Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33
421
Almen / Terrorens årsager
« Dato: Januar 14, 2015, 09:15:23 pm »
Vi ligger som vi har redt.

"Mens jordens ressourcer, især i lyset af klimaforandringerne, udtømmes er vores budskab til verdens ulykkelige råt og entydigt: Vi ejer det hele og hvis i prøver at tage noget fra os slår vi jer ihjel. Svaret fra de forarmede er lige så råt og entydigt og det blev leveret i Paris."

http://ugh.uhdanmark.dk/naar-denne-verdens-fordoemte-svarer-igen/

Og så skal jeg hilse fra mig selv og sige at der intet der rager mig mindre end 12 døde i Paris. Det er cirka hvad der dør i trafikken i Frankrig hver dag.

Jeg er mindre ligeglad med somaliske fiskere der bliver dræbt i hundredevis fordi de forsvarer deres eksistensgrundlag med rovfiskeri i deres farvande. Og somaliere der dør af de giftstoffer fra industrilandene, der bliver dumpet på deres strande.

422
Alt det andet / Bedstemor med slaw i
« Dato: Januar 12, 2015, 06:04:59 pm »
Hun er 68 år og træner med frivilligebattaljonerne omkring Lviv Vestukraine.http://www.kyivpost.com/guide/people/lifestyle-blog-babushka-trains-for-battle-377178.html

423
Almen / Vi ses i Valhalla
« Dato: Januar 10, 2015, 11:54:47 pm »
En af de svenskere der deltog som frivillig på Ukrainsk side i krigen i Østukraine er faldet.

Lad det være sagt med det samme at jeg ikke sympatiserer med ham ideologisk.

Lad mig lige så hurtigt sige at det er Muskovy som er helt entydig aggressor i Østukraine, og at Muskovy har sat dagsordenen. Lad mig straks sige at det er et problem at "vi" lader Ukraine stå alene overfor aggressoren og at de derfor selvfølgelig tager imod enhver hjælp med tak.

Også er der måske nogen der vil sige; influeret af Muskovy propaganda, waaaaaaaaaaaaaaa Ukraine er nazistisk og fascistisk, fordi der var en svensk erklæret nynazist på færde der. Fact er at der ikke kendes en eneste racistisk voldshandling i Ukraine. Fact er også at manden der startede Maidan-revolutionen er afghaner og han er i dag et populært medlem af Verkhovna Rada som er Ukraines parlament og primus motor bag Hromadske-TV - Maidan revolutionens TV-kanal.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mustafa_Nayyem

Tværtimod er adskillige franske højrenationale engageret på Muskovy side i konflikten i Østukraine.  Desuden er nynazistiske tanker stærkt repræsenteret i Muskovy, og den had-propganda der udgår 24/7 fra flere Muskovy TV-kanaler forener landet i had der får Goebbels til at ligne en søndagsskoleelev.

Præsentation af ukrainske frivilligebattaljon "Azov" når de selv skal sige det.

http://youtu.be/uWYFWyq4C2U?list=FL88Gqp7QGvnab0UYo_4Otvg

(Det er ikke "Mykola" der er blevet dræbt.)

Teksten jeg har modtaget: "The first of the Swedish volunteers who fight in Ukraine and defend her and Europe against the Russian invasion has fallen. It is with sorrow in our hearts we must bid him farewell. Sweden and Ukraine has a long history together. From the Rus, to the common war under Karl XII and Ivan Mazepa against Peter I till modern day times and the many brave Swedes fighting for the Azov Battalion. This is the legacy of the caroleans and Vikings, a legacy we live by; neither death or injury can stop us.
Glory to the heroes and death to our enemies!
Герої не вмирають! Слава Герою!
Länge leve hjältarna! Länge leve Sverige och Ukraina!"Når jeg kalder Rusland for Muskovy, er det for at placere landet i sin rette historiske sammenhæng. "Rusland" er et tyveri af historie og går ud på at gøre Muskovy til en del af den europæiske civilisation, som arvtager af vikingernes Kyiv-Rus. Muskovy er en arvtager efter mongolernes Gyldne Horde og det vi ser udfoldet omkring Ukraine. Det er nemlig ikke sin rod i Putin-styret Kreml, men kommer fra 800 års had og blodtørst i Muskovy bondehul.

424
Dyr / Ny forrygende invasiv art
« Dato: Januar 09, 2015, 03:46:14 am »
Jeg har ikke hørt om den før. Nogle små rejer. Artiklen nævner ikke om den også kommer til det danske lidt køligere klima.

Det vil mindst tage årtusinder før naturen udvikler naturlige fjender.

http://www.iflscience.com/plants-and-animals/coming-river-near-you-invasion-intersex-demon-shrimp

425
Religion-& Filosofi / Dit horoskop 2015
« Dato: Januar 02, 2015, 01:59:59 am »

426
Spørgsmål, knus og klask / Kategorien: "Alt det andet"
« Dato: Januar 01, 2015, 05:08:05 am »
Den kategori på Din Debat er jeg da selv flittig bruger af, når jeg har noget jeg godt selv ved er lidt pjattet og jeg skønner kun kan have begrænset interesse. Ingen tvivl om at alle her vil være enige om at det er fair nok. Eller som jeg egentligt ikke selv vil deltage i debat af. Det kan f eks være sådan noget som at der har været et færgeforlis ved Equador som har kostet 212  mennesker livet, og som alle i forvejen har læst om i alle medier. Eller en ligegyldighed om at unge mennesker får for meget medicin. Eller en undersøgelse som viser at i den nuværende regerings tid er der blevet mere druk. Underforstået: Vi må hellere stemme blåt næste gang. Det kunne iøvrigt bedre anbringes under debatkategorien "Reklamer", men ikke prominent under "Fri debat". Tager jeg helt fejl her?

427
Politik / Syrien
« Dato: December 31, 2014, 05:38:57 pm »
Jeg har ment, lige fra starten af det syriske oprør, at vesten burde have støttet oprørerne med moderne våben og med nogle bombninger af Assad styrets militær. i samme stil som man gjorde med diktaturet i Libyen. Ikke fordi jeg er specielt krigerisk, men humanitært. "Vi" kan ikke bare se på at befolkningen bliver slagtet. Så ville vi også have undgået den flygtningekatastrofe som også spiller over til os. Og man havde undgået IS som vi ser dem nu.

Jo, jeg lever også i realiteternes verden og at grunden til at man ikke har gjort det, er at man er bange for at våben ender i de forkerte hænder. Det er set før.

Desuden at man var bange for at forværre situationen, med Irak-interventionen som skrækeksempel.

Endelig var især den amerikanske befolkning trætte af krig og at USA skulle lege politibetjent både her og der. Tværtimod har det været populært at trække troperne hjem fra sumpene i Afghanistan og Irak.

428
Tant og fjas / Hey Boss
« Dato: December 29, 2014, 03:31:31 pm »
Hvad siger han i telefonen når han ringer hjem til kontoret og skal fortælle hvad der sket?


429
Dyr / Ravne
« Dato: December 25, 2014, 11:19:19 pm »
Vor største spurvefugl af Kragefamilien.Ravne var tidligere forhadte af fåreavlere, fordi de angreb små lam og dræbte dem ved at hakke maven op på dem. Men de kunne også dræbe voksne får. De angreb i flok hvor de en af gangen gav et hak i ryggen på fåret med deres spidse næb. Alle hakkede det samme sted og når såret var stort nok, anbragte en ravn et stykke lort i det for at få det til at gå i betændelse. Og efter et stykke tid, var der festmåltid .....................  Virkeligt intelligent må man sige ..............

Men Ravne er ådselædere. Ådsler afgiver ammoniak og Ravne har en særlig egenskab ved deres syn, der gør at de kan se ammoniak i luften ved ådslet. Det er efterprøvet ved at dække en død mus med en papkasse. Ravnen finder den døde mus og vipper papkassen væk.

Men lig af mennesker afgiver også ammoniak. I tidligere tider når ligkisten skulle bæres fra kirken og ud i til graven dunstede den ammoniak ud, som tiltrak ravne og de kunne sætte sig på kisten i et ubevogtet øjeblik. Uha, blandt folk der ikke kendte den naturlige forklaring, har det selvfølgelig fyret op under forestillinger. De har kendt dens intelligente adfærd og har troet at ravnene var Fanden selv som kom for at hente afdødes sjæl. Ikke underligt at den var frygtet og forhadt i agrarsamfundets tid.


430
Religion-& Filosofi / Nationalisme
« Dato: December 22, 2014, 01:59:11 am »
Der er nogle debatører her der hylder nationalisme og synes det burde vi have mere af.

Et amatørhistorisk tilbageblik: I DK lærte vi at droppe nationalismen efter 1864. Ganske vist på den hårde måde, men vi lod det øvrige Europa svinge med deres nationalistiske faner. Og hvad skete der? Sank vi ned i mørke og depression? Nej, vi fik en guldalder, med fremgang uden sidestykke. Befolkningens levestandard steg og der kom stor vækst i folketallet, som ellers havde stået stille siden vikingetiden. Det var også en opgangs- og frihedstid for videnskab og kultur. Andelsbevægelsen så dagens lys og gav grundlag for en enestående økonomi.

Ude i Europa fortsatte nationalismen med at grassere, men også skete der fremskridt som verden aldrig havde set. Faktisk med det enevældige tyske kejserrige spidsen. Der var fremgang for videnskab, teknik, kultur og frihed.

Men de kunne ikke dy sig med deres nationale stoltheder. Det brød løs i 1914 og jævnede Europa med jorden. Som om det ikke var nok, tog de en runde til.

Eftertiden har europæerne lært at droppe nationalismen og arbejde sammen og der har ikke været synderlige konflikter i Europa.

Ungarn er et smertensbarn i Europa og de kan ikke lade være med at drømme om Storungarn.

Ellers er nationalisme noget diktatorer bruger for at holde befolkninger nede.

Vil nationalisterne her på Din Debat have Europa jævnet med jorden for tredie gang?

Vi har en igangværende konflikt i Østukraine, hvor Muskovy særdeles aktivt forsøger at genoprette Katarina den Andens Novorossia. Der hamres løs med nationalisme og Ruslands storhed på flere TV-kanaler 24/7.

Det udløser selvfølelig nationalisme i Ukraine, men af en slags der går ud på at befolkningen holder sammen om deres land mod aggression. Som reaktion er Hviderusland odå blevet vakt nationalistisk.

431
Debat om debatten / Må man snage?
« Dato: December 21, 2014, 07:33:50 pm »
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=533.msg4383;boardseen#new

Det er set før er en højreorienteret sladderkællinge specialitet. Men må man det?

432
Religion-& Filosofi / Dårligt nyt for sekterne
« Dato: December 21, 2014, 09:22:18 am »
Her tænkes der på Jehovas Vidner, men i den store verden er der mange andre.

De ser og begrunder dommedagens ufattelige nærhed i nogle tegn som Jesus har nævnt, bl a pest og sult. Pest skulle så betyde sygdomme i det hele taget og deres blade flommer også over med hvordan det går ad helvede til og flere og flere dør ad sydomme. Men nogle facts her:

http://www.sciencedaily.com/releases/2014/12/141217201551.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sciencedaily%2Ftop_news%2Ftop_science+%28ScienceDaily%3A+Top+Science+News%29&utm_content=FaceBook

"Life expectancy increases globally as death toll falls from major diseases

People are living much longer worldwide than they were two decades ago, as death rates from infectious diseases and cardiovascular disease have fallen, according to a new, first-ever journal publication of country-specific cause-of-death data for 188 countries."

Verdens befolknings gennemsnitlige levealder er steget med seks år siden 1990.

Som det ses på tabellen nederst er de alvorlige 3.-verdenssygdomme rykket ned på listen over dem der dør flest af.

Det her kan også dårligt informerede højreorienterede også lære noget af, for i deres argumentation for ikke at tage imod flygtninge hævder de at forholdene i deres hjemlande er udsigtsløse. Af samme grund mener de ikke vi bør hjælpe med at afhjælpe tingenes tilstand i 3.-verden.433
Religion-& Filosofi / Ruslands store kristne moral.
« Dato: December 12, 2014, 09:11:45 pm »
I Putins Rusland har de nogle ideer om at genrejse landets fordums storhed og driver massiv propaganda overfor deres egen befolkning. Ideerne hamres ind i hovedet på de stakkels russere så hele befolkningen er blevet nærmest zombier af det. Noget af det der slås på er Rusland store kristne værdier overfor vestens dekadente samfund, som nærmest skulle være i opløsning.

Grunden til jeg finder det interessant er at kristne ofte hævder at kristendom medfører god moral. Hmmmm........

I artiklen er der også noget om USA, som vi bedre kan sammenligne os selv med.

" U.S. [from the list of countries under study] is the most dysfunctional in terms of murder, the number of prisoners, child death rates, the spread of gonorrhea and syphilis, abortions, teen pregnancies, longevity of marriage, income disparity, poverty and the average working day length. According to Paul, the measures also rightly testify to the fact  that societies with a high number of atheists are significantly more “functional” in terms of crime levels, asocial behavior, and the level of mutual mistrust."

http://euromaidanpress.com/2014/12/10/russia-and-the-west-who-is-more-moral/

434
Religion-& Filosofi / Our Lady of Death's vidner
« Dato: December 10, 2014, 04:01:22 pm »
Verdens hurtigst voksende religion.

Hvis de skulle komme og ringe på min dør en søndag formiddag og stå med nogle pamfletter, så skal jeg nok få lukket min dør i en fart. Our Lady of Death's vidner.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2865152/Back-street-exorcisms-tequila-bullets-Breaking-Bad-Inside-Lady-Death-cult-world-s-fastest-growing-religion-Vatican-brands-infernal.html?ito=social-facebook

435
Tant og fjas / Kun i Rusland
« Dato: December 09, 2014, 04:20:04 am »
Putin skal besøge Suzdal ved Moskva. Til den lejlighed skal byen jo pyntes op så den præsenterer sig. Se her hvordan det gøresSuzdal er grundlæggerbyen for Rusland. Ganske vist under mongolernes Gyldne Horde. Byens fyrste Andrey Bogoliubskiy angreb Kyiv-riget og massakrerede i civilbefolkningen i 1169 og Ukraine har stået model til russisk blodtørst lige siden

Sider: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33