Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Danskpartisten

Sider: [1] 2 3 ... 74
1
Politik / Er Dansk Samling en stemme værd til kommunalvalget?
« Dato: Juni 24, 2017, 04:34:13 pm »
Med DPs død så prøver jeg at finde partier der vil gøre nok ting til at være en stemme værd. Dansk Samling virker til at være det næstbedste at stemme på. Ved i om man kan være stiller for et nyt parti hvis det gamle parti man er stiller for dør? Eller skal jeg vente et FT valg til før jeg må være stiller for et nyt parti?

http://dksamling.dk/politik/udlaendinge/

Den danske udlændingepolitik skal strammes. Et af de vigtigste politiske mål for DS er at få bragt indvandringen fra tredjeverdenslande til ophør. I mange tilfælde kan indvandring fra andre end tredjeverdenslande også være skadelig, og der skal derfor indføres et forsigtighedsprincip. Hvis det ikke uden rimelig tvivl kan påvises, at en foreslået indvandring vil være gavnlig for Danmark, så skal den standses.

Dansk Samling vil afskaffe udlændinges ret til familiesammenføring i Danmark. Familiesammenføring skal alene kunne tildeles administrativt i de tilfælde, hvor det skønnes rimeligt. Familiesammenføring bør nemlig kun finde sted, hvor udlændinge vurderes at kunne integrere sig i Danmark.  Herboende udlændinge, som dømmes for grov kriminalitet, skal udvises af landet for bestandigt. Så vidt muligt skal de øjeblikkeligt sendes til oprindelseslandet for afsoning af deres fængselsstraf, og ellers skal de afsone i særlige danske fængsler, hvor der ikke anvendes store ressourcer på uddannelse og behandling. Udvisningen skal være en rent administrativ konsekvens af ubetingede fængselsdomme på f.eks. tre måneder og derover.

Det er et gammelt, velafprøvet princip fra mange andre lande, at arbejdskraft kun kan importeres i tilfælde af, at der ikke med en rimelig indsats fra arbejdsgiverens side kan findes den nødvendige danske arbejdskraft. Dette princip skal også gælde her.

Statsborgerskab skal fremover kun tildeles i ganske specielle tilfælde. Den særlige beskyttelse og det nationale ansvar, der ligger i et statsborgerskab, skal igen forstås som et privilegie for de allermest ønskelige immigranter. Er man f.eks. familiesammenført, må man fremover stille sig tilfreds med en opholdstilladelse i det første lange stykke tid. Der bør desuden skelnes klart i kriterierne for statsborgerskab afhængigt af den enkelte udlændings oprindelsesland. Det skal således være relativt nemmere for folk fra kulturer, som erfaringsmæssigt giver få problemer med integration, at få tildelt statsborgerskab. Børn, der adopteres af danske forældre, kan øjeblikkeligt opnå statsborgerskab.

Al flygtningehjælp skal tildeles lejre i nærområderne, og Danmark skal udelukkende modtage flygtninge fra vores egne nabolande.

Asylsystemet i dets nuværende form skal således suspenderes, og Danmark bør udtræde af enhver konvention, som byder os at modtage flygtninge på andre måder end hermed nævnt.

Når ovenstående er opnået, påbegyndes en repatrieringsindsats på frivillig basis, hvor et betydeligt pengebeløb vil være den belønning, som dårligt integrerede mennesker fra den tredje verden kan modtage, når de accepterer at vende permanent tilbage til deres oprindelsesland. Der skal her ikke skelnes mellem førstegenerationsindvandrere og senere generationer.

Derfor mener Dansk Samling at:

Retten til familiesammenføring skal afskaffes
Retten til asyl skal afskaffes
Udlændinge, der dømmes for grov kriminalitet, skal udvises af landet og afsone straffen i deres hjemland
Arbejdskraftens fri bevægelighed kun skal gælde for de kompetencer, der er mangel på i Danmark
Uddelingen af danske statsborgerskaber til udlændinge skal begrænses mest muligt
Børn adopteret af danske forældre automatisk skal tildeles dansk statsborgerskab
Flygtninge skal hjælpes i deres nærområder inden for deres egen kulturkreds
Danmark udelukkende skal modtage flygtninge fra vores nabolande
En omfattende repatriering på frivillig basis skal iværksættes, når ovenstående er gennemførtEn omfattende repatriering på frivillig basis skal iværksættes, når ovenstående er gennemført. Er det eneste problem jeg har med Dansk Samling. Hvor DP gik ind for tvangshjemsendelser så mener DS at hjemsendelserne skal være frivillige. Det betyder at der stadigvæk kommer befolkningsudskiftning efter lang tid men det kommer dog til at tage meget lang tid før det sker (hvis det sker da kriminelle bliver hjemsendt) Ellers så er jeg enig nok i hvad partiet vil til at jeg vil stemme på dem til kommunalvalget. Mon ikke en stor del af DPs mange stillere kommer til at stemme på dem til kommunalvalget også?


2
Fri Debat / Sv: Danskernes parti nedlægges
« Dato: Juni 24, 2017, 04:24:15 pm »
At partiet lukker, fordi Daniel Carlsen trækker sig, siger noget om, at dette parti primært var Daniel Carlsens parti og at man nok var for afhængige af én mand. Skal et sådant projekt være bæredygtigt i længden, bør man nok have et bredere projekt næste gang, hvor det ikke i samme grad er én mand, der tegner partiet udadtil - sagt uden at vurdere hr. Carlsens egenskaber.

Man kan også sige det med Dansk Samling hvor Uhrskov er den eneste kendte person. Men der var ikke den støtte til DP som der er til andre partier og måske er partipolitik også dumt i dette tilfælge. Jeg kan håbe at der kommer noget nyt snart (en dansk alt-højre bevægelse med Daniel Carlsen tror jeg vil gå meget godt) 

3
Fri Debat / Sv: Danskernes parti nedlægges
« Dato: Juni 24, 2017, 04:21:49 pm »
At partier at stemme på så må Dansk Samling være det mindst ringe parti der er tilbage. De vil stoppe indvandringen helt men de går ikke ind for tvangshjemsendelser hvilket er noget der er brug for. Men jeg må nok skifte profilbillede og navn ud med noget andet nu. Nogen forslag?


4
Fri Debat / Sv: Det er islam
« Dato: Juni 24, 2017, 04:06:52 pm »
Intet er mere udemokratisk end NWO-svampen. At draine svampen kan IKKE gøres på demokratisk vis, derfor er militær undtagelsestilstand den eneste mulighed for at draine svampen. Du støtter derimod Killary som lyver om rigtig mange ting bla emailsagen og aflytning af GOPs telefoner. Svampen spiller IKKE fair derfor er militær undtagelsestilstand vejen frem. Og hvad er der udemokratisk med at få de valgløfter opfyldt som man vandt på? Folk stemte på Trump ikke på NWO-dommerne i de forskillige steder i USA der hader Trump. De er også en del af den svamp som skal draines via militær undtagelsestilstand. I Danmark kan man stemme på en forrædder hvert 4 år der lyver er det demokratisk? Forrædertinget er fyldt med løgnere og NWO-løgnemedierne gør alt hvad de kan for at nye partier som DP ikke kommer på tinget. Så hellere bo i Syrien eller Filippinerne hvor de har en leder der har meget stor folkelig opbakning og som elsker deres land (modsat forræderne i forrædertinget)

5
hvorfor dygtige ledere får løn i millionklassen:
Dette gælder næsten kun for det private. Ledere for skodselvskaber som postlort og KMD tjener millioner om året men de har ikke fortjent det

6
Tyrkiet har en gemmensnits iq på 90. Jeg tror at den kommer til at blive endnu lavere
https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country/tr-turkey

7
Fra medierne / Sv: Tråden om INDVANDRER-KRIMINALITET i Danmark
« Dato: Juni 24, 2017, 11:25:15 am »
Indvandrerbørn laver ballade på biblioteket

Brugerne af Haderslev Bibliotek i den ubemandede åbningstid opfordres til straks at informere personalet om ballade, så videovervågningen kan blive gemt. Den omfattende overvågning gør, at der kun er plads til fire dages optagelser på serveren.
HADERSLEV: Flere uheldige episoder med unge indvandrere og nu også indvandrerbørn under en kriminelle lavalder får biblioteket til at skærpe indsatsen. De utilpassede børn er et relativt nyt problem på biblioteket.

På biblioteket bortviser man dem, så snart man har fået dem identificeret. Børnene i alderen 10-14 år har ved flere lejligheder truet især ældre biblioteksgæster og sloges indbyrdes. Ifølge en kilde er det børn med oprindelse i Irak og Syrien.


Læs resten her http://www.jv.dk/112haderslev/Indvandrerboern-laver-ballade-paa-biblioteket/artikel/2517361#comment_section

8
Fri Debat / Sv: Det er islam
« Dato: Juni 24, 2017, 06:52:37 am »
Et militærKUP er ikke det samme som militær undtagelsestilstand og det ved du også godt. Dette er ikke et kup på nogen måde. Det er den eneste måde at draine den udemokratiske svamp på

9
Har du set hjemmesiden https://danmark-i-brand.online ? Den viser meget godt alle de brande der er i Danmark

10
Samfund- & Kultur / Masseslagsmål på gaden i Brønderslev
« Dato: Juni 23, 2017, 05:45:34 pm »
Jeg er ked af at jeg ikke fik postet denne nyhed før nu. Men bedre sent end aldrig ik?

Masseslagsmål på gaden i Brønderslev
Op mod 40 unge mænd var røget i totterne på hinanden, lød meldingen

URO: Nordjyllands Politi fik sent torsdag aften melding om et masseslagsmål i Brønderslev.


Omkring kl. 22.45 lød meldingen, at mellem 35 og 40 unge mænd var i slåskamp på Finsensvej i Brønderslev.

Politiet sendte otte patruljevogne til stedet, og politifolkene fik hurtigt genskabt roen.

Præcist hvor mange, der havde deltaget i slagsmålet, er ikke helt klart.

Ingen af dem havde videre lyst til at sige noget til politiet, og ingen blev anholdt, fortæller vagtchef Jess Falberg fra Nordjyllands Politi.

Under tumulten blev én person lettere skadet. Det var en kvinde, som havde fået et lille snitsår i en finger - muligvis fra en kniv. Hun måtte en tur på skadestuen.


Der er en overraskelse til sidst i nyheden som jeg ikke vil afsløre her. Den overraskelse kan du læse her https://nordjyske.dk/nyheder/broenderslev/masseslagsmaal-paa-gaden-i-broenderslev/9a6ba4b1-191c-4d76-b74d-e9e916df94d7?auid=1029848084&utm_campaign=06.16.17_NORDJYSKE_Medier&utm_medium=Nyhedsbrev&utm_content=Masseslagsmal_pa_gaden_i_%20roenderslev&utm_source=1029848084

11
Det er ikke uden grund at lande der dyrker dødskulten ISlam har en lav iq i forhold til vestlige lande (og lande som Japan og Sydkorea) hvor et meget stort flertal ikke er tilhængere af dødskulten ISlam

Turkish schools to stop teaching evolution, official says
Board of education chairman says subject is debatable, controversial and too complicated for students


Evolution will no longer be taught in Turkish schools, a senior education official has said, in a move likely to raise the ire of the country’s secular opposition.

Alpaslan Durmuş, who chairs the board of education, said evolution was debatable, controversial and too complicated for students.

“We believe that these subjects are beyond their [students] comprehension,” said Durmuş in a video published on the education ministry’s website.

Durmuş said a chapter on evolution was being removed from ninth grade biology course books, and the subject postponed to the undergraduate period. Another change to the curriculum may reduce the amount of time that students spend studying the legacy of secularism.

Critics of the government believe public life is being increasingly stripped of the secular traditions instilled by the nation’s founder, Mustafa Kemal Atatürk.

The secular opposition has long argued that the government of Recep Tayyip Erdoğan is pursuing a covert Islamist agenda contrary to the republic’s founding values. Education is a particularly contentious avenue, because of its potential in shaping future generations. Small-scale protests by parents in local schools have opposed the way religion is taught.


https://www.theguardian.com/world/2017/jun/23/turkish-schools-to-stop-teaching-evolution-official-says som har taget informationen fra
http://www.eba.gov.tr/uzem/ttkb

12
Fri Debat / Sv: Det er islam
« Dato: Juni 23, 2017, 01:34:00 pm »
Hvor er det nazistiske i at tvinge den politik igemmen man bliv valgt på? Duterte er også langt fra nazist men han er også tilhænger af militær undtagelsestilstand

13
Washington Times beskriver det meget godt hvorfor det er sandt. Men du stoler kun på Washington Compost eller hvad?

14
Fri Debat / Sv: Du drømmer om diktatur og en stærk mand
« Dato: Juni 23, 2017, 12:52:08 pm »

Jeg har sagt at Danmark var et super dejligt land I 60erne og tilbage. Så Danmark har været et dejligt land i ca 2000 år og et multikulturelt helvede i ca 40 år. Og Rusland, Filippinerne og Syrien er demokratiske lande. Der er stor opbakning til Assad i Syrien, Putin i Rusland og Duterte i Filippinerne.

Det siger vist alt om dig, at du kalder et land demokratisk, som kun har haft to ledere siden 1930 - som oven i købet er far og søn - Hafez al-Assad og Bashar Hafez al-Assad.

Du kan heller ikke pynte på, at du har den diktatoriske tankegang at indsætte militæret i USA og tvinge byggeriet af en mur igennem, fordi det er svært at få Kongressen til at bevilge pengene.

Det er rendyrket nynazisme - så det er bare langt fra Jens Otto Kraghs Danmark i 1960'erne.
Hvis der er folkelig opbakning til Assadstyret så er det demokratisk. Assad har støtte af mange flere Syriere end Løkke har støttere i Danmark. Men du mener at Assadstyret (som også har folkeafstemninger) er udemokratisk. Hvorfor? Og dit nazikort er så langt ude at jeg ikke engang gider at svare på det. Alle ved at valgene ikke var frie under Hitler men de er frie og demokratiske i Assads Syrien og i Rusland. Også sjovt at en Killary og Obummer tilhænger som dig som i den grad har snydt ved valgene i stor stil beskylder andre for at være udemokratisk

15
Fri Debat / Sv: Endnu en Brovteløgn
« Dato: Juni 23, 2017, 12:05:32 pm »
Jeg har ikke på noget tidspunkt sagt noget dårligt om landet Danmark. Kun forræderne der styrer landet og gammelpartierne som alle går ind for mere indvandring. Jeg elsker Danmark som land men jeg foragter de mennesker som har ødelagt landet.

Det er faktisk en meget dårlig omtale af et land, at det er ødelagt.

Det står i modsætning til, at du roser diktaturstater.
Jeg har sagt at Danmark var et super dejligt land I 60erne og tilbage. Så Danmark har været et dejligt land i ca 2000 år og et multikulturelt helvede i ca 40 år. Og Rusland, Filippinerne og Syrien er demokratiske lande. Der er stor opbakning til Assad i Syrien, Putin i Rusland og Duterte i Filippinerne.

Sider: [1] 2 3 ... 74