Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - homofaber

Sider: [1] 2 3 ... 98
1
Samfund- & Kultur / Sv: Det perfekte land - hvis DU kunne vælge...
« Dato: November 04, 2017, 04:52:27 pm »
Det kan du takke den her for, Bla.  ... :ermm:Det har måske gjort det værre, men det var også en ting, jeg lagde mærke til før mobilen. Specielt når jeg var på ferie i Danmark og andre steder i Europa. Det er også fordelt på ældre og yngre.

2
Samfund- & Kultur / Sv: Det perfekte land - hvis DU kunne vælge...
« Dato: November 04, 2017, 03:34:40 pm »
Der er en ting, jeg ikke bryder mig om Danmark og det er, at folk ikke taler sammen. Bare det at sige hej, hvis man går tur i skoven. Når man står i kø ved kassen, møder folk på gaden osv. Jeg har haft naboer, som jeg kan gå forbi uden at veksle et ord. Det er som om, at folk går rundt i en eller anden boble og den må man ikke prikke til.

3
Fri Debat / Sv: Simon Emil Ammitzbøll skal være far?
« Dato: Oktober 28, 2017, 11:51:30 pm »
Underligt spørgsmål. Det er jo meget normalt, at mennesker bliver forældre og så ønsker man dem tillykke.

4
Fra medierne / Sv: DR !
« Dato: Oktober 23, 2017, 09:25:02 pm »
Ja, det er noget værre noget.

5
Debat om debatten / Sv: Problemer med Din-Debats server
« Dato: Oktober 18, 2017, 11:07:44 pm »
Jeg har forklaringen på, hvad der er galt.

Det er NWO, der forsøger at sabotere siden, så Politisk Ukorrekt ikke kan afsløre dem. Du må straks lave en youtube-video om det, Politisk Ukorrekt.  :big_grin:

6
Familiesammenføring er ikke det samme som asyl og det har ikke noget at gøre med muslimer. Der var 57 fra Thailand og 44 fra Filippinerne for eksempel og kun 28 fra Syrien i august. Det er ikke muslimske lande. Tallene er ret nemme at læse. Der bliver også givet langt flere afslag fra lande som Syrien.
Det er manipulering og skræmmekampagne.

Men der ligger det i det, at DNF jo ikke bare er antimuslimske, men går ind for et hvidt Danmark og derfor heller ikke ønsker asiatere.

7
Jeg spurgte dig landbo :
Citér
kan du finde noget af "nyere dato" hvor de er begyndt at pynte til jul igen ?

Det var homofaber der begyndte at nævne julen... men nu er din dag vist reddet, jeg loggede ind på Din Debat, og du fik noget at brokke dig over  :hyper: :ROFL:

Nej, det var da dig, der begyndte at nævne noget om kristent julepynt:
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6870.msg91678#msg91678

8
Samfund- & Kultur / Sv: Dansk Folkeparti imod udenlandske penge til moskéer
« Dato: Oktober 17, 2017, 09:16:43 pm »
Du svarer på alle spørgsmål påstår du!

Godt så vis mig svaret på dette.
Homofaber.
Jeg vil godt spørge dig om hvorfor du kender generaler fra Nordkorea.
Det har jeg aldrig påstået.

[du har sammenlignet mig med generaler fra Nordkorea. Det kan man kun gøre hvis man kender nogen. Eller er alt hvad du kom med løgn.]

[DU skrev:
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=1783.msg18440#msg18440
I kan ikke gøre en skid. Anti-rød og Blue velvet, I vil skide i bukserne af skræk, hvis I så mine muslimske venner. Et telefonopkald og de er på pletten!  Du er åbenbart en der griber til trusler om/og vold]

Nej, nu vrøvler du igen.

Jeg skrev:
Der findes generaler i Nordkorea, der er mere ærlige end dig.

Det behøver jeg ikke kende generaler i Nordkorea for at sige. Det kan være, jeg har hørt det en en, der kender til Nordkoreanske forhold, en der har rejst i landet, en der er flygtet fra landet, en ekspert i Nordkoreanske forhold osv.
Du manipulerer igen.

9
Samfund- & Kultur / Sv: Dansk Folkeparti imod udenlandske penge til moskéer
« Dato: Oktober 17, 2017, 07:19:26 pm »
Du svarer på alle spørgsmål påstår du!

Godt så vis mig svaret på dette.
Homofaber.
Jeg vil godt spørge dig om hvorfor du kender generaler fra Nordkorea.
Det har jeg aldrig påstået.


Forbereder du nogen muhammedanske/nordkoreanske terrorhandlinger i Danmark ?

Nej.

10
Samfund- & Kultur / Sv: Dansk Folkeparti imod udenlandske penge til moskéer
« Dato: Oktober 17, 2017, 07:03:02 pm »
Jeg svarer da på alle spørgsmål, Anti-rød.

Jeg har også læst om sandheden,

 :JC-ROFL: :tatice_03:


Ok - det var dagens største løgn.

Altså, du har ikke læst om sandheden, som du påstår? Det var vi nu godt klar over.  :big_grin:

11
Fra medierne / Sv: Venstreorienteret blad opfordrer til at slå Kurz ihjel
« Dato: Oktober 17, 2017, 07:01:50 pm »
Efter det østrigske valg:

Det venstreorienterede tyske magasin 'Titanic' har publiceret en kommentar, som indirekte opfordrer til at slå den konservative vinder af valget, Sebastian Kurz, ihjel.
"Endelig er det muligt at slå Baby-Hitler ihjel", skriver de ved et billede af den unge Kurz.

Dødstrussel serveret som "politisk satire!"

https://denkorteavis.dk/2017/venstreorienteret-blad-opfordrer-til-mord-paa-sebastian-kurz-der-vandt-oestrigs-valg-han-kaldes-baby-hitler/

Hvor er det karakteristisk for de venstreekstreme Europa rundt, at de kommer med slet skjulte drabsopfordringer, når den politiske udvikling går dem imod. Derimod er de afsindigt ømskindede, hvis der bliver gået en smule hårdt til dem i den offentlige debat.

Burde de være mere direkte med truslerne som du er, synes du?

12
Samfund- & Kultur / Sv: Dansk Folkeparti imod udenlandske penge til moskéer
« Dato: Oktober 17, 2017, 06:56:36 pm »
Jeg svarer da på alle spørgsmål, Anti-rød.

Jeg har også læst om sandheden,

 :JC-ROFL: :tatice_03:

13
Samfund- & Kultur / Sv: Det var ikke nogen muhamedanerkrig
« Dato: Oktober 17, 2017, 05:10:28 pm »

Citat af anklageren. Jeg håber jeg ikke begår en eller anden ligegyldig teknikalitet fejl.
I så fald beklager jeg dybt og inderligt på mine grædende knæ (ironi forekommer)


"Hvis vi ser bort fra, at vesten har angrebet muslimske lande i nyere tid (Irak, Afghanistan) - så skal vi helt tilbage til belejringen af Wien 1683, for at vi har været i krig imod muslimer."

Det er som sædvanlig misinformation og historieforfalskning.
Den sidste egentlige muhammedanerkrig i Europa var i Jugoslavien i 1990erne.


et p.s.
Hvornår lærer du anklager du ikke skal lægge dig ud med mig om historie.
Skal vi gætte på aldrig.
Når man læser alle dine tumpede bortforklaringer og beskyldninger, giver debattørens sturmbanführens indlæg, meget god mening.

Jeg overvejede, om jeg skulle nævne Balkan, men undlod det af flere grunde.

Det var et kommunistisk land der faldt fra hinanden ligesom Sovjetunionen.

Hvis vi kigger på, hvad de rigtige historikere mener, så får vi en hel anden historie (ikke at jeg tror, du læser den slags).

Citat: På vej mod sammenbruddet efter Titos død
Titos død og indførelsen af det nye svagere ledelsessystem kom på et meget uheldigt tidspunkt for Jugoslavien, der netop ved indgangen til 1980'erne stod overfor en tiltagende økonomisk krise. Blandt de største problemer var en stor og kronisk arbejdsløshed samt et stort handelsunderskud med udlandet, da Jugoslavien importerede langt mere end det eksporterede. Jugoslavien indtog en særstatus under den Kolde Krig pga. Titos stærke position, som gjorde landet i stand til at føre en selvstændig politisk kurs uafhængigt af Sovjetunionen. Det gjorde landet til en interessant partner for Vestmagterne, og blandt andre USA var længe villig til at yde Jugoslavien meget billige lån, hvilket hjalp landet til at holde de økonomiske problemer på afstand og fastholde en levestandard, som var højere end de øvrige kommunistiske landes.

Omkring 1980 var villigheden til fortsat at låne Jugoslavien penge imidlertid på retur, og Jugoslavien var ude af stand til at tilbagebetale de lån, man allerede havde fået. Jugoslavien var i realiteten bankerot og måtte skære kraftigt i det indenlandske forbrug, samtidig med at eksporten måtte øges. Jugoslavien producerede imidlertid ikke meget, der kunne sælges i udlandet, og mange fabrikker var rene underskudsforretninger, der udelukkende blev holdt i gang for at undgå en stigende arbejdsløshed.

Den tiltagende økonomiske krise fik hurtigt politiske konsekvenser, da Jugoslavien ikke mere havde Tito til at fremtvinge løsninger og kompromisser. De mere velhavende delrepublikker såsom Kroatien og Slovenien var stærkt utilfredse med, at de skulle sende penge til fattigere dele af landet som Bosnien, Serbien, Kosovo og Makedonien. Samtidig havde en forfatning fra 1974 givet delrepublikkerne mere selvstændig magt, hvilket betød, at den føderale stat Jugoslavien nu manglede magtinstrumenter, der kunne tvinge delrepublikkerne til at indgå kompromisser eller blot overholde indgåede aftaler.

osv.

Læs det dog selv.

http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/jugoslaviens-sammenbrud-1991-1999/


Jeg må medgive dig du har ret i socialisme er noget møg der får lande til at falde fra hinanden. Uden støtte fra vesten var Jugoslavien nok brudt sammen meget før. I røde socialister kan ikke klare jer uden nogen at stille krav til.


Krigen mellem Serbien og Kroatien nok ikke har så meget med muhammedanere at gøre.
Det vil jeg ikke påstå.
Da Tito døde brød gammelt had mellem serbere og kroaterere ud i lys lue. Da kroaterne var nazivenlige og serberne bestemt ikke var det, under 2 verdenskrig. Der var også en 1. verdenskrig, hvor Balkan blev styret ualmindeligt dårligt.

Joguslavien var i det hele taget et underligt kludetæppe af et land baseret på resterne af de osmanniske rige blandt andet. Historien har altid en årsag, og tiden før 1 verdenskrig i det område har lagt grunden til krig. Læs om det.
Du ser at krigen mellem serbere og andre var p.g.a af muhammedananernes overgreb og provokationer mod serberne.

Det er oplagt der ikke er skrevet ret meget om muhammedanernes voldelige og fjendtlige måde at reagere på som borgere i Jugoslavien. De røde ønsker af en eller anden grund ikke den slags lægges åbent frem.
Jeg har alligevel læst om forholdene. Nato greb jo også ind til fordel for muhammedanerne fordi serberne var særdeles hårde i mod dem. Hvorfor var Serberne det - jeg kan fortælle dig det ikke var uden grund. Hvad får et folk til at gå amok i vor tid,  mod selv naboer. Ikke fordi man plejede at drikke
kaffe sammen - vel.
Grunden til en blodig konflikt i Danmark, mellem danskere og muhammedanere vil ikke komme som en overraskelse. Vi ser jo muhammedaneren Homofaber truer med at ringe til sine venner. Samt han har et eller andet tilhør til generaler i Nordkorea. Muhammedanere er (genetisk/kulturelt) set ikke fredelige, eller er fredens religion.Nato har åbenbart også ledere der som resten af europas ledere slikker muhammedanerne op og ned af ryggen, og længere ned.
Så Balkan krigen skyldes for en stor dels vedkommende muhammedanerne havde lagt grunden til krig.
Det er nu engang en kendsgerning, selv om du ikke er meget for at indrømme det.

Slaget på Solsortesletten var slet ikke visket bort fra den Serbiske folkesjæl, da resultaterne af deres nederlag fik konsekvenser i århundreder. 
Du kommer ikke udenom krigen på balkan også skyldtes muhammedanismen.
Jeg er helt på linje med det ikke var hele årsagen.

Du glemte at læse det link, som Anklageren kom med.
Din version er den, der bliver fortalt af folk fra DDF - fortalt af tosser til tosser. Selvfølgelig er det i din verden en stor konspiration, der dækker over muslimerne af de slemme socialister, så du affejer alt. Du har simpelthen behov for at lyve for at forsvare dit had mod muslimer.

14
Samfund- & Kultur / Sv: Dansk Folkeparti imod udenlandske penge til moskéer
« Dato: Oktober 17, 2017, 12:36:46 am »
Anti-rød og Carlo, der har boet langt flere muslimer i Asien end der har været i Mellemøsten. Dem har vi ikke været i krig med. Det virker som om, når I taler om muslimer, at I tror, det kun er noget, der findes i Mellemøsten. Der har også været langt flere islamiske dynastier, der har været i kamp mod hinanden end de har været mod ikke-muslimer. At bruge begivenheder for flere hundrede år siden til at retfærdiggøre påstanden om islamisering er også bare hjernedødt. Find nu på noget nyt ...

- og da en lille håndfuld vestlige lande angreb Irak i 1991, var det første gang i mange århundrede år, at et vesteuropæisk land havde været i krig imod muslimer.

Det nager Anti-rød, at "muslimerne" ikke har angrebet os, og så begynder han at væve falske onde historier.

Ja, og jeg overvejde også selv, om jeg skulle nævne Balkan, men sidst han diskuterede det, smed han en masse links fra Den Danske Forening, som passede til hans verdensbillede. Men mon ikke han gør det igen, den luskebuks. Der skal nok komme en historie fra de varme lande eller den syge moster.

15
Samfund- & Kultur / Sv: Dansk Folkeparti imod udenlandske penge til moskéer
« Dato: Oktober 17, 2017, 12:01:55 am »
Anti-rød og Carlo, der har boet langt flere muslimer i Asien end der har været i Mellemøsten. Dem har vi ikke været i krig med. Det virker som om, når I taler om muslimer, at I tror, det kun er noget, der findes i Mellemøsten. Der har også været langt flere islamiske dynastier, der har været i kamp mod hinanden end de har været mod ikke-muslimer. At bruge begivenheder for flere hundrede år siden til at retfærdiggøre påstanden om islamisering er også bare hjernedødt. Find nu på noget nyt ...

Sider: [1] 2 3 ... 98