Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Massey

Sider: [1] 2 3 ... 14
1
Politik / Sv: Muslimerne hygger sig.....
« Dato: Januar 22, 2018, 02:44:15 pm »
De må selv løse deres indbyrdes kampe.
De kunne stoppe skyderierne på Nørrebro, så kan de sikkert også løse dette. Det lader til de ved hvem der står bag.
Man kunne fristes til at sige:At de hindre politiet i at udføre sit arbejde.

Dhimma giver opholdsret til gengæld for skat (jizya).

2
Jeg gav kommentaren et like, fordi Carlo har helt ret.
Du bruger en voldsom masse energi på noget du " er ligeglad med" og dine bidrag gør ikke just konflikten mindre.

Jeg er ligeglad på den måde, at jeg sådan set kan være ligeglad med, om PJ bliver stalket  og at Tørresnoren bliver truet. Egentlig er det ikke mit problem.

Men når jeg blander mig skyldes det, at jeg også har retfærdighedssans og ikke kan lade være med at blande mig, hvis jeg ser uretfærdighed.

Og jeg bryder mig ikke om at se den måde, hvorpå flere personer mobber en ældre mand. Det er muligt, at denne mand ER psykisk ustabil, men netop derfor bør man forsøge at forstå ham fremfor at drive ham til vanvid.

Men jeg er en flink fyr, der faktisk har forståelse for mine medmennesker og jeg går IKKE ind for mobning. Hverken af voksne eller børn. Så derfor er det alligevel svært for mig ikke at blande mig, når jeg ser eksempler på grov mobning herinde.

I kan sige, og det har jeg flere gange givet jer delvist ret i, at PJ et langt stykke hen ad vejen selv er skyld i sine problemer. Ja, måske. Men undskylder det, at man mobber ham i én uendelighed? Hvad med at søge forsoning og trappe konflikten ned.

Den adfærd, som både du selv og Tørresnoren udviser, synes jeg optrapper konflikten med PJ. Derfor er det da også pudsigt, at I liker et indlæg fra Carlo, hvor han beskylder MIG for at skabe intriger, når I ikke selv gør meget andet.


Gubbi er vel passiv, fordi der ikke foregår noget ulovlig på hans side, at der bliver snuppet et par billede er ikke hans problem, og så et cprnummer en har været så dum at selv offentliggøre kan han aldrig komme i klemme på.

Det er sådan set fair nok. Men så skal han bare lade være med at give den som sherif-moderator, der vil slå hårdt ned på den slags, når det bare er tomme ord.

Jeg foretrækker, at han så bekender kulør og siger: "Jeg, GuBBi, elsker trollerier og morer mig kosteligt over trolls. Så der er - næsten - frit slag. Folk må godt voksenmobbe hinanden, det morer mig bare. Jeg bryder kun ind, hvis der forekommer direkte ulovligheder."

- Fordi i praksis er det sådan hans forum fungerer. Og det er på sin vis fair nok, hvis det er sådan han vil have det. Men så burde han bekende kulør. Fordi så kan vi andre overveje, om vi gider et rent trolle-rolle-forum. SOL er også fyldt med trollerier, men der er der dog lidt mere moderation end her. Eller i hvert fald VAR. Jeg har lidt indtryk af, at det også sejler ret meget derovre for tiden.


Han har tilsyneladende accepteret den indtrængende, så mon ikke han også synes de slag fjolset får ud af det er fuldt fortjent.

Hvis vi tager som præmis, at manden er psykisk ustabil, synes jeg faktisk ikke, at det er okay. Han kan i så fald ikke gøre for, at han er, som han er. Så burde I forsøge at være mere overbærende. Jeg har f.eks. ingen problemer med ham. Hvorfor mon? Fordi jeg er hensynsfuld og ikke sidder og mobber ham konstant. Og det tror jeg godt, at han kan respektere. Jeg har også gået til ham og kritiseret ham. Men jeg gør det som regel på en saglig og venlig måde. Det kunne andre lære lidt af.

Lige børn leger bedst.


3
Fri Debat / Sv: Børnelokker i 50’erne
« Dato: Januar 22, 2018, 10:35:27 am »
"Albert johansen" du er lidt-meget dum i hovedet at skrive sådanne noget herinde nåtr man ved "hvem" der læser med, ikke. Kom nu! men ok! Det er politiet der læser med de skal holde øje med mine plagånder men du er sku da for helvede ikke så-dum så du tror du kan skrive sådanne noget uden de vil begynde at "holde øje" med dig vel?

Albert børn er nogle vidunderlige skæbninger jeg hjalp selv mange tidligere der var kommet i "klemme" i systemet eller deres famile. "Theis" overnattede nogen-gange fordi de drak hjemme ved "ham", jeg gav ham fred så han-kunne udholde endnu en dag i helvede! Han tissede i sengen og om morgen var han "bange" for jeg ville slå ham det var han van til hjemme.

"albert-johansen" det er sådanne noget der kan gøre en blød i hjertet nåa man ser så unge mennesker have det så dårligt. Du skulle prøve at hjælpe andre mennesker i stedet for sådanne noget som du skriver om.

Med venlig hilsen Poul Jørgensen

Lige nu er der to, som udgiver sig for at være PJ.

Jeg spurgte Ole Jensen. Han siger at du er falsk.

Du vil så sikkert hævde, at HAN er falsk.

Men uanset hvad, så er dit indlæg lidt noget sludder. Albert har ikke forsvaret overgreb mod børn. Han gav jo netop et eksempel på, at han synes, at ikke alt var badre før i tiden. Fordi børn var mere sårbare dengang. Men der var også en anden pointe, som Albert har ret i. Nemlig at i dag overbeskytter man børn og pyldrer for meget om dem.

Meget du med dit sprogøre, ikke kunne se det er en der gør ham på tålt ophold til grin.

4
Jeg er ret sikker på, at GuBBi må være lidt frustreret over alle intrigerne og al balladen.

Du er selv den største aktør i intrigerne og balladen.

Det er noget vrøvl. Det er ikke mig, der opretter en masse trollprofiler.

DOG deltager jeg nogle gange i trådene, fordi når GuBBi alligevel ikke gider slette dem, så kan vi lige så godt få noget sjov ud af det.

Modsat dig sidder jeg ikke og saboterer alle tråde med "hvad rager det os?" og "det må vi fundere lidt over".

Massey og Tørresnoren liker dig. Massey fordi han selv står bag en masse trolls. Og Tørresnoren fordi han selv kun er her for at drille. De eneste indlæg, han skriver, er jo jokes og drillerier. Seriøse indlæg ser man aldrig fra ham.

Og Tørresnoren: Jeg kan egentlig godt lide din humor. Men jeg vil ikke godtage, at du beskylder mig for at være intrigant, når du selv sidder og driller og mobber dagen lang. Der er jo ingen, udover PJ-stalkeren, der kører så personligt på PJ, som du gør. Så du ved udmærket godt, at det ikke er fair at beskylde mig for at skabe intriger, når du ikke selv laver meget andet.  :yes:

Jeg gav kommentaren et like, fordi Carlo har helt ret.
Du bruger en voldsom masse energi på noget du " er ligeglad med" og dine bidrag gør ikke just konflikten mindre.


Gubbi er vel passiv, fordi der ikke foregår noget ulovlig på hans side, at der bliver snuppet et par billede er ikke hans problem, og så et cprnummer en har været så dum at selv offentliggøre kan han aldrig komme i klemme på.

Han har tilsyneladende accepteret den indtrængende, så mon ikke han også synes de slag fjolset får ud af det er fuldt fortjent.

5
Debat om debatten / Sv: Har du samme problem som Andefar?
« Dato: Januar 21, 2018, 05:15:09 pm »


Og du er Sharia/Molenbeek og Blue_Velvet. Blot i ny forklædning. :yes:

Det der udtryk ANDEFAR har Sharia, Molenbeek og Blue_Velvet nemlig også brugt et utal af gange. :yes:

Jeg husker, at du som Blue_Velvet og Molenbeek tidligere har postet anal- og lortefikserede indlæg. Hvilket kæder dig sammen med den ligeledes lortefikserede Viggo Kurt.

Så jeg tror, at du er Viggo Kurt. :blum:

Well, medmindre der er hele to pølsefikserede herinde. :ohmy:

Tænker du nogensinde over HVOR meget tid og energi du egentlig bruger på ENDELIG at fortælle alle vi andre hvem der mon er hvem, hvem der bruger hvilke smileys, hvornår hvem er på - hvem der 'liker' hvem- og hvorfor, hvem der bruger hvilke tegn, øgenavne og ord på samme måde som én eller anden bruger, hvilken skrivestil der mistænksomt ligner en tredies - og ikke mindst hvorfor du antager at de gør alt dette... :ROFL:

- spørger man mig, så er det sgu ikke normal adfærd... - med mindre man hedder Tyttebær-Maja... :big_grin:

Tørresnoren, kan du ikke forklare mig, hvorfor du altid skal forsvare PJ-stalkeren?

Jeg har hele tiden holdt fast på, at du ikke var PJ´s stalker. Og det gør jeg fortsat.

Men jeg forstår godt, at PJ får den tanke, at du er stalkeren. Fordi det er meget underligt, at du ikke én eneste gang har taget afstand fra, når hans stalker poster familiebilleder af ham og anklager ham for både pædofili og børneporno og hvad ved jeg. Jeg synes, at det er påfaldende, at du hele tiden tager stalkerens parti...hvilket dog selvfølgelig også bare kan skyldes det simple faktum, at I begge ligger i krig med PJ.

Jeg synes til tider, at du er ganske morsom. Men du virker ikke som om, at du er så god til at gennemskue, hvordan tingene virkeligt hænger sammen. Du tror at PJ er din stalker. Men din virkelige stalker er jo en hel anden. Ham du hele tiden forsvarer.

Forleden var der en profil ved navn Lorenz, der postede et billede af dig. Han var dog hurtig til at fjerne det igen efter 20-25 minutter. Så det viser, at der er en eller anden der stalker dig. Og det er næppe PJ. Hvorfor tager du ikke afstand fra din virkelige stalker?

Du virker som om, at du ikke helt kan gennemskue, at du bare agerer nyttig idiot for stalkeren, når du hele tiden får likes af ham og taler ham efter munden....


Prøv at kigge på det her indlæg, hvor Lorenz stalker dig - og læg mærke til, hvem der liker Lorenz´indlæg (det gør Massey...som er ham du forsvarer herinde, hvilket for mig virker absurd...at du forsvarer en mand, der liker et indlæg, hvor du tydeligvis bliver stalket....):

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7331.msg99863#msg99863


så hvorfor må jeg ikke lege samme leg.


DET skal jeg sige dig, Poul Jørgensen...!

Fordi du for ikke ret længe siden fik en LIVSVARIG banning af Gubbi..!!

Og den fik du af følgende grunde:

- for at true mig personligt..

- for at opsøge mig og min hustru privat..

- for at true med at 'afsløre' mit OG min virksomheds navn og beliggenhed..

- for at true med at sabotere- og hænge min virksomhed ud på nettet og anden offentlighed..

Du har utallige gange - både hér og på andre lignende fora - bevist at du bare IKKE evner at overholde de få regler der gælder..

- hverken jeg eller de øvrige debattører kan vel være trygge ved at deltage i debatter hvor man risikerer at truet, stalket eller opsøgt af dig og dine kumpaner, når du pludselig ikke kan styre dit voldsomme temperament.


Jeg går som en selvfølge ud fra at du selv sletter din profil her på debatten - straks du har gennemlæst dette indlæg..!

- i modsat fald vil jeg naturligvis anmode stedets ejer og moderator om hurtigst muligt at være behjælpelig hermed..!

Hvorfor påstod du så, at du ikke hed det, som Poul skrev du hed dengang, din store løgnhals!  :angry:

Kan du ikke se, at Lorenz stalker dig?

Kan du ikke se, at det er mærkeligt, at Massey liker Lorenz´ indlæg?

Nu kan du undre dig endnu mere over jeg fjernede det, for der kan ikke være tale om jeg overså den nederste linje.
Nej, det var kun fordi du opdagede det.

6
Debat om debatten / Sv: Din-debats storhedstid er oprundet :)
« Dato: Januar 21, 2018, 04:59:05 pm »
Jeg tror, de fleste godt kan se, at Politisk Ukorrekt er meget syg i roen.

For at det ikke skal være løgn, bruger han i sit korstog mod andre (angående smileys) igen og igen til bevidstløshed disse:

 :yes:  (nikkedukken passer også perfekt til ham),  :drool:  og   :blum: Tigermandens yndlings- ...sjovt nok, ikke. Derfor til de sidste indlæg:
Farvel og tobak, lille  :Cherna_29:

Hej igen Rudi.

Du burde være banned for længst med dit hadske og nedladende sprogbrug overfor andre brugere.

Men desværre mener GuBBi åbenbart, at der bør være frit slag herinde, så det er jo hans beslutning. Han VIL have et trolle-rolle-forum. :smile1:

Der er selvfølgelig ikke én, der tror på, at du er den unge sporty pige på din avatar. Du er i virkeligheden en gammel pensionist, der sidder og opretter et hav af stalker- og trollprofiler herinde. Du må kede dig meget... :yes:

P.S.: Nikkesmileyen og tungerækkeren bruger jeg en del, ja. Men ikke Tigersmileyen.

Men du er altså nem at afsløre som Rudi, da du bruger samme smileys og samme hadske og nedladende jargon som ham. Du tyr ALTID til personangreb, når du er trængt op i krogen. Ligesom Rudi. :yes: :yes: :yes:

 :yes: :yes: :yes:

 :yes: :yes: :yes:

 :hyper: :hyper: :hyper:

P.S.: Jeg tager til notis, at Massey likede Hjerter ES´indlæg. Hmm, interessant, interessant. De er jo også begge ude på den aller-aller-yderste højrefløj og har begge det til fælles, at de troller fra adskillige profiler. Så klart at Massey liker Rudi. :blum:

Noter du lige at jeg gav Tørresnore et like, eller er den også min?

7
Politik / Sv: Det passer også godt til dig
« Dato: Januar 21, 2018, 02:47:40 pm »
Der er intet alternativ.

Man kan da forsøge på at være realistisk.

Du har i det mindste indset, at indvandrerne ikke bliver smidt ud alle sammen.

Sjov formulering fra en der vil stemme S.

8
Politik / Sv: Det passer også godt til dig
« Dato: Januar 21, 2018, 02:39:15 pm »
Hellere det,end at blive forvekslet med jer.
Jeg stemmer NB,nu du så gerne vil vide det.
Flyttet fra Venstre.

- altså - at du stemte på et parti, hvor Løkkes regering gik i flyverskjul, mens flygtninge vandrede ind i landet på motorvejene uden så meget som at få taget fingeraftryk.

- og så bagefter ordne verdenssituationen som tapper tastaturkriger foran skærmen  :tatice_03:

Der er intet alternativ.


9
Politik / Sv: Hvor sandsynligt er det, at du kommer til at bestemme?
« Dato: Januar 21, 2018, 02:20:26 pm »


Bare Grønland bliver selvstændige, uden danske penge ingen internetudbyder.

Her på debatten, har du placeret dig selv i båd med tilhængerne af det hedengangne Danskernes Parti, der ligger laaaangt til højre for Dansk Folkeparti.

Hellere det,end at blive forvekslet med jer.
Jeg stemmer NB,nu du så gerne vil vide det.
Flyttet fra Venstre.

10
Politik / Sv: Øget trussel fra den ekstremistiske højrefløj
« Dato: Januar 21, 2018, 02:10:00 pm »
Tryk skaber modtrykTil beskyttelse af de legende børn, bygger vi en arena - så kan I trykke på landsdækkende TV - mens børnene spiser popcorn og drikker cola i sofaen.

Bare Grønland bliver selvstændige, uden danske penge ingen internetudbyder.

11
Det er jo bare endnu en situation, hvor islamister forsøger at påtage sig en offerrolle.
Ja, de er gode til at spille ofre, og det genre dem ikke at lyve over for vantro.

12
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 01:41:58 pm »
Skal jeg lægge et par ruller sølvpapir til på et aftalt sted i Aalborg, når jeg er på de kanter inden længe?

Bravo, Trollerik. Det er første gang du har stavet Aalborg korrekt. Du plejer at skrive Ålborg. Tillykke med det!

Men du skal da være velkommen. Du skriver bare, når du har fundet et sted, så kommer jeg forbi og henter papiret. :yes:


Jeg gider ikke spilde tid på den slags, det er vel dig selv når  det kommer til stykket, du er den eneste der hopper rundt på stole af begejstring når de kommer på.

Jeg hopper ikke rundt af begejstring. Men jeg anerkender dig for, at du til tider er meget morsom. Især når du - som nu - forsøger at tale udenom. Men jeg havde nu heller ikke forventet, at du ville gribe til korset og tilstå, at du er Trollerik og står bag alle disse profiler. Det er klart, at hvis du skal være en gennemført troll, bliver du nødt til at benægte alt. :yes:

Gu gør du da det.

13
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 01:31:24 pm »
TUMBER!

Dine indlæg er heller ikke for seriøse. Det er altid noget med, at "Andefar hopper rundt på sin buttplug", "Carlos elsker thaipik og shemales" og andre pubertære fantasier. :yes:

Tak for grinet.
Pubertære, og så far dig der sidder og klapper i hænderne over penisbilleder.

Det er da dig selv der poster penisbillederne, Trollerik. Fra din Viggo Kurt-profil. :yes:

Tror du ikke jeg har gennemskuet det for længst. :big_grin:

Du spiller et morsomt dobbeltspil, hvor du har nogle profiler, hvorfra du forsøger at tage afstand til penis- og lortebilleder. Og så fra andre profiler får du afløb for disse lumre fantasier. Mens du som sagt fra dine mere seriøse profiler lader som om, at du tager afstand til det.

Men morsom, det har du nu altid været, Trollerik. Så det med at takke for grinet er da skam og skam da gengældt. :yes:

Skal jeg lægge et par ruller sølvpapir til på et aftalt sted i Aalborg, når jeg er på de kanter inden længe?

Jeg gider ikke spilde tid på den slags, det er vel dig selv når  det kommer til stykket, du er den eneste der hopper rundt på stole af begejstring når de kommer på.


14
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 01:21:44 pm »
TUMBER!

Dine indlæg er heller ikke for seriøse. Det er altid noget med, at "Andefar hopper rundt på sin buttplug", "Carlos elsker thaipik og shemales" og andre pubertære fantasier. :yes:

Tak for grinet.
Pubertære, og så far dig der sidder og klapper i hænderne over penisbilleder.

15
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 10:19:49 am »
Et eller andet sted tror jeg GuBBI sidder og griner af hele Dd, som den har udviklet sig se sidste 5-6-dage :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
     Jamen så må du jo heller finde på nogle gode debat emner , men vil bare lige sige at du ikke skal begynde med din tabte tryg sag , dine løgnehistorier  og alle dine mordtrusler  :dash2:

Kan han ikke bare betale nogen for at hive gamle indlæg frem?

Sider: [1] 2 3 ... 14