Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 160
1
Samfund- & Kultur / Sv: Forældede kønsrollemønstre
« Dato: Juni 19, 2019, 01:57:07 pm »
I mange muslimske lande har man forældede kønsrollemønstre, som går ud på at kvindens plads er i hjemmet.

De kommunale sagsbehandlere gør et arbejde for at muslimske kvinder skal ud på arbejdsmarkedet. Så går der nogen dage, og så melder de sig syge, fordi manden ser det som et angreb på hans mandighed - at han ikke kan forsørge familien.

Det er et af de største integrations problemer, og det er svært at læse på grund af muslimernes æresbegreber.

Det kan godt være, at man kan overbevise manden om det fornuftige ved at konen arbejder - men hans kammerater driller ham med, at han ikke kan forsørge konen.

Det tager sin tid at ændre normerne, og på det område er muslimerne 50 år efter den vestlige verden.

Der ligger en frigørelse i at kvinderne har deres egne penge - og det er ikke alle muslimske mænd interesserede i. Det kender vi fra Danmark for 50 år siden.

Citér
Muslimer = Muhamzer KAN IKKE integreres. Kan IKKE INTEGRERES. Og lige - hvor mange årtier har de været her?? Fatter ikke EU ikke har nedskrevet forordninger vedr. fremmede religioners tilstedeværelse i de enkelte lande, som så selv kan bestemme hvilke trosretninger, der må være i pågældende land.  :kattemad_03: :JC_PacMan:

2
Politik / Sv: Hvad mon Mette Frederiksen når frem til?
« Dato: Juni 19, 2019, 01:37:42 pm »
Nu vil det vise sig, hvad fremtiden bringer - med S-RV-EL-SF.  :ohmy:

Ja, du kan tro, vi glæder os til de mange nye danskere! :big_grin: Det er da helt fantastisk, at vi igen får en humanistisk og socialistisk indstillet regering. Og det vil sikre os mange spændende kulturelle input i de næste mange årtier. Det er da en spændende kulturproces, der nu skal til at starte, synes du ikke også, Rudi?  :yes:

Årh klaphat - der er heldigvis valg om 4 år - ikke årtier. Bøv. :JC_PacMan: :girl_devil:

3
Fra medierne / Sv: Danmarks Ramadanradio og valgkampen
« Dato: Juni 19, 2019, 01:34:09 pm »
Så sluk dog for tossekassen eller skift til en anden kanal der svarer bedre til din smag.

Det hjælper jo lige fedt, da man betaler til licensen, når man har en p.c., så Ramadanradio, får sq stadigvæk penge.

4
Fri Debat / Sv: Det kommer godt nok til at tage sin tid.
« Dato: Juni 19, 2019, 01:29:26 pm »

I løbet af 50 års indvandring er der kommet 5-6 procent muslimer i landet, og nu går det langsommere.

Men allerbedst, at tallet går negativt - jo hurtigere, jo bedre.  :clapping:

Så må du skisme producere nogle flere Danske børn gamle jas hvis els der skal være nogen til at forsørge os i alderdommen,  :girl_wink:

Tja - men jeg snart 78 år, så min tid som avlstyr, er længst forbi. Det må alle disse 25 - 30årige evighedsstudiner, som skal se at komme i gang. :Laie_6:

5
Fri Debat / Sv: Det kommer godt nok til at tage sin tid.
« Dato: Juni 18, 2019, 09:56:48 am »
Vi ved, at den tidligere imam og ledende i Islamisk Trossamfund, Kasim Said Ahmad er en fremtrædende islamist. For ham står koranens ord over demokratiet og dets love, også i Danmark. Hans grundlov er shariaen - den bindende lov for muslimerne.
Og shariaen er jo netop en lov, som gælder for samfundet, for alt muligt i muslimens liv. Kom ikke og sig, at den nogensinde kan forenes med demokrati. Dette ved Pernille Skipper, men som mange andre venstreekstreme søger hun indtil videre fællesskab med islam.

Under profetkrisen i begyndelsen af 2006 demonstrerede K.S. Ahmad meget tydeligt, hvordan han ser på danske demokratiske værdier: Han og andre muslimske ledere assisterede særdeles aktivt magthaverne i muslimske lande, som forsøgte at knægte ytringsfriheden.

Nogen tror vist, at de islam-allierede Morten Østergaard og Pernille Skipper ikke forstår, hvad islam er. Det er en stor fejl. Vær sikker på, at de ved præcis, hvad de laver. Og jeg vil påstå, at en mere udpræget landsforræderadfærd er ikke set herhjemme siden 1945. Skipper som denne K.S. Ahmad i valgkampen udnævnte til at være "vores kandidat nummer 1 i København" !

RV og ELs seneste adfærd er et lærestykke i, hvordan man bevidst bruger demokratiet til at ødelægge et land og senere - som muslimerne ønsker - at afskaffe demokratiet, når de er mange nok.


I løbet af 50 års indvandring er der kommet 5-6 procent muslimer i landet, og nu går det langsommere.

Men allerbedst, at tallet går negativt - jo hurtigere, jo bedre.  :clapping:

6
Politik / Sv: Intet som involverer muslimer kan udlægges positivt
« Dato: Juni 17, 2019, 10:22:36 am »


Citér
Det kører ikke rigtig for modstanderpartierne  :smile1:

Naeh - det går jo op og ned i denne verden. :JC_cheers:

7
Historie / Sv: Vort flotte DANNEBROG fylder 800 år
« Dato: Juni 15, 2019, 08:39:36 pm »
dannebrog er et nationalistisk og dermed racistisk symbol, og det reagerer andre naturligvis på :angry:Dét er ægte demokrati!  :big_grin:

Tror sq også du er til grin - og skal hænges til tørre - for du brændes af . Klaphat og forræder.  :MG_229:

8
Fri Debat / Sv: Folkeskole forbyder V-tegnet
« Dato: Juni 15, 2019, 08:34:31 pm »
Jeg er en, der godt kan lide de liberale frihedsværdier, demokrati og troen på menneskerettighederne. Jeg mener, det er en af de vigtigste ting for samfundet.

Så er det da heldigt at du bor i et demokratisk land som Danmark og ikke i en eller anden bananstat i den muslimske verden - eller at du ikke er kvinde i de muslimske parallelsamfund her,hjemme for så er "demokrati og troen på menneskerettigheder"  noget ret abstrakt noget

Ja, tror også homofaber er en lille muslimsk bananflue, som er lykkelig over ikke at leve i et muslimsk bananvælde - eller sandland.

9
Politik / Sv: Intet som involverer muslimer kan udlægges positivt
« Dato: Juni 15, 2019, 08:30:39 pm »
Jo større man er . jo tungere falder man.

10
Hæng ham  - han er sq landsforrædder

11
Politik / Sv: Høj stemmeprocent skyldes klimatosser
« Dato: Juni 11, 2019, 09:23:29 am »
Gør hun heller ikke - hun har meddelt, at hun forlader formandsstolen. (iflg. P4 Kbh)

12
Samfund- & Kultur / Sv: DET ER SHIRK AT STEMME FOR MENNSKESLABTE LOVE
« Dato: Juni 11, 2019, 09:20:59 am »
Når muslimer ikke stemmer: Rejs hejem! I går ikke ind for demokrati!
Når muslimer stemmer: Rejs hjem! I stemmer på de forkerte! BUUHUUU.

At styre og dømme efter andet end Allahs lov:

At regere eller dømme efter andet end det som Allah (saws) har åbenbaret er to lydighedsnægtelser i en enkelt aktion.

Som Koranen siger: ”de efterligner udsagn af de vantro, Allahs (saws) forbandelse være over dem!

De har forladt sandheden. De har taget deres rabbier (jødiske lærere) og deres munke (kristne) som vejledere ved siden af Allah (saws) og de har taget Messias (Jesus), Marias søn, skønt det er befalet dem at tilbede, adlyde og følge ingen anden end Allah alene, ingen må tilbedes eller følges end ham. Tilbedelse og ære er alene hans. Ingen lige må sættes ved hans side(9.30-31).

 ”De ønsker at du skal være vantro ligesom de er vantro, derfor skal du ikke være venner med nogen af dem” (4.89).

 

 

Et afsluttende ord:

Derfor, den handling at stemme på noget politisk parti, som ønsker at arbejde indenfor demokratiske rammer, og skal virke i et parlament, er i bedste fald forbudt (Haram), det er Kufr og shirk (afgudstilbedelse), at tage ind udefra ind i islams fold. At stemme på et sækulart parti er i vesten et nobelt anliggende, men er uden skygge af tvivl noget som er forbudt for en muslim..

 

 

Oh muslim, Oh du som Allah har givet magt gennem islam!

Kaldet til integration er et kald  til yderligere undertvingelse af muslimerne gennem Allahs (saws) fjender for at tvinge muslimerne til integration i det vestlige samfund og underkaste sig sækularismens værdier

 :heart2: :heart2: :heart2:  ALLAH   :heart2: :heart2: :heart2:
                                   :Cherna_29:

Citér
Kaldet til integration er et kald  til yderligere undertvingelse af muslimerne gennem Allahs (saws) fjender for at tvinge muslimerne til integration i det vestlige samfund og underkaste sig sækularismens værdier

Så er det da på tide du pakker dine kamel-uld-sutter og mølædte fåreskindsbylter og skrubber Yt-Av-Hier - retour til Sandet og klippespalterne. Du hørere i hvert fald IKKE til her i EU. :morpheus: :LaieA_009:

13
------ og med en rød regering i sigte, bliver sanktionerne over for disse araber aber røve, nok ikke strammet - tværtimod. :kattemad_03: :Laie_5:

14
Politik / Sv: Det behøver ikke undre ret mange
« Dato: Juni 08, 2019, 08:37:50 am »
Det undre mig noget, hvordan du har kunnet få kopi af tilholdserklæringen, dateret 28. dec. 2012., med mindre Rasmus selv har lagt den ud på nettet, og du så har fået fat i den. :to_keep_order: :ph34r:

Offentlighed i forvaltningen

Citat: I den danske offentlige forvaltning, har man et princip om offentlighed i forvaltningen, kaldet offentlighedsprincippet. Heri ligger det, at offentligheden, fx borgere og presse, som hovedregel skal have adgang til - og indsigt i sager i det offentlige. Dette betyder både retten til at overvære og citere fra retssager, og retten til at få adgang til dokumenter fra forvaltningen. Det sidste kaldes aktindsigt.

https://www.borger.dk/samfund-og-rettigheder/Offentlighed-i-forvaltningen

Avisen Danmark er på den måde kommet i besiddelse af dokumenter, der afslører, hvordan Rasmus Paludan igennem flere år forfulgte og chikanerede en ung mand i en grad, så Paludan fik et tilhold på fem år. Ifølge papirer fra Justitsministeriet var både ofret og hans familie tæt på sammenbrud på grund af den årelange chikane fra Paludan.

Det har andre aviser så efterfølgende bragt.

Okay - vidste ikke at aktindsigt omfattede personlige emner, men derimod den offentlige forvaltning - tak for info.

15
Politik / Sv: Paludan er ikke nogen Glistrup
« Dato: Juni 06, 2019, 10:55:34 am »

9. højeste var EFTER hjerneskaden. Tænk på hvor høj den kunne være hvis han ikke var udsat for en udlykke.

Jeg synes, det er udmærket, at den yderste højrefløj har taget Paludan til sig, fordi han er en tosse - som polititilholdet også beviser.

Bøden - som Paludan fik for at sende de sære emails til politiassistenten - er ikke noget alvorligt, men det tegner ikke et billede af en normal mand (sammen med polititilholdet).

Almindelige danskere vil ikke se på budskabet - som om det kommer fra normale mennesker.

Det undre mig noget, hvordan du har kunnet få kopi af tilholdserklæringen, dateret 28. dec. 2012., med mindre Rasmus selv har lagt den ud på nettet, og du så har fået fat i den. :to_keep_order: :ph34r:

Sider: [1] 2 3 ... 160