Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 383
1
Alt det andet / Sv: Jeg har brug for din hjælp
« Dato: I dag ved 11:26:23 am »
Ja sikke en gang reklamepis. Bla. Skousen kan man købe rentefrit, uden udbetaling og betales tilbage på24mdr (eller 20mdr) kan ikke lige huske det.

"Rentefrit" er ikke så rentefrit endda. De sælger tingene betydeligt billigere, hvis man betaler kontant.

2
Ja - dyrlæger opererer somme tider knoglestumper ud af spiserøret eller længere nede i tarmsystemet.

https://www.netdyrlaege.dk/leksikon/hunden/sundhed-hos-hund/48-fodring4/506-grillmad-der-er-farlig-for-din-hund

Der er nu ingen grund til at blive hysterisk, hvis hunden har spist nogen knogler og opfører sig normalt.

Et lidt darwinistisk input..........

Der har eksisteret hunde og hundelignende rovdyr på jorden i millioner af af år. En stor del af deres næring har været fugle, med ben og det hele. De har ikke alene overlevet. Arten har overlevet, ikke nødvendigvis det enkelte individ. Hvis arten havde taget skade af at spise kyllingeben, ja, så havde der slet ikke været hunde i dag, men uddøet, efter princippet om "Survival of the Fittest".

Jeg er egentligt ligeglad med folk fodring af hunde med det ene eller det andet. Ser bare med undren på den dekadance der er med hunde. Det er enormt ressourcespild. Det kalorieforbrug, som vore hunde optager, kunne ernære hele Kina.

Men sådan er kapitalismen. Vi frådser, mens andre bliver underernærede. Mens vi plyndrer naturgrundlaget, også for ressourcer til at fodre hunde med.

3
Fra medierne / Sv: Det vil nok fungere fint i fantasiland
« Dato: I dag ved 06:44:07 am »
'Ankagleren' er Din-debats største hykler og Luder-Carlo er det mest bøvede og gennemført ulækre, jeg nogensinde har set på en debatside!

Tak for kaffe. Der fik vi godt nok hældt en spand møg over vore arme hoveder.


4
Det er længe siden jeg har været i Haderslev for at se aberne slås, men jeg var lige i Haderslev i et ærinde. De må have slåset for Domkirkepladsen var fuld af blod. Og gadebilledet var præget af aber, med buler, flænger og blå mærker i ansigterne. Mange havde armene i slynger eller humpede rundt med albuestokke, tydeligt mærket af at de havde knubbet hinanden grundigt.

Jeg tror jeg skal til Haderslev på lørdag aften igen.

6
Jeg har ingen børn, ....................

Det er vist også en god ide, at du lader være med at formere dig.

7
Så du GYSER ikke? Der er pænt mange der.

Mange? 400 ud af en tysk befolkning på 82 millioner?

Jeg gyser meget mere over de frie hastigheder på de tyske motorveje.

8
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: I dag ved 06:06:41 am »
Heller ikke den sammenligning jeg forsøger at lave. Som du kommer lidt ind på, forsøger jeg at argumenterer for at dem der bringer de store forandringer var ualmindelige mennesker

Hvis det havde været J. Langgård-Nielsen segmentet der havde haft afgørende indflydelse, havde vi alle kradset rundt i godsejernes mudder endnu.

9
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: I dag ved 06:00:48 am »
Allesammen een-mandspartier.

10
De har holdt Rudolf Hess mindedag, med fakler, i Wunsiedel de sidste 40 år.

11
Samfund- & Kultur / Sv: Flere fede kamprapporter fra NMR i Danmark
« Dato: November 22, 2017, 04:02:40 pm »
Da jeg læste overskriften troede jeg det handlede om at de havde plyndret og brændt nogle moskeer. Måske endda været i fjerne lande og gøre det.

Sikke et flop.

12
Samfund- & Kultur / Hvor andre svigter......
« Dato: November 22, 2017, 03:57:54 pm »
De er noget sløve, når det kommer til stykket, vore drabelige vikinger her på DD. Men nu har vi dannet et vikingeparti. Første punkt i programmet er: Angrib Lindnisfarne. Punkt 2 er: Borgerkrig for fred. Mere plyndring. Økser til folket.

13
Fri Debat / Sv: Stemme blankt
« Dato: November 22, 2017, 03:40:55 pm »
Her overser du vist, at et stigende antal netop er ude på at ødelægge "systemet".

Vi kommunister danner celler og uddanner kadrer, for ikke alene at ødelægge systemet, men for at erstatte det med noget bedre. Der bliver ikke noget licensnægteri i fremtidens kommunistiske Danmark.

14
Alt det andet / Sv: Albert i Thailand
« Dato: November 22, 2017, 03:35:46 pm »
Jeg har det dejligt her. Og mine cykelture bliver længere og længere.

Men Thailand kvaser også folk. Den er helt gal med Tom fra England, som vi kender lidt. Men nu har han lejet et hus for et halvt år i Lone Beach på Koh Chang. I et narko og druk helvede. Vi mener at han ikke har noget visum og at kapløbet nu består mellem at dø af druk eller krepere i et fængsel i Thailand, når han render ind i et tjek point..

Men nu er det også galt med Lambos ven Mosko. Han er græker og her på pensionist visum. Han driver en græsk restaurant på Koh Chang. Driver restauranten med en hånd og et glas whisky i den anden hånd. Og i sin besofne tilstand har han ikke sørget for stemplerne i sit pas. Det er Lambo der står for hans ting med papirer, men nu blev Lambo ringet op af Migration Service og fik besked på at Mosko skal forlade Thailand omgående. Nu hænger Mosko på den. Han er blevet overrumplet af at der er high-season og low-season i restaurationsbranchen. Så nu står han uden penge til en billet til Grækenland. Og i kriseramte Grækenland, har han intet at vende tilbage til. Og ingen vil hjælpe ham. Og myndighederne er uden nåde her.

Den eneste som er tilfreds med situationen, er hans thai-kone, for nu behøver hun ikke selv sparke ham ud, hælde gift i hans mad eller hvad sådan nogen nu kan finde på. Hun kan bare overtage restauranten kvit og frit og drive den videre.

15
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 03:14:27 pm »
Det bliver bare omsat til flere børnefødsler og dermed flere sultne munde at mætte.

Er det noget du ved noget om? Eller har konstateret? Jeg kender en der lige har været i Tanzania, og han siger at han har set, at der er et eller to børn.

Dit sure opstød skyldes bare at du er så grim, at du ikke kan få trusserne af en negerrinde.

Sider: [1] 2 3 ... 383