Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 36
31
Alt det andet / Ny 30-årskrig.
« Dato: Oktober 15, 2018, 12:52:22 am »
Vi kender alle hvordan den lutherske reformation i starten af 1500-tallet udløste 30-årskrigen. Men der var andet, for især Tyskland var præget af store bondeoprør efter Luther startede sit værk. Oprørske tanker kunne spredes lynhurtigt fordi man lige havde taget bogtrykkerkunsten i brug.

Men nu er der kommet et nyt tilsvarende skisme 499 år efter Luther. Det ortodokse patriarksæde i Konstantinopel er ved at godkende en selvstændig ukrainsk ortodoks kirke. Ukraines ortodokse kirke har hidtil været under Moskva-patriarkatet. Der er virkeligt raseri i Moskva for tiden.

Den russisk-ortodokse kirke har traditionelt været fuldstændigt under zaren, komunistpartiet og Putin. Derfor er Den Ukrainsk-ortodokse Kirke, Moskva Patriarkatet også styret politisk fra Moskva og optræder som en 5.-kolonne i forhold til Ukraines konflikt med Rusland. Det er udsigt til at det er slut nu og at det er et stort skridt for Ukraines frigørelse fra Muskovy.

Det er sprængfarligt, men der er ikke kommet meget om det i medierne. Jeg så lige en lille notits i Tagesschau.de.

32
Dyr / Tag en stor kurv med
« Dato: Oktober 12, 2018, 11:52:36 pm »
Du skal have stor kurv med, hvis du skal have en HEL Honningsvamp med.

https://videnskab.dk/naturvidenskab/aeldre-end-jesus-og-stoerre-end-en-blaahval-se-svampen-der-overrasker-forskerne

Det samlede svampelegeme under jorden, er stort som tre blåhvaler og ældre end Jesus. Her der et amerikansk eksemplar der er undersøgt, men der er masset af Honningsvamp Danmark. Og de smager ret godt, men tag kun hatten, da stokken er sej.

33
Alt det andet / Nu kan Torsten glæde sig.
« Dato: Oktober 12, 2018, 11:17:55 pm »
"Flyktningstrømmen mot Europa i 2015 er ingenting mot det vi har i vente, tror Afrika-ekspert Stephen Smith."

Der kommer nemlig 150 -200 millioner afrikanere til Europa de næste 30 år. Drivkraften er ikke fattigdom, men at de ser bedre muligheder, som de har erfaret på Internet og parabol-TV.

https://morgenbladet.no/ideer/2018/10/dette-klarer-vi-ikke

34
Alt det andet / Sikre biler
« Dato: Oktober 10, 2018, 05:58:21 pm »
Nu er der intet i verden der rager mig mindre end sport, hunde og biler, men nu da vi bestandigt får at vide at de store tunge biler er meget sikre. Hmmmm........????.

F eks blev denne perversitet udråbt til den mest sikre bil i 2017.Nuvel. Thailand her en megahøj andel af disse meget sikre biler. Jeg har ikke tal på det. Bare et indtryk.

Thailand har noget af verdens højeste ulykkestal.

Når man samtænker disse fakta: Hvordan så nogen kan få dem til at være sikre biler, overgår min logik og fatteevne.

Ja, jeg vil medgive at de måske er mest sikre for dem der sidder i dem. For alle andre er de meget farligere. Skulle man følge den logik, så skulle vi allesammen køre Mercedes Unimog.Denne ville nemlig kvase sådan en sølle Volvo som nix, uden at der bliver en skramme på Unimog'en.

Uha, man ser det på FB-debat. Når jeg nævner det, er jeg lige ved at blive halalslagtet.

35
Alt det andet / Informationsmotorvejen - siger de.
« Dato: Oktober 07, 2018, 09:29:03 pm »
Der ligger terrabyte på terrabyte af viden og venter derude. Med få tastetryk og museklik kan man få det at vide som man vil. Men hvor tit er man ikke ude for at ævle og kævle med nogen, og det ender i tror-nok-er og gætterier. Selvom de står med en smartphone med Android i hånden.

Jeg vender nu mest ryggen til ævl og kævl. Men stod jeg og snakkede med en tysk gut nede ved en sø i Thailand, hvor der fløj nogle små rovfugle rundt og fangede guldsmede. Det er fiskeørne, sagde gutten. Nej, sagde jeg, for jeg ved godt hvordan en fiskeørn ser ud. Men han insisterede, selvom han stod med sin smartphone hånden. OK, så fiskede jeg min tingest frem og googlede "Reddish + predatory + bird + thailand". Og svaret kom omgående. Det var en Brahminglente. Men hvorfor kunne han ikke selv have gjort det, i stedet for at insistere på noget vås?

Vi har lige set det her på debatten. Hende der sad efter i skolens hønsehus og påstod at rygning ikke er skadeligt fordi hun kendte en der rød, der blev 92 år. Kors i hytten. Et simpelt opslag ville vise at rygere lever betragteligt kortere end ikke-rygere. Det blev så fulgt op af en bortforklaring som selv Anti-rød ikke kunne have leveret bedre.

Ork, man oplever det også blandt unge mennesker i dag. For 20 - 30 år profeterede man at fremtidens unge ville være meget vidende om IT og at IT ville være hvermands viden.. Profetien er gjort til skamme. En bruger af smartphone ved INTET om IT. Til ros for Lyjse skal siges, at hun spørger dog i det mindste. Det er faktisk en stor ting: at spørge dem der ved noget. Så har man allerede det halve svar.

Inspiration til mit oplæg er her.

https://www.iflscience.com/health-and-medicine/women-are-sharing-body-facts-they-heard-from-men-and-we-dont-know-whether-to-laugh-or-cry/

Ganske vist fra al uvidenheds hjemland, USA, men alligevel.

36
Mandehørmen / Nu kan hun strammes op [NSFW]
« Dato: Oktober 07, 2018, 06:35:44 pm »
Er den blevet lidt slap på hende med alderen? Det findes der råd for. Creme til stramme op.


37
Fra medierne / Reglerne gælder for alle.
« Dato: Oktober 07, 2018, 02:37:48 pm »
Og frihed for Loke så vel som for Tor.

Endnu en af de masser af sager, hvor udlændinge der ingen problemer er med, nægtes familiesammenføring og må forlade Danmark. Her er det 13-årige Mint fra Thailand. En gruppe der ingen integrationsproblemer har.

https://sn.dk/Koege/Familie-i-sorg-Mint-udvises-til-Thailand/artikel/778834

Reglerne er så stramme for eller ville familiesammenføringer eksplodere for en bestemt gruppe, som er totalt uintegrerbar. Det nævnes sjældent hvilken gruppe det er.

38
Alt det andet / Muslimsk magtovertagelse af Europa.
« Dato: Oktober 01, 2018, 02:14:39 am »
Nu er den oppe igen. Men hold nu op! Hold helt op!

De har det fint som det er nu og i det antal de er nu.  De har frihed til både at tvangsgifte, halalslagte og køre knallert på fortovet uden at nogen rører en finger. De kan udøve deres islamiske despotiske livsform uhindret. Der er en befolkning der betaler skat og yder til deres overførselsindkomster. Og er kunder i deres svindelnæringsliv. Når det går højt, er der ligefrem lyse, frie kvinder at komme i lag med.

Alt det ville de miste ved en muslimsk magtovertagelse.

Og hvem skulle realistisk stå bag at udføre en sådan samlet plan? Ingen. Der er ingen muslimsk pave, præsident eller kalif. Det har mere travlt med at rive hovedet af hinanden end at optræde samlet.

Skulle f eks Saudi Arabien stå i spidsen for en islamsk magtovertagelse af Europa? Hahahaha! Nu har de årevis forsøgt at slå et oprør ned, i det lille naboland Yemen. Det kan de ikke engang, selv om de har det mest moderne amerikanske isenkram.

Og et fælles muslimsk stormløb mod Europa. En enkelt Ohio-klasse ubåd vil kunne gøre en ende på det, i løbet af få timer.

Stop jeres paranoia!

39
Religion-& Filosofi / Grundige ved dommedag.
« Dato: September 28, 2018, 05:38:24 am »
Antageligt nogle Jehovavidner. De troede tidligere på snarlige Dommedag. Og at dommedag vil komme pludseligt og de var instrueret om at søge beskyttelse i Rigssalen, når Hamrende Harmageddon kom. Det kom tæt på for nogen i Canada. Dommedag kom så hurtigt at de ikke nåede at få tøj på. Politiet kunne ikke pacificere dem med peberspray, så stærk var troen.

https://www.tv2.no/a/10104817/

Og

https://globalnews.ca/news/4482670/naked-kidnapping-alberta-police-monsters-armageddon/

40
Politik / Syrien snerper til
« Dato: September 08, 2018, 07:38:05 am »
Nu har Assad-styret nedkæmpet oppositionen over det meste af Syrien og i terrorns greb. Kun Idlib-provinsen er stadigt i oppostionens hænder. Her har Assad-styret varslet snarligt angreb og generobring. Men i Idlib har oppostionen store troppestyrker og der er mange flygtninge. Hvis Assad indtager provinsen, vil det blive krigens værste blodbad. Flygtningen der ved hvad der venter dem, hvis Assad får magten der. De vil søge mod Tyrkiet, som bestemt ikke vil have dem ind.

Men russerne vil støtte Assad. Og i Idlib er der mange amerianske tropper. Russerne har erklæret, at de vil angribe selv om det brtyder kampe med amerikanske tropper.

https://nordic.businessinsider.com/russia-warns-us-troops-in-syria-at-tanf-base-2018-9/

Giftigt. Sidst russiske lejesoldater kom i kampe med amerikanerne i Syrien, kostede det dem dyrt.


41
Samfund- & Kultur / Kulturberigelse nummer 3473.
« Dato: August 05, 2018, 04:56:13 am »
https://www.dr.dk/nyheder/indland/tre-drenge-taget-pa-fersk-gerning-i-et-forsog-pa-brandstiftelse

Hvordan kan jeg vide det er muslimer? Det står jo ikke i artiklen. Jo, fordi muslimer elsker når det rigtigt futter, med sort røg.

42
Politik / Nu skal Licensnægteren JUBLE
« Dato: August 04, 2018, 06:14:39 am »
Og rigtigt hoppe i stolen af fryd over at læse det her af Lyndon LaRoche. Han er tidligere straffet, men det er nok et plus, for så er det p gr a hans modstand mod NWO.

Artikel fra de skøre kuler i Schiller-instituttet. Når instituttet har taget navn efter den stor tyske digter, skulle man tro at det er høj-kultiveret, men det er det bestemt ikke.

http://schillerinstitut.dk/si/2018/08/briks-landene-i-centrum-for-en-ny-retfaerdig-oekonomisk-verdensorden-enestaaende-i-verdenshistorien-hvordan-kina-forandrer-verden/

Men LaRouche har muligvis en pointe. Kina er ved at rende verden over ende. Endnu mere skruppelløst end vore egne multinationale selskaber.

43
Samfund- & Kultur / Folkedomstolene er her
« Dato: Juli 23, 2018, 12:42:21 pm »
En mistænkt er dømt. På Facebook.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/midtvest/mistaenkt-voldtaegt-af-9-aarig-pige-haengt-ud-4100-facebookbrugere-paa

Delt 4100 gange, med navn og billede.

Forbudt, men der hersker total lovløshed på internet og det er fremtidens realitet. Og det kan ramme os alle. Hvis myndighederne skulle gøre noget ved det, skulle politistyrken flerdobles.

44
Videnskab / Nu skal I se.........
« Dato: Juli 04, 2018, 05:16:49 pm »
Det er videnskabeligt.

Licensnægteren hængt til tørre. Og sammen med ham, de andre Trumptilhængere vi har. Mon Anti-rød sniffer sig en stribe engang imellem.

http://www.iflscience.com/health-and-medicine/study-finds-correlation-between-trump-support-and-opioid-use-but-the-reasons-are-complex/

Befolkningsandelen af Trump tilhængere er størst i områder hvor narokomisbruget er størst. Som bekendt er sammenfald ikke ensbetydende med årsag, men det har videnskabsfolkene også dykket nærmere ned i.

Når Licensnægteren vil have henrettet narkohandlere, så er det måske fordi frænde er frænde værst.

45
Dyr / Kender i det?
« Dato: Juni 06, 2018, 03:56:40 pm »
Kender du det? Eller kan forestille dig det? Jeg har lige taget mine sko på, snøret dem og mærker så noget der kribler ude ved tæerne. Og kommer så i tanke om at der da kravlede en masse skorpioner rundt her på terassen i nat efter regnen.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 36