Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 [2] 3 4 ... 30
16
Samfund- & Kultur / Bekymrede mennesker. Undren
« Dato: September 16, 2017, 06:08:56 pm »
Jeg undrer mig nogle gange over hvorfor folk der går og er bekymrede for kriminalitet, er dem der også udsættes for kriminalitet? Jeg har f eks en kusine, hvis FB-opdateringer altid handler om fordelene ved grænsekontrol, som beskyttelse mod al den kriminalitet hun udsættes for.

Jeg har da færdes i Rusland og Ukraine og aldrig fået stjålet noget, eller handlende der plukkede mig med overpriser. Det værste kriminalitet jeg har været ude for, var en polsk buschauffør der scorde byttepengene. Når jeg handler noget i de lande, kender jeg ikke deres penge. Når jeg handler der, har jeg vænnet mig til bare at holde grabben frem. Så kan de selv forsyne sig. Og det går ALTID regulært til. De tager bare deres betaling. Jeg er aldrig blevet snydt.

Det samme her i Thailand, hvor befolkningen ellers skulle være bedragere til hobe. Jeg forstår ikke et pluk af hva de siger, når de nævner et beløb, så jeg holder bare hånden frem, med sedler og mønter så de kan tage hvad det koster. Ingen problemer overhovedet.

Når jeg er i det store udland, holder jeg mig fra taxier og ludere. Men det er også ligefrem at bede om at blive bedraget.

Jeg har en kammerat der var turist i Sydafrika og besøgte et af de mest højkriminelle steder og verden og var der i tre dage. Ingen problemer. Dog sagde han, at han blev mødt af nogle blodtørstige blikke.

Hvorfor lader forbryderne nogen af os i fred og andre ikke? Har det noget at gøre med, at når man selv har mistillid, der sker ting og sager. Og når man har tillid, sker der ingenting?

17
Dyr / Ingen pludselige bevægelser
« Dato: September 15, 2017, 10:22:33 am »
For den ser ond ud, den fisk der blev skyllet på land i Texas efter orkanen Harvey. Nærmest forhistorisk.Fra

http://www.iflscience.com/plants-and-animals/fanged-fish-washes-up-on-texas-beach-postharvey-and-baffles-the-internet/

18
Politik / Slut med Trumps mur.
« Dato: September 14, 2017, 06:25:54 am »
Nu er Trump blevet enig med nogle demokratiske ledere om en grænsesikkerhedspakke, men som ekskluderer Trumps berømte lovede mur.

http://samuel-warde.com/2017/09/democrats-trump-reach-agreement-save-daca/?utm_content=buffer35a01&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Der røg lige et prominent valgløfte. Der er nok en debattør her der ligger og bider i bordbenet nu, men til ham siger vi: Æv bæv bussemand. Sure tæer i saftevand.

19
Fri Debat / BTs spin historie
« Dato: September 12, 2017, 03:09:15 pm »
Er løgn fra ende til anden. Copy&paste af udtalelse af Allerslev.

-----------------------------------------------------------------
I morgen bringer BT en historie om, at jeg har holdt vores bryllupsreception på Rådhuset.

Det er helt korrekt. Vi valgte at holde vores bryllupsreception på Rådhuset, fordi København og Københavns Rådhus betyder meget for mig.

Jeg elsker København, og jeg elsker mit arbejde. Derfor besluttede vi at holde vores bryllupsreception på Rådhuset.

Vi har selvfølgelig fulgt alle de regler, der er vedtaget af gruppeformandskredsen i Borgerrepræsentationen. Inden beslutningen dobbelttjekkede jeg med Borgerrepræsentationens sekretariat, og de bekræftede, at vi måtte holde vores reception på Rådhuset, når vi dækkede alle omkostninger selv. Vi har selvfølgelig betalt for alle afholdte timer til bordopsætning, opdækning, servering, rengøring og opvask i alt 23028,75 kr. og har desuden selv bestilt og betalt forplejningen udefra.

Jeg synes, det er en useriøs historie, BT vælger at bringe, men jeg er stadig glad for, at vores lykkeligste dag blev afholdt i den by, som jeg elsker, og i det hus, som betyder så meget for mig.

20
Samfund- & Kultur / Flere muslimer, tak.
« Dato: September 09, 2017, 06:27:09 am »
Omgående at invitere 1 million til evig offentlig forsørgelse ville være en god ide. Så kan de godt supplere med noget svindelnæringsliv.

Bare vi kunne slippe for kinesere. Dem er vi fri for - indtil videre. Men de breder sig over hele verden. Og de vil ikke have offentlig forsørgelse. De vil have DET HELE.

Her Thailand er der en befolkning på 5% kinesere, men de sidder på 65% af økonomien. Ikke bare med almindelig økonomi, men med mafia og infiltration af alt. Militærregeringen i Thailand forsøger at få økonomien under kontrol og bekæmpe korruption. Bekæmpelsen af korruptionen er gået godt, men der er svære livtag med mafiaøkonomien.

En intetanende charterturist der rejser til Thailand, bor på et resort der er ejet af kinesere. Værdier der skabes af hårdt arbejdende thaiere suges lige op i kinesiske lommer.

Jeg fik kineserne sammenlignet med maddiker i et stykke kød. Der udvikler de sig til voksne spyfluer og flyver ud.

21
Samfund- & Kultur / Ydmygelse af muslimer
« Dato: September 03, 2017, 06:01:33 pm »
Artikel fra 2015.

http://www.dr.dk/ligetil/udland/myanmar-indfoerer-lov-om-kvinders-foedsel

De muslimske rohingyaer i Myanmar må højst få to børn. Stakler. Ellers er de vant til at overbefolke overalt hvor de kommer frem. Men det buddhistiske Myanmar skal de ikke køre i sænk med deres evindelige børnefødsler.

Men hvad mener I? Kan Myanmar kan vi vel også. Lave en lov der giver muslimer lov til kun at få to børn.

I tillæg kunne man lave en lov der præmierer muslimer for at tvangsgifte deres døtre i et muslimsk hjemland, når de nu alligevel er så vilde med tvangsægteskaber.

En præmie for en far der vil tvangsgifte sin datter i et muslimsk hjemland, kunne være en stor mercedes. Det ville være ren win-win.

22
Samfund- & Kultur / Når herrefolket taler.
« Dato: September 03, 2017, 08:27:09 am »
Nedenfor et stykke copy&paste om den illegalitet der følger med islam.
-------------------------------
En ven af mig har haft følgende oplevelse i Lunden, Horsens. Jeg er fuldstændig enig med ham, det er ved, at tage overhånd.

NÅR HERREFOLKET TALER LYTTER VI ALLE.!

Lunden i Horsens er en stor dejlig park, et fristed for mange og specielt frekventeres den af børnefamilier, hvor små som store, lærer at løbe på rulleskøjter, køre på løbehjul, cykle og hvad der ellers hører til en families gøremål. Derfor kan du også risikere at der pludselig kommer en ”løbsk legecykel” ud af ingenting, men da både bilkørsel, motorcykel er forbudt i Lunden er det rimelig risikofrit – heldigvis.

Indimellem laves Lunden om til koncertsted og så sker der pludselig en ændring med affærden. På de dage vågner de unge i ghettoen Hybenvej op og så skal de have luftet deres nedsænkede BMW ér og vist hvem det er der bestemmer. Idag og i går var sådanne dage, jeg har lige været den sædvanlige tur i parken og på grund af koncerten med Hansi Hinterseer er der ekstra mange ældre medborgere og fans på området. På trods af det kommer en sølvgrå BMW op af midtergangen og får folk til at trække ind på græsset. De fortsætter et langt stykke og holder derefter helt ude mod et spærret område, midt på vejen, med åbne døre så ingen kan komme forbi, ja, og naturligvis høj arabisk musik.

Som det venlige menneske jeg er spørger jeg føreren af bilen, pænt og ordentligt om han godt ved at han ikke må køre her? Tak, tak.. så skal jeg lige love for at jeg fik taget låget af skraldespanden,-

” hvem er du din vantro idiot? jaj kører hvor det passer maj, hvis du tager et foto af min bil så nakker jeg dig en, find en anden og sut pik på”…

Det var ikke bare truende adfærd, det var med hans hoved helt oppe ved mit og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg havde fået hvis jeg ikke var gået. Ringe til politiet? Det har vi prøvet så mange gang i forbindelse med disse kørsler i Parken, hvis vi er heldige er der et stykke tid efter kørt en patruljevogn forbi på vejen nedenfor parken, ellers reagerer de bare ikke.

Jeg er absolut ikke sart, men hvad fanden er det for et samfund vi er ved at bygge op ...?


23
Fra medierne / Anti-rød. Hæng ikke sådan
« Dato: August 30, 2017, 03:41:51 pm »
Hæng ikke sådan med mulen. Din nøddeafgift bliver afskaffet.

http://politiken.dk/indland/politik/art6086703/Nu-fjernes-afgiften

Men hvor længe varer glæden og hvor lang tid går der før du kommer med et nyt indlæg om alle de tåber og ignoranter omkring dig, i din ensomme udkantsdanske hybel?

24
Politik / Trump igen 2020
« Dato: August 29, 2017, 10:16:12 am »
Det mener Michael Moore.

https://www.dailydot.com/layer8/michael-moore-trump-win-2020/?llid=XAzPJ&ls=dd&type=cpc&campaign=XAzPJ

Og jeg tror han har ret. Det er et fuldstændigt sindsygt land. Kunne Gud dog ikke snart lave en geologisk katastrofe, der sender USA langt ned i Jordens glødende magma?

25
Historie / Tillykke Ukraine
« Dato: August 25, 2017, 07:34:51 am »
I går fejredes 26 års dagen for selvstændighed. Fra Sovjetunionen.

Ukraine var selvstændigt land, Kosakstaten, fra ca 1653 til 1703. Og en kort periode efter første verdenskrig. Eller har Ukraine været russisk lydland.

Ukraines egentlige uafhængighed blev først i marts 2014, da Yanukovits tog flugten efter Maidan revolutionen. Uafhængigheden blev fra russisk side honoreret med annektionen af Krim og konflikten i Østukraine. Ukraine var helt på hælene dengang. Jeg så de billeder af soldater der drog mod Østukraine i maj 2014. Ren elendighed. Man så soldater i gummisko.

I dag ser det helt anderledes ud.

https://www.kyivpost.com/multimedia/photo/military-parade-march-unbroken-marks-ukraines-26th-independence-day-photos?utm_content=buffer5b215&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

26
Dyr / Fri for gedehamse
« Dato: August 25, 2017, 06:00:01 am »
http://www.expressen.se/leva-och-bo/gor-det-sjalv/skadedjur/sa-slipper-du-getingar--har-ar-lattaste-knepet/

Simpelthen at have en brun papirspose og forme den som et gedehamsebo. Så vil intrængende gedehamse tro at de kommer ind på optaget territorium og holde sig væk - ifølge artiklen.

Jeg har ikke prøvet det og ved ikke om det virker i praksis. Vi havde jo den brømte geniale sneglefælde, lavet af en mælkekarton, som blev delt enormt meget på Facebook. Af folk der slet ikke havde prøvet den og overhovedet vidste om virkede. (Den virker nemlig ikke). Og delt af folk som ikke aner hvad "spraymalt" er.

27
Religion-& Filosofi / Hvad er islam.
« Dato: August 25, 2017, 05:43:32 am »
Historisk er islam en religiøs overbygning til slavesamfundet. Som ad mærkelige vildveje har fundet fodfæste i Europa.

Islam er ikke først og fremmest en religion. Enhver kan selvfølgelig slå op i et leksikon og læse at det er noget med allah, og syv søjler og at ligge med pruttehullet op mod allah fem gange om dagen. Altsammen ligegyldigt.

Men det mest karakteriserende for islam er den despotiske livsform. Især er tvangsægteskabet et centralt dogme, som enhver muslim overholder, uanset hvor meget eller hvor lidt han ligger med pruttehullet op mod allah. Det islamiske tørklædes formål er ikke især religiøst, men tjener til at opretholde denne afstand mellem islam og de andre. Med andre ord: tørklædet er for at kvinderne skal være så grimme som muligt. De må være absolut minimalt attraktive for vantroende gutter. Når de 300 fætres næver ikke skulle være nok.

Et andet karakteristisk træk ved islam, er at alt skal være så grimt som overhovedet muligt. Kvinderne er nævnt, men hver gang man ser et billede af en imam, tænker jeg omgående "gedeknepper". Føj for satan da. (Fatah Alev er en undtagelse. Han ser nogenlunde normal ud).

Og deres butikker. Føj nogle øjebæer i bybilledet.

Er det en del af islams doktrin, al den hæslighed? Det må det jo være, al den stund det er muslimer der udøver den.

Her et MEGET islamisk fra Ægypten.

28
Debat om debatten / Støjen her
« Dato: August 20, 2017, 06:37:25 am »
Fra den analoge radiofonis dage, var der noget der hed signal/støj-forhold. Det problem er flyttet over på internettets debatter. Også her på DD. Der er f eks sådan nogen som vores snemand. Bare støj i debatten. Eller dem der bestandigt kommer med ligyldige kommentarer, der skal forestille at være vittige. Og så er der hele Poul Jørgensensen-stalkeriet og Lolland-tosserierne. Eller en anden debattør der kommer med øllede kommentarer efter citat af hele blokken af tekst. Nu fornylig også med billeder.

Det lader til at være en uundgåelig og konstant faktor på internettet, som man simpelthen må leve med.

Men så er der det fænomen der svarer til det som når den tyske besættelsesmagt under krigen, sendte støj ud på BBCs frekvenser for at befolkningerne ikke skulle høre BBC. Den profil der her kalder sig "Politisk ukorrekt" hærgede i lang tid ovre på Sol med sit reptilean-gylle. Der var tydeligt at han ikke selv troede på det, men formålet var at sende støj ud, svarende til hvad tyskerne gjorde dengang. Og sende støj ud/overdøve egentligt debat, som han ivørigt aldrig deltager i selv.

Men når andre debattører så går ind og "debunker" hans påstande, så er de selv blevet delagtige i støjsenderiet. IEET fra SOL var/er i andre sammenhænge en rigtigt god og vidende debattør, men røg alligevel på krogen og er blevet en støjsender.

Nåja, det er jo Gubbi der betaler serverpladsen.

29
Alt det andet / Albert i Thailand
« Dato: August 17, 2017, 10:33:52 am »
Et andet sted skrev Albert at thaierne kaster sig på næsen for de vestliges velspækkede tegnebøger.

Hmmmmmmmmmmm.............?????????

Nogle hævder ligefrem at thaierne har fået deres flade næser, af alt det kasteri mod jorden over bugnende tegnebøger.

Men så prøv lige at komme til mig her i Chanthaburi og med en bugnende tegnebog og få dem til at kaste sig. Så skal de lige vise dig nogle af de smaragder, safirer, opaler og rubiner de henter i bjergene her ude mod øst. Og så vise dig hvad de laver med deres ædelstene. Og som millionærer, milliardærer og overnegre fra hele verden kommer for at købe. Så bliver det den hvide mand som kommer til at smække sin næse i jorden.

Hvis det ikke er nok, så skal de nok vise dig deres plantager med durian. Frugternes konge. Gerne smage, men sælges kun til ordentlige folk.Det er thai middelklasse her. Nogen der har gjort sig til middelklasse gennem egen indsats. Ikke gennem spekulation.

Den slags middelklasse er progressive økonomisk og gennem deres værdier. Deres efterspørgsel trækker underklassen op økonomisk. Det ses tydeligt her. Der er ingen synlig underklasse. Et tegn på eksistensen af en underklasse er prostitution. Der er intet her. Et andet tegn på underklasse er et enormt udbud af taxier, der kæmper hårdt om kunderne. Der er ingen taxier her. Skal man have en, skal man ringe efter en.

En af middelklassens værdier er, at have æstetiske omgivelser. I Thailand er der mange steder ubeskriveligt svineri. Men ikke her. Både her i lokalområdet og i Chanthaburi City er der rent, ihvertfald i forhold til hvad man ellers oplever i Thailand. Der er skraldespande der stinker her og der, men det er uundgåligt i det klima. Det er mit indtryk at renovationen fungerer her.

Normalt hvor der er ultraliberal økonomi er der en rig overklasse, kun lille middelklasse og kæmpe underklasse. Men ikke her. Jeg tror jeg vil være liberalist.

Grunden til at jeg pointerer det med at det er middelklasse, der har gjort sig selv til middelklasse gennem egen indsats, er at spekulationsmiddelklasse er økonomisk dødvægt. Det lærte vi jo i DK med finanskrisen. Uhæmmede stigninger i ejendomspriser og berigen sig på ren luft, bragte os i uføret. Men har det gjort os klogere? Et klog politik ville være at afmontere spekulationen, men det dudrer derudaf til næste finanskrise.


30
Dyr / Enorm grokraft
« Dato: August 14, 2017, 04:29:19 pm »
Det funker ikke i Android-verdenen, så det må vente til jeg får en PC.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 30