Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - homofaber

Sider: [1] 2 3 ... 120
1
Historie / Sv: Nordkorea. en naturlig forklaring.
« Dato: I dag ved 10:23:06 am »
I Thailand er der lige faldet en dom på 30 års fængsel for angivelig majestætsfornærmelse. Bere et påskud til at ramme oppositionelle. Peg bare fingre ad Nordkorea.

Absolutismens ånd lever videre både i Thailand og i Nordkorea. Derfor er styrerne så brutale. Ikke fordi de er specielt kommunistiske. Og Thailand er bestemt ikke kommunistisk.

Madeleine Albright sagde jo under sit møde med Kim Jong-il, at han havde stor sympati for den thailandske model for fastholdelse af tradition. Det havde nok været dyrkelsen af kongen, han mere havde set op til, mente hun. Det er ret ironisk, at Nordkorea lod (eller lader) sig inspirere af andre lande lige fra Skandinavien til Kina i forsøg på at samle resterne.

2
http://blog.balder.org/media/20180715-Stram-Kurs-Rasmus-Paludan-Overfalded-I-Vollsmose-Odense-Boegetorvet.mp4
Videoen kan stadigvæk ses her. Håber at Paludan laver en bruger på VK.

Det var dig, der for ikke så lang tid siden skrev, at det var fedt at nogle folk på gaden fik tæsk.

Paludan ligner en bangebuks.

Paludan er ikke ligefrem en person som man GYSER over. Det er også derfor jeg skriver mere om DNM da dem GYSER man meget mere over. Paludan er ikke ligefrem en person der er farlig så han er et nemt offer for perkerne og antifa (uden politi)

Men du synes, det er fedt at se folk få tæsk, sagde du.

Det kunne være sjovt at se, om Paludans tykke kinder kan beskytte tænderne mod et alubat.

3
http://blog.balder.org/media/20180715-Stram-Kurs-Rasmus-Paludan-Overfalded-I-Vollsmose-Odense-Boegetorvet.mp4
Videoen kan stadigvæk ses her. Håber at Paludan laver en bruger på VK.

Det var dig, der for ikke så lang tid siden skrev, at det var fedt at nogle folk på gaden fik tæsk.

Paludan ligner en bangebuks.

4
Anklageren har ret i at danske mænd er blevet for bløde og vattet. Så må mændene finde en kone i Asien, som kan lave mad til dem og helst ikke stiller for store krav. En af mine venner har sådan en kone, som han har været gift med i et par år og der er ingen dynamik i forholdet.
Så kan de danske kvinder tage et andet sted hen, hvor de kan få stillet sulten.
Ingen gider jo en tøffelhelt.

5
Fri Debat / Sv: Dhimmierne
« Dato: Juli 12, 2018, 10:18:06 pm »
https://da.wikipedia.org/wiki/Dhimmi


Dhimmi er en historisk betegnelse for ikke-muslimske borgere i en islamisk stat (kalifat). Dhimma giver opholdsret til gengæld for skat (jizya). Under sharialovgivning blev dhimmi-status oprindeligt givet til bl.a. jøder og kristne.


Nå, de skulle altså betale for at få lov til at bo i muslimernes land? I Danmark betaler vi muhamzerne penge for at bo her og lader dem forlyste sig med vores kvinder.

Kalifatet ophørte med at eksistere for 100 år siden. Ingen muslimer i Danmark er statsborgere fra et kalifat, men de har ofte dansk statsborgerskab.

6
Fra medierne / Sv: Muhammed - en skrap mundfuld for nordens bløde mænd
« Dato: Juli 12, 2018, 05:54:10 pm »
Jeg bad dem om at skrubbe af

- så kom der 299 fætre, brødre og onkler, med knyttede næver - og pakkede jeg sammen.

 :tatice_03:

Kunne du ikke, ved lejlighed, spørge Homofaber om hvordan de muslimske hanner får den op at stå overfor disse hæslige muslimske kvindelige hyl. Jeg ved godt at emnet hører under privatlivet, men man undrer sig nogle gange.

Din kone interesserer mig ikke mere. Min tilbøjelighed går mere i retning af velbeslåede tyske kvinder. Når jeg ser deres bankbog, kommer den op at stå, uanset hvordan de ser ud. Og de skal helst være gifte.

Taget i betragtning af, at du ofte har oplevet de 299 onkler og fætre har du da haft rig mulighed for at få svar på dine mange spørgsmål.  :big_grin:

7
Videnskab / Sv: Nogen el-bil tosser her?
« Dato: Juli 12, 2018, 05:43:18 pm »
Carlo, hvad er det lige, at fordelen er ved kollektiv trafik er? Det er hundedyrt og det er upraktisk, når man kommer lidt uden for København og de store byer. Jeg kan heller ikke se, det er en fornuftig ting, når busser og toge er halvtomme.
De folk, der er så varme fortalere for kollektiv trafik, må stoppe med at kritisere bilejerne og i stedet finde på løsninger, der kan hamle op med de fordele, der er ved at have bil. Jeg har masser af venner i København, der er store modstandere af biler, men de vil gerne have et lift, når jeg er i København i min bil. Jeg har endnu kun sagt ja, naturligvis, men jeg overvejer da af og til at sige nej, for de er jo modstandere af biler. Det kunne være lidt sjovt.

Desuden så er biler ikke kun et transportmiddel til personer, der skal til og fra arbejde. Det er også et middel, der gør hverdagen nemmere, hvis man har et aktivt liv andet end at sidde på bænken. Jeg har lige købt 45 kilo grus, og det er ret svært uden bil. Vi er blevet mere afhængig af mobilitet end vi har været tidligere og det kan der ikke laves om på. Så skal vi tilbage til tiden, hvor vi boede i gamle lejligheder med toilet i gården og bad var noget, man tog i zinkbaljer og frokosten bestod af tørt rugbrød med fedt og løg.

8
Fra medierne / Sv: Gæt en religion.
« Dato: Juli 12, 2018, 03:54:30 pm »
Nogle gange behøver vi slet ikke få etniciteten oplyst. Vi kan selv regne det ud, især når der er flokmentalitet.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-07-12/-Bad-ung-mand-om-at-stoppe-larmende-scooter-om-aftenen-Det-kom-han-til-at-fortryde-2481773.html

Forbandede foragtelige ...........

Nogen mener at vi da bare kan leve som vi plejer. Men jeg har altså også stået i situationer med larmende scootere, hvor jeg egentligt kunne tænke mig at be' dem dæmpe sig ned. Men hvis jeg gjorde det, ville der omgående stå 299 fætre, brødre og onkler, med beredte næver. Viser erfaringerne. Nu også i ovennævnte artikel.

Her hvor jeg bor på landet er der de seneste par år opstået en tendens til unge, der også ligger og drøner rundt på deres scootere og knallerter. De larmer og kører på græsplæner. Politet gør heller ikke noget. De er dog alle hvide og har bumser med dun på hagen. De er tydeligvis blevet islamiseret og har lært af muslimerne, at knallerter er et effektivt våben til at islamisere landet. For unge i Danmark har jo aldrig ligget og kørt på knallerter og tunet dem.

Vi bør lave en demonstration.

9
Kan nogen vise et af de røde lejesvendes indlæg hvor Trump omtales, uden han bliver svinet på den ene eller anden måde.

Der er forskel på at svine til og kritisere. Hvis manden vil have ros, kan han jo bare gøre tingene ordentligt og tænke sig om. Han kan bare optræde som en statsmand burde.

10
Licensnægteren kender åbenbart Trump.  :big_grin:

Men skuespil eller ej, så er det en retorik, der kan risikere at ramme Trump selv, for den er ikke professionel. Der er jo ingen, der seriøst tror, at Nordkorea udgør en atomtrussel eller har gjort det. Nordkorea har jo kernveåben for at afskrække andre mod et angreb, og det ved de udmærket godt i Washington - det er bare ikke populært at sige højt. Ved at sige, at der ikke er nogen atomtrussel og efterfølgende, at de militære øvelser er en provokation mod Nordkorea, har han jo givet store indrømmelser til Nordkorea. Han har solgt skindet før han har skudt bjørnen. Han burde også lige ha' taget højde for de andre lande omkring Nordkorea. Han risikerer jo, at han mister deres tillid. Mike Pompeo lagde jo også lige et smut forbi Japan for at glatte det hele ud.

Trump er sådan en, man ikke helt ved, hvor man har. Det gør det ikke nemt for andre parter og det er ikke særligt professionelt, hvis han vil tages seriøst.

11
Fri Debat / Sv: Spam / virus ??
« Dato: Juli 11, 2018, 09:50:11 pm »
Wow, tråden er oppe på 4 sider om en eller anden spammail.

12
Mener du seriøst at du ikke kender til Antifa/AFA? De er meget kendt i verdenen også i Danmark.

Ja, til dels. Jeg har kun hørt om dem, når du har omtalt dem eller andre har omtalt dem. Det er ikke noget, jeg har sat mig ind i. Mikroskopiske fraktioner er uden betydning.

13
Hvad er din pointe med opslaget?
At i skal GYSE fordi at den orginale Charlottesville demo gav et kæmpe GYS i løgnepressen og hos brovterne. Siden det er den samme person der står bag efterfølgeren (Jason Kessler) så er jeg overbevist om at der er nogen der GYSER. Jeg håber at der er nogle Antifatosser der får tæsk ligesom sidste gang.

Jeg ved ikke, hvad det er for en demo eller hvem denne Jason er. Ej heller antifa. Og jeg er egentlig også ligeglad.

Det undrer mig dog ikke, at du synes, det er fedt og tilskybder til at dine modstandere får tæsk. Det er jo den slags metoder, der bruges i dit drømmesamfund. Du går ikke ind for demokrati.

Antifa er ikke ligefrem personer man kan tage en normal debat med. Kun en lige højre (eller en dodge challenger) er et sprog som Antifa forstår.

Jeg kender ikke noget til dem, men hvis du mener, du ikke kan tage en normal debat med dem, hvorfor lader du så ikke bare være istedet for at ønske dem tæske dem eller køre dem ned?

Jeg har da også mødt mange, jeg ikke kan debattere med, men det må man jo acceptere. Det er vilkårene ved, at alle kan komme til orde i en debat.

14
Hvad er din pointe med opslaget?
At i skal GYSE fordi at den orginale Charlottesville demo gav et kæmpe GYS i løgnepressen og hos brovterne. Siden det er den samme person der står bag efterfølgeren (Jason Kessler) så er jeg overbevist om at der er nogen der GYSER. Jeg håber at der er nogle Antifatosser der får tæsk ligesom sidste gang.

Jeg ved ikke, hvad det er for en demo eller hvem denne Jason er. Ej heller antifa. Og jeg er egentlig også ligeglad.

Det undrer mig dog ikke, at du synes, det er fedt og tilskybder til at dine modstandere får tæsk. Det er jo den slags metoder, der bruges i dit drømmesamfund. Du går ikke ind for demokrati.

Er du blevet omvendt Homofaber, kan huske engang du selv truede med tæsk på DD, sammen med 4 af dine venner

Jeg har da aldrig truet med tæsk.

15
Hvad er din pointe med opslaget?
At i skal GYSE fordi at den orginale Charlottesville demo gav et kæmpe GYS i løgnepressen og hos brovterne. Siden det er den samme person der står bag efterfølgeren (Jason Kessler) så er jeg overbevist om at der er nogen der GYSER. Jeg håber at der er nogle Antifatosser der får tæsk ligesom sidste gang.

Jeg ved ikke, hvad det er for en demo eller hvem denne Jason er. Ej heller antifa. Og jeg er egentlig også ligeglad.

Det undrer mig dog ikke, at du synes, det er fedt og tilskybder til at dine modstandere får tæsk. Det er jo den slags metoder, der bruges i dit drømmesamfund. Du går ikke ind for demokrati.

Sider: [1] 2 3 ... 120