Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 155
1
Samfund- & Kultur / Sv: Er det den 'fagre nye verden' ?
« Dato: August 17, 2019, 11:46:16 am »
Foreningen 'Børns Vilkår' har også udtrykt bekymring over forslaget, så lad os håbe, at det ikke sådan lige lader sig føre ud i livet uden en stor offentlig debat.

2
Samfund- & Kultur / "21-årig" dømt for kokain-salg i Aarhus
« Dato: August 17, 2019, 11:40:28 am »
En 21-årig somalier har fra april til november 2018 solgt kokain til over 100 forskellige personer i Aarhus. Han havde simpelthen en liste over potentielle købere og sendte hyppigt tilbudspriser ud via sms til dem. Når der var blevet svaret tilbage, at man var interesseret, mødtes han med køberne og solgte kokainen.

Somalieren troede han var rigtig smart - han kommer jo også fra et land med en gennemsnits-IQ på 68 - men Østjyllands Politis specialpatrulje var smartere, og ved hjælp af blandt andet mobilaflytning og overvågning, fik de samlet beviser nok til at fælden klappede.

Nu har somalieren været for retten, han blev idømt tre og et halvt års ubetinget fængsel og udvisning af Danmark for bestandig.

Det er ikke dommen, jeg ønsker til debat som sådan. De fleste almindelige mennesker synes, at 3½ år er for lidt, og udvisningen tror vi jo ikke rigtigt på bliver effektueret. Smarte sagførere står sikkert klar i kulissen for at "bevise" somalierens store tilknytningsforhold og kærlighed til Danmark!

Løgnemedierne kalder ham givetvis "en ung mand" eller "den 21-årige". (Godt Østjyllands Politi kalder ham, hvad han er i rapporten og tak til DKA for at videreformidle det.)

Ingen skriver om, hvad den kyniske somalier ved salg af dette farlige, afhængighedsskabende skidt har kostet skatteyderne i de år, han har levet her.
Og de mange aftagere, der dummede sig. Hvordan mon det er gået dem? Det var jo ikke bajere, han gik og solgte ....  :huh:

3
Politik / Sv: Opposition efterlyses
« Dato: August 16, 2019, 12:49:29 pm »
Anklageren:
Citér
Helle Thorning havde det svært, for oppositionen snakkede i et væk om løftebrud.
Mette Frederiksen kan derimod gå på vandet, fordi oppositionen har travlt med at bekrige hinanden.
Det gjorde de allerede så småt under valgkampen, hvor ingen mistænkte dem for at stå sammen om at danne regering.

Vi fik også de to små uspiselige partier, som gjorde sammenholdet helt umuligt - og der var også en del stemmespild.

Fortsæt endelig de gode takter  :smile1:

"Hwa' wil do debattér'?"
"Øøøh, hwa' gælder ophidselsen?"

4
Samfund- & Kultur / Er det den 'fagre nye verden' ?
« Dato: August 16, 2019, 12:35:02 pm »
Enhedslisten og dens ligestillingsordfører Mai Villadsen er rigtigt i offensiven.
De mener, at der nu skal lovgives sådan, at et barn får fx fire forældre i juridisk forstand, for så styrker man de såkaldte regnbuefamilier!

Ih, hvor det kører ud af den abstrakte vildskabs tangent, og ih, hvor man nyder at kaste vrag på de håbløst gammeldags familier. Tør vi snart åbne munden længere, os der mener at et ægteskab består af en mand og en kvinde, og når de får et eller flere børn er det en familie?

"Spændende, ikk' oss?" ....hvad bliver det næste mon? Tja, Enhedslisten går jo ind for at lovliggøre sex mellem søskende - det vi andre lærte hedder blodskam.
Så kan man jo forestille sig, hvilket syn på livet, de børn, der bliver opdraget i "regnbue-familier" - eller i kollektiver, hvor et antal personer, gerne homoseksuelle, har besluttet sig for at leve sammen, vil få.
Er det den 'fagre nye verden' ? Jeg synes det absolut ikke.   :bad:

5
Fri Debat / S-folketingsmedlem trues stadig
« Dato: August 15, 2019, 02:48:26 pm »
Det har tidligere været fremme i pressen, at politikeren Lars Aslan Rasmussen (medl. af Folketinget, S) bliver generet og truet af voldsparate mennesker med muslimsk baggrund. Bl.a kan jeg huske, at han på tv har fortalt, at unge omkring Den røde Plads på Nørrebro råber hånende ord og kaster dåser efter ham, hvis han cykler forbi.

Nu er han - igen - blevet truet på et socialt medie.
Han har flere gange været i retten pga. trusler fra folk, som vil slå ham ihjel.

https://www.bt.dk/samfund/lars-aslan-faar-endnu-en-doedstrussel-en-dag-faar-de-ram-paa-os

Hvem er "folk"?
Han siger, det er alt fra familiefædre til unge knægte, som sender hadefulde beskeder på de sociale medier.

Chikanerierne begyndte allerede mens han var valgt til Københavns Borgerrepræsentation 2006-2016. Derefter indtrådte han i Folketinget som afløser for Helle Thorning-Schmidt.
Han er oprindelig uddannet speciallærer på Blaagaards Seminarium, men området omkring Blaagaards Plads og flere andre steder i hovedstaden er efterhånden no-go for ham. Han tør ikke færdes alene der.

Nu er det ingen hemmelighed, at jeg har meget lidt til overs for Lars Aslans parti, men lad mig skrive umisforståeligt: Manden skal have lov at færdes, hvor i Danmark, han måtte have lyst til at gå.

Men sådan er Danmark desværre ikke længere. Folk, der åbner øjnene hver dag og kigger på virkeligheden, ved også godt hvorfor.

Til BT siger Lars Aslan Rasmussen:

"En dag lykkes det for dem. En dag får de ram på en af os. Det er jeg ikke i tvivl om. Det er sket i så mange europæiske lande, og det kommer også til
at ske her."

6
Fra mig til dig / God fødselsdag, El_Nino
« Dato: August 15, 2019, 10:02:23 am »
Du ønskes en rigtig god fødselsdag herfra, El_Nino.

 :MG_191:   :MG_122:  :thumbsup:

Der Rudi.

7
Fri Debat / Sv: Det var et oprør imod en besættelsesmagt
« Dato: August 14, 2019, 08:53:13 pm »
Anklageren:
Citér
Du har et alternativt forhold til besættelsestiden  :yes:

Det er korrekt - forstået som alternativt i forhold til socialdemokrater og radikale.

8
Fri Debat / Sv: Anklageren og historie tsh tsh tsh ...
« Dato: August 14, 2019, 08:34:54 pm »
Anklageren:
Citér
- men der har ikke været en egentlig opstand siden 1534-36.


Jo, det har der, men det kan du ikke lide at høre.
Der var jo ellers August-oprøret i 1943, som gjorde en ende på den såkaldte samarbejdspolitik, som dit parti var i spidsen for. Nogle regner også situationen i juni-juli 1944 for et oprør (i København.)


9
Fri Debat / Sv: Angående eksplosionerne i denne uge
« Dato: August 14, 2019, 08:26:53 pm »
Jeg tillader mig helt udenom brovteævlet at gå tilbage til emnet.

Som de fleste nok har opdaget, er de to mistænkte for eksplosionen ved Skattestyrelsen den 6. aug. ikke svenskere. Det er noget løgnemedierne kalder dem.
De er "svenskere" ("anden etnisk osv.")

Og fru statsministeren af Danmark holdt pressemøde i eftermiddags og fortalte os, at

"det her må ikke blive hverdag, vi må ikke vænne os til eksplosioner. Vi vil ikke se det i vores hovedstad."

Ikke sandt, varm luft. "Vi vil ikke se det.."
Svenskerne har ellers måttet 'se det' cirka hveranden dag det sidste års tid. I deres storbyer, ikke mindst Malmø, der som bekendt ligger lige ovre på den anden side af Øresundsbroen.

Nu vil Mette Frederiksen have bedre grænsekontrol til Sverige. A-haa..
Da Folketinget den 2. februar diskuterede et forslag fra Dansk Folkeparti om grænsekontrol, blev det pure afvist af S-ordføreren Astrid Krag. Det kunne der ikke være tale om, og det ville genere pendlerne etc.

Åååh ja, så kender vi dem, socialisterne. Det var jo også en af deres 'store ledere', der blev udødeliggjort for bemærkningen om at have et standpunkt til man tager et nyt!  :sarcastic:

10
Fri Debat / Sv: Den infantile brovtebund er nået
« Dato: August 14, 2019, 07:33:37 pm »
Anti-rød:
Citér
En dommer i byretten idømmer en muhammedaner 7 års fængsel, en anden dommer i landsretten frikender muhammedaneren.
Er der ikke tale om korrekt politisk indblanding.
Jeg synes det er særdeles betænkeligt der kan være den forskel.


Underligt som 2 personer kan se forskellligt på en sag.
En dommer dømmer tomlen ned, en anden tomlen op. Selv en tumbe kan regne ud systemet stinker.

Du anklager, mener p.g.a det Der Rudi skriver han hører hjemme i Nordkorea - et system du er i familie med Anklager, da det er socialistisk.
Tænk sådan læser jeg det slet ikke.
Men det er til at finde ud af.

DerRudi hører du hjemme i Nordkorea ?

Så får vi se anklager om du har ret, eller jeg har ret.

Ærligt talt, Anti-rød, man kan godt spørge sig selv, om det er umagen værd at fortsætte med at finde oplysninger om forrædernes islam-kurs og deltage på den måde herinde. Jeg gætter på, at du har det på lignende måde - du bliver jo selv kaldt alt det bavl, Den grønlandske Støjsender kan finde på, og det har vi vidst i mange år, at han gør, når han ikke kan klare sig i en reel debat.
Så kommer bygen af løgn og idiotiske beskyldninger, hvor vi er skiftevis sympatisører af Nord-Korea, Islamisk Stat og nazister. Og når han løber tør, kommer det store billed- og tegneserieshow. Vi kan vel godt blive enige om, at det siger mest om afsenderen !!

Jeg ved til gengæld ikke hvad Støjsenderens underbegavede beundrere skriver, dem har jeg valgt konstant at have på ignorer-funktion.

Men hvis vi skal tage endnu en tørn her, må det være med det ene for øje at skrive - som jeg kalder det - for 'dem derude.' Videregive afsløringer om alt det, msm fortier om islams tilstedeværelse i Danmark, og om S-regeringens leflerkurs.
Endnu i dag over middag så jeg antallet af gæster til 103, så der må jo være nogen, der følger med. Og tro mig, det er ikke efterretningsfolk; de har sgu andet at tage sig til.

Om lidt vil du sikkert se Støjsenderen plapre om, at vi er pot-og-pande med Kim fra Nord-Korea, for det er Trump, og i Støjsenderens verden er vi jo "i båd med Trump", lige meget hvad!  :yes:

11
Fri Debat / Sv: Nye vinde over Danmark :(
« Dato: August 14, 2019, 04:18:03 pm »
Allah ved bedst:
Citér
https://nyheder.tv2.dk/krimi/2019-08-13-dom-omstodt-ltfer-fik-syv-ars-faengsel-og-udvisning-nu-er-han-losladt

Hvor er det smukt, at dette fanatiske land som hader fredens religion, løslader en fredelig muslim.

Ingen bør være i tvivl om, at der blæser nye vinde over Danmark efter regeringsskiftet i juni.
Eksemplet ovenover med løsladelsen af en Loyal-to-Familia-forbryder er blot ét.

1. januar 2017 fik 18 islamiske hadprædikanter indrejseforbud til Danmark, men det er der stille og roligt ved at blive lirket ved - og lavet om på.
Fem af dem, der stod på listen, har igen fået lov til at rejse ind i Danmark. Det gælder bl.a Ismail a-Wahwah, ledende i den australske afdeling af Hizb ut-Tahrir, og amerikaneren Khalid Yashin, som flere gange tidligere har spredt sine hadefulde budskaber i Danmark.

https://denkorteavis.dk/2019/nu-islamiske-ekstremister-lukkes-nu-ind-i-danmark/

Det er Udlændingestyrelsen, der er gået i gang med at fjerne hadprædikanterne fra listen. Hvorfor gør de pludselig det?
Spørger man "integrationsminister" Mattias Tesfaye, får man at vide, at han "har fuld tiltro til Udlændingestyrelsens vurdering" !!  :ohmy:

Mon det skal oversættes lidt frit til: 'Morten Østergaard siger...'

Mindre end to måneder efter S-regeringen (med den breeede udlændingepolitik) tiltrådte, viser det sig snart her, snart der, at vinden nu skal blæse en anden vej: islams.


12
Samfund- & Kultur / Sv: 'Makki McMuggifjæs' sagsøger danske myndigheder
« Dato: August 13, 2019, 08:10:35 pm »
Anti-rød:
Citér
Nogen af os vil vælge den løsningsmodel altid at sende den slags retur til deres hjemlande, evt i en kasse.
Andre med en anden politisk baggrund, (gæt) vil ikke sende den slags ud af landet, men savle over hvor mange flere penge man kan bruge på dyrt ophold, personale osv.
Hvad vil rationelt være den bedste metode.
Hvad mon et flertal af Danmarks befolkning vil gå ind for.

Formentlig kassemodellen. Det gør jeg i hvert fald. Gerne med påskriften 'RETURN TO SENDER!'

13
Samfund- & Kultur / 'Makki McMuggifjæs' sagsøger danske myndigheder
« Dato: August 13, 2019, 07:56:44 pm »
På Sikringsanstalten i Slagelse sidder 30 af de mest farlige personer i Danmark indespærret. Én af dem, den 24-årige Abdelhadi Makki er dømt for bl.a vold mod personale på diverse hospitaler og bosteder i Danmark. Han reagerer ifølge myndighederne 'eksplosivt og uforudsigeligt'.

Nu vil denne livsfarlige migrant sagsøge to regioner i Danmark for op mod 130.000 kroner - fordi man har fastspændt ham, når han bliver så 'eksplosiv', art det er farligt at være i samme rum som ham.
'Makki McMuggifjæs II' vil "ikke finde sig i danske myndigheders behandling af ham", og ikke uventet vil han bruge Den Europæiske Menneskerettighedskonvention mod dem. Fordi man har været nødt til at tvangsfiksere ham ....

https://www.document.dk/2019/08/13/livsfarlig-migrant-gaar-rettens-vej-vil-ikke-spaendes-fast/

Det skulle såmænd ikke forbavse mig, om han vinder.


14
Politik / Sv: Trump og Erdogan er pot og pande
« Dato: August 13, 2019, 05:58:34 pm »
Anklageren:  "Trump og Erdogan er pot og pande."
Nej, de er ikke, og det patetiske ved din kommentar (også uden dit trælse 'Bamses Billedbog-show') er, at det ved du.

Du har gennem et langt liv kunnet iagttage den siddende amerikanske præsident 'shake hands' med alle mulige, som ikke umiddelbart var de mest oplagte. Det er ikke begyndt i Trumps periode - vi husker begge Nixon møder Bresjnev, Nixon besøger Mao, ikke sandt? Reagan og Gorbatjov, Clinton og Jeltsin etc. Fordi sådan noget ikke er pyt-i-pande men mere eller mindre storpolitik. Du har set det samme som jeg gennem årtier, du er bare en ringe debat-deltager, fordi du har så mange idiotiske 'finter' og 'som om'-bemærkninger. Du er med andre ord uærlig.

Hvem der reelt er pyt-i-pande med Erdogan er din kultur- og kirkeminister, Joy Mogensen som smiskende og storsmilende tog de første spadestik, da der skulle graves ud til opførelsen af en Erdogan-betalt moské i Roskilde.
Det var ikke storpolitik. Det var kvalmende islam-underdanighed.

15
Politik / Sv: Trump baby ballonen er landet i Danmark
« Dato: August 13, 2019, 04:54:02 pm »
lyjse:
Citér
Anklager, er SF's Karsten Hønge ikke med i regeringen ?
Citér
Jeg vil deltage i de aktiviteter, hvor vi får mulighed for at råbe: "Du er helt til skrot som præsident, og dine holdninger splitter USA internt og skaber international ustabilitet", siger Karsten Hønge.
Han frygter ikke, at en sådan modtagelse af præsidenten vil påvirke forholdet mellem Danmark og USA i negativ retning
.

https://www.fyens.dk/danmark/SFs-Karsten-Hoenge-om-Trump-besoeg-Jeg-kommer-til-at-staa-i-forreste-raekke-i-demonstrationerne/artikel/3370030

Jeg bryder mig ikke om Trump, men jeg skammer mig, på Danmarks vegne, at vores regering opfører sig, som uartige børn  :bad:

Nu ved vi ikke helt, hvordan regeringsmedlemmerne vil opføre sig i forbindelse med den amerikanske præsidents besøg, men det er klart at de sædvanlige politisk korrekte vil benytte lejligheden til at lufte deres afsky for ham. Og denne korrekte holdning findes langt ud over venstrefløjspartierne, der er sikkert masser af dem i Venstre og konservative.
Men traditionelt har den egentlige venstrefløj opført sig som forkælede skrigeunger, det husker jeg langt tilbage i 70'erne og 80'erne, og det er ikke svært at forestille sig den overmåde teenageagtige Pernille Skipper eller eks-folketingsmedlemmet Pelle Dragsted blandt "de rigtige."

Hvor var "de korrekte" henne, da Fidel Castro var i Danmark i sin tid?
Har Erdogan været i Danmark? Hvis ikke vil jeg stærkt opfordre til at demonstrere mod ham, hvis han dukker op.

Men jeg har fået en bedre idé i løbet af dagen - den er helt oplagt.  :sarcastic:
Det er nemlig blevet meddelt, at Trumps forgænger i præsidentembedet, Barack Hussein Obama skal tale til erhvervsfolk og nogle studerende i 'Musikkens Hus' i Aalborg den 28. september.
I husker ham godt, ikke? Ham, der til FN's generalforsamling 25/9 2012 sagde:

"Fremtiden må ikke tilhøre dem, der bagvasker islams profet."

Jeg overvejer at få fat i en stor legetøjsgorilla. Den vil jeg tage med ud til 'Musikkens Hus' og stå og råbe af ham, mens jeg vifter med den. Så vil han da sikkert blive glad og måske endda føle sig hjemme (ved at konstatere ligheden med fruen!)

Sider: [1] 2 3 ... 155