Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tørresnoren

Sider: [1] 2 3 ... 80
1
Politik / Sv: Det går ikke godt med revolutionen
« Dato: December 11, 2018, 11:40:21 am »
Forum er blevet ret kedeligt. Det er bare brovterne, som sidder og bekræfter hinanden og taler hinanden efter munden. Da de jo har fået frosset og mobbet alle de gode debattører ud, som gav dem modspil.

Men så kan de da sidde og dyrke lidt fællesonani herinde. Det er vel også hyggeligt nok.

Sikke da noget værre noget...!  :almirena_04:

- dét må alle vi får, brovtere og frimurere vist lige tænke nærmere over...  :Laie_48:

2


Sig mig Tørresnoren er det ikk dig der er profilgætter nu? Var det ikk dig :JC_finger:
der skrev at du ikk gad alt det profilgætteri?  :JC_ghey:


 det er jo netop det smarte ved dig, klynke-øgle... :ROFL:

Hvad angå din - efterhånden noget desperate flakken rundt på diverse fora - så BEHØVER man slet ikke at gætte sig til noget som helst..!  :blum:

3
Dyr / Sv: Havmåger er nogle halunker.
« Dato: December 10, 2018, 08:35:24 am »
Hov, du linker vist til noget andet end måger - prøv lige igen.. :smile1:

Men ja, måger er bare nogle slubberter:

'Men indimellem bliver det bare for meget - eksempelvis mågen, som en sommerdag dykkede ned og nuppede en nakkekotelet fra havebordet'...
  :hyper:

https://www.fyens.dk/livsstil/Kjeld-Bjerre-Naar-fuglene-er-for-meget/artikel/3153470

Jeg gør en del ud af at fodre havens (mindre) fugle i de måneder hvor det kan være svært for dem at finde føde - men jeg har måtte fremstille et specielt foderbræt hvor kun de små kan komme til fadet - ellers ville måger, skader og et par andre slughalse simpelthen tømme hele skidtet på ca. 4 minutter..  :big_grin:

4
Ha ha funny. Du har jo allerede været inde på dindebat og lægge lokkemad ud til Øglemanden efter at han afslørede at han er startet derinde.

En halv time efter Reptiltossen skred fra din-debattos skrev Wizcarlo sit første indlæg på det forum hvor Reptiltossen er skredet over til. Sjovt sammentræf siger jeg bare. Du savner vel tossen siden du absolut skulle ind og skrive i samme sekund du fandt ud af at han var taget derind. :heart2:Nåårh, er han ikke bare nuttet, Carlo..?  :yes:

- der ER nu noget helt specielt latterligt over folk der omtaler sig selv i 3. person...  :big_grin: :ROFL:


5
Kald dig hvad du vil, tudefjæs - du vil alligevel altid blive genkendt på din evindelige tyndskid i fnatriverne... :ROFL:

- bedst som jeg troede du ikke KUNNE opføre dig mere ynkeligt med alt dit: 'Jeg sladrer til Gubbi og skrider jeg!' - så skulle du alligevel liiige tilbage og svanse en tur mere rundt på scenen... :almirena_04:

Det KUNNE jo være der var bare en enkelt som hulkede: 'Neej, bliv herinde Øgletosse..!!'  :hyper:

- men dét var der ikke..... :big_grin: :JC_ghey:

6
Jeg har sendt GuBBi en privatbesked og skrevet, at han skal vide, at jeg ikke finder mig i noget længere.


HOLD nu mule - et patetisk tudefjæs...!  :ROFL: :blum: :big_grin: :shout: :JC_ghey:- nu, hvor vores strenge - men retfærdige opdrager, vagthund og pædagogiske italesætter has left the building - så må vi altså virkelig stå sammen for ikke at det ender i det rene anarki..!  :hyper:

- for hvem skal nu efterforske Carlos gøren og laden her og på Facebook..?

- hvem skal nu 'tage en konstruktiv dialog' med Anklageren om at han taler med sig selv når han taler med sig selv når han tal.. - ja, I ved jo hvad der menes.. :yes:

- og får vi nogen sinde at vide om Evalu ryger i klammeri med en rocker - trods sin fremskredne osteoporose..?  :big_grin:

Ak ja, det må nu svæve som chemtrails i den blå luft over Amager Fælled... :geek:


  

7

D.v.s. Ieet, Tørresnoren, Torsten Bonfils, MariS, Måneskin, Terrence, Flixtor o.s.v.? Det er jo nogle af dem, der har været mest aktive i at give igen på hr. Jürgensen.

Jamen, ER de upopulære?

TORSKen elsker dem.

Tørresnoren liker dem tit og mobber med.

Carlo siger da aldrig noget til dem.

Tørresnoren er den højest elskede debattør herinde, da han får et hav af likes. Han har været en af de mest aktive i at mobbe og gøre grin med PJ. :yes:

Carlo tager også krøngernes parti. Han har flere gange udtalt, at det IKKE RAGER DIG, når nogen har påtalt mobberiet. :yes:

TORSKEN er da ret populær, har jeg indtryk af. Han EEEEEEEEEEELSKER Krønge-tosserierne. Selvom det retfærdigvis skal siges, at han nu er ret blid i sin tone. Hans indlæg er som regel ikke ondskabsfulde, men mere ironiske og vittige.Haha..!

1 time og 5 minutter...  :ROFL: - SÅ ku' du ikke klare den længere uden at skulle skvadre om andre....

- nå, du ER jo nok bare en uforbederlig sladderkælling..  :big_grin:

8
Men man ved altid, at når der står mindst én skjult bruger som oneline herinde, så er Anklageren ALTID den ene af dem!

Nu skal du høre, Øgle-Bob - du synes at du bliver mobbet, at ingen forstår dig, at vi er en flok får - og at vi ikke forstår dine 'pædagogiske italesættelser'...

Men nej..!  :negative:

- det handler i al sin enkelthed KUN om at adskillige andre brugere er SÅ pissetrætte af alt dit profilsnageri og personfnidder - hvem der er hvem og hvem der mon er allieret med 'andre hvem', hvem der online hvornår og - ja, fortsæt selv... :bad:

Giv det nu en chance... :yes: - PRØV at stoppe dine 'efterforskninger' af sitets brugere, (eller hold dem om ikke andet for dig selv).. :blum:

- hvis du nøjes med at skrive om det du plejer - reptiler, seksuelle erobringer, Albert, fodbold og Illuminati osv. osv. - så skal du bare se, så er der såmænd ingen der 'chikanerer' dig - måske endda tværtimod...

Dette er udelukkende ment som en venlig opfordring og et godt råd..

- ikke som oplæg til yderligere debat om debatten... :smile1:   

9
Fri Debat / Sv: Livet
« Dato: December 09, 2018, 10:26:45 am »


Pas på Reptil Formskifter. Han spionerer  :yes:

Ja, eller måske ligefrem 'efterforsker'..!  :yes:

- men det foregår dog KUN i tilfælde af de mere alvorlige sager... :triniti:

Så syggler den garvede efterforsker ud for at italesætte og håndtere os slyngler med diplomati og blød pædagogik  :blum:


10


Jeg har i lang tid prøvet at håndtere Tørresnoren med humor og diplomati. Men jeg er nået til et punkt, hvor jeg er begyndt at indse, at manden ikke er modtagelig for en hentydning, ligesom han ikke forstår blød pædagogik.Haha, stop nu dig selv - du bindegale knaldperle...!  :ROFL:

- du lyder sgu næsten som den gamle Fulton-skipper, Mogens Frohn Nielsen omtale en af sine kære 'hvalpe'.. :big_grin: :big_grin:


11


Uha, du skal da vist lige ha' en ekstra tøjklemme på tørresnoren så meget som du ryster.

Uha, ja - ..!  :yes:

- det er så dejligt ynkeligt at Rektal Forpester nu også er hoppet med på den dér 'Erik-vogn' - det fine navn blev jeg osse tildelt af en anden splittergal bruger - lige inden han eksploderede og forsvandt... :big_grin:

Jeg kvitterer med en smuk omgang frimurer-mur-murere:

- ham med piben og den røde morgenkåbe hed faktisk Erik - sikkert Hugh Hefners tipoldefar, Erik Carlo Hefner...  :tease (2): :yahoo: :Laie_48:

 

12
Så nu blev Reformskifteren stille. Det er fordi han nu, og mange timer fremover, sidder og snager og gransker i min Facebook-profil.

'Gransker'..?  :ROFL:

Nææh nej, det er skam da og da skam langt mere avanziert..!  :yes:  Sladder-øglen efterforsker..!!  :big_grin:- hvem gi'r hvem likes, hvornår og hvorfor..?

- hvem er online hvornår, og samtidigt med hvem..? :hyper:

- er Carlo mon bare en papirtiger fra Framlev..?

- er Snoren i virkeligheden den snor som i sin tid blev stjålet fra trollkvinden, Trådløse-Anna..?

- bor der mon thaikvinder m/k hjemme hos Anklageren på Brønshøj Torv..?

- og er Torsten i virkeligheden 2 Meter høj og (køns)skiftet frimurer-reptil fra Aabenraa.. - eller Krønge..?  :JC_OMG_sign:


Ænywæjs, jeg glæder mig til at læse resultaterne når Carlo har fået sin fiss'book-profil efterforsket af vores allesammens utrættelige Pinkertonmand - Limfjordens svar på Philip Marlowe …. :ROFL:

 

13


 Jeg holder bare alle muligheder åbne, fordi en god efterforsker skal se på forskellige hypoteser i stedet for at stirre sig blind på én hypotese. :yes:14
Politik / Elementært, kære Watson...
« Dato: December 07, 2018, 03:06:50 pm »


Så forsvandt profilen modenbiaabenraa. Det er pudsigt, at den lige er forsvundet i dag he he

Dens ejer var 66 år gammel og med data 66-180-98 he heSuper...!  :JC_hurrah:

- så har du da én mindre at holde styr på..


15
Fordi du sikkert selv lever i et ret kedeligt og monotomt monogamt forhold og kun har haft én sexpartner gennem de sidste 50.Na-harj, do..!

- du skal BARE se alle fruentimmerne fra de omkringliggende gårde - når jeg tænder majspiben og hopper i min røde morgenkåbe...

Lillemor bliver godt nok lidt mopset hver gang... - hun siger at jeg ikke har godt af at ryge tobak... :ROFL:


Sider: [1] 2 3 ... 80