Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 33
31
Alt det andet / Der flæbes i det Anti-røde hjem
« Dato: Januar 04, 2018, 11:20:31 am »
Konen flæber, mens manden går og bander højt over socialister og akademikere.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/nordjylland/haeldte-beton-ud-over-skraent-kysthaervaerk-bliver-meldt-til-politiet

32
Dyr / Flere katte i huset.
« Dato: Januar 03, 2018, 06:11:35 pm »
Jeg kender en vestlig gut her i området hvor jeg bor. Han har i mange år deltaget fodring af et pr gadehunde, og det er gået godt. Mdn nu begyndte han at fodre nogle herreløse katte. Ikke vilde, for de var tamme og kælne nok. Men når man begynder på det med katte, der finder ud af, hvor der er noget at score, kommer der flere og flere til. Til sidst var der 12 - 15 stykker, og med hans dyrevenlige hjerte, fodrede han bare løs. Indtil han så hvad han brugte af penge på kattefoder. Så blev hans dør lukket for dem alle.

Kan man det - sådan dyreetisk. Jeg mener selv, at hvis man begynder at fodre en kat, så forpligter det etisk for dyrets fremtid.

Det er derfor jeg aldrig selv ville fodre en vildkat, som jeg alligvel ikke vil tage mig af. Det er moralsk mere fair at overlade den til naturens benhårde orden, end at trække pinen ud.

Der er et par hunde her, som løber efter mig og gør arrigt, når jeg kommer gående eller cyklende. Jeg kan ikke fordrage det, og pønser på at jage dem ud foran en bil næste gang.

33
Debat om debatten / Fredsaftale: Anklageren - Phil
« Dato: Januar 03, 2018, 03:50:42 pm »
Der bliver interessant debat ødelagt af at de hælder møg over hinandens hoveder. Nogen der kan formidle en fredsaftale, så vi kan vende tilbage til den gode debat?

34
Samfund- & Kultur / Udvisninger af mindreårige
« Dato: December 29, 2017, 07:54:47 am »
Tyskland skal til at gøre det. Og kun mindreårige og unge kriminelle marokkanere. Der bliver simpelthen oprettet tysk financierede, børnehjem-institutioner i Marokko til at sende dem til.

https://www.welt.de/politik/deutschland/article171876012/Jugendheime-in-Marokko-Deutschland-plant-Rueckfuehrung-minderjaehriger-Migranten.html

Mannheims borgmester skriver at en gruppe af disse uledsagede børn, udviser en hidtil ukendt kriminel energi.

Ikke sjovt at være dem, i islams håbløshed. Nogen skulle lade være med at lade sig undfange i moders liv


35
Youtube anbefalinger / Hedensk jul
« Dato: December 22, 2017, 03:40:18 am »
Se disse hviderussiske hedninge der fejrer jul med spidstegt vildsvin, væne møer og mjød.

https://youtu.be/UHvGjxe9ZoQ

Her får I så De Ni Noble Dyder fra før kristendommen og kapitalismen kom ind og ødelagde folks moral:

1) Mod

2) Sandhed

3) Ære

4) Trofasthed

5) Disciplin

6) Gæstfrihed

7) Arbejdsomhed

8) Selvhjulpenhed

9) Udholdenhed

For os kommunister ligger disse dyder så helt naturligt, at vi ikke behøver at kende dem.

36
Videnskab / Peak Oil
« Dato: December 17, 2017, 09:00:38 am »
Et udtryk der betyder, det tidspunkt hvor verdens olieproduktion topper. Hvornår det tidspunkt er, er der uenighed om. Nogen mener at vi befinder os på toppen i disse år.

En given sag er det at på et tidspunkt vil Peak Oil nås. Selvfølgelig kan der ikke pumpes olie op af jorden i en uendelighed. Men hvad så i post-Peak Oil-tiden og -verdenen?

Tjaeeeeee....... Hvad vi ved, er at under den første oliekrise i 1974, skar OPEC olieproduktionrn ned med 15 %. Det medførte fordobling af prisen i løbet af nogle måneder. Der var falitter af danske virksomheder efter noder. Indtil da havde arbejdsløshed været nærmest nul i Danmark. Den røg op omkring 10 %.

Det kan give os en pejling for hvad der vil ske, når verdensproduktionen går ned. I øjeblikket udvindes der meget olie, men på sværere tilgængelige steder, og dermed dyrere ar udvinde. Olie fra Canadas tjæresand - uha.

Når verdens olieproduktion går ned, vil priserne gå op. Det vil udløse en hidtil uset økonomisk krise og regulært sammenbrud. Vi vil kalde 30'ernes krise for de gode tider.

Vedvarende energiformer? Grunden til at bruge olie, er at den er så nem at have med at gøre. Vedvarende energi? Glem det! Det vil være for sent, og så vil det under ingen omstændigheder for de 95 % af verdens befolkning der er afhængig af billig olie.

Hvad vil der ske med folk og befolkninger, hvis olieprisen stiger? Der vil blive konflikter om olien og det vil udløse krige, borgerkrige, oprør og flygtningestrømme.

37
Religion-& Filosofi / Religion og socialsme.
« Dato: December 11, 2017, 12:53:25 pm »
Læs her og se Anklageren hængt godt og grundigt til tørre.

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Muammar_Gaddafi

"Gaddafis politiske ideologier var islamisk socialisme, panarabisk nationalisme og hans selvopfundne begreb Jamahiriyya(»Massernes Stat«), der var den officielle betegnelse for Libyens statsform.

1975 offentliggjorde Gaddafi den såkaldte Grønne bog, hvori han beskriver sine politiske mål, der lænede sig op ad den islamiske socialisme."

Og så var der den kristne sekt Guds Børn. Eksisterer næppe i Danmark mere og har taget navneforandring til "Familien".

Sekten var aktiv i DK i 70'erne og dens målgruppe var flippermiljøet. Jeg har intet om dem og der er intet om dem på danske Wiki. Men de havde også et socialistisk element i deres retorik.

Apropos Tigermanden, jeg kendte et par konvertitter til Guds Børn. De var som Tigermanden - nogen der havde set lyset.

38
Mandehørmen / Skal jeg bures inde?
« Dato: December 10, 2017, 03:31:15 pm »
Det synes J. Langgård-Nielsen.

Det er muligvis fordi jeg har udtrykt at voldtægt måske ikke er så dårligt endda, ud fra et darwinistisk synspunkt. Fordi det vil fremme de stærke, overlevelsesdygtige og holde svæklingene fra forplantningsfadet.

Og så de voldtægter som er begået af den udviste gangster? Hold da kæft, hvor er det nogle snotdumme kællinger der overhovedet involverer sig med ham. Og bagefter skal der bruges ressourcer i politi og retsvæsen på den slags idioti.

Og så mener jeg også Peter Lundin bør være straffri. Ud fra et darwinistisk synspunkt, er det en god ide, at kvinder der bliver tiltrukket af det værste afskum, ryddes af vejen og deres gener ikke videreføres.

39
Politik / Hvad er kapitalistisk?
« Dato: December 09, 2017, 08:35:37 am »
Den naturlige drift i kapitalismen er at værdierne koncentreres på færre og færre hænder. Og jo mere kapitalistisk et land, eller økonomi er, jo mere koncentreret vil værdierne være. Her ses hvilke lande der er mest kapitalistiske.Her en tilsvarende opgørelse for EU.At landene er kapitalistiske betyder ikke at de er liberale. Et eksempel er EUs landbrugsstøtte. USAs landbrugsstøtte er meget værre.

Det betyder heller ikke at de er frie. Det mest kapitalistiske land, Rusland, har samtidigt verdens højeste andel indsatte i fængsler og myndighederne kontrollerer alt.

Sideløbende med koncentrationen, æder kapitalen sig mere og mere ind på det offentlige, for at ribbe det. Et frisk eksemel er de seneste skattelove i USA.


40
Fra medierne / DRs røde lejesvende
« Dato: December 08, 2017, 08:24:50 am »
En komplet liste over alle de røde lejesvende i DR
- nåh ikke!

Ole Andreasen – journalist på TV-Avisen, hovedbestyrelsesmedlem i Venstre, byrådsmedlem for Venstre, Europaparlamentsmedlem for Venstre.

Hans Morten Rubin – chef for TV-Avisen, kampagnechef og mediestrateg for Venstre.

Uffe Elleman Jensen – journalist på TV-Avisen, formand for Venstre, udenrigsminister fra Venstre.

Kai V. Andersen – journalist på TV-Avisen, folketingsmedlem for Venstre.

Paula Larrain – studievært på TV-Avisen og folketingskandidat for De Konservative.

Bent Stuckert – journalist på TV-Avisen, folketingskandidat for Venstre.

Morten Løkkegaard – studievært på TV-Avisen, folketingsmedlem for Venstre, Europaparlamentsmedlem for Venstre.

Karen Jespersen – journalist på TV-Avisen, minister fra Venstre, chefideolog på alleralleralleralleryderste ekstreme højrefløj.

Henning Schmaltz Jørgensen – chef for DRs valgdækning i monopoldagene, valgstrateg for Venstre.

Claus Borre – redaktionschef på DR Sporten, byrådskandidat for Venstre.

Bjørn Elmquist – journalist på TV-Avisen, folketingsmedlem for Venstre.

Connie Hedegaard – chef for Radioavisen, studievært på Deadline, minister fra De Konservative.

Ja, Danmarks Radio er inficeret i hver en celle af røde lejesvende.

41
Tant og fjas / Når de stammer.
« Dato: December 03, 2017, 01:36:07 pm »
Fra min barndoms og tidlige ungdoms landsamfund. Der var to gutter der begge stammede. Dengang mente man at folk der stammede var småtbegavede, men det var de to bestemt ikke.

Den ene bonde. Den anden landarbejder. Den ene havde en traktor der ikke kunne bremse. Den anden, der var meget teknisk snild, havde en bil, som han havde bygget om til traktor. Selvfølgelig uden bremser.

Dengang brugte man sin traktor som transportmiddel, når man skulle til høkeren. Således også de to da de havde været til høkeren. Og brasede i hinanden henne på hjørnet ved vandværket. Da politiet kom og de skulle afgive forklaring stammede de begge og politifolkene troede de gjorde grin med hinanden, indtil en anden lokal kom og reddede trådene ud.

42
Debat om debatten / Billeder Android > Windows.
« Dato: November 29, 2017, 08:54:37 am »
Jeg er uden Windows-PC for tiden, men laver mine ting på en Android Tablet.

Men her er et problem når jeg skal have billeder fra Android til f eks Din Debat. I Android kan jeg simpelthen ikke grade hvordan man får vist et billede som .jpg. Imgur virker ikke på min bedagne tablet. Jeg forsøger mig derfor gennem Google/photos, men har vises billederne i et underligt format, som ikke kan vises i f eks Din Debat. Nogen forslag?

43
Videnskab / Nogen el-bil tosser her?
« Dato: November 25, 2017, 07:08:12 am »
Og tro at el-biler repræsenterer bæredygtighed. Så svar mig lige på det her:

Hvad skulle der være i vejen for at indføre lavere hastigheder og accellerationer? Hvad skulle der være i vejen for lettere og mindre biler? Udformet som mere skat på de tunge, brændstofslugende biler? Hvad skulle der være i vejen med at bruge mere tog, bus, syggel og gåben?

Det vil være bæredygtigt. Langt mere bæredygtigt end el-biler.

Det høje energiforbrug vil betyde menneskehedens endeligt. El-biler vil alligevel kun være på dagsordenen for få % af menneskeheden. Og være totalt uden betydning for det endelig, så drop tosserierne.

44
Samfund- & Kultur / Muslimfrit Europa
« Dato: November 25, 2017, 06:00:53 am »
Nej, det kan gøres lempeligere end en etnisk udrensning.

Nu bliver det sådanne sjove tankelege i Anti-rød stil, men alligevel............

Jeg prøver. To ting.

Den første er at honorere muslimer der vil tvangsgifte deres døtre til et muslimsk land. Giv en sådan far en million eller en stor Mercedes for at gøre det. Det vil være ren win-win. Muslimerne bliver glade, for de elsker tvangsægteskaber og vi bliver fri for et fertilt muslimsk underliv. Det vil ad åre tynde ud i muslimerne.

Det andet er at benytte gendercide. Give muslimer fri adgang til klinikker for de tidligt kan få kønsbestemt et foster, og hvis det er en pige, tilbydes abort. Det vil muslimer gladeligt sige ja til, for de vil helst have drenge. Det vil betyde reduktion af den muslimske befolkningsandel fra dag et.

Nummer to rummer dog det problem, at i samfund hvor der er underskud på kvinder, bliver de unge hanner mere kriminelle. Her skal vi selvfølgelig ikke være tilbageholdende med at tage noget Vestbredsagtigt noget i brug overfor dem.

45
Samfund- & Kultur / At "sende dem hjem".
« Dato: November 25, 2017, 01:51:07 am »
Jeg har tidligere været inde på at hvis vi skulle begynde at sende alle de vestlige hjem, ville det være en særdeles voldelig affære. Her er noget der peger på at jeg har ret.

Her forsøges en (1) sendt hjem.

https://ekstrabladet.dk/112/mand-doed-efter-kamp-i-koebenhavns-lufthavn-politiet-var-meget-barske/6929384

Så hvis 200 000 til 400 000 skal sendes hjem, bliver det et holocaust uden lige.

PS: jeg går da selv ind for et muslimfrit Europa, men tænker det til ende. Jeg kan se det med egne øjne her i Thailand, hvor der er negerjagt som i de amerikanske sydstater i 1800-tallet.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 33