Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 33
31
Samfund- & Kultur / Ikke overraskende
« Dato: Januar 26, 2018, 02:45:14 am »
I nogle amerikanske stater er der sket en vis liberalisering af cannabis. Nu har man undersøgt de sociale konsekvenser. Kriminaliteten er faldet.

http://www.iflscience.com/health-and-medicine/legalizing-marijuana-cuts-violent-crimes-suggests-study/?utm_source=Editorial&utm_medium=Static&utm_campaign=DO

Det vidste vi nu godt i forvejen. Det "frie" mariuhana er så kommet i konkurence med mexicanske narkokarteller. Artiklen nævner ikke noget om effekten der.

Liberaliseringen må også have en effekt i hele forbudsindustrien. Hvor mange skal fyres i USA? Der er nok tænderskæren i det kredse der har levet fedt og godt af forbuddet.

32
Samfund- & Kultur / Dit Shit Hole-o-meter.
« Dato: Januar 19, 2018, 03:34:31 pm »
Hvor velfungerende et land er må kunne måles på hvor længe folk lever i landet. Og lande hvor folk lever kortest, må betegnes som Shit Holes. Bortset fra at tallet ikke fortæller noget om folks livskvalitet. Vi kender jo alle den lykkelige ryger.

Her er dit Shit Hole-o-meter

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy

USAs præsident omtalte fornylig andre lande som Shit Holes. Mon han ikke har lavet et selvmål, når USA ligger som nummer 31. Hahaha, og Cuba ligger son nummer 32. Cuba har et udmærket frit og gratis sundhedssystem. Som det eneste land i 3.-verden.

I Europa ligger Ungarn som den absolute dumper. De ryger og drikker sig ihjel.

For dem der behersker Europas kultursprog nummer 1, så er her noget baggrund om det ungarske Shit Hole.

http://www.sueddeutsche.de/politik/ungarn-in-ungarn-ist-alles-kaputt-1.3794823

Ungarn er det land i EU, der modtager mest EU-støtte. En lille overklasse rager alt til sig. Rigtigt kapitalistisk.

33
Politik / Den Anti-røde regering er klar.
« Dato: Januar 11, 2018, 02:33:54 pm »
Und dann bekommen wir

die perfekte Gesellschaft

Selvfølgelig skal Anti-rød selv være diktator. Og Phil skal være finansminister der ordner finansloven ved at gå ned på stranden og finde nogle konkylier.

Lysje skal både være justits- integration- og socialminister. Midlerne til indsatsen på socialområdet fås fra Phils konkylier, der sikrer at ældre får mad fra gourmetrestauranter og skiftet ble i et weg.

I Anti-rød-land skal der jo også være frygt i befolkningen, så mon ikke Licensnægteren kan blive Frygtminister. Licensnægteren kan godt li' Duterte så mon han ikke kopierer noget derfra.

34
Fra medierne / Islams soldater imod os.
« Dato: Januar 07, 2018, 03:20:11 pm »
Den tyske rockergruppe Osmanica Germanica, viser sig at være den tyrkiske regerings væbnede arm blandt Europa civilbefolkning.

https://stockholmcf.org/german-ministry-confirms-connection-between-violent-gang-and-turkish-govt/

Der har tidligere været noget om at gruppen har en aflægger i DK. Gruppen har 20 afdelinger og 2500 medlemmer.

Tjaeeee...... Vi har jo også bevæbnede indvandrerbander i DK, så det er hvad vi kan forvente os af den islamiske opformering.

Gad vide om gruppen også hyres når en datter krænker familiens ære? Og når de 299 fætres, brødres, onklers og nevøers næver ikke er nok.

35
Politik / "Putin, du må ikke stjæle ......"
« Dato: Januar 06, 2018, 08:35:41 am »
Heller ikke andre folks landområder, for det ruinerer dig selv.

http://euromaidanpress.com/2018/01/06/crimea-and-the-depletion-of-russias-resources/#arvlbdata

Der har været flere artikler om at Ruslands reservefonde er udtømte, og at nu bruger de også af de fonde der skulle sikre Rusland fremtid, bl a til pensioner og opbygning af infrastruktur.

Og hvis vi bliver for sure på dem her i vesten, kunne det være at vi fandt andre steder at få vores naturgas fra.

Krim, som de annekterede er bare en halvørken, med meget få muligheder for landbrugsproduktion. Og den landbrugsproduktion der har været har været afhængig af vandtilførsel fra Ukraine.

Og så er det ved at bygge en bro over Kerchstrædet. Gennem et geologisk ustabilt område. De bygger en bro fra en ørken til en ørken.

Stakkels lille Rusland.

36
Alt det andet / Der flæbes i det Anti-røde hjem
« Dato: Januar 04, 2018, 11:20:31 am »
Konen flæber, mens manden går og bander højt over socialister og akademikere.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/nordjylland/haeldte-beton-ud-over-skraent-kysthaervaerk-bliver-meldt-til-politiet

37
Dyr / Flere katte i huset.
« Dato: Januar 03, 2018, 06:11:35 pm »
Jeg kender en vestlig gut her i området hvor jeg bor. Han har i mange år deltaget fodring af et pr gadehunde, og det er gået godt. Mdn nu begyndte han at fodre nogle herreløse katte. Ikke vilde, for de var tamme og kælne nok. Men når man begynder på det med katte, der finder ud af, hvor der er noget at score, kommer der flere og flere til. Til sidst var der 12 - 15 stykker, og med hans dyrevenlige hjerte, fodrede han bare løs. Indtil han så hvad han brugte af penge på kattefoder. Så blev hans dør lukket for dem alle.

Kan man det - sådan dyreetisk. Jeg mener selv, at hvis man begynder at fodre en kat, så forpligter det etisk for dyrets fremtid.

Det er derfor jeg aldrig selv ville fodre en vildkat, som jeg alligvel ikke vil tage mig af. Det er moralsk mere fair at overlade den til naturens benhårde orden, end at trække pinen ud.

Der er et par hunde her, som løber efter mig og gør arrigt, når jeg kommer gående eller cyklende. Jeg kan ikke fordrage det, og pønser på at jage dem ud foran en bil næste gang.

38
Debat om debatten / Fredsaftale: Anklageren - Phil
« Dato: Januar 03, 2018, 03:50:42 pm »
Der bliver interessant debat ødelagt af at de hælder møg over hinandens hoveder. Nogen der kan formidle en fredsaftale, så vi kan vende tilbage til den gode debat?

39
Samfund- & Kultur / Udvisninger af mindreårige
« Dato: December 29, 2017, 07:54:47 am »
Tyskland skal til at gøre det. Og kun mindreårige og unge kriminelle marokkanere. Der bliver simpelthen oprettet tysk financierede, børnehjem-institutioner i Marokko til at sende dem til.

https://www.welt.de/politik/deutschland/article171876012/Jugendheime-in-Marokko-Deutschland-plant-Rueckfuehrung-minderjaehriger-Migranten.html

Mannheims borgmester skriver at en gruppe af disse uledsagede børn, udviser en hidtil ukendt kriminel energi.

Ikke sjovt at være dem, i islams håbløshed. Nogen skulle lade være med at lade sig undfange i moders liv


40
Youtube anbefalinger / Hedensk jul
« Dato: December 22, 2017, 03:40:18 am »
Se disse hviderussiske hedninge der fejrer jul med spidstegt vildsvin, væne møer og mjød.

https://youtu.be/UHvGjxe9ZoQ

Her får I så De Ni Noble Dyder fra før kristendommen og kapitalismen kom ind og ødelagde folks moral:

1) Mod

2) Sandhed

3) Ære

4) Trofasthed

5) Disciplin

6) Gæstfrihed

7) Arbejdsomhed

8) Selvhjulpenhed

9) Udholdenhed

For os kommunister ligger disse dyder så helt naturligt, at vi ikke behøver at kende dem.

41
Videnskab / Peak Oil
« Dato: December 17, 2017, 09:00:38 am »
Et udtryk der betyder, det tidspunkt hvor verdens olieproduktion topper. Hvornår det tidspunkt er, er der uenighed om. Nogen mener at vi befinder os på toppen i disse år.

En given sag er det at på et tidspunkt vil Peak Oil nås. Selvfølgelig kan der ikke pumpes olie op af jorden i en uendelighed. Men hvad så i post-Peak Oil-tiden og -verdenen?

Tjaeeeeee....... Hvad vi ved, er at under den første oliekrise i 1974, skar OPEC olieproduktionrn ned med 15 %. Det medførte fordobling af prisen i løbet af nogle måneder. Der var falitter af danske virksomheder efter noder. Indtil da havde arbejdsløshed været nærmest nul i Danmark. Den røg op omkring 10 %.

Det kan give os en pejling for hvad der vil ske, når verdensproduktionen går ned. I øjeblikket udvindes der meget olie, men på sværere tilgængelige steder, og dermed dyrere ar udvinde. Olie fra Canadas tjæresand - uha.

Når verdens olieproduktion går ned, vil priserne gå op. Det vil udløse en hidtil uset økonomisk krise og regulært sammenbrud. Vi vil kalde 30'ernes krise for de gode tider.

Vedvarende energiformer? Grunden til at bruge olie, er at den er så nem at have med at gøre. Vedvarende energi? Glem det! Det vil være for sent, og så vil det under ingen omstændigheder for de 95 % af verdens befolkning der er afhængig af billig olie.

Hvad vil der ske med folk og befolkninger, hvis olieprisen stiger? Der vil blive konflikter om olien og det vil udløse krige, borgerkrige, oprør og flygtningestrømme.

42
Religion-& Filosofi / Religion og socialsme.
« Dato: December 11, 2017, 12:53:25 pm »
Læs her og se Anklageren hængt godt og grundigt til tørre.

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Muammar_Gaddafi

"Gaddafis politiske ideologier var islamisk socialisme, panarabisk nationalisme og hans selvopfundne begreb Jamahiriyya(»Massernes Stat«), der var den officielle betegnelse for Libyens statsform.

1975 offentliggjorde Gaddafi den såkaldte Grønne bog, hvori han beskriver sine politiske mål, der lænede sig op ad den islamiske socialisme."

Og så var der den kristne sekt Guds Børn. Eksisterer næppe i Danmark mere og har taget navneforandring til "Familien".

Sekten var aktiv i DK i 70'erne og dens målgruppe var flippermiljøet. Jeg har intet om dem og der er intet om dem på danske Wiki. Men de havde også et socialistisk element i deres retorik.

Apropos Tigermanden, jeg kendte et par konvertitter til Guds Børn. De var som Tigermanden - nogen der havde set lyset.

43
Mandehørmen / Skal jeg bures inde?
« Dato: December 10, 2017, 03:31:15 pm »
Det synes J. Langgård-Nielsen.

Det er muligvis fordi jeg har udtrykt at voldtægt måske ikke er så dårligt endda, ud fra et darwinistisk synspunkt. Fordi det vil fremme de stærke, overlevelsesdygtige og holde svæklingene fra forplantningsfadet.

Og så de voldtægter som er begået af den udviste gangster? Hold da kæft, hvor er det nogle snotdumme kællinger der overhovedet involverer sig med ham. Og bagefter skal der bruges ressourcer i politi og retsvæsen på den slags idioti.

Og så mener jeg også Peter Lundin bør være straffri. Ud fra et darwinistisk synspunkt, er det en god ide, at kvinder der bliver tiltrukket af det værste afskum, ryddes af vejen og deres gener ikke videreføres.

44
Politik / Hvad er kapitalistisk?
« Dato: December 09, 2017, 08:35:37 am »
Den naturlige drift i kapitalismen er at værdierne koncentreres på færre og færre hænder. Og jo mere kapitalistisk et land, eller økonomi er, jo mere koncentreret vil værdierne være. Her ses hvilke lande der er mest kapitalistiske.Her en tilsvarende opgørelse for EU.At landene er kapitalistiske betyder ikke at de er liberale. Et eksempel er EUs landbrugsstøtte. USAs landbrugsstøtte er meget værre.

Det betyder heller ikke at de er frie. Det mest kapitalistiske land, Rusland, har samtidigt verdens højeste andel indsatte i fængsler og myndighederne kontrollerer alt.

Sideløbende med koncentrationen, æder kapitalen sig mere og mere ind på det offentlige, for at ribbe det. Et frisk eksemel er de seneste skattelove i USA.


45
Fra medierne / DRs røde lejesvende
« Dato: December 08, 2017, 08:24:50 am »
En komplet liste over alle de røde lejesvende i DR
- nåh ikke!

Ole Andreasen – journalist på TV-Avisen, hovedbestyrelsesmedlem i Venstre, byrådsmedlem for Venstre, Europaparlamentsmedlem for Venstre.

Hans Morten Rubin – chef for TV-Avisen, kampagnechef og mediestrateg for Venstre.

Uffe Elleman Jensen – journalist på TV-Avisen, formand for Venstre, udenrigsminister fra Venstre.

Kai V. Andersen – journalist på TV-Avisen, folketingsmedlem for Venstre.

Paula Larrain – studievært på TV-Avisen og folketingskandidat for De Konservative.

Bent Stuckert – journalist på TV-Avisen, folketingskandidat for Venstre.

Morten Løkkegaard – studievært på TV-Avisen, folketingsmedlem for Venstre, Europaparlamentsmedlem for Venstre.

Karen Jespersen – journalist på TV-Avisen, minister fra Venstre, chefideolog på alleralleralleralleryderste ekstreme højrefløj.

Henning Schmaltz Jørgensen – chef for DRs valgdækning i monopoldagene, valgstrateg for Venstre.

Claus Borre – redaktionschef på DR Sporten, byrådskandidat for Venstre.

Bjørn Elmquist – journalist på TV-Avisen, folketingsmedlem for Venstre.

Connie Hedegaard – chef for Radioavisen, studievært på Deadline, minister fra De Konservative.

Ja, Danmarks Radio er inficeret i hver en celle af røde lejesvende.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 33