Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - NielsenNielsen

Sider: [1]
1
Familie, børn og parforhold / Sv: pylrer forældrene?
« Dato: Marts 08, 2016, 12:12:19 pm »
Som svar på spørgsmålet... -ja, der bliver pylret for meget om ungerne  idag, og opdraget for lidt....

Jeg er stor tilhænger at konsekvent opdragelse og har været det hele mit forældreliv. En prøvelse vil jeg sige, når familien pludselig blev forøget med 3 bonusbørn, som aldrig har fået sat grænser.

Jeg er enig i, at skolerne ikke er konsekvente nok, men problemet ligger ofte hjemme hos forældrene, som ikke vil erkende at deres lille pussenusse unge, faktisk spolerer det for alle andre i klassen. Dermed er det op ad bakke for skolerne at få ordentligt fat om problemet, hvis forældrene ikke vil gå i dialog.

2
Reklame eller anbefaling - i bestemmer selv....

Med fare for, at få slynget markedsføringsloven i hovedet, eller blive stemplet som useriøs debattør fordi man er ny, så vil jeg gerne anbefale webshoppen www.plyssky.dk til andre mødre, hvis sådanne findes her inde.

Jeg er selv mor/bonusmor til 3+3 og har haft stor fornøjelse af at handle ved plyssky. De sælger børnetøj til alle aldre. Det er genbrug, men vasket og fint og ofte med en ekstra lille detalje tilføjet. Når man er mor, med mange børn, arbejde og fritidsinteresser, så er både tid og penge ikke det der er mest af. Derfor denne "anbefaling", da der ikke findes mange andre online genbrugsbutikker med børnetøj.

3
Fritid / Så skal der flyttes igen...
« Dato: Februar 29, 2016, 11:23:44 am »
Vi bor til leje i et hus, og vores lejekontrakt udløber om under 1 år, så er godt igang med at se på bolig. Vi bor i en forstad til Aarhus og ideen om at leje et hus hvor der også er plads til 5-6 børn  :connie_36:, det er tæt på umuligt. Vi er derfor ved at undersøge mulighederne for at købe i stedet. Ingen af os har dog været boligejer før, så har forsøgt at læse lidt op på nettet om emnet. Det virker til at det er en god ide at få en boligadvokat med i vores lejer, da man åbenbart ikke kan regne med at ejendomsmægleren også hjælper med at tilgodese køber. Er der nogen som har erfaring med boligadvokater og/eller erfaring med hvor man valgte det fra, men ønskede at man havde valgt det til?

Pft.  :bb:

Sider: [1]