Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 [2] 3 4 ... 33
16
Fra medierne / Nanny staten.
« Dato: April 11, 2018, 06:32:59 pm »
En kvinde der var blevet udskrevet fra hospitalet, blev svigtet af kommunen og fik ikke mad i halvanden uge.

https://www.bt.dk/danmark/gudrun-fik-ikke-mad-i-halvanden-uge-her-er-kommunens-forklaring

Hvorfor besøger datteren først hendes mor efter halvanden uge? Og giver derefter det offentlige skylden? Jeg ved ikke om datteren er en liberalist der stemmer på Venstre og går ind for lavere skatter og privatiseringer. Men de hykler gerne i de kredse.

Det er et privat firma der står for madleveringen. Firmaet har igen købt et andet firma.

Det er hvad der kommer ud af privatiseringer.


17
Videnskab / 19 tegn på du er intelligent
« Dato: April 05, 2018, 06:04:27 am »
Uden hentydninger til nogen her på debatten.

http://www.iflscience.com/brain/19-signs-youre-intelligent-even-if-doesnt-feel-like-it/all/

- du fik musikundervisning som barn

- du er slank

- du har kat

- You've used recreational drugs. (ved jeg ikke hvad betyder, men har da selv røget noget stærk tobak i mine unge dage?

- du er høj

- du drikker alkohol regelmæssigt

- du lærte at læse tidligt

- du gør dig bekymringer

- du er sjov

- du er nysgerrig

- du behøver ikke konstant mennesker omkring dig

- du bor i en by hvor man kan komme rundt ved at gå

- du er en natteravn

18
Dyr / Kleptoparasiter.
« Dato: Marts 31, 2018, 10:00:26 am »
Dyr (eller organismer) der hugger andre dyrs nedlagte bytte. Velkendt er hvordan hyæner, på den mest umoralske måde, hugger bytte som løver har nedlagt.

Men der er også Kjover, som er en mågeart der er stærkt umoralsk, da de hugger fangsten fra måger, terner og lunder. Storkjoven gør det med vold, mens de andre kjover bruge narreteknik.

Men blandt hvepsene er der nogen der er specialiserede i at fange og lamme edderkopper med et stik, lægge et æg på dem og grave dem ned til at være larvefoder. Den mest almindelige art, som man tit ser på skovstier, er Almindelig Vejhveps.Der er en anden art vejhveps der lægger sit æg på en hjulspinder uden at lamme den. Og larven æder af den levende og aktive hjulspinder, indtil ...............

Men så er der vejhvepsene Ceropales der lægger deres æg på en edderkop som en anden vejhveps har nedlagt. Ceropales æg klækkes først, og så æder larven både edderkoppen og den første vejhveps larve. Stærkt umoralsk.

19
Politik / Først Myanmar. Så Sri Lanka.
« Dato: Marts 10, 2018, 08:34:35 am »
Muslimerne rager da vrede og foragt over sig allevegne. Det er ikke alle steder at deres barbariske kultur honoreres med at så må vi have nogle dansk uddannede imamer og forbyde julemænd. I Sri Lanka er nogen blevet sure på dem.

http://www.tagesschau.de/ausland/sri-lanka-149.html

Siden tirsdag har der været undtagelsestilstand i Sri Lanka. Grunden er en bølge af vold mellem buddhistiske singhalesere og muslimer.

I begyndelsen af ugen ville en lastvognchaffør ikke lade en bil overhale. De åbenbart berusede unge mænd i bilen tog hævn og slog lastbilchaufføren ihjel. Det medførte at en organiseret rasende hob af radikale, nationalistiske buddhister brændte muslimske forretninger, huse og en moske af. Myndighederne har svært ved at få uroen under kontrol.
Akja, kunne muslimerne dog bare holde sig hjemme hos sig selv

20
Samfund- & Kultur / KÆMPE-røvfuld til licensnægterne.
« Dato: Marts 04, 2018, 02:37:03 pm »
Så er resultatet af søndagens afstemning i Schweitz. Det blev et nederlag for licensnægterbevægelsen, da 70 % ønskede at beholde licensfinancierede medier.

http://www.tagesschau.de/ausland/nobillag-107.html


21
Samfund- & Kultur / Medierne under pres
« Dato: Marts 03, 2018, 05:20:31 am »
Det er ikke kun i Danmark at de offentlige medier er under pres. Det er over hele Europa at der er stigende højreorienteret pres. I Polen har regeringspartiet gjort den offentlige TV-kanal til sit eget talerør. I Tyskland er ZDF og ARD under stadigt pres.

Og i Schweitz skal der være folkeafstemning om statsejet TV og radio på søndag den 4. marts.

http://www.tagesschau.de/ausland/rundfunk-vergleich-101~_page-2.html

Modstanden er begrundet i tvungen licens og mener de offentlige kanaler bør være betalingskanaler som man selv vælger.

Schweitz har fire sprog, som statsfjernsynet betjener. Hvis kanalerne skal være reklame- & brugerfinancierede, vil det gå ud over den sproglige mangfoldighed, advares der.
22
Politik / WOW! 10 000 raketter i minuttet.
« Dato: Februar 10, 2018, 04:46:46 pm »
Det bliver flot på himmelen, hvis der bliver krig i Korea. En i-dybden artikel. Læs også den sidste del om Kina og Nordkorea.

https://www.vox.com/world/2018/2/7/16974772/north-korea-war-trump-kim-nuclear-weapon

23
Mandehørmen / Afrikanerne HAR de største
« Dato: Februar 08, 2018, 04:56:37 pm »

24
Dyr / Invasive arter. GOSH!
« Dato: Februar 07, 2018, 09:38:25 am »
Her i landet er Den Iberiske Skovsnegl blevet mest kendt. De lidt mere interesserede har også læst om at Mårhunden breder sig i Danmark. Den kan brede sig fordi vor fauna ikke er tilpasset den og den ikke har naturlige fjender. Og så er den glubsk som en ræv og kan svømme og klatre i træer. Den udrydder alt hvor den kommer frem.Den er da sød.Men på verdensplan er det meget værre. Nilaborren, uha! Den blev sat ud i de store afrikanske søer til kommerciel fangst. Men ikke nok med at den har udryddet alt. Fiskeriet efter den giver folk penge mellem hænder, som så bruges til besøg på bordeller og få spredt sig noget AIDS, og de får sig nogle kalashnikover og myrder løs i Rwanda.Og så er der Burmesisk Pyton, som har bredt sig i Everglades sumpene i Florida. Den udrydder alt.

Her er de ti værste invasive arter.

http://www.businessinsider.com/invasive-species-cause-huge-problems-2016-3/#cane-toads-are-invading-australias-delicate-island-ecosystem-where-they-were-first-introduced-to-eat-invasive-cane-beetles-looking-back-it-wasnt-a-great-idea-6

25
Videnskab / Kan det ske igen?
« Dato: Februar 06, 2018, 01:08:44 am »
https://www.sciencedaily.com/releases/2018/02/180201173251.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

For 12 800 år siden skulle der være sket et kosmisk sammenstød, hvor jorden skulle være ramt af stumper af en komet. Det skulle have brændt 10 % af jordens overflade.

"Fires rushed across the landscape, and dust clogged the sky, cutting off the sunlight. As the climate rapidly cooled, plants died, food sources were snuffed out, and the glaciers advanced again. Ocean currents shifted, setting the climate into a colder, almost "ice age" state that lasted an additional thousand years."

Kan det ske igen? Uha! Så får vi Phils reduktion af verdens befolkning til 1 % af de nuværende.

26
Samfund- & Kultur / Droner. Hvad bliver det næste.
« Dato: Februar 02, 2018, 03:33:53 pm »
Droner bruges til at smugle cigaretter over grænsen mellem Ukraine og EU-landet Slovakiet.

https://www.rferl.org/a/ukraine-slovakia-smuggling/29009982.html

Pusherne på Christiania har længe brugt droner. De kan købes for ca 400 kroner hos Conrad Electronik i Tyskland. Pusherne bruger dem til at lægge deres varer og gysser i, når størmmerne kommer, sende dem afsted til et forprogrammet sted og hente lasten i fred og ro.

Hvis det ikke allerede er gjort, så vil narkosmuglerne snart tage dem i brug til at få deres varer over grænserne. Myndighederne har ikke en kinamands chance imod dem, for de kan programmeres til at flyve få centimeter over jorden.

Eller bruges til terrorangreb. En håndgranat i en drone, er virkeligt noget der kan få en til at GYSE.

27
Samfund- & Kultur / En begmand for islamleflerne.
« Dato: Februar 01, 2018, 07:00:26 am »
Uha, nu åbner jeg igen en islamtråd. Og så bruger jeg Den Korte Avis, men sagen har været i mange danske og udenlandske medier. Muligvis smører DKA tykt på.

Islamleflernes darlig Tariq Ramadan. Han har været talsmand for euroislam. De mindre agtsomme tror så at det er islam med europæisk demokrati og frihed. De mere agtsomme lugter lunten. Det er bare snak og muslimerne vil udøve deres despotiske livsform, som de plejer.

Men nu er Ramadan beskyldt for bl a voldtægt. Det er nok mere euroislam. De vantroende kvinder skal sprede noget mere ben for de muslimske hanner, fordi muslimerne er allahs udvalgte. Og vil de ikke det ikke det, tager muslimen da bare selv den ret som allah har givet ham.

https://denkorteavis.dk/2017/ny-flere-kvinder-anklager-nu-et-stort-muslimsk-idol-for-at-have-voldtaget-dem-og-sexkraenket-dem-paa-anden-vis/

Morale: stol aldrig på en muslim der erklærer sig tilhænger af demokrati og frihed!

28
Almen / Misbrug i landbruget
« Dato: Februar 01, 2018, 06:47:16 am »
Ukrainske Mykola døde under arbejdet u en kornsilo hos en bonde. Der var sket ulovligheder. Men hans efterladte skulle have erstatning, men har ikke fået endnu. Bonden han arbejdede hos, havde nemlig ikke ansat ham, men henviser til hans far som arbejdsgiver. Faderen henviser igen til et hollandsk vikarbureau og dets forsikring.

http://curiousua.com/da/synspunkt/blog/mykola-dode-pa-sit-arbejde-i-danmark-enken-har-ikke-faet-erstatning.html

Der har været andre lignende sager, hvor ansvaret har endt i et skuffeselskab i Lichtenstein og sådan noget. De ramte står selvfølgelig uden fagforening, så der er kun at brugen advokat. Men hvordan skal det gå til, når man er enke, uden midler, i Ukraine eller ligger med brækket ryg i en seng i Polen.

29
Dyr / Bidt af hund
« Dato: Januar 30, 2018, 04:26:32 pm »
I Thailand. Der er mange mere eller mindre herreløse hunde her. De fleste fuldstændigt fredelige. Men der et par stykker her i nabolaget der gør rasende når jeg kommer forbi. I dag var den ene inde og faktisk bide mig, uden at der skete noget. Hundeloven i Thailand er eller som i DK - bider en hund, så er det af med knoppen.

Men som udlænding, hvad skal jeg gøre. På politistationen kan de ikke engelsk. Jeg overvejer at gå over med en kæp, og jage den ud foran pick-up-truck. Thaierne tager sig nemlig ikke af en overkørt hund. Eller skal jeg lægge noget lækker hundemad på gaden, så den kan blive kørt over?

Eller skal jeg praje ham gutten her i nabolaget, der har en pistol med gummikugler, og få ham til at lære hunden eftertrykkeligt, at mig skal den overhovedet ikke komme nærheden af.

Der er en vej her syd for byen, hvor der er enormt mange hunde. Der er nogen der morer sig med at smide hundemad ud på vejen. Det tiltrækker hunde, der bliver kørt over.

30
Samfund- & Kultur / Indvanrdres illegalitet.
« Dato: Januar 30, 2018, 10:51:45 am »
Så muslimer er ikke mere kriminelle end danskere? En afsløring af svindel med SU, er 50 ud af 66 muslimer. 400 % overrepræsentation. Og så er dem der er under uddannelse endda dem der er bedst integrerede. Illegalitetsfrekvensen er nok endnu højere blandt dem der ikke er integrerede.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-01-29-markant-overvaegt-af-indvandrere-blandt-afslorede-su-snydere

Jajaja, vi ved allesammen godt at ikke alle udlændinge er muslimer. Det kan da godt være der er en enkelt polak iblandt.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 33