Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Massey

Sider: [1] 2 3 ... 31
1
Politik / Sv: Demonstrations - Optøjer i København
« Dato: Marts 22, 2019, 04:57:31 pm »
Synd han kunne svømme.

2
Fri Debat / Sv: Jacinda Ardern er muslim
« Dato: Marts 21, 2019, 10:37:26 am »
Det var kvalmende at se.

3
Fra medierne / Sv: Rovmorderen fra Østerbro er af afrikansk afstamning
« Dato: Marts 21, 2019, 10:35:53 am »
Hvad med `solvang´ i californien i guds eget land US blær? de er ikk meget bedre, de hænger osse ved det Danske med danske gadenavne og wienerbrød hos den Danske bager,  :girl_smile:

Ja der er faktisk lige så slemt som en morderisk somalier. :dash2:

4
Samfund- & Kultur / Sv: Indvandrerbyrden koster danskerne velfærd
« Dato: Marts 19, 2019, 02:18:59 pm »
Det er egentlig utrolig frækt, at mange politikere bliver ved med at tale om 'ældrebyrden.'  Mon det er en 'kigge-væk finte', for at aflede opmærksomheden fra noget helt andet?

Naturligvis er der udgifter til de ældre - men er det ikke ligesom dem, der har bygget vores land op, slidt i det i det håb, at Danmark kunne fortsætte med at være et godt hjem for danskerne - deres børn og børnebørn?
Vil politikerne have, at de ældre skal stå med hatten i hånden og bede om lidt almisse model Sverige), fordi 'herrefolket' fra de arabiske og de nordafrikanske lande skal have mere livsrum?

Faktisk er udgifter til ældre faldet siden kommunalreformen blev gennemført i 2007.

Udgifter til indvandrere, navnlig da dem af ikke-vestlig oprindelse, tales der ikke nær så meget om fra politikerflertallets side.
Det er ellers antallet af børn med udenlandsk oprindelse, der stiger år for år. Og mens der er færre og færre børn af etnisk dansk oprindelse.
Og mere end hveranden af de nyfødte i Ishøj, Vallensbæk, Brøndby og Høje-Taastrup har en mor med indvandrer- eller efterkommerbaggrund.

https://24nyt.dk/indvandrerbyrden-goer-indhug-i-danskernes-velfaerd/

Dette burde stoppes. NU!

Indvandrer byrden koster nordmændene 600 milliarder, selvfølgelig passer de 36 mia ingen steder vi får fake news om, de tør ikke vise Rockwools beregning på 286 mia årligt.

5
genuine Troll:
Citér
Han ender sikkert osse som Glistrup - i spjældet som en anden taber,  :girl_sigh:

Danmarkshistorien beretter om mange fængslede personer, hvor man kan sige at de aldeles ikke tabte.

Angående Mogens Glistrup må man skelne mellem hans skattesag, som jeg ikke skal gøre mig klog på, og så hans modstand mod islamisk indvandring. Hvad angår det sidste, har han bestemt ikke tabt. Der er mange flere, der i dag deler hans synspunkt om et muhammedanerfrit Danmark, end der var, mens han var aktiv i politik.

Bedøm selv
https://vu.dk/2014/05/demokratiet-er-forbi/#

6
Fri Debat / Sv: Nu kom hævnen
« Dato: Marts 19, 2019, 01:53:36 pm »

Lad os nu ikke flytte fokus fra det frygtelige, der er sket i New Zealand.

Rolig nu, lille mis  :Cherna_29: du har jo heldigvis belært os om, at vi ikke skal sidde ved vore kakkelborde og GYSE over hvad der foregår på den anden side af kloden.  :JC_thinking:

Nej, vi kan heldigvis roligt 'bare fortsætte med at leve som vi plejer'.  :yes:


:JC_goodpost:

7
Fri Debat / Sv: Vi vil aldrig islamiseres
« Dato: Marts 19, 2019, 01:49:09 pm »
Tigermanden:
Citér
Der er åbenbart nogen usikkerhed om, hvordan ordet "Islam" skal udtales, idet en del - måske især højreorienterede - udtaler det med tryk på første stavelse: IS-lam. Denne udtale er imidlertid forkert. Trykket skal ligge på anden stavelse, der skal trækkes ud og gøres lang, sådan at det bliver en lang, blød og lækker lyd, "Islaa-am". Det er så kønt at høre på, man kan virkelig høre, at det er noget meget vidunderligt.

Der burde ingen usikkerhed være.
Den   d a n s k e  udtale er med klart tryk på første stavelse, 'is-lam.

Det, der kan skabe forvirring er imidlertid, at mange af de korrekte islam-leflere udtaler det på den forfærdelige måde, som de har adopteret fra muslimerne selv: is-'LAARRM ! Til mit ubehag har jeg sågar hørt den udtale adskillige gange fra medlemmer af folketinget. Såre sørgeligt.

Men vi, der aldrig overgiver os til den ækle, blodbesudlede lovreligion/ideologi, udtaler selvfølgelig ordet på dansk.

Mon ikke den korrekte deling er lige efter I.

8
Fri Debat / Sv: Flere såret i hollandsk sporvogn
« Dato: Marts 19, 2019, 12:29:48 pm »
Surprise!!! Terroristen Gökman Tanis har iflg BBC en tidligere karriere som jihadkriger  :bad:

https://www.bbc.com/news/world-europe-47615231

Og tydeligvis under observation, siden de frigiver terroristens navn så hurtigt efter.

9
Fri Debat / Sv: Nu kom hævnen
« Dato: Marts 17, 2019, 11:13:23 am »
Hævnen for New Zealand ramte Fillippinerne.

https://edition.cnn.com/2019/01/27/asia/philippines-church-explosion/index.html


To moskéer i New Zealand er blevet ramt af et terrorangreb.Nu må vi håbe den stakkels unge mand fra Australien bliver mødt med den rette pædagogisk forståelse og omsorg så han kan komme på ret køl igen efter sine traumatiske oplevelser i moskeerne.

Dette angreb vil efter al sandsynlighed generelt blive tilskrevet "den yderligtgående ekstremistiske højrefløj", som så selvfølgelig har al skylden.
Andre angreb, som bliver begået af muslimer derimod, har "intet at gøre med islam" men skyldes alene "ensomme marginaliserede unge mænd", som har "fejlfortolket" koranen - uagtet at imamen fra Grimhøj moskeen ikke vil tage afstand fra IS

Dagens angreb bekræfter at konflikten allerede har fået sit eget liv og sin egen dynamik af kræfter, som ligger langt, langt ude over "vores værdier".

De kan bare leve som før.
Det er et enkeltstående tilfælde.

10
Samfund- & Kultur / Sv: Uhumsk restaurant i 'Bazar Vest' omsider lukket!
« Dato: Marts 15, 2019, 12:53:50 pm »
'Shiffa Bar & Restaurant' i Bazar Vest-området i Aarhus er nu endelig lukket.
I Jyllands-Postens omtale kan du læse, hvor næsten ubeskrivelig beskidt, der længe har været på stedet.

https://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE11245515/oestjyllands-vaerste-foedevaresynder-lukket-efter-kaempeboeder/

Det var i forvejen det sted i Østjylland, som har fået flest dobbeltbøder af tilsynet.
Ejeren hedder Abdirahman Muhidin Roble.
Om ham siger Fødevarestyrelsen:

"Han får kun lov til at åbne igen, hvis der er pænt og rent og styr på tingene."

Nu kan man selvfølgelig håbe, at dobbeltbøderne har gjort det svært for ham, at genåbne, men hvorfor i alverden skal han dog have flere chancer?
Fortæller de dobbeltbøder, han er blevet tildelt, ikke alt om, at han er uegnet til at have med spisested-virksomhed at gøre?

Og hvordan kan det være, at man (netop i Aarhus-området) flere gange er stødt på andre uhumske forhold i brancher, der har med kød at gøre - herunder halalslagtere?

Man fortjener diarre, hvis man æder sådan noget hundeæde.

12
Samfund- & Kultur / Sv: Er det det som i Ønsker?
« Dato: Marts 15, 2019, 12:13:18 pm »
Der er fandens til forskel på at ville smide dem hjem, til at bifalde drab.
Få lige styr på trådene,Pinocchio

I er sgu selv uden om I er foragtet.

13
Fri Debat / Sv: Skal man tie for at være accepteret som plejemor?
« Dato: Marts 15, 2019, 11:47:31 am »
GuBBi:
Citér
Det er fint at have holdninger. Det er fint at hun giver udtryk for sine holdninger. Det er IKKE fint at hun bruger det mest rædselsfulde, og sidste øjeblik og to unge pigers liv uden deres eller deres efterladtes tilladelse, til at propagandere for sine holdninger. I det tilfælde skider hun højt og helligt på andres rettigheder, og gør det på en så ulækker måde, at du ikke er den eneste i køen til toilettet.

Hun er ikke en pind bedre end en salafist der deler videoen. Og ligesom salafisten har hun bevidst brudt loven (ellers er hun en idiot). Jeg har virkelig svært for at finde ord for hvor usmageligt jeg synes det er.

Havde det været min datter kan jeg slet ikke forestille mig den smerte og raseri sådanne handlinger ville påføre mig.

Jeg spoler lige tilbage til december. På det tidspunkt var vi mange, der fornemmede, at både MSM og PET var ude i et ærinde, der gik ud på at mørklægge.
"Mærker på halsen", "Fundet døde med tegn på vold", hed det 19. og 21. december.

Da sandheden så kom på bordet om den bestialske måde, drabene virkelig var foregået på, hvad gjorde alle de anstændige så? De begyndte, som de plejer, at messe om, at dem, der havde lagt den uhyggelige video på nettet, "går terroristernes ærinde". Som GuBBi også beskylder Jaleh Tavakoli for her.

Skal Jaleh Tavakoli idømmes en fængselsstraf og måske miste retten til at være plejemor. Oven i, at hun i årevis har levet med trusler fra GuBBis allierede og derfor har hemmelig adresse?
Det er tydeligt, at den ultra-kulturradikale GuBBi og muslimen homofaber ingen nåde ville vise Jaleh Tavakoli, hvis de havde magten. GuBBis indlæg synes skrevet i et raseri, der ikke giver det, Hans Engell udlevede på tv i går, noget efter. Tophykleri efter min mening.

Hvad er det, der gør dem så rasende? Jamen det er da det faktum,at hovedpersonen er kendt som islamkritiker. SÅ skal hun have hele turen; man kan næsten se GuBBi, homofaber og Tigermanden råbe i kor, hvis Jaleh en dag skulle føres til et podie, hvor en langskægget mandsperson venter med en pisk: "Pisk hende, pisk hende, PISK..."!

Som PU undrer jeg mig faktisk også lidt, over det selskab Din-debat.dk's ejer og moderator dermed er kommet i. Og jeg brækker mig unægteligt i tykke stråler, uanset om GuBBi så vælger at sparke mig ud herfra - det vil være til at overleve. Ordentlige mennesker bør ikke bare se passivt til, når den ulidelige, islamleflende korrekthed forsøger at ødelægge tilværelsen for en modig lille debattør, hvis brøde i virkeligheden vist ikke har så meget med en video at gøre.  :sad:

Så vidt jeg kan se er det ikke Tavakoli der går terroristernes ærinde, men derimod dem der vil fortie islams religiøse psykopaters vanvittige myrderier og terror i hele verden. Det er dem der i virkeligheden går terroristernes ærinde.

Hvis det var min datter ville jeg nok ikke selv se videoen, men jeg ville heller ikke være mod at de muslimske psykopaters vanvid blev udstillet og kendt i hele verden, - uanset om det var mordene på uskyldige i Afrika, Sverige, England eller nogen andre steder.

Tværtimod ville jeg nok blive ligeså rasende som Gubbi, - men til gengæld på dem der prøvede at fortie, underkende og skjule muslimernes rædsels gerninger og i stedet skyder på budbringeren.

Sådan er vi også forskellige og mangfoldige.

Næh, var videoen ikke vist, ville man gå og tro de var stukket ihjel.
Man går i den grad islams ærinde ved at fortie.

14
Samfund- & Kultur / Sv: Når man kigger i politiets døgnrapporter ...
« Dato: Marts 12, 2019, 09:09:24 am »
Hvis man gør sig den lille ulejlighed at kigge ned over politiets døgnrapporter over forskellige forbrydelser, kan man ikke undgå at bemærke, hvor ofte der i beskrivelser af gerningsmænd står: 'mellemøstlig af udseende.' Igen og igen optræder det; er man vant til at se sådanne rapporter, vil det sikkert virke trivielt - men også vække til eftertanke.

Skulle man printe 'ugens høst' nogle gange og sende det til udvalgte politikere? Nej, det er vist forresten gjort. Af Den Danske Forening.
Politikere fra Dansk Folkeparti ved godt, hvordan det er fat, og de fleste fra de andre partier bruger stadig denne her  :connie_29: mens de messer, at der sandelig ikke skal være forskel på Mads og Muhammed!

Prøv at læse denne her:

"To mænd forsøgte onsdag eftermiddag at kommandere en kvinde til at sætte sig ind i deres bil. Episoden skete på Frederiksværkgade ved 15-tiden, hvor den 36-årige kvinde kom gående, da hun bemærkede en grå personbil, som fulgte efter hende....
...to mænd forsøgte at kommandere kvinden til at sætte sig ind i bilen. De kørte dog fra stedet, da kvinden tog sin mobiltelefon frem. Beskrivelse af mændende:

A. Mellemøstlig af udseende, 50-55 år, 178 cm høj, kraftig af bygning med kort, sort hår. Talte arabisk.
B. Mellemøstlig af udseende, 35-38 år, 174-176 cm høj, almindelig af bygning med kort, sort hår og store øjne. Talte arabisk."


https://politi.dk/nordsjaellands-politi/doegnrapporter/uddrag-af-doegnrapport-67-marts-2019/2019/03/07

Når jeg ser disse rapporter, kan jeg ofte tænke 'jamen, den har jeg da set før'. Ja, næsten, men ikke med de samme personer i 'hovedrollerne.' Man synes jo blot, man har set det før. Kan nogen huske, da indvandrerproblemerne ikke havde været diskuteret så længe ... dengang i senfirserne og starten af halvfemserne? Uh og ih, hvor vi skulle skamme os, for 'gæstearbejderne' kom sandelig ikke for at forulempe danske kvinder. Det var os, der var - jeg tror sgu, de sagde misundelige !!

Der er trods alt sket et og andet politisk i de 25-30 år. Men 'de mellemøstlige'og de nordafrikanske hanner - som regel med muslimsk baggrund - generer stadig danske kvinder. Og det, der er værre. Det er bare en nyere generation. Og én til ...

Der er kun én løsning, der dur, og den behøver jeg vist ikke engang at skrive.

https://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=26760

15
Fri Debat / Sv: Nu må det være nok!
« Dato: Marts 12, 2019, 08:55:05 am »
Man skal passe på hvad man ønsker sig, man risikere at få det.

Sider: [1] 2 3 ... 31