Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 135
1
Fri Debat / Sv: en har installeret et kamera i min computer
« Dato: April 21, 2018, 03:37:14 pm »
Jeg bliver filmet hele tiden når jeg sidder her og søger på nettet. Det er måske en herinde fra der har installeret kameraet det er installeret inde i mit eget kamera sådan at jeg ikke skal opdage det, så der siger jeg bare ligeud at jeg har opdaget det.

Du har sq da pip i papkasssen-- :Laie_55: :l_ice: :JC_pokerface:

2
Citér
Jamen sagen har ikke noget med menneskerettigheder at gøre.

Det er da ellers lige den, og §§§ i denne konvention, som har forhindret udvisningerne. Ser måske ud til at regeringen er kommet igennem med en strengere fortolkning af disse konventioner overfor EU-kommissionen, som åbenbart har godtkendt en ændring, regeringer har lagt op til. Til gengæld kommer (måske) nogle østeuropæiske lande i klemme!- :kattemad_03: :hysteric:

3
Citér
Hvis man kritiserer menneskerettighederne hele tiden, så angriber man menneskerettighederne generelt - og ikke kun i de sager, som du nævner.
Synes du, at du selv skal have nogen rettigheder?   

Ja, så sandeligt, jeg er født her, har altid betalt min skat, sparede op til min pension - overfor disse kriminelle elementer, som ikke har betalt en øre i skat, men kun er en belastning for samfundet. Nogle af dem er nok født her, men har dobbelt statsborgerskab, så jeg ser ingen hindring for udvise dem til det andet land; men du forsvarer åbenbart disse kriminelle. Jeg vil ikke (og det har jeg nævnt) at DK skal ned på Saudiarabisk eller noget andet arabisk ørkenlands niveau, det har jeg også gjort klart- :paladin: :LaieA_064:

4
Åh jeg tror IKKE DK synker derned, men kritisk holdning til dette "EU-""GUF"", er på plads. Hvorfor kan DK ikke få udvist alle de herboende kriminelle (muslim), som lukrere på samfundets bekostning - Gimi Levakovic m/familie (stammer jo fra Kroatien og er ikke i fare dernede), Shuaib Khan (er også pakistansk borger og hans familie der har jo været opstillet til et og andet politisk), Danny Abdalla og andre udviste kriminelle lever det søde liv i Danmark på skatteydernes regning. Kan ikke se / forstå vi skal dette ros her?? :triniti: :pirate:

5
Behøver man DET, for give udtryk for ens holdning til denne eftergivenhed overfor den Europæiske menneskeretskonvention?? Jeg mener NEJ. Det jo et frit land - ENDNU!!. :ireful1: :ireful2: :ireful3:

6
Én af grunden til at han ikke er udvist er utvivlsomt den Europæiske Menneskerettighedskonvention, der anviser at en given straf skal stå i rimeligt forhold til forbrydelsen.

FN konventionerne kan vi blot fortolke os ud af, det gør Japan og Sydkorea, men de europæiske er det satans problem hele tiden.

Den fandens lommeterrorist skal trods vold og magt blive her i landet, trods et generalieblad som en telefonbog.

Altså for at sikre hans menneskerettigheder!!!

Heraf kan vi så uddrage at vi andre ikke er beskyttet af samme rettigheder, og at leve i et samfund med et minimum af kriminalitet ikke er en menneskeret.

Sært - meget sært… :JC_doubledown:

Citér
Sært - meget sært… :JC_doubledown:

Ja, Marius, jeg giver dig 1000% ret - det er fan... mærkeligt.. :bug: :connie_witchy:

7
Ubetinget udvisning af den abe - NU!!

8
Fri Debat / Sv: Overvåget på nettet?
« Dato: April 19, 2018, 08:33:54 am »
Jeg er næsten sikker på, at jeg bliver overvåget af politiet eller en efterretningstjeneste. Jeg skrev tidligere og spurgte Gubbi, om der er nogen der følger med men selvfølgelig ville han intet indrømme.

Jeg er næsten sikker på at de læser med og de ved en masse om os alle sammen. Og så er der alle de andre, private efterretningstjenester eller hvad man skal kalde dem, de politiske bevægelser på henholdsvis venstre og højre fløjen, de holder øje3 med hinanden og alle os andre.

Det er meget ubehageligt ikke at vide hvem der læser med, og hvad de ved om os. Jeg kan ikke længere føle mig sikker i eget hjem, så det er da i hvert fald gået for langt.

Citér
Jeg er næsten sikker på, at jeg bliver overvåget af politiet eller en efterretningstjeneste. Jeg skrev tidligere og spurgte Gubbi, om der er nogen der følger med men selvfølgelig ville han intet indrømme.

Mon ikke du skulle se en psykolog??.. :mad: :Laie_87A: :Laie_87B:

9
Hvis Danmark brugte forsvaret som kun et forsvar og ikke på angrebskrige så måske ja. Men i dette tilfælde så er det kæmpe pengespild.

Ja men, så rejs du da til Rassia eller 中华人民共和国; begge steder er militærudgiften pr hoved sikkert mindre.. :girl_devil: :hmm:

10
Fri Debat / Sv: Ja eller nej til DAB? NEJ
« Dato: April 17, 2018, 03:12:11 pm »
Det nuværende system (FM) virker jo ok, så hvorfor nu denne ændring? Er der nogle teknikere, som skal have noget mere i pengeposen??. :Laie_75A:

11
alle tre skulle garrotteres .- :hang1: :hang2: :hang3: :hang3:

12
Hvorfor jeg skulle bannes må henligges på de radikales grav.
[/quote


-----------og hvad "hed" du så før??????

13
I Kina gør de. De støtter også Assadstyret sammen med Rusland.

Kina gør det som bedst kan betale sig for dem. De har ingen principper overhovedet.
Er det fordi de er kommunister?  :hyper: :hyper:

Fordi de er kinesere.

Både og - men Xi Jinping styre Kina derhen, hvor det bedst kan betale sig. Der er Overhovedet ingen skrupler mht. menneskerettigheder, kun hvad der strategisk og handelsmæssigt er bedst. Denne sætning, kan gentages i det uendelige mht. Kina- :daz: :dash3:

14
Fri Debat / Sv: Muslimske elever terroriserer gymnasium
« Dato: April 15, 2018, 08:51:50 am »
En gymnasieelev fra Sydkystens Gymnasium i Ishøj forklarer i et Facebook-opslag, der her er videreformidlet som blogindlæg, hvordan de alt for mange muslimske elever terroriserer danske elever og lærere.

http://balletmagnifique.blogspot.dk/2018/04/elev-pa-sydkysten-gymnasium-i-ishj-den.html

Jeg tillader mig at citere:

"Jeg er blevet truet af dem (muslimske elever, red.) så sent som i dag. Der blev råbt trusler efter mig. (selvfølge imens de går i flok)."

"Når vi sidder i klasserne går de rundt og larmer ude på gangen. De tager i dørhåndtagene og råber ting på deres eget sprog."

Lærerne kan ikke stille noget op. De får ikke opbakning fra ledelsen.

"Vi har mange gange oplevet, at lærerne selv har været fraværende med depression pga. muslimernes chikane."

Som det beskrives af den unge mand, så møder de danske elever ingen forståelse fra ledelsen. De er med andre ord overladt til sig selv, og mange lider under den muslimske hverdagsterror.

Jeg mener, at det er et sørgeligt eksempel på, hvor galt det kan gå, når muslimerne bliver alt, alt for mange. Så kan man nemlig glemme alt om respekt for fællesskab og danske normer.

Er der virkelig nogen herinde, der kunne finde på at argumentere til fordel for de unge muslimske bøller?

Bundt dem i 10 og så ned i en lægter, som sejler dette abeyngel hjem til deres sand- og klippehuler.. :tatice_06: :ph34r: :vinsent:

15
Fri Debat / Sv: Fladjords bevis!
« Dato: April 14, 2018, 10:39:09 am »
Jeg ikke Gubbi, men mener at have set, jordkrumningen, på havoverfladen (det er lid svære at se på land) er ca. 1m pr 800m.. :Laie_9:

Sider: [1] 2 3 ... 135