Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 160
1
Jeg har det sikkert ligesom dig: Ikke en kanal der man bør lukke op for. Det vil ganske givet blive endnu en kulturradikal-korrekt propagandaradio.

2
Fri Debat / Sv: Bryder Fyns Politi Grundloven?
« Dato: I dag ved 11:33:01 am »
Forsvareren må være tilhænger af en slags diktatur; det havde jeg egentlig ikke regnet med.

En partikongres som afholdes i en sal på et hotel er ikke en demonstration. Det er et politisk møde, og det bør Stram Kurs selvfølgelig have lov til at afholde, selv om Forsvareren formentlig gerne så partiet forbudt.

Naturligvis kan man forestille sig, at der kommer nogle af Asmaa Abdol-Hamids trosfæller + diverse venstreekstreme voldstyper og vil demonstrere og kaste med sten og hvad ved jeg udenfor hotellet. Og hvad så? Er det så ikke Fyns Politis opgave at beskytte mødet inde i salen?

Forsvareren forsøger at dreje sagen over i en anden gade ved at henvise til de Rasmus Paludan-demonstrationer - 'under åben himmel' - som politiet har forbudt på Nørrebro og i Storkøbenhavn, men her er der tale om en kongres på et hotel langt borte fra København.

Forsvareren forsvarer Fyns Politis grundlovsbrud, som kan lede tanken hen på et andet grundlovsbrud, nemlig det i 1941, hvor politiet på tysk forlangende arresterede en lang række kommunister (herunder et folketingsmedlem) og senere forbød partiet ved en lov man flikkede sammen til formålet.
Enhver herinde, som kender mine holdninger, véd at jeg er en modstander af kommunismen, men Folketinget begik vitterligt grundlovsbrud dengang under besættelsen.
Det gør Fyns Politi også nu.

Sker det på islamisk forlangende? Er der politikere bag, det der sker?3
Fri Debat / Bryder Fyns Politi Grundloven?
« Dato: I dag ved 10:39:06 am »
I lovens §79 står der:

"Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at samle sig ubevæbnede. Offentlige forsamlinger politiet ret til at overvære. Forsamlinger under åben himmel kan forbydes, når der kan befrygtes fare for den offentlige fred."

Alligevel har Fyns Politi forbudt Stram Kurs at afholde kongres på et hotel i Middelfart.

Fyns Politi har jo i forvejen gjort sig meget uheldigt bemærket ved at ansætte islamisten Asmaa Abdol-Hamid som "brobygger."

Bryder Fyns Politi Grundlovens §79 ved at forbyde mødet? Jeg mener ja.
Det gør Dansk Samlings formand Morten Uhrskov Jensen også. Han skriver i Jyllands-Posten, at ledelsen af Fyns Politi faktisk burde stilles for retten hurtigst muligt med krav om varetægtsfængsling.

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11697020/fyns-politi-har-brudt-grundloven-forbyder-stram-kurs-at-holde-rigskongres-paa-hotel-i-middelfart/

Vil der komme flere grundlovsbrud for at lukke munden på islamkritikere i dette land i fremtiden?

4
Fri Debat / Sv: Frivillige?
« Dato: September 29, 2019, 03:18:28 pm »
Anklageren:
Citér
Så må vi håbe, at det lykkedes Christian Lunøe at rejse penge - og at Natteravnene skaffer frivillige på Nørrebro  :smile1:

https://natteravnene.dk/Nyheder/Nyhedsarkiv/2018/Natteravnene-savner-frivillige-paa-Noerrebro

Hvad mon Anklageren mener disse frivillige mennesker vil kunne stille op mod bevæbnede banditter med mellemøstlig baggrund?  :ohmy:

Jeg bringer et citat fra 24nyt.dk:

"Hverken politikerne eller politiet har mod til at stoppe voldsspiralen, fordi det ikke ligger i dansk DNA at bruge skrappe midler og sætte hårdt mod hårdt. Nutidens danske politiker og politibetjent er et skvat, som ganske enkelt ikke er kodet til at tackle muslimsk machokultur."

https://24nyt.dk/muslimske-banditter-har-magten-paa-noerrebro/

Anklageren skribler dagligt - siddende oppe hos isbjørnene tusinder af kilometer borte fra Nørrebro - at 'vi har magten'!  :big_grin:
Han lever i 90'erne, da han forlod sit fødeland. Samtidig er han fløjtende ligeglad med de mange danskere, det multi-kulturelle eksperiment har ramt hårdt. Hvad rager de da ham, det billige skidt?

Men livet i Danmark går videre. Også uden den hovmodige løgneklagers tilstedeværelse. Og vi skal have vendt skuden, hvilket betyder modstand mod islamiseringen og den deraf følgende vold og utryghed.

5
Fri Debat / Sv: Og så hjælper det den plagede familiefar med at rejse penge
« Dato: September 29, 2019, 02:23:15 pm »
Anklageren:
Citér
Christian Lunøe er fundraiser hos Fonden for Socialt Ansvar, det laver frivilligt socialt arbejde.

Nå.
Men nu må han vist hellere se, om han kan hjælpe sig selv væk fra det muslimbelastede kvarter!

6
Fri Debat / Familiefar må opgive Nørrebro-bolig pga. grov chikane
« Dato: September 29, 2019, 01:36:27 pm »
For små 10 måneder siden skrev jeg et oplæg her på debatten, som handlede om hvor svært mange danske piger/kvinder har det på Nørrebro pga. de infame ca. 13-20-årige araberknægte, der tyranniserer bestemte områder. De følger efter kvinder, som for eksempel kommer sent hjem fra arbejde (sygehus etc.), passer dem op, når de skal til at låse deres gadedør op og begramser dem, også i skridtet.

Dette indlæg vakte unægtelig opsigt. For hvad bildte jeg mig ind at pege på disse tilstande i et engang dansk arbejderkvarter? 'Brovterne' var rasende udartende til det skrigeunge-hysteriske, og det endte da selvfølgelig med, at jeg blev bannet i 60 dage, fordi jeg svarede en af dem igen. Han skrev - helt uden hensyntagen til trådens emne - at jeg dyrkede homosex med arabiske drenge!
Mon ikke de fleste mænd med respekt for sig selv, havde sparket igen verbalt? Så jeg skrev noget nedsættende (som jeg i øvrigt mener) om ham. Jeg glemte i øjeblikkets kampstemning, at det med svinerier kun gælder den ene vej. Man må ikke svare en 'brovter' igen, det er en uskrevet lov herinde.

Nå, men til det aktuelle - for nu bryder helvede sikkert løs igen, når jeg tillader mig at citere fra en interessant artikel. Om Nørrebro.

Det er en ellers mægtig politisk korrekt mand, der simpelthen har fået nok:

"Sidste søndag blev der så farligt hjemme hos mig, at jeg ikke længere kan forsvare at bo med mine børn i det hjem, der har været rammen om vores liv i fem år: Kvarteret omkring Rantzausgade, den del af Nørrebro, der er rammet ind mellem Jagtvej, Assistens Kirkegård, Griffenfeldsgade og Åboulevard/Ågade.
Jeg ringede 112. Men politiet kom ikke ...."


Det må være hæsligt. I et hjem med børn!
Og trods korrektheden holder manden ikke mund med, hvem det er, der terroriserer kvarteret:

"Det bliver flere og flere af disse små stimer i gaden. De har en aggressiv og udfordrende attitude, flytter sig ikke for nogen, leder efter et blik
at konfrontere."


Samme typer, der fik pølsemanden (som var en kvinde) til at fortrække fra Brønshøj Torv. Samme type du kan møde i alle de større byer i disse "små stimer."  Det har de indvandringsivrige sørget for. Araberknægtenes religion tilsiger dem at dominere over de vantro grisedanskere. Det er efterhånden 'feset ind.'

https://www.document.dk/2019/09/28/radikal-familiefar-opgiver-noerrebro-de-bliver-flere-og-flere-en-aggressiv-og-udfordrende-attitude/

Og nu jamrer familiefaderen, fordi 'højrefløjen' har kaldt ham en multi-kulti-idiot!  :smile1:
Jo, men det er han jo ligesom. Nu er det så spændende, om han skal lære på den rigtigt hårde måde, at man altså ikke kan leve i samme kvarter som dem, der nu har gjort hans og familiens liv til et helvede.

For børnenes skyld må man håbe, at han er ved at finde en ny lejlighed allerede i dag ....

7
Samfund- & Kultur / Bevæbnede selvbestaltede bandemedlemmer på Nørrebro
« Dato: September 28, 2019, 09:12:45 pm »
Nu kan man opleve at blive stoppet på gaden og kontrolleret af bevæbnede medlemmer af det indvandrerdominerede bandemiljø på Nørrebro.

"Det er bandemedlemmer, der optræder som bevæbnede, selvbestaltede vagtværn", skriver Berlingske Tidende i dag (aflåst for andre end abonnenter).
https://denkorteavis.dk/2019/det-sker-i-dagens-danmark-bevaebnede-bandemedlemmer-stopper-aabenlyst-folk-paa-noerrebro-og-kontrollerer-dem/

Det er Danmark. Det Danmark, som vi efterhånden har svært ved at genkende.
* * * * * * * * *

Brovtebanden: 'Vi har det vel nok pragtfuldt i lille Danmark. Ingenting her, ingenting der - pist væk. ( Og 'vi har jo magten!')

Kirsten Elisabeth, forståeligt bange Nørrebro-beboer: Jeg har ingenting set!!

.... Og der ingen no-go zoner for danskere, hverken på Nørrebro, i Gellerup eller Vollsmose...og det er bare noget de høøiijrenationale skriver, de har aldrig været uden for deres fødesogn....og øh, det der med bevæbnede kontrollanter, det tager vi os ikke af, det har nok aldrig fundet sted!   :sick:  :JC_moon:   :bad:


8
Desdicardo:
Citér
Jeg har ellers hørt, at det er hendes forældre der står bag den lille asberger piges miljøpogram. Hun har ikke kunnet passe sin skole af samme årsag.

Der står vist ubehagelige kræfter bag den stakkels (og det mener jeg) lille svenske pige.

Jeg har nævnt i en anden tråd, at hun har poseret i AFA-bluse, men det har hendes far og mor, skuespilleren Svante Thunberg og operasangerinden Malena Ernman også:

https://www.document.dk/2019/08/02/klima-greta-sponserer-extinction-rebellion/

Hun har åbenbart også forbindelse med organisationen 'Extinction Rebellion'. Dem ved jeg ikke meget om, men mon ikke også, det er klimahystader?

9
Fri Debat / Sv: Jeg tilhører bare ikke dem, der er skrækslagen for islam
« Dato: September 28, 2019, 08:07:26 pm »
Anklageren:
Citér
Den vestlige kultur har i en ikke fjern fortid gjort de fleste muslimske lande til kolonier, og vi fører krige i de muslimske lande efter forgodtbefindende.
Hvis man tænker sig om, så ved de fleste inderst inde godt, at det ikke er Mellemøstlige lande, der har tropper i Danmark.

Den vestlige civilisation styrer verden, og det er den vi tilhører.

Vi har verdens stærkeste militær - vi er førende videnskabelig, teknologisk, industrielt og vi dominerer verdens økonomi gennem Verdensbanken og den Internationale valutafond....
....  zzzz znork-pyyh  :yawn:
Anti-rød havde ret, da han andetsteds skrev, at man kan stille de mest simple spørgsmål til Brovtebanden - man får ikke andet end samme udenoms plapren. Igen her: Blablabla, samme robotagtige smøre.

Jeg spørger:
Har Pew Research skrevet, at islam og kristendommen vil være næsten lige store i 2050 og at islam vil have overhalet kristendommen og være verdens største religion i 2070?

Men jeg ved godt, jeg ikke får smidt andet efter mig end 'øddewødde-øh-bøh .. jamen øh VI HAR MAGTEN!'

10
Fri Debat / Sv: Lyt ikke til islam-spindoktoren
« Dato: September 28, 2019, 07:24:18 pm »
Anklageren:
Citér
I år 2050 regner PEW med, at der vil være 2,92 milliarder kristne i verden.
Der vil være 1,23 milliarder ateister - og det er sådan nogen som mig  :smile1:
Ialt kristne + ateister = 4,15 milliarder.

PEW regner også med, at der vil være 2,76 milliarder muslimer i 2050.

https://www.pewforum.org/2015/04/02/religious-projections-2010-2050/

De intelligente på dette forum har sikkert for længst gennemskuet Anklageres ærinde herinde. han er spindoktor for en organisation, som ønsker, at islam tager sig så ufarlig og næsten hyggelig ud som muligt. danskerne skal jo ikke forskrækkes - og nu har der ikke rigtigt været større muslimske terroraktioner i Nordeuropa længe.

Så det er derfor, at spindoktoren bringer befolkningsfremskrivninger, der stopper i 2050.

Hvordan mon det kan være, at han ikke nævner, at netop Pew Research har offentliggjort undersøgelser der viser, at i 2070 vil islam have overhalet kristendommen som verdens største religion?

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/islam-vokser-hurtigere-end-kristendom

Jeg kan fortælle jer det. Spindoktor-klageren bringer kun, hvad der passer i hans propaganda-kram.

11
Fri Debat / Sv: Flere vil være muslimer
« Dato: September 28, 2019, 07:12:28 pm »
MaltheOlsen:
Citér
Religion er noget fanden har skabt!

Nej nej, det var ikke ham. Men for rigtigt at skabe splid mellem mennesker, skabte han i stedet menneskerettighederne.
Det har han haft al for stor succes med - men man siger jo også tit "en snu fanden."

12
Politik / Sv: Hun er opfostret i venstreekstremt miljø
« Dato: September 27, 2019, 11:09:27 am »
Anklageren:
Citér
Hvorfor skal den yderste højrefløj altid finde på løgne?

Hvad taler du om?

Vedrørende  Greta Thunberg ved vi i hvert fald, at hun er opfostret i et venstreorienteret miljø (forældrene), og det siger vel en del, at hun har poseret offentligt i 'AFA'-bluse?

http://www.uriasposten.net/archives/103058

Licensnægterens oplysning har jeg ikke hørt før - kan det have været en børnegruppe i Venstrepartiet?

13
Fri Debat / Skal Harun Demirtas have tildelt dansk statsborgerskab?
« Dato: September 26, 2019, 01:00:18 pm »
Det bliver, så vidt jeg har forstået, drøftet rundt om i disse dage.

Du har sikkert lagt mærke til Harun Demirtas. Han skriver af og til i Jyllands-Posten, men er ellers mest kendt for sine udtalelser om, at  "hvis danskere ikke vil behandles af en sygeplejerske med tørklæde, må de finde et andet land, hvor der ingen muslimer findes."

Jeg har også oplevet ham - tror det var i Clement Kjersgaards DR2-debat engang. Han virker aggressiv, forurettet og provokerende. I det hele taget utilfreds med danskerne og Danmark.

Lad os lige opsummere: Han er tyrkisk-kurdisk, og vil gerne arbejde i det danske sygehusvæsen. Det får han så lov til.

Men han kan ikke nøjes med den spalteplads Jyllands-Posten har givet ham. Nej, han skal rigtig hovere og provokere, efter at de partier, som støtter ham og hans ligesindede, blev regeringsstøtter efter valget 5. juni.
Han er højt nok oppe til at kæfte op alle vegne om, at vi danske statsborgere og skatteydere bare kan pisse af, hvis vi er i tvivl om, hvorvidt vi kan acceptere en sygeplejerske med islamisk tørklæde. Så må vi finde et andet land, hvis vi bliver syge.  :ohmy:

Prøv at se muslimen for fuld udblæsning her:

https://www.document.dk/2019/09/25/den-tyrkiske-sygeplejerske-harun-demirtas-udtrykker-de-islamistiske-maal-for-danmark/

Som der rigtigt står i linket, så fortæller hr. Demirtas kort og klart, hvad islam vil i Danmark (noget undertegnede har påpeget utallige gange, blandt andet herinde):
Islam vil bestemme. De vil erobre og dominere. Intet nyt i det. Og Harun Demirtas præciserer, hvad det kommer til at betyde, når de er mange nok: Så kan danskerne bare forsvinde til et andet land, hvis de bliver syge og kræver lidt hjælp.

Mette Thiesen fra Nye Borgerlige har meldt ud, at hun ikke mener, muslimen skal have dansk statsborgerskab, så jeg går ud fra, at hun vil stemme imod det i Folketinget, når der stemmes om hver enkelt ansøger.

Landsforræderpartiet kaldet 'Alternativet' har en kampagnechef (det var hun i hvert fald i valgkampen), Dorte Olsen, og hun kvidrer på facebook, at hun "vil ud i alle Københavns gader og feste for vildt", når Demirtas får sit statsborgerskab.

Hvad mener du om denne prægtige, islamiske sygeplejer? Skal han virkelig have et dansk statsborgerskab forærende?  :negative:

14
Samfund- & Kultur / Sv: 'Dream, dream, dream ...'
« Dato: September 25, 2019, 07:24:59 pm »
Citér
Vi har regeringsmagten, Mette Frederiksen er den mest populære statsminister i mange år - og selv anti-rød har adopteret vores socialpolitik - selvom han ikke vil indrømme, at det er noget socialistisk (men det er det ifølge alle definitioner).

Danmark er verdens 9. rigeste land, sygehusvæsenet er gratis, næsten alle har sunde boliger og det er muligt for alle at få sund mad.

@Komiske Anklager

Kunne du ikke fortælle os, hvor du vil hen med dette braldrende skønmaleri?
Du har virket mere rundt på gulvet end tidligere efter valget den 5. juni.

Men altså .... for mig virker det, som om du drømmer dig tilbage til Danmark, som det var da du forlod det - eller måske endda lidt før. Anker Jørgensen-Danmark 1975-1882?

Du lyder som en blanding af gamle socialdemokratiske kongrestaler og lidt forkrampede forsøg på at overdøve de modbydelige ting, der foregår i nutidens Danmark med al denne bragetale om 'verdensstjernen' Mette F. Indvandrerkriminaliteten i form af drab, bandeskyderier, eksplosioner, voldtægter og røverier ikke være sande. For det ødelægger din drøm om det Danmark, du kan huske.
Og så kalder du med korte mellemrum andre for 'Morten Korch'-danskere!  :no:

Citér
Det er ikke så ringe at være dansker, som vi siger i Jylland  :smile1:

Nu synes jeg, du skulle holde. 'Vi' og 'Jylland' ... jeg håber aldrig Jylland bliver slået sammen med Grønland, men dit udbrud passer måske alligevel sammen med resten: Du drømmer, at du er tilbage i Danmark. Bare ikke nutidens - heller ikke nutidens Jylland er, som det du kan huske, Anklager.
Beklager. :yes:

15
Samfund- & Kultur / Sv: En tilfældig søndag i september
« Dato: September 25, 2019, 01:35:48 pm »
Anti-rød:
Citér
Selvfølgeligt må den slags ikke oplyses.

Der er en form for sammenhæng mellem dette i den ræverøde presse, og en del andet.
Jeg så en ræverød 3F formand fra Ålborg i tv news. Han var tydeligvis rasende over 3F var blevet afsløret af berlingske. Det måtte ikke have været kommet for dagens lys, og han kom med en ondskabsfuld tone overfor arbejdsgivere og borgerlige der ville have sagen i folketinget.

Han forsøgte at talen sagen , og de borgerlige skulle stå af hesten, et udtryk han havde indøvet,
Den slags sager skal dysses ned '
De ønsker åbenbart kaos, og det fremgik klart af hans kropssprog og tonefald, han kun manglede SS uniformen, så folket kunne holde kæft og rette ind efter styret.
Jeg tror de ønsker at regere Danmark gennem vold, trusler, mobning, og fremmedgørelse.
Vi skal på alle fronter manipuleres.

Man kan gøre sig sine tanker om hvad deres egentlige mål er.

Han hedder Allan Busk og er givetvis en hård banan - eller måske snarere rød peber. I 2018 var han mellem de fagforeningsfolk, som ikke ville se Mette Frederiksen til Aalborgs 1. Maj-fest. Han meldte sig også ud af Socialdemokratiet for nogle år siden. Han er nok en del til venstre for Frederiksen, mon ikke?

https://www.tv2nord.dk/artikel/3f-nordjylland-siger-ogsaa-nej-til-mette-frederiksenSider: [1] 2 3 ... 160