til, for plyndringsgodset flyder over landegrænse med nogle museklik.

Vi har hidtil ligget nogenlunde lunt i svinget i de skandinaviske lande, men vores tur kommer også. Vær sikker på det, med de kræfter der er i gang. I Tyskland har de allerede klassen af "Working Poor" Dvs folk der er så fattige, trods job, at de alligevel er nødt til at få bistandshjælp.

Der har lige været tale om spekulation imod den danske krone, men jeg er ikke inde i det. Men i USA sidder den superkapitalistiske valutasnylter Georg Soros og skalter og valter med milliarder af menneskers velfærd. Hans spekulation har indvirket signifikant på den engelske økonomi.

Den kapitalistiske verdenselites dispositioner med fører langt flere menneskers død end både Stalin og Mao.

430
Almen / Slemme, slemme IS
« Dato: Februar 11, 2015, 02:23:46 am »
Normalt rager det mig en høstblomst hvad der sker i fjerne udørker, hvor vi hverken kan gøre fra eller til. Der er bare det ved det at man ikke skal så langt tilbage i USAs for at noget tilsvarende fandt sted der, med grusomme lynchninger. Og endda i USAs biblebælte, så meget kristent.

http://www.salon.com/2015/02/10/when_america_behaved_like_isis_jesse_washington_and_the_bible_belts_dark_history_of_public_lynchings_partner/?utm_source=facebook&utm_medium=socialflow

431
Alt det andet / Omfattende kristen terror i Europa.
« Dato: Februar 01, 2015, 11:13:28 pm »
Verdens farligste mand måske. Aleksander Dugin. Hvis han bare var den bums han ligner, kunne det være ligegyldigt. Men han er chefideolog bag en eller anden mærkelig genrejsning af Rusland. "Russian World" kaldes projektet hvor kristendom fylder meget. Han fylder meget i de russiske propagandamedier, som spreder had på flere TV-kanaler 24/7.Han kunne også være ligegyldig for Russisk økonomi er ikke større end Italiens og eksportindtægterne er udelukkende fossil energi og våben. Men de har atomvåben der kan udslette Jordens befolkning mange gange og de har erklæret stort set hele deres omverden som fjender.

Krigen i Østukraine bærer alle terrorens karekteristiska. Det er en militær krig mod en civilbefolkning. Der er alt: Gidseltagninger, plyndringer, tortur og lemlæstelser, bombardementer af civile, henrettelser for åben skærm af krigsfanger (mange flere end IS) og ustyrlige lokale krigsherrer. Russerne skyder på ukrainerne fra beboede områder og ukrainerne kan ikke andet end at skyde igen: terror.

Terroren har officielt kostet 5000 mennesker livet, men det reele tal er meget højere. Ukraines myndigheder er tilbageholdende for ikke at demoralisere deres egen befolknings vilje til at yde modstand. Der er over en million flygtninge og der kommer stadigt flere. De får ringe ernæring og er uden tag over hovedet. Tuberkulose spredes og en banal influenza er dødelig.

Krigen er orkestreret af Muskovy. Der har aldrig været noget modsætningsforhold mellem de russisk og de ukrainsktalende befolkningsgrupper i Ukraine. Det er Muskovys propaganda og FSB-agenter der har hidset dem op imod hinanden. Krigen startede med at FSB-agenten Igor Girkin "Strelkov" med følge, drog til Ukraine for at sætte krigen igang. Ellers var den aldrig blevet til noget.

http://euromaidanpress.com/2014/12/07/fsb-colonel-girkin-tells-details-of-how-russia-invaded-ukraine-in-twice-censored-interview/


432
Debat om debatten / Hvorfor bestandigt nye muslimtråde?
« Dato: Januar 29, 2015, 10:19:53 am »
Jeg forstår ikke hvorfor folk skal åbne en ny tråd hver gang der er en muslim der måske har test sig. Også selvom det er i en bjerge i et fjernt uvedkommende land? Kunne det ikke bare skrives i en eksisterende tråd?

Formålet kan umuligt være debat, men propaganda. Og grunden til at lave nye tråde må være at overdøve hvad der måtte være af mere vedkommende debatter.

I princippet kunne man forestille sig at Musen lavede en særlig kategori om muslimer, men det ville også falde til jorden, fordi ethvert emne kørestol af sporet med ævl om muslimer. En debat om f eks et økonomisk emne omgående vil blive drejet over til at elendigheden er muslimernes skyld.

Jeg undrer mig bare.

Hvad værre er, er at alt det ævl om muslimer, med karakter af gruppeonani,  afholder mere seriøst indstillede debattører i at komme her, og DD bliver et rent DF propagandaforum.  Og det er der ikke ret mange der gider glo på.

433
Alt det andet / I Putins Rusland
« Dato: Januar 15, 2015, 03:55:14 am »
Hav brækspanden stående klar når du ser denne canadiske TV-udsendelse.......

Som indskriften over porten til Dantes "Gehenna": "Her lades alt håb ude". Og Putins Rusland er det fuldbyrdede helvede på jord ...........

Halvdelen af russerne har en ringere levestandard end i Indien bliver der nævnt i udsendelsen.

45 minutter

http://www.cbc.ca/player/Kids/Parents/ID/2646889875/

434
Almen / Terrorens årsager
« Dato: Januar 14, 2015, 09:15:23 pm »
Vi ligger som vi har redt.

"Mens jordens ressourcer, især i lyset af klimaforandringerne, udtømmes er vores budskab til verdens ulykkelige råt og entydigt: Vi ejer det hele og hvis i prøver at tage noget fra os slår vi jer ihjel. Svaret fra de forarmede er lige så råt og entydigt og det blev leveret i Paris."

http://ugh.uhdanmark.dk/naar-denne-verdens-fordoemte-svarer-igen/

Og så skal jeg hilse fra mig selv og sige at der intet der rager mig mindre end 12 døde i Paris. Det er cirka hvad der dør i trafikken i Frankrig hver dag.

Jeg er mindre ligeglad med somaliske fiskere der bliver dræbt i hundredevis fordi de forsvarer deres eksistensgrundlag med rovfiskeri i deres farvande. Og somaliere der dør af de giftstoffer fra industrilandene, der bliver dumpet på deres strande.

435
Alt det andet / Bedstemor med slaw i
« Dato: Januar 12, 2015, 06:04:59 pm »
Hun er 68 år og træner med frivilligebattaljonerne omkring Lviv Vestukraine.http://www.kyivpost.com/guide/people/lifestyle-blog-babushka-trains-for-battle-377178.html

Sider: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 34