Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 147
1
Fri Debat / Sv: Uddannelse til RJ folket!
« Dato: September 22, 2018, 07:54:04 pm »
Jaeh - og du er helt fald og stationær,

2
Youtube anbefalinger / Sv: Sandheden om Reptilians [NSFW]
« Dato: September 22, 2018, 07:51:37 pm »
Klassisk Ieet-humor. Let genkendelig. Men jo, da meget morsomt...

Vi havde skam da luret, at Ieet er en Reptilian Illuminatus. Hvorfor skulle han altid debunke alting, der udstiller den reptile magtelite?

I øvrigt fik jeg en henvendelse fra en MariS i går. Hun hævder at være Reptiltossens nabo. Jeg skulle hilse fra hende og sige, at "jeg har lige set reptiltossen køre rundt på cykel i Ålborg og optage en ny film om Illuminati- og reptiliansymboler. Han er godt nok tosset ham reptiltossen. Nu har Illuminati også opkaldt en mur efter ham ovre i Karolinelund! - Forresten er han også penneven med Pølle, de er sgu også lige sære begge to. Reptiltossen og Pøllemanden. Hilsen MariS."

Bortset fra det, så har jeg et spørgsmål til Torsten Bonfils: Kan du give os en opdatering på situationen i Krønge og omegn? Nu da SOL er lukket, er det jo svært at følge med....

Har PJ opgivet sin sag imod TRYG?
Har Olsen fået købt nogle nye underbukser på det sidste?
Får Flixtor drukket nogle bajere for tiden?

Er der ellers et andet sted på nettet, hvor man kan få nyt om Krøngerne? Er der et undercover Krønge-forum på nettet? Hvad med Snemanden´s forum, er de mon at finde derinde? Me, det ved du vel?!

Dokumentfalsksagen er taget af en advokat, så nu skal sagen gå om.
Ja, der er købt fine hvide underbukser fra Kvickly.
Flixtor er tvangsindlagt, siger rygtet.

Hvordan kan du vide det, når du bor i Ålborg, din reptiltosse?

Men du har vel fået lidt sladder fra din nabo, MariS? :blum:

Får du ellers cyklet rundt efter nogle trekanter for tiden?

Jeg skulle hilse at sige fra MariS, at hun så dig til cykelløbet i Ålborg i går. Du skulle have kørt med, så du kunne have fået lidt motion. Det trænger du til, dovne reptiltosse.

P.S. 1: WHAT? Skal sagen gå om? De bliver sgu da ikke færdig før i år 2050!!

P.S. 2: Er de gode de underbukser? Jeg må lige en tur i kvickly. :smile1:

P.S. 3: Nå, det var da synd for Flixtor. Vi må da håbe, at han snart får det bedre.

Men du må hilse din gode nabo, MariS, reptiltosse.


------------- er der her en mere med tendens til Creutzfeldt-Jakob-Syndromet - "Reptil"????.. :connie_nutzo: :connie_pac:

3
Fri Debat / Sv: Hals syge
« Dato: September 22, 2018, 07:43:22 pm »
Petra --?? - Psykoforvirret dyr!

4
Politik / Sv: Jimmie Åkesson fik 335.692 personlige stemmer
« Dato: September 22, 2018, 07:40:56 pm »
Du godeste, hvad er det dog for en fantasiverden, Rudi og ligesindede famler sig rundt i? Sverige er de facto et Islamisk land, for Islam er nemlig den religion, der i allerhøjeste grad fremstår definerende i det offentlige rum. Det er jo slet ikke tilfældet med kristendommen derovre, og det hænger selvfølgelig sammen med, at svenskerne - som danskerne - ikke som sådan er kristne. Sverige har ingen oprindelig kultur, og det samme er naturligvis gældende for danmark.
 :aww: :Cherna_29:

--------- og du er sq da den største klaphat og aberøv set herinde. :tommy: :to_keep_order: :scenic:

5
Politik / Sv: Korea-topmøde: Vil fjerne alle farer for krig
« Dato: September 20, 2018, 10:17:57 am »
Men der er ikke afsted nogen som helst tidsgrænse - ligesom Kim Jong-un heller ikke kom med nogen tidshorisont til D. Trump under mødet i Singapore. Naeh, jeg vil se / høre en tidshorisont, før jeg tror på den lille fede fyr.

6
Fri Debat / Sv: Partiet ISLAM?
« Dato: September 17, 2018, 10:03:24 am »
For en gangs skyld - et mere seriøst ? fra dig. Joeh, jeg er for at man i hele EU starter med at lægge muhamzer alle hindringer i vejen, så som al støtte til familierne med islamistisk baggrund, forsvinder efter 2det barn, og disse forældre skal betale alt selv - ved det kan stride mod en og anden forældet konvention, men så til hel.... med den. Det gælder den vestlige kristendoms overlevelse, da vi er blevet for bløde over for disse muhamzske horder- :shablon_03: :shablon_04:

7
Fri Debat / Sv: Hvad er tid?
« Dato: September 16, 2018, 09:47:56 am »
Min påstand er nok nærmere, at det hele er videnskabelig teori, som kan være rigtigt og det kan også være helt forkert!

Der er ingen der siger at de observationer der er gjort er rigtige, men man har lavet teorier ud fra det!

Vi kan heller ikke vide om alle teorierne er lavet af videnskaben og NASA og andre, for ganske enkelt at skjule en Guds skabelse af jorden, Solen og Månen?

Dette selv om den officielle tro er på en skabelse af en Gud, og som bl.a. USA`s præsident skal sværge på at han tror på osv.

Evolutions teorien, er netop lavet for at udviske en Guds skabelse af det fysiske liv, og gøre det til noget ikke metafysisk. :smile1:

Når alt andet fejler: Konspirationsteori!

En god del af de ting du mener Nasa og andre onde mennesker har opfundet kan du jo observere og verificere med dine egne to øjne. F.eks. jordens form.

På samme måder er der flere forskellige og uafhængige forskergrupper og universiteter der laver observationer. Udover det har du sikkert GPS (eller Galileo eller Glonass, samme princip) i din telefon. Så selvom du er milevidt fra mobilantenner, kan du stadig altid se hvor på kloden du er. Dette skyldes satellitter i kredsløb om jorden, og det er en nem måde for dig at verificere at dels er jorden rund, tyngdekraft er en ting der eksisterer, samt at der eksisterer et verdensrum med et effektivt vakuum.

Mht. evolutionsteorien så laver den (ligesom alle andre videnskabelige teorier) forudsigelser der er blevet testet og fundet korrekte. Du kunne smadre evolutionsteorien hvis du fandt et fossil af en kanin i klippelag fra ordovicium. Fordi evolutionsteorien dikterer at kaninen først kunne udvikle sig langt senere. Evolutionsteorien kommer også med specifikke forudsigelser om at generne i dyr vi har klassificeret med skeletter og fossiler, skal ligne hinanden i en grad der svarer til hvor tæt de ligger på hinanden i slægtsskab. Igen svarer fossiller, komparativ biologi, og genetik fuldstændig overens. Evolutionsteorien ville være modbevist hvis vi fandt ud af et en gorilla havde gener der ellers kun fandtes hos f.eks. majsplanten men ikke i andre primater.

Så evolutionsteorien står så stærkt fordi den kommer med så mange specifikke forudsigelser der alle holder stik. Den står så stærkt fordi det ville være så nemt for enhver at modbevise den hvis den ikke var sand.

Eneste "logiske" (bruger ordet MEGET løst her) måde at være kreationist, er at bortforklare alle observationer der peger på jorden som en gammel planet der har oplevet evolution i milliarder af år, med at Gud har skabt alle disse fænomener for at snyde os. Her har de bare et problem for i bibelen står der at Gud ikke vil lyve for os. Men han har tilsyneladende løjet om så meget andet så måske løj han også da han påstod at han ikke kunne lyve for os.

Så ja, kreationisme giver ikke mening. Jorden er rund og gammel og evolution er en ting. Hvis du kan forligne de fakta med din religion, så fint. Hvis du ikke kan, bliver du nød til at tage et opgør med din religion, for virkeligheden går ingen vegne.

"En god del af de ting du mener Nasa og andre onde mennesker har opfundet kan du jo observere og verificere med dine egne to øjne. F.eks. jordens form."

Ja, det er helt sikkert at NASA`s jordform er lavet med CGI/Photoshop, og som de selv indrømmer!

https://www.youtube.com/watch?v=SA89iDq7PzE

FLAT EARTH - NASA's Robert Simmon AKA Mr Blue Marble ADMITS NO PHOTOGRAPHS OF EARTH

https://www.youtube.com/watch?v=fFBAznZwqVg&t=318s

GuBBi - I bliver snydt så vandet driver! :yes:

Det er da dig, som i al helvede prøver at få læserne herinde, til at tro på dit fup og fis - Driver vandet fra nogen, så er det dig selv..:Elffy_45: :dwarf:

8
Fri Debat / Sv: Hurricane Florence’s from ISS?
« Dato: September 16, 2018, 09:40:53 am »
------ ja, og du er et stort fup flop!

9
Åh - Reptil - jeg tror folk kommer igen - kan godt være de er borte for en stund, men der er da en hel del gode emner herinde. Så jeg er ikke så nervøs.

10
Samfund- & Kultur / Sv: Hold kæææft, hvor er det langt ude!
« Dato: September 15, 2018, 09:49:45 am »
Anklageren:
Citér
I tirsdags var der 6 laks i mit laksegarn, og det var den almindelige atlanterhavslaks, som også går op i danske vandløb.
censur?
Ligegyldigt pladder. Hvad raaaaager det dog en DEBATSIDEs læsere, hvad du skal have til aftensmad og bla bla?!
Karakteristisk indlæg fra en ensom udlandsdansker, der ikke aner, hvordan han skal gebærde sig herinde. Han keder sig, da han "ikke kan se", at pesten islam er vor tids trussel. Det kan han ikke tåle, at vi er nogle, der skriver om. Og så plaprer han vås af sig igen og igen .....  :JC_moon:

Sådan skal du slet ikke skrive til Anklageren! Han er simpelthen den bedste debattør, vi nogensinde har haft herinde.

Hvad -? Om ikke Pelle Haleløs slikker ... igen - det må da vist være selvbestaltet censur? . :kattemad_03: :JC_idea:

11
Fri Debat / Sv: Jeg er tværtimod glad for, at her er udstrakt ytringsfrihed
« Dato: September 15, 2018, 09:45:28 am »

Og Det har du problemer med? .. :daz: :fool: :frantics:

Hvilke problemer har jeg da?

Jeg vil bare have lov til at skrive, hvad jeg mener, uden at Licensnægteren skal lyve om, hvem jeg kalder nazister.

Tja - der har du nok ret; jeg læste blot dit indlæg, som om det var noget af et problem - for dig!- :music: :music2: :nea:

12
Der er kun 32 gæster som læser med, og det betyder, at de fleste læsere forsvinder hurtigt igen.

Hvis man kigger ned over emnerne, kan man også se at "muslimer" som emne er helt dominerende.

Yo - Yo kommentarer

Det er for ensidigt - og det er kedeligt - fordi det samme bliver skrevet årti efter årti.

Nogen skriver ligefrem aldrig om andet end muslimer, som de i deres ensomme tilværelse giver skylden for alle deres problemer.

Du har åbenbart problemer med Islam debatten tager megen plads / tid herinde. Men så skulle du måske finde en anden debatside - kan anbefale -: debatten.net, som vil være noget for dig! :Laie_50: :JC_rant:

13
Fri Debat / Sv: Er det ikke herligt, at alt vand på jorden er fladt!?
« Dato: September 14, 2018, 06:25:38 pm »
Citér
Er det ikke herligt, at alt vand på jorden er fladt!? Fup eller fakta? :smile1:

Du er og bliver en fupkanin.. :Laie_3: :JC_thinking: :JC_hmmm:

14
Fri Debat / Sv: Der er særlig mange nazister på Din-debat fordi
« Dato: September 14, 2018, 06:20:32 pm »
På Facebook, på Twitter og i andre debatfora bliver nazister smidt ud med hård hånd - men på Din-Debat er der ytringsfrihed for nazister, som ikke kan komme til orde andre steder.

Det er karakteristisk, at de ikke kan samle stillere nok til at opstille til folketingsvalg, og derfor bliver de sjældent hørt.:dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Og Det har du problemer med? .. :daz: :fool: :frantics:

15
Samfund- & Kultur / Sv: 6.853 somaliere har fået stemmeret i mit fædreland!
« Dato: September 14, 2018, 06:17:34 pm »
Sikke et had til en anden race og kultur,  :girl_sad:
Hvorfor ønsker du at folk fra lortehulslande kommer til Danmark?

Fordi hun / han er fake - fra inderst til yderst. :morpheus: :mosking:

Sider: [1] 2 3 ... 147