Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Torsten Bonfils

Sider: [1] 2 3 ... 96
1
Samfund- & Kultur / Sv: Din-debats valg
« Dato: September 22, 2018, 11:29:05 pm »
Jeg regner med at stemme Nye Borgerlige til valget. Jeg tror egentlig ikke de har noget særligt at byde på, men jeg har af princip altid stemt på det mest indvandringskritiske parti på stemmesedlen.

2
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: September 22, 2018, 12:29:10 am »
Hvad mon ham Pøllemand går og laver for tiden? Nu kan vi jo ikke overvåge ham på Sol mere.

3
Fri Debat / Sv: Hals syge
« Dato: September 21, 2018, 10:49:45 am »
Du får ingen adgang til Pertrs grotte i den mundering.

Petra ville blive våd i trussen hvis hun så mig i mine morfarsutter.

4
Fri Debat / Sv: Hals syge
« Dato: September 21, 2018, 12:55:23 am »
Jeg holder fødderne varme med at par lune hjemmesko. Der var engang jeg syntes at det var morfar-agtigt at gå med hjemmesko, så jeg havde bare strømpesokker på når jeg var hjemme. Da jeg så senere fik købt mig et par, så fandt jeg ud af de ud over at være behagelige også er en meget effektiv måde at forebygge forkølelse og ondt i halsen. Tidligere var jeg forkølet mange gange i løbet af en vinter, men nu er det sjældent.

5
Fri Debat / Sv: Pas på hat og briller fredag!
« Dato: September 20, 2018, 04:18:53 pm »
Fredag får vi Knud at føle - altså stormen!

 :girl_blush2:

6
Fri Debat / Sv: Pas på hat og briller fredag!
« Dato: September 20, 2018, 04:14:43 pm »
Hvorfor er det egentlig at vinden drejer rundt om et lavtryk i stedet for bare at blæse direkte ind mod lavtrykkets centrum? Den officielle forklaring med at det er fordi corioliseffekten afbøjer vinden holder jo selvfølgelig ikke vand da Jorden er stationær.


7
Fri Debat / Sv: Jeg tabte min pung sidste mandag
« Dato: September 20, 2018, 12:06:18 pm »
Godt du har dine røgede laks fra forleden. Så har du da lidt at spise.

8
Fri Debat / Sv: Jeg tabte min pung sidste mandag
« Dato: September 20, 2018, 01:32:05 am »
Hvis nu du havde haft sådan en chip indopereret i hånden der virkede som ID og gav adgang til bankkonti osv., så havde du ikke haft alle de problemer nu.

Mon ikke din pung dukker op igen? Når folk finder en pung, så gør de fleste det at de tager pengene hvis der er nogen i, og så smider de pungen i den nærmeste postkasse. (Det har jeg selv gjort.  :blush:) Jeg så engang et indslag i et eller andet nyhedsprogram i fjernsynet at Post Danmark får leveret rigtig mange punge i deres postkasser. De påpegede så at det ikke er det korrekte sted at indlevere hittegods men at de sørgede for at levere de tabte punge videre til politiet.

9
Det er rart at kunne føle sig sikker med alle de mange sikkerhedskopier der bliver taget.

10
Du er jo helt besat af Pølle efter at have fulgt med i Krønge-sagaen i årevis. :blum:

Jeg kan ikke gøre for det. Det er efter at Sol-debatten er lukket, så savner jeg at høre noget Krønge-sladder. Jeg aner jo ikke længere hvad den gode PJ går og laver. Har han vundet sin sag? Er han blevet udsat for flere mordforsøg? Har han tjent kassen på nogle af sine opfindelser? Jeg aner det jo ikke.

11
- Digitalt blotteri er forbudt. Det er i virkeligheden lige så alvorligt som fysisk blotteri, siger Eva Kjer Hansen til Ritzau.

Der synes jeg at hun tager helt fejl. Fysisk blotteri må da være langt mere grænseoverskridende og skræmmende end at få tilsendt et pikbillede. Mange voldtægtsforbrydere starter vistnok deres "karriere" som blottere, så det må da være en ubehagelig oplevelse for en pige/kvinde at komme gående på en mørk vej, og pludselig springer der en fremmed mand frem fra en busk med sin stive pølle i hånden. At sende et pikbillede til en pige man er interesseret i er da bare en kikset måde at forsøge at score hende på.

12
Fri Debat / Sv: Tigerdrengen er pædofil!!!!!! Her er beviset
« Dato: September 14, 2018, 09:45:16 pm »

Han er en grisebasse ham Tigermand.

13
Samfund- & Kultur / Sv: Til en afveksling er denne tråd ikke muslimævl
« Dato: September 14, 2018, 01:15:10 pm »
har en IQ på over 450 ligesom
mig selv.

Min seksuelle iq er 105.  :spiteful:

http://quiz.community/quiz/play/sexual-iq-test


14
Fri Debat / Sv: Den lidt mere seriøse 911 debat
« Dato: September 12, 2018, 05:07:16 pm »
Havde konspirationsteoretikerne ikke en påstand om at 9/11 blev udført af USA for at have en undskyldning for at gå ind i Irak og stjæle irakernes olie? Hvordan gik det egentlig med den plan? Ligger al Iraks olie nu i tønder et eller andet sted i USA?  :JC_thinking:

15
Samfund- & Kultur / Sv: Moderens version lyder meget sær
« Dato: September 12, 2018, 01:12:22 am »
Jeg synes det lyder mærkeligt at en 8-årig dreng skulle være i stand til at løfte og smide en sten der er stor nok til at totalskade en bil. Det er også mærkeligt at føreren ikke fik en eneste skramme. Jeg tror mest på morens version.

Citat: "På vej hjem kravler de op på rækværket over Grindstedvej. Og min søn har stenen i hånden, da han klatrer op. Han taber den, da han klatrer op."

Hvor sandsynligt er det liiiiiiige, at en dreng, der samler på sten, tilfældigvis taber den fra en bro, så den falder ned og rammer en bil???

Noget andet er, at børnene ikke virker som onde forbrydere - men den forklaring er for tyk.

Det vil jeg give dig ret i. Sandheden er nok at finde et eller andet sted i mellem de to forklaringer.

Sider: [1] 2 3 ... 96