Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 [2] 3 4 ... 36
16
Alt det andet / Pigen fra Vietnam
« Dato: November 21, 2018, 06:52:01 pm »
Jeg har læst om hende tidligere. Hun er kommet til Canada og har et godt liv der.


17
Politik / To kvinder jeg elsker
« Dato: November 21, 2018, 04:40:38 pm »
Der er to kvinder i mit liv jeg har elsket. Den ene vil jeg ikke sige. Den anden er tyske forbundskansler Angela Merkel.

Trods dyb, dyb, dyb politisk uenighed med hende, rager hun dog op som et fornuftens og fremskridtets fyrtårn i det tyske galehus og en verden følelsernes vold med Trump og Brexit.


18
Samfund- & Kultur / Lidt sand statistik
« Dato: November 21, 2018, 04:14:47 pm »
Nu ved jeg godt at korrelation ikke er kausalitet. Men det ser ud til at der er en vis sammenhæng mellem et lands befolkningsandel af muslimer falder sammen med høj kriminalitet. F eks har Sverige  Europas højeste andel af muslimer, og samtid Europas højeste kriminalitet. Mend Polen ikke har nogen muslimer og har meget lav kriminaltet.

https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp?title=2018-mid&region=150

Og her en liste. Af listen fremgår det også at et flertal af muslimske lande (mindst 24) har mere kriminalitet end Polen.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate?fbclid=IwAR0SvPFwWpQnXllFxxEV0foXUafMXJBds3dsK9Fs6STCfKbINtDfImebwPU

19
Dyr / Havets skønhed og magi
« Dato: November 21, 2018, 03:33:34 pm »
Nyd det mens vi har det, for vi stør midt i Jordens masseudryddelse, der svarer til en langsaommere version af den meteor der udryddede dinosaurerne med mere, for 65 millioner år siden. Om kort tid vil det alt være væk - uddødt. Menneskers aktivitet vil tage livet af alt.

https://www.facebook.com/GIAdventure.Fans/videos/1571333356243855/

20
Fra medierne / Jo, vi "islamiseres"
« Dato: November 20, 2018, 12:38:21 am »
Ikke således at der bliver mere islam, men at der bliver mere islamsk kultur/ukultur og dets despoti.

Neuköln er ikke i Köln, men en forstad til Berlin. Med den største koncentration af muslimer. Nu kører der en tyrkisk politibil rundt der. Åbenbart for at intimidere Erdoganmodstandere. Og fortælle dem at de skulle hellere passe lidt på. Og hvis der skulle være muslimske kvinder der formaster sig til lidt frihed ......................................

https://www.berliner-zeitung.de/berlin/spezialeinheit--oezel-harekat--tuerkische--polizeiautos--in-neukoelln-31416480?fbclid=IwAR3zuAXEWvrn-XZEVTnAzd5ScXm13ilzmoTu7uF4-sNFzN_WxWmJZZEQ4g0De tyske myndigheder siger at man må dekorere sin bil som man vil. Igen: islam snylter på vor frihed og vort demokrati.

Nej, vi bliver ikke islamiseret. Men den islamiske despotiske livsform optræder hos os som SA i Weimarrepublikkens slutfase.


21
Dyr / Er du ensom?
« Dato: November 19, 2018, 04:03:02 pm »
Det er du ikke for den her mite lever i din ansigtshud.


22
Religion-& Filosofi / Tidsånden
« Dato: November 18, 2018, 08:29:26 pm »
Mærkelig tid vi lever i mht tidsånden. Det virker som om 250 års oplysning, fornuft og fremskridt er sat på hold. Man orienterer sig efter og forholder sig til hvad man føler er rigtigt. Trods fakta.

Og pressen mader følelserne.

Paradoks, for vi har alle køretøjet til informationsmotorvejen lige for hånden og kan nemt finde fakta hvad hjertet begærer. I stedet hentes informationerne i børnehaven - sådan virker det på mig.

Nå men vi er midt i den geologisk histories 6. masseudryddelse, som også vil udrydde menneskeheden. Ikke så ilde.

Myte 1: Et eksempel man konstant møder på den følelsbaserede virkelighed: Migranterne fra Afrika over Middelhavet kommer på grund af overbefolkning og mangefødsler føler vi, når vi ser billederne.

Men fakta om fertilliteten i Afrikanske lande, kan man nemt finde på nettet. Jeg foretrækker selv Wikipedia eller CIA Factbook of the World. Der kan man læse at fertiliteten i Afrika er stærkt faldende og nærmer sig Europas niveau. Et, to eller tre børn er ved at være normen i afrikanske familier.

Livsformen med fem koner og 35 børn findes da sikkert endnu, men er stærkt på retur.

Myte 2: Noget andet jeg konstant render ind i. Whaeeeee....... I Polen og hele Østeuropa kører der en masse biler rundt, der er stjålet i Danmark og Vesten. ivrigt kolporteret af pressen.

Faktum: Samtlige de lande vi kalder østeuropæisk har et motorkøretøjs registreringssystem der ligner det danske. Til Østeuroæisk Schengen lande kan man godt køre ind med en stjålet bil, men man kan ikke få fat i en nummerplade uden elektronisk registreringsattest. Man når ikke ret langt før politiets fælde klapper.

Til ikke Schengenlande, herunder Rusland og Ukraine bliver ethvert køretøj tjekket ved indrejse. Herunder registreringsattest som er elektronisk og på et kreditkortlignende kort. Hvis et køre tøj er stjålet, klapper fælden med det samme.

Det kan simpelthen ikke lade sig gøre at tage et stjålet køretøj til østeuropa.

Korruption vil de vakse straks sige. Nej, elektroniske systemer unddrager sig korruptionen.

23
Fra medierne / Hvem falder mistanken på?
« Dato: November 07, 2018, 03:53:33 am »
Nogen gange er provinsaviserne ikke til at stå for. Her fra DF-orkanens øje. "Hold øje med mistænkelig adfærd". En avisartikel om at der slet ikke er blevet stjålet noget. Nåja, noget skal vi da have at bekymre os om, vi pensionister.

https://www.jv.dk/soenderborg/Politiet-Hold-oeje-med-al-mistaenkelig-adfaerd/artikel/2659629?fbclid=IwAR2HjQIeJINDxLfcVbbi4yrZM_IpbJyEQy4XreP9dCNuPTCn8oIDNYbU5OY

Og så har tyven brugt en høtyv til at bryde ind med, uden der dog er stjålet noget.

Et andet sted, nok en hvid havestol anvendt til indbrudet, uden der var stjålet noget. Hvem falder mistanken på her?

24
Tøsehjørnet / Hvad er der med kvinder?
« Dato: November 05, 2018, 08:46:22 pm »
Nogle gange virker de som om de ikke har nogen hjerne. Bliver "bløde i knæene" over de værste udskud. Har de ingen hjerne? Man ser de gang på gang. Jeg kendte for mange år siden, en kvinde, først i 40'erne. Man skulle tro hun var rimelig normal og velfungerende og havde en god tilværelse. Alligevel fandt hun en gut, der i løbet af få måneder var på nippet til at drive hende fra hus og hjem. Andre jeg har kendt, endte med blå øjne.

Og for nylig har vi set den kvindelig fængelsbetjent der smed trusserne for Peter Madsen, mens han var i varetægt. Hun blev selvfølgeligt omgående bortvist fra hendes stilling, får så fem ugers karantæne fra A-kassen og har muligvis gjort sig skyldig i noget strafbart.

og så er der dem som synes at Yahya Hassan og Peter Lundin er SÅ skønne.

Her er en, frisk fra fad.

https://www.dr.dk/mitliv/tvaers/liv-paa-25-troede-ikke-hun-fortjente-kaerlighed-nu-toer-jeg-tro-paa-mig-selv

Gutterne gør det også, men da går det knap så galt. Styrter efter kvinder, der svinger med nogle gode babser, men ellers er nogle forfærdelige hyæner.


25
Helbred / Kvalernes tid
« Dato: November 02, 2018, 08:36:07 pm »
Jeg var henne i Føjtex i dag og handlede ind. Da varerne var over båndet, tilbød kassedamen mig en julekalender. Og, uha, mig! Jul er det værste jeg ved. Jeg måtte gå hjem og lægge mig med hovedpine i flere timer og mit blodtryk var alarmerende.

Jeg har ellers være hos Harald Skrot og få sådan et høreværn man bruger til vinkelslibere. Så slipper jeg for at høre meget af det. Men jeg skal stadigt se på det. Lægen har forsynet mig med hovedpinepiller og stærk blodtryksmedicin, så jeg kan komme igennem velbeholden igennem den næste tid.

26
Tant og fjas / For dum til telfonboks
« Dato: November 01, 2018, 01:30:56 am »
I kender udtrykket: 'for dum til at finde ud af en telefonboks.'

De finde skam og jeg har personligt været ude for en af dem.

Jeg var chauffør på buslinie 2 i København. Det har været omkring 1985. Man måtte ikke have barnevogne med i bussen før klokken 9. Så kom der en gut anstigende med barnevogn lidt i ni, som jeg selvfølgelig henviste til tiden var inde. Han overfuste mig med de værste gloser. Det var en ting. Men i sit raseri gik han over til en telefonboks og indtelefonerede at der var en bombe i linie 2.

Det var en af de telefonbokse af glas, med en slags svingdør, som man skulle skubbe ud og lidt til siden for at at åbne den udad. Gutten med telefonbomben havde skubbet døren lige udad og det går den jo ikke op af. Han havde flået og revet i den dør for at få den op. Den blev hvor den var.

Oppe på politisstationen kunne de naturligvis se, hvilken telefonboks truslen kom fra og sendte omgående en patrulje dertil. Hvor gutten stadigt stod og flåede i døren. Ja, han var for dum til at finde ud af en telefonboks og det har antageligt kostet ham adskillige måneder bag tremmer, for den slags ser myndighederne ikke på med milde øjne.
27
Dyr / Kur for søvn
« Dato: Oktober 26, 2018, 08:55:51 pm »
Har du tendens til at ikke være nok vågen. Her er noget der nok skal holde dig søvnløs i tre nætter.

Vi har jo alle hørt om larver af snyltehvepse der æder sommerfuglelarver indefra. Men den her er meget mere uhyggelig. Den æder af sommerfuglelarven, men undlader at æde livsvigtige dele af larven. Når den kryber ud af sommmerfuglelarven er den selv offer for andre snyltehvepse. Men for at beskytte sig mod dem, har den zombificeret sommerfuglelarven. Således at sommerfuglelarven nu spinder et beskyttende spind om sin snylter.

https://youtu.be/vMG-LWyNcAs

Jeg er imponeret over hvordan man har båret sig ad med at filme det.

Der er mange af den slags relationer i naturen, med zombificering af offeret.

https://www.bt.dk/udland/canadiere-opdager-mariehoene-zombier


28
Alt det andet / Licensnægteren kan også glæde sig.
« Dato: Oktober 25, 2018, 11:46:29 am »
Ikke bare Torsten Bonfils .................................

Licensnægteren vil få blod på tanden her, men han kan heldigvis ikke læse tysk.

Brasilien får, efter alt at dømme og kvalificeret profeteret, en ny, meget højreorienteret præsident. Brasilien er verdens femtestørste land. Trump når ham ikke til sokkeholderne med løgnekampagner og ekstreme udtalelser.

Det nye er at storkapitalen støtter kandidaten med 'fake news'.

http://faktenfinder.tagesschau.de/ausland/fakenews-kampagne-brasilien-101.html


29
PC, internet og maskiner / Nu triller det igen
« Dato: Oktober 24, 2018, 01:06:10 pm »
Det er som at få hældt en sten ud af skoen ............

Det sidste års til har alt mit computing været på en Android Tablet. Smart i en nødløsning, men ikke til at holde ud, med det bøvl og de begrænsninger det indebærer.

Men nu er jeg oppe at køre igen, med en NUC.
https://www.dustinhome.dk/product/5011087135/nuc-i7-8650u-250gb-m2-ssd16gb-bundle-kita

Hele computeren, med bundkort, processesor, RAM og to harddiske, er bygget ind i en kasse på 13 X 13 X 6 centimeter. Skærm ar forbundet med HDMI og øvrigt er med USB. Strømforsyningen er på 65 watt.

Jeg kan nemlig ikke FORDRAGE bærbare computer. De bærebare er populære p gr a høj' Wife Acceptance Factor'. Kvinder kan ikke li' 'alle de ledninger'. Hæhæ, den eneste ledning man sparer, er skærmkablet. For man skal jo også have et ordentlige tastatur og en mu s til en bærbar.

Og når en bærbar får fejl, er der ofte ikke andet at gøre end at smide den ud. På en Desktop kan man ofte skifte den defekte del. Det har jeg f eks selv gjort med bundkort.

Noget andet der irriterer mig ved bærbare: De skal jo være så flade som muligt. Også processor og dens køling. Det medfører at stort strømforbrug til ineffektiv køling. Den lille kølemølle pisker rundt efter ingenting. Det problem er jeg ud over med en NUC, og strømforsyning på 65 Watt.

Så jeg sidder jeg og vænner mig baglæns til Windows-verdenen. Ikke ilde.30
Religion-& Filosofi / Dødehavsfalskneriet
« Dato: Oktober 22, 2018, 11:46:48 pm »
Ikke fordi der er det store debat i det. Og jeg er ikke ret meget inde i emnet.

Dele af Dødehavsrullerne viser sig nu at være falskneri. Hvornår falskneriet skulle være udført, af hvem og med hvilket formål nævner artiklen ikke noget om.

Og her har folk blevet forskere og professorer i Dødehavsrullerne. Det falder muligvis til jorden med at brag.

Såvidt jeg har forstået, så er Dødehavsrullerne vigtige fordi de delvis begrunder biwlens autensitet. Dels også at der fandtes ansatser til kristendommen samtidigt med Jesus.

Begge dele falder til jorden og biwlen og kristendommen står tilbage som noget fra 300-tallet. Jaja, jeg ved godt der fandtes kristne tidligere, men de slåsede som en sæk vildkatte.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/dead-sea-scrolls-face-museum-of-the-bible-washington-artefacts-a8596636.html?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR18MavbtxqNNtT2v_zmICMMXgQT3ol_KIaFGUEzMq4lnaI0DUWPQQMH8lQ#Echobox=1540233862

Sider: 1 [2] 3 4 ... 36