Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lunavecchia

Sider: [1] 2 3 ... 142
1
Fri Debat / Sv: lars larsen
« Dato: I dag ved 01:35:41 am »
Jeg har også handlet dyner og andet godt i Jysk  - men virksomheden fortsætter formentlig. Også selv om Lars Larsen er afgået ved døden i en alt for ung alder.

2
Fri Debat / Sv: lars larsen
« Dato: I dag ved 01:10:30 am »
Lars larsen gav arbejde til 18.500 mennesker.

Hvor mange har i socialistiske strejkende givet arbejde til ???

Gav Lars Larsen arbejde til 18.500 mennesker i Danmark?

Mig bekendt fik Lars Larsen fremstillet sine varer i udlandet, Kina, Østasien eller Østeuropa og det er da en ærlig sag, for det gør alle mulige andre også.
Nike for eksempel, der sælger deres mærkevarer i dyre domme - selv om de er produceret af undebetalte arbejdere i Bangla Desh, eller hvor det nu er mest opportunt.

Never mind, hatten af for Lars Larsen, som har gjort det rigtig godt  :smile1:

3
Fri Debat / Sv: Angående Trumps måske/måske ikke besøg i Danmark.
« Dato: August 19, 2019, 09:23:39 pm »
Sjov tanke ja, men så vidt jeg ved, inviterer dronningen ikke nogen til statsbesøg, medmindre hun får besked på at gøre det.
Og derfor kan hun heller ikke annullere invitationen, medmindre hun får besked på at gøre det.

Men det kunne da være sjovt, hvis dronningen meldte afbud på grund af sin syge moster og annullerede invitationen.

4
Fri Debat / Sv: Rapper opfordrer til drab på hvide
« Dato: August 19, 2019, 09:19:36 pm »
For nylig var der lidt (menfor lidt) debat om, at Mette Frederiksen-regeringen vil lukke muslimske hadprædikanter ind i Danmark igen, efter at de ellers var bandlyst på Inger Støjbergs liste.
Der er flere måder at sprede had på, eksempelvis er nogle af disse 'rappere' grove. Det er som om, at hvis man kan dække sig ind under en eller anden 'kunstnerisk frihed', kan man bare 'rappe' had af sig. Se bare ham her:

http://www.uriasposten.net/archives/103601

Det må da være grænseløst HAD og opfordring til drab, ikke?

Hvad er problemet?
Han er idømt en bøde  på 37.000 kr ved en fransk domstol, så man kan ikke bare "rappe" had af sig.

5
Samfund- & Kultur / Sv: Forventeligt overgreb på "puttefest" i Dyrehaven
« Dato: August 18, 2019, 11:29:14 pm »
Det er vist efterhånden mere reglen end undtagelsen.
Når der er karneval i København eller Aalborg eller gymnasieelevers "puttefest" i Dyrehaven sker der noget væmmeligt. Disse steder med mange unge piger, som måske har fået noget at drikke og derfor ikke forsvarer sig så godt, som de ellers ville have gjort, er en slags jagtmark for afrikanske og mellemøstlige mænd med et forkvaklet syn på seksualliv og nordiske kvinder.

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11558190/politiet-efterlyser-vidner-pige-blev-tvunget-til-oralsex-ved-gymnasiefest-i-dyrehaven

Vi kan godt selv læse nyheder.

Det kan vi da.

Og så kan jeg i øvrigt undre mig over, at der ikke kom tilsvarende "debatoplæg", da Roskilde Festival blev afviklet.
Her var der også en del piger/kvinder, som blev udsat for seksuelle overgreb, men desværre lød signalementet af overgrebsmanden ikke på "af anden etnisk herkomst" - så det er ikke interessant at beskæftige sig med for  visse personer.

6
Politik / Sv: Gør folkeskolerne til friskoler
« Dato: August 18, 2019, 10:14:50 pm »
Jeg er personligt imod alle religiøse friskoler, og mener at statsstøtten skal tages fra dem. Det er ikke statens rolle at sponsorere religiøs indoktrinering eller """forkyndelse""". Det gode ved folkeskolen er netop at folk med forskellige baggrunde mødes der, og jeg tror klart at den er med til at gøre Danmark til et samfund der er mindre klasseopdelt end andre. De forældre der benytter sig af de religiøse friskoler er typisk dem der vil sørge for at deres børnisoleres fra andre måder at tænke på indtil de er så indoktrinerede at intet længere kan nå igennem til dem.

Jeg tror jeg citerer Richard Dawkins når jeg siger at det bør løbe alle koldt ned ad ryggen når man hører udtrykket "et kristent barn", "Et muslimsk barn", eller "et jødisk barn".

Så skal vi vist lige have defineret, hvad definitionen er på en "religiøs friskole" :-)

Den skole, jeg omtalte tidligere, ligger et sted i Jylland og definerer sig selv som en grundtvig-koldskfriskole - dem er der i øvrigt en del af, og det smager da lidt af religion ;-)
http://grundtvig-koldsk-skole.dk/leksikon/grundtvig-koldsk/

Så kan jeg nævne en skole på Østerbro i København Institut Sankt Joseph, som (i al fald oprindelig) var en katolsk privatskole.
Jeg ved ikke hvor meget katolsk, der er over skolen længere, men det er min opfattelse, at der optages elever, som ikke  nødvendigvis er katolikker.

I øvrigt gik jeg selv på privatskole en stor del af min skoletid - det var ikke mit eget valg, men min fars - og efter 7 år bad jeg i øvrigt selv om at blive overflyttet til en folkeskole.

Bortset fra det er jeg heller ikke begejstret for diverse muslimske friskoler - og så var der også Samuelskolen i Rødovre - en kristen skole f samme kaliber - som i øvrigt blev lukket for en del år tilbage.
https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/nu-er-det-slut-samuelskolen

7
Politik / Sv: Der er mindst fire slags friskoler
« Dato: August 18, 2019, 05:56:45 pm »
1. Borgerdyd-skoler
2. Religiøse friskoler
3. 68'ernes friskoler, Rudolf Steiner skoler m.v.
4. Socialistiske friskoler.

Har jeg overset nogen?
Ja, du har overset de friskoler, som i tidens løb er oprettet i mindre sogne, hvor kommunen for at spare penge lukker små landsbyskoler for at samle eleverne i én centralskole i kommunen.

Min onkel var lærer i en sådan landsbyskole, og kort tid efter, han i 1970'erne var gået på pension, varslede kommunen, at skolen skulle nedlægges og børnenes flyttes til en større skole et godt stykke vej derfra.
Det ville en forældregruppe ikke finde sig i, så de tog initiativ til at få oprettet en friskole i samme bygninger - en skole som i øvrigt er udbygget og stortrives den dag i dag.

8
Samfund- & Kultur / Sv: Fraværsregler på statens uddannelser
« Dato: August 18, 2019, 12:18:43 am »
Synes det er fint den regel er blevet skrottet. Latterligt at det er et statsligt anlæggende om Oliver-Emil skal have fravær for at komme 5 min. for sent.

Desuden betyder sådan en regel jo at Oliver-Emil ligeså godt kan pjække hele timen væk hvis han kan se at han kommer 2 min. for sent.

Lad nu bare gymnasierne gøre deres arbejde.

På universiteter er der nu generelt ikke noget med fravær. Dér skal man bare aflevere sine opgaver til tiden.

Et aldeles tåbeligt tiltag fra den nu heldigvis forhenværende Minister Margrethe Risager fra LA - et parti der ellers går ind for den personlige frihed på alle mulige måder.

Hvis Oliver-Emil konsekvent kommer 2 eller 5 minutter for sent hver eneste dag, kan rektor sikkert tage en samtale med ham, uden indblanding fra regeringen. Og sker det kun en gang hver måned, fordi toget eller bussen er forsinket, er der vel ingen ko på isen.

9
Tant og fjas / Sv: NU er det alvor
« Dato: August 17, 2019, 07:25:26 pm »
Flot billede :-)

10
Fri Debat / Sv: 102.931 kroner om måneden uden sygemelding!
« Dato: August 10, 2019, 03:12:34 pm »
Ja, hvad nu hvis...Nej, jeg synes egentlig ikke, det er i orden. Hvis hun er så fintfølende, burde hun have trukket sig fra sin borgmesterpost for længe siden frem for at hæve sin hyre.

Ja, jo! Men mon hun ikke har konsulteret sig med sin advokat og med erfarne folk, om hvad der er god ide at gøre i den situation?

Citér
..................................men almindelige mennesker på arbejdsmarkedet slippe  sgu aldrig afsted med sådan en begrundelse for en sygemelding.

Forskellen er at hun er valgt og  at folk på arbejdsmarkedet er ansatte.

Ja, reglerne for valgte gælder for borgmesteren, ligesom de gælder for øvrige valgte, og så er den vel ikke meget længere, selv om man så kan være utilfreds med gældende regler.

De gjaldt jo også for Morten Messerschmidt, som sygemeldte sig i 7 måneder på grund af stress i kølvandet på hans svindelsag.

11
Fri Debat / Sv: 102.931 kroner om måneden uden sygemelding!
« Dato: August 10, 2019, 12:19:15 am »
Når det er sagt, kan jeg personligt undre mig over, at en så skrøbelig person, der har brug for en sygemelding i et halvt års tid efter, at en eller anden har befamlet hendes bryster, vælger at blive politiker og borgmester i hovedstaden.

Det er ikke derfor hun er sygemeldt. Men hun vil ikke vende tilbage til kontoret før den voldtægtssag fra hendes lejlighed er afsluttet ved retten. Det kan jeg sådan set godt forstå. Det er ikke til at have en sådan uafsluttet sag hængende. Men hvad nu hvis sagen bliver anket, og trækker ud? Det er heller ikke til at have, at en borgmester er uvirksom så længe.

Ja, hvad nu hvis...Nej, jeg synes egentlig ikke, det er i orden. Hvis hun er så fintfølende, burde hun have trukket sig fra sin borgmesterpost for længe siden frem for at hæve sin hyre.
Ja, jeg ved godt, at en del af hyren ender i partikassen, men almindelige mennesker på arbejdsmarkedet slippe  sgu aldrig afsted med sådan en begrundelse for en sygemelding.

12
Fri Debat / Sv: 102.931 kroner om måneden uden sygemelding!
« Dato: August 09, 2019, 10:14:31 pm »
Hun modtager kr. 102.931 om måneden, mens hun er sygemeldt. Uden lægeerklæring for øvrigt.

https://www.berlingske.dk/hovedstaden/enhedslisten-saetter-ny-dato-for-sygemeldt-borgmesters-tilbagevending

De røde pampere har altid forstået det.

Det er nogle aftalte tariffer og som gælder ethvert parti. Det er ikke nogen gysser, som hverken hende eller Enhedslisten bare går hen og hæver.

Enig.
Når jeg læser debatoplægget, læser jeg blandt andet:

"Nogen har måske læst, at de har en teknik- og miljøborgmester i hovedstaden, og at der tidligt på året fandt en voldtægt sted på hendes bopæl. (Den gik dog ikke ud over hende.)"

Når jeg læser artiklen som selvsamme trådstarter linker til, læser jeg også:

"I forbindelse med borgmesterens forklaring til politiet kom det frem, at hun også selv var udsat for et overgreb fra den sigtede."
Hun blev befamlet, den sigtede tog på hendes bryst, kan man læse her:
https://www.berlingske.dk/samfund/ninna-hedeager-olsen-voldtaegtssigtet-befamlede-mig

Når det er sagt, kan jeg personligt undre mig over, at en så skrøbelig person, der har brug for en sygemelding i et halvt års tid efter, at en eller anden har befamlet hendes bryster, vælger at blive politiker og borgmester i hovedstaden.

Hun får i al fald ikke min stemme ved næste kommunalvalg - og hun har i øvrigt heller aldrig fået den tidligere.


13
Samfund- & Kultur / Sv: El-løbehjul da.
« Dato: August 08, 2019, 10:49:18 pm »
El.-løbehjulene er næsten dagligt i medierne. Og ikke for noget positivt. Der er mange ulykker og ulykkerne rammer typisk ikke køreren selv. For så ville jeg være ligeglad. Ligesom jeg er komplet ligeglad hvis en løbehjulskører kommer galt afsted i påvirket tilstand. Men 80% af ulykkerne rammer børn, ældre og handicappede.


Jeg er heldigvis endnu ikke kommet i karambolage med el-løbehjul - men nu orienterer jeg mig også, så godt jeg kan, når jeg færdes på cykel - uden musik og andet godt i ørerne.

Men udover alle de øvrige problemer, har det vist sig, at førere af el-løbehjul har mere end svært ved at overholde færdselsloven i forhold til at give tegn, når de drejer til højre eller venstre eller stopper helt, fordi det er temmelig umuligt at holde balancen, hvis man slipper styret med den ene hånd.

Så jeg siger mange tak til Erik Birk Olesen fra LA, der var så begejstret for disse tingester uden at have fantasi til at forudse konsekvenserne  :dash2:14
Fri Debat / Sv: Når veganisme udarter til dødstrusler
« Dato: August 08, 2019, 10:39:09 pm »
Her er en bibelmand, der må være lige efter Lyjses og DerRudis smag. Han mener at vegetariske hamburgere et er satansik plot for at ændre det menneskelige DNA.

https://deadstate.org/christian-tv-host-vegetarian-hamburgers-are-lucifarian-plot-to-change-human-dnafbrefreshforce/?fbclid=IwAR0FgRMVWWJLtYY2YaV9RBSFPiXYE48t5AmYNZ5f2TCt5GhvdwMk8lc2Gmk
Man skal høre meget, før ørerne falder af  :big_grin:
Heldigvis finder der også fornuftige amerikanere.

15
For at komme tilbage til emnet: Jeg tror de fleste forstår argumentet for dødsstraf. For mange, inklusiv mig selv, er det et spørgsmål om hvorvidt man mener en stat har ret til at slå dets egne civile borgere ihjel.


Når det er sagt, er der en del af mig selv der håber på det samme som moderen

Jeg har to, ganske vist voksne børn, og jeg forstår så glimrende moderen. Jeg ville nok selv have det samme ønske, hvis nogen slog et af mine børn ihjel, og så brutalt endda, som det efter alt at dømme er overgået de omtalte unge kvinder.

Men men, det kræver en tilståelse eller uomtvistelige beviser, og ikke blot indicier.
Justitsmord er  lykkeligvis sjældne her i landet, og jeg erindrer kun en enkelt sag for mange år siden - den såkaldte Pedal-Ove sag.

Til gengæld forekommer justitsmord alt for ofte i et af de mere civiliserede lande som USA, hvad eftertiden har vist med al ønskelig tydelighed.

Sider: [1] 2 3 ... 142