Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anti-rød

Sider: [1] 2 3 ... 427
1
Fri Debat / Sv: Vesteuropa’s svaghed - Islam’s styrke
« Dato: I dag ved 06:44:10 pm »
https://www.dr.dk/ligetil/indland/ud-af-tre-danskere-vil-have-faerre-muslimske-indvandrere-til-danmark

To ud af tre danskere vil have færre muslimske indvandrere til Danmark-

2
Det kan godt være, at samfundet er blevet mere socialdemokratisk i mellemtiden, men sådan var det ikke, da jeg studerede.

Jeg og min kæreste boede i et lille hummer, hvor vi i starten ikke havde andet end en madras på gulvet.

Så var vi så heldige, at vi fik en masse ølkasser, som blev til overs, da det lokale bryggeri lukkede, og dem malede vi mørkegrønne.

Så skulle der bare en genbrugsplade til, så fik vi en "rigtig" seng, som var hævet over gulvet, og hvor ølkasserne vendte, så de kunne bruges som en slags skabe eller kommode.

Det var småt med penge, og jeg er ud af en arbejderfamilie, som ikke havde råd til at hjælpe - men humøret fejlede ikke noget.

Jeg havde en bil fra min tid som slagteriarbejder, og den kunne vi sælge, så vi fik noget at spise en tid.

Jeg endte med en stor studiegæld, og så kom fattigfirserne med arbejdsløsged og stagnation, så vi blev ikke båret på hænder ind i tilværelsen.

Mit liv interesserer nok ikke mange, men sådan var den tid  :smile1:


Et familiemedlem fra tidligere tider, var arbejdsmand, og havde ingen mulighed for andet.
Han måtte samle kul ved banen, hvor kul faldt af toget og ingen savnede. Så han og familien kunne få varme i den spartanske stue. Alligevel har jeg aldrig hørt andet end de klarede sig. Han var iøvrigt socialdemokrat.

Det var dengang de sagde, gør din pligt og kræv din ret.
Det var i grunden ikke så galt.
De forventede ikke de stegte duer kom flyvende af sig selv, bare man nedlagte arbejdet og gik med faner og skilte.
Du stiller krav. Du har ikke krav på en skid, andet end det du stiller til dig selv.

Hvorfor skulle andre mennesker betale for din tilværelse. Typisk socialisme.


3
Debat om debatten / Sv: Din-debats triste skæbne
« Dato: I dag ved 03:20:06 pm »
Dette er egentlig ikke et debat-oplæg, for skal et sådant være meningsfyldt, kræver det en række seriøse debattører til at kommentere det. Og det er der vist ikke mere. De er - forståeligt nok - forduftet. Det er også muligt, at det er det sidste, jeg skriver herinde, men så lad mig da dele det, jeg sad og tænkte på en grå mandag morgen over en kop kaffe.  :girl_sigh:

Da jeg læste D-d første gang i efteråret 2014, fik jeg et godt indtryk. Fordragelig tone, som kunne blive skarp men heller ikke mere. Og der var ingen, der oprettede adskillige tusinde indlæg pr. halvår! Det ville have været utænkeligt.
Der var godt nok lidt rigeligt "hus & have/bytte madopskrifter" over det, men det gør jo ikke noget. Hver sin smag. Det stod jo enhver frit for at oprette emner om meget alvorlige ting. Så som vores lands eksistens....
Det sidste var der et par stykker der gjorde op til 1. dec. det år, jeg var den ene. Det skabte ingen tumult ... endnu.

ankom der i løbet af ret få dage en ordentlig flok, så at sige alle tidligere brugere på SOL-debat, som var ved at ende, hvor D-d er nu. Og så varede det ikke længe før 'Det store Brovte-show' blev iscenesat. Allerede lige før nytår lykkedes det 'Tigermanden' at få svinet og injurieret en rigtig stærk skribent  ('Pastor Kaj') ud herfra. Efter min mening var det skridt nr. 1 til det, vi har set siden: D-ds langsomme nedbrydning.

I dag er der kun ganske få af disse personer tilbage; dem for hvem debatten er dyb alvor, der endnu har en profil herinde (og de bruger den sjældnere og sjældnere. Orker ikke at gøre det ud af det, som det kræver at skrive et godt oplæg, for så kort efter at blive svinet til med personhetz, lumre datingforslag, løgn og citatfusk. Forståeligt.)

Jeg sad og fandt et par tilfældige tråde fra for få år siden frem, og tænkte: Joh, dengang var der dog debat endnu.
Sådan en som denne (oprettet af DerRudi, 15/9 2015), læst 14.891 gange - ikke ualmindeligt dengang!

https://www.din-debat.dk/index.php?topic=2105.msg22185#msg22185

Jo jo, naturligvis prøvede 'brovterne' - dengang som senere - at stoppe os med pladder, men det var ikke så kompakt som senere. Det var først efter at D-d skiftede ejer, at de har kunnet optræde på den der rockerlignende måde, 'her bestemmer vi'-faconen. Den, hvor 'midlerne er underordnede', og alt - selv de sorteste løgne - tages i brug for at få modstanderne til at give op. Argumentere sobert har de aldrig kunnet, i stedet satte de persontilsvininger og massiv trådafsporing!

Det er efter min mening det, der har afgjort D-ds triste skæbne.

Tillad mig til sidst - frit efter Lars Løkke - trods alt at sige tak til mange for det meste og tak til alle, fordi de læste.
Helle.


For mit vedkommende har jeg aldrig haft den store forventning til DD. Derfor betragter jeg det mere som en kryds og tværs, og hvor man kan lufte sin forbitrelse over der er danskere der har et stålsat ønske om at ødelægge landet. Forhåbentlig sætter det tanker igang hos nogen, og afholder dem fra at stemme rødt.

På den gamle sol kunne der være 10.000 hits på et indlæg, hvor jeg i den grad afslørede socialisterne. Måske derfor den debat blev lukket. Socialister tåler dårligt at blive afsløret.

Du skriver selv helt rigtigt.
Jo jo, naturligvis prøvede 'brovterne' - dengang som senere - at stoppe os med pladder, men det var ikke så kompakt som senere. Det var først efter at D-d skiftede ejer, at de har kunnet optræde på den der rockerlignende måde, 'her bestemmer vi'-faconen. Den, hvor 'midlerne er underordnede', og alt - selv de sorteste løgne.

De er ikke interesseret i fakta.
Se Carlos tåbelige billeder, hver gang han kvajer sig. Så fra den kant skal man ikke forvente sig ret meget, og slet ikke mirakler.

4
Alt det andet / Sv: En akademikers liv i anti-rød samfundet
« Dato: I dag ved 02:38:16 pm »
Man kan bare tænke på, hvordan det må føles at være akademiker i et anti-rødt samfund

Akademikerspiren lever de første 7 år af voksenlivet i et lille hummer, hvor en madras på gulvet er det eneste "møbel" - og lever der af grød med kanel på om søndagen.

Når de første år af voksenlivet uden indkomst er overstået - og den store dag oprinder, hvor den fuldt færdige akademiker skal have sin første løn udbetalt, starter trængslerne først for alvor.

Hvordan mod det føles at befinde sig i et politisk kviksand, hvor personer med en IQ på 120+ bliver hængt ud som psykisk udviklingshæmmede?

Den håbefulde nye akademiker har forestillet sig, at akademikerlønnen ville strække til det møjsommelige arbejde med at betale studiegælden tilbage, så han kan blive gældfri - men sådan kommer det ikke til at gå.

Anti-rød riget fattes penge til at betale gamle fru Jensen'er, som sidder i gældfri huse, og som ikke skal udsættes for, at arven til deres anti-røde efterkommere udhules.

- og hvem andre end akademikerne skal betale det?

De anti-røde skal have noget at leve af, og prisstigningerne på huset, som de anti-røde har arvet fra de gamle fru Jensen'er er et perfekt levebrød.

Hvem skal nu betale?

Når boblen brister, er det synd for de anti-røde, at de skal lide under at betale skat af huset, der er deres levebrød - så den byrde lægges på de segnefærdige akademikere oven i gældsbyrden med studielånene i den periode, hvor pengetræet er tæt på at visne, og derfor ikke sætter frugt.

Fat mod

Akademikeren skal bare holde ud, for der vil igen komme en optimistisk periode, hvor pengetræet udviser livskraft på ny - for det gør der med tyve års mellemrum - så akademikeren skal bare udholde trængslerne i anti-rød samfundet de første sytten år af voksenlivet.

Så går det hele indtil næste boble brister :smile1:Der var ikke noget at sige til akademikerne flygtede til vesten.
Det må have være ulideligt for oplyste mennesker, at være underlagt et 100% socialistisk styre.Oh.... snøfte hulke.
Det er den lille pige med svovlstikkerne...........

En ung pige i min familie studerer til jordemorder, hun har egen lejlighed, tager på rejser, hm....
Så det er nok ikke som du fremstiller det.
Du mener alle de gamle fru jensener skal betale for akademikerne. Det mener jeg ikke.

Vi må holde nogen festlige socialistdage for i ikke skal tabe humøret helt.
Som her.
Jeg har aldrig talt for akademikere ikke skal aflønnes. De skal have det de er værd. Det er anti-rød tankegang. Du vil med din kollektive tankegang, have elendige akademikere skal have samme løn som de der kan bruge hovedet og udrette noget.
Forklar nu vi er igang hvorfor alle de akademikere der har uddannet sig, som der ikke er brug for ikke gider arbejde i Netto ??
Det kan være fordi de har 10 tommelfingre, og de der skal lave broer laver dem for korte, eller laver konstruktioner der braser sammen.

En fejl i konstruktionen gør, at Kalundborg Havns 200 mio. kroner dyre og 500 meter lange dybvandskaj ligger øde hen, selvom den blev indviet i april i år.
Årsagen er, at 24 ud af i alt 375 ankerstænger er knækket. Ankerstængerne skal holde spunsen på plads, og med knækkede ankerstænger er der risiko for, at kajvæggen kan styrte sammen.

Hip hip hurra for akademikere.
Og det her er bare en fejl ud af talrige.

Jeg ligger ikke under for akademikeres høje tanker om sig selv.

I Paris strejkede alle professorerne, uha da da. Tænke sig akademikere.
Så strejkede alle skraldemændene. Hvad tror du folk gik mest op i.


Prøv at sætte tingene i perspektiv, og ikke din forudfattede socialistpropaganda.
jeg ved udmærket du som tidl, skolelærer opfatter dig som en slags halv-akademiker. Der er bare det skoleeleverne ikke er særligt gode til at læse. tja.......
I Kina under socialisthelten Mao, satte man akademikerne ud på markerne for at høste ris. det var måske ikke så dårlig en ide.

Når nu der er for mange akademikere, hvorfor sænker man så ikke lønnen så den passer til efterspørgslen.
 :hyper:


Her bygger man en tunnel, eller er det en swimmingpool


5
Alt det andet / Sv: Akademikeres lønninger
« Dato: I dag ved 12:54:47 pm »
Der var ikke noget at sige til akademikerne flygtede til vesten.
Det må have være ulideligt for oplyste mennesker, at være underlagt et 100% socialistisk styre.


6
Fri Debat / Sv: Det er let at bevise
« Dato: November 15, 2019, 02:42:33 pm »

Jeg har flere gange forsøgt af få et intelligent svar på. hvilke goder socialisme har medført for folket.

Danmark er verdens 9. rigeste land (og du skriver selv, at Danmark er socialistisk)  :smile1:

Citat af anti-rød: Danmark er i høj grad styret af socialisme.


Det er fuldt ud korrekt.

Der er ca. 800.000 offentligt ansatte, hvoraf en meget stor del er socialister, der som 5. kolonne udfører skadelig indflydelse.
Akademikere har forlangt IS krigeren udleveret fra Tyrkiet, selvom et flertal i folketinget er imod han kom til Danmark.. Er det bevis nok.

Heldigvis har vi også borgerlige politikere der, i det mindste, sørger for en blandingsøkonomi, og privat ejendomsret, som i ønskede afskaffet (Anker Jørgensen ØD)
Fordi de borgerlige var før socialisterne, ellers havde vi haft kollektive flindthuggerier endnu.7
Fri Debat / Sv: Fra mandag sender vi IS-krigere hjem til Europa?
« Dato: November 15, 2019, 02:20:04 pm »
Socialister er så indoktrineret af propaganda de er selvsuggererede, de har en fast overbevisning om de kan diktere "sandheden"  Selv når den er sort løgn, bliver den ophøjet til deres "sandhed".


Vi danskere elsker vort land, og flygter ikke til Grønland. Det skærer os i hjertet at se hvordan i ødelægger vore værdier, og derfor er vi optaget af det, og skildrer hvad i gør. Det er gået ned af bakke over årene, og tv taler om det nu er nødvendigt med mere politi. Ja desværre omformer i socialister Danmark mere og mere i retning af en politistat.

Du kan ikke ræsonnere med en rød.
Du kan ikke appellere til deres fædrelandskærlighed, for de har ingen. Du kan ikke forvente nogen medfølelse for de har ingen. Forvent ikke at kunne tale til deres samvittighed den er syg eller ikke eksisterende.
Forvent ikke nogen forståelse eller accept af logiske argumenter.
Ideologien kommer før alt andet.

De vil blive ved og ved, med at tvinge dig, mod det deres tanker er rettet mod. Dag og nat.

Du kan afprøve om det.
Jeg har flere gange forsøgt af få et intelligent svar på. hvilke goder socialisme har medført for folket, noget som ikke er indført af kapitalisme. Det korrekte svar er socialisme har aldrig medført større materielle goder eller frihed for folket. Deres svar er latterlige. Billeder af skinker i træer eller Rasmus Klump snak om pandekager.
Man tror det er løgn. Det er det bare ikke.

Når Mette Frederiksen er eftergivende overfor at sælge ud af danske værdier, ikke mindst til den indvandring af kulturnedbrydende vulgære og underlødige folk. Herunder notoriske mordere af en kategori der skærer hovedet af andre mennesker. Det er fakta.

Derfor er denne debat tarvelig, ødelagt af deres nærmest ufattelige dumhed og menneskefjendske ideologi.
8
Fri Debat / Sv: Islam = Fred
« Dato: November 15, 2019, 02:06:21 pm »
Når en muslimsk hær ankommer til fjendens territorium, bør den ikke forårsage terror i befolkningen. Den generelle befolkning bør ikke blive skadet. (Muslim). Selv under fjendtligheder bør asyl gives til enhver fra den krigsførende part, der ønsker at blive bekendt med islam. Selv hvis nogen efter at have hørt islams budskab foretrækker at vende tilbage til de vantro, er troende ansvarlige for at føre dem til et sikkert miljø. Vi læser i Koranen. ”Og hvis en af ​​afgudsdyrkere søger beskyttelse fra dig, skal du give ham beskyttelse, indtil han har hørt Allahs ord, og (alligevel vil han vende tilbage), før han ser ham til sin sikre bopæl. Så det være sig, fordi de er et folk, der ikke har viden. ”(Koranen, 9: 6). Baseret på dette vers og mange andre er det klart for os, at der ikke er nogen dødsstraf for frafald i islam,
 
Fra Koranens lære og profeten Muhammeds skik er det klart, at Islam ikke tilskynder til krig. Tværtimod søger Islam at forhindre krig og dens konsekvenser. Disse principper er ikke kun formaninger eller regler, der kun er til dekoration. Disse blev praktiseret af profeten selv og de første kalifer. Dette er kendsgerninger, som ingen kritikere kan modbevise. Endelig kan vi igen henvise til Koranen, der siger:

"Der er ingen tvang i religion, for sandheden er helt sikkert let at skelne fra løgnen ..." (Koranen, 2: 257)


 :heart2: :heart2: :heart2:  ALLAH   :heart2: :heart2: :heart2:
                    :Cherna_29:


Den løgn er så tyk den er til at få øje på.

I årtierne efter Muhammeds død, navnlig under de tre første kaliffer, Abu Bakr, Umar og Uthman, udkæmpede og vandt muslimerne erobringskrige, som bragte hele Mellemøsten, Persien og Nordafrika under muslimsk kontrol.

Desværre for dig Hr. løgnhals.kan jeg oplyse læserne om muhammedaneren har ført talløse krige i tidens løb, i hundredvis af krige og konflikter.
I øjeblikket har de sendt masser af raketter ind over Israel.
9
Politik / Sv: Fædrelandsdanskere vs u-danskere
« Dato: November 14, 2019, 04:04:16 pm »
Undskyld, min ophidselse før. Jeg havde slet ikke læst Anti-røds indlæg. Men da jeg havde læst den første halve linie vidste jeg hvor det bar hen - og svarede på det grundlag..


Carlo.
Det kaldes også Analfabetisme.

Alle mine indlæg, bærer et sted hen.
Hvorfor springer du dem ikke bare over. Du forstår dem ikke alligevel.

10
Politik / Sv: - og så er der os - der går ind for de danske traditioner
« Dato: November 14, 2019, 03:57:19 pm »
Der findes et udtryk.
"at læse biblen som fanden gør det"

Det praktiserer du ved din overfladiske retorik.
Prøv at nærlæse, og anvend så tekstanalyse.

Jeg skrev.
"Vi der elsker Danmark og ønsker et lovlydigt og trygt samfund, er meget imod indvandring. Den betyder nemlig, stærkt øget vold, tyverier, narkohandel og mord. Der er daglige beretninger om muhammedanere der overfalder danskere, også unge kvinder der voldtages. Fængslerne er fulde af muhammedanske kriminelle.


"Vi der elsker Danmark og ønsker et lovlydigt og trygt samfund."
Det er vor holdning der ikke kan sættes en finger på, medmindre man er samfundsnedbryder, hvilket ligger i den socialistiske ånd, om at ville nationalise produktionsmidlerne, det er samfundsomvæltende
Indvandring betyder rent faktisk uro og utryghed, hvilket er beviseligt fakta. Og socialdemokrater fængsler den slags. Det vil jeg også.
Det betyder selvklart ikke muhammedanere der er lovlydige kommer i fængsel. Hvordan kan du med tekstanalyse se det ???
Det virker som om du også er imod dit eget parti.

Anklager:
Det forbryder anti-rød sig lodret imod - da man bare behøver at være en bestemt slags udlænding for at blive dømt - uanset hvad den slags udlændinge måtte have foretaget sig.

Svar:
Bevis jeg skriver det !
Det kan du ikke.

Jeg er imod indvandring, det er ikke det samme som jeg vil idømme dem fængsel.
Socialdemokraterne er også imod indvandring, dog kun til en vis grad.
Desværre er det ikke godt nok, da de socialdemokraterne udnævnte til kulturberigere, viste sig at være dybt kriminelle.
Den eneste måde man kan beskytte sig på er at nægte indrejse til muhammedanere.

Hvis du går gennem et minefelt, hjælper det ikke du godt kan gå nogen steder uden at jokke på en mine - vel.

Du har før skrevet, at du vil frihedsberøve alle muslimerne på "en øde ø på Færørerne, hvor de kunne bo i telte"  :bad:


Jada.
De der er udvist og  ikke vil rejse.
Det er jo ikke fængsel, men et sted med flot natur, hvor de kan gå ture, spille bold og den slags

Hvad ville du gøre ???
Socialdemokratiet vil intet gøre, men give dem ophold med 3 retter mad om dagen , lommepenge, fri lejlighed til at hærge nabolaget.

Er det fængsel.

11
Politik / Sv: - og så er der os - der går ind for de danske traditioner
« Dato: November 14, 2019, 03:34:23 pm »
I Danmark har vi tradition for, at vi lever i et retssamfund

De mest danske værdier står i den danske Grundlov - og det er de mest danske værdier på grund af den måde, som Grundloven er blevet til på.

Der er nemlig ikke noget andet dansk, der er blevet så gennemdebatteret som Grundloven - inden det er blevet vedtaget både i Folketinget - der er udskrevet nyvalg - det nye folketing har vedtaget grundloven - og efter den grundige behandling er Grundloven blevet vedtaget ved en folkeafstemning, hvor mere end 40 procent af alle stemmeberettigede har stemt for Grundloven.

Det betyder, at den måde som anti-rød dømmer grupper summarisk på - ikke er en dansk værdi - for det strider direkte imod grundloven - som tydeligt fortæller, hvad der er "ret"

Det har heller ikke været en dansk værdi siden Valdemar Sejr gav Jyske Lov.

I fortalen skriver Valdemar sejr: "Det er kongens og landets høvdingers opgave at overvåge domme og gøre ret og frelse dem, der tvinges med uret, såsom enker og værgeløse børn, pilgrimme og udlændinge og fattige - dem overgår der tiest uret - og ikke lade slette mennesker, der ikke vil forbedre sig, leve i sit land; thi idet han straffer og dræber ugerningsmænd, da er han Guds tjener og landets vogter."

Det forbryder anti-rød sig lodret imod - da man bare behøver at være en bestemt slags udlænding for at blive dømt - uanset hvad den slags udlændinge måtte have foretaget sig.

Den slags (som anti-rød) advarede Valdemar Sejr jo direkte imod i fortalen til Jyske Lov.


Jeg ved ikke, hvad man kan gøre for at få sådan nogen som anti-rød til at acceptere de danske værdier - det er nok slet ikke muligt.Der findes et udtryk.
"at læse biblen som fanden gør det"

Det praktiserer du ved din overfladiske retorik.
Prøv at nærlæse, og anvend så tekstanalyse.

Jeg skrev.
"Vi der elsker Danmark og ønsker et lovlydigt og trygt samfund, er meget imod indvandring. Den betyder nemlig, stærkt øget vold, tyverier, narkohandel og mord. Der er daglige beretninger om muhammedanere der overfalder danskere, også unge kvinder der voldtages. Fængslerne er fulde af muhammedanske kriminelle.


"Vi der elsker Danmark og ønsker et lovlydigt og trygt samfund."
Det indebærer implicit, vi ikke samtidig kan være for en indvandring af voldsforbrydere og IS krigere fra mellemøsten.

Det er vor holdning der ikke kan sættes en finger på, medmindre man er samfundsnedbryder, hvilket ligger i den socialistiske ånd, om at ville nationalise produktionsmidlerne, det er samfundsomvæltende.


Indvandring betyder rent faktisk uro og utryghed, hvilket er beviseligt fakta. Og socialdemokrater fængsler den slags. Det vil jeg også.
Det betyder selvklart ikke muhammedanere der er lovlydige kommer i fængsel. Hvordan kan du med tekstanalyse se det ???
Det virker som om du også er imod dit eget parti.

Anklager:
Det forbryder anti-rød sig lodret imod - da man bare behøver at være en bestemt slags udlænding for at blive dømt - uanset hvad den slags udlændinge måtte have foretaget sig.

Svar:
Bevis jeg skriver det !
Det kan du ikke.

Jeg er imod indvandring, det er ikke det samme som jeg vil idømme dem fængsel.
Socialdemokraterne er også imod indvandring, dog kun til en vis grad.
Desværre er det ikke godt nok, da de socialdemokraterne udnævnte til kulturberigere, viste sig at være dybt kriminelle.
Den eneste måde man kan beskytte sig på er at nægte indrejse til muhammedanere.
Hvad vejer tungest anklager.
Hensynet til danskerne eller til muhammedanerne
Hvad vil du svare (ingen alenlang bortforklaring, tak)

Hvis du går gennem et minefelt, hjælper det ikke du godt kan gå nogen steder uden at jokke på en mine - vel.
Anklageren troede de fleste miner var forsagere.

12
Samfund- & Kultur / Sv: Snup nu det dansk kursus
« Dato: November 14, 2019, 03:08:59 pm »

Jødiske kvinder bærer garanteret ikke paryk p.g.a Paulus, ellers prøv bare om du kan bevise det.
 :hyper:

Jeg skrev ordret: "Vi genfinder det i bibelen, hvor Paulus siger:  Men enhver kvinde, der beder eller taler profetisk med utildækket hoved, bringer skam over sit hoved; hun kunne lige så godt have raget håret af.  Ja, for hvis en kvinde ikke tildækker sit hoved, kan hun lige så godt lade sig klippe. Men da det nu regnes for en skam, når en kvindes hår er klippet, eller hendes hoved er raget, skal hun have hovedet tildækket (Første Brev til Korinterne 11;5 ff)."

Når jeg skrev "genfinder" så er det gennemtænkt, for ifølge retskrivningsordbogen betyder "genfinder": finde noget der ligner eller svarer til noget andet

Det kan du sikkert lære at forstå på et kursus - for du er jo ikke dum - selvom du så tit dummer dig  :smile1:

Vi "genfinder" det i bibelen - fordi Paulus var jøde - og ikke fordi Paulus bestemte over jøderne.Du skrev om jøder, hvordan deres skikke er. Så blander du Paulus ind i det. hvilket jeg ikke forstår.
Det gør det heller ikke mere tydeligt du skriver. "Jesus og Paulus var jøder og levede som jøder"
Ja det var de, men de levede som kristne. Jesus og var religiøst set ikke jøde. Han foragtede farisæerne. Paulus var farisær men konverterede.
dvs. det var først efter Jesus død de blev kaldt kristne, Første gang i Antiochia forresten.

Mattæus 23:23 23 Ve jer skriftkloge og farisæerne,
I forsømmer det i loven, der vejer tungere, ret og barmhjertighed og troskab. Det ene skal gøres, og det andet ikke forsømmes.  I blinde vejledere, I sier myggen fra, men sluger kamelen.Ps Paulus blev forfulgt af jøderne, så det med at bestemme tror jeg du skal tage med et par kilo salt.


PPS
Hverken Jesus eller Paulus holdt sabbat.

13
Samfund- & Kultur / Sv: Tag det nu roligt, og undersøg sagen først
« Dato: November 14, 2019, 01:06:06 pm »
Jeg tror/ved ikke jøderne regner med det ny testamente.

1. Korinther 11:14
Lærer ikke naturen selv, at det er vanærende for en mand at have langt hår,  mens det er ærefuldt for en kvinde at have langt hår? Hun har jo fået håret som et slør.  Der er måske nogen, som har lyst til at strides om dette; men vi har ingen sådan skik, og Guds menigheder heller ikke.

Det er derfor kristne ikke har den forældede skik.
Hvis jøderne rettede sig efter Paulus ville de heller ikke have den skik. Men det gør de som sagt ikke.

Det har jeg da heller ikke antydet.

Jesus og Paulus var jøder og levede som jøder

Hvis du er i tvivl, om det forholder sig, som jeg skriver, så kan du læse: Hvorfor bærer nogle jødiske kvinder paryk?

https://www.religion.dk/sp%C3%B8rg-om-religion/hvorfor-skal-j%C3%B8diske-kvinder-b%C3%A6re-paryk

Fra linket:I dag ser vi ortodokse gifte kvinder, der dækker deres hår på forskellige måder, hvad enten det er med et tørklæde, en hat, en form for turban eller en paryk, skriver jødiske Peter Kaltoft. Her er det en butik, der sælger hovedbeklædninger til jødisk-ortodokse kvinder i Mea Shearim-kvarteret i Jerusalem. Foto: Boaz RottemJødiske kvinder bærer garanteret ikke paryk p.g.a Paulus, ellers prøv bare om du kan bevise det.
 :hyper:

14
Politik / Fædrelandsdanskere vs u-danskere
« Dato: November 14, 2019, 12:58:34 pm »
Pro et contra

Vi der elsker Danmark og ønsker et lovlydigt og trygt samfund, er meget imod indvandring. Den betyder nemlig, stærkt øget vold, tyverier, narkohandel og mord. Der er daglige beretninger om muhammedanere der overfalder danskere, også unge kvinder der voldtages. Fængslerne er fulde af muhammedanske kriminelle.

De har indført middelalderlige og totalt udanske skikke, der griber ind i selv børnehaver og andre offentlige steder, hvor de kræver såkaldte bederum, til anråbelse af deres afgud.
Vi påtvinges en forurening af vort modersmål, med arabiske halal udtryk, og regelsæt.
Vi fædrelandsdanskere mener på baggrund af den overvældende bølge af landsskadelig adfærd, at muhammedanerne ikke kan være her, med deres skadedyrsagtige adfærd.

De venstreorienterede mener derimod det stik modsatte.
Det betyder de politisk korrekte venstreorienterede ikke alene bifalder, men som vi har set gentagne gange aktivt tager del i den muhammedanske forfølgelse og vold mod mindretal som disse fascister oven i købet har den frækhed at påstå de beskytter. For at vise hvilken side, og hvilket samfund de ønsker, vi skal leve i. Et samfund fuld af opbygget had til det danske joviale, og
vor desværre vigende sammenhængskraft. Vi bliver dagligt mindet om det i supermarkeder og på gaderne, med noget der ligner en gade i bagdad.

Hvem er de moralsk korrekte. Os eller de venstreorienterede.

Husk socialdemokraterne siger (de siger så meget) at de ikke vil tillade IS krigere kommer til Danmark, der er bare ikke handling bag de mange flotte ord og farvede glassur-overtrukne propaganda.

Det sidste der er kommet frem er alternativert nu ønsker et beredskab mod nazisme, da der er begået hærværk mod nogen jødiske gravsten. Det kan være fint nok.
Kæden hopper imidlertid af med et brag, da en anden politiker siger, at så må det også gælde muhammedanerne. Det får straks den røde lejesvend i tv2 op i det røde felt, om ikke man bør koncentrere sig mod det der betegnes som omfattende angreb på det danske samfund.
Politikeren fra DF fastholder det også må gælde muhammedanerne. Hans troværdighed blegner dog, da han foreslår politiet holder streng kontrol.
Et politi der altid mener de ikke har ressourcer nok, og ikke kommer til tyverier og overfald, i forvejen.

Det logisk synspunkt som jeg fremsætter er, muhammedanerne angreb synagogen i København og dræbte en person, de råber efter jøder, og deres skole, må have politibeskyttelse, ikke mod nazister, men mod muhammedanere.
Så godt nok skal nazisterne ikke slippe, men er der begrænsede ressourcer, må de anvendes der hvor det er langt mest påtrængende. "Er det ikke politisk korrekt efter jeres mening ???"
"Jamen så bøjer vi os i støvet, eller også gør vi ikke!!!"
"I gennemfører alligevel det i vil, siger i" "Ja demokrati er ikke jeres ting, det ved vi."

Den slags mener vi fædrelandsdanskere, medens de andre u-danske venstrefløj ønsker at fremstå som politisk korrekte med de “rigtige” meninger og holdninger, uanset hvor meget det brænder på.

Jeg spørger igen.
Hvem vil Danmark noget godt, os fædrelandsdanskere, eller de u-danske fra venstrefløjen med ønske om et multietnisk overrend af suspekte individer fra alle verdens lande.

15
Samfund- & Kultur / Sv: Ingen grund til at blive melodramatisk
« Dato: November 14, 2019, 11:58:19 am »


Krig er nok så meget sagt, jeg tror nærmere, at de personer, du kalder islamofober, forsøger at gøre opmærksom på, at der er så store forskelle på islam og vestlig kultur, at der uomtvisteligt vil opstå konflikter. Det siger sig selv, at den slags konflikter ikke er givtigt for samfundet.Muslimer og jøder fra Mellemøsten skiller sig ud, fordi de omskærer små drengebørn, og det er svært at forstå for os, at de skærer i små børn.

De spiser kun rituelt slagtet kød, og de anser mange dyr for at være urene. I et land, hvor man spiser svin hver dag, støder det selvfølgelig an - hvis man skal omgås med dem socialt - og det er svært at undgå i et moderne samfund.

Så støder det an, at de er blufærdige med kvindernes hår. Her tager troende jøder dog hensyn, så deres kvinder rager sig skaldede og går med paryk - som der står i deres hellige bog. Vi genfinder det i bibelen, hvor Paulus siger:  Men enhver kvinde, der beder eller taler profetisk med utildækket hoved, bringer skam over sit hoved; hun kunne lige så godt have raget håret af.  Ja, for hvis en kvinde ikke tildækker sit hoved, kan hun lige så godt lade sig klippe. Men da det nu regnes for en skam, når en kvindes hår er klippet, eller hendes hoved er raget, skal hun have hovedet tildækket (Første Brev til Korinterne 11;5 ff).

Antallet betyder meget

Der er kun 2.000 troende jøder i Danmark, så dem lægger man ikke mærke til - men der er cirka 320.000 muslimer i Danmark pr. 1. januar 2019.


Jeg tror/ved ikke jøderne regner med det ny testamente.

1. Korinther 11:14
Lærer ikke naturen selv, at det er vanærende for en mand at have langt hår,  mens det er ærefuldt for en kvinde at have langt hår? Hun har jo fået håret som et slør.  Der er måske nogen, som har lyst til at strides om dette; men vi har ingen sådan skik, og Guds menigheder heller ikke.

Det er derfor kristne ikke har den forældede skik.
Hvis jøderne rettede sig efter Paulus ville de heller ikke have den skik. Men det gør de som sagt ikke.

Sider: [1] 2 3 ... 427