Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 276
1
Altså, hvorfor er du så negativ når der nu også er gode historier at tage af:
https://www.dr.dk/nyheder/indland/dansk-mand-mister-pas-og-udvises-tilslutning
Den har jeg også læst. Jeg er naturligvis positiv over at han bliver udvist, men fire år er alt alt for lidt for at være IS-tosse (de fortjener ikke at blive kaldt krigere) Den historie jeg linkede til er ikke kun til grin fordi at Danny Abdalla ikke bliver udvist, den er også til grin fordi at han fik to sølle år. Jeg ville ikke brokke mig ret meget hvis han fik den forvaringsdom som Anklagemyndigheden gik efter eller hvis han fik 8+ år. Men to år er totalt til grin.

2
Det ville jo være så synd hvis personen blev dræbt i sit hjemland, derfor beholder ForræderDanmark på denne kriminelle samfundstaber   :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
Frygt for dødsstraf i hjemlandet betyder, at Danny Abdallas fire udvisningsdomme ikke kan effektueres.
Den storkriminelle Danny Abdalla undgår atter en forvaringsdom.

Fredag er han ved Retten i Hjørring blevet dømt for blandt andet to tilfælde af frihedsberøvelse og to voldtægter.

Anklagemyndigheden gik efter en forvaringsdom, men byretten fandt, at en fængselsstraf på to års fængsel var mere passende.

Abdalla er blevet dømt for i 2014 i Randers at have tvunget en kvinde ind i en bil og kørt hende til en adresse i Frederikshavn, hvor han holdt hende indespærret i et døgn.

I det døgn blev hun udsat for seksuelle overgreb og tvunget til at sniffe kokain.
Læs resten her https://www.fyens.dk/indland/Storkriminel-undgaar-forvaring-Faar-fjerde-udvisningsdom-men-kan-stadig-ikke-sendes-hjem/artikel/3301565Personligt forstår jeg godt hvorfor at han kan få dødsstraf i hjemlandet. Det burde han også få i ForræderDanmark hvis vi skal beholde ham i landet:JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:


Hvad mener du? Skal svinet sendes hjem til Liberon selvom at han kan få dødsstraf i landet, eller skal han forsætte med at bo i et luksusfængsel betalt af skatteyderne som han gør nu?


3
Politik / Var Pittsburgh skyderiet et falsk flag?
« Dato: I dag ved 03:59:30 pm »
Den Daglige Storm har sammen med tweets af Roosh V skrevet en super god artikel der forklarer at dette skyderi nok var et falsk flag. Da USA har lavet mange falsk flag angreb (9/11 er nok en af det mest kendte) så er dette nok også et falsk flag. De tweets som Roosh V skriver her er meget spændende og understøtter den teori at det var et falsk flag''In January, the FBI was involved in an active shooter drill at a Pittsburgh Jewish community center. Nine months later, it was attacked for real. Only TWO cities in the entire USA had a shooter drill involving both the FBI and a Jewish center. Crazy coincidence.''

https://twitter.com/rooshv/status/1056561979169607682
https://dailystormer.name/was-the-synagogue-shooting-yet-another-jew-trick/


Tror du at det var et falsk flag udført af NWO eller tror du at det var en ægte ''højreekstrem'' der har udført angrebet?

4
Fri Debat / Sv: Hvorfor forummet har været nede.
« Dato: I dag ved 03:46:32 pm »
Hej alle,

En hurtig opdatering.

Fordi server hosten har valgt ikke længere at understøtte den php version som forummet kører på, har det været nede i et par uger. Jeg har fået lavet en midlertidig opdatering som gør forummet kørende indtil d. 3. december, og vil så opdatere forummet så det bliver kombatibelt med den nyere php version.

Jeg var bange for at du ikke gad Din-Debat mere eller at NWO har lukket siden ned som de har gjort med mange andre sider. Men jeg er glad for at det bare var noget teknisk som dette. Nu hvor vi er i gang så skal du nok opdatere og have en privatlivspolitik, da det er vigtigt med GDPR. Siden Din-Debat bruger cookies

5
Politik / En anden GYSEkandidat John Fitzgerald fik 29%
« Dato: November 08, 2018, 09:03:34 am »
Han tror heller ikke på holocaust  :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:John Fitzgerald ran for Congress for one specific reason: to expose the Holocaust as, in his words, “a fabricated lie.” In appearances on podcasts with avowed neo-Nazis, Fitzgerald has argued that the 9/11 attacks were part of a Jewish plot to force worldwide regime change.


He ran for office twice previously, doing so as a Democrat because he was “just trying to get in the system.” And on his campaign website, he wrote that diversity was “NOT a natural or organic evolution for the betterment of society, but a well-financed, orchestrated and premeditated AGENDA to eventually destroy all ethnic groups with the exception of the most powerful and wealthy of JEWS who are purposely promoting it for their own benefit!”

Despite losing support from the California GOP for his extreme anti-Semitism, he finished second in June’s top-two primary to advance to the general election. He lost on Tuesday, with 29 percent of the vote, to Democratic candidate Mark DeSaulnier — but still received more than 43,000 votes.

https://www.vox.com/policy-and-politics/2018/11/7/18064670/white-supremacist-candidates-2018-midterm-electionsGYSER du når en kandidat med disse holdninger får 29% af stemmerne?

6
Politik / Sv: GYSEkandidaten Arthur Jones fik over 55.000 stemmer
« Dato: November 07, 2018, 06:13:08 pm »
Dette rigtig gode interview af CNN er værd at lytte til. Arthur Jones gør det rigtigt godt

https://www.youtube.com/watch?v=nkm6bLE0Bmk

7
Politik / Sv: Det var ikke mange
« Dato: November 07, 2018, 05:45:48 pm »
Du glemmer at fortælle, at Wisconsin's 3rd Congressional District blev vundet af Demokraten Ronald James "Ron" Kind med 187,615 stemmer.

26,5% er da mange når man tænker på hvilke politiske holdninger han har. I Sverige fik DNM 0,03% til sammenligning.

Det lyder meget rigtigt, og så er han endda holocaust benægter.

Så er der da lidt GYS over 26,5% når man tænker på denne sætning fra Wikipedia


Jones was a member of the National Socialist White People's Party for eight years[7] and describes himself as a former leader of the American Nazi Party, the NSWPP's former name.[1] He has also been a member of the Populist Party, a far-right political party active in the 1980s and 1990s.[8]

https://en.wikipedia.org/wiki/Arthur_J._Jones


8
Politik / Sv: Macron vil have en europæisk hær
« Dato: November 07, 2018, 05:44:14 pm »
Le Pen fløjen har en chance for at komme til magten. Jeg tror ikke Macron gør så stor skade, måske ligefrem det nye makkerpar forsvareren/anklageren kan finde frem til migration, som macronen har forhindret?
Som i alle andre lande så er demokrafi skæbne i Frankrig. Hvis franskmændene var de eneste der kunne stemme så havde Le Pen vundet stort. Det er det samme som i USA hvor amerikanerne ikke gider demokraterne, men fordi at mexikanere og negere stemmer demokratisk i meget stor procenttal. Dette er dog ikke nyt info eller for den sags skyld info som du ikke godt ved i forvejen. I et land som Sverige hvor svenskerne kommer i mindretal om 30 år, der kan ALLE svenskerne stemme på onde onde Sverigedemokraterne. Men selv det ville ikke være nok.

9
Politik / Sv: Det var ikke mange
« Dato: November 07, 2018, 05:37:11 pm »
Du glemmer at fortælle, at Wisconsin's 3rd Congressional District blev vundet af Demokraten Ronald James "Ron" Kind med 187,615 stemmer.

26,5% er da mange når man tænker på hvilke politiske holdninger han har. I Sverige fik DNM 0,03% til sammenligning. Eller et andet eksempel er at det er flere stemmer end hvad Sverigedemokraterne fik i procent. I tråden står der at han tabte (og for at være helt seriøst så vidste jeg godt at han ville tabe) men jeg er overrasket over at han fik så mange stemmer som han gjorde.

10
Politik / Sv: Macron vil have en europæisk hær
« Dato: November 07, 2018, 05:32:19 pm »
Tråden har overskriften ''Macron vil have en europæisk hær''

Han er MEGET langt ude på den den kulturmarxistiske fløj. Jeg mener at det var ham der sagde at der ikke findes danskere eller franskmænd. Jeg mener også at han ville straffe kritik af ham til et valg, fordi at han ikke ønsker at denne store lortesag kom frem i lyset. Jeg har dog glemt hvad den sag går ud på.

11
Politik / Sv: Macron vil have en europæisk hær
« Dato: November 07, 2018, 05:11:26 pm »
Phil går jo ind for massedrab på venstreorienterede, fordi de er jo ikke uskyldige, siger han. Phil bekender efterhånden kulør og fedt følger godt med. Det er noget værre noget med de højresnoede terrorsympatisører ...
Licensnægteren står nede bag cykelskuret og ryger smøger, som han har hugget fra sin mors taske. Hvad bliver det næste ...

Homosvaper går jo ind for muslimske massedrab på højresnoede, selv om muslimer er noget af de mest konservative i verden

Hvorfor alle de personangreb fra dig?

Du kom lige med et personangreb til mig ''Licensnægteren står nede bag cykelskuret og ryger smøger, som han har hugget fra sin mors taske. Hvad bliver det næste ...''

Der er ikke engang noget af det som er sandt.

Det er da ikke et personangreb. Det var bare en retorisk måde at sige, at du fjoller rundt i debatten og ikke rigtig bidrager med noget.

Du glemmer at nævne alle de seriøse indlæg jeg har. Jeg er ikke den eneste som både skriver fuldt ud seriøse indlæg og provo-indlæg (især buttplugsene bliver nævnt meget)

12
Politik / Sv: Macron vil have en europæisk hær
« Dato: November 07, 2018, 05:03:23 pm »
Phil går jo ind for massedrab på venstreorienterede, fordi de er jo ikke uskyldige, siger han. Phil bekender efterhånden kulør og fedt følger godt med. Det er noget værre noget med de højresnoede terrorsympatisører ...
Licensnægteren står nede bag cykelskuret og ryger smøger, som han har hugget fra sin mors taske. Hvad bliver det næste ...

Homosvaper går jo ind for muslimske massedrab på højresnoede, selv om muslimer er noget af de mest konservative i verden

Hvorfor alle de personangreb fra dig?

Du kom lige med et personangreb til mig ''Licensnægteren står nede bag cykelskuret og ryger smøger, som han har hugget fra sin mors taske. Hvad bliver det næste ...''

Der er ikke engang noget af det som er sandt.

13
Politik / Sv: Macron vil have en europæisk hær
« Dato: November 07, 2018, 04:59:37 pm »
Jeg er sjovt nok enig med Macron. Tror mange af mine meningsfæller er uenig med mig, men opbygning af militær tager tid. Og hvis PU'erne i morgen havde regeringsmagten, så ville vi uden et militær ikke kunne indfange, internere og deporterer de mange millioner fremmede.

Tror du at det er det hæren kommer til at blive brugt til? Især med EUssr som det er nu? Man skal ikke tænke ''hvis PU erne havde magten så er det en god ide'' men man skal tænke HVEM der har magten i dag og HVAD hæren kommer til at blive brugt til NU. Jeg kan godt se hvad du mener, men som det er NU (og ikke i et drømmesamfund langt ude i fremtiden) så er det en meget dårlig ide.

14
Politik / GYSEkandidaten Arthur Jones fik over 55.000 stemmer
« Dato: November 07, 2018, 04:46:02 pm »
Selvom han tabte så er det stadigvæk meget flot at en GYSEkandidat fik 26.5% af stemmerne i det område. Alle i GOP tog afstand til ham, men han fik stadigvæk lidt over 55.000 stemmer.


https://forward.com/fast-forward/413746/more-than-55-000-vote-for-nazi-leader-in-illinois-congressional-race/?attribution=blog-article-listing-1-headline

Former American Nazi Party leader Arthur Jones lost his longshot bid for an Illinois congressional seat on Tuesday. But he still received more than 55,000 votes.

Jones was running as a Republican candidate in the heavily-Democratic Third District outside Chicago. He was able to make the ballot because he was the only person to run in the Republican primary. He was condemned by the state Republican Party and the Republican Jewish Coalition, but they were unable to remove him from the ballot.

Read more: https://forward.com/fast-forward/413746/more-than-55-000-vote-for-nazi-leader-in-illinois-congressional-race/GYS?
15
Politik / Sv: Jeg brokker mig helst over Breivik
« Dato: November 07, 2018, 04:06:43 pm »
Igen indvandrere og venstreorienterede politikere de gik præcist efter, - ikke almindelige mennesker, så det er ikke noget andre behøver at være bange for skal ske for dem.

Desuden har de få højreorienterede angreb der har været hovedsaglig kun været en protest mod den massive muslimske indvandring, og den terror, vold og kriminalitet det har medført, efter princippet "når uret bliver ret, bliver modstand en pligt", så vidt jeg kan se.

Ja - der kommer sikkert mere højrefløjs terror.

I 1970'erne var det på venstrefløjen, man fandt terrorister f.eks. med Rote Arme Fraktion - men i dag er det højrefløjen, der fostrer terrorister.

- men altså, vi har mange større problemer, for et er en meget lille brøkdel, som bliver terrorofre - og muslimernes terror er klart aftagende efter at Islamisk Stat er blevet bekæmpet. Det har ellers været den værste i lande som Frankrig, Storbritannien og Spanien.

I Danmark har der kun været to dødsfald som følge af terror i mange, mange år - så tag det roligt  :smile1:
Danmark er også et lille land. Men nu hvor du kun nævner Danmark i dette tilfælde, hvornår var der sidst ''højreekstrem'' terror i Danmark?

Sider: [1] 2 3 ... 276