Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lunavecchia

Sider: [1] 2 3 ... 129
1
Fri Debat / Sv: Hvorfor ser man aldrig muslimer på debatfora?
« Dato: I dag ved 12:22:21 am »
Det er få muslimer, der kan argumentere for sig, ligesom homosvaper og så kan de fleste muslimer ikke føre en demokratisk debat.
Hvis du siger det mindste til en muslim også selv om han lige har kørt over for rødt, så får man en lejder i hovedet.

Jeg tror også, at det er dér hunden ligger begravet. Muslimer er ofte hjernevaskede fra barnsben til at tro på en skydaddy og på en profet, så derfor har de ikke lært at stille spørgsmålstegn ved noget her i livet. Derfor ligger det ikke i muslimers kultur, sædvane og opdragelse at debattere. Fordi de er hjernevaskede til at tro, at alt er, som profeten siger. Og det er INDISKUTABELT!

Og prøver man så at debattere med dem, så ender det altid med at de bliver nødt til at støtte sig op af profeten for at underbygge deres argumenter. De kan sædvanligvis ikke selv argumentere.

Der er naturligvis undtagelser. Men nu taler jeg om, hvorfor jeg tror, at muslimer GENERELT ikke er aktive i samfundsdebatten. Det ligger ikke i deres kultur, sædvane og traditioner samt opdragelse at diskutere tingene. De indoktrineres fra barnsben, så intet står sådan set til diskussion. Tingene er bare, som profeten siger. :yes:

Sikken da en gang baljepis!
På Politikens debatside er der jævnligt muslimer, der kommer med debatoplæg. Det er naturligvis ikke en debatside som denne, men endnu har jeg ikke oplevet, at de har støttet sig op ad Profeten for at underbygge deres argumenter. Tværtimod. Jeg ved ikke, hvilken glasklokke, I lever i; måske den samme glasklokke som Fladtossen.

Jeg har også tidligere oplevet, at muslimer vovede sig ind på andre debatfora med seriøse indlæg, men de blev da hurtigt blæst ud af banen og svinet til, alene i kraft af deres navn, så det blev de da hurtigt trætte af- og det forstår jeg glimrende.
Hvem gider at blive svinet til, fordi de hedder Per eller Poul, uden at nogen gider at lytte til Pers og Pouls argumenter?


2

Tiderne har ændret sig. Ja, det er arealmæssigt store landbrug, der findes i dag. Men det er i høj grad "små" selvejergårdmænd med hver deres gård og jord, der har dem. Det typiske landbrug i dag er på størrelse med hvad en landmand kan klare ene mand, måske med konen til at klare regnskab o.lign. Der kan også være en enkelt ansat, ofte som en form for sæsonjob eller deltid. Forskellen ligger i at det er blevet så meget mere effektivt med maskiner o.lign. Alt sammen for at de kan levere hvad os som forbrugere ønsker, nemlig mad til næsten ingen penge.
I dag er der flere beskæftiget med indirekte landbrug end der er i selve landbrugene (inkl landmændene). Det er typisk kontrolfunktioner, styrrelser, ministerier, interesseorganisationer, konsulenter osv.

Vi ved godt, at der er en høj grad af mekanisering i erhvervet, men det er vel ikke det, Lunavecchia er inde på.

Jeg påpeger bare at det i dag i høj grad netop ER selvejergårdmænd, hvilket Lunavecchia ikke mener det er. Gårdene er bare blevet større fordi en landmand kan klare et langt større areal med moderne hjælpemidler.
Jo, vi er ikke uenige om, at nutidens gårdmænd ER selvejergårdmænd, selv om jeg kaldte dem storbønder.
Jeg er også med på, at gårdene er blevet større, netop fordi landmanden med moderne hjælpemidler er i stand til at dyrke et langt større areal, end dengang man havde en plov og et par heste eller stude.
Det er vel udviklingen i det hele taget i samfundet; stort er godt.

Nå men Danmarks Statistik fortæller, at der er omkring 40.000 landbrugsbedrifter i Danmark, hvoraf hovedparten naturligt nok ligger i Jylland - og det er landbrug i bred forstand.
https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/erhvervslivets-sektorer/landbrug-gartneri-og-skovbrug/bedrifter


3
Tjaaa, engang var det meste af landbrugsjorden ejet af godsejere og herremænd.
Sidenhen i løbet af 1800-tallet blev de bønder (fortrinsvis fæstebønder), som dyrkede jorden, selvejergårdmænd med hver deres gård og jord.
Men det fik snart en ende, og endnu engang ejes jorden af storbønder, hvis ejendomme med jord sælges for millioner af kroner.

Der er mange flere små landbrug end du tror.
Ja, jeg ved godt, at der også er mindre landbrug rundt omkring, selv om jeg må erkende, at jeg ikke har en fornemmelse af hvor mange og hvor stor en del af landbrugsjorden, som er på deres hænder.

Jeg har ikke kunne finde materiale om det, men til gengæld fandt jeg en artikel, som omhandler udlændinges opkøb af landbrugsjord i spekulationsøjemed.
https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE7988959/hvem-ejer-forresten-danmark1/


4
Tjaaa, engang var det meste af landbrugsjorden ejet af godsejere og herremænd.
Sidenhen i løbet af 1800-tallet blev de bønder (fortrinsvis fæstebønder), som dyrkede jorden, selvejergårdmænd med hver deres gård og jord.
Men det fik snart en ende, og endnu engang ejes jorden af storbønder, hvis ejendomme med jord sælges for millioner af kroner.

5
Sådan er NWO-diktaturet. Angriber man NWO-diktaturet så kommer man i fængsel i NWO-landene. Det ville bestemt ikke ske i Syrien som ikke er et NWO-land. Mediet var heller ikke Russofobisk så NWO-løgnepressen som hader Rusland fordi de kæmper imod NWO i Syrien har set sig sur på mediet

Til gengæld kan man i Syrien være stensikker på at ryge i fængsel, hvis man angriber Assad-styret, og det endda uden forudgående retssag og dom.
Som ekstra bonus får man ovenikøbet gratis logi i en torturkælder, indtil man tilstår hvad som helst, blot for at blive fri for flere torturbødler.

6
Fri Debat / Sv: - og så sandheden
« Dato: Oktober 19, 2018, 03:46:52 pm »


At rød blok fører i meningsmålinger betyder ikke at Løkke ikke kan blive statsminister igen  :wink:


Nu synes jeg også bare, at det er underligt kun at overveje, om Løkke kan få svært ved danne en regering efter valget (på den måde som Convex Earth gjorde).
Jeg finder det endnu mere underligt med alle disse endeløse spekulationer om, hvad der vil ske, når der engang til næste år bliver folketingsvalg i Danmark.
Det er ikke det første indlæg om dette, og helt sikkert ikke det sidste. Vi bliver sikkert belemret med mindst ét indlæg om ugen om landets fremtid efter det kommende valg.
Det er lige før, man kunne ønske, at Lars Løkke udskriver valg den dag i morgen, så vi kan blive fri for alle disse ligegyldigheder.

8
Samfund- & Kultur / Sv: Paludan igen truet på livet af araber
« Dato: Oktober 18, 2018, 10:06:54 pm »
Som man råber i skoven får man svar, og det gælder også Rasmus Paludan. Men naturligvis er det ikke i orden at true hverken ham eller andre på livet.

I øvrigt skulle Paludan måske være gået til filmen i stedet. At rende rundt og filme eller fotografere folk er ikke en ny hobby, han har fået.
Jeg faldt tilfældigvis over en gammel artikel fra 2007 i Politiken, hvor han morede sig med at fotografere kriminelle cyklister, som kørte på fortovet eller over for rødt, og efterfølgende lagde han fotografierne af disse kriminelle ud på sin hjemmeside kriminelle.dk, som i øvrigt ikke eksisterer længere.

Jeg ved ikke, om artiklen er omfattet af betalingsmuren, så et par korte citater:

""Han fotograferer de ulovligheder, som politiet ikke gider tage sig af, og billederne lægger han på hjemmesiden, med det resultat at en del bliver noget mellemfornøjede. Paludan har flere gange tilkaldt politiet, fordi der var optræk til øretæver.""

 ""Så hvorfor i alverden foretager han sig noget så rablende vanvittigt som at fotografere harmløse færdselsovertrædelser og endda melde dem, som truer ham, til politiet?

»Fordi jeg er trist over den mangel på hensyn, der er mellem borgerne i dette land. Jeg vil gerne leve i et samfund, hvor det enkelte menneske udviser respekt for fællesskabet, og efter min opfattelse er de mange små regelbrud begyndelsen til det totale anarki. Fællesskabet bryder sammen, når mennesker helt uden skam i livet bryder fællesskabets regler, og den måde, folk cykler på, er en skamplet på Østerbro«.""

https://politiken.dk/indland/art4701311/Hjemmeside-afsl%C3%B8rer-kriminelle-cyklister-is%C3%A6r-p%C3%A5-%C3%98sterbro

9
Fri Debat / Sv: N26 fremtidens bank
« Dato: Oktober 18, 2018, 11:39:06 am »
Det indlæg hører vist hjemme under Reklamer.

10
Fri Debat / Sv: Britt Bager og cannabis
« Dato: Oktober 17, 2018, 08:46:33 pm »
Hørte lige Brit Bager udtale sig om Canada's ja til cannabis. Sålænge alle eksperter siger at cannabis er meget vanedannende, ødelægger ens lunger, indlæringsevnen går istå OSV, kan fru Bager ikke gå ind for hash.

Samtlige eksperter siger, at hvis spiritus spiritus blev lanseret som et nyt rusmiddel, vil det blive forbudt på stedet, da alkohol er det mest skadelige rusmiddel i verden.

Når spiritus er lovligt, hvorfor må konen så stå og lyve om hash på telly

Og hvem er så Britt Bager, var min første indskydelse, men nu har jeg fundet ud af det. Politisk ordfører for Venstre - det var gået min næse forbi ;-)

Mennesket har alle dage brugt at nyde rusmidler, og hvorfor mon?

11
Fra medierne / Sv: Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves
« Dato: Oktober 17, 2018, 05:33:13 pm »

Eller også er resten af sagerne typiske straffesager hvor folk ikke anker eller sager hvor højsteret ikke har givet lov til at anke sagen. Dette er helt sikkert en sag som får lov til at komme for højsteret den her (jeg ved ikke helt om det amerikanske system med at anke til højsteret er ligesom i Danmark)

Du skal skelne mellem Supreme Court, som er den føderale Højesteret, og så delstaternes Højesteretter.
Supreme Court behandler ikke straffesager, men beskæftiger sig udelukkende med fortolkning af Forfatningen og tager stilling til, om lovgivningen er i overensstemmelse med Forfatningen.

Delstaterne har hver tre retsinstanser, som vi kender det, hvoraf sidste ankemulighed i en straffesag er delstatens Højesteret.
https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/hvad-er-det-med-usas-h%C3%B8jesteret


12
Politik / Sv: Fremgang i Bayern for AfD
« Dato: Oktober 15, 2018, 01:40:27 pm »
Det går da meget godt for de korrekte med at fortælle om fremgangen for AfD - naturligvis ikke det første parti, der nævnes, idet man naturligt nok starter med de største.
https://www.dr.dk/nyheder/udland/korrespondent-valgresultat-i-bayern-er-worst-case-scenariet-merkel

13
Fri Debat / Sv: Du har ikke selv nogen laser - vel Convex Earth
« Dato: Oktober 15, 2018, 02:41:41 am »

Ha-ha, nej men jeg henviser til FJ folkets eksperimenter om en flad jord!

Jeg savner at RJ folket går ud i naturen og måler deres krumme vand og jord med lasere!

Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg ikke at de tør tage udfordringen op - for tænk hvis de kommer til at måle at det hele er fladt? :big_grin:

Nu er det dig, som fremsætter nogle påstande, baseret på videoer fra You Tube, hvis validitet ikke er efterprøvet. Du stoler bare blindt på dem som et andet får, fordi du gerne vil tro på det.
Hvad med om du selv tog udfordringen op og efterprøvede alle disse teorier, så du ved selvsyn kunne sikre dig, at både jord og vand virkelig er fladt?

I virkeligheden er det dig selv, som ikke tør at tage udfordringen op, for sæt nu du opdagede ved selvsyn, at Jorden er lige så globeformet, som den har været siden Arilds tid?

På den anden side er du vel næppe i stand til selv at håndtere en laser, når du har besvær med at få dit TV til at fungere i sommerhuset uden at spørge om råd.... fra Rundjordsfolket  :ROFL:


14
Tråden er mest henvendt til Murke-baronessen men andre kan også kommentere det hvis der er noget i er uenig i

Det var sørme en fin velkomsttale, du der holdt for den helt nye bruger på debatten her, Murke-baronessen  :big_grin:

15
Onsdag lavede Rasmus Paludan og Stram Kurs endnu et fremmøde i et almennyttigt boligområde, denne gang i Østervang i Hillerød. En repræsentant, angiveligt en lokalformand i boligforeningen angriber pludselig en pressefotograf og kaster ham ned på jorden med beskeden om, at pressen ikke må filme.
Jamen så fik Paludan da lidt af den ønskede ballade, for beboerne i øvrigt lod sig ikke provokere af Paludans tilråb.

http://hilleroed.lokalavisen.dk/nyheder/2018-10-10/-%C3%98stervang-beboere-lod-sig-ikke-provokere-af-kontroversiel-politiker-3281089.html

Sider: [1] 2 3 ... 129