Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 289
1
Politik / Sv: Partiet er meget populært blandt unge
« Dato: Maj 25, 2019, 08:02:19 pm »
Citér
Slovakiet: Folkepartiet Vort Slovakiet af Marian Kotleba vil være en klar vinder af EU valget, hvis det var slovakiske unge, der bestemte. Partiet, kendt for sin klart ultranationalistisk program, fik ved et prøvevalg på slovakiske gymnasier 15,8 procent af stemmerne, skriver det slovakiske dagblad DennikN.

Slovakiske unge viste en klar mistillid til landets regerende parti Smer-SD, som kun fik 6,3 procent af stemmerne. På anden pladsen endte partiet Progressivt Slovakiet, som landets nyvalgte præsident Zuzana Caputova er medlem af. ota

https://mreast.dk/slovakiske-ultranationalister-vinder-provevalg-pa-slovakiske-gymnasier/

Det er også fattige taberlande i Østeuropa, hvor indbyggernes højeste drøm er at komme til Vesten.  :yes:
Hvordan har du det med at Folkepartiet Vort Slovakiet er mere populært blandt unge end Socialdemokraterne? Vi har at gøre med et parti der har meget mere radikale holdninger en SK i Danmark. De ligger meget tættere på DNM end SK.

2
Politik / Partiet er meget populært blandt unge
« Dato: Maj 25, 2019, 06:36:50 pm »
Citér
Slovakiet: Folkepartiet Vort Slovakiet af Marian Kotleba vil være en klar vinder af EU valget, hvis det var slovakiske unge, der bestemte. Partiet, kendt for sin klart ultranationalistisk program, fik ved et prøvevalg på slovakiske gymnasier 15,8 procent af stemmerne, skriver det slovakiske dagblad DennikN.

Slovakiske unge viste en klar mistillid til landets regerende parti Smer-SD, som kun fik 6,3 procent af stemmerne. På anden pladsen endte partiet Progressivt Slovakiet, som landets nyvalgte præsident Zuzana Caputova er medlem af. ota

https://mreast.dk/slovakiske-ultranationalister-vinder-provevalg-pa-slovakiske-gymnasier/

3
Det gjorde jeg her hvor jeg gik ind for dødsstraf. Det gør jeg stadigvæk i dette tilfælde

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=8566.msg116915#msg116915

4
Jeg mener at jeg linkede til nogen af de sager før som bevis på idiotiske lave domme hos dumstolene.

5
Nu er jeg rigtig glad. Partiet samarbejder med Gyldent Daggry og er en af de partier man rigtig kan GYSE over. Kort om partiet fra Wikipedia

Citér
The People's Party – Our Slovakia (Slovak: Ľudová strana – Naše Slovensko, ĽSNS), since November 2015 officially known as Kotleba – People's Party Our Slovakia (Slovak: Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko), is a far-right national populist neo-Nazi[6][7][8] political party in Slovakia.[15][16][17][18] The party declares that it builds on the legacy of Ľudovít Štúr, Andrej Hlinka and Jozef Tiso.[19]

The party's platform includes anti-Roma rhetoric,[17] immigration control, Christian morality, paternalism on economic issues, interest-free national loans, replacement of the euro currency with the Slovak koruna, law and order, rejection of the idea of same-sex civil unions, and criticism of the country's current leadership and foreign policy. The party proposes to reduce the number of parliamentarians from 150 to 100 members, to widen freedom of speech, to establish a home guard, and to withdraw the Slovak military from missions abroad. Moreover, it wants Slovakia to leave the European Union, European Monetary Union and NATO

https://en.wikipedia.org/wiki/Kotleba_%E2%80%93_People%27s_Party_Our_Slovakia

Det parti står til at komme i EUpalamentet for første gang. Så nu skal der rigtig GYSES :hyper:

Citér
De slovakiske vælgere stemmer - ligesom vælgerne i Letland, Malta og Tjekkiet - lørdag ved det igangværende europaparlamentsvalg.

I virkeligheden er det dog nok de færreste stemmeberettigede slovakker, der rent faktisk får taget turen til stemmeboksen.

Kun 13 procent kom afsted ved europaparlamentsvalget i 2014, og det var den laveste stemmeprocent på tværs af hele EU.

Ved lørdagens valg ventes det socialdemokratiske regeringsparti, Smer-SD, at vinde størstedelen af stemmerne i det centraleuropæiske land.

Meningsmålinger viser også, at det stærkt nationalistiske højrefløjsparti Folkets Parti - Vores Slovakiet står til at kunne juble. Partiet, der har 14 sæder i det hjemlige parlament, står til at få en plads i EU-Parlamentet.

Det vil i så fald være første gang for partiet.

Partiets medlemmer benytter ifølge nyhedsbureauet AP ofte typisk nazistiske hilsener. De opfatter Nato som en terrorgruppe og ønsker at forlade EU.
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/uengagerede-slovakker-kan-give-radikale-nationalister-eu-saede/7647623


Mon brovtebanden kan sove i nat uden at GYSE med sådanne nyheder?

6
Samfund- & Kultur / Sv: Det vil jeg gerne vide, før jeg svarer
« Dato: Maj 25, 2019, 04:11:02 pm »
Anklageren:
Citér
Synes du, at både Rasmus Paludan og Alternativet skal have ytringsfrihed?

Jeg havde en god lærer i folkeskolen i 60'erne, som sagde:
- Det hører ikke til god tone at besvare et spørgsmål med et andet spørgsmål.

Ham kunne du have lært meget af.

Men ja, jeg synes begge skal have ytringsfrihed.

Jeg ville bare gerne vide, hvad du mener. Det er ordet "landsforræderpartiet " som gjorde mig i tvivl  :smile1:

Jeg tror slet ikke, der er nogen, som har fuld talefrihed overalt i Danmark.

Jeg kan hverken lide SK eller Alternativet, og det passer mig godt - det ser ud til - at S ikke bliver afhængige af Alternativet.
Du sagde da før at du var glad for SK fordi at de skabte mere spild i blå blok?

7
Endnu en kvalitetsartikel om Grønland hos Dagens Blæser. Jeg elsker Grønlandartiklerne hos Dagens Blæser og her viser de hvorfor de kalder dem igloperkere. De kan ikke stoppe med at pille med deres børn  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:


Citér
Så er den sørenfisemig gal igen på den hårdt plagede del af vores rige vi kalder Grønland, og som inuitterne kalder *spyttelyde*. Jeg ved ikke hvorfor vi kan skrive maj 2019 på kalenderen uden at statsminister Lars Løkke Rasmussen har beordret de væbnede styrker til at fjerne inuitterne fra de grønlandske byer. Det burde jo have været den mindste konsekvens, for den modbydeligt frække retorik de brugte til deres plastikvalg sidste år.

Som bekendt blev deres frækhed ikke besvaret med handling, og nu skal vi i stedet plages med flere inuitproblemer, skabt af inuitopførsel. Det er en helt skør situation at skulle beskæftige sig med krisehåndtering af et ustyrligt fangefolk i stedet for at overtage øen fuldstændigt som Grønlands retmæssige forvaltere og folk. Skørt, er det. Vi læser fra journalist Walter Turnowsky følgende:

¨¨Mandag skal Inatsisartut behandle forslaget om at bede om akut hjælp fra Danmark til indsatsen om seksuelle overgreb, omsorgssvigt og selvmord blandt unge i Tasiilaq og resten af landet.¨¨

Stop! Stop med at kneppe jeres børn. Stop det dog. Hvad skal snart tilføjes?

¨¨

    På forhånd er der sikret et flertal bag forslaget, som Samarbejdspartiet, IA, Atassut, Demokraterne og Partii Naleraq har fremsat i fællesskab.

    Det er dokumentaren ‘Byen hvor børn forsvinder’ der igen har sat emnet øverst på den politiske dagsorden.

    – Vi har i den senere tid set og hørt yderst horrible forhold, og forholdene er stort set ikke anderledes i resten af landet, hedder det i begrundelsen for forslaget.¨¨

Citér
Hvor der er frostmuggier er der sociale problemer (set med danske briller). Hvor der er vand er der vådt. At deres kultur avler armod og vantrivsel kan ikke være vores hovedpine. Jeg vil dog gerne løse problemerne, og give dem alle en frisk start langt væk fra disse socialt belastede byer.


¨¨– Flertallet er partierne har til medierne meddelt, at de ønsker at der indgås så hurtigt som muligt samarbejde med Den danske regering for at få løst problemerne. Det er os magtpåliggende at henstille til at Naalakkersuisut uden at forhale det, at de bør igangsætte denne opgave snarest muligt. Det kan overhovedet ikke forsvares at vi forbliver passive tilskuere til at sagsbehandlingen af omsorgssvigtede børn og seksuelt misbrugte børn foregår så langsomt. Derfor opfordre vi Naalakkersuisut at der skal igangsættes hurtigst muligt tiltag.¨¨

Citér
Lad os sige vi hælder yderligere 100 millioner skattekroner i dette gæstende folk. Tror nogen at de så, hokus pokus, ikke opfører sig som de altid har gjort? Jeg er realist på det tundramongolske område. Vi skulle investere disse penge i  danske børnefamilier på Grønland.


¨¨Forslaget er blevet sat ekstraordinært på dagsordenen, da forslagsstillerne har anmodet om at man fraviger de normale tidsfrister på grund af særlige omstændigheder.¨¨


Citér
Et er at de er ubeskriveligt frække og af egen gerning har umuliggjort en fremtidig sameksistens, når dagen kommer hvor et oplyst folk kræver retten til deres hellige Grønland. Noget andet er, at denne containerbrand af et samfund ikke blot kan fjernes ganske let, men at dette måske ligefrem vil hjælpe dem? De er skabt til et ressourcefattigt, overlevelsesorienteret liv i arktis, og den danske overflod korrumperer dem mere end godt er.

Jeg tror de vil have godt af at leve en spartansk tilværelse langt, langt nordpå. Men det er sådan set ikke så vigtigt i sidste ende. Det er vores ø.

https://dagensblaeser.net/2019/05/25/inuitter-trygler-danmark-om-hjaelp-vi-kan-ikke-stoppe-med-at-pille-ved-de-boern/
https://sermitsiaq.ag/mandag-flertal-bede-danmark-hjaelp

8
Politik / Sv: Situationsrapport fra Nordjylland 25. maj
« Dato: Maj 25, 2019, 12:32:10 pm »
Hold da op. På vej hen på Nørresundby Bibliotek, går det op for mig her ved godt 9-tiden, at Rasmus Paludan er landet. Han stod foran et tidligere apotek ved torvet og hilste på folk, som gerne ville have en såkaldt 'selfie' med ham. Lige i nærheden var der nogle unge på en vogn, som sang en munter sang "Rasmus, åååh Rasmus."  :smile1:

Jeg havde godt læst et sted i går, at Stram Kurs-lederen agtede at komme til Aalborg Karneval i dag, men det holder jeg mig på god afstand af. Derfor hyggeligt at manden - uventet for mig - dukkede op på "min rute". I vrimlen kunne jeg høre flere mennesker sige til ham "du må derind", "bare giv dem besked" og lignende. Der er lidt af den samme stemning omkring ham, som da Mogens Glistrup lige havde fået Frp. opstillingsberettiget i 1973.

Der er også én, der på twitter har udlovet en dusør på 1000 kr. til den, der skyder Paludan ned.

Det var der flere der gjorde med Trump og der var også et skyderi hos et GOPmøde på et tidspunkt.

9
Videnskab / Sv: Klima
« Dato: Maj 25, 2019, 12:30:58 pm »
Var det et luksusfængsel han afsonede i?

Det er meget mærkeligt, for han blev dømt til at levere for 15 millioner dollars tilbage i guldbarrer og antikviteter, som han havde svindlet sig til - men han påstod, at han ikke længere havde dem.

Så sad han i forvaring uden at blive dømt i 7 år - for at tvinge ham til det. Så indrømmede han omsider, hvordan det var gået til, og blev idømt 5 års fængsel.

De syv år han havde siddet uden at blive dømt blev ikke trukket fra - så han kom sammenlagt til at sidde i 11 år.

Det var ikke noget luksus over det, for han delte en celle på 10 kvadratmeter med en anden fange, mens han sad de 7 år i Metropolitan Correctional Center.

Det er meget usædvanligt, at han sad så længe uden at blive dømt, og derfor blev der lavet en film om det.
Mærkeligt at de 7 års varetægtsfængsling ikke blev trukket fra. Er det normalt i USA?

10
Videnskab / De er da optimistske
« Dato: Maj 25, 2019, 12:27:26 pm »
:big_grin:
Det er kun godt nyt at klima-dommedagsprofeterne tog fejl. Det kan man kun være glad for.

11
Videnskab / Sv: Klima
« Dato: Maj 24, 2019, 10:35:33 pm »
Var det et luksusfængsel han afsonede i?

12
Almen / Sv: Carlo, du skrev engang
« Dato: Maj 24, 2019, 10:00:52 pm »
Men jeg var til min kærestes fødselsdag engang, hvor der blandt gæsterne var hendes veninde. En sådan lidt mosteragtig type omkring de 40. Men hun havde fundet sig en sort filejs i starten af 20-erne. Hun kunne godt li' når han rigtigt hoppede.

Man ser for sig den halvkvansede trunte, der må tage til takke med en neger, dum og nassende! :drool: Ja, andet kunne hun vel ej få. Og skulle der hoppes op og ned!

Nej, se nu denne neger, som han danser, som om han gik på glødende kul!


Hold kæft, hvor er de dumme! :drool: :drool: :drool:

Nå, kan du have det, din gamle skidespræller.

Kærlig hilsen Albert Johansen
Så skulle du læse om disse negere som har ebola der angriber nødhjælpsarbejdere fra WHO (World Health Organization) og Læger Uden Grænser. Det er så dumt at man ikke kan andet end at grine  :ROFL: :ROFL:

'The situation is far more dangerous than the statistic of 1,000 deaths, itself the second largest in history, suggests and the suspension of key services threatens to create a lethal inflection point in the trajectory of the disease,' he said.

'The danger is that the number of cases spirals out of control, despite a proven vaccine and treatment.'

Relief efforts have been repeatedly hampered over the past year by fighting among local militias.

According to WHO director general, Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus: 'Cases are increasing because of violent acts that set us back each time.'

There have been '30 different incidents and attacks against elements of the response' to the outbreak, according to Doctors Without Borders.

The medical aid group has temporarily suspended its operations at two of its centres in Congo after arsonists set fire to them.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7032565/Terrifying-Ebola-epidemic-conflict-riven-DRC-control-warn-experts.html


 :big_grin: :big_grin: :big_grin: :big_grin:

13
Rigtig god artikel hos Zerohedge. Nu hvor klimareligionen er en del af valgkampen, så er det vigtigt med noget fakta som de klimareligiøse ikke fortæller (eller ikke ved noget om da langt de fleste klimareligiøse aner ikke noget om klimaet, de tror bare at Co2 er verdens undergang) Nej verdenen går ikke under. Artiklen er meget lang og jeg er for doven til at oversætte


Citér
Two of the most important problems that the so-called Green New Deal will attempt to solve at the cost of incalculable trillions are global warming and its consequences, including drought, famine, floods and massive starvation. You may recall that Obama in his 2015 State of the Union speech declared that the greatest threat facing us was neither terrorism nor ISIS. It wasn’t nuclear weapons in rogue states either. “No challenge  poses a greater threat to future generations than climate change,” said Obama.

His entire administration including Vice President Joe Biden, and Secretary of State John Kerry, frequently repeated the claim that climate change was the greatest threat facing the world. It was a sentiment Obama stressed again during an Earth Day trip to the Florida Everglades where he said, “This is not a problem for another generation. It has serious implications for the way we live right now”.

More recently, presidential hopefuls like Beto O’Rourke, along with most Democrat candidates, declared their zealous support for the Green New Deal in forecasting that the world will end in 12 years if nothing is done.

    “This is the final chance, the scientists are absolutely unanimous on this — that we have no more than 12 years to take incredibly bold action on this crisis. Not to be melodramatic, but the future of the world depends on us right now here where we are.”

This leads to the question I pose in this brief, data-driven, essay: What kind of track record do the politicians and their experts have in their climate predictions? After all, some of these predictions were made 10, 20 or even 50 years ago. Can’t we now look back at their predictions and begin to hold them accountable?

As others have done, I have chosen to begin with the first Earth Day “Celebration” in 1970. Now who can be against Earth Day? It’s a charming idea, and I have been an enthusiastic supporter since my college days in Ann Arbor, when we celebrated the event on the campus of the University of Michigan.

Here’s what the experts were saying almost a half century ago on Earth Day, 1970:

    “Civilization will end within 15 or 30 years unless immediate action is taken against problems facing mankind.”
    — Harvard biologist George Wald

    “It is already too late to avoid mass starvation,”
    — Denis Hayes, Chief organizer for Earth Day

    “We are in an environmental crisis which threatens the survival of this nation, and of the world as a suitable place of human
    abitation.”
    — Washington University biologist Barry Commoner

    “Population will inevitably and completely outstrip whatever small increases in food supplies we make. The death rate will increase until at least 100–200 million people per year will be starving to death during the next ten years. … Most of the people who are going to die in the greatest cataclysm in the history of man have already been born. … [By 1975] some experts feel that food shortages will have escalated the present level of world hunger and starvation into famines of unbelievable proportions. Other experts, more optimistic, think the ultimate food-population collision will not occur until the decade of the 1980s.
    — Stanford University biologist Paul Ehrlich

    “Demographers agree almost unanimously on the following grim timetable: by 1975 widespread famines will begin in India; these will spread by 1990 to include all of India, Pakistan, China and the Near East, Africa. By the year 2000, or conceivably sooner, South and Central America will exist under famine conditions …. By the year 2000, thirty years from now, the entire world, with the exception of Western Europe, North America, and Australia, will be in famine.”
    — North Texas State University professor Peter Gunter

    “In a decade, urban dwellers will have to wear gas masks to survive air pollution… by 1985 air pollution will have reduced the amount of sunlight reaching earth by one half.”
    — Life magazine
    “At the present rate of nitrogen buildup, it’s only a matter of time before light will be filtered out of the atmosphere and none of our land will be usable. … By the year 2000, if present trends continue, we will be using up crude oil at such a rate … that there won’t be any more crude oil. You’ll drive up to the pump and say, ‘Fill ‘er up, buddy,’ and he’ll say, ‘I am very sorry, there isn’t any. … The world has been chilling sharply for about twenty years. If present trends continue, the world will be about four degrees colder for the global mean temperature in 1990, but eleven degrees colder in the year 2000. This is about twice what it would take to put us into an ice age.”
    — Kenneth Watt


Hele artiklen kan læses her https://www.zerohedge.com/news/2019-04-23/fifty-years-apocalyptic-global-warming-predictions-and-why-people-believe-them

14
Videnskab / 30 år med global opvarming nonsens
« Dato: Maj 24, 2019, 09:08:21 pm »
Rigtig god artikel skrevet af Martin Armstrong

Citér


The Wall Street Journal just published a review of the Global Warming Forecasts for the past 30 years. They have not even come close to the scenarios they put forth back in 1988. On June 23, 1988, the then NASA scientist James E. Hansen who helped to start all this nonsense testified before the Senate Committee on Energy and Natural Resources. He stated that he expressed had a “high degree of confidence” in “a cause-and-effect relationship between the claimed CO2 induced “greenhouse effect and observed warming.” That is how government characterizes something when they are guessing – “high degree of confidence” which was the same words used to invade Iraq who had weapons of mass destruction. He later came out and said: “Simply stated, there is no doubt that Saddam Hussein now has weapons of mass destruction.” (August 25, 2002). The CIA Director testified before Congress and said: “We said in the estimate with high confidence that Iraq had them.” see Transcript Washington Post). Why does anyone EVER believe those in government? They cannot even forecast GDP accurately when they fudge the numbers.

Resten kan læses her, især klimareligiøse burde læse det
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/30-years-of-global-warming-forecasts-all-failed/

15
Politik / Pia angriber Paludan: - Man deporterer ikke folk
« Dato: Maj 24, 2019, 09:02:30 pm »
Samme dag hvor jeg oddser 1000 kroner (første gang) med odds 1,4 på at Stram Kurs kommer ind, kommer Pia K med denne udtagelse. Det er meget tydeligt at DF ikke ligefrem går ind for en Stram Kurs, men derimod går ind for samme bløde indvandringspolitik som de andre partier. Glistrup vender sig i graven over hvad DF er blevet til. Et citat fra Pia K

Citér
Pia Kjærsgaard (DF) har ikke meget til overs for Stram Kurs og Rasmus Paludan.

Det slog hun fast, da hun fredag morgen gæstede 'Ekstra Bladets Valgmorgen'.

- Det er så langt ude, så jeg synes ikke, at vi har oplevet den slags i Danmark, og jeg synes virkelig, at det er ubehageligt, fastslår hun.

- Man deporterer ikke bare folk ud af Danmark. Det gør man bare ikke på den måde. Jeg bryder mig ikke om, at der er en partileder, som står alle steder og pakker Koranen ind i bacon og brænder den af.

Jeg er dog ikke sur, jeg er meget overbevist om at med disse udtagelser så bliver jeg 400 kroner rigere når valget er slut. Pia K forsætter nemlig med at skræmme de nationale DFvælgere væk over til SK hvilket jeg er meget glad for. Både for pengepungen og for at SK får flere mandater ind i Forrædertinget.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/pia-angriber-paludan-man-deporterer-ikke-folk/7646208

Sider: [1] 2 3 ... 289