Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Dommeren

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
Debat om debatten / Sv: Er Rudi inde og ruske tremmer?
« Dato: April 07, 2018, 04:01:28 pm »
Hvor mange muslimer er der i Danmark?

2
Debat om debatten / Er Rudi inde og ruske tremmer?
« Dato: April 07, 2018, 03:56:04 pm »
Hvor bliver Rudi-drengen af? Jeg vil debattere med ham!

Mon han røg ind for de trusler han fremsatte mod Politisk Ukorrekt fra sin Langgaard-profil? I så fald har det jo nok lidt længere udsigter, før vi beæres med hans bidrag til debatten igen.

3
Fri Debat / Sv: Der er hul hele vejen igennem p.ukorrekts skal!
« Dato: Februar 07, 2018, 02:19:40 pm »

Suk - politianmeldt....

Jeg deltager ellers ikke meget i gæt hvem-der-er-hvem, men jeg tror, at du er den samme som Langgaard-Nielsen - eller at du en af sympatisørerne.

Det er jeg selvfølgelig ked af at høre. Der er ellers ikke meget nationalsocialisme over at gå ind for Grundloven.

4
Fri Debat / Sv: Der er hul hele vejen igennem p.ukorrekts skal!
« Dato: Februar 07, 2018, 02:18:36 pm »
Dommeren:
Citér
Tænk, at en stor, voksen mand ikke har andet at give sig til - end at sidde bag skærmen og gætte på, hvem der er hvem!

Tjah, men det er jo det, politisk ukorrekt gør. Næsten døgnet rundt.

Hvad rager det mig? Jeg er en slags borgerrettighedsforkæmper, så jeg interesserer mig ikke meget for trekanter og øgler.

5
Fri Debat / Sv: Der er hul hele vejen igennem p.ukorrekts skal!
« Dato: Februar 06, 2018, 06:34:57 pm »
Dommeren:

Citér
Suk - politianmeldt....

Ja SUK, Anklager-dommer-hævner!  :big_grin:  For nu at gå politisk ukorrekt i bedene: Sjovt, at du skulle være online lige nu. Det er du jo ikke så tit.  :big_grin: :JC_ghey:  - og sjovt nok, at din udtryksmåde er så identisk med 'Tigermanden's, når han rigtigt sukkede og anmeldte folk (dog næppe til politiet.) Ved du hvad, du kan blapre som du vil. Hva' raaaaager det mig?   :ROFL:

Tænk, at en stor, voksen mand ikke har andet at give sig til - end at sidde bag skærmen og gætte på, hvem der er hvem!  :big_grin:

6
Fri Debat / Sv: Der er hul hele vejen igennem p.ukorrekts skal!
« Dato: Februar 06, 2018, 06:20:39 pm »
Og så lige:

Jeg må simpelthen minde dig om, at du slet ikke synes at have nogen anelse om, hvordan det lyder, når sådan et næseben som dit brækker, fordi det  rammes præcist af en støvlebeklædt fod, der sparker for at destruere. Gentagne gange. Det skal også nævnes, at det har sin betydning, at der ved udførelsen af disse spark frigøres en del blod, blandt andet det, der formelig springer ud af sådan et firbenslignende, ækelt hoved idet sparkene rammer.
Hvis du vender forkert (ud fra din egen opfattelse, går jeg ud fra), kan du blive kvalt i det blod. Der er jo ingen, der lover dig, at du vil blive fundet lige efter 5 eller 10 minutter.
Så er der kæben. Hvis sådan et ben rammes rimeligt præcist - her kan også anvendes et boldtræ/baseball bat - går den ramte formentlig ud som et lys. Hvis ikke, prøver man bare igen...hær hær  :big_grin:  ...og så er det bare jeg siger: Det kan godt være, at lægerne kan meget i dag. Men jeg tror nu alligevel, du ville komme til at se speciel ud, når først sådan et kæbeparti er blevet trakteret med støvlespark eller gode hug fra et baseball bat.

Mon ikke alligevel, det er med at kigge sig over skulderen, lede skællede løgnekonge!    :JC_ghey:   :vinsent:

Suk - politianmeldt....

7
Dommeren:
Citér
Jeg har anmeldt Rudi til politiet på baggrund af den besked, og det kan man gøre anonymt lige her: https://www.politi.dk/Nordjylland/da/hjalppolitiet/tipogbemarkninger/

Hå hå hå hå! Så du har anmeldt mig, Rudi, til politiet, selv om jeg indtil dette øjeblik kun har skrevet noget på Din-debat 1 gang siden sidste år. Det var noget om min "gode veninde" Kurderkonen (Özlem Cekic.)

Jamen, hvor er det dog et pudsigt tilfælde, at du lige pludseligt kommer på nu - når du nu ikke har været her hele året. Hvordan mon nu dét kan være.  :big_grin:

Oh, hvem der kunne høre, hvad du vil fortælle de sagesløse betjente - og se deres ansigter, når du er færdig....  :big_grin:  :dance3:  :JC-hysterical:

Jeg behøver såmænd ikke fortælle noget til nogen sagesløse betjente, anmeldelsen finder sted anonymt over nettet. Det sker via dette link: https://www.politi.dk/Nordjylland/da/hjalppolitiet/tipogbemarkninger  :yes:

Kagler, jeg indrømmer, at du altid er god for en griner, lige meget hvad du kalder dig.
Jeg kan se, der er en anden, der hentyder til det - så lad os bare mindes dengang du (iklædt tigerskind) forsøgte at få indkredset mig ved at skrive, at du ville på ferie i Vendsyssel, prøvede om du kunne få nogen til at opgive mit rigtige navn og adresse. Det var tider, hva' sølle blæwermås?   :ROFL:

Kagler? Tigerskind? Ferie i Vendsyssel? Jeg tror du forveksler mig med en anden. Mon ikke det bedste du kunne gøre nu oven på postyret var at holde lidt lav profil, geni?  :ROFL:

8
Jeg har anmeldt Rudi til politiet på baggrund af den besked, og det kan man gøre anonymt lige her: https://www.politi.dk/Nordjylland/da/hjalppolitiet/tipogbemarkninger/

9
De bliver ikke kun svinet til, - de bliver også overfaldet

Hvad er det, vi skal diskutere? Det interesserer os ikke at nogle ekstremister bliver overfaldet.

10
Kulturberigelsen forsætter mod juletid. De skulle straffes i et syrisk fængsel som bestemt ikke er et luksusfængsel modsat de danske.


Brutal dobbelt voldtægt: To indvandrerdrenge lokkede kvinde i baghold med beskidt trick

To unge med syrisk baggrund er torsdag blevet dømt for en grov voldtægt af en kvinde i januar i Hobro.

Vestre Landsret i Aalborg har stadfæstet en tidligere afgørelse fra byretten om fængsel i fire år til såvel Ammar Khalid Ali som Mohammed Guli. Begge er samtidig udvist af Danmark for altid, skriver Ritzau.

En 22-kvinde, der var taget i byen, mistede på et tidspunkt kontakten med en veninde. De to unge syrere kom i snak med hende og tilbød at hjælpe med at finde veninden.

På et værtshus fortalte den ene hende, at veninden var fundet, og at hun sad og græd på Ambu-pladsen i byen.

Da offeret var lokket ned til pladsen, blev hun i stedet overfaldet og voldtaget af begge. Hun blev holdt for munden, ligesom der blev taget kvælertag på hende.

Den ene af gerningsmændene var 17 år på gerningstidspunktet, mens den anden netop var fyldt 18, skriver Ritzau.

http://www.lokalavisen.dk/brutal-dobbelt-voldtaegt-to-indvandrerdrenge-lokkede-kvinde-i-baghold-med-beskidt-trick-/20171221/artikler/171229918

Det var da noget værre noget.

11
Samfund- & Kultur / Sv: Mere multikulti vold i Danmark
« Dato: December 24, 2017, 09:57:51 pm »
Klassisk adfærd fra folk fra lav iq lande. Normale danskere gør ikke den slags


Meningsløs vold mod tilfældig kvinde: Passerede mand på gaden - og så sagde det SMASK

En mand efterlyses for at have tildelt en tilfældig kvinde en syngende lussing


En 25-årig kvinde anmeldte torsdag, at hun var blevet slået af en ukendt mand, da han omkring klokken 12.25 gik forbi hende på gaden i Randers.
Hun kom gående ad Herman Stillings Vej i Randers, da manden gik forbi hende og i samme øjeblik tildelte hende en lussing på den ene kind, så hun væltede ned i en trappe og slog sit skinneben.

   
Hvad skyldes dog ophidselsen?

12
Samfund- & Kultur / Sv: To danskere stukket ned af muslim i Gabon
« Dato: December 17, 2017, 05:14:44 pm »
Glæd dig dog over at bo i et land, hvor du skal helt til troperne for at finde lidt håndgemæng at gyse over, menneske. :big_grin:

Vi er ligeglade med de to danskere, fordi der dør mange flere hver dag under tragiske omstændigheder. :dash2:

13
Fra mig til dig / Sv: Tillykke Rudi :)
« Dato: December 14, 2017, 09:31:42 pm »
Har Rudi så også fødselsdag to gange om året ligesom Helle?

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=5318.msg68511#msg68511

 :ROFL: :MG_216: :big_grin:

14
Fra medierne / Sv: Atter STENKAST fra motorvejsbro
« Dato: December 14, 2017, 09:28:53 pm »
Det er en kvindelig billist, der har anmeldt, at en sten blev kastet ned på hendes bil torsdag formiddag (den 14. december).

Og hvad så? Hende er vi da ligeglade med.

15
Politik / Sv: Næste gang bliver det Dansk Folkeparti
« Dato: December 14, 2017, 12:39:23 pm »
Glæd dig dog over at bo i et land, hvor det værste du kan diske op med er, at et par knægte har klatret i et træ!  :big_grin:

Sider: [1] 2 3 ... 5