Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Nationalsocialisten

Sider: [1] 2
1
Det alternative / Sv: Du kommer ikke selv med argumenter
« Dato: Februar 17, 2017, 01:26:52 am »
Det er en underlig holdning at have.

Ubestemmelige billeder er ikke argumenter for noget - især når ingen ved, hvor de stammer fra.

Hvad skulle man så debattere?


Utroligt, som folk kan afspore en debat. Denne tråd handler hverken om stort begyndelsesbogstav eller nationalsocialisme. Ville da være rart, hvis denne børnehave gad at forholde sig til emnet.

Intet under, at vores verden er ved at blive totalt afsporet, når hele vores civilisation opfører sig som en flok damp-unger.

Tja, du kunne jo starte med at forholde dig til billederne i stedet for at være en arrogant nar. :smile1:

2
Politik / Sv: Er her nogen erfarne spillere?
« Dato: Februar 16, 2017, 08:07:32 pm »
Fractional odds er lige til en tur i koncentrationslejr. Den havde ikke gået i det tredje rige. Amerikanerne er idioter på så mange områder, at man knapt kan liste dem alle. Det er som om, at de bare SKAL være omvendt. Imperial systemet (selv en tomme og en ounce er anderledes. Hhv. 2,54/2,61 og 28,35/31,10), og så har de fractional odds, fahrenheit, AM/PM tid, og man kunne blive ved.

Det er lidt utroligt, at de ikke er vågne i nattetimerne lokal tid og kører midt på vejen, bare for at være 100% trodsige.

3
Det alternative / Sv: Uddød civilisation på planeten mars?
« Dato: Februar 16, 2017, 05:21:51 pm »
Utroligt, som folk kan afspore en debat. Denne tråd handler hverken om stort begyndelsesbogstav eller nationalsocialisme. Ville da være rart, hvis denne børnehave gad at forholde sig til emnet.

Intet under, at vores verden er ved at blive totalt afsporet, når hele vores civilisation opfører sig som en flok damp-unger.

4
Jeg skriver selv mine kommentarer - bare så du ved det.

I kapitel 11. Folk og race i Mein Kampf skriver Hitler:

"Således vandrer menneskene rundt i naturens have, bilder sig ind at kende og vide næsten alt og går dog, på enkelte undtagelser nær, som blinde forbi en af de mest iøjnefaldende grundsætninger for dens virke: at samtlige levende væsener på jorden slutter sig hver til sin art.
Selv den mest overfladiske betragtning viser som et næsten jernhårdt princip for alle de forskellige udtryksformer for naturens livsvilje dens artsbegrænsede forplantningsform. Ethvert dyr parrer sig kun med et af samme slags. Mejse går til mejse, finke til finke, markmus til markmus, ulv til ulvinde osv."

...

Endvidere: "Det er kun alt for naturligt:
Enhver krydsning mellem to ikke lige højtstående væsener resulterer i en mellemting mellem de to forældre. Det vil altså sige: afkommet kommer til at stå på et højere niveau end den racemæssigt laverestående halvdel af forældreparret, men ikke så højt som den højeststående. Følgelig vil dette afkom senere hen bukke under i kampen mod de højeststående. En sådan parring strider mod naturens vilje til avlens forbedring. Forudsætningen derfor ligger ikke i at forbinde det højeste og det laveste, men i at det første ubetinget sejrer. Den stærkeste skal herske og ikke smelte sammen med den svage, så at den derved ofrer sin egen storhed. Kun den fødte svækling opfatter dette som grusomhed, thi han er jo også kun et svagt og indskrænket menneske; men hvis denne lov ikke er herskende, ville enhver forbedring af organiske levende væsener være utænkelig.

Følgen af denne i naturen almengyldige trang til racerenhed er ikke blot den skarpe afgræsning af de enkelte racer udadtil, men også deres ensartede væsen indadtil. Ræven er altid ræv, gåsen altid gås, tigeren en tiger osv., og forskellen kan højst ligge i et forskelligt mål af kraft, klogskab, behændighed, udholdenhed osv. hos de enkelte eksemplarer. Man vil derimod aldrig finde en ræv, som ifølge sit indre sindelag nærer humane følelser over for en gås, ligesom der ikke findes nogen kat med venlige tilbøjeligheder for mus."

I Hitlers forvirrede hjerne blander han altså arter sammen med racer, selvom arten betegner de egenskaber som individerne er fælles om, og racen betegner forskellene.

Jeg ville i ethvert tilfælde huske det længere, hvis jeg så en gås parre sig med en ræv - end hvis jeg så en stor stærk hanhund parre sig med en lille svag tæve.

Teksten er meget længere, men jeg springer ned til:

"Resultatet af enhver racekrydsning er altså ganske kort udtryk følgende:
a)   sænkning af den højere races niveau,
b)   legemlig og åndelig tilbagegang og dermed begyndelsen til en langsomt, men sikkert fremadskridende hensygnen.
At hidføre en sådan udvikling vil sige det samme som at synde mod den evige skabers vilje."

Det er noget forvirret vås, for i naturen parrer den stærkeste han sig normalt med ALLE de hunner af den samme art, som hannen kan komme af sted med at parre sig med - så de stærkeste hanlige individer blander helt systematisk gener med de svageste individer, og det er på den måde, arterne bliver stærkere.

Hos mange arter er det så udtalt, at de stærkeste hanner holder haremmer, hvor f.eks. den stærkeste kronhjort kæmper sig frem til retten til at parre sig med ALLE hunnerne i området - og den skelner på ingen måde mellem, om disse hunner er stærke eller svage. Den springer på alle dem, der lugter rigtigt (når hormonerne gør dem parate).

Hvis der udvikler sig en ny race, så skyldes det i naturen, at en gruppe individer bliver forhindret i at parre sig med hele bestanden (som f.eks. ved at de bliver isoleret på en ø, adskilt af en høj bjergkæde eller en ørken.)

Hvordan kan en så uoplyst - subsidiært meget dumme person - som Hitler - dog forføre en hel nation?

De har virkelig været desperate, og det lader til at være en nødvendig forudsætning for nationalsocialismen.

Du glemmer blot, at vi mennesker adskiller os fra andre dyrearter, idet vi har en høj intelligens. Og nej, jeg gider ikke at høre nogen plapren om delfiner ell. lign. - det er vås! Mennesket er klart de mest intelligente dyr på denne jord - hvis man ekskluderer de aliens, der sidder og styrer det hele bag tæppet.

Vi er så intelligente, at rollerne er begyndt at blive, om ikke omvendt, men så i hvert fald udlignet. Mænd behøver ikke længere at jage kvinder på samme måde, som vi skulle før i tiden, da der er sket en intellektuel udvikling - ligestilling om man vil. Desuden kan du ikke se på en person, om de har stærke gener eller ej - i hvert fald ikke hvad angår intelligens. Og intelligens er nutidens stort set eneste overlevelsesmekanisme. Man kan være nok så fysisk svag - og der vil være medicin imod det, hvad enten det er penge, som gør, at kvinderne kommer rendende, eller om det i bogstaveligste forstand er medicin, der gør, at man kan holde en sygdom nede. Man kan være skovhugger og leve af sit legeme, men hvis man er dum som en dør, så får man ikke betalt husleje eller lagt penge til side til transport til og fra arbejde, og så smuldrer ens tilværelse. Mange kvinder leder netop efter intelligens i en mand - også selvom det er i form af penge. Penge signalerer succes, og succes er ligmed intelligens. Det kan godt være, at de ikke selv er klar over det, men det er sådan det hænger sammen.

De to ting, omend de bunder i dyriske behov - magt, grådighed, begær - you name it - er intelligensbaserede. Det er derfor du ikke ser andre dyr føre krige, være ekstremt grådige osv. Fordi de er ikke intelligente.

Ingen intelligens = ingen medicin (Kig på Afrika og alle deres epidemier - Afrikanere er dumme, hvilket er videnskabeligt bevist). Og der er heller ingen penge, hvis man er dum - eller i hvert fald få penge, medmindre man vinder i lotto.

Og med dét sagt, skal du ikke komme og fortælle mig, at en hvid europæer med en IQ på 100 er lige så godt tjent med at formere sig med en afrikaner med en IQ på 65, som han er med at formere sig med en af sine egne. Det er løgn og latin, og så kan det godt være, at Hitler ikke fik udspecificeret forskellen på race og art, men det er for så vidt ligegyldigt, når pointen er, at:

100 + 65 / 2 = 82,5

100 + 100 / 2 = 100

Hvis du virkelig mener dét, så tag dog til Afrika og knep hele banden. Du vil jo gerne. :big_grin:

5
Fri Debat / Sv: Hvor arisk er DU?
« Dato: Februar 16, 2017, 01:27:20 am »
Jeg kan desværre kun spore min familie tilbage til midten af det 19. århundrede, men det er trods alt også over 150 år, og alle og enhver er pæredanske. Er nok 98% nordisk og 2% et eller andet andet, eller noget i den stil. Har meget lyst hår over hele kroppen, blå øjne, en høj intelligens og en stor hjerne. Jeg er ekstremt ærlig og troværdig - og desværre derfor også tit naiv, fordi vi mennesker ser os selv i andre - eller i hvert fald prøver på det.

Jeg har et 100% symmetrisk ansigt, ingen tyrkernæse, ingen dumbo-ører, ingen palmaris longus, perfekte tænder (inkl. perfekte visdomstænder), uden et hul i de snart 25 år der er gået, siden jeg smed mælketænderne. Jeg er venlig og godmodig som en anden labrador, til du brækker dig - men Hitler hvis du udnytter mig, latterliggører mig, hvis du stjæler fra mig eller er uærlig over for mig, eller på andre måder viser disrespekt.

Alle sammen ting, som den ariske race jo er kendt for - bortset fra den manglende palmaris longus, men vi er jo bare nogle, der er mere udviklede end andre. Nogen ville måske sige, at ovenstående mere er personlige træk, og ja, det er de da også, men jeg er ret sikker på, at de fleste personlige træk har oprindelse i generne. Fordi jeg har ingen grund til at være, som jeg er i dag, taget min barndom og ungdom i betragtning. Jeg burde være en analfabetisk, topkriminel massemorder og heroinmisbruger, men det er jeg heldigvis ikke, fordi mine gener har ageret som en katapult ud af den verden.

6
Det alternative / Sv: Uddød civilisation på planeten mars?
« Dato: Februar 16, 2017, 12:40:45 am »
For 2,5 milliarder år siden var der mulighed for liv på Mars, og det var dengang der levede iltproducerende bakterier på jorden, så der var kommet 1% frit ilt i atmosfæren på jorden.

Det er jo så igen gætteri. Vi mennesker aner jo stort set intet om mars. Det er helt klart en del millioner år siden, men 2,5 milliarder år er sgu nok liiige at strække den.

8
Det alternative / Sv: Uddød civilisation på planeten mars?
« Dato: Februar 16, 2017, 12:21:28 am »
Tror det er svært at sige noget om, hvordan de tårne ser ud - især efter millioner af års erosion. At dømme udfra de objekter man kan se på mars, ligner det en civilisation der var på niveau med mayaerne eller egypterne. Nok også derfor, at de strukturer stadigvæk er at finde deroppe, fordi nymoderne bygninger er ikke særligt modstandsdygtige i det lange løb. En by som New York ville f.eks. være sporløst forsvundet om en million år, hvis vi efterlod den i dag. Måske ville der være smårester af granitkantsten og lignende, men det ville nok også være dét.

Selvfølgelig kan det være, at der også har været en advanceret civilisation på mars, men at sporene er blevet slettet af vind og vejr, og der nu kun eksisterer svage tegn på en primitiv civilisation i stil med mayaerne eller egypterne. (Når jeg mener primitiv, mener jeg iht. byggematerialer). Og derfor kan de tårne - som helt klart er skabt af intelligente væsner, uden den mindste tvivl - kun være lavet af sten. Det er desuden umuligt at sige noget om, hvor høje de er, da billedet er taget i zenith. Der er intet at sammenligne med, og skyggerne indikerer intet andet end solens position på himlen.

Hvad angår "reptilians", så er det sgu lige en tand for langhåret til mig, hehe. Tror helt klart, at vi bliver besøgt, og at aliens styrer verden indefra, men tror ikke på, at de er reptiler. Det lyder simpelthen bare for ulogisk.

Har heller ikke så meget tilovers for Haunebu og Die Glocke. Altså ja, det tredje rige arbejdede på de projekter, men jeg tvivler stærkt på, at de fik nogle tilfredsstillende resultater, fordi hvorfor brugte de dem så ikke i krig? - Og hvis de havde samarbejde med aliens, hvorfor så overhovedet prøve på at udvikle ufoer og ikke bare få teknologien af aliens'ne, og hvorfor hjalp aliens'ne så ikke tyskerne med at vinde 2. verdenskrig? - De ville jo i så fald være totalt overlegne. Hvilket de da også var på en lang række punkter - men dog stadigvæk indenfor menneskelig formåen, når man tænker på, at de var pumpet op på Pervitin og gjorde deres fjender rædselsslagne med deres frygtløshed.

Hvad angår om hvorvidt vi hvide mennesker stammer fra mars, så er det vel blot spekulationer og gætteri. Tanken er da meget sjov, men det ville være bedre med nogle håndfaste beviser. Jeg er selv hvid og har blå øjne, så det kunne da være interessant. Jeg føler sgu også tit, at jeg kommer fra en anden planet.  :big_grin:

Men nogle af tingene giver da mening. Vores lyse hud - mindre sol på mars. Stor tendens til rygproblemer - lavere tyngdekraft på mars. Men igen, kun spekulationer. :smile1: Man kan jo omvendt argumentere for, at vi er nogle kontormus, og at vi er skabt til at leve i skove, hvor der trods alt er skygge.

9
Det alternative / Uddød civilisation på planeten mars?
« Dato: Februar 15, 2017, 11:55:45 pm »
Inden folk begynder at skraldgrine, vil jeg lige sige, at det jo slet ikke er utænkeligt, medmindre man er vokset op med Go' Morgen Danmark og deres latente latterliggørelse af alle og alting, der afviger blot en smule fra normen.

Prøv at se følgende billeder, og se om du kan komme med en rationel og i bogstaveligste forstand jordnær forklaring. Jeg kan i hvert fald ikke. Okay, den med statue-hovedet kan måske diskuteres, og så alligevel ikke. Lidt for belejligt, hvis du spørger mig.

10
Politik / Sv: Jeg VED Hitler var højere end Churchill ...
« Dato: Februar 15, 2017, 11:06:02 pm »
Jeg ved det ... Jeg skulle bare se hvor vidende vores Nationalsocialist var Mht. Hitler ... Men nu kom du så ind i stedet, lidt ærgeligt ... :ermm:

Nu behøver man ikke at vide enhver detalje om en person, for at have taget dennes ideologi til sig. Jeg er jo ikke en 14-årig poptøs, der sidder febrilsk og tæller ethvert hår på hovedet på Justin Bieber og skriver det ned i min scrapbog.

"Lille" i den sammenhæng var i overført betydning. Chur-not-so-chill var en lille mand, uden moral. Et svin af den anden verden.

11
Livet er ikke uden mening. Meningen finder du i Islam, for Islam bringer fred i menneskers hjerter.   :heart:

Og det samme finder jeg i nationalsocialisme.

Det er måske din personlige (subjektive) mening. Men jeg har tydeligt gjort det klart, at jeg taler om den objektive mening.

Men hvis du mener, at den objektive mening med livet er islam, hvad er så meningen med islam?

Fred? - Okay.. Hvad er meningen med fred?

Kærlighed? - Okay.. Hvad er så meningen med kærlighed?

Lykke? - Okay.. Hvad er så meningen med lykke?

Kan du se? - UANSET hvad du disker op med, kan jeg hele tiden stille spørgsmålstegn ved den underliggende mening - hvilket essentielt betyder, at der INGEN objektiv mening er med livet.

Hvad man så vælger at tænke på et subjektivt plan er jo noget helt andet. Her er jeg eksistentialist, og MENER (subjektivt), at livet giver den mening, man selv giver det - også selvom det objektivt set er meningsløst.


12
Politik / Sv: Trump har næsten intet gjort
« Dato: Februar 15, 2017, 02:04:49 am »
Tee partiet var måske ikke din cup of tee ?

Nej. Alle politiske modstandere skal slukkes, og det forfejlede demokrati skal nedlægges. Kun et nationalsocialistisk diktatur vil fungere og gøre livet bedre for alle, der fortjener det - og surt for dem, der ikke fortjener et bedre liv. Det er derfor den jødiske verdensorden og dens ignorante håndlangere konstant forsøger at besudle denne ædle ideologi og levevis.

Langt størstedelen af befolkningen har absolut ingen idé om, hvad nationalsocialisme er. Det er fred, sundhed og lykke. Hitler gik ikke i krig mod verden - verden gik i krig mod Hitler, fordi han annekterede nogle områder, der blevet stjålet fra Tyskland ifm. Versailles-traktaten, som var et jødisk påhit, der havde til henseende at ydmyge Tyskland efter 1. verdenskrig. Verden bad selv om 2. verdenskrig.

Se Vesten i dag. Et helvedeshul fyldt med lortemennesker. Sorte og brune, der ikke ejer skyggen af respekt for vores storhed og flid, og vores egne, som lider af et så stort selvhad, at de hjælper de sorte og brune med fortsat at smadre vores samfund. Hele banden skal slukkes. Synd, at Hitler ikke havde held til at komplet sønderbombe London, ligesom den lille beskidte trold til Churchill smadrede Tysklands kulturelle hovedstad, Dresden.

13
Politik / Sv: Putin åbner Moskvas største moske
« Dato: Februar 15, 2017, 12:40:43 am »
Nogen der vil vædde 100 kr med mig om, at den er stukket i brand inden årets udgang? Russerne finder sig ikke i noget. Islam er en sindslidelse.

14
Politik / Sv: Trump har næsten intet gjort
« Dato: Februar 15, 2017, 12:37:33 am »
Manden har været på magten i tre uger. Det er nu engang begrænset, hvor meget en præsident kan nå på så kort tid. Med dét sagt, har han da trods alt også fået underskrevet en håndfuld dekreter.

Endvidere, er det jo også svært for ham at gennemføre noget, når folkene omkring ham er nogle forrædere - og ikke mindst når pseudo-humanitærdelstater som Washington, New York og Californien konstant prøver at spænde ben for ham.

Og folk forstår ikke, at man går ind for diktatur. Demokrati er et misfoster - en kaffeklub, hvor der aldrig bliver skredet til handling, fordi det hele ender i snak, mudderkastning og ikke mindst i at skulle spænde ben for hinanden pga. små følelser.

15
Politik / Sv: Har Facebook for stor magt?
« Dato: Februar 15, 2017, 12:32:42 am »
Es ist eine Vergnügung zu hören dass Sie noch jung ond stark sind. Dass bedeutet dass wir noch hoffen können dass es möglich ist die Globalisten und die Islamistapologeten zu besiegen. :hyper:

Vielen dank, mein freund. Ich schätze das sehr.  14/88.

Sider: [1] 2