Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - homofaber

Sider: [1] 2 3 ... 254
1

Vi ved jo her fra D.-d., at fx brugeren Carlo (Klam) - som jo for øvrigt bor i Sønderjylland - er en ivrig fortaler for fri narko og for kort tid siden skrev i denne tråd:


Havde du for resten ikke sat os på din ignoreringsliste?

2
En ungarsk mand er blevet anholdt og sigtet for forsøg på at smugle 22 kasser med et smertestillende middel ind i Danmark.

Du kunne ellers godt trænge til en par kasser med noget smertestillende. Du har virkelig ondt i røven for tiden. Smerterne er især tiltaget i stor omfang siden sidste folketingsvalg og efter Mettes store popularitet.  :big_grin: :big_grin:

Det kører ikke for dig for tiden.  :blum:

3
Politik / Sv: Mette Frederiksen er blevet en verdensstjerne
« Dato: I dag ved 12:53:04 pm »

Anklageren tegner et glansbillede. Han skriver:
Selv Trump har ringet til Mette Frederiksen for at bede om godt vejr - men hun er et beskedent menneske, så al den succes er ikke steget hende til hovedetDet er lige omvendt. For anklageren er det nødvendigt at konstruere (diktere) en alternativ sandhed. Den ægte sandhed tåler han ikke så godt. Vi ser jo al den censur og løgn.

https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-08-23-danmark-anmodede-om-samtale-med-Trump-nu-har-de-to-regeringschefer-talt-sammen
Ifølge TV 2s USA-korrespondent, Jesper Steinmetz, er telefonsamtalen kommet i stand på baggrund af et dansk ønske -

https://www.dr.dk/nyheder/politik/trump-efter-samtale-med-mette-frederiksen-en-vidunderlig-kvinde
Trump efter samtale med Mette Frederiksen: 'En vidunderlig kvinde'


Hvordan har du det med, anklager, at dit store forbillede oversocialisten Mette Frederiksen, måtte krybe til korset og ringe til Trump, for at fedte for ham.
Du ser Trump kalder hende for en "vidunderlig kvinde" det gør han kun fordi hun har fedtet for ham, ikke fordi hun har "sat ham på plads".

Det må virkeligt pine dig Mette Frederiksen kryber for Trump, og gør sig til, hun har vel fældet en tåre, som socialdemokrater har for vane, har hun vist billeder af sig selv?

Når man nu tænker på alt det du/i har skrevet om Trump og om, ham skulle man ikke have noget at gøre med, så er i virkeligt til grin.
Mon Mette Frederiksen nu får lov til at gå på en rød løber i Washington, uden for det Hvide Hus.

Du forsvarer altid Trump. Hvorfor ikke forsvare vores danske statsminister, når hun er hamrende populær. Du svigter Danmark, den danske befolkning og udviser total mangel på respekt for det danske demokrati.

4
Politik / Sv: Ødelægger Trumps uligevægtighed amerikansk politik?
« Dato: August 23, 2019, 09:25:09 pm »
Den IT-kyndige Anklageren kan ikke finde ud af noget så simpelt som at reducere størrelsen på et billede, ved at lade det f eks runde Imgur.

Der er ikke noget galt med størrelsen på billederne hos mig. De er fine, men min skærm er heller ikke noget fra starten af 90'erne.

5
Fri Debat / Sv: Kære Mette
« Dato: August 23, 2019, 05:08:50 pm »
Vist er det grusomt.
Men det er virkeligheden om muhammedanerne.
Folk skal vide sandheden om muhammedanerne, uanset hvad de radikale eller andre socialister føler sig afsløret af. Måske går det op for folk.

Det nytter ikke at dække over det ved at effektuere censur, eller flæbe over ikke alle muhammedanere er sådan.
De der kom til Danmark fik vi at vide, var særligt kulturberigende, nogen man skulle savle over.
Og lave glansbilleder af, som visse debattører gør.

Lige indtil virkeligheden viste sig, med æresdrab, voldtægter, bandekriminalitet osv.
Selvom man ikke ikke viste billeder af det. Eller havde anden censur, så som at fortie navne, slette indlæg, og påstå det ikke var dømt af en dommer der henviste til koranen.

Føj for den lede en gang hykleri og dobbeltmoral.

Død og ødelæggelse følger i hælene på muhammedanerne, hvor det drypper af blod.
Til læserne.
Visse debattører vil garanteret fråde af raseri over det her.Jeg vil citere en anden stor tænker og forsvarer for det danske, nemlig H.C.Andersen:
Svigte vi, da vil Halvmaanen
Plantes snart, hvor Korset straaler.”
Tove frygter det 'muslimske mønster'


Du bidrager egentlig ikke til debatten. Du linker bare til en masse artikler og gentager dig selv.

6
Fri Debat / Sv: Kære Mette
« Dato: August 23, 2019, 05:07:38 pm »
I går sgu for meget op i det der.

Synd at siden skal bruges af jer ekstremister til at delagtiggøre os andre i jeres perverse lyst til at dele og se drabsvideoer. Det har GuBBi ikke fortjent.

7
Samfund- & Kultur / Sv: En flommefed, råbende 'race-aktivist'
« Dato: August 23, 2019, 01:34:43 pm »
... for her gik de sorte mennesker forrest, mens hvide deltagere kunne gå bagerst og samle skrald op.

Man skal da godt nok være en cuck af ufattelige dimensioner hvis man som hvid deltager i det.

Jeg kan heller ikke snuppe hende. Jeg kendte hende lidt indtil for et par måneder siden, indtil hun fik et flip på mig. Så bad jeg hende om at smutte langt væk. Så blev hun sur.  :smile1:

Var det dig der gik bagved og samlede skrald op?

Skrald?

8
Fri Debat / Sv: Angående Trumps måske/måske ikke besøg i Danmark.
« Dato: August 23, 2019, 11:30:23 am »
genuine Troll:
Citér
Enhver statsminister uanset farve havde vel sagt nej til denne usmagelige `ejendoms handel´  :girl_smile:

Muligt. Der er bare en alvorlig hage ved det: De sidste mange danske statsministre har ikke sat hælene i, når EU spiller sit overnationale spil og tildeler os domme som den, der pålægger os at modtage tusinder af ikke-vestlige mennesker ved familiesammenføring.


Jeg undrer mig over, at når du brokker dig så meget, at du ironisk nok ikke sætter dig ind i noget. EU-pålægger ikke Danmark at modtage tusinder af ikke-vestlige ved familiesammenføring. Hvis en kinesisk forretningsmand får ophold i Frankrig, har han ret til at få sin familie med jf. EU-lovgivningen, men Danmark er undtaget på grund af vores retsforbehold. For flygtninge gælder der andre regler, som er beskrevet i FN-konventionerne og altså ikke EU-reglerne. For familiesammenførte, der ikke er flygtninge, men har boet i et andet EU-land, kan/skal de søge om opholdstilladelse i Danmark efter EU-reglerne.

9
Samfund- & Kultur / Sv: En flommefed, råbende 'race-aktivist'
« Dato: August 23, 2019, 11:12:12 am »
Jeg kan heller ikke snuppe hende. Jeg kendte hende lidt indtil for et par måneder siden, indtil hun fik et flip på mig. Så bad jeg hende om at smutte langt væk. Så blev hun sur.  :smile1:

10
Politik / Sv: Ødelægger Trumps uligevægtighed amerikansk politik?
« Dato: August 22, 2019, 08:03:31 pm »
Anklageren:
Citér
Alle leder til at være enige i, at der er sikkerhedsmæssige udfordringer i arktis, og at den globale opvarmning betyder, at nye områder bliver tilgængelige f.eks. til olieefterforskning.
Grønland og USA er vigtige brikker i det spil, men det lader til at Trumps humør er vigtigere for den politik der skal føres - end det meste andet.
Mener du ikke det?

Jeg mener, at det er meget unormalt gennem snart tre år at vælte så mange op- og indlæg om den samme person ind over flere debat-fora. Det virker sygt, nærmest som en besættelse.
"Var det ikke noget at få en sund interesse?"   :LaieA_064:

PS For en sikkerheds skyld: Dette er ikke ment som et forsvar for Trump, jeg synes også, at han her har mindet om den berømte elefant i glasbutikken.
Jeg vil imidlertid fastholde, at hvad angår selvoptagethed, bedreviden og kværulanteri, når han kun Anklageren til knæene.

Trump sidder på den mest magtfulde post i verden. USA er en supermagt, der i stor stil har mulighed for at påvirke dagsordener og har indflydelse i store dele af verden. Det kan potentielt ramme rigtig mange.

11
Samfund- & Kultur / Sv: Tæskehold brugte baseballbat mod pædagoger
« Dato: August 22, 2019, 07:49:33 pm »
Du bør også øve dig på trækharmonika. Det er lige noget for dig.

12
Fri Debat / Sv: Kære Mette
« Dato: August 22, 2019, 07:03:11 pm »
Jeg må virkeligt have ramt nogen sandheder der er ilde hørt, i den socialistiske lejr.

Prøv at få dig noget andet at gå op i end socialister og muhammedanere. For eksempel kan du øve dig i at spille trækharmonika eller noget.

13
I tåler ikke at blive konfronteret med virkeligheden. Det er hvad der er sket.
Det sidste pigerne hørte var deres eget skrig  og det sidste de så var et modbydeligt fjæs på en så ækel person man ikke kan forestille sig det.


Islamisk Stat drømmer om at danne en stat på den samme måde, som jøderne dannede deres stat.

Tilbage til Zion

Jøderne blev forfulgt, strømmede fra hele verden til Israel og dannede en stat.

Islamisk Stat forestiller sig, at hadet i Europa vokser, så muslimerne strømmer til deres område i Mellemøsten og hjælper dem med at danne et kalifat.

Derfor poster islamisk Stat uhyggelige billeder og videoer på Internettet.

- Det hjælper du dem med anti-rød.

Føj for satan for en forræder!


Du mener man hjælper muhammedanerne ved at afsløre deres forbrydelser.
Derfor vil du have man dækker over deres gerninger.

Du er syg i hovedet.

Grunden til, at du poster billedet er for at provokere og få folk til at reagere. De fleste af os føler den samme afsky, men vi behøver ikke se det, fordi vi ikke lader os kontrollere af vores følelser. Men det gør ikke afskyen mindre. Vi har også respekt for de efterladte, der har bedt offentligheden om ikke at dele materiale - den respekt har du ikke, for du er kun fokuseret på muhammedanere. Man behøver heller ikke poste billeder af børn, der bliver voldtaget, for at tage afstand fra børneporno og voldtægt.
Du er et sølle menneske, Anti-rød, og jeg håber heller ikke, at der hverken er pårørende eller bekendte til ofrene, der har oplevet din totale mangel på pli og respekt. Du er totalt impulsstyret og har nul selvkontrol.

14
Fri Debat / Sv: Kære Mette
« Dato: August 22, 2019, 02:17:11 pm »
Forestil dig et øjeblik, at du bevæger dig gennem verden og pludselig er adskilt fra dine børn eller forældre, på ubestemt tid isoleret fra hinanden.
Og pludselig, i et blinkende øjne, er drømmen om din familie, der migrerer fra de hårdeste forhold til et "mulighedsland" i ruiner i hænderne på en regering, de stolede på for at hjælpe dem.

Den, der aflaster nogen under vanskelige omstændigheder, eller aflaster nogens gæld, vil Gud beskytte ham i skyggen af ​​Hans trone på opstandelsesdagen, når der ikke er nogen skygge undtagen dens skygge. ”- Profeten Muhammed, fred være med ham.

Lad os overveje de lignende omstændigheder, som vores elskede profet Muhammed, fred og velsignelser er over ham, overfor.

”… Vores profet var en forældreløs. Han var migrant . Hans ledsagere vandrede to gange til Etiopien (dengang Habasha ) for beskyttelse, fristed og asyl. Han vandrede fra Makkah til Medina, og det er en begivenhed, der markerer starten på vores muslimske kalender: migration, ” forklarer Imam Zaid Shakir.

Koranen opfordrer os til at flygte fra undertrykkende situationer, til at migrere, når det er muligt. Det forhold, at migrerende familier rives fra hinanden, er muslimer, der føler sig meget forbundet med og bekymrede for.

Profeten (fred være med ham) bad muslimer om at rejse for viden og at bevæge sig væk fra undertrykkende ledere. Vores verden bliver stadig sværere at finde overalt, som ikke har undertrykkende ledere og uretfærdige love, og folk er desperate efter sikre steder at arbejde og opdrage deres familier. Som muslimer tror jeg, vi er opfordret til at bekæmpe enhver uretfærdighed, vi ser, og til at støtte menneskerettigheder. ”

Islam er fredens religion.

 :heart2: :heart2: :heart2:  ALLAH   :heart2: :heart2: :heart2:
Hvis muhammedanisme er fred, hvorfor skar muhammedanerne i Marokko så hovedet af 2 uskyldige unge turistpiger.
Muhammedanismen er den eneste religion der påbyder at skære hovedet af de vantro.


Her er resultatet af at følge jeres koranbog der drypper af blod.
Jeres afgud satan djævelen kommer jer ikke til hjælp.


Det er usmagelig af dig at bringe de billeder.

15
Videnskab / Sv: Så dyrk dog skove.
« Dato: August 22, 2019, 01:48:21 pm »
Du tror, at CO2 er noget magisk, men det er det ikke. Det er kemi. Der er brug for CO2 i økosystemet. Desuden er skove kun en lille del af alt det organiske materiale, der optager CO2. Problemet er ublanacen og at man mangler noget til at kompensere for det "offset" der er opstået. Det er lidt ligesom en bankkonto, hvor en kassekredit kan fungere lidt som en buffer, hvis man i en periode har behov for at bruge flere penge, hvis man skal renovere huset. Hvis man kan udvikle en maskine, der kan opsuge CO2 fra atmosfæren og omdanne det til en ikke-drivhusgas - en slags mekanisk skov - ville man komme langt med at løse problemet med drivhusgasserne. Man vil reducere CO2-udledningen, fordi ublalancen er for stor og ikke kun selve udledningen. Det er det samme, hvis du mangler penge. Enten kan man arbejde noget mere eller også kan man spare på udgifterne eller en kombination. Sådan er det også med CO2-regnskabet.

Sider: [1] 2 3 ... 254