Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anti-rød

Sider: [1] 2 3 ... 483
1
Fri Debat / Sv: Hvad vil du debattere?
« Dato: Februar 23, 2020, 07:42:35 pm »
Jeg vil bare gerne have nyheder fra Danmark om højreekstremt kriminalitet. Jeg ved at der er en del der GYSER og gør højreekstremt kriminalitet til et stort problem, derfor må der være mange tilfælde. Ellers er dem der påstår at højreekstremt kriminalitet er et stort problem fuld af løgn.
Højreekstreme er ens i alle lande. Vi havde Breivik i Norge, og i Sverige er flere fagforeningsfolk, politibetjente og venstrefløjsaktivister blevet dræbt. Desuden blev en svensk mand i 2010 sigtet for 5 drabsforsøg og et drab, der var racistisk motiveret.

Af historiske grunde har Tyskland og Italien dog været mere ramt af højreekstrem terror end Skandinavien. Danmark har endnu ikke været ramt af nogen form for terror. Men højreekstremisterne har jo været her siden mellemkrigstiden. De højreekstreme står bare svagere her end i vore nabolande. Alligevel er det formentlig kun et spørgsmål om tid, før også Danmark bliver ramt.

Men alt det vidste du jo godt i forvejen som fan af Nordfront og nazisme. Så hvorfor spørger du overhovedet? Er du bare misundelig over, at de højreekstreme i vore nabolande har været mere modige og derfor allerede begået nogle af de terrorhandlinger, som de danske højreekstreme endnu kun drømmer om at få mod til også at udføre?
Lang tekst og stadigvæk ingen eksempler på højreekstremt kriminalitet i Danmark. Men 8-11 år gamle drab fra udlandet nævner du, selvom det ikke har noget med trådens emme at gøre.

Du skal ikke forvente svar min ven for de venstreradikale og konvertitterne har ikke noget svar der underbygger deres påstande  :ohmy:

Den venstre ekstremistiske og muhammedanske vold er påvist til hudløshed og hvad gør man så for at fjerne fokus ?  Jo man opfinder selvfølgelig en ikke eksisterende voldelig højrefløj  :yes:

Den ultra fascistiske voldelige venstrefløj har haft gode kår med støtte fra vore venstreorienterede medier og ikke mindst den lige så fascistiske og voldelige muhammedaner fløj  :angry:


?

Hvorfor mon den voldelige venstrefløj støtter den lige så fascistiske og voldelige muhammedaner fløj ?


2
Politik / Sv: Venstrefløjens kærlighed til Anders Breivik
« Dato: Februar 22, 2020, 03:47:10 pm »
I venstreorienterede/radikale
Jeres propaganda kan ligesom ikke rigtigt modsige mine klare fremlæggelse af fakta. Det er en tynd kop the i kommer med. Mine fakta kan ikke viskes væk af billige fraser.

Kender i dette:
Frø af ugræs er føget over hegnet,
åg på nakke og lås for vor mund.

Danmark har flere gange været udsat for dette, med en nærmest ufattelig smerte for folket til følge, tænk på Sønderjylland.
Nu gentager man det, men meget værre end nogen sinde før.
De der ikke er enige med mig, påtager sig en kæmpe skyld, som de aldrig vil stå til regnskab for.
Se på Sverige og gang det så op med mange gange, om 20-30 år.

Helt ærligt hvordan tror i Sverige ser ud, og hvordan tror i Danmark ser ud.


3
Politik / Sv: Venstrefløjens kærlighed til Anders Breivik
« Dato: Februar 22, 2020, 03:41:59 pm »
At venstrefløjen så elsker det der ligger til grund for volden og opløsningen af samfundet i had og mistro, er en helt anden sag.
Venstrefløjen ønsker ikke at løfte en finger for at beskytte Danmark, eller Norge og da slet ikke Sverige mod den opløsning af samfundet der sker med voldtægter, mord og bombesprængninger af
materielle værdier. (som jeg lige har skrevet om)
Du vender jo tingene på hovedet, når du forsøger at give venstrefløjen skylden for højrefløjens racisme, had og forkærlighed for våben og vold.

At bruge udtrykket “venstrefløjen” er dog lidt for generelt. For ligesom man må skelne mellem den traditionelle konservative højrefløj, der jo bare går ind for at bevare de riges priviligedier, og så den nye populistiske racistiske højrefløj, så er der også stor forskel på den traditionelle socialdemokratiske venstrefløj og så kommunistiske partier som DKP, der ikke mere stiller op til folketinget. Den yderste venstrefløj er idag nærmest ikke-eksisterende. Men ignorerer vi den, fordi den kun er historisk, så er der jo kun den mere normale venstrefløj tilbage, og denne venstrefløj hader i modsætning til den populistiske højrefløj bare vold, våben, krig og terror som pesten. Men det forstår I jo ikke, fordi i elsker netop det, som venstrefløjen hader.


Rent logisk ville enhver af os normale straks lukke grænserne for mere skadeligt.
Mette Frederiksen ønsker ikke at sende syrere hjem, selvom hun påstod det (hun løj altså - igen)4
Politik / Sv: Venstrefløjens kærlighed til Anders Breivik
« Dato: Februar 22, 2020, 03:20:44 pm »
Biedermann og brandstifterne.

Handler om den pæne borgers møde med de destruktive kræfter i skikkelse af to mænd, der opsøger Biedermann i hans hjem.
Mændene vil sætte ild til huset, og det kan Biedermann selvfølgelig ikke så godt lide, men han kan heller ikke overskue at tage opgøret med mændene.
Så han lukker øjnene, luller sig ind i illusionen om, at brandstifterne i virkeligheden er nogle gode humanister, selv om han inderst inde udmærket ved, at de ved at sætte ild til hele hytten.

Angsten får ham til at lukke øjnene, fortrænge virkeligheden og krybe for dem, der vil ødelægge ham og hans hjem.

Minder det om noget ?


5
Politik / Sv: Venstrefløjens kærlighed til Anders Breivik
« Dato: Februar 22, 2020, 02:55:36 pm »
Alle steder hvor muhammedanismen er trængt ind i en anden kultur er der opstået krig/borgerkrig.
Det er en ubestridelig sandhed.

Islam har altid været fulgt af vold, vold og atter vold. Til alle tider og alle steder.
Se hvad der skete i Spanien på Balkan,for århundreder siden, senest med borgerkrigen i Jugoslavien, og se dog på hvad der sker i mellemøsten og hvad der sker i Sverige.

De der slap af med islam, koranen, halal, undertrykkelse af kvinder, gjorde det blodigt. Det eneste sprog muhammedanerne forstår.
Alligevel vil i ikke stoppe med at omfavne muhammedanere, uanset negativ social påvirkning og nedgørelse af kvinder. I ved det sker. Alligevel bliver i ved, og ligegyldigt hvad stopper i aldrig.
I snakker.  Det er så vammelt at høre på.
Der bliver skrevet et nyt kapitel i Danmarks krønnike. Det bliver andet end tidligere hørt og aldeles skamfuldt for efterkommerne.

Hvorfor vil i ikke forhindre det. Hvorfor tror i har ret til at lade Danmark forgå som nation, og efterlade en rædselsfuld arv.
Hvad er der galt med jer.

Hvis ikke den Franske kong Karl Martell havde standset muslimernes besættelse af Europa, havde der ikke eksisteret noget Danmark, men et muhammedanmark.

Islam har været på fremmarch op gennem historien. De har bredt sig helt til indonesien i øst og marokko i vest, alle Nordafrikanske lande er muslimske. Spanien var nær blevet det. Kong Karl Martell nedkæmpede den muslimske fremrykning, derfor er Europa ikke muslimsk idag.
Udviklingen ville være gået i stå på et middelalderstadium, uden moderne udvikling som det vi kender idag. Jernbaner,fly,biler,motorveje,industrialisering, moderne infrastruktur, Gode boliger med fladskærme og samtalekøkner.Ingen kunst og kultur. Bach, Bethoven og Beatles. Ingen danske herregårde eller slotte, ingen Rosenborg, ingen Kronborg, ingen H C. Andersen. Ingen elektrisk lys, og dermed ingen TV, ingen radio, ingen computere ect ect.
Vi havde været gedeavlere,kameldrivere og primitive bønder.

Muslimer har ikke bidraget med noget som helst nogensinde. Intet, absolut intet af den nye tids fremskridt stammer fra muslimske lande.

Muslimer har ikke bidraget med noget som helst nogensinde. Andet end sorg.

40 danske soldater misteder deres liv i krige mod muhammedanere, for hvad ???
Fortæl mig hvad godt der kom ud af de døde,og efterlod deres kære i dyb sorg.
Så forklar det dog, hvis i kan.
6
Fri Debat / Sv: Det kan du ikke bestemme
« Dato: Februar 22, 2020, 12:56:52 pm »
Jeg synes i begge to skal stoppe det her.

Du skriver jo bare det, fordi du vil sværte mig til ved at dele skylden.

Problemet for andre er kun - at den spam har generet mange - og resten kan du godt glemme, for det er almindelige uoverensstemmelser.


Beklager, men du har halvdelen af skylden, du benyttede samme metode overfor mig.
Indrøm det.


7
Politik / Sv: Venstrefløjens kærlighed til Anders Breivik
« Dato: Februar 22, 2020, 12:54:07 pm »
Frø af ugræs er føget over hegnet,
åg på nakke og lås for vor mund.

På politisk ukorrekt:
Forræderi er kommet til os udefra
sharia på vor nakke og censur på vor mund.


De kan spærre med farver og med pæle,
de kan lokke med løfter og med løn,
fælles sprog giver vore tanker mæle,
fælles vilje gør kampdagen skøn.
Nye stridsmænd skal der,
nye stridsmænd skal her
slutte kreds om den fane, vi har kær.8
Politik / Sv: Venstrefløjens kærlighed til Anders Breivik
« Dato: Februar 22, 2020, 12:46:23 pm »
@Anti-rød

Citér
Kender I dette:
Frø af ugræs er føget over hegnet,
åg på nakke og lås for vor mund.

Ja. Og du har vel hørt, at i forbindelse med 100-året for Genforeningen, har den tidligere DR-ramasjang-klaverbokser Sigurd Barrett omskrevet det, du citerer i nutidens korrekte "ånd"; det var noget med at fremmedhad har groet på vor egn!
Efter min mening træder han og Grænseforeningen på de virkelig dansksindede sønderjyder og deres forfædre.  :JC_doubledown:


Det værste er de ikke selv kan se det, men tror de gør noget godt.
For hvem det så skulle være, melder historien ikke noget om.

Det er kvalmende.
 :bad:


9
Fri Debat / Sv: Ikke nogen Einstein
« Dato: Februar 22, 2020, 12:44:05 pm »
Hæmoride bekæmpelse:

https://www.rt.com/newsline/479973-isis-pipeline-egypt-israel/amp/

Det er meget generende for andre, at du spammer debatten til med ligegyldigheder, så jeg har klaget til Gubbi.

Nu er du ihvertfald advaret, for jeg vil være ked af at miste dig på debatten, selvom du ikke tror det  :smile1:

Her kan alle se, at dine sidste 50 kommentarer er rent spam.

http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;area=showposts;u=1361

Du kan i øvrigt ikke gøre mig sur, så du får ikke andet ud af det, end at genere alle.Citat af anklageren:

Ja - det er jo dét - det generer debatten, at han har sendt over 50 enslydende kommentarer på et døgn - for at han kalder mig en hæmoride er småting.

Det kunne jeg ikke drømme om at klage over.


så jeg har klaget til Gubbi.

Jeg har klaget over, at Patrioten spammer tråden til med rigtig mange enslydende meddelelser - fordi det er generende for alle.

Det fremgår også af det, jeg har skrevet, så tag nu det danskkursus, for der er ingen modstrid i det. Jeg er blevet kaldt masser af lort - mange - mange tusinde gange, så jeg har simpelthen ikke flere tårer at spilde på det - selvom du og Patrioten er dumme nok til at tro det  :smile1:

Det generer i øvrigt også mig specielt, at han spammer efter mine kommentarer - og det ville også genere mig, hvis der efter alle mine kommentarer havde stået, at flamingoer er de smukkeste og mest elegante dyr, man kan forestille sig.Jeg synes i begge to skal stoppe det her.


10
Samfund- & Kultur / Sv: Hvorfra kommer terroristens ufattelige had?
« Dato: Februar 22, 2020, 12:18:48 pm »

Israels separationsbarriere, også kaldet Muren på Vestbredden, er en betegnelse for den afspærring, den israelske regering ensidigt har besluttet og påbegyndt opførelsen af, for at adskille Vestbredden fra Israel.

Muren blev påbegyndt i kølvandet på den anden intifada for at afholde de mange selvmordsbombere fra at nå deres mål i Israel.
11
Fri Debat / Sv: Den fanatiske højrefløj er ikke seriøse
« Dato: Februar 22, 2020, 12:11:01 pm »
Hæmoride bekæmpelse:

https://www.rt.com/newsline/479973-isis-pipeline-egypt-israel/amp/

Det er meget generende for andre, at du spammer debatten til med ligegyldigheder, så jeg har klaget til Gubbi.

Nu er du ihvertfald advaret, for jeg vil være ked af at miste dig på debatten, selvom du ikke tror det  :smile1:

Her kan alle se, at dine sidste 50 kommentarer er rent spam.

http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;area=showposts;u=1361

Du kan i øvrigt ikke gøre mig sur, så du får ikke andet ud af det, end at genere alle.Citat af anklageren:

Ja - det er jo dét - det generer debatten, at han har sendt over 50 enslydende kommentarer på et døgn - for at han kalder mig en hæmoride er småting.

Det kunne jeg ikke drømme om at klage over.


så jeg har klaget til Gubbi.


12
Politik / Sv: Venstrefløjens kærlighed til Anders Breivik
« Dato: Februar 22, 2020, 12:01:50 pm »
Jeg tror ikke nogen på venstrefløjen elsker Breivik.
Det er for åbenlyst og ikke noget de ønsker at anvende i deres propaganda.

At venstrefløjen så elsker det der ligger til grund for volden og opløsningen af samfundet i had og mistro, er en helt anden sag.
Venstrefløjen ønsker ikke at løfte en finger for at beskytte Danmark, eller Norge og da slet ikke Sverige mod den opløsning af samfundet der sker med voldtægter, mord og bombesprængninger af
materielle værdier. (som jeg lige har skrevet om)

Rent logisk ville enhver af os normale straks lukke grænserne for mere skadeligt.
Mette Frederiksen ønsker ikke at sende syrere hjem, selvom hun påstod det (hun løj altså - igen)

Kender i dette:
Frø af ugræs er føget over hegnet,
åg på nakke og lås for vor mund.

Danmark har flere gange været udsat for dette, med en nærmest ufattelig smerte for folket til følge, tænk på Sønderjylland.

Nu gentager man det, men meget værre end nogen sinde før.
De der ikke er enige med mig, påtager sig en kæmpe skyld, som de aldrig vil stå til regnskab for.
Se på Sverige og gang det så op med mange gange, om 20-30 år.

Helt ærligt hvordan tror i Sverige ser ud, og hvordan tror i Danmark ser ud.

her er det fra London, son vi ved er mere påvirket end Danmark er endnu. Hvorfor skulle vi ikke opleve præcis det samme som andre ???
13
Samfund- & Kultur / Sv: Hvorfra kommer terroristens ufattelige had?
« Dato: Februar 22, 2020, 11:40:57 am »
Det er godt, at vore efterretningstjenester i Vesten jævnligt lykkes med at få afsløret nogle af de ondskabsfulde islamiske terrorplaner, der hele tiden bliver udpønset. F.eks. har englændere ved brug af undercover-agenter nu kunnet afsløre den 36-årige Saffiyya Shaikh, som var kommet langt med planer om at bombesprænge St. Pauls Cathedral i London.

Det siger, at konvertitter ofte er noget af det mest hadefulde, og hende her, som oprindelig hed Michelle Ramsden, passer unægtelig til det billede.

"Jeg vil dræbe mange. Jeg vil gerne tage en kirke på en dag i julen eller påsken for at dræbe flere. Jeg sender altid trusler, men jeg vil gøre truslerne til virkelighed", har Safiyya Shaikh udtalt. Hun svor troskab til Islamisk Stat sidste år i august og oktober.

https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11959295/britisk-konvertit-ville-draebe-til-hun-blev-draebt-men-agenter-snoed-hende/

Fint arbejde af agenterne - men lad nu være med at lukke hende ud igen lige med det samme. Det er der jo uheldige fortilfælde med.
Men kan nogen sige mig, hvor terroristens ufattelige had kommer fra? Tror du på historier om, at hun var en 'ensom ulv', som det 'klikkede for'? Det gør jeg helt sikkert ikke !Citat:
"Det siger, at konvertitter ofte er noget af det mest hadefulde"

Der er en ting jeg har tænkt en del over.
Det had man taler om er på en måde kunstigt skabt af diverse landes uforstandige ledere
(læs snotdumme)
Man blander to kulturer hvoraf den ene oplagt har had, konflikt, vold og direkte mord i sit sindelag, hvor den anden er fredelig indtil de provokeres så meget at deres latente brist udløses, og de griber til vold.
Det er sørgeligt nogen er så uduelige som ledere de påfører deres land så mange lidelser og borgernes et dårligt livsgrundlag, hvor man ikke kan undgå kontakt til en i grunden modbydelig kultur, der er så fanatiske med deres religion, man væmmes.

Læg nu mærke til citatet jeg skrev.
Den fremmede kultur og de mennesker der bringer den til landet ønsker at ødelægge mange forskellige værdier, ikke alene de åndelige værdier, men også helt uforståligt af materiel karakter.
Vi ser i den muhammedanske verden det går ud over kirker, og nu stod den utrolige St. Pauls Cathedral i London for tur.

Selvfølgelig tager jeg afstand fra vold, men det er påfaldende at de der kaldes højreorienterede, selvom de sagtens kan være af mere socialdemokratisk opfattelse, går til modstand mod den ødelæggelse disse kulturfremmede påfører landet.
De almindelige borgere ville uden de fremmede "kulturberigere" og deres overgreb i form af massiv kriminalitet i alle former, være helt fredelige.
Ligesom frihedskæmperne var det (ja undskyld jeg sammenligne) med det er virkeligt sammenligneligt, for det er samme følelser der udløses.

Den ensomme ulv som nogen taler om. Ville han gå amok, hvis ikke der var de tilstande af forrådelse i landet med ødelæggende mellemøstlig kultur ???
Ja jeg tillader mig at spørge.

Kig iøvrigt lige på det her, inden du bestemmer dig.
14
Fri Debat / Sv: Du argumenterer godt nok ikke som en professor
« Dato: Februar 21, 2020, 12:49:40 pm »Jeg beklager meget, men du må være syg i hovedet.
Der står ikke et ord om jeg går ind for nogen politikere skal skydes, uagtet der er landsforrædere.

Du lever åbenbart i en skizofren forestillingsverden om jeg mener, den såkaldte "sandhed" du dikterer er virkelig.
Jeg tvivler efterhånden på du bor på Grønland, og er det du udgiver dig for at være.

Du er ude af stand til at tilbagevise mine holdninger sagligt og logisk. Det er pågået i årevis, og tja........du vil altid tabe til mig.

Jeg holder mig til fakta og sandheden, jeg gider ganske enkelt ikke al det lyveri. Det fører kun til selvbedrag.

Af oplægget - som du understøtter - sammenlignes der med retsopgøret efter besættelsen, hvor 46 blev skudt for landsforræderi.

du har givet udtryk for, at nulevende  danskere skal skydes for deres lovlige politiske virksomhed.


Jamen så vis det dog !


15
Fri Debat / Sv: Grov og primitiv
« Dato: Februar 21, 2020, 12:47:30 pm »
Hæmoride bekæmpelse:

https://voiceofeurope.com/2020/02/foreign-robbers-peed-in-swedish-teenagers-mouth-while-shouting-racist-slurs/


Den ekstreme højrefløj er grove og uciviliserede - mens vi andre er seriøse debattører  :smile1:


Nej !
Du/I er ikke seriøse debattører, men snarere med et sigende udtryk - skrumpehoveder -, der lirer en gang ideologisk ordbræk af.

Og du lyver så det står efter.

Det er ikke en seriøs kommentar - nærmere en af de sædvanlige taktløse fornærmelser  :smile1:

Så uciviliserede er højreorienterede.


Min kommentar var ikke ment til at være et led i udveksling af høfligheder, men skulle være sigende, og det er det.
En fornærmelse ? Nej faktisk ikke, da det rammer hovedet på sømmet.

I sagen om væltede stilladser, var du for gadens parlament med tørre tæsk til arbejdsgiveren, fremfor at klande fagforeningen for hærværk. Den slags er uciviliseret og beskrivende for din/jeres adfærd. det kan ikke være fornærmende, men sandheden.


Sider: [1] 2 3 ... 483