Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - politisk ukorrekt

Sider: [1] 2 3 ... 211
1
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: I dag ved 11:20:46 am »
Mit største problem med JFK21 er ikke deres punkt 1 og at de er for bløde omkring indvandringen (selvom det nok er tæt på) men at JFK21 virker som et enmandsparti. Er der nogen andre kandidater end Mads Palsvig i JFK21? Man kommer ikke langt med et enmandsparti.

Enig. Jeg har også lagt mærke til, at det kun er Palsvig der tegner partiet udadtil. Det holder ikke i længden.

Palsvig skal passe på ikke at blive for selvfed og egotrippe for meget. Jeg er selv begyndt at få lidt tvivl på, om partiet holder - fordi det kun er Palsvig hele tiden. Er der overhovedet andre medlemmer og kandidater end ham? Jeg har ikke hørt om dem...

Jeg har fået tilsendt en vælgererklæring, som jeg overvejer at sende ind. Men grunden til, at jeg ikke har gjort det endnu, er, at jeg først lige vil se, om der er andre end Palsvig, der tegner partiet. Hvis det kun er ham, tror jeg ikke på projektet.

Så min tvivl angående JFK21 drejer sig om, at jeg er i tvivl om, det er et seriøst projekt. Eller om det bare er én mands narcicistiske egotrip.

2
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: I dag ved 11:12:54 am »
Mon ikke vi har at gøre med en troll som har fundet Mingler-Polles facebookprofil og så lånt hans navn og billede?

Slet ikke!

Du er velkommen til at besøge mig på Facebook, så kan vi snakke sammen i Facebook PB systemet!

Så kan du få syn for sagen.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1786516570

Jeg administrerer 5 grupper på Facebook med tilsammen 1291 medlemmer p.t.!

Man kan se derinde, at du har skrevet RETTENPAAVRANGEN. Jeg kender godt hans Youtube-side, Folkets Ret. Den er udmærket, hvor han bl.a. udstiller frimurerne o.s.v. :yes:

Frimureriet og svineriet i Danmark


https://www.youtube.com/watch?v=LrfgTANW_n4

Aner ikke hvad du snakker om her - det er ikke noget jeg kender til! :yes:

Ok, sært. D.v.s. at på facebook er man altså ikke selv herre over, hvilke sider, man har som favoritter? Det synes jeg er spøjt. Det vil altså sige at man bare automatisk bliver sat til at have bestemte sider som favoritter? :ohmy:

Men hvá, jeg kender jo heller ikke fjæsbogen, da jeg ikke selv er derinde.

Motivet er meget logisk. For at være på fjæsbogen, skal man vise fjæs. Hvilket jeg ikke vil. Ergo kan jeg ikke være på fjæsbogen.

I virkeligheden er fjæsbogen er overvågningsværktøj for NSA og CIA. De lokker alle til at vise deres fjæs og VUPTI, så ved CIA og NSA hvem alle er. Jeg synes det er dumt af folk at lade sig lokke til at vise fjæs for CIA og NSA. :yes:

3
Debat om debatten / Sv: Får I også falske 'likes'?
« Dato: I dag ved 11:08:43 am »
Jeg giver ikke falske likes. Men jeg forstår godt provokationen bag dem. Fordi likes er egentlig fjollede og undertrykker den gode debat, da mange folk liker i stedet for at argumentere. Så det er fint nok, synes jeg, at tage pis på likes. Da jeg regner likes for ligegyldige.

4
Fri Debat / Sv: Kender du nogen gode vittigheder?
« Dato: I dag ved 11:06:55 am »
Jeg kender ingen vittigheder. Og har aldrig kendt nogen.

Jeg syntes altid, da jeg var dreng, at vittigheder var irriterende indstuderede og automatiske. Jeg kan bedre lide spontan humor, hvor man spontant morer sig over en given situation. Vittigheder er indstuderet humor, det er egentlig ikke min stil.

Når dette er sagt, ja, så kan nogle af dem da være sjove nok. Men jeg synes det er mere spændende, når folk spontant kan finde ud af at være sjove end når de bare lærer en række vittigheder udenad og spiller sjove på den konto.

5
Politik / Sv: Et stort had til DF muslim
« Dato: I dag ved 11:05:02 am »
Hvis du virkeligt er imod indvandringen, synes jeg da du burde overveje at finde et andet parti end DF. DF er jo i virkeligheden en flok svagpissere, som når det kommer til stykket har vist sig ikke at have ret meget kraft i bollerne. Stram Kurs, De Nye Borgerlige eller JFK21 synes jeg virker mere spændende.

Når dette så er sagt, ja, så er DF muligvis bedre end så mange af gammelpartierne. Så man kan selvfølgelig stemme på dem som det mindste onde...

6
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: I dag ved 10:59:14 am »
I starten kunne jeg egentlig godt lide Anternativet, da de netop havde en del interessante alternative ideer. Ikke alt brød jeg mig om. F.eks. er de alt for venlige overfor indvandringen. Men i det mindste turde de tage nogle spændende diskussioner op.

Men jeg må også konstatere, at de ligesom så mange andre nye, umiddelbart interessante partier, har tabt sutten lidt. Og i dag virker det lidt som et parti, der bare har til hensigt at samle alle de originaler op, som ikke passer ind i de andre partier. Ikke at der er noget galt i at være original. Men jeg savner lidt en klar linie i Alternativets politik. Det er som om, at de bare er alternative for at være Rasmus Modsat.

Så kan jeg bedre lide JFK21. Tiden må så vise, om de også bare er ren snak eller om der virkeligt vil komme noget interessant rent politisk fra den front. Jeg kan også meget bedre se linien i deres politik.

M.h.t. pikbillederne, så forarger det mig ikke personligt. Faktisk synes jeg, at det er en meget sjov modvægt til det heterofascistiske samfund vi har. Som når fodboldlandsholdets spillere råber STORE PATTER i omklædningsrummet. Så kan jeg egentlig godt lide provokationen med, at en mand i stedet fokuserer på pik. Fordi det udfordrer heterofascismen. Og jeg kunne tænke mig, at det måske er hr. Elbæk´s mening med dette tiltag. At vise, at hvis heteroer har ret til at være platte (som fodboldlandsholdet, når de råber STORE PATTER i flok), ja, så har homoer vel også ret til at være det.

En anden sag er så, at Elbæk nu engang som partiets leder burde have udvist bedre dømmekraft. Derfor synes jeg ikke hans handling var smart. Men forarget er jeg stadig ikke. Han ER jo homo, og han har vel lige så meget ret til at være plat, som fodboldspillerne på landsholdet har det, når de råber STORE PATTER i flok.

Jeg forstår i øvrigt slet ikke trådstarters problem med homoseksuelle. Det er da præcist lige så godt eller skidt at være homo, som det er at være hetero. Hvorfor kan folk ikke bare have sex med dem, de lyster? Jeg ser ikke noget problem. Nogle kan lide pik. Andre patter. Ligesom nogle kan lide bananer og andre pærer. That´s Life. Jeg forstår slet ikke, at det skulle være bedre at kunne lide det ene fremfor det andet. Det er jo bare en smagssag.

Homofober burde se positivt på sagen. Jo flere homoer, der er, jo flere damer er der til dem selv. :yes:

7
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 18, 2017, 11:39:51 am »
Aner ikke hvad du snakker om her - det er ikke noget jeg kender til! :yes:

Du har Rettenpaavrangen som favoritter, kan jeg se. Når jeg klikker på linket, kommer jeg hertil:

https://www.facebook.com/Rettenpaavrangen-369134539847397/


Ham Knud Jacobsen (tror jeg han hedder), der har Youtubekanalen, jeg linkede til før, er vist også med i Rettenpaavrangen, så vidt jeg ved. Han har også kommenteret nogle indlæg inde på Rettenpaavrangen´s fjæsbogsprofil. :yes:

Jeg syntes bare, at det var interessant, at du har den side som favorit. Hvis du da har det, som det ser ud til. Fordi de kæmper imod frimurerne. :blum:

8
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 18, 2017, 11:30:23 am »
Mon ikke vi har at gøre med en troll som har fundet Mingler-Polles facebookprofil og så lånt hans navn og billede?

Slet ikke!

Du er velkommen til at besøge mig på Facebook, så kan vi snakke sammen i Facebook PB systemet!

Så kan du få syn for sagen.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1786516570

Jeg administrerer 5 grupper på Facebook med tilsammen 1291 medlemmer p.t.!

Man kan se derinde, at du har skrevet RETTENPAAVRANGEN. Jeg kender godt hans Youtube-side, Folkets Ret. Den er udmærket, hvor han bl.a. udstiller frimurerne o.s.v. :yes:

Frimureriet og svineriet i Danmark


https://www.youtube.com/watch?v=LrfgTANW_n4


9
Politik / Sv: Den kriminelle lavalder bliver ikke sænket
« Dato: November 17, 2017, 10:17:44 pm »
Som voksen føler jeg mig groft aldersdiskriminere i og med, at en dum snotunge på 13 godt må slå en mand ihjel - og så slipper han med at skulle ud og vaske biler eller grave grøfter. Mens hvis jeg gør det samme, ryger jeg i fængsel i mindst 16 år. Det finder jeg faktisk ikke fair.

Det er ikke rimeligt at aldersdiskriminere på den måde. Hvis vi ikke skal straffe dumme snothvalpe, så kan vi lige så godt helt afskaffe straffesystemet. Nu der eksisterer karma, er det jo også ligegyldigt med straffe. Fordi karmaen skal nok sørge for at lave orden i sagerne alligevel. Så mennesker behøver slet ikke straffe hinanden. Faktisk vil jeg påstå, at det giver dårlig karma at straffe andre. Så en dommer, der dømmer en anden til døden, er jo selv morder og dermed kriminel. Sådan ser jeg på det.

10
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 17, 2017, 03:16:39 pm »
Jeg anser ikke Poul David som en Reptilicus Illuminatus.

Det kunne bedre passe på dig. :blum:

Men jeg tror dog, at du er yngre end 66, da du jo er træningsfreak. Det er man som regel ikke, hvis man er oppe i 60´erne. Så mit bud er, at du er mellem 35 og 45. :yes:


Ikke 66? ... Det er lige før jeg er skuffet.

Jeg gætter på 68 år. Men det er jo ikke til at vide, om billedet er to år gammelt ;)

11
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 17, 2017, 03:01:53 pm »
Jeg gætter på 68 år. Men det er jo ikke til at vide, om billedet er to år gammelt ;)

12
Fra medierne / Sv: Vi gjorde det!
« Dato: November 16, 2017, 10:10:07 pm »
Jeg tror at vi får det svært, og Eriksen kan vel ikke klare det hele!

Tænk sig Italien kom ikke med!

Jeg er skuffet over Italien, da jeg altid hepper på dem i fodbold. Men de var alt for uskarpe mod svensken, da de trods stor spilovervægt ikke formåede at score. Så er det fair nok, at de røg ud.

Selvfølgelig får vi det svært. Men lad os nu se lodtrækningen først. Der er stor forskel på at trække f.eks. Brasilien, Spanien og Serbien og så trække f.eks. Polen, Peru og Panama. Og begge lodtrækninger er teoretisk mulige.

13
Fra medierne / Sv: Videnskabsmænd: Universet eksisterer slet ikke!?
« Dato: November 16, 2017, 10:04:41 pm »
Den avatar jeg nu har sat ind, er mit personlige billede - sådan ser jeg ud i virkeligheden og sådan hedder jeg også i virkeligheden!

Jeg forstår ikke helt GuBBi´s regler - at andre medlemmer må poste mit personlige billede?

Kan nogen forklare dette?

Jeg gætter på, at forskellen er, at hvis en person bruger din avatar som profil, så udgiver han sig jo for at være dig. Hvilket er fup og fidus.

Mens hvis han bare poster et billede, du selv har offentliggjort, så mener GuBBi vel, at du i og med, at du har postet et billede af dig selv (via din avatar), er at regne som en offentlig person. Og derfor er det at poste dit billede at sidestille med at poste et billede af en hvilken som helst anden offentlig person. F.eks. Lars Løkke.

Jeg mener den er svær at afgrænse. Jeg ved nemlig ikke, om jeg er enig med GuBBi her. Fordi jeg mener ikke nødvendigvis, at man ved at poste et billede af sig selv som avatar giver sit samtykke til, at alle andre bare frit kan bruge det billede. Har man ikke copyright på det så? :blum:

Uanset hvad så bekræfter det mig bare i, at jeg gør klogt i ikke at have et personligt billede som avatar. Det kan og vil blive misbrugt før eller siden. Utvivlsomt. :yes:

Det er dog modigt af dig at stå frem. Jeg havde ikke selv gjort det. Men nu er du sikkert heller ikke så skummel som mig, så du mener vel ikke, at du har noget at skjule. Jeg er jo i kamp med Illuminati og det hele, så jeg skal passe mere på. :hyper:

Hvis det ellers er dig på billedet, ser du jo forholdsvist harmløs ud. Du er en moden herre, kan jeg også se. Men du har bevaret et ungdommeligt sind, fornemmer jeg alligevel på dine skriblerier. :yes:

14
Fra medierne / Sv: Vi gjorde det!
« Dato: November 16, 2017, 01:03:23 am »
Det mest sandsynlige er, at Danmark havner i tredje seedningslag, da jeg forventer, at Peru her om et par timer ordner New Zealand på hjemmebane. Men man har da lov at håbe på en overraskelse fra New Zealand, så Danmark kan ryge op i andet seedningslag.

Uanset hvad er det fint, at vi for kun femte gang er med ved VM i fodbold. Det er ikke så mange gange, når man tænker på, at Sverige har været med 12 gange (inklusive den næste). Men siden vi var med første gang ved VM i Mexico i 1986 har vi faktisk kvalificeret os lige så tit som svenskerne. Hvilket betyder, at over de sidste godt 30 år har vi været lige så gode som svenskerne. Problemet var jo indtil Sepp Piontek´s tid, at Danmark havde nogle håbløse amatørprincipper, der gjorde, at man ikke stillede stærkeste hold ved VM kvalifikationen, så derfor fik vi tæv hver eneste gang vi stillede op. Indtil Sepp Piontek kom til. Vi var tæt på at kvalificere os til VM i 1982. Og i 1986 lykkedes det så. Og de sidste 30 år har vi holdt at okay snit, hvor vi praktisk set har kvalificeret os til VM hver anden gang. Hvilket er godkendt for at lille land som Danmark.

Jeg husker godt de første fire gange, vi har været med ved VM:

1986: De glade dage i Mexico, hvor Danmark henrykkede hele verden med fantastisk fodbold. Dog røg vi ind i en Off Day i Ottendedelsfinalen mod Spanien, som vi tabte hele 5-1. Men helhedsindtrykket var stadig fantastisk. Resultatmæssigt var det lidt bitttersødt, men underholdningsmæssigt var det helt i top i 1986!

1998: Det blev et rigtigt godt VM, hvor Danmark opnåede sin bedste placering nogensinde med en kvartfinaleplads. Vi havde også et meget stærkt hold på papiret med Schmeichel på mål og brødrene Laudrup. Vi var meget tæt på at ordne Brasilien i en mindeværdig kvartfinale, som vi lidt uheldigt tabte 3-2. Spillemæssigt var gruppespillet på det jævne, hvor vi netop sled os videre. Men de to fantastiske kampe mod Nigeria og Brasilien rettede i dén grad op på helhedsindtrykket. Resultatmæssigt et super VM.

2002: Et ganske godt VM af Danmark, hvor vi ligesom i 1986 nåede ottendedelsfinalen. Her fik vi igen store stryg, denne gang af England med 3-0. Og igen efter at have spillet en fremragende indledende gruppe, som vi ret imponerende vandt foran Senegal, Uruguay og Frankrig. Spillemæssigt var det knapt så spektakulært som i 1986, men resultatmæssigt var det jo samme resultat.

2010: Det dårligste VM, vi har deltaget i. Vi røg ud i gruppespillet efter sejr over Cameroun - men nederlag mod Holland og Japan. Kampen mod Japan blev afgørende. Japan spillede dog ret godt ved det VM, så det var ikke en skandale at tabe til dem. Men stadig lidt skuffende. Vi havde heller ikke et helt så stærkt hold i 2010 som ved de første tre VM-slutrunder, så resultatet var egentlig ikke så uventet. Selvom vi havde spillet en flot kvalifikationsturnering, hvor vi vandt gruppen foran Portugal og Sverige.

15
Jeg synes det er påfaldende, at alle den unge mands venner er kvinder, bortset fra én (som måske er hans fætter eller noget). Hvorfor er det altid kvinder, der holder hånden over disse unge afghanske mænd? Er det mon fordi, de har en erotisk besættelse i disse unge mænd fra Mellemøsten?

Der var jo en sag fra det sydlige Danmark, hvor to kvindeligt ansatte på et asylcenter for uledsagede børn, var anklagede for seksuelt samkvem med unge drenge. Gad vide hvor mange danske kvinder der dyrker sex med unge arabiske drenge og kan dette være årsagen til, at det typisk er kvinder, der holder hånden over disse drenge?

Sider: [1] 2 3 ... 211