Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 122
1
Fra medierne / Sv: Vi gjorde det!
« Dato: November 15, 2017, 07:30:25 pm »
Vi gjorde det!

http://sport.tv2.dk/fodbold/2017-11-14-eriksens-hattrick-sender-danmark-til-vm

”For første gang siden 2012 skal det danske herrelandshold til en slutrunde, efter de spillede sig til VM på bekostning af Irland.

VM i Rusland 2018 bliver med dansk deltagelse.

Det står klart, efter Danmark vandt 5-1 på udebane mod Irland, hvor Christian Eriksen endnu en gang viste sig som den helt store stjerne, da han scorede hattrick.”

Vi gjorde det – som Helle Thorning-Smidt engang proklamerede – i går aftes var det Danmarks landshold i fodbold ”der gjorde det”!

Irland blev udraderet af Christian Eriksen, og vi vandt med hele 1-5 på Irlands bane.

Godt gået drenge!

Men kan vores drenge klare den ved VM i Rusland?

Jeg tror det afhænger meget af, om vi bliver seedet i andet eller tredje lag.
Kommer vi til at møde vores ”onde drøm” Spanien – henholdsvis England og Kroatien, er det ikke sikkert vores deltagelse bliver ret lang?

Citér
Det står klart, efter Danmark vandt 5-1 på udebane mod Irland, hvor Christian Eriksen endnu en gang viste sig som den helt store stjerne, da han scorede hattrick.”

Vi gjorde det – som Helle Thorning-Smidt engang proklamerede – i går aftes var det Danmarks landshold i fodbold ”der gjorde det”!
---------og lige hvad så, se 22 idioter på en græsplæne sparke til en svindblære - jaeh - øf øfµ :Laie_68: :Laie_73: :Laie_73: :neo:

2
Politik / Sv: En uge før lokalvalgene
« Dato: November 15, 2017, 07:24:01 pm »
Så må vi bare håbe på, at resten af nationalisterne også stemmer på nogen, som aldrig får nogen indflydelse, fordi de ikke kommer ind  :yes:

Det ville da være endnu sjovere hvis de kom ind. Der ville blive parlamentarisk ravage og Løkke vil få det meget hårdt med at danne regering. Hvis Nye Borgerlige skulle komme ind, ville der blive rock i den borgerlige synagoge.

I Tyskland er lille AfD kommet i Bundestag. Merkel har det hårdt med at danne en regering, fordi hun er nødt til alliere sig med nogen, der absolut ikke kan fordrage hinanden.

Det er jo et kommune- og regionsvalg - ikke et folketingsvalg CARLOµ :hang1: :hang2: :hang3: :girl_devil: :feminist_en: :feminist:

3
Det er en lidt ældre nyhed, men det viser til fulde, hvor meget vi selv hver især kan gøre for medmenneskeligheden og humanismen i danmark. Det drejer sig om 20-årige Rohulla Arabzadeh, der blev reddet fra den onde og umenneskelige udvisning, han var blevet idømt. Der var simpelthen en gruppe viljestærke danske og internationale humanister, der gik ind og sage, "nej, det skal være løgn" - og så fik de forpurret udvisningen, så Rohulla kunne blive i landet. Jeg var selv lidt med inde over sagen dengang, og jeg har ved en enkelt lejlighed mødt Rohulla, og jeg kan kun sige god for hans menneskelige kvaliteter. Han er en gevinst for danmark.

Læs eksempelvis:

"Det var efter alt at dømme protester fra en medrejsende passagerer, som forhindrede, at den 20-årige Rohulla Arabzadeh i går blev tvangsudsendt med fly fra lufthavnen i Kastrup.

Her blev han ført om bord  af betjente fra Rigspolitiet på Turkish Airlines fly TK 1786 med afgang klokken 18.40 til destinationen Istanbul.

Udsendelsen blev fulgt tæt af en kreds af personer, som kalder sig Rohullas venner, fortæller hans danske repræsentant Birgitte Pock.

De gennemførte en fredelig protest mod udvisningen i lufthavnens afgangshal.

»Nogle af passagererne blev interesserede i sagen og stillede spørgsmål til os. Blandt andet en tyrkisk rejsende, som gav os sit kort og sagde, at han personligt ville tjekke situationen i flyet. Han syntes, at det lød mærkeligt, at der var en tvangsudsendt med under de omstændigheder«, siger hun."

Det var meget modigt gjort af de mennesker, der satte liv og førlighed på spil for et andet menneskets skyld. Det var smukt gjort.

I kan læse meget mere her: http://politiken.dk/indland/art6028857/Fik-bremset-en-tvangsudsendelse-kort-f%C3%B8r-flyafgang-fra-Kastrup

Lad det være en inspiration til os alle om, at vi få Nydanskerne til at blive hver og én, hvis bare vi vil det.

 :aww: :Cherna_29:

Hvad pokker - jeg troede du var blevet skudt og skindet slået op på en ladeport et og andet sted for at blive tørret!! :kattemad_03: :JC_pokerface: :JC_coffee2:

4
Fri Debat / Sv: jeg blev smedt ud
« Dato: November 13, 2017, 07:40:51 pm »
tørresnoren dit  s5ore rævhul jeg har 20 gb data.

bland dig nuy  udenom hvis du aælligevel ikke vil hjælpe mig.

Hold dog for he..... op med dette fis - jeg har et middel -: Randersreb, gå og hæng i en sådan rulle, så vi andre kan blive fri for dit syge vrøvl :drag_04: :d_clock:

5
Fri Debat / Sv: Konservativ muslim stiller op for Alternativet?
« Dato: November 12, 2017, 08:51:52 am »
Jeg vil sige -: Stol ALDRIG på en Muslim!!

6
Fra medierne / Sv: DF – nej til statsborgerskaber!?
« Dato: November 10, 2017, 06:15:29 pm »
DF – nej til statsborgerskaber!?

http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-11-10-df-vil-stemme-nej-til-statsborgerskab-til-over-3000

”Regeringens støtteparti, Dansk Folkeparti, nægter fortsat at stemme for tildelingen af nye statsborgerskaber.

Fredag agter partiet at gentage scenariet. DF vil stemme nej til tildeling af dansk statsborgerskab til 3185 personer, som er blevet stillet det i udsigt.

- Vi bliver nødt til at trække en streg i sandet.”

Jeg mener:

At det er forkert at give flygtninge statsborgerskaber, for så gør man dem til indvandrer, og dette er de ikke – de skal hjem igen så hurtigt som muligt!

For de ulovlige migranters vedkommende, så skal de slet ikke ind i landet, uden at kunne forevise lovlig legitimation på sig selv.

Og er de så allerede registeret i et andet sikkert land, ja så skal de sendes tilbage med det samme.

Derfor hjælper det heller ikke noget kun at bevogte et par grænseovergange til Danmark – alle grænseovergange skal bevogtes?


Ja, du har ret, - hvad er begrundelsen til at give 3tusinde+ statsborgerskab - Kan de dansk - Kender de Danmark - Hvad er deres religion - Holding til demokrati (nogle af dem sikkert, men alle?) - Kvinders rettigheder? . :good: :girl_cool: :girl_bye: :girl_bye2:

7
Politik / Sv: Valg i USA
« Dato: November 10, 2017, 06:10:24 pm »
Det er imponerende at Trump-tilhængere kan blive ved med at tro på ham, når der er så mange gange hvor Trump har løjet.TB dog det værste billede på venstrefløjen du har bragt her - øøv og bøøv. :JC_piano: :JC_coffee2:

8
Samfund- & Kultur / Sv: Om fordelene ved etnisk udrensning
« Dato: November 10, 2017, 10:41:17 am »
Hvornår forlod du den virkelige verden?

Du skriver så mange oplæg og kommenterer om en tænkt fremtidsverden, som nærmest går ud på at skrue tiden tilbage til din barndom.

Men alligevel - en interessant tanke!! :JC_PacMan:

9
Videnskab / Sv: 10 måder at man kan se at jorden er rund
« Dato: November 10, 2017, 10:36:47 am »
Overtro! Var det ikke denne "tro" som afholdt de gamle grækere i at sejle ud af Middelhavet til Gibraltar??

10
Historie / Sv: Børn gramser på patter!
« Dato: November 09, 2017, 05:30:00 pm »
Hvad har det med historie at gøre?

Joeh - licensnægter - ser du - sådan er fremtiden her i DK, med alle disse muhamzske fritgående hanhunde, medmindre de bliver kastreret!!. :king2: :JC_rimshot: :JC_hourglass:

11
Politik / Sv: Geggo og Cengiz er blevet gift?
« Dato: November 09, 2017, 05:26:31 pm »
HVAD RAGER DET OS!!!

12
Videnskab / Sv: 10 måder at man kan se at jorden er rund
« Dato: November 09, 2017, 03:27:41 pm »
Guderne må vide (og det gør de sikkert) hvordan disse jorden-er-flad-troende, så vil forklare hvorfor et skib ikke falder ud / ned ude v ed kanten?? - Jeg har sejlet i 11 år - inkl. i en rute som hed "Jorden Rundt" - og jeg er sq ikke faldet ned.

13
Fra medierne / Sv: Pisk og stening?
« Dato: November 09, 2017, 03:22:47 pm »

Postet af: Only Me
« Dato: I dag ved 10:09:14 am »

    Indsæt
Citér
Jeg mener:

Tyrkiet og andre islamiske lande, er i fuld gang med at finansiere Moskeer i Danmark.

Med præsident Erdogan i Tyrkiet, er de ved at skrotte det sekulære og i stedet indføre den sande Islam.

Dette ønsker han også i Danmark med sine Moskeer skal ske.
Ja, du har ret - dette nye Tyrkiet, tror de kan styre det hele, bare set Er-Do-Gal, lefler for Pres. Vlad Vlad. Putin - tror i øvrigt turk snart forlader NATO.

Citér
Danmark skal laves om til et muslimsk land, ligesom Sverige er tæt på at være allerede.

Dette er samtidig muslimernes overordnede mål for alle de Europæiske lande, og det er derfor at de er ankommet i millionvis.
Man må jo give disse kalifat-planlæggere en hel del ret; det går jo helt fint med "immgrationen af Islam til EU og den øvrige vestlige verden" - Kan vel kun stoppes, ved at vi i EU kan for he..... blive enig om at forbyde Islam, og starte med at udvise/hjemsende hvad der kan udvises/hjemsendes af herboende gedek....... + familierne

Citér
Deres drøm er et Kalifat:

”Kalifat er en islamisk statsform, der samler alle verdens muslimer under en og samme politiske enhed, regeret af en leder kaldet Kaliffen. Kaliffen baserer sin autoritet på en arv af profeten Muhammeds styre.”

Er det noget vi er interesseret i?

De røde partier vil sige: Ja dette vil være helt fint.

De blå partier vil sige: Nej, under ingen omstændigheder, vil vi opgive vores demokrati, kultur, love og menneskerettigheder, som er opbygget gennem 1000 år.

Valget er dit til det kommende kommunevalg og senere folketingsvalg?
Ja, vi har jo lige set ISIL eller ISIS hvordan et sådant kalifat er, og kan jo så håbe, at man HAR lært noget - i hvert fald INGEN X ved nogle partier, som er for denne MULTIKULTUREL INDVANDRING - kun X ved partier, som har set skriften på væggen, som i Belshazzar's feast "מנא מנא תקל ופרסין" som Daniel oversat til -: MENE, MENE, TEKEL, PARSIN" - så inden en sådan tilsvarende dommedagsprofeti, bliver til et ragnarok p.g.a. muhamzernes kalifat, så skal de altså stemmes ned og ud ved alle valg. - :JC_rant: :JC_hourglass:


14
Samfund- & Kultur / Sv: Kan vi fortsat regne med, at hjemmehjælp kommer?
« Dato: November 09, 2017, 02:54:32 pm »
Hvad med at ansætte nogle "Dørmænd" som forklædes som hjemmehjælpere, sættes sammen to - tre ad gangen med radiokontakt, og når de så bliver angrebet af "disse" "elementer" så falder hjemmehjælper kludene, og boksehandsken, uden handske kommer frem..

15
Fra medierne / Indvandrebander i et måske opgør
« Dato: November 09, 2017, 02:45:29 pm »
Fra et Facebook indslag -:

Taler vist for sig selv, konklusion; ud med dette ros, pakipak, o.l. muhamzsk ukrudt. :comando:

http://viralevideoer.dk/indvandrerbander-politiet-hunde-paa-noerrebro/

Sider: [1] 2 3 ... 122