Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - homofaber

Sider: [1] 2 3 ... 326
1
Fri Debat / Sv: Er document*dk ikke Breiviks platform?
« Dato: I dag ved 04:27:21 pm »
Jeg har læst noget om, at document*no var Breiviks forum.

Pubertetsagtigt og mislykket forsøg på at mistænkeliggøre eller "brunere" en god side som www.document.dk
"Jeg har læst noget...", øh-wødde- bødde!"   :no:  Var det ikke bedre at smutte over på 'Redox', måske mangler de en til at lave kaffe.  :JC_ghey:

Her er min mening om Document.dk og Stram Kurs.


2
Det er mere interessant at få tiden til at gå med at kigge ud ad vinduet og se på regndråberne, der løber ned og se hvilken regndråbe, der kommer først, end det er at læse Rudis ligegyldige indlæg.
Du bør nok besøge en antikvar-forretning med grammofonplader og kigge efter "Raindrops keep falling on my head".
Men pas nu på! Måske synes dine eneste sande venner, at det er noget dekadent vestligt bras, som kun en vantro hund kan finde på at lytte til.

Angående om nogen gider at læse, hvad jeg skriver: Tjaah, på "det andet forum" oprettede debattøren DerRudi 30/1 en tråd, der hed "Om de ansvarlige". Der er kommet 97 svar, deraf de ca. 52 den første dags tid, og 1.782 visninger. Du var selv inde at kigge, kan jeg huske....

Hmmm, 'Rudis ligegyldige indlæg' ... raindrops keep falling on my head ...  :Laie_40:   :big_grin:

Det kan godt være, at der er kommet 97 svar, men ingen har svaret dig seriøst, fordi ingen gider dig.  :smile1:

Du kan selv rode med dine grammofonplader og kassettebånd. Vi andre hører musik online.

3
Dyr / Sv: Insekternes død
« Dato: I dag ved 04:05:34 pm »
De lidt ældre af hos, husker nok, at når vi kørte bil for 40 - 50 år siden, var forruden altid splattet til med døde insekter. Det er forruderne ikke i dag, og selv om hastighederne er højere, så der skulle være flere døde insekter end dengang. Det giver et fingerpeg om insekternes tilbagegang. Det er ikke dommedag, men videnskabeligt, da det giver et billede af hvor mange insekter der er. Eneste bortforklaring skulle være, at insekterne er blevet klogere og ikke flyver ind i forruderne på biler mere.

Og det er videnskabeligt undersøgt: "Last year, Danish researchers published a study using this windshield method and noted reductions of 80 to 97 percent".

https://www.iflscience.com/plants-and-animals/why-fewer-bugs-are-splattering-on-your-car-windshield-nowadays/?fbclid=IwAR2svCHUpTfMLFCKGPY40dSWn_GTf95HEcPtyjDpTAjZAa1ljQixh4WMVQo

Det passer meget godt med min egne iagttagelser. Jeg har ikke nogen data, men jeg synes jeg har kunnet iagttage færre fugle. Solsorten ser man ikke så tit som for 30 - 40 år siden, men det skyldes udtørring af landskabet.

Biernes tilbagegang har jo været kendt i årtier. Jeg synes heller ikke, jeg støder på så mange insekter, når jeg cykler. Det eneste sted, hvor jeg ikke oplever en nedgang, er i skoven om sommeren, når jeg løber.

Den der med solsorten er jo rigtig nok. Den blev også ramt af sygdom for nogle år siden? Men hvis man ser på paracelhuse og villakvarterer i dag, er der også langt mindre vegetation og have. Folk gider ikke store træer og buske, som blev plantet for 50 år siden. Det gør heller ikke noget godt for fuglene.

4
Det er mere interessant at få tiden til at gå med at kigge ud ad vinduet og se på regndråberne, der løber ned og se hvilken regndråbe, der kommer først, end det er at læse Rudis ligegyldige indlæg.

5
Politik / Sv: Nye Borgerlige fordobler i ny Gallup
« Dato: I dag ved 12:16:06 pm »
Skal vi nu ikke lige klappe hesten. En fremgang på 2,4 %-point er vist nærmest hvad der ligger inden for måleusikkerheden.
Forudsigelig bemærkning. Og næsten ordret hvad næsten alle tv-eksperterne m.fl. sagde om Dansk Folkeparti i 1995-1997. Fremtiden har ordet ....

Dansk Folkeparti blev halveret ved sidste valg, så det er lidt underligt at fremhæve DF som en succes, når DF i dag er en gigantisk fiasko.
Nej, det giver tværtimod god mening, når man fatter, at det var lige efter tidspunktet jeg nævner, at Dansk Folkeparti gik frem og frem. Men okay; det begriber en dum, snottet lille muslimhvalp selvfølgelig ikke.   :baby: :tease:

Det er naturligvis kun det seneste folketingsvalg, som har en betydning for et partis succes - ikke hvordan det så ud for over 20 år siden. Det kan man ikke rigtig bruge til ret meget.

6
Politik / Sv: Nye Borgerlige fordobler i ny Gallup
« Dato: I dag ved 11:37:00 am »
Skal vi nu ikke lige klappe hesten. En fremgang på 2,4 %-point er vist nærmest hvad der ligger inden for måleusikkerheden.
Forudsigelig bemærkning. Og næsten ordret hvad næsten alle tv-eksperterne m.fl. sagde om Dansk Folkeparti i 1995-1997. Fremtiden har ordet ....

Dansk Folkeparti blev halveret ved sidste valg, så det er lidt underligt at fremhæve DF som en succes, når DF i dag er en gigantisk fiasko.

7
Politik / Sv: Nye Borgerlige fordobler i ny Gallup
« Dato: I dag ved 11:35:32 am »
Nye Borgerlige ville i følge ny Gallup-måling fordoble tilslutningen fra 2,4 til 4,8 procent. Det ville give dem 9 mandater i Folketinget, hvis der var valg nu.

https://www.berlingske.dk/politik/ny-gallup-efter-en-haard-start-for-nyvalgt-leder-faar-alternativet-den

(Tag dig ikke af, at du skal lidt ned i artiklen, før den gode nyhed kommer - Berlingskes kommentator synes selvfølgelig en smule fremgang til Alternativet er meget mere interessant!)

Men der skal mange fordoblinger til, før det virkelige valg forestår, formentlig i foråret 2023. Foreløbig - God vind til Pernille & Co.  :thumbsup:

Hvorfor mener du, at én Gallupmåling siger noget om udfaldet af en eventuel folkeafstemning? I følge Ritzau, som tager snittet af alle målinger, ligger NB på 2%. De har ikke ændret sig meget siden valget. Stram Kurs stod jo også til at komme ind, når man så meningsmålinger.

Pernille er snart færdig i politik, og egner sig måske bedre som servitrice på en motorvejscafe.

8
Fri Debat / Sv: Fordele ved at konvertere til islam
« Dato: I dag ved 11:01:41 am »

Når man medtænker, at møgsvinet Forsvareren med 'rund hånd' kalder omtrent alt til højre for Venstre for "nazisvin", fascister osv., vil der godt nok blive trangt med plads i de koncentrationslejre, han utvivlsomt ville oprette, hvis han havde magt som agt. Det får han heldigvis aldrig - med mindre det skulle ske med islamisk hjælp!

Det er ikke godt for dit helbred og blodtryk, at du er så ophidset.

9
Samfund- & Kultur / Sv: Frihed, ikke for Thor
« Dato: Februar 14, 2020, 03:16:44 pm »
@Lystløgneren homofaber:

Citér
Og nej, jeg er faktisk ikke konvertit, men er opvokset med begge religioner, da jeg kommer fra en blandet baggrund. Jeg havde en periode i mit liv, hvor jeg var religiøs. Først identificerede jeg mig som kristen i en periode og siden skiftede jeg til shiismen, men det er 20 år siden og i dag er jeg ret indifferent, når det kommer til religion. Jeg kunne godt fortælle om de personlige forhold der lå bag mine valg, men da du i flere år har kommet med de sædvanlige tilsvininger og provokationer, er det spild af tid. Og desuden er folk sygeligt optaget af islam, så det vil bare være som at vifte med en blodig kotelet foran tigerburet.

Har du mon oprindelig haft forestillinger om, at brugerne herinde - dengang der var pænt mange - ville opfatte dig som troværdig? Det gør i hvert fald ingen i dag, da vi for længst har afsløret, at du lige efter Tigerklageren er debattens største løgnhals. En lystløgner, der skriver ét ud fra 'dagens stemning', noget andet en anden dag. Remember:
https://www.din-debat.dk/index.php?topic=3243.mag36521#msg36521

Hvorfor lyver og lyver du? Hvis du virkelig havde været muslim og rendt alt det, du har påstået, i moskéer, ville du jo være i fare nu, hvis du er faldet fra igen.
Du er færdig herinde og for øvrigt også på 'Dindebat.dk', da ingen gider at læse dine pubertetsagtige løgnehistorier. Jo før du indser det, desto bedre.

Citér
Derfor plejer jeg at holde kortene tæt til kroppen, men da d-d i forvejen har udviklet sig til en side, hvor folk kan komme af med had og fordomme, mister jeg ikke så meget ved at stoppe med at deltage. Alt den negativitet er ved at blive for meget, synes jeg.

Der er få personer, der har så stor negativ andel i, at siden er blevet sådan, som lige akkurat dig! Flere af de nationalt betonede debattører, som skred, har direkte gjort dig (+ Tigerklageren og Carlo) ansvarlig for, at de gav op. Pga. af dine evindelige rendestensafsporinger, som du var stupid nok til at kalde "debat."

Skynd dig at pisse afsted, hellere i dag end i morgen. Som go'e gamle El_Nino kunne have udtrykt det: 'Yt av Hier!!'  Ingen vil savne dig.

Jeg er her for at debattere og havde det hyggeligt. I en debat har man en synspunkt eller holdning, som man argumenterer for, men der er ikke meget debat i at poste nyheder fra DKA og jeg deltager nu ikke for at blive savnet og elsket. Jeg har ikke rigtig noget forhold til nogen her på siden, og derfor mister jeg ikke rigtig noget. Jeg er her mest for sjov skyld, men jeg ved godt, at I nationalsindede ser jer selv som farlige internetkrigere og tror, at d-d er slagmarken, hvor Danmarks fremtid bliver afgjort. Men i virkeligheden er det i stemmeboksen, hvor det ikke ser for godt ud for jer. Derfor hidser jeg mig ikke så meget om, som du og Rudi gør.  :smile1:

10
Samfund- & Kultur / Sv: Frihed, ikke for Thor
« Dato: Februar 14, 2020, 11:42:08 am »
Her er endnu en af de historier af den slags som Homofaber mener at vi ikke skal blande os i. Og det er ikke kun en gang. Men den slags historier dukker konstant op.

https://nyheder.tv2.dk/2020-02-13-han-faldt-for-en-smuk-kvinde-og-pludselig-stod-han-i-et-kaos-af-vold-ydmygelser-og-social?fbclid=IwAR0-5EvN8dzJM4pEoFRZU9bMyKBnpAYSQVfnnKs84kF8yEMqw48YXNzGZ7c

Der dukker også den slags historier op blandt danskere. Fornylig har der været nogle historier om unge danske kvinder i tyranniske parforhold. Men forskellen her er at der kun er enkeltpersoner om det. Samfundet bakker kvinderne op. I muhamedanismen er der familien med bekendte,  om det det - som i dette tilfælde.

"Men det var ikke længere familien, hun var bekymret for, forklarede hun. Nu var det venner til familien og familiemedlemmer, hun aldrig havde mødt. Alle dem, der følte sig krænket, fordi hun havde forladt sin mand."

Så det er ikke helt forkert det med de 300 fætres næver. Muligvis er de ikke bogstavelige fætre alle trehundrede.

Og en ting til: jeg er ligeglad med om de er flinke når de skal sælge pizzaer eller kioskvarer. Jeg ser på hvordan de mon ville være når datteren skal giftes. Fordi det hører man jævnligt, som eksempel på hvor velintegrerede de er.

Det er trivielt og ligegyldigt. Der er en tendens i debatten, at folk tror, at de er eksperter i muslimer og Mellemøsten bare fordi de har boet i en ghetto eller har handlet hos en muslim eller har haft en kollega, nabo, kæreste eller som Carlo, der engang blevet vækket af en knallert klokken 3 om natten. Men der er temmelig stor forskel på at selv være en del af noget - og være formet af det miljø, man opvokser i - og så kun have sporadisk erfaring, som aldrig kan gøres til en generel observation. Folk har en tendens til at simplificere komplekse emner, og derfor bliver 'muslimer' ofte reduceret til nogle, der går i moske, bor i ghettoer, bager pizza, gør rent, er undertrykt, eller er flygtninge - altså en homogen gruppe - men muslimer findes i alle samfundsklasser. Og ham/hende, der er opvokset i ghettoen, har ikke rigtig nogen referenceramme til ham/hende, der er opvokset på Østerbro andet end at de måske deler religion.
Jeg har så uendeligt svært ved at forstå, hvorfor folk skal blande sig i noget, som de kun tror de ved en masse om. Jeg gør mig heller ikke klog på sociale forhold på Grønland, fordi jeg engang har læst noget eller haft en nabo, som var fra Grønland.
Og nej, jeg er faktisk ikke konvertit, men er opvokset med begge religioner, da jeg kommer fra en blandet baggrund. Jeg havde en periode i mit liv, hvor jeg var religiøs. Først identificerede jeg mig som kristen i en periode og siden skiftede jeg til shiismen, men det er 20 år siden og i dag er jeg ret indifferent, når det kommer til religion. Jeg kunne godt fortælle om de personlige forhold der lå bag mine valg, men da du i flere år har kommet med de sædvanlige tilsvininger og provokationer, er det spild af tid. Og desuden er folk sygeligt optaget af islam, så det vil bare være som at vifte med en blodig kotelet foran tigerburet. Derfor plejer jeg at holde kortene tæt til kroppen, men da d-d i forvejen har udviklet sig til en side, hvor folk kan komme af med had og fordomme, mister jeg ikke så meget ved at stoppe med at deltage. Alt den negativitet er ved at blive for meget, synes jeg.

11
Politik / Sv: Bankerne kan godt finde ud af at låne penge ud
« Dato: Februar 13, 2020, 07:04:45 pm »

Og hvordan hjælper det så en bilejer med at få sin stjålne bil tilbage, når socialdemokratiet sælger den som hælervarer ?

Det er ikke socialdemokratiet, der sælger bilerne. Socialdemokratiet kan ikke engang bestemme, hvilke love der skal vedtages.

Du er så dum.https://www.dr.dk/nyheder/politik/regeringen-er-klar-til-konfiskere-biler-brugt-til-vanvidskoersel

Regeringen er klar til at konfiskere biler brugt til vanvidskørsel.
Politiet skal kunne tage de hurtige biler fra såkaldte vanvidsbilister, der kører som død og djævel til fare for alle andre i trafikken.

Det foreslår justitsminister Nick Hækkerup (S).

Der står ikke noget om, at det også gælder biler, der er blevet stjålet. Det er noget, du selv gætter på. I stedet fro at bruge så meget tid på at udstille dig, kunne du sende en mail og spørge dem, om det også skal gælde biler, der er blevet stjålet.

12
Samfund- & Kultur / Sv: Du har ingen jordforbindelse
« Dato: Februar 13, 2020, 10:37:03 am »
Du er virkelig en ægte socialist der kræver staten skal kunne tilegne sig uberettigede formuegoder.

Du er en ægte komunist, når du mener at der bare skal være frit spil til uansvarlighed, både fra udlejers og bilists side.


Vrøvl, jeg skrev:
Men hvis man havde et kartotek, kunne man checke op på adresser, navne og cpr. Det er ikke en stensikker metode, men hvis adressen rammer en vanvidsbilist, så er det bedre end ingenting.
Andre leasing selskaber kan også bidrage med info i databasen, så en slyngel får meget sværere ved at lease.

Men forklar mig nu din visdom,  jeg er lutter øre.

En vanvidsbillist kommer kun til at så i sådan et kartotek, når han ER blevet stoppet første gang. Det er jo ikke folk, der er gamle og gråhårede, der kører vanvidskørsel, men yngre mænd.

13
Fri Debat / Sv: Befolkningsudskiftningen
« Dato: Februar 13, 2020, 10:33:38 am »
Hold kæft, hvor er du dum, Carlo!

I er heller ikke for vakse, hvis i ikke kan se at på billedet står der "Low birth rates". Og det er heller ikke særligt vakst ikke at vide at Georgien har haft fald i befolkningstallet, fordi Syd-ossetieon og Abkhasien blev erobret af Rusland i 2008 og at de dermed mistede en del af deres befolkning.

Det samme gælder Ukraine.

Hvis du havde været lidt smart, havde du tjekket fertilitetsraten i de omtalte lande og sammenlignet med andre ikke-muslimske lande med samme socioøkonomisk niveau, for så vil du se, at den ikke afviger ret meget.

14
Politik / Sv: Bankerne kan godt finde ud af at låne penge ud
« Dato: Februar 13, 2020, 10:20:11 am »

Og hvordan hjælper det så en bilejer med at få sin stjålne bil tilbage, når socialdemokratiet sælger den som hælervarer ?

Det er ikke socialdemokratiet, der sælger bilerne. Socialdemokratiet kan ikke engang bestemme, hvilke love der skal vedtages.

Du er så dum.

15
Politik / Sv: Bankerne kan godt finde ud af at låne penge ud
« Dato: Februar 13, 2020, 10:16:26 am »


Kan du påvise stjålne biler ikke bortautioneres.

Husk Justitsministeren udtalte:socialdemokraten Nick Hækkerup justitsminister:
Står det til regeringen, skal politiet fremover tage de hurtige biler fra de såkaldte vanvidsbilister.
Det skal ske første gang, en person kører vanvidskørsel, og uanset hvem der ejer bilen.

Se det:
uanset hvem der ejer bilen.
uanset hvemhttps://www.dr.dk/nyheder/politik/saadan-vil-regeringen-bekaempe-vanvidsbilister-konfiskerede-biler-og-haardere-straf

Jeg skal ikke påvise noget. Det er dig, der kommer med en påstand!
Tråden er nu oppe på 8 sider, og der er ikke engang blevet formuleret et konkret forslag, som der skal tages stilling til. Det er et udkast, så hvorfor bruger du så meget energi på det.

Sider: [1] 2 3 ... 326