Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 201
1
Det viste jeg godt men nu er den her så brovtebanden også kan læse det. Som tak for at være velfærdsjæger og få penge af skatteyderne så voldtager de befolkningen. Løsningen er en faldskærm med huller i
https://www.b.dk/nationalt/politiet-rejser-markant-flere-sigtelser-mod-asylansoegere-for-seksualforbrydelser


2
Altid rart at få mere info og nyt omkring Paludan og Stram Kurs. 
https://www.youtube.com/watch?v=HYT4ed1Y_RY

Værd at lytte til.

3
Politik / Godt Tweet fra Trump
« Dato: I dag ved 04:21:00 pm »
President Obama thought that Crooked Hillary was going to win the election, so when he was informed by the FBI about Russian Meddling, he said it couldn’t happen, was no big deal, & did NOTHING about it. When I won it became a big deal and the Rigged Witch Hunt headed by Strzok!

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1018731223890481153

4
Politik / Sv: Trump hylder ”store fremskridt"
« Dato: I dag ved 04:13:31 pm »
Helt seriøst. Der er stadigvæk efter så lang tid fundet NUL! beviser på at Rusland har hacket det amerikanske valg. Jeg ser disse teorier som jeg ser på Flad Jord tossen og hans ''beviser'' Ligesom fladjordtossen så er man dum hvis man tror på noget som der ikke er fundet beviser på efter så lang tid.

5
Politik / Daily Stormer roser Trump
« Dato: I dag ved 03:56:27 pm »
Hårde ord imod Trump på Fox News.

Shepard Smith, der er en kendt Fox News vært, har denne gang ikke skånet Trump: "Skamfuldt, skammeligt, forræderisk: det er tre ord som beskriver, hvad præsident Donald Trump gjorde i dag i Helsinki," sagde Smith - og han sagde - "da han blev spurgt, om han mener, at den amerikanske efterretningstjeneste eller den russiske bandit står ham nærmest, nægtede præsident Trump at stå op for sit eget folk og i stedet omfavnede han Vladimir Putin.”

https://www.politico.com/story/2018/07/16/trump-putin-fox-news-724372
Den populære anti-NWO hjemmeside roser Trump for hans tale
https://dailystormer.name/it-has-begun-trump-putin-summit-irreversibly-altered-human-history/


6
Hvor mange her vil ikke GYSE højlydt hvis i så sådan et banner når i kørte bil?
https://www.youtube.com/watch?v=XoYLvQ36ikg

7
Samfund- & Kultur / Nu er vi så en delstat af EUssr
« Dato: I dag ved 03:05:44 pm »
Problemet med nazistiske bevægelser i Danmark er at de er så ynkelige at man næsten får sympati med dem.

En lille gruppe mennesker graver dybt og kan lige præcis finde moddet til at vandalisere bybilledet med et par klistermærker, hvorefter de stolte går hjem og skriver noget de gudhjælpende kalder en "kamprapport".

Har du set deres større aktivisme som den her? https://www.nordfront.dk/aktion-folkefjendtlige-per-arnoldis-kunst-skjern-tarm/Det var da en fed ide at vise, at nazizymbolet "knækker af" det nationale.

Nationale har nazisterne aldrig været. Historisk set meldte nazisterne sig som SS soldater, fordi de foretrak at befri russerne fra kommunismen (fremfor at gå ind i modstandskampen og befri Danmark).

Det er let at regne ud, hvordan det var gået Danmark, hvis de havde haft held med deres kamp. Vi var blevet en delstat i Tyskland.

Det er ikke ligefrem bedre   :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

8
Problemet med nazistiske bevægelser i Danmark er at de er så ynkelige at man næsten får sympati med dem.

En lille gruppe mennesker graver dybt og kan lige præcis finde moddet til at vandalisere bybilledet med et par klistermærker, hvorefter de stolte går hjem og skriver noget de gudhjælpende kalder en "kamprapport".

Har du set deres større aktivisme som den her? https://www.nordfront.dk/aktion-folkefjendtlige-per-arnoldis-kunst-skjern-tarm/

9
§248 For legemsangreb under slagsmål, eller når den angrebne har øvet gengæld mod angriberen, kan straffen under særlig formildende omstændigheder bortfalde.


Håber han får denne dom. 

10
Jeg er bare glad fordi at der kommer over 2 kamprapporter hver dag fra DNM nu. I starten var der kun en kamprapport om dagen, så det er en rigtig god forbedring. Det viser også at de har vokseværk i medlemmer.

11
Siden hvornår, er du begundt at vælge side i narkoverdenen?

Han har afsonet sin straf og er vel uskyldig nu. Det er forkert og ulovligt at overfalde folk. Jeg ville havde gjort det samme hvis der var nogen der overfaldede mig i mit eget hjem (jeg ville nok havde brugt en kniv)

12
I stedet for at belønne personen for at forsvare sig selv imod disse overfaldsmænd så giver ForræderDanmark ham en sigtelse for vold. Håber han bliver frikendt  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:


En 40-årig mand, der bor på Lokesvej i Skive, blev torsdag omkring klokken 20.30 overfaldet i sit eget hjem.

To mænd fra Højslev-området mødte op og ringede på. Da den 40-årige åbnede døren, blev han skubbet i brystet og begge mænd trængte ind i lejligheden, hvor en af dem tog halsgreb på den 40-årige.

Det lykkedes for manden at komme fri, hvorefter han stak af ud gennem terrassedøren. På vej ud snuppede han et boldtræ, der stod i et hjørne.

Da de to overfaldsmænd fulgte efter, slog han en af dem i hovedet med boldtræet. Det fratog dem lysten til at slås, og de forsvandt.

- Vi blev tilkaldt, og vi satte også hundepatruljer ind, fortæller politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

De to overfaldsmænd blev fundet på stisystemet i nærheden, og de havde selv tilkaldt en ambulance. Ham, der var blevet slået med boldtræet, blev kørt til hospitalet, men ifølge lokalpolitiet i Skive viste hospitalets undersøgelser, at der ikke var tale om indre blødninger, og at han dermed slap heldigt.

Overfaldsmændene var henholdsvis 23 år og 47 år, og det var den ældste, som blev slået med boldtræet.


https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/tre-sigtet-efter-overfald-40-arig-forsvarede-sig-med-boldtrae

13
Det er dig der mener at perkerberigelse og det DNM gør er det samme. Hvor meget vold har DNM lavet i Danmark?

DNM eksisterer knap nok  :big_grin:

I Danmark er de ikke ret store da de stadigvæk er i opstartsfasen, men i Sverige og også Norge/Finland er de pænt store. I Norge er det den bevægelse på den nationale fløj som PST (Norsk udgave af PET) GYSER mest af https://www.pst.no/trusselvurdering-2018/ så helt lille er de heller ikke. Det er ikke helt uden grund at det lige er dem som PST GYSER mest over.

14
Det er ganske enkelt ikke rigtigt. @venstredk ønsker ligesom @radikale, at islam og muslimer skal være i Danmark. Det ønsker @Stram_Kurs ikke. V+DF+S+NB+K er jo bare den samme slappe kurs. Ellers ville muslimer og andre fremmede ikke stadig hærge vores gader. #dkpol #dkmedierhttps://twitter.com/RasmusPaludan/status/1018960638113210369


15
Det er dig der mener at perkerberigelse og det DNM gør er det samme. Hvor meget vold har DNM lavet i Danmark?

Sider: [1] 2 3 ... 201