Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 117
1
Fra medierne / Sv: Svensk lærer om svenske skoler
« Dato: Januar 15, 2018, 08:56:04 pm »
Jeg har ikke kommet med trusler hvad jeg husker. Kan du finde nogen eksempler på trusler fra min side?

2
Fra medierne / Sv: Røverisk overfald i Aalborg Øst
« Dato: Januar 15, 2018, 10:16:30 am »
Bor i Aalborg, men kommer (næsten) aldrig i Aalborg Øst. Skal ikke nyde noget. Rabarberkvarter. Vejgaard er rimeligt fredeligt (bortset fra rockerne, som dog - trods alt - som regel ikke overfalder folk, med mindre de har en klemme på dig). Men lige så snart man krydser broen over motorvejen, så er man næsten i Arabien.

Dog er der nogle, der hævder, at der er mere fredeligt end hvad man tror. Men det skal de vel sige, hvis de selv bor derude.

På den anden side har jeg selv boet i indvandrerrige kvarterer tidligere. Uden at jeg egentlig har følt mig utryg. Så jeg ved nu ikke, om jeg ligefrem ville være utryg ved at bo i Aalborg Øst. Men kvarteret derude er bare dødkedeligt. Der er næsten ingen butikker og der er mere araberkultur end dansk kultur. Nej tak. Eneste fordel er, at der sikkert er billigt at bo derude. Men det kan også blive FOR billigt.


Det er meget dyrt at bo i Aalborg Øst. Husk at man ikke kun betaler i penge men også i kulturberigelse.

3
Fri Debat / Sv: Den store bande-dyst.....
« Dato: Januar 14, 2018, 09:21:05 am »
Jeg troede der var et nyt program med bander der laver kriminalitet med den overskrift. Der blev jeg skuffet.

4
Samfund- & Kultur / Sv: Hvorfor er gule fagforeninger dårlige?
« Dato: Januar 13, 2018, 08:36:31 am »
Godt nytår herfra også. Denne tråd har været spændende at læse.

Er du blevet træt af debatten?
Jeg læser en del på din-debat men har ikke så mange tråd ideer lige nu. Der er ingen der siger man skal skrive hele tiden.

5
Politik / NWO-globalisten Peter Sutherland er død
« Dato: Januar 09, 2018, 05:34:31 pm »
Så mangler vi bare at Soros dør også.

Peter Sutherland, the notorious mass migration and multiculturalism campaigner dubbed the ‘father of globalisation’, has died.
Sutherland, 71, was a key player on a host of globalist bodies and multinational corporations, including the European Commission, the World Trade Organization (WTO), and Goldman Sachs International, throughout his life.

As the United Nations Special Representative for Migration and non-executive chairman of Goldman Sachs International in 2012, he infamously remarked that the European Union should “be doing its best to undermine” the sense of national “homogeneity” in Britain and Europe, in order to pave the way for multicultural societies.

“The United States, or Australia and New Zealand, are migrant societies and therefore they accommodate more readily those from other backgrounds than we do ourselves, who still nurse a sense of our homogeneity and difference from others,” he told the House of Lords.

“And that’s precisely what the European Union, in my view, should be doing its best to undermine.”


Dejligt at alle NWO-globalisterne begynder at dø nu. Desværre er der stadigvæk rigtig mange NWO-globalister der har mange år tilbage men dette er en god start

http://www.breitbart.com/london/2018/01/08/death-peter-sutherland-mass-migration-advocate-father-globalisation/

6
Fra medierne / Sv: Så lyver Özlem Cekic atter
« Dato: Januar 09, 2018, 04:32:13 pm »
Pjuske ønsker heller ikke halal eller sharia i Danmark.

7
Fra medierne / Sv: Så lyver Özlem Cekic atter
« Dato: Januar 09, 2018, 04:18:27 pm »
Alene med at bruge udtrykket ''nydanskerne'' lyver hun. De bliver ALDRIG danskere ligesom en ko aldrig bliver til en hest ligemeget hvor lang tid den er i en hestestald.

8
Samfund- & Kultur / Sv: Kan sharia-lov overtrumfe sekulær ret?
« Dato: Januar 08, 2018, 08:07:15 pm »
Hvornår kommer dommen?

9
Samfund- & Kultur / Sv: Endnu et bevis for at de danske dommere er vatpikke
« Dato: Januar 07, 2018, 09:26:50 am »
Om straffen er passende eller ej er umuligt at udtale sig om, når man ikke har overværet retssagen og ikke mindst, at vi ikke kender den 13-årige piges forklaring på, hvad der er foregået.
Hvis anklageren er utilfreds med strafudmålingen og i øvrigt ikke mener, at dommeren har udmålt straffen efter loven, anker han ganske givet sagen.
Svært at overvære en retsag når der er lukkede døre.

10
Samfund- & Kultur / Sv: Endnu et bevis for at de danske dommere er vatpikke
« Dato: Januar 06, 2018, 07:14:32 pm »
Det største problem er at straffen er betinget. Det betyder at personen ikke kommer i fængsel. Her er noget mere fra artiklen


Den 21-årige mand blev kendt skyldig i at betale en person under 18 år for sex, og for "uagtsomhed" i forhold til at fastlægge pigens alder, før han havde samleje med en person under 15 år. Samlejet skulle ifølge anklageskriftet have foregået flere gange og både være almindeligt samleje, analt samleje, beføling i skridtet og oralsex.

Den 20-årige kvinde blev fundet skyldig i medvirken til betaling af sex med den 13-årige.

Der var begæret dørlukning under den 13-åriges videoforklaring, og forsvaret forlangte referatforbud af den mandlige tiltaltes forklaring, hvorfor det ikke er muligt for avisen at gengive den tiltaltes forklaring.

De to dømte blev desuden pålagt at betale erstatning til den 13-årige.


Mener du at 6 måneders betinget er den rigtige straf at give her?

11
Samfund- & Kultur / Endnu et bevis for at de danske dommere er vatpikke
« Dato: Januar 06, 2018, 05:08:21 pm »
Otte måneders betinget fængsel. Det var dommen over den 20-årige kvinde fra Vestfyn, der var tiltalt for at sælge en 13-årig pige til en 21-årig mandlig bekendt, der efterfølgende havde sex med pigen i sit hjem.

https://www.fyens.dk/assens/Otte-maaneders-betinget-faengsel-Kvinde-doemt-for-at-saelge-13-aarig-til-sex/artikel/3219262Helt enig med Facebook kommentarerne om at det er en alt for lav straf. Det værste er at den er betinget. Så forstår jeg godt hvorfor folk laver selvtægt.
 

12
Politik / Sv: Så er der også dem, der ser virkeligheden i øjnene
« Dato: Januar 05, 2018, 08:19:46 pm »

Det er kun de krigssyge globalister som ønsker et andet styre i Syrien end Assadstyret. Når Assad har vundet krigen imod terroristerne så vil Syrien blive et meget stabilt land at være i.


Assad evnede ikke at skabe stabile forhold i Syrien.


Syrien var et meget stabilt land, før at der kom krig i Syrien. Når Assad har vundet så er Syrien igen stabilt.

13
Politik / Assadstyret er meget stabilt
« Dato: Januar 05, 2018, 08:04:39 pm »
Hvorfor skal ''Det Frie Syriske Politi'' have penge til at begynde med, når Syrien har et politi til at begynde med? Samtidig med at der bliver sparet på skoler, sygehuse og ældre. Hvorfor mener du at skattekronerne skal sende til '' Det Frie Syriske Politi'' i stedet for at bruge skattepengene på danskerne?

Det er i Danmarks interesse at verden er stabil.

 Vi er ikke interesseret i at Syrien skal producere flere flygtninge end de 11,5 millioner flygtninge, som Assad allerede har produceret.

Vi skal gerne have et styre, som er stærk nok til at holde Syrien noget mere stabil i fremtiden.
Det er kun de krigssyge globalister som ønsker et andet styre i Syrien end Assadstyret. Når Assad har vundet krigen imod terroristerne så vil Syrien blive et meget stabilt land at være i.

14
Politik / Det var en fejl at sende pengene til at begynde med
« Dato: Januar 05, 2018, 07:44:36 pm »
Danmark og Storbritannien har straks stoppet støtten, da der opstod mistanke om, at støtten gik til det forkerte.

Derfor er oplægget hul i hovedet.
Hvorfor skal ''Det Frie Syriske Politi'' have penge til at begynde med, når Syrien har et politi til at begynde med? Samtidig med at der bliver sparet på skoler, sygehuse og ældre. Hvorfor mener du at skattekronerne skal sende til '' Det Frie Syriske Politi'' i stedet for at bruge skattepengene på danskerne?

15
Politik / Sv: DANMARK SENDTE 53 MIO. TIL SHARIA-DOMSTOL I SYRIEN
« Dato: Januar 05, 2018, 06:59:55 pm »
Anklageren har også snakket om det
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=5536.0
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=1537.15

Jeg tror at alle her har nævnt anti-rød samfundet før. Hvilket giver god mening når anti-rød selv har nævnt det så mange gange.

Sider: [1] 2 3 ... 117