Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 141
1
Politik / Sv: Hvor mange beviser skal der til?
« Dato: I dag ved 01:15:02 pm »
Anti-rød:
Citér
Lige da massakren i Sri Lanka var blevet kendt, lagde man ud med at berette om en muslim der græd og sagde "sådan noget gør muslimer ikke"
Ja så. :bad:
Min og andres tanke var, nu har muhammedanerne igen massakreret uskyldige. Hvilket jo er standard ligegyldigt hvilket land det er. Der bliver udført terrorhandlinger når blot der er tilpas mange muhammedanere i et land. Det vi ser på Nørrebro vil udvikle sig til noget meget mere voldeligt.
Det vil ske.

Ham?

https://everipedia.org/wiki/lang_en/moulvi-zahran-hashim/

2
Fri Debat / Sv: Nu kom hævnen
« Dato: I dag ved 11:53:06 am »
lyjse:
Citér
Måske er det fordi, det sker så tit, at kristne myrdes af muslimer, så det er blevet en vane...men vi må se...

Vi må aldrig tage det som noget vanebestemt endsige trække på skuldrene (det ved jeg også, at du ikke gør.)

Antallet af drabsofre er nu på mindst 290 og vistnok 500 sårede.

Det er interessant, at den indiske efterretningstjeneste den 11. april advarede Sri Lanka om, at den islamiske organisation National Towheet Jama'ath planlagde et terrorangreb på blandt andet kirker. Advarslen blev af ukendt grund liggende upåagtet.

Der skal være anholdt 13, og fra politikere i Sri Lanka lyder det nu, at man er klar over, at angrebet er udført af islamister. Og sandsynligvis har de syv selvmordsbombere fået international hjælp. Ja, hellig krig - jihad - er jo global. Det bør også give mange hidtil total-sløve danskere anledning til lidt eftertanke ....

*****
Men angående "vane" forstået som at vi har hørt det meste før, er der selvfølgelig noget om det (og det er forfærdeligt).
Jeg kender ikke Lars Løkke rasmussen, men da jeg sammen med min kone sad og hørte hans tale på tv, efter han var hastet hjem fra ferie på Færøerne, sad jeg og mumlede 'han er rystet', 'han er i sorg' .. da jeg sagde, at gerningsmændene er 'kujonagtige' fik jeg sagt det samtidig med statsministeren ...

Nej, det er alt for alvorligt for os alle til at gøre sig lystig. Der er bare det med Løkke, at han virker så floskelfyldt og patetisk. Han undgik mærkeligt nok "de mørke kræfter" denne gang, men ellers nøjagtigt samme smøre som efter de andre terrorangreb. Paris, Nice, Berlin, Manchester osv.


3
Alt det andet / It's hard to be a 'måslem!
« Dato: I dag ved 10:43:56 am »
Tilegnet Din-debat.dk's islam-rygslikkere.

Fandt lige en herlig, ironisk læsermail skrevet af 'J. Juel' på SIADs side:

"Altså, vi må jo ikke glemme, hvor hårdt det er at være muhammedanist i Danmark. De provokeres jo uafbrudt. Af Paludan, af pølsevogne, af juletræer, af flæskestege, af det hvide kors i Dannebrog, af kirker uden halvmåner, af politiet som ikke lader dem have deres våben i fred, af brandfolk som slukker deres påsatte brande, af ambulancefolk som kører deres voldsofre på hospitalet, af røde og gule lys i gadekryds, af hastighedsgrænser, af domme for vold og narkohandel osv. osv. De har det ikke nemt. Selvfølgelig laver de ballade og oprør mod et så racistisk samfund.
Kulturmarxisterne forstår det godt. Fordi de er så følsomme, sociale og næstekærlige."


Ja. It's hard to be a 'måslem!    :JC-hysterical:

4
Carlo:
Citér
På Israels vestbred går det anderledes, fordi der er nogle andre der har fat i den lange ende. Nu har en settler kørt en palæstinesisk kvinde ned med sin lastvogn.

https://mondoweiss.net/2019/04/settler-palestinian-killing/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=settler-palestinian-killing&fbclid=IwAR06ZY5vqJkqopfKylFhRvM4LiK_sBjW3JjOxPe_y6SswSk1-jUXJkpJdKM

Tjaeeee......... hvad skal man sige. Chaufføren får næppe nogen straf. Men muslimer kan ellers godt lide den stærkes ret. Her får de smagt deres egen medicin.
Nogen folk skulle lade være med at lade sig undfange oppe i dres mor.

CARLO!!, hvor KARN du dog skrive sådanne? Du, som ellers er sådan en gæv kommunist.   :blush: :Cherna_29:

5
Fri Debat / Sv: Nu kom hævnen
« Dato: April 21, 2019, 03:55:53 pm »
genuine Troll:
Citér
Jeg er heelt sikker på homofaber bare driller dig men du falder (som sædvanlig) i med begge ben,  :girl_wink:

Når først det bliver stormvejr over Danmark, vil få nok være i tvivl om, hvem der bliver stående på benene - med tanke på dig eller mig!

Ondskabsfulde bemærkninger om hundreder af terrorofre er ikke "drilleri"; det er noget du - ligesom (desværre) domæneejeren - trøster dig med, fordi du inderst inde godt kan se, der er noget heeelt galt.

6
Fri Debat / Sv: Nu kom hævnen
« Dato: April 21, 2019, 03:20:36 pm »
homofaber:
Citér
Hvad rager det os, hvad der er sket på den anden side af jorden. Der dør så mange af det ene eller andet.

Midt i det sørgelige - antallet af dræbte er nu over 200 - synes jeg da, at vi skal notere os, hvordan de "danske" muslimer reagerer på det. Som vi ser det i homofabers kommentarer.
Vi skal notere os det. Og huske.

7
Samfund- & Kultur / Derfor ikke længere pølsevogn på Brønshøj Torv
« Dato: April 21, 2019, 11:34:52 am »
Det hyggelige syn af en traditionel dansk pølsevogn er forsvundet fra Brønshøj Torv.
Den blev ellers af mange danske Brønshøj-borgere betragtet som et samlingssted, hvor man kunne få en sludder, mens man lod en hotdog, to ristede med brød eller lignende vederkvæges fuld retfærdighed.

Og der er en forklaring.
Pølsevognens kvindelige ejer, som af frygt for repressalier, foretrækker at være anonym i en lokalavis, kan fortælle, at hun nu har givet op. En gruppe "unge" (der var den igen!) har chikaneret hende groft i længere tid med sjofle tilråb og stenkastning efter hendes kunder.

https://www.2700-netavisen.dk/derfor-er-der-ikke-mere-en-poelsevogn-paa-broenshoej-torv/

"Drengebanden" (læs: islams U-15 hold) generer også groft ældre danske Brønshøj-borgere, f.eks. når de går på biblioteket eller i de supermarkeder, der ligger nær torvet.

Sådan chikaneres, sjofles og trues danskerne væk fra et engang godt gammelt københavnsk kvarter. Og det er jo ikke det eneste sted, vel?

8
Fri Debat / Sv: Nu kom hævnen
« Dato: April 21, 2019, 09:49:54 am »
lyjse:
Citér
Mindst 20 personer er dræbt, og 280 er kvæstet, efter at der påskedag er sket flere eksplosioner i katolske kirker og hoteller i Sri Lanka.
Eksplosionerne fandt sted, mens religiøse var til påskemesse.

https://www.bt.dk/udland/eksplosioner-i-kirker-og-hoteller-kvaester-280-i-sri-lanka
Så må vi se, om resten af påsken, skal handle om de dræbte, eller det ikke er så interessant, når det er dræbte kristne....  :ermm:

Ja, så er det næppe så spændende for DR eller TV2-News, som hvis ofrene er muslimer.

I medierne hedder det foreløbig her 09:45:
"Det er endnu uvist, hvem der står bag søndagens eksplosioner". Ja.

Enhver kan så gøre sig sine tanker, nu det er kristne ofre - en Påskemorgen.

9
Musik, film, TV og bøger / Sv: Hvorfor ikke bruge loven?
« Dato: April 21, 2019, 09:41:44 am »
Angående de venstreekstreme (AFA og lignende) og islamiske gadekrigere på Nørrebro/Blågårds Plads m.m.:

Straffeloven §137

"Den, som søger at forhindre afholdelsen af lovlig offentlig sammenkomst, straffes med bøde eller fængsel i indtil 2 år."

DÉN bruger man ikke mod ovennævnte grupperinger.
Er det også fordi "Rasmus Paludan selv er ude om det" ?

10
Politik / Sv: Det er ved at begynde
« Dato: April 17, 2019, 12:54:42 pm »
Anti-rød:
Citér
Det er som forudsagt lykkedes muhammedanerne at få tilsidesat grundloven. Næste trin er sharia kommer til at gælde.

Der er vold og hærværk alle vegne. Tiger landforræder manden, venligboere m.v. behøver ikke flere beviser. Det her vil escalere yderlige, bare vent og se.
På et tidspunkt vil muhammedanerne angribe politistationer eller andre institutioner. Så vil motorbøsserne komme frem. Det ser jeg frem til.

Ja, de vejrer morgenluft, Tigermandens og homofabers bedste venner:

19-årig skrev "Død over Paludan" på fliserne og var i besiddelse af en pistol med ammunition, da han blev pågrebet. Var hans intention at anvende pistolen mod Paludan?

https://www.document.dk/2019/04/17/doed-over-paludan-skrev-19-aarig-var-i-besiddelse-af-en-pistol-med-ammunition-samt-en-haandgranat/

Han er varetægtsfængslet i 27 dage. Det er vel nok synd, ikke - herregud, han er nok bare en lidt utilpasset ung. Ellers noget af det fredeligste, man kan møde på hele Nørrebro. Hvis det ikke var for Rasmus Paludan; han er farlig! (Ironi forekommer.) 


11
Fri Debat / Sv: Nu må det være nok!
« Dato: April 16, 2019, 08:16:10 pm »
homofaber:
Citér
Ja, jeg fejrer det ved at sætte ild til en pose flæskesvær.  :big_grin:
Nap hellere to poser. Rasmus Paludan nåede nemlig at brænde en koran i Lyngby i dag.   :LaieA_013:

12
Fri Debat / Sv: Nu må det være nok!
« Dato: April 16, 2019, 08:04:43 pm »
fedt:
Citér
Det er godt at se din selvskabte personlighed krakelerer og du viser din virkelige muslimske mandighed.
:big_grin:  :clapping:
Lille muhamzknægt puster sig jo op med mellemrum. Du husker nok, hvordan han truede andre brugere herinde med "et opkald til mine muslimske venner". I dag er han sikkert beruset af sine idolers "succes" på Nørrebro/i Albertslund.

13
Anti-rød:
Citér
Det er som forudsagt lykkedes muhammedanerne at få tilsidesat grundloven. Næste trin er sharia kommer til at gælde.

Der er vold og hærværk alle vegne. Tiger landforræder manden, venligboere m.v. behøver ikke flere beviser. Det her vil escalere yderlige, bare vent og se.
På et tidspunkt vil muhammedanerne angribe politistationer eller andre institutioner. Så vil motorbøsserne komme frem. Det ser jeg frem til.

Det tror jeg, du har ret i. Vi kan jo skele mod øst til Sverige - der har de hårdtpumpede allerede angrebet politistationer. Nu har dansk politi så sørget for, at diverse zoner i hovedstadsområdet er no-go for Rasmus Paludan. Det er godt nyt for parasitterne. For hvad så med alle os, der også ønsker dem hen, hvor peberet gror? Må vi heller ikke demonstrere de pågældende steder om føje tid? Dét vi ser i øjeblikket lugter ikke godt!

14
Politik / Sv: Situationsrapport 16/4
« Dato: April 16, 2019, 07:05:03 pm »
Det er lige meget her og nu, om Stram Kurs vil kunne samle de vælgererklæringer eller ej. Det væsentligste, specielt efter de seneste dages begivenheder, er, hvad Rasmus Paludan har vist os:

Volden er trumf. De "hårdtpumpede" unge mellemøsttyper skal nok bestemme, hvem der må demonstrere og langt hen af vejen vel også hvem, der overhovedet må indfinde sig i "deres" gader. Velvilligt assisteret af venstreekstreme voldsfanatikere med hang til tændstikleg og nokkefår fra venligbo-segmentet samt "Black lives matter"-madammen og hendes hujende kor.

I skrivende stund har politiet forbudt Paludan at demonstrere i store dele af København og Nordsjælland. Og mon ikke det ender med snart at blive landsdækkende?

Det er jo lykkedes hele MSM-sjakket, de korrekte politikere, enkelte sportsfolk, det meste af hvad der kan krybe og gå at bilde en stor del af danskerne ind, at det er "Rasmus Paludan, der koster."
Vel er det da ej. Det er muslimernes/de venstreekstremes voldspotentiale, der koster. Og DET gør det. Men ikke nok med det:
I øjeblikket ser det ud til at koste på ytringsfrihedens ukrænkelighed.

15
Fri Debat / Farisæernes hyklertale om Notre Dame-branden
« Dato: April 16, 2019, 06:52:11 pm »
Der er noget, jeg ikke forstår vedrørende medieomtalen af Notre Dame's brand.

Siden i aftes har reportere, studieværter, gæster, kendisser samt fanden og hans pumpestok stået på nakken af hinanden for at bedyre, at det er forfærdeligt ikke bare for Frankrig men for hele Europa, at dette er sket. Oh og ih, denne fantastiske katedral. "Det gør ondt at se det", har den danske statsminister skrevet.

Hvorfor himler de op? Det må have at gøre med arkitektoniske overvejelser: At de synes, det er en smuk bygning. Eller kunstinteresse: De gamle malerier, udsmykningerne osv.

Men der er bare det, at det jo er en kirke. Når man husker det, er alle disse fromme farisæeres hykleri til at få øje på.

For Europas elite har jo for længst valgt knæfaldet for is-laaaam:sad:

Sider: [1] 2 3 ... 141