Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 182
1
@ChatGirl:
Citér
Samme side 38 siger jo ganske klart at:

"Terrortruslen mod Vesten kommer fortsat primært
fra militante islamister. Den væsentligste trussel
udspringer fra enkeltpersoner og små celler, som
udfører relativt simple angreb med begrænset planlægning
og begrænsede ressourcer. Hjem vendte
fremmedkrigere kan ligeledes udgøre en trussel
mange år frem.
"

Så måske dit gentagende eksempel med idioten Peter Mangs er nok en smule overkill, ift hvad der ellers begås af terror ellers - men ellers et godt forsøg på whataboutism  :girl_wink:

Godt set. Desværre lever Profilen Anklageren af afsporinger ved hjælp af whataboutism. Men pas på, hvis man gør opmærksom på det, risikerer du, at han bliver meget ondskabsfuld.

Naturligvis skal efterretningstjenesterne i Vesten være konstant opmærksom på den islamiske terrortrussel. Den er der jo hele tiden i kraft af deres enorme had til vor verden, og vi ved jo (os, der gider at holde os orienteret) at muslimer udfører jihadangreb på andre hver eneste dag, uge og måned. Året rundt.

Når vi gør Anklagerafsporeren opmærksom på det og henviser til www.thereligionofpeace.com  bliver han stille eller rabler spørgsmål som "hvorfor har der kun været tre terrorangreb i Danmark" eller lignende.

Det er jo også nemt at være "debattør", hvis det halve af ens "indlæg" består i at poste det samme stjålne FET-papir med officiel kongekrone - for at blokere for det, vi andre finder vigtigt at skrive om.   :yes:

2
Fri Debat / Sv: Mette Fup lyver om de "lukkede" grænser
« Dato: I dag ved 02:36:00 pm »
@Forsvareren:
Citér
Nu er der jo bare det ved det, at IS-krigere og lignende befinder sig i arabiske lande, der stort set ikke er ramt af epidemien. Så frygter du, at du ikke kan få alle danskere smittede, hvis der er for mange arabere imellem alle de pendlere og lastbilchauffører, der passerer grænsen hver eneste dag?
Eller forsøger du bare at lyve for at misbruge epidemien til dine private racistiske formål?

Du er vist orienteret om, at jeg ikke gider at kommunikere med dig, når du får det sådan dér (det med rødt fremhævede får dig til at lyde som ham, du har brugt uger herinde på at advare mod!)

Men lige ang. tidligere IS-krigere; jo de findes desværre i de fleste vesteuropæiske lande. Det værste ved det er næsten, at de - som også bl.a. Norges og Østrigs efterretningstjenester gjorde opmærksom på allerede i 2016 - kan udgøre "sovende celler", som kan aktiveres, når de skønner at terrorangreb i Europa er ønskeligt. I forbindelse med den store indtrængningsbølge i 2015/2016 kom det også frem, at nogle af disse IS-folk på ruterne fra Syrien var gledet ind i mængden som "asylansøgere" for at komme ind og slå sig ned i vores lande.

Dette er med til at udstille jeres afsporingspladder om "højreekstremister" som den langt største fare i Vesteuropa, som det løgnagtige savl det er.

3
Fredag aften kl. 22:35 (3. april) anmeldte en 22-årig mand fra Rødovre, at han var blevet frarøvet sine penge.
En ung araber tog hårdt fat i kravetøjet på den 22-årige, da han var på vej til Hundige Station. Røveren var sammen med to andre af samme type, og de beskrives af politiet - surprise, surprise - som "mellemøstlige af udseende", talte dansk med accent. As usual ...

https://24nyt.dk/tre-indvandrere-overfalder-ung-mand/

Røveren var iført en grå jakke og sort hue.

Oplysninger til politiet til 114.

(Afsporingsklageren holder gerne sit store snydeskaft langt borte fra denne tråd. Tak.)

4
Fri Debat / Sv: Mohamed Youssef Khalil efterlyses for knivdrab
« Dato: I dag ved 11:20:24 am »
En 31-årig mand på Køge-egnen havde været ude at gå en tur i orådet, da han bliver konfronteret af en anden mand, der trækker en kniv og dræber ham. Offeret blev indlagt på Rigshospitalet, men stod ikke til at redde. Offer og gerningsmand kendte hinanden gennem deres familier.

https://www.bt.dk/krimi/31-aarig-mand-draebt-af-knivstik-gerningsmand-efterlyses

Politiet i Midt- og Vestsjælland efterlyser en 21-årig, som man mener er drabsmanden:

Mohamed Youssef Khalil, kører normalt i en hvid Audi A5 Sportsback med reg. nr. CA15403.

(Tigerklageren skal huske at holde sig væk fra tråden, da Midt- og Vestsjællands Politi formentlig (i hans verden) har en racistisk 'bias', og altså ikke er til at stole på.)

5
Fri Debat / Sv: Masseslagsmål i det indvandrertætte Kokkedal
« Dato: I dag ved 10:49:11 am »
Som bekendt må man ikke forsamles mere end højst 10 mennesker under corona-krisen.

Det forhindrede dog ikke to grupper på i alt 30 personer i torsdag aften at komme i masseslagsmål på Holmegårdsvej i Kokkedal. Et meget indvandrertæt område.
Skal vi gætte på klan-uoverensstemmelser?

https://politi.dk/nordsjaellands-politi/doegnrapporter/uddrag-af-doegnrapport-0203-april-2020/2020/04/03

Profilen Ankagleren har i et "indlæg" tidligere i dag fastslået, at han ikke stoler på politiet. Derfor bør han naturligvis springe dette indlæg helt over. Nordsjællands Politi - min kilde - har givetvis en helt forkert 'bias'.   :big_grin:

6
Fri Debat / Sv: Profil Anklageren stoler ikke på betjent
« Dato: I dag ved 10:30:18 am »
@Negermusik!
Citér
Kunne du så ikke bare have konciperet dette fra starten?
(Konciperet: Synonym for f.eks. 'skrevet', 'forfattet' etc.)

Det Profil Anklageren vil fortælle på sin sære måde, er at han ikke stoler på den politibetjent, som har fortalt Anders Gravers, hvor ofte (eller rettere sjældent) grænsen overvåges.  :on_the_quiet2:

Summa summarum: Mette Fup lyver om de "lukkede" grænser.

 

7
Fri Debat / Mette Fup lyver om de "lukkede" grænser
« Dato: I dag ved 09:44:52 am »
Statsminister Mette F(up) gentog ved pressemødet i aftes, at "vore grænser er lukkede" for at hindre corona-smitte i at komme ind.
Lukkede?

De 23 timer i døgnet står grænsen reelt piv-åben i øjeblikket!
Enhver corona-befængt eks-IS-kriger kan gå over grænsen og fungere som smittebombe blandt danskerne. (Se billederne i linket: Nogle steder behøver indtrængeren blot at bukke sig lidt - og vade ind.)

https://siaddk.wordpress.com/2020/04/06/chokerende-afsloring/

Normalt patruljerer politiet ved grænseovergangene i Sønderjylland, men ifølge en politibetjent er der normalt cirka en times overvågning, dvs. fire gange et kvarter i døgnet på de fire grønne overgange.

Vorherre bevares!

8
Fri Debat / Sv: 31-årig kvinde overfaldet i Greve
« Dato: I dag ved 09:17:27 am »
En 31-årig kvinde blev tidligt søndag morgen (5. april) overfaldet på stisystemerne mellem Tjurgården og Gersagerparken i Greve.

Da hun kom gående på stien, blev hun kontaktet af tre mænd, som skubbede hende omkuld, så hun slog sig og derved kortvarigt mistede bevidstheden.

Mændene er - ikke uventet - beskrevet som:
Anden etnisk oprindelse end dansk,
25-30 år.

Politiet på 114, hvis du skulle have set noget.

9
@ChatGirl:
Citér
Kommer Sikandar Siddique mon stadigvæk på "tilfældigt besøg" hos Hizb ut-Tahrir? Det er han jo blevet bustet i at have været en
del gange  :negative:
Det skulle ikke undre. Han er en meget usympatisk person, og han og ligesindede har selvfølgelig sagt til sig selv, at skønt de foragter demokratiet, og (når de er mange nok) vil afskaffe det, kan de lige så godt her og nu udnytte samme demokrati ved at lade sig opstille på de mest islam-leflende partiers lister.

Det gjorde han så (Alternativet) - og blev valgt. Noget af det samme har man set hos Enhedslisten, hvor Asmaa Abdol-Hamid har opstillet, og hvor kendte muslimer i sidste valgkamp udtalte, at Pernille Skipper er "vores nummer 1."

10
Samfund- & Kultur / Hvad præcis får nogle til at angribe Paludan?
« Dato: April 06, 2020, 03:16:19 pm »
Det er et spørgsmål, jeg må stille mig selv, hver gang det sker. Og det gør det jo med mellemrum.

Rasmus Paludan demonstrerede i går (søndag den 5. april) eftermiddag i Assens og Faaborg. Sidstnævnte sted blev to ganske unge danske mænd på 17 og 19 år anholdt efter tumulter. En yngre udenlandsk kvinde kastede desuden en flaske efter Stram Kurs-formanden, som i hast måtte eskorteres væk, til en ventende bil.
Læs: http://www.uriasposten.net/archives/109286

Hvem kan svare seriøst på dette:

Hvad siger Paludan, der får nogle mennesker til at ville lukke munden på ham og angribe ham fysisk? Siger han ikke bare sin mening?

Jeg kan ikke lide, hvad personer som Morten Østergaard eller Sikandar Siddique siger. Hvis de nu talte offentligt et sted, billiger I så, hvis jeg smed med flasker efter dem eller ville have fat i en af dem med vold?
Nej?
Hvad er så lige forskellen?

(Kun svar fra rimeligt seriøse og normale mennesker læses.)

11
Fri Debat / Sv: Endnu en "mellemøstlig af udseende"
« Dato: April 06, 2020, 10:34:07 am »
Østjyllands Politi har nu fået fat i kraven på en af de gadesvindlere, der har huseret i Aarhus-området på det seneste:

"Manden har brugt forskellige historier, når han har opsøgt tilfældige folk på gaden. I nogle tilfælde var faren allerede død, andre gange var han syg, og i nogle tilfælde var det pludselig fætteren, han skulle besøge."

Men der var ingen syg eller død far, ikke engang en fætter.
Der var bare endnu en gade-plattenslager fra Mellemøsten.

https://www.document.dk/2020/04/04/aarhus-45-aarig-araber-franarrede-tilfaeldige-penge-saa-han-kunne-komme-paa-hospitalet-se-sin-doede-far/

12
Fri Debat / Sv: Mon de radikale + muslimmand må holde ramadan?
« Dato: April 06, 2020, 09:51:42 am »
Muslimer er mægtigt frie. Mens stort set alle vi andre går og passer på os selv og hinanden, går livet videre i de muslimske parallelsamfund.
Der er ingen forholdsregler i deres fødevare-bazarer, masser af kunder render rundt mellem hinanden, ingen plastikafskærmning mellem kunde og kasseekspedient, ingen afstandsmarkeringer på gulvet osv.

Det har Pia Kjærsgaard (DF) skrevet et glimrende indlæg om:

"Og på en mere eller mindre affolket Blågårds Plads er midtbyens herskere samlet: De kriminelle araberdrenge med bandetilhørsforhold hænger ud. Business as usual. Pengene skal ind. Og magten skal opretholdes."

https://denkorteavis.dk/2020/parallelsamfundet-paa-noerrebro-er-intakt/

Intet mærkeligt i det - muslimerne i parallelsamfundene føler næppe noget særligt tilhørsforhold til resten af Danmark, så hvad fanden rager det dem, at vi andre så godt vi kan, prøver at mindske smitterisikoen med corona. Deres krasbørstige gud, som opfordrer dem til at slå os vantro ihjel, beskytter dem vel? Eller hvad mon de tænker?

Vi har set (filmede) eksempler på, hvordan de stimler sammen, totalt ligeglade med de påbud myndighederne har fastsat i de vestlige civilisation. Hvad andet kan man heller forvente af en tilbagestående kultur, som er kommet her for at erobre land. 

PS Mette Frederiksen vil holde endnu et pressemøde engang i dag. Måske var ovenstående noget, hun kunne have taget op! Men jeg er sikker på, hun ikke gør det .... :sad:

13
Videnskab / Sv: Turkmenistan har ingen smittede
« Dato: April 05, 2020, 03:46:00 pm »
@homofaber:
Citér
Hvad siger du til dem, der mener, at kirker i Danmark skal åbne i påsken? Hader de ikke de hvide menneske siden de vil udsætte dem for sådan en fare.

Naturligvis hader de ikke, det er jo også bare kværulanteri fra din side.
Personlig synes jeg ikke, kirkerne bør åbnes endnu. Der gives muligheder for at deltage i en gudstjeneste via tv-skærme og lignende, nærmest ligesom mange børn kan modtage hjemmeundervisning på den måde.

14
Videnskab / Sv: Turkmenistan har ingen smittede
« Dato: April 05, 2020, 03:37:49 pm »
@Carlo:
Citér
De ti bud findes ikke i biwlen Bibelen. Det er nogen Luther har fundet på.

Jo, vist står de der; de er i hvert fald indeholdt i 2. Mosebog kap. 20, 2-17.

Om profilen C. Klam formår at se det, skal jeg ikke kunne afgøre. Jeg tror, han hører til den type af ateister, som engang har noteret nogle ting fra den Bibel, de ellers kun gør nar af, og bruger de ting, som det nu passer i deres kram. Typen er umådelig trættende, jeg mødte dem til overflod, da jeg var under uddannelse for nu mange år siden.

De tror som hovedregel, at de "bedst ved", hvad kristne tror på. Inklusive, at de vil have mennesker i 2000-tallet til at tage De 10 Bud 100 pct. bogstaveligt. Det samme med diverse andre sætninger, som de tilfældigt er faldet over i Det Gamle Testamente. (Aldrig Det Nye, hvor Jesus Kristus ellers satte mangt og meget på plads. Men det interesserer ikke sådan nogle farisæere, for Jesus dur ikke rigtigt til deres formål.)
Det er op til Anti-rød og andre at gå ind i debat (?) med disse ateistiske trolle - for det er vel egentlig det, de er - jeg finder det som regel ikke umagen værd.
Dette blot for at påpege hr. Klams usandhed.

15
Videnskab / Sv: Turkmenistan har ingen smittede
« Dato: April 05, 2020, 03:07:47 pm »
@homo el-taber

Det, du nok snarest burde tale med en læge om - man har stadig lov at henvende sig pr. telefon - er, at du ser dine modstandere på debatten som uhyggelige, frådende drager med blodskudte øjne og røg ud af begge ører. Det findes ikke, lille muhamzemand, det er bare noget du ser for dig i din afmagt.

Det svar jeg skrev om profil Tigermanden til Anti-rød, er med garanti et af de mest rolige og besindige, der står på Din-debat i øjeblikket. Face it!   :JC_ghey:

Sider: [1] 2 3 ... 182