Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 ... 27 28 [29] 30
421
Almen / Liberal politik gør folk fede
« Dato: Januar 20, 2013, 02:42:28 am »
Her er en særdeles god grund mere til at jeg ikke er blå:

http://videnskab.dk/kultur-samfund/liberal-politik-gor-folk-fede

Interessant citat fra artilklen: "Forskerne er overbevist om, at fedme ikke skyldes en personlig svaghed hos dem, der er det, men må være bestemt af deres levevilkår i kombination med deres genetiske baggrund."

Og når man så tager i betragtning hvordan overvægt forringer folks livskvalitet og på virker deres helbred! Skeen må i en anden hånd i sundhedspolitikken.

Der skal være restriktioner på hvad der må sælges af slik og snacks i dagligvarehandelen, benzintanke og den slags. Desuden bør der stilles lødighedskrav til restauranter. Burgere og den slags skal være yt

422
Almen / Hvorfor gør pæredanskere sådan noget?
« Dato: December 31, 2012, 12:16:37 am »
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-62257760:19-sure-smileys-til-pizzeria.html

Citér
Dansk Folkeparti kræver en stramning af fødevarelovgivningen.

Det sker efter, at det er kommet frem, at pizzeriaet Yellow Rose på Vesterbrogade i København i løbet af ét enkelt år har fået 19 sure smileys.

I forbindelse med de mange anmærkninger er pizzeriaet også blevet meldt til politiet adskillige gange.

Hvorfor er danskere sådan nogen svin med fødevarehygiene?

423
Alt det andet / Julefejring med sympati for
« Dato: December 20, 2012, 02:49:12 pm »
Min ateistiske favorit er disse hviderussiske hedninges fejring af jul med spidstegt vildsvin, mjød og væne møer:

http://www.youtube.com/watch?v=p8H0bTSMGXY&feature=share&list=FL88Gqp7QGvnab0UYo_4Otvg

er noget der har min fulde sympati

424
Tant og fjas / Hvor dybt kan man synke?
« Dato: December 06, 2012, 07:26:44 am »
(Pas på når du klikker på linket. Stødende indhold.)

http://ekstrabladet.dk/signesbrevkasse/article1867612.ece

Citér
Trekant med mor og mig

Min kæreste har spurgt, om jeg kunne have lyst til at deltage i sådan en trekant og måske spørge, om min mor kunne have lyst?

Tror I mor vil føle sig smigret? Jeg tror at mor'en bliver eddikesur på hendes datter resten af hendes dage. Hvad tænker folk dog på?

Iøvrigt er det et resultat af en pornoficeret verde. Nogen bliver fuldstændigt besat.

425
Samfund- & Kultur / En mindedag
« Dato: November 24, 2012, 03:21:57 pm »

I dag er det 70 år siden et af de værste folkemord i historien blev indledt. Russernes myrderier af ukrainerne. Det såkaldte Holodomor.

http://da.wikipedia.org/wiki/HolodomorHolodomor museum i Kiev. Værd at se

http://primetour.ua/en/excursions/museum/Natsionalnyiy-muzey--Memorial-pamyati-zhertv-golodomorov-v-Ukraine-.html

Nej, jeg er ikke på den med at det er kommunismens skyld. Den racisme som var næringen gennemsyrede den russiske befolkning og russerne har altid massakreret ukrainere.

426
Religion-& Filosofi / Ateister boller bedre
« Dato: November 22, 2012, 09:50:17 am »
Så er det videnskabeligt. Ateister boller bare bedre.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1388827/Atheists-better-sex-religious-followers-plagued-guilt.html

Fordi de ikke er belastet af religiøs skyld. Mormonerne ligger i bund i undersøgelsen. Derefter kommer Jehovas Vidner.

Dette har selvfølgelig ikke noget at gøre med selve spørgsmålet om gud eksisterer eller ej:

Men alligevel: Bliv ateist og kvit de religiøse betonklodser om benene


427
Reklamer / Sko på nettet
« Dato: November 05, 2012, 12:00:32 am »
Hej

Nogen her der måske har et tip? Jeg er fortrolig med handel på nettet, men har aldrig prøvet at købe tøj og sko. Men nu skal det være. Men hvor?

Jeg skal ha' et parsko som de her:Størrelse 47 - 48 eller sådan noget, men aner ikke hvor jeg skal begynde at lede. Nogen forslag?

Carlo

428
Tant og fjas / Levende Barbiedukke
« Dato: Oktober 30, 2012, 06:19:29 pm »
Den ukrainske model Valeria LukyanovaogDet her må da siges at være vellykket plastik operation. Helt bogstaveligt plastik. Hun ligner plastik.

Man skal altid være skeptisk overfor billeder. De kan være manipulerede eller regulært fakede. Men prøv at søge Valeria Lukyanova på Youtube. Video er ikke så nem at forfalske.

En plastikkirurgisk katastrofe er her:Jocelyn Wildenstein. Noget der er opsteget lige lukt fra helvedes dybeste slugter.

429
Samfund- & Kultur / Peak Oil - hvordan går det, Puffin?
« Dato: Oktober 19, 2012, 01:40:26 am »
Vi blev tidligere enige om at det ville få alvorlige økonomiske og sociale konsekvenser, efter det tidspunkt hvor verdens olieproduktion toppede. Verdens olieproduktion er antageligt toppet i 2008 og verdensøkonomien buldrer derudaf. Der er ingen prisstigninger sket på råolien.

Har vi taget fejl? Og hvad skal man så mene?

Den økonomiske krise er et fænomen der er begrænset til Vesteuropa og USA. Resten af verden har hidtil uset vækst og de har stigende forbrug af olie. Jeg så noget i fjernsynet om hvordan kineserne anskaffer sig mange biler - uha.

430
Almen / Afskaffelse af kørekort
« Dato: Oktober 05, 2012, 11:39:47 pm »
I en anden tråd er jeg inde på at styre bilers max.-hastighed og acceleration af GPS-systemet, knyttet til deres brændstofindsprøjtning, kombineret med viden om bilens helt præcise position og adfærd.

Den teknik kan bruges til at afskaffe kørekort, og lade enhver der evner, køre bil. Også uden aldersgrænser. Da et sådant system vil være i stand til at overvåge hvad en bil laver, og slå alarm til vagtpersonalet, når der er noget der ikke er som det skal være, så ligger det lige for. Giv enhver lov til at køre bil. Hvis det skulle vise sig at bilens fører ikke er kapabel, vil systemet tvinge bilen til stop og afvente at der kommer en der kan køre den. + at myndighederne kan tage et tjek på om alt er OK fremover.

F eks hvis bilen er ed at drøne ind i en cyklist, kan det registreres på bilens intelligente infrarøde kamera, som giver besked til vagtcentralen. Så kan bilen hindres i at køre videre og myndighederne kan skride ind og se hvad der foregår. Også sådan noget med at køre over for rødt, kan kontrolleres millimeterpræcist.

Det skal ikke være sådan at når man foretager sig en tumpet manøvre, er der en meget minimal risiko for at blive taget. Det skal være sådan når man fortager en tumpet manøvre, er man fuldstændigt sikker på at det bliver registreret.

Så simpelt og så ressourcebesparende. Tænk hvor mange der kan fyres i det offentlige f eks politiet, og skatterne kan sænkes.

431
Fritid / Bliv el-cyklist .....................
« Dato: Oktober 01, 2012, 10:08:47 pm »
Jeg er gået på efterløn (ikke helt frivilligt) og flyttet til udkantsdanmark for de billige boligers skyld. Jeg vil hellere bruge gysserne til noget andet og hyggeligere. Men de billige boliger er hvor afstandene er store, og hvor man nærmest er tvunget til at ha’ bil. Og så er der ingen vits i at flytte til en billig bolig.

Men det transportproblem har jeg løst ved at anskaffe mig en el-cykel. Det viser sig at have været mit livs bedste investering.

Min fysik er udmærket og jeg kan udmærket cykle over længere afstande på en almindelig cykel. Men med el-cykel får acceptabel transporttid. Ikke fordi den kører specielt meget hurtigere, men fordi el-motoren hjælper virkeligt godt der hvor det ellers er langsomt og/eller enerverende at cykle, nemlig op ad bakker og i modvind. Begge dele er der temmelig meget af her i nabolaget og el-cyklen smutter lige igennem begge dele.

Problemet i forbindelse med anskaffelsen var at de cykler der var at købe, så bedstefar-agtige ud og var tunge. Jeg ville ha’ en der også kunne benyttes som almindelig cykel - uden el. For at komme uden om det, fandt jeg på at bygge el-drift på en cykel jeg iøvrigt havde det godt med. Jeg havde en billig med fremragende Viva-cykel fra Bilka. Så søgte jeg på Google efter el-cykel-kit og fandt frem til det her.

http://www.ecoride.dk/elcykel-kit/170-easyeco-framhjul-26.html

Kit’et består af et forhjul med motor. Et batteri, diverse elektronik og styregrej. Det eneste problem ved monteringen var at man skal have det specielle værktøj der skal til for at skrue pedalarmen og kranklejet af. Her skal der nemlig være en censor, der overfor styrelektronikken, registrerer om der trædes i pedalerne. (En el-cykel må ikke kunne køre uden at der trædes i pedalerne.)Ups! Uden cykelhjelm, men det har jeg altså altid på når jeg cykler.

Det går fint at transportere end del sager, som man ellers skulle have haft bil til. Her er jeg i meget bakket terræn på vej ud og fiske.

Nu er der sikkert nogen der siger at nu får Dovne Carlo ikke noget motion, siden hans cykel er blevet overtaget af elmotor.

Det er netop det jeg gør: Får motion! Masser endda. For det første fordi man skal træde i pedalerne alligevel. Motoren er kun til hjælp og er virkeligt effektiv hjælp op ad bakker og i modvind, hvor det ellers kan være eneverende.

For det andet, fordi det går så let, så cykler jeg meget mere end jeg ellers ville ha’ gjort, da jeg anskaffede el-cyklen. Det er iøvrigt en erfaring mange nye el-cykelejere gør. De begynder at cykle meget mere end de havde i tanke og taber sig og opnår helbredsfordele. For mit eget vedkommende har jeg kureret mit forhøjede blodtryk.

Min cykels el-system er uintelligent. Det hjælper til at når jeg træder. Så kan jeg ikke benytte min egen muskelkraft optimalt. En cykel der gør det, skal veje hvor hårdt man træder i pedalerne og dosere el-assistancen efter det. Der skal være en vægt der måler trækket i kæden, ville være det mest rationelle. Momentstyret hedder det. De cykler er dyre, men en af disse vil jeg ha’ når tiden er inde:

E-fly

http://www.fantombike.dk/pi/E_Fly_Premium_HR_elcykel_7gear_36V_10AH_60km__2989_222.aspx

eller en fra Batavus:

http://www.fantombike.dk/pi/BATAVUS_Jakima_Easy_ElCykel_36V_21gear_HR_60km__2878_222.aspx

Carlo


432
Helbred / Så som så med Omega3
« Dato: Oktober 01, 2012, 08:52:13 pm »
................ så jeg har gået og spildt mine gysser ved at æde det stads og troede jeg skulle holde mig sund og rask?

http://videnskab.dk/krop-sundhed/omega-3-tilskud-hjaelper-ikke-mod-hjertekarsygdomme

Citér
Omega-3-tilskud hjælper ikke mod hjertekarsygdomme

Flerumættede omega-3-fedtsyrer fra kosttilskud reducerer ikke risikoen for hjertekarsygdomme eller slagtilfælde, konkluderer nyt stort studie.

Det har været fremme før, bl a i Hjerteforeningens blad for nylig.

Der er kritik af undersøgelsen her:

http://www.ericcressey.com/omega-3-madness-recent-fish-oil-research

Mit engelsk er ikke godt nok til at vurdere det. Jeg vil afvente og se og i mellemtiden spise godt med fisk, fordi det er godt af andre grunde.

Carlo

433
Religion-& Filosofi / Tegnsprog for døve - uha ....................
« Dato: September 09, 2012, 07:34:47 pm »
Jehovas Vidner må ikke onanere og det skulle fortælles dem af en foredragsholder, som havde simultant tegnsprog for døve. Hvordan bærer han sig ad? Jo, se her:

http://www.buzzfeed.com/summeranne/jehovahs-witnesses-want-deaf-people-to-stop-mastu

Den er blevet kult på Internettet

434
Religion-& Filosofi / Vagttårmets blodholocaust fortsætter.
« Dato: September 05, 2012, 10:53:07 pm »
Der cirkuler mange af den slags historier. Her er lige et dyk ned i sækken:

http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/7734480/Teenage-Jehovahs-Witness-refuses-blood-transfusion-and-dies.html

Citér
Teenage Jehovah's Witness refuses blood transfusion and dies

A teenage Jehovah's Witness who was crushed by a car refused a blood transfusion before he died.

http://www.sthelensreporter.co.uk/news/local/jehovah-s-witness-died-at-hospital-after-refusing-blood-transfusion-1-3572183

Citér
A JEHOVAH’S Witness died after a doctor ruptured her spleen and liver during a routine procedure.

Despite suffering massive internal bleeding, Jean Gilman refused to have a blood transfusion and died four days later.

Børn må også holde for Vagttårnets morderiske politik:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/jehovas-vittnen-vagrade-dottern-cancerbehandling

Citér
Jehovas vittnen vägrade dottern blodtransfusion
Föräldrarna till en döende fyraårig flicka i Australien vill av religiösa skäl inte ge sin dotter en blodtransfusion. Men en domstol tycker annat, och har nu beslutat att ge läkarna rätt att genomföra den livsviktiga behandlingen.

Ved Jonestown sektens masseselvmord omkom omkring 1000 mennesker.  Ifølge beregninger fra www.ajwrb.org er der omkommet 50 gange så mange som følge af Vagttårnets blodhelvede. Såååeeeeeee …....... hvem er værst?

435
Alt det andet / Buddhistisk land i Europa
« Dato: Juli 04, 2012, 12:57:06 am »
Er der det?

Ja det er der. Khalmykien nordvest for Det Kaspiske Hav

http://da.wikipedia.org/wiki/Kalmykien

Der er befolkningen buddhister.

Carlo

Sider: 1 ... 27 28 [29] 30