Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 [2] 3 4 ... 33
16
Samfund- & Kultur / Medierne under pres
« Dato: Marts 03, 2018, 05:20:31 am »
Det er ikke kun i Danmark at de offentlige medier er under pres. Det er over hele Europa at der er stigende højreorienteret pres. I Polen har regeringspartiet gjort den offentlige TV-kanal til sit eget talerør. I Tyskland er ZDF og ARD under stadigt pres.

Og i Schweitz skal der være folkeafstemning om statsejet TV og radio på søndag den 4. marts.

http://www.tagesschau.de/ausland/rundfunk-vergleich-101~_page-2.html

Modstanden er begrundet i tvungen licens og mener de offentlige kanaler bør være betalingskanaler som man selv vælger.

Schweitz har fire sprog, som statsfjernsynet betjener. Hvis kanalerne skal være reklame- & brugerfinancierede, vil det gå ud over den sproglige mangfoldighed, advares der.
17
Politik / WOW! 10 000 raketter i minuttet.
« Dato: Februar 10, 2018, 04:46:46 pm »
Det bliver flot på himmelen, hvis der bliver krig i Korea. En i-dybden artikel. Læs også den sidste del om Kina og Nordkorea.

https://www.vox.com/world/2018/2/7/16974772/north-korea-war-trump-kim-nuclear-weapon

18
Mandehørmen / Afrikanerne HAR de største
« Dato: Februar 08, 2018, 04:56:37 pm »

19
Dyr / Invasive arter. GOSH!
« Dato: Februar 07, 2018, 09:38:25 am »
Her i landet er Den Iberiske Skovsnegl blevet mest kendt. De lidt mere interesserede har også læst om at Mårhunden breder sig i Danmark. Den kan brede sig fordi vor fauna ikke er tilpasset den og den ikke har naturlige fjender. Og så er den glubsk som en ræv og kan svømme og klatre i træer. Den udrydder alt hvor den kommer frem.Den er da sød.Men på verdensplan er det meget værre. Nilaborren, uha! Den blev sat ud i de store afrikanske søer til kommerciel fangst. Men ikke nok med at den har udryddet alt. Fiskeriet efter den giver folk penge mellem hænder, som så bruges til besøg på bordeller og få spredt sig noget AIDS, og de får sig nogle kalashnikover og myrder løs i Rwanda.Og så er der Burmesisk Pyton, som har bredt sig i Everglades sumpene i Florida. Den udrydder alt.

Her er de ti værste invasive arter.

http://www.businessinsider.com/invasive-species-cause-huge-problems-2016-3/#cane-toads-are-invading-australias-delicate-island-ecosystem-where-they-were-first-introduced-to-eat-invasive-cane-beetles-looking-back-it-wasnt-a-great-idea-6

20
Videnskab / Kan det ske igen?
« Dato: Februar 06, 2018, 01:08:44 am »
https://www.sciencedaily.com/releases/2018/02/180201173251.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

For 12 800 år siden skulle der være sket et kosmisk sammenstød, hvor jorden skulle være ramt af stumper af en komet. Det skulle have brændt 10 % af jordens overflade.

"Fires rushed across the landscape, and dust clogged the sky, cutting off the sunlight. As the climate rapidly cooled, plants died, food sources were snuffed out, and the glaciers advanced again. Ocean currents shifted, setting the climate into a colder, almost "ice age" state that lasted an additional thousand years."

Kan det ske igen? Uha! Så får vi Phils reduktion af verdens befolkning til 1 % af de nuværende.

21
Samfund- & Kultur / Droner. Hvad bliver det næste.
« Dato: Februar 02, 2018, 03:33:53 pm »
Droner bruges til at smugle cigaretter over grænsen mellem Ukraine og EU-landet Slovakiet.

https://www.rferl.org/a/ukraine-slovakia-smuggling/29009982.html

Pusherne på Christiania har længe brugt droner. De kan købes for ca 400 kroner hos Conrad Electronik i Tyskland. Pusherne bruger dem til at lægge deres varer og gysser i, når størmmerne kommer, sende dem afsted til et forprogrammet sted og hente lasten i fred og ro.

Hvis det ikke allerede er gjort, så vil narkosmuglerne snart tage dem i brug til at få deres varer over grænserne. Myndighederne har ikke en kinamands chance imod dem, for de kan programmeres til at flyve få centimeter over jorden.

Eller bruges til terrorangreb. En håndgranat i en drone, er virkeligt noget der kan få en til at GYSE.

22
Samfund- & Kultur / En begmand for islamleflerne.
« Dato: Februar 01, 2018, 07:00:26 am »
Uha, nu åbner jeg igen en islamtråd. Og så bruger jeg Den Korte Avis, men sagen har været i mange danske og udenlandske medier. Muligvis smører DKA tykt på.

Islamleflernes darlig Tariq Ramadan. Han har været talsmand for euroislam. De mindre agtsomme tror så at det er islam med europæisk demokrati og frihed. De mere agtsomme lugter lunten. Det er bare snak og muslimerne vil udøve deres despotiske livsform, som de plejer.

Men nu er Ramadan beskyldt for bl a voldtægt. Det er nok mere euroislam. De vantroende kvinder skal sprede noget mere ben for de muslimske hanner, fordi muslimerne er allahs udvalgte. Og vil de ikke det ikke det, tager muslimen da bare selv den ret som allah har givet ham.

https://denkorteavis.dk/2017/ny-flere-kvinder-anklager-nu-et-stort-muslimsk-idol-for-at-have-voldtaget-dem-og-sexkraenket-dem-paa-anden-vis/

Morale: stol aldrig på en muslim der erklærer sig tilhænger af demokrati og frihed!

23
Almen / Misbrug i landbruget
« Dato: Februar 01, 2018, 06:47:16 am »
Ukrainske Mykola døde under arbejdet u en kornsilo hos en bonde. Der var sket ulovligheder. Men hans efterladte skulle have erstatning, men har ikke fået endnu. Bonden han arbejdede hos, havde nemlig ikke ansat ham, men henviser til hans far som arbejdsgiver. Faderen henviser igen til et hollandsk vikarbureau og dets forsikring.

http://curiousua.com/da/synspunkt/blog/mykola-dode-pa-sit-arbejde-i-danmark-enken-har-ikke-faet-erstatning.html

Der har været andre lignende sager, hvor ansvaret har endt i et skuffeselskab i Lichtenstein og sådan noget. De ramte står selvfølgelig uden fagforening, så der er kun at brugen advokat. Men hvordan skal det gå til, når man er enke, uden midler, i Ukraine eller ligger med brækket ryg i en seng i Polen.

24
Dyr / Bidt af hund
« Dato: Januar 30, 2018, 04:26:32 pm »
I Thailand. Der er mange mere eller mindre herreløse hunde her. De fleste fuldstændigt fredelige. Men der et par stykker her i nabolaget der gør rasende når jeg kommer forbi. I dag var den ene inde og faktisk bide mig, uden at der skete noget. Hundeloven i Thailand er eller som i DK - bider en hund, så er det af med knoppen.

Men som udlænding, hvad skal jeg gøre. På politistationen kan de ikke engelsk. Jeg overvejer at gå over med en kæp, og jage den ud foran pick-up-truck. Thaierne tager sig nemlig ikke af en overkørt hund. Eller skal jeg lægge noget lækker hundemad på gaden, så den kan blive kørt over?

Eller skal jeg praje ham gutten her i nabolaget, der har en pistol med gummikugler, og få ham til at lære hunden eftertrykkeligt, at mig skal den overhovedet ikke komme nærheden af.

Der er en vej her syd for byen, hvor der er enormt mange hunde. Der er nogen der morer sig med at smide hundemad ud på vejen. Det tiltrækker hunde, der bliver kørt over.

25
Samfund- & Kultur / Indvanrdres illegalitet.
« Dato: Januar 30, 2018, 10:51:45 am »
Så muslimer er ikke mere kriminelle end danskere? En afsløring af svindel med SU, er 50 ud af 66 muslimer. 400 % overrepræsentation. Og så er dem der er under uddannelse endda dem der er bedst integrerede. Illegalitetsfrekvensen er nok endnu højere blandt dem der ikke er integrerede.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-01-29-markant-overvaegt-af-indvandrere-blandt-afslorede-su-snydere

Jajaja, vi ved allesammen godt at ikke alle udlændinge er muslimer. Det kan da godt være der er en enkelt polak iblandt.

26
Samfund- & Kultur / Ikke overraskende
« Dato: Januar 26, 2018, 02:45:14 am »
I nogle amerikanske stater er der sket en vis liberalisering af cannabis. Nu har man undersøgt de sociale konsekvenser. Kriminaliteten er faldet.

http://www.iflscience.com/health-and-medicine/legalizing-marijuana-cuts-violent-crimes-suggests-study/?utm_source=Editorial&utm_medium=Static&utm_campaign=DO

Det vidste vi nu godt i forvejen. Det "frie" mariuhana er så kommet i konkurence med mexicanske narkokarteller. Artiklen nævner ikke noget om effekten der.

Liberaliseringen må også have en effekt i hele forbudsindustrien. Hvor mange skal fyres i USA? Der er nok tænderskæren i det kredse der har levet fedt og godt af forbuddet.

27
Samfund- & Kultur / Dit Shit Hole-o-meter.
« Dato: Januar 19, 2018, 03:34:31 pm »
Hvor velfungerende et land er må kunne måles på hvor længe folk lever i landet. Og lande hvor folk lever kortest, må betegnes som Shit Holes. Bortset fra at tallet ikke fortæller noget om folks livskvalitet. Vi kender jo alle den lykkelige ryger.

Her er dit Shit Hole-o-meter

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy

USAs præsident omtalte fornylig andre lande som Shit Holes. Mon han ikke har lavet et selvmål, når USA ligger som nummer 31. Hahaha, og Cuba ligger son nummer 32. Cuba har et udmærket frit og gratis sundhedssystem. Som det eneste land i 3.-verden.

I Europa ligger Ungarn som den absolute dumper. De ryger og drikker sig ihjel.

For dem der behersker Europas kultursprog nummer 1, så er her noget baggrund om det ungarske Shit Hole.

http://www.sueddeutsche.de/politik/ungarn-in-ungarn-ist-alles-kaputt-1.3794823

Ungarn er det land i EU, der modtager mest EU-støtte. En lille overklasse rager alt til sig. Rigtigt kapitalistisk.

28
Politik / Den Anti-røde regering er klar.
« Dato: Januar 11, 2018, 02:33:54 pm »
Und dann bekommen wir

die perfekte Gesellschaft

Selvfølgelig skal Anti-rød selv være diktator. Og Phil skal være finansminister der ordner finansloven ved at gå ned på stranden og finde nogle konkylier.

Lysje skal både være justits- integration- og socialminister. Midlerne til indsatsen på socialområdet fås fra Phils konkylier, der sikrer at ældre får mad fra gourmetrestauranter og skiftet ble i et weg.

I Anti-rød-land skal der jo også være frygt i befolkningen, så mon ikke Licensnægteren kan blive Frygtminister. Licensnægteren kan godt li' Duterte så mon han ikke kopierer noget derfra.

29
Fra medierne / Islams soldater imod os.
« Dato: Januar 07, 2018, 03:20:11 pm »
Den tyske rockergruppe Osmanica Germanica, viser sig at være den tyrkiske regerings væbnede arm blandt Europa civilbefolkning.

https://stockholmcf.org/german-ministry-confirms-connection-between-violent-gang-and-turkish-govt/

Der har tidligere været noget om at gruppen har en aflægger i DK. Gruppen har 20 afdelinger og 2500 medlemmer.

Tjaeeee...... Vi har jo også bevæbnede indvandrerbander i DK, så det er hvad vi kan forvente os af den islamiske opformering.

Gad vide om gruppen også hyres når en datter krænker familiens ære? Og når de 299 fætres, brødres, onklers og nevøers næver ikke er nok.

30
Politik / "Putin, du må ikke stjæle ......"
« Dato: Januar 06, 2018, 08:35:41 am »
Heller ikke andre folks landområder, for det ruinerer dig selv.

http://euromaidanpress.com/2018/01/06/crimea-and-the-depletion-of-russias-resources/#arvlbdata

Der har været flere artikler om at Ruslands reservefonde er udtømte, og at nu bruger de også af de fonde der skulle sikre Rusland fremtid, bl a til pensioner og opbygning af infrastruktur.

Og hvis vi bliver for sure på dem her i vesten, kunne det være at vi fandt andre steder at få vores naturgas fra.

Krim, som de annekterede er bare en halvørken, med meget få muligheder for landbrugsproduktion. Og den landbrugsproduktion der har været har været afhængig af vandtilførsel fra Ukraine.

Og så er det ved at bygge en bro over Kerchstrædet. Gennem et geologisk ustabilt område. De bygger en bro fra en ørken til en ørken.

Stakkels lille Rusland.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 33