Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Allah ved bedst

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Fri Debat / IKEA og 800 muslimer fejrer Ramadanen
« Dato: Maj 28, 2020, 12:48:05 pm »
https://www.foxnews.com/world/coronavirus-germany-ikea-parking-lot-ramadan

I den tyske by Wetzlar nord for Frankfurt gav det lokale IKEA-varehus 800 muslimer lov til at benytte firmaets parkeringsplads til at afholde fællesbøn i forbindelse med afslutningen på Ramadanen.


 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:

                          :Cherna_29:

2
Fri Debat / Skæbnen
« Dato: Maj 24, 2020, 12:41:37 pm »
Allah (swt) har bestemt alle menneskers skæbne, ja ikke nok med det, Allah (swt) har bestemt alle skabningers skæbne, og jordens og universets skæbne. Allah (swt) har skrevet alt ned i en stor Bog, som Han gemmer i den højeste himmel.

Bogen kaldes al-Laugh al-Mahfûz.

Den Bog har Allah (swt) skrevet færdig for mange tusinde år siden, ja inden Han skabte jorden og det hele, så ingen i hele verden, uden Allah (swt), kan lave om på det, der er skrevet i Bogen.

Allah (swt) siger sådan i Koranen Sura 22 ayat 70: Ved du ikke, at Allah ved, hvad der er i himlene og på jorden? Sandelig det er alt sammen skrevet i en Bog. Sandelig! Det er let for Allah.

Så ingen ting sker uden Allah (swt) vil det, eller uden at Allah (swt) ved det.

Allah (swt) kender fortiden – nutiden og fremtiden. Et af Allahs smukke navne er al-Raib og betyder Den der kender fremtiden. Og det er absolut kun Allah (swt), der kender fremtiden. Det er også kun Allah den Højeste, der ved, hvornår Dommens Dag begynder.

Ingen uden Allah (swt) kender denne Dag, hverken engle eller profeter eller jinn eller mennesker.

I den sidste del af Sura 35 ayat 11 siger Allah, og intet liv, lang eller kort, er garanteret mennesket, uden det er nedskrevet i Bogen (al-Laugh al-Mahfûz). Sandelig! Det er let for Allah.

Allah (swt) har bestemt alle menneskers skæbne. Han bestemmer, hvornår vi bliver født, og hvornår vi dør. Allah (swt) bestemmer om vi skal være lykkelige, og hvor vi skal bo i verden. Det er også Allah (swt), der bestemmer, om vi nogen gange skal være ulykkelige.

Allah (swt) bestemmer også om vi skal være syge eller raske, og hvis vi er syge, hvornår vi så bliver raske igen. Allah (swt) har også for længe siden bestemt, om vi skal være piger eller drenge.

Allah (swt) har ikke bestemt alt dette for at gøre os ondt, men nogen gange prøver Allah (swt) os med sygdom og problemer, men det er kun fordi, vi skal tænke mere på Allah, og bede Ham om hjælp.
Når vi bliver syge, tilgiver Allah (swt) os, for nogle af de forkerte ting vi har lavet. Så vi skal altid huske at takke Allah (swt), uanset om det går dårligt eller godt for os.

Allah (swt) siger sådan i Koranen Sura 6 ayat 17: Og hvis Allah lader en ulykke ramme dig, så er der ingen, der kan tage den væk fra dig, undtagen Allah. Og hvis Allah giver dig lykke, så er det også fra den Mægtige Allah, som kan gøre alt.

Så, når Allah (swt) har bestemt noget godt eller dårligt for en person, kan ingen lave det om, hverken mennesker eller jinn.

Allah (swt) siger, at om alle mennesker og jinn gik sammen om at gøre noget godt for et menneske, kunne de kun gøre det, hvis Allah tillod det, og hvis alle mennesker og jinn gik sammen om at gøre noget ondt for et menneske, kunne de kun gøre det, hvis Allah tillod det.

Allah (swt) har givet os en vilje, så vi frit kan vælge Hans gode vej, den som Allah (swt) og profeterne har lært os om. Vi kan også vælge en dårlig vej, som Sjaitan gerne vil have os til, men så skal vi huske på, at vi skal møde Allah (swt) på Dommens Dag, og så vil det måske gå os dårligt. Der er mange ting, vi mennesker ikke ved om skæbnen, for det er en del af det usynlige, som Allah (swt) har skabt.

I Islam er troen på skæbnen en meget vigtig del. Skæbnen hører med under de seks trosprincipper, det man skal tro på, for at kunne kalde sig muslim.

Skæbnen er alt hvad der sker for os på både godt og ondt.

Vi tror på at Allah er forudseende, det vil sige, at Han kan forudse alle vores handlinger, alt hvad vi siger, foretager os, tænker osv. er med Hans viden og Han ved det før vi selv ved det.

Men dette betyder ikke, at alt derfor så også er forudbestemt. Der er nogle ting, der er os forudbestemte fra vi befandt os inde i vores moders mave, men hvad vi planlægger fra dag til dag, er hvad vi selv bestemmer.

Vi kan kun få ændret på vores forudbestemte skæbne ved at lave dua (personlig bøn) til Allah, hvor vi beder om noget konkret, vi ønsker eller ikke ønsker og Allah kan så vælge at gøre det for os, hvis Han vil.

Vi kan igennem vores lange liv også komme ud for meget sorg og smerte, men det er en del af vores skæbne, som vi skal gå igennem med tålmodighed. Vi skal som muslim tro på, at der er en mening med alt og at Allah ved bedst. Mange gange kan man syntes at der sker ting, som ikke gavner en og skaber problemer, men tit oplever man senere hen, at det faktisk var bedre på den måde end hvis man selv kunne bestemme.

Vi tror også på at Allah kun vil os det bedste. Han vil altid hjælpe os igennem dagen på den nemmeste måde, hvis vi følger Hans påbud og forbud. Og Han har netop sat de påbud og forbud til vores beskyttelse, da Han kan forudse hvad der kan ske for os, hvis vi får frie tøjler til alle livets fristelser, på nøjagtig samme måde som en mor sætter regler for hendes barn for at undgå at barnet kommer til skade.

Som muslim har vi også nogle bestemte suraer (kapitler) fra Koranen, der kan beskytte os fra ondt igennem hele døgnet. Disse er: Troneverset (2:255), de to sidste vers fra Koens kapitel (2:285-286) og de tre sidste kapitler fra Koranen. Hvis man hver dag efter morgenbønnen og aftenbønnen reciterer disse, vil man være beskyttet fra alt ondt på sin dag og man vil få et mildere sind.

Allah har givet os livet som en gennemrejse til det evige i det hinsides, for at prøve os. Han vil se hvem af os der handler bedst. Det er vores tålmodighed og udholdenhed med vores skæbne, på godt og ondt, der vil give os belønning og føre os videre til Paradiset insha Allah (med Allahs vilje).


 :heart: :heart: :heart:  ALLAH ER STOR   :heart: :heart: :heart:

                                :Cherna_29: 

 

 

3
Ifølge Dagbladet Roskilde var der torsdag aften forsamlet omkring 250 vantro unge i Folkeparken. De unge larmede og spillede høj musik. En del var også stærkt berusede eller påvirkede af stoffer.

https://ekstrabladet.dk/112/250-unge-til-drukfest-i-park/8132279

 :JC_doubledown:

Hvor er det trist, at de unge ikke kan finde fred og ro i Islam.

At konvertere til islam er en stor ting, men meget nem.

I princippet skal man udtale den muslimske trosbekendelse (shahadah), hvori man bekræfter, at der ikke findes andre guder end Allah, og at Muhammed er Hans budbringer, i påhør af to voksne, mandlige vidner.

I praksis retter man henvendelse til en større moske, for eksempel en af vores menigheder. I moskeen fortæller man, at man gerne vil konvertere, og den ledende imam på stedet vil have en samtale med dig, hvorunder det afklares, hvorvidt du er klar til denne process. Så vil imamen indkalde to vidner, og i deres påhør udtaler du trosbekendelsen, og så er du fuldgyldig muslim.

Du kan bede om at få udstedt et konverterings-bevis, som du kan bære med dig til udlandsrejser, især hvis du skal til Mekka i Saudi Arabien.

https://ditsamfund.dk/bliv-muslim/

Kom nu og lad os få fred i verden.

 :heart2: :heart2: ALLAH ER STOR   :heart2: :heart2:

                    :Cherna_29:
4
Fri Debat / Annoncering for genåbning af moskéen
« Dato: Maj 20, 2020, 07:58:10 am »
I Allahs Navn, Den Mest Barmhjertige, Den Mest Nådige.

                             :heart:

Det er med stor glæde, og takket være Allah, at vi kan annoncere for genåbningen af moskéen i Det Islamiske Trossamfund.

Genåbningen omfatter i første omgang de fem daglige bønner, og fredagsbønnen.

                                                 :JC_doubleup:

Det er en stor velsignelse fra Allah, at vi nu kan udføre fællesbøn i moskéen igen. Lad os værdsætte dette ved at passe på hinanden, respektere reglerne og følge personalets og myndighedernes anvisninger, når vi er i moskéen og ude i samfundet.

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:

                          :Cherna_29:

5
Imamen fra Asuma Banda Airport Mosque Complex har formanet muslimer over hele kloden for at se COVID -19 pandemiperiode som et middel til at komme tættere på Allah.

 :heart2:  Islam   :heart2:

Hvor er det smukt.

 :Cherna_29:

6
Fri Debat / Endelig Ramadan
« Dato: April 22, 2020, 07:58:37 am »
Fasten i Islam følger dagens rytme. Den starter ved daggry og slutter ved solnedgang. Fasten følger dermed to af de fem daglige obligatoriske bønner for en muslim.

Når starttidspunktet for morgenbønnen (”fajr”) sætter ind, f. eks. kl. 04:02, starter fasten, og når starttidspunktet for aftenbønnen (”maghrib”) indtræder, f.eks. kl. 20:33, slutter fasten. Man må ikke, uden grund, gøre sin faste længere eller kortere.

Jeg kan ej vente.

Her kan Anklageren se, hvornår han holder med os muslimer : https://yourcountdown.to/ramadan   :heart2: ALLAH  :heart2:


 :Cherna_29:


7
Fri Debat / 44 muslimer fundet døde
« Dato: April 19, 2020, 07:57:04 am »
Det, der er sket, er frygteligt.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/44-jihadister-fundet-doede-i-celle-i-tchad-med-spor-efter-gift/8094485

Men de døde ikke forgæves - gode sunde muslimske borgere er nu martyrer og er glade for at komme i paradis.

 :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2:


 :heart: :heart: :heart: ALLAH   :heart: :heart: :heart:

                         :Cherna_29:
8
Fri Debat / Spændende nyhed for alle os der elsker Allah
« Dato: April 16, 2020, 12:52:56 pm »
Her er nogle spændende nyheder for dem, der er utålmodige efter, at vores herlige multikulturelle fremtid kommen.

BBC har for første gang begyndt at udsende islamisk bøn.

 :blum:

Ifølge Global Village Space fører “forskellige imamer udsendelser kl. 05.50 hver uge på fredag ​​fra 14 lokale radiostationer af BBC. Imamen reciterer vers fra den Hellige Koran og citater af den hellige profet, før han afleverer prædikenen og fører lytterne i bønner. Programmet har titlen 'Islamic Reflections'. Arrangementerne er blevet truffet for at lette det muslimske samfund til op til Ramadan-måneden indtil slutningen af ​​april. ”

Allah er større (Allahu akbar); intoned fire gange.
Jeg vidner om, at der ikke er nogen Gud, men Allah (Ashhadu anna la ila ill Allah); tonet to gange.

Jeg vidner om, at Mohammed er Allahs profet (Ashhadu anna Muhammadan rasul Allah); tonet to gange.

Kom til bøn (Hayya alas salah); tonet to gange.

Kom til sikkerhed / frelse (Hayya alal falah); tonet to gange.

Allah er større (Allahu akbar); tonet to gange.

Der er ingen Gud undtagen Allah (La ilah ill Allah.

 :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

                                        :Cherna_29:


9
Fri Debat / la ilaha illa allah
« Dato: April 14, 2020, 12:51:47 pm »
 :heart2:Ingen må tilbedes, undtagen Allah, og Muhammed er Allahs profet.

Basta!

 :heart: :heart: :heart: :heart: ALLAH MY LOVE   :heart: :heart: :heart: :heart:

                                   :Cherna_29: :JC_doubleup:

10
Fri Debat / De vantro må snart lære det....
« Dato: Marts 14, 2020, 01:00:17 pm »
Så har en lille virus fået kuffar til at lukke deres fordærvet natklubber og diskoteker hvor der bliver udført fordærvet og uislamiske handlinger og elendighed.

En lille virus fik de lande der bekæmpede islam på grund af køns opdeling til at opdele sig, om de kan lide det eller ej!

De angreb muslimerne som flygtede fra krig og ødelæggelse og som gøre alt for at søge sikkerhed og tryghed, så skabte Allah swt frygt og panik i de selv samme menneskers hjerter som angreb muslimerne og ikke ønskede at de skulle få sikkerhed og tryghed, gennem en lille virus. Allah er retfærdig og lader ikke folk der angriber Hans tjenere være.

Den her lille virus fik kuffar der bekæmper islam til at beskæftige sig med sig selv og den smittende sygdom, istedet for at beskæftige sig med islam og muslimerne, som de dagligt plejer at gøre.

De millioner de plejer at bruge for at bekæmpe islam og muslimerne bliver nu brugt på corona virussen. Endnu et tab, hvis de skal bruge flere millioner mere og bruge dem i kampen imod islam, for det vil de gøre alligevel, men sikke et tab.

Den her lille virus fik Paludan til at aflyse hans hadefulde aktivitet imod islam. Vid O Allahs fjende, at alt ligger i Allahs hænder og ikke i dine.

Allah er størst! Allah viser dem at islam er det bedste og det rigtige og det sande og det der skal følges, selv hvis i måtte hade det.

Med det sagt, må Allah swt beskytte os alle mod corona og helbrede os fra alle slags sygdomme der findes, ameen.

"Kun Han kender din Herres soldater." {Quran 74: 31}

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:

                          :Cherna_29:

11
Fri Debat / 328 beviser på at Islam er fredens religion
« Dato: Marts 02, 2020, 12:47:04 pm »
https://www.pinterest.dk/shakellakehlet/quran-islam-4-all/

 :heart2:

Jeg kan ikke leve mit liv, uden Allah.

Dem der påstår det modsatte lyver.

 :heart: :heart: :heart: :heart: ALLAH ER STOR  :heart: :heart: :heart: :heart:

                                 :Cherna_29: :JC_doubleup:

12
Fri Debat / Fordele ved at konvertere til islam
« Dato: Februar 14, 2020, 12:55:22 pm »
Man danner et personlig og direkte forhold til Gud ved at tilbede ham alene uden behov for mellemmænd. Man føler dette personlige forhold og er opmærksom på, at Gud ved alt og er der for at hjælpe ham / hende.

En person indser det sande formål med sit liv, som er at genkende Gud og følge hans bud.

En person er forsynet med et lys, der leder ham / hende gennem livet. Islams religion har svar på alle situationer, og man vil altid kende de rigtige skridt til at tage i alle aspekter af livet.

Man finder ægte lykke, ro og indre fred.

Ved konvertering til islam tillades alle ens tidligere synder, og man starter et nyt liv med fromhed og retfærdighed. Og som muslim, når man begår en fejl derefter, kan han / hun altid omvende sig til Gud, der tilgiver synderne til dem, der omvender sig til ham oprigtigt. Der er ingen formidlere eller skabte væsener til at give bekendelse til.

Man opnår frelse fra Hellfire, som alle profeter har advaret mod.

Den største fordel er, at en muslim loves af Gud belønningen for det evige paradis (himlen). De, der er velsignet med paradis, vil leve evigt i lyksalighed uden nogen form for sygdom, smerte eller sorg. Gud vil være tilfreds med dem, og de vil være glade for ham. Selv den laveste i rang blandt Paradisets beboere vil have ti gange lignende denne verden, og de vil have, hvad de ønsker. Faktisk er der i paradiset glæder, som intet øje nogensinde har set, intet øre nogensinde har hørt, og intet sind nogensinde har tænkt på. Det vil være et meget rigtigt liv, ikke kun åndeligt, men også fysisk.


Jeg, samt Anklageren og homofaber har glæde af Islam.

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:

                          :Cherna_29:

13
Religion-& Filosofi / Sv: Islam - den ligegyldige religion
« Dato: Januar 30, 2020, 12:46:43 pm »
https://www.islamicfinder.org/world/greenland/

Du elsker Islam og er en troende muslim.

Hvorfor syntes du det er tabu?

Allah elsker dig og dine.

Knus fra Tigermanden.

14
Fri Debat / Anklageren var i tvivl om bønnetider
« Dato: Januar 28, 2020, 07:55:17 am »
https://www.islamicfinder.org/world/greenland/

Det er bare ok, at du skrev til mig.

Vi to tænker ens.

Allah er stor.

Vores hjerter tænker kun på Allah.

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:
                          :Cherna_29:


 


15
Alt, hvad der sker, er fra Allah. Men det dårlige er fra dig selv. Ved Allahs vilje kan du gøre godt eller dårligt. Derfor er alt godt fra Allah, og alt dårligt er fra dig selv, men er i Allahs vilje. Alt det dårlige, der sker med dig, er på grund af dig, men ved Allahs tilladelse til at teste dig.

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:

                          :Cherna_29:   

Sider: [1] 2 3 ... 10