Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Emma19

Sider: [1]
1
Fri Debat / Sidder fast i mit liv. Skal jeg sige op?
« Dato: Oktober 26, 2016, 01:57:44 pm »
Hej allesammen!

Jeg er ved at gå fra forstanden, og jeg har virkelig brug for nogle råd til hvad jeg skal gøre med mig selv.

Jeg er lige blevet student her i sommers og tager et sabbatår. Jeg valgte at tage et sabbatår, da jeg ikke ved hvilke uddannelse jeg godt kunne tænke mig, så jeg håbede på at kunne finde et fuldtidsjob, og så måske tage ud for at rejse - Jeg vil rigtig gerne til Austalien!

Jeg fik et job i en H&M hvor min chef til jobsamtalen sagde hun kunne tilbyde mig 30 timer, hvilket jeg troede var om ugen, men det var om måneden... Men de har nu sagt for et par uger siden at vi alle skal ned i tid så nogle af os har fået mindre timer - mig som en af dem, men de har lige ansat 3 nye, hvilket ikke giver ngen mening hvis de skal spare på timer!? Derudover hader jeg at være dernede! Jeg kan ikke sammen med min chef og mangageren ligesådan, og hun får mig altid til at ville sætte mig ned og græde...


jeg har prøvet at søge alle andre steder jeg kan - både uopfordret og opfordret - Men jeg bor langt ude på landet og der er over en halvtimes køretid i bil til en ordentlig "storby" hvor der måske kan findes et arbejde. Problemet er at alle kun vil have medarbejdere under 18...

Efter jeg blev student sammen med alle mine venner er jeg nu den eneste tilbage, da alle er flyttet til enten Roskilde eller KBH efter uddannelse og jeg føler mig så utroligt ensom.

Jeg har sidden folkeskolen, drømt om at flytte til kbh og de sidste par måneder har jeg villet det så meget mere! Jeg er ved at gå til herhjemme for jeg laver ikke noget hele ugen, så har jeg 2,5 times vagt hver torsdag eftermiddag og 4 timer hveranden lørdag og det er ikke mange penge jeg får ud af det! Jeg har dog også et job i en lille bitte restaurent, men jeg får kun 100 kr i timen og arbejder et sted mellem 2-3 timer HVER fredag,lørdag og søndag! Alle aftner i weekenden, når mine venner har tid til at se mig skal jeg arbejde og min chef har ikke tænkt sig at ansætte andre end mig og en anden som også arbejder de dage.

Så jeg syntes ærlig talt mit liv er et stort rod lige nu! Et job jeg hader, et job hvor kun arbejder i weekenden og kan ikke få fri til at se mine venner, jeg er helt alene og jeg går bare rundt herhjemme og ved ikke hvad jeg skal tage mig til.

Jeg har den sidste måned gået og tænkt på at søge job inde i KBH og krydse fingre for at jeg er heldig nok til at kunne få et og så prøve at finde et sted at bo. For lige nu er det eneste jeg vil at flytte hjemmefra og tage til KBh.

Er der nogle der har nogle råd? Er det fuldstændig åndssvagt at flytte til kbh når jeg ikke ved hvad jeg vil uddannelsesmæssigt? Og jeg har ikke bare mulighed for at komme ind på hvilken som helst uddannelse for mit gennemsnit er utrolig lav - 3,9, så det kan jeg ikke bruge til så meget. Er der nogle andre ting jeg måske kan kigge på? Kender i nogle uddannelses steder, hvor man ikke behøver et godt gennemsnit?

Håber nogle kan hjælpe :)

Sider: [1]