Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Allah ved bedst

Sider: [1] 2 3 ... 7
1
Fri Debat / Flere vil være muslimer
« Dato: September 20, 2019, 08:00:31 am »
I det næste halve århundrede kan kristendommens lange regeringstid som verdens største religion komme til ende, ifølge en netop frigivet rapport, der bygger på Pew Research Center's oprindelige prognoser for befolkningsvækst for religiøse grupper . Faktisk vil muslimer vokse mere end dobbelt så hurtigt som den samlede verdensbefolkning mellem 2015 og 2060, og i anden halvdel af dette århundrede vil sandsynligvis overgå kristne som verdens største religiøse gruppe.

 :heart2: :heart2: :heart2: :heart2:

'Mens verdens befolkning forventes at vokse 32% i de kommende årtier, forventes antallet af muslimer at stige med 70% - fra 1,8 milliarder i 2015 til næsten 3 milliarder i 2060. I 2015 udgjorde muslimer 24,1% af den globale befolkning. Femogfyret år senere forventes de at udgøre mere end tre ud af ti af verdens mennesker (31,1%).

 :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2:

Mere end en tredjedel af muslimer er koncentreret i Afrika og Mellemøsten, regioner, der forventes at have den største befolkningstigning. Men selv inden for disse højvækstregioner - såvel som andre - forventes muslimer at vokse hurtigere end medlemmer af andre grupper. F.eks. Er muslimer i Afrika syd for Sahara i gennemsnit yngre og har højere fertilitet end den samlede befolkning i regionen . Faktisk forventes muslimer at vokse i procent af alle regioner undtagen Latinamerika og Caribien, hvor relativt få muslimer bor.

 :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2:

Den samme dynamik gælder i mange lande, hvor muslimer lever i stort antal sammen med andre religiøse grupper. For eksempel vokser Indiens antal muslimer hurtigere end landets majoritet hinduistiske befolkning og forventes at stige fra 14,9% af Indiens 2015 befolkning til 19,4% (eller 333 millioner mennesker) i 2060. Og mens der var lignende antal af muslimer og kristne i Nigeria fra 2015 har muslimer højere fertilitet der og forventes at vokse til et solidt flertal af Nigerias befolkning (60,5%) i 2060.


 :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:  ALLAH ALLAH ALLAH   :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

                                                           :Cherna_29:
2
Fri Debat / Flotte trøjer de laver
« Dato: September 19, 2019, 01:02:39 pm »
https://www.spreadshirt.dk/allah+gaver

 :heart2: :heart2: ALLAH  :heart2: :heart2:

Jeg har købt denne :
  :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:

                           :Cherna_29:

3
Fri Debat / Bror Mohammad Saiid Jabr er gået bort
« Dato: September 15, 2019, 12:50:18 pm »
Æret være hans minde.

 :heart2:  ALLAH   :heart2:

Mange muslimer er draget til ALLAH.

 :heart2: :heart2: :heart2:

https://wakf.com/index.php/da/services/dodsannoncer

Jeg savner Ahmad Abu-Laban.

https://wakf.com/index.php/da/services/dodsannoncer/220-ahmad-abu-laban

R.I.P.

ALLAH ER HOS DIG.   

 :heart: :heart: :heart:  Allahu akbar   :heart: :heart: :heart:

                              :Cherna_29:

4
Fri Debat / Mit hjerte banker for ALLAH
« Dato: September 12, 2019, 12:46:18 pm »
 App vejleder de vantro

https://www.islamicfinder.org/athan/


ALLAH ER STOR.

 :heart: :heart:  :Cherna_29:   :heart: :heart:

5
Fri Debat / Allah er stor og Islam er fredens religion.
« Dato: September 08, 2019, 08:03:11 am »
Vi er blevet velsignede af Allāh (subḥānahu wa taʿālā) ved, at være modtagerne og vidnerne af den Hellige Koran. Hav ingen tvivl – Koranen er et storslået mirakel fra Allāh (subḥānahu wa taʿālā) fyldt med visdom og gavn, som vejleder os i alle henseender relaterede til dette liv og det næste. Når man oprigtigt reflekterer over Allāh’s (subḥānahu wa taʿālā) ord vil man efterlades i umådelig beundring af dens enorme og dybe meninger. Hvis vi ønsker at opnå dette og personligt komme i kontakt med disse meninger og fordele, så skal man reflektere (lave tadabbur) over Koranen.Allāh (subḥānahu wa taʿālā) siger I Koranen,“[This is] a blessed Book which We have revealed to you, [O Muhammad], that they might reflect upon its verses”[1]Koranen blev altså nedsendt således, at vi skulle reflektere over dens vers – et formål som vi aktivt skal bestræbe os på at imødekomme. Yderligere siger Allāh (subḥānahu wa taʿālā),“Then do they not reflect upon the Qur’ān, or are there locks upon [their] hearts?”[2]Allāh (subḥānahu wa taʿālā) afviser og fordømmer altså de som ikke reflekterer ved at beskrive dem som værende mennesker med låse om deres hjerter. Vi spørger Ham (subḥānahu wa taʿālā) om at redde os fra, at være blandt disse mennesker.Det er igennem refleksion at vi kan værdsætte skønheden af Koranen. Faktisk er det rapporteret at én af de største vantro blandt Quraysh, al-Walid b. Al-Mughirah, har sagt om Koranen:”Ved Allah, den (Koranen) har sødme, den har skønhed i den, dens højeste er frugtbart, dens laveste er overvældende, den hæver sig over alt, og intet kan hæve sig over den.”

”Ved Allah, den (Koranen) har sødme, den har skønhed i den, dens højeste er frugtbart, dens laveste er overvældende, den hæver sig over alt, og intet kan hæve sig over den.”En forklaring af hvad tadabbur er, og forskellen mellem tadabbur og tafsir (exegesis, intenderet mening) kan findes i denne artikel ”Hvem har retten til at fortolke Koranen”[3]. Dog, vil jeg fremhæve midlerne vi kan anvende hvorpå vi muliggør tadabbur af Allah’s (subḥānahu wa taʿālā) velsignede ord. Ved at anvende disse 10 metoder kommer vi tættere på, at imødekomme formålet med åbenbaringen af Koranen, smage dens sødme og derved værdsætte dette storslåede mirakel fra Allah (subḥānahu wa taʿālā).For at gøre noget som helst succesfuldt, har man brug for den rette forberedelse koblet med den korrekte udførsel. Denne artikel vil forsyne os med praktiske trin, som vil hjælpe os med at opnå den rigtige forberedelse for tadabbur, efterfulgt af en anden artikel som fremhæver den korrekte udførsel af tadabbur, inshaAllah. Disse trin er baseret på en bog skrevet af Dr. Khalid al-Lahim, Nøglerne til tadabbur[4].1. At elske KoranenHvis du oprigtigt ønsker at reflektere over Koranen skal du først elske Koranen, således dit hjerte kan være forbundet til den. Tadabbur kommer fra hjertet, og kærlighed kommer også fra hjertet, derfor er det essentielt at du forbinder disse to i dit hjerte. Hvis du har kærlighed til Koranen i hjertet, så vil Allah (subḥānahu wa taʿālā) åbne nøglerne til tadabbur for dig. Hvorimod hvis du ikke har kærlighed til Koranen, så vil du læse og læse uden nogensinde rigtigt at gavne fra den. Hvis du sætter dig og oprigtigt elsker Koranen og intenderer at gavne fra den, så vil Allah (subḥānahu wa taʿālā) åbne utallige veje og betydninger for dig. Derfor skal du inden du begynder din tadabbur, afsætte et kort øjeblik hvor du påminder dig selv om hvorfor du elsker Koranen.

At være opmærksom på formålet med Koranens åbenbaringKoranen blev åbenbaret med mange formål, inklusiv:At tage viden fra den, hvad enten det er viden om dette liv, det næste, viden om Profeten Muhammad (sall Allāhu ʿalayhi wa sallam), viden om tidligere nationer etc.
At læse den således man kan handle på den.
For at kommunikere med Allah (subḥānahu wa taʿālā). Koranen bringer trøst til den åbenhjertede person hvis han føler sig ensom, således, at ensomheden og tristheden forlader ham når han kommunikerer med Allah (subḥānahu wa taʿālā).
At læse den for at opnå belønningen velvidende om, at hvert bogstav giver 10 belønninger. Derfor er det anbefalet at fuldføre forskellige typer af ’khatmaat’ (cyklusser hvor hele Koranen læses fra ende til ende); én hvor man laver tadabbur, reflekterer over hvert vers og forsøger at udlede fordele og gavn fra dem; og én for at opnå belønningen af dens recitation.
At opnå dens helbredelse og kur.

Tadabbur over vers du allerede har memoreret er mere effektivt end tadabbur af vers du ikke er bekendt med. Reflekter over følgende lignelse:To mennesker er på en rejse. En af dem har medbragt dadler og den anden har medbragt mel. Når den første er sulten behøver han ikke andet end blot at sætte sig og spise sine dadler, hvorimod den anden som har medbragt mel, skal tage melet, lave en dej, ælte den og bage brødet før han kan spise det.Dette er forskellen mellem den som har memoreret og den som ikke har. For den person som har memoreret vil tadabbur komme naturligt og omgående, fordi han allerede kender versene, hvad der kommer efter, hvad hele kapitlet (surah) omhandler – derfor er det meget nemmere for ham at reflektere over versene. Hvorimod, den som ikke har memoreret den del af Koranen skal gøre en større indsats for at kunne reflektere. Dette påminder os også om vigtigheden af at forstå det som man memorere.

Når du er i bøn står du foran Allah (subḥānahu wa taʿālā) og kommunikerer med Ham (subḥānahu wa taʿālā). Ibn al-Qayyim siger at når du starter din bøn er det som at Allah (subḥānahu wa taʿālā) fjerner sløret mellem dig og Ham (subḥānahu wa taʿālā), og når du mister koncentrationen er sløret lagt tilbage igen.[5]

Om natten har du ingen distraheringer og ingen ansvar eller forpligtelser. Så dine nætter er generelt fredelige og stille, hvilket skaber den bedste atmosfære for tadabbur. Vi ved at nætterne er velsignede, især den sidste tredjedel af natten hvor Allah (subḥānahu wa taʿālā) kommer ned til den laveste himmel.

Som tidligere nævnt kommer tadabbur fra hjertet og nogle af vejene til hjertet er igennem ørerne og tungen. Dét du siger og dét du hører indtræder dit hjerte. Hvis du reciterer Koranen højt vil den indtræde dit hjerte igennem din tunge samt dine ører, hvilket øger dit fokus for tadabbur.

Vi ved at da ledsageren Hudhaifa (raḍiy Allāhu ʿanhu) bad med Profeten (sall Allāhu ʿalayhi wa sallam) om natten ville han (sall Allāhu ʿalayhi wa sallam) recitere et vers ad gangen og ”når han stødte på et vers som lovpriste Allah, ville han lovprise Allah og når han stødte på et vers som spurgte efter noget, så ville han spørge og når han stødte på et vers som nævnte at søge tilflugt, så ville han søge tilflugt i Allah”[6]. Hvis du ønsker at lave en god tadabbur skal du recitere versene langsomt og give dig selv tid til at internalisere og absorbere betydningerne i dit hjerte.

Du kan gentage et vers eller en del af et vers idet gentagelserne tillader, at verset sætter sig fast i dit hoved og derved øger chancerne for, at du kan finde gavn og fordele fra verset. Vi ved at dette var en vane Profetens (sall Allāhu ʿalayhi wa sallam) ledsagere havde:Abbad b. Hamza (Abdullah b. al-Zubair’s søn) trådte ind idet Asma (raḍiy Allāhu ʿanha) reciterede:
“But Allāh has been gracious to us, and has saved us from the Torment of the Fire.”[7]Hun gentog verset og spurgte Allah (subḥānahu wa taʿālā). Han forlod hende, tog til markedspladsen og kom tilbage, og han reciterede stadig samme vers men hun spurgte Allah.[8]

En lignende historie blev rapporteret af Ahmed og al-Baihaqi, at da ʿĀisha (raḍiy Allāhu ʿanha) plejede at recitere samme vers ville hun sige: ”O Allah! Skænk mig Din Gunst og red mig fra pinslerne i Helvede”.
Ibn Mas’ud gentog følgende vers: ”O Min Rabb (et af Allah’s navne), øg mig i viden”[9]
Sa’id b. Jubair gentog følgende vers: ”Og frygt en Dag hvor du vil bringes tilbage til Allah”


“But Allāh has been gracious to us, and has saved us from the Torment of the Fire.”[7]Hun gentog verset og spurgte Allah (subḥānahu wa taʿālā). Han forlod hende, tog til markedspladsen og kom tilbage, og han reciterede stadig samme vers men hun spurgte Allah.[8]

Dette kan du gøre ved at inddele mængderne i Kapitler eller mindre portioner, dog bør du gøre dette til en vane da vi ved at Profeten Muhammad (sall Allāhu ʿalayhi wa sallam) sagde at de mest elskede handlinger hos Allah er de mest regelmæssige, selv hvis handlingerne er små. Vi kan kun blive velsignet korrekt tadabbur hvis Allah (subḥānahu wa taʿālā) ønsker. Derfor bør vi gør hvad Allah (subḥānahu wa taʿālā) elsker for at opnå velsignelsen af korrekt tadabbur.
Hver gang du i løbet af din dag står over for en hvilken som helst situation så forsøg at tænke over hvad Allah (subḥānahu wa taʿālā) siger om dette givne scenarie og hvordan Koranen griber den givne situation an. Ved konstant at implementere Koranen i dine daglige interaktioner bliver du mere vant til den tankeproces og mere vant til, at udføre hvad Koranen kalder til – dermed opnår du en mere frugtbar tadabbur når du reciterer Koranen.

 :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: ALLAH   :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2:
                                         :Cherna_29:
6
Fri Debat / Et ønske om at være muslim
« Dato: September 05, 2019, 07:57:58 am »
Fra Børnetelefonen.

Hej
jeg hedder S…. og er 9 år jeg vil gerne være muslim men tør ikke at sige det til min mor fordi er bange for hvad hun vil siger til det jeg har mange muslimer venner som respekter mig osv danske muslimer og jeg kunne nemlig bare tænke mig at være ligesom dem men jeg synes ikke der er noget dårligt i at være kristen men faktisk fra da jeg var 6 ville jeg så gerne være muslim jeg kan osse meget arabisk men en af grundene til jeg ikke tør at sige det er at hun tit siger muslimer tænker ikke over hvad de gør osv siger hun perker.
 
Men vil bare så gerne jeg vil jo stadig altid være den jeg er og altid elske familien jeg vil bare gå med tørklæde og lade hver med at spise gris og be. det jo ikke fordi jeg bare vil glemme alt om at elske mine kristne venner og familie og seriøst dør snart har faktisk osse løget fordi har sagt til nogen af mine venner faktisk alle muslim veninderne at jeg er dansk-muslim og er bare så bange for de opdager det.
 
hvordan skal jeg gøre så min mor siger det okay jeg bliver muslim 🙁 vil bare ønske jeg snart skulle konfimers så jeg selv kunne vælge men hvordan skal jeg fortælle hende jeg vil være muslim 🙁

Hilsen den forvirrede pige!

Meget smukt svar:

Kære S....

Det er ikke så tit, vi får breve fra 9 årige børn, der tænker så meget over tingene, som du gør.

Du skriver, at du gerne vil være muslim lige som dine venner, og du ønsker det så meget, at du allerede har fortalt dine muslimske venner, at du er dansk-muslim.

Det er godt at høre, at du synes så godt om dine venner, at du gerne vil ligne dem, for vi har alle sammen brug for at føle, at vi hører til et sted sammen med andre, som vi gerne vil sammenligne os med. Måske tænker du, at hvis du blev muslim, ville du føle dig mere som en del af vennegruppen?

Men har du tænkt på, at de andre måske synes det er ok, at du er kristen og de muslimer, og at det ikke betyder så meget for dem, som du tror? Selv om du har løjet for dem, kunne du måske spørge en af de venner, du har mest tillid til, om det er sådan?

Der er faktisk hvert år flere etnisk danske teenagere, som er opvokset med muslimske venner, der vælger at blive muslimer, og nogle gør det uden at deres forældre ved det, fordi de er bange for, hvad de vil sige til det.

Men det er ikke så rart at have sådan en hemmelighed for sine forældre, og som 9 årig har du ret i, at du skal have din mor med.

Selv om din mor sommetider udtaler sig negativt om muslimer, kan det godt være, at hun sætter pris på dem, der er venner med dig. Det er nemlig tit sådan, at de muslimer, man selv kender, synes man er ok.

Så jeg vil foreslå, at du spørger din mor, om du må invitere nogle af dine venner hjem, så hun kan lære dem bedre at kende. På den måde kan det være, det bliver nemmere for dig at snakke med hende om dit ønske, og også at få snakket med hende om, hvorfor du gerne vil være muslim.

Hvor er det dog skønt, at selv børn har indset : ALLAH ER STOR.

 :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: ALLAH   :heart2: :heart2: :heart2: :heart2:

7
Fri Debat / Gubbi er racist
« Dato: September 01, 2019, 12:15:27 pm »
En abstrakt form for bait...

Men ALLAH kan hjælpe dig på det rette spor.

Tillykke med din interesse for islam og dine tanker om at blive muslim.

 :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2:

I princippet skal man udtale den muslimske trosbekendelse (shahadah), hvori man bekræfter, at der ikke findes andre guder end Allah, og at Muhammed er Hans budbringer, i påhør af to voksne, mandlige vidner.

I praksis retter man henvendelse til en større moske, for eksempel en af vores menigheder. I moskeen fortæller man, at man gerne vil konvertere, og den ledende imam på stedet vil have en samtale med dig, hvorunder det afklares, hvorvidt du er klar til denne process. Så vil imamen indkalde to vidner, og i deres påhør udtaler du trosbekendelsen, og så er du fuldgyldig muslim.

Du kan bede om at få udstedt et konverterings-bevis, som du kan bære med dig til udlandsrejser, især hvis du skal til Mekka i Saudi Arabien.

http://ditsamfund.dk/ydelser/bliv-muslim/

From Allah to you.

 :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
                                         :Cherna_29:

8
Fri Debat / Godt Nytår til Jer muslimer.
« Dato: August 31, 2019, 01:15:57 pm »
Den islamiske kalender, Hijri, starter officielt et nyt år i dag, den 31. august, 2019. Saudi-Arabien, som normalt er et referencepunkt for, når en islamisk måned slutter eller begynder at erklære, at en ny måne var blevet set.

De Forenede Arabiske Emirater bekræftede også det samme og annoncerede officielt starten på året 1441. I dag er 1. Muharram, 1441. Muharram er navnet på den første måned i henhold til den islamiske kalender.

 :heart2: :heart2: :heart2:

Muslimer rundt om i verden markerer indgangen til et islamisk nytår. Hijri-kalenderen bruges over det meste af den arabiske verden.

Den omtales som Hijri-kalenderen, fordi den begyndte med Hijra eller hegira, dvs. profeten Muhammeds migration fra Mekka til Medina (i det nuværende Saudi-Arabien).

Muhammad og et antal muslimer migrerede på det tidspunkt til Medina på grund af forfølgelse af de vantro. Den første muslimske stat blev oprettet i Medina, indtil han vendte tilbage til Makkah efter en erobring år senere.

Anledningen kommer med meget lidt fejring sammenlignet med 1. januar i tilfælde af den gregorianske kalender. Bortset fra muslimer, der dominerer nationer, er det en normal dag i de fleste sekulære lande.

I dele af det nordlige Nigeria for eksempel erklærer statslige regeringer normalt dagen for en ferie for at give beboerne mulighed for at observere dagen som sådan.  :heart2:

I modsætning til det gregorianske, der har 365/366 dage, har det islamiske år mindst 354 dage. Dette skyldes, at Hijri-kalenderen følger månens bevægelser. Hijri-kalenderen er konsekvent mindre med 11 dage sammenlignet med den gregorianske.

Gregorianske kalendere, der er mest brugt over hele verden og endda sammen med den islamiske i det meste af den arabiske verden, måler på den anden side tiden, der begynder med året 0 e.Kr.

AD står for Anno Domini, der betyder "I vor Herres år." Hijri-kalenderen har år markeret af AH, der står for Anno Hegirae, "I året for Hijra." Hegira fandt sted i AH 1.

Hijri-kalenderen er den officielle kalender i mange overvejende muslimske lande, især Saudi-Arabien. I andre lande henviser muslimer til den gregorianske kalender for de fleste datoer og konsulterer kun Hijri-kalenderen til religiøse formål.

Lighederne mellem den islamiske og gregorianske kalender er den; begge har 12 måneder hver på syv dage i en uge. De små dagsvariationer er, at den første dag i ugen er søndag (Yawmul Ahad), mens mandag ses som den første på den anden side.

Islam er og bliver fredens religion.

 :heart2:

ALLAH ER STOR.

 :heart2:

Jeg vil dø for ALLAH.


 :heart: :heart: :heart: :heart: ALLAH    :heart: :heart: :heart: :heart:
                                :Cherna_29:


9
Fri Debat / I den hellige Koran
« Dato: August 28, 2019, 12:46:35 pm »
Det bedste vidnesbyrd om profeten Muhammeds (fred og velsignelser ved Allah være over ham) liv og karakter er Guds ord selv. Profeten Muhammad nævnes mange gange i den Hellige Koran, Guds ord, og man kan let se, at Muhammeds kærlighed til Gud ikke kun blev værdsat, men også gengældt. Følgende er et udvalg af nogle af versene fra den Hellige Kor 'der nævner profeten Muhammed.

Velsignelse og barmhjertighed for alle


”Og vi har ikke sendt dig, men som en barmhjertighed for alle folkeslag.” (21: 108)

”Visst, en budbringer er kommet til jer blandt jer; bedrøvende for ham er, at du skulle falde i problemer; han er ivrig ønsket om din velfærd; og overfor de troende er han medfølende, barmhjertig. ”(9: 128)

”Men Allah ville ikke straffe dem, mens du var blandt dem, og Allah ville ikke straffe dem, mens de søgte tilgivelse.” (8:34)

”Sandelig, Allah har tildelt de troende en fordel ved at opdrage en Sendebud blandt sig selv, som reciterer dem sine tegn og renser dem og lærer dem Bogen og visdommen; og før det var de helt sikkert i åbenbar fejl. ”(3: 165)

”Sandelig, du har i profeten af ​​Allah en fremragende model for ham, der frygter Allah og den sidste dag, og som husker Allah meget.” (33:22)

”Og du skal helt sikkert have høje moralske excellence.” (68:05)

”… Tro så på Allah og hans sendebud, profeten, den pletfri, der tror på Allah og hans ord; og følg ham, så du med rette kan blive guidet. ”(7: 159)

”O I, som tror! svar til Allah og Budbringeren, når han kalder dig, så han kan give dig liv og vide, at Allah kommer ind mellem et menneske og hans hjerte, og at det er den, du skal samles. ”(8:25)

”Og husk den tid, hvor Abraham og Ismael hævede husets fundament og bad: 'Vorherre, accepter dette fra os; for Du er Allhørende, Altvidende. ”(2: 128)

”Og, vor Herre, opdrage en Messenger fra dem, der kan recitere dem dine tegn og lære dem Bogen og visdommen og kan rense dem; Du er bestemt den Mægtige, den vise. '”(2: 130)

”Og husk, da Jesus, søn af Maria, sagde: 'Israeliske børn, jeg er bestemt Allahs sendebud for jer, hvor jeg opfylder det, der er foran mig om Toraen og fortæller glad budskab om en Sendebud, der vil komme efter mig. Hans navn vil være Ahmad. ' Og da han kom til dem med klare bevis, sagde de: 'Dette er klar fortryllelse.' ”(61: 7)

Ledsagere af den hellige profet Muhammad (fred og velsignelse ved Allah være over ham) spurgte engang sin kone Ayesha om profeten Muhammeds liv, hendes svar var enkelt, men alligevel omfattende, sagde hun:

”Hans liv var den [hellige] Koran”

”Muhammad er ikke far til nogen af ​​jeres mænd, men han er Allahs Sendebud og profeternes segl; og Allah har fuld viden om alle ting. ”(33:41)

“ Allah og hans engle sender velsignelser over profeten. O I, som tror! du skulle også påkalde velsignelser over ham og hilse ham med fredens hilsen. ”(33:57)

“ At du skulle tro på Allah og hans Sendebud og hjælpe ham og ære ham, og at du kan prise ham morgen og aften. ”(48:10)

”Har vi ikke åbnet din skød for dig og fjernet din byrde fra dig. Hvem havde næsten brudt din ryg, og vi ophøjede dit navn? "(94: 2-5)

" O profet, sandelig har vi sendt dig som et vidne og bærer af glade budskaber og en warner og som en opsiger til Allah ved hans befaling og som en lampe, der giver skarpt lys. ”(33: 46-47)

”Og vi har faktisk givet dig de syv ofte gentagne vers og den store Koran.” (15:88)

”Og sandelig, dette er en åbenbaring fra verdens herre. Ånden, der er tro mod tilliden, er faldet ned med den. På dit hjerte, så du kan være af advarslerne i almindelig og klar arabisk tunge. Og det er helt sikkert nævnt i de tidligere folks skrifter. ”(26: 193-197)

”Hvis vi havde sendt denne Koran ned på et bjerg, ville du helt sikkert have set den fornedret og leje under grund af frygt for Allah. Og dette er ligner, som vi satte os for menneskeheden, så de kan reflektere. ”(59:22)

“O folk i bogen! der er kommet til dig Vores Sendebud, der udfolder dig meget af det, du havde gemt for Bogen og passerer meget. Der er faktisk kommet til dig fra Allah en lys og en klar bog. ”(5:16)

”… Allah har sendt ned til dig Bogen og visdommen og har lært dig, hvad du ikke vidste, og stor er Allahs nåde over dig.” (4: 114)

Hvor er det smukt skrevet.

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:
                          :Cherna_29:

10
Fri Debat / Kære Mette
« Dato: August 22, 2019, 12:34:23 pm »
Forestil dig et øjeblik, at du bevæger dig gennem verden og pludselig er adskilt fra dine børn eller forældre, på ubestemt tid isoleret fra hinanden.
Og pludselig, i et blinkende øjne, er drømmen om din familie, der migrerer fra de hårdeste forhold til et "mulighedsland" i ruiner i hænderne på en regering, de stolede på for at hjælpe dem.

Den, der aflaster nogen under vanskelige omstændigheder, eller aflaster nogens gæld, vil Gud beskytte ham i skyggen af ​​Hans trone på opstandelsesdagen, når der ikke er nogen skygge undtagen dens skygge. ”- Profeten Muhammed, fred være med ham.

Lad os overveje de lignende omstændigheder, som vores elskede profet Muhammed, fred og velsignelser er over ham, overfor.

”… Vores profet var en forældreløs. Han var migrant . Hans ledsagere vandrede to gange til Etiopien (dengang Habasha ) for beskyttelse, fristed og asyl. Han vandrede fra Makkah til Medina, og det er en begivenhed, der markerer starten på vores muslimske kalender: migration, ” forklarer Imam Zaid Shakir.

Koranen opfordrer os til at flygte fra undertrykkende situationer, til at migrere, når det er muligt. Det forhold, at migrerende familier rives fra hinanden, er muslimer, der føler sig meget forbundet med og bekymrede for.

Profeten (fred være med ham) bad muslimer om at rejse for viden og at bevæge sig væk fra undertrykkende ledere. Vores verden bliver stadig sværere at finde overalt, som ikke har undertrykkende ledere og uretfærdige love, og folk er desperate efter sikre steder at arbejde og opdrage deres familier. Som muslimer tror jeg, vi er opfordret til at bekæmpe enhver uretfærdighed, vi ser, og til at støtte menneskerettigheder. ”

Islam er fredens religion.

 :heart2: :heart2: :heart2:  ALLAH   :heart2: :heart2: :heart2:

11
Samfund- & Kultur / Hvad foretrækker du ?
« Dato: August 19, 2019, 12:42:35 pm »
Vi kan ikke helt styre udviklingen - men vi foretager nogen valg, så vi påvirker udviklingen.

Nationalister synes at have en vision om, at det gælder om at frustrere udlændinge fra de ikke vestlige lande så meget, at de gør oprør.

- og visionen handler også om, at til den tid er så mange i politiet og militæret blevet så nationalistiske, at de gør mytteri og nægter at forsøge at holde orden - og i stedet deltager i den etniske udrensning.

En mere menneskelig version er - at mange har det godt - men at det er svært at få opholdstilladelse i Danmark.

Hvad foretrækker du?

Jeg elsker ALLAH.

ALLAH er stor.

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:
'                         :Cherna_29:

12
Fri Debat / Sv: Trump vil købe Grønland.
« Dato: August 17, 2019, 12:15:07 pm »
Ja i vantro har med at bestikke folk til beskidt arbejde.

Os stolte muslimer kan ej bestikkes, da ALLAH våger over de rettroende.

Der er kun gud og denne gud er ALLAH.

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:
                          :Cherna_29:


13
Fri Debat / Nalaye Barre skal ikke udvises :-)
« Dato: August 14, 2019, 12:35:31 pm »
https://nyheder.tv2.dk/krimi/2019-08-13-dom-omstodt-ltfer-fik-syv-ars-faengsel-og-udvisning-nu-er-han-losladt

Hvor er det smukt, at dette fanatiske land som hader fredens religion, løslader en fredelig muslim.

Takket være Allah.

 :heart2: :heart2: :heart2: :heart2:

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH ER STOR   :heart: :heart: :heart:
                                 :Cherna_29:

14
Fri Debat / Mit fly mod Mekka letter snart.
« Dato: August 10, 2019, 12:16:26 pm »
Mere end 2,5 millioner muslimer ventes at fredag at indlede den årlige pilgrimsfærd mod den hellige by Mekka i Saudi-Arabien.

En af de overlevende, der nu vil rejse til Saudi-Arabien for at deltage i pilgrimsfærden, er Temel Atacocugu.

Den 44-årige medejer af en kebabrestaurant overlevede med nød og næppe det blodige angreb for fem måneder siden.

Han blev ramt af ni kugler i venstre side af kroppen, da gerningsmanden angreb.

Men det er synet af de mange dræbte, gerningsmandens ansigt og røgen fra skydevåbnet, der stadig holder ham vågen om natten, fortæller han til AP.

Han føler, at han er blevet 'genfødt', efter at han overlevede angrebet. Og nu vil han takke gud for at have fået chancen for et nyt liv ved at gennemføre hajj i år.

 :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: ALLAH  :heart2: :heart2: :heart2: :heart2:

https://politiken.dk/udland/art7325221/Ofre-for-mosk%C3%A9angreb-er-%C3%A6resg%C3%A6ster-ved-muslimsk-pilgrimsf%C3%A6rd

ALLAH ER STOR.
 
 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:
                          :Cherna_29:
15
Fri Debat / Muslimske forældre nægter at vaccinere deres børn
« Dato: Juli 30, 2019, 01:04:01 pm »
Sunde muslimer er bedre end de taberagtige vantroende.

Et muslimsk råd har valgt at forbyde en influenza-vaccine for muslimske børn, da den indeholde gelatine, der stammer fra grise. De kræver en halal-udgave af vaccinen, hvis de skal give den til deres børn.

https://www.dagens.dk/udland/muslimske-foraeldre-naegter-vaccinere-deres-boern-det-er-ikke-halal

Dr. Shuja Shafi følger som alle ALLAH.

I Love ALLAH.

 :heart2: :heart2: :heart2: ALLAH   :heart2: :heart2: :heart2:

                   :Cherna_29:


Sider: [1] 2 3 ... 7