Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 32
31
Samfund- & Kultur / Hvor andre svigter......
« Dato: November 22, 2017, 03:57:54 pm »
De er noget sløve, når det kommer til stykket, vore drabelige vikinger her på DD. Men nu har vi dannet et vikingeparti. Første punkt i programmet er: Angrib Lindnisfarne. Punkt 2 er: Borgerkrig for fred. Mere plyndring. Økser til folket.

32
Fra medierne / Har Anti-rød en pointe?
« Dato: November 16, 2017, 02:23:15 pm »
Man siger jo at en blind høne kan finde et korn.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/banedanmark-efter-udskudt-signalprojekt-passagerer-maa-fortsat-regne-med-forsinkede

Der er noget galt, hvis det skal tage syv år at lave et nyt signalsystem.

På den anden side set. Vi er jo en GYSE- og PYLRE-kultur. Hvis der er en der får et myggestik i et tog, så rejser GYSET sig i offentligheden og DSB må straks bruge milliarder på at gøre togene myggesikre.

33
Dyr / Hunde - kyllingeknogler
« Dato: November 15, 2017, 12:12:23 pm »
Hvor udbredt er opfattelsen at hunde ikke må få kyllingeben og hvor kommer det fra?

34
Alt det andet / Ikke alt var godt.
« Dato: November 03, 2017, 08:40:38 am »
Men meget var bedre. Der var mindre kontrol og mere frihed i DDR end der er i Danmark eller Tyskland i dag. Eller USA - uha.


35
Almen / Meanwhile, in Russia.
« Dato: Oktober 07, 2017, 05:07:33 pm »
På Putins 65 års fødselsdag er der brudt protester ud i mange russiske byer.

At protestere i Rusland er en alvorlig sag, for de kan tage brødet ud af munden på en. Eller finde ud af at man vist skylder store ejendomsskatter, og så er det ud af ens bolig.

Mmmmmmm....... det bliver stort når Putin bliver udleveret til Menneskerettighedsdomstolen. Han har en del på samvittigheden

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-day-of-protests-latest-vladimir-putin-birthday-present-alexei-navalny-jail-a7987786.html

Det er ikke kun politiet og sikkerhedsstyrker mod demonstranterne. Der er også Putin-partiets egne tæskehold. Sådanne tæskehold kendtes også fra maidan-revolutionen i Ukraine. De kaldes "titushkier". Da ukrainerne satte sig til modværge, og dannede selvforsvarsgrupper, fil de fat i nogle af disse titushkier. Her ses et par af dem, som ikke ser ud til at have det sjovt, efter at folk har haft fat i dem.


36
Dyr / Kastration af handyr.
« Dato: Oktober 06, 2017, 11:45:12 pm »
Nu gik der øl i tråden om Landboens kat............

Jeg forstår simpelthen ikke tankegangen bag at lade en hankat kastrere. Så får den ingen killinger?

Der kunne være en pointe i at kastrere/sterilisere dem, hvis samtlige hankatte i miles omkreds er kastrerede. Hvis der bare er èn hankat i området der ikke er kastreret, vil den kunne gøre masser af hunkatte drægtige. De kan finde hunkatte i løbetid på miles afstand.

37
Religion-& Filosofi / Tror vi på det?
« Dato: Oktober 05, 2017, 05:26:58 pm »
Al den tørklæde diskussion................

Tigermanden er væk, men han havde konverteret til islam fordi han havde set lyset. Fuldstændigt harmløst. Der er folk der ser lyset i værre ting.

Men den anden debattør vi har her, tror ikke en døjt på det åndsgylle, men lader som om. Nu vil jeg ikke gerne blande mig i folks privatliv, men grunden til konverteringen er at han nok har fundet sig en islamisk donna, som han ville dyrke. Men så måtte han konvertere til islam for at undgå at han, hun eller dem begge blev halalslagtet.

Når jeg nævner det, er det ikke fordi jeg kender noget konkret til det, men begrunder det bare i fortilfælde med muslimsk praksis.

38
Tant og fjas / Hvad?
« Dato: Oktober 03, 2017, 12:49:53 pm »

39
Helbred / Anti-læge bevægelsen
« Dato: Oktober 03, 2017, 12:45:22 pm »
Der er så meget aktivitet på bl a Facebook, der går ud på at lægevidenskaben og (den "traditionelle") medicin medicin ikke dur og ligefrem skjuler effektive behandlingsformer, p gr a Big Pharmas kommercielle interesser. Anti Waxx'er bevægelsen er ligefrem skadelig.

Her er en artikel der debunker meget af det vås der kommer fra "alternativ" side.

https://www.csicop.org/si/show/defending_science-based_medicine_44_doctor-bashing_arguments_and_rebuttals


40
Fra medierne / Vi gamle kan nok
« Dato: Oktober 02, 2017, 06:12:38 pm »
Gerningsmanden til Las Vegas skyderiet er den 64-årige ærkeamerikaner Stephen Paddock.

http://www.tagesschau.de/ausland/las-vegas-angriff-103.html

Og så skal vi være bange for muhamzerne.

41
Dyr / Gekko i stuen
« Dato: September 28, 2017, 06:02:52 pm »
Jeg har gekkoer i stuen her på 9. sal, heri Thailand. De fiser rundt og æder myrer. Hør hvordan sådan en lyder og bliv forundret over den kraftige lyd fra et så lille dyr.

https://youtu.be/EI67Uwp18dc

42
Historie / Overraskende samarbejde
« Dato: September 27, 2017, 06:56:49 am »
En sovjetisk propagandaplakat, formodes fra starten af 1941, da Tyskland og Sovjetunionen var gode venner endnu og de havde delt Polen imellem sig. Plakaten viser tyske og sovjetiske fly i fællesskab bombe London. Jeg er overrasket over de gik SÅ vidt i deres samarbejde.


43
Religion-& Filosofi / Det han mener.
« Dato: September 27, 2017, 04:55:35 am »
En usædvanligt grim imam fra Skive

https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE9874512/imam-siger-nej-til-assimilation-og-alkohol-svinekoed-og-sex-foer-aegteskabet

Artiklen er lukket, men det vigtige står i overskriften. "Imam siger nej til ............. sex før ægteskab".

Det han mener, er selvfølgelig muslimske kvinders sex før ægteskab. De muslimske hanner må gerne forlyste sig med vantroende kvinder. De render rundt i flokkevis, f eks i Haslevs natteliv, og vil gerne score. Meget muslimsk, al den stund muslimerne gør det.

Og noget andet: hvorfor skal imamer altid være så ufatteligt grimme? Da det ser ud til at være gennemført, må det have noget teologien at gøre.44
Familie, børn og parforhold / Super romantisk.
« Dato: September 26, 2017, 06:11:56 am »
Jeg bor et sted i Thailand, hvor der ikke bor hvide mennesker. Men nu var jeg lige med en kammerat ude på en ø, hvor der var vestlige turister. På en bar der, rendte jeg ind i en englænder, sammen med hans thai-kone.

Forholdet var startet på den måde at englænderen i en kæmpebrandert, var kørt galt på sin motorcykel og slynget langt ind i junglen, sådan set overladt til døden og hans lig overladt til hærmyrerne. (Sådan noget er ren statistk, her i Fjernøsten).

Nå, men en lokal pige havde fundet ham og fået ham til hægterne. Og de blev så et kærestepar. Meget romantisk så langt..............

Men så skulle man tro at det kunne lære ham at lade være med at køre i en brandert. Tro om igen. Han har haft adskillige ulykker med motorcykel i brandert. Så hans hovede lignede noget som en af aberne på Haderslev Domkirkeplads.

Hans liv er bare druk, druk, druk. Han bruger 2000,- 3000,- kroner om dagen på druk. Man må formode at kæresten er godt og grundigt træt af ham.

Sådan er dagens gang på lette fjed i denne ø, hvor der er mange long-staying og fastboende vestlige. Hel- og halvgamle vestlige gutter med unge thai-kærester. Dagen lang med en ølflaske eller et whiskyglas i hånden.

Jeg bor i Chanthaburi, hvor der heldigvis hverken er vestlige folk, eller barer.

45
Historie / Stanislav Petrov død.
« Dato: September 19, 2017, 02:57:36 pm »
Manden der holdt hovedet koldt under den kolde krig. Takket være ham, undgik vi måske 3. verdenskrig.

http://www.dr.dk/nyheder/udland/russisk-oberst-der-maaske-forhindrede-atomkrig-er-doed

Der var en tilsvarende russisk gut, der under Cuba-krisen, undlod at affyre den atomtorpedo mod amerikanske skibe, som han eller var beordret til. Set på ZDF.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 32