Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Afsløring

Sider: [1]
1
Fra mig til dig / Sv: Tillykke Front Helle
« Dato: Februar 10, 2017, 07:27:30 pm »
Måske burde en eller anden stilfærdigt nævne, at denne tråd er startet som en fødselsdagslykønskning til en tidligere meget aktiv og god skribent på Din-debat.
Det er med andre ord ikke en debat-tråd.

Til at fræse hen over noget så harmløst som nogle brugeres lykønskninger til en anden har en bestemt profil (endda uden brug af 'Germania Magna') anvendt tre navne, som tilsammen har skrevet 10 indlæg. T I !

Tigermanden 7, Anklageren 2 og Afsløring 1.
Den sidste er afgjort den sjoveste: Først roser Tigeren (under navnet Afsløring) sig selv i entusiastiske vendinger, og til sidst giver han sig selv en like - som Anklageren! 
 :JC-hysterical:   :wacko:

Men den kildren i lattermusklerne man først føler må alligevel vige for et dybt suk.
For hvorfor skal en enkelt nervesvækket person have lov til at ødelægge noget, der kunne have været et udmærket debatforum?

Nej, det får jeg ingen svar på - jeg er ikke just den første der spørger.

Havde der nu været en upartisk 'administrator' herinde, ville jeg have spurgt: Hvad med at bruge 'Poul Jørgensen-metoden' mod ham? Virkede den trods alt ikke efter en tid med meget spammeri?

Jeg er ikke hverken Anklageren eller Tigermanden, men følte trang til at kommentere Tigermandens glimrende afsløring af dit patetiske spil herinde. Det er jo tydeligt for selv en 5 årig, at du RUDI styrer 4-5 forskellige højreradikale tosseprofiler herinde.

Hvor er det dog i øvrigt dejligt, at vi har et så friskt og klogt hoved som Tigermanden til at give de højreradikale modspil. Derfor følte jeg trang til at give min mentale opbakning til den herlige Tigermand. Den klart bedste debattør din-debat nogensinde har haft. :Cherna_29: :Cherna_29: :Cherna_29:

2
Samfund- & Kultur / Sv: Danskerne kommer i mindretal i Danmark
« Dato: Februar 10, 2017, 04:07:29 pm »
Daniel Carlsen, hvem gider lytte til en ung åndeligt evnesvag pubertær dreng, der ikke engang er i stand til at gro skæg endnu?
3
Fra mig til dig / Sv: Tillykke Front Helle
« Dato: Februar 10, 2017, 04:04:40 pm »
Tillykke med dagen, og må jeg så sige tak for nogle gode og vedkommende indlæg, som altid leveres med nordjysk underfundighed.

Nu ser man dig ikke ofte længere, og det kan man godt forstå. Men hvis du endnu engang skulle beslutte dig for at slå dine folder herinde, så har du i hvert fald en taknemmelig læser i mig.

For mig har Din-debat været en god kilde til de nyheder og betragtninger, som vi ikke "må" have for det officielle Danmark, og det er ikke mindst på grund af dine vedkommende indlæg.   :MG_122:

Gå nu bare ud og vogt dine geder, Rudi!!


4
Samfund- & Kultur / Sv: Vi aner, hvad der venter...
« Dato: Februar 10, 2017, 04:02:32 pm »
J. Langgaard-Nielsen:
Citér
Mange af de venstreekstreme vil gerne inddrage muslimer i "kampen" ... Fy for s....

Man kan jo også lige huske på, hvem der altid har været mest ivrige for at importere islamister og tildele dem stemmeret hurtigt!

Gå nu bare ud og vogt dine geder!!


5
Politik / Sv: NU KOMMER MUREN
« Dato: Februar 10, 2017, 03:52:36 pm »
Historien kommer sandsynligvis til at dømme Trump på lige fod med diktatorer som Hitler, Mussolini, Pinochet, Mao og Stalin. Bare vent og se. Utroligt at vi har tåber her på debatten der støtter den uligevægtige pussygrabber af en stjernepsykopat.

6
Fri Debat / Sv: Hvad er en dansker
« Dato: Februar 10, 2017, 03:50:43 pm »
Vi kan ikke lade subjektiviteten råde her, så vi må have objektive kriterier for at svare på spørgsmålet. Derfor er en rigtig dansker i sagens åbenlyst klare natur én, som har dansk statsborgerskab. PERIOD.

7
Fra mig til dig / Sv: Tillykke Front Helle
« Dato: Februar 10, 2017, 03:44:45 pm »
Sådan Tigermand! Godt arbejde det der!!

Ja, enhver idiot kan da se at Rudi er den samme som Nordboen, Front Helle, Langggaard-Nielsen og Mauser. Tror han vi er helt idioter at vi hopper på det pis?

Det er godt at vi har en ærlig humanist som Tigermanden til at afsløre den slags fuskeri. Sådan skal det være. :good: :good: :good:

Sider: [1]