Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - homofaber

Sider: [1] 2 3 ... 186
1
Musik, film, TV og bøger / Sv: Han er god nok på bunden
« Dato: December 17, 2018, 11:25:46 pm »
Jeg kan nu godt lide ham for, at han ikke er mere fanatisk med race, end at han fandt palæstinenseren.
Han tog faktisk også palæstinensernes parti i kampen mod Israel. Så han hadede jøderne langt mere end palæstinenserne. Dette kan vel egentlig heller ikke undre, når han var søn af SS-Hauptscharführer Sigmund Riis-Knudsen, der kæmpede fanatisk for Nazityskland og stod for Frikorps Danmark. Godt det ikke var mig, der var søn af en dansk topnazist og født kun 4 år efter krigens afslutning. For det kan da næppe have været rart i skolen på netop det tidspunkt.

Hvis man har fulgt med i de højreekstreme debatter - DNSB havde engang et - er det meget normalt, at der findes grupper, der accepterer kristne arabere eller muslimer. Man ser det også på Stormfront, at der findes højreekstreme, der ser islam som noget positivt, fordi de er drevet af jødehad. De er nok endnu mere tydeligere på de udenlandske sider. Egentlig kan man jo sige, at nazisternes muslimhad er en ny ting, hvor jødehadet har været det udbredte. Nu er det bare blevet lidt af en rodebutik, hvad de hader. De kan jo heller ikke blive enig.

2
Politik / Sv: Brexit - mistillidsvotum mod Theresa May
« Dato: December 17, 2018, 10:48:37 am »
Jeg kan se, at der er flere, der siger, at en ny afstemning om EU ville være forkert og underminere afstemningen fra 2016. Men hvorfor er det ikke den bedste løsning, specielt hvis der nu er flertal for at forblive i EU. Hvis man ser på målingerne før 2016 var britterne nogle af de mest utilfredse med EU (bortset fra de østeuropæiske lande), fordi de ikke følte, de fik mere ud af at være medlem af EU. Hvis det nu har tippet fordelingen, vil det så ikke bare være det nemmeste at lave en afstemning igen.

3
Samfund- & Kultur / Sv: Stor somalisk familie var ude at rejse
« Dato: December 17, 2018, 10:39:58 am »
Man kan jo ikke få salami i Somalia, vel. Somaliere spiser banan til ALT, og det er jo ikke helt det sammen. En rugbrødsmad med et par skiver banan og en bane remoulade. Nej vel ...

4
Fra medierne / Sv: Problemer med Lindholm-Lösung
« Dato: December 16, 2018, 10:38:41 pm »
Der fik vi lige beviset for, at det er Anklageren, der også har profilen Homofaber. Fordi de lige loggede ind lige efter hinanden og begge to skrev, Hvad rager det os! Fordi hvad er sandsynligheden for at to brugere lige logger på samtidig og skriver præcis samme indlæg. Den sandsynlighed er jo lig nul, kan I ikke se det!

Det må nu også være kedeligt oppe på Grønland på denne tid af året, hvor der bare er mørkt hele døgnet rundt, det har Anklageren da også selv skrevet om før, så han må jo finde på noget for at holde gang i noget skæg, så han ikke skal gå helt i hundene, før foråret kommer.  :yes:

Du er ikke rigtig klog.

5
Fri Debat / Sv: Nyt design!
« Dato: December 16, 2018, 10:15:56 pm »
Det er et elendigt design. Det er et skidt valg af farver.

6
Politik / Sv: Brexit - mistillidsvotum mod Theresa May
« Dato: December 16, 2018, 09:25:22 pm »
Hvis det ender med, at UK forbliver i EU via en nu afstemning, vil det være et kæmpe nederlag for alle EU-modstanderne i Europa, der ellers jublede til at starte med.

7
Samfund- & Kultur / Sv: Hundreder af dømte terrorister lukkes snart ud
« Dato: December 16, 2018, 06:57:21 pm »
Nå, så fik vi lige et par sandheder fra Phil. Nazisme er egentlig ikke så slemt bortset fra det der med gaskamre. Antisemitisme, ja tak!
Shit mand ...  :big_grin: :big_grin:

8
Samfund- & Kultur / Sv: Hundreder af dømte terrorister lukkes snart ud
« Dato: December 16, 2018, 02:07:19 pm »
Hvis Klondyke og de andre gerne vil have ekstra meget juleshow, kan de bare tage til Libanon eller Jordan. Oman er også et godt sted. Så er man jo også lidt tættere på, hvor det hele skete dengang for ca. 2000 år siden ...
En sjov ting er, at flere steder kan man lugte og se, at det er ægte gran, men hvor pokker får de det fra.

Og her er der mere juletamtam i Amman. https://www.facebook.com/thejordantimes/videos/2235330620084645/

Libanon:

9
Samfund- & Kultur / Sv: Hundreder af dømte terrorister lukkes snart ud
« Dato: December 16, 2018, 10:34:48 am »
Jul mubarak til dig, Klondyke.  :big_grin:

10
Fra medierne / Sv: Problemer med Lindholm-Lösung
« Dato: December 16, 2018, 10:31:54 am »
Jeg gik de sidste 50 indlæg fra Reptilen igennem for en uge siden. Med undtagelse af 2-3 stykker handlede de alle om profilgætteri og hvem der var hvem og hvem der var trolls. Det var som om, at han ikke kunne acceptere, at andre ikke delte den "interesse". Jeg er helt ligeglad med, hvem der står bag Tigermanden, men jeg blev tvunget til at skulle tage stilling og høre på hans lange analyser.
Jeg er virkelig ligeglad med, hvem der står bag profilerne - jeg går til gengæld op i de mennesker, jeg kender i virkeligheden - men anonyme debatprofiler er så uinteressante.

Med hensyn til hans konspirationsteorier, så skal der da være plads til specielle mennesker, men hvis man mener, at dronningen i virkeligheden er et reptil fra det ydre rum eller at jorden er flad, NWO, chemtrails, truthers, så vil jeg også forbeholde mig retten til at kalde den slags for tosser. Har man så kontroversielle holdninger, må man også regne med, at der kommer en modreaktion. Jeg synes, den slags mennesker skal udstille og gøres til grin.
Har man kontroversielle holdninger, må man enten holde dem for sig selv eller acceptere, at nogen kalder en for en tosse. Det gælder jo også, hvis man tror på jomfrufødsler.

11
Fra medierne / Sv: Problemer med Lindholm-Lösung
« Dato: December 15, 2018, 11:08:47 pm »
MOAR, de driller mig.  :big_grin: :big_grin:

12
Fra medierne / Sv: Problemer med Lindholm-Lösung
« Dato: December 15, 2018, 10:42:09 pm »
Det gør man sikkert ikke, og der må jo eeendelig passes godt på disse kommende ø-boere, hvoraf mange er mordere, voldtægtsforbrydere og grove voldsmænd!

Nogle værre halunker.

Hvad er du så, som der tager til Thailand for at finde unge undertrykte kvinder og ladyboys, hva' Carlo?  :blum3: Okay, den var måske plat, men når Carlo troller mig, så troller jeg også tilbage. Noget for noget, det er det jeg altid har sagt.

Okay, det var måske en lille afsporing af debatten, det indrømmer jeg skam da og da skam, for nu at bruge Alberts ord gerne, men jeg synes også at Carlo ofte afsporer debatten med sit Hvad rager det mig! Fordi så bidrager han ikke med noget, det er da irriterende når man lige er ved at skrive et eller andet interessant og så kommer han lige med den. Så vil jeg have lov til at give ham af hans egen medicin, fordi ellers så ved han jo ikke selv, hvor irriterende det kan være for os andre.  :yes:

Hvad rager det os?

13
Samfund- & Kultur / Sv: Gule veste-demonstration i Aalborg i dag
« Dato: December 15, 2018, 06:51:13 pm »
Det er jo lidt spøjst, at Siad opfordrer til at støtte de gules vestes demonstrationer, for Siad kan umuligt være velkomne i Facebookgruppen Folkebevægelsen De gule veste, som Phil så varmt anbefalede for ikke så længe siden.

Facebook-gruppen, som i løbet af kort tid har fået en del flere medlemmer, end da Phil anbefalede den, har lukket ned, så man ikke længere kan se, hvad der skrives.
Men reglementet kan man til gengæld læse.
Her står blandt andet som punkt 1:

"Ingen hadefuld retorik eller mobning
Sørg for, at alle føler sig sikre. Mobning af nogen slags er ikke tilladt og nedsættende kommentarer om ting som race, religion, kultur, seksuel orientering, køn eller identitet tolereres ikke."

https://www.facebook.com/groups/452595215271255/

Det er vist ikke noget for hverken Phil eller Siad

Der står jo også, at der er rejer i rejesalat.  :smile1: Dem, der administrerer facebookgrupper, bliver nødt til at skrive, at de ikke vil acceptere nedsættende bemærkninger så snart, de får potentielle brugere fra det nationale miljø.
Jeg så i hvert fald, at der var et par gamle kendinge i gruppen, som jeg har haft kontakt til - meget islamkritiske, så det giver nok god mening, at SIAD anbefaler at blande sig.

14
Samfund- & Kultur / Sv: Vi troede SIAD var død
« Dato: December 15, 2018, 06:04:45 pm »

Jeg synes, det var en glimrende aktion - for den var jo fredelig.


Naturligvis var den fredelig. Det er jo begrænset, hvor meget uro 4-5 demonstranter kan lave.

15
Samfund- & Kultur / Sv: Gule veste-demonstration i Aalborg i dag
« Dato: December 15, 2018, 05:27:05 pm »
Phil havde sikkert håbet på gadekrig med bål, afbrænding af containere og biler, ødelæggelse af butikker, stenkast, skyderi, tåregas, blod og en enkelt kampvogn eller to.

Sider: [1] 2 3 ... 186