Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 268
1
Fri Debat / Sv: Er Gift ved første blik et sygt program?
« Dato: September 13, 2019, 03:45:21 pm »

Aisha på 9 år gift med pedo på 54 år er lækkert?
Sådan elsker i jo Islam.

Har du nogensinde læst om Leonora Christina, Christian den Fjerdes datter?
Hvor gammel tror du, hun var, da hun blev trolovet?

Ja, rigtig gættet! Hun var 9 år gammel, da hun blev trolovet til den dengang 24-årige Corfitz Ulfeldt.
Ægteskabet blev dog først fuldbyrdet, da hun var fyldt 15 år.

 - og i de mellemliggende år har den vestlige verden bevæget sig langt væk fra den form for middelalderligt mørke, - i skarp kontrast til islam, der stadig befinder sig i samme religiøse middelalderlige mørke som europa gjorde i 1440.


2
Politik / Sv: 'Red Barnet' - hvad samler de ind til?
« Dato: September 03, 2019, 10:33:44 am »
Ingen tvinger dig til at give noget som helst.

Nu er du jo for resten ny her på debatten, men vi læser hverken DKA eller dokumment.dk.

Tror du ikke du skulle nøjes med at udtale dig om dig selv ?3
Problemet er jo, at vi i Danmark og de fleste andre lande har sat os mellem to stole og kun indført forbud mod at handle med skidtet. Det er stadig tilladt at bruge narko og have narko på sig sålænge, at det kun er til eget forbrug. Desuden skal man tages med meget store mængder, før det giver nogen straf af betydning.

Denne halvhjertede lov for at komme narko til livs virker bare ikke, og dens formål er vel også kun for politikerne at give indtryk af, at de da gør noget for at undgå, at folks børn bliver narkomaner. Men altså uden at gøre ret meget alligevel.

Skal man problemet til livs, så skal man istedet gøre noget i retning af det Singapore har gjort. For de straffer også alle, der bare bliver taget med narko i blodet, særdeles hårdt. Straffen for at have noget som helst med narko at gøre er meget lange fængselsstraffe suppleret med spanskrør-slag og går endog op til dødstraf. Der har også været domme mod turister, der ikke har brugt narko i Singapore, men havde det i blodet ved ankomsten. For Singapore lægger ikke fingrene imellem, og det har vist sig at virke! Narkomaner eksisterer næppe i Singapore overhovedet.

I USA har der været dødsstraf for narkotikasalg - og også brugere fik fængselsstraf (og gør det stadig nogen steder) - det virkede overhovedet heller ikke.
Det gjorde det som nævnt i Singapore, hvor man også risikerer dødsstraf, hvis man handler med narko. Jeg tvivler dog stærkt på, at det er dette, der har gjort forskellen. For den er jo nok snarere, at man kan få meget lange fængselsstraffe bare for at blive taget med en smule narko i blodet. Samt at der ifølge noget, jeg læste på nettet, følger et vist antal spanskrør-slag med ved hele 85% af dommene i Singapore. Under sådanne omstændigheder vurderer selv de kriminelle jo nok, at det simpelthen er for farligt både at handle med narko og at bruge det.

Er du sikker på det ?

Nogen lunde samme straframme har Malaysia. Der er store skilte i lufthavne og grænsestationer hvor der på 5-7 forskellige sprog står at man har dødsstraf for besiddelse af narko i Malaysia. Man får det endda stemplet ind i sit pas.

Alligevel har jeg sjældent set flere narkomaner og fået tilbudt mere narkotika end i Georgetown, Penang.


4
Politik / Sv: St. Louis og den frie våbenlov
« Dato: August 31, 2019, 01:29:38 pm »

Jeg er sikker på det skyldes en dårlig cocktail af befolkningssammensætning, akkurat som skyderierne her hjemme i størstedelen af tilfældene, er nogen der ikke hører til her.

Ikke at det er et problem de skyder hinanden,tværtimod.
De skal bare lære at ramme bedre.

Det er da indlysende klart at der skydes og dræbes flere i et land hvor man må skyde indbrudstyve, voldsforbrydere, kriminelle og endda forsvare sig selv.

'Hero' neighbor shoots, kills domestic violence suspect in Pasco County, deputies say
PASCO COUNTY, Fla. — A Pasco County neighbor is hailed as a hero after deputies say he shot and killed an armed domestic violence suspect and helped free the victim's children from a dangerous scene.
https://www.abcactionnews.com/news/region-pasco/deputies-investigating-shooting-death-in-pasco-county

Shooting results in death of a Mississippi man. Sheriff said it's most likely self-defense
https://eu.clarionledger.com/story/news/crime/2019/08/19/lumberton-man-shot-killed-during-fight-lamar-county/2052236001/

Homeowner wakes up to sound of breaking glass, shoots and kills intruder
A home invasion did not go the way the intruders intended after the owner of the house came out shooting.
https://www.wsbtv.com/news/local/south-fulton-county/police-responding-to-home-invasion-shooting-in-south-fulton/976524999

Homeowner Shoots, Kills Robbery Suspect In Saginaw
SAGINAW, Texas (CBSDFW.COM) – Saginaw Police are investigating the deadly shooting of a robbery suspect by a homeowner inside the garage.
https://dfw.cbslocal.com/2019/08/11/homeowner-shoots-kills-robbery-suspect-saginaw/

84-Year-Old Man Shoots Would-Be Home Invader in Dallas
"If more people would shoot at the robbers or invaders, they would think twice about breaking into their homes. 'Hey this person may be armed,'" Mitchell said.
https://www.nbcdfw.com/news/local/Attempted-Home-Invader-Shot-in-Dallas-558542651.html

UPDATED: Shreveport store clerk reportedly shoots robbery suspect; suspect charged with armed robbery
A clerk at a Shreveport business reportedly shot a man who attempted to rob the business, according to the Shreveport Police Department.
https://eu.shreveporttimes.com/story/news/crime/2019/08/26/louisiana-shreveport-store-clerk-shoots-attempted-robbery-suspect/2121729001/

Homeowner shoots, kills intruder
https://www.americustimesrecorder.com/2019/07/29/homeowner-shoots-kills-intruder/5
Debat om debatten / Sv: HVORFOR SKRIVER MAN?
« Dato: August 26, 2019, 02:35:39 pm »
Phil:
Citér
Jeg skriver nu lige så meget for at oplyse om muslimernes opførsel, kvindesyn og had, så vi kan undgå flere naive og fejlinformerede unge piger begår samme dumhed som de to i marokko.
Enig. Som du nok har lagt mærke til, har jeg skrevet talrige oplæg, som netop udstiller især unge muslimske hanners opførsel i Danmark og dermed deres diskvalificering i forhold til at bo i den vestlige kultur. Jeg mener også, at det er vigtigt at bruge citater af muslimer og fra koranen for at vise, hvad de står for, og dermed også hvad de vil her.

Citér
Dit program lyder godt nok som op ad bakke. Valgresultatet viser jo tydeligt at de fleste danskere ikke aner hvad det går ud på, og jeg tvivler på de vågner op af velfærdens tornerosesøvn før det er for sent.
Klart, at det ser ud som 'op ad bakke', men jeg tror missionen for dem, der kan udtrykke sig, må være at vække. Jeg har før påpeget, at det gik overraskende hurtigt i 1943, da folkeflertallet stemte på den gamle garde (S-RV-V-K) til det folketingsvalg, som besættelsesmagten tillod, og alligevel måtte de såkaldte 'samarbejdspolitikere' gå af et halvt år efter.
Jeg siger ikke historien gentager sig, men det siger noget om at folkestemning kan vende - i det historiske eksempel måske fordi man der begyndte at henrette modstandsfolk.

Citér
En god strategi at bruge ville være den samme som Stalin brugte i Warshava. Lad muslimerne overtage og selv bekæmpe og udrydde de venligboere og medløbere der blev tilbage, - når de så er færdig med at slås indbyrdes og tilpas udmattede af det, er det tid for "vores" folk og den endelige befrielse ude fra.
Det ville i hvert fald være vores strategi.

Det vil være umuligt for befrierne udefra at vide hvem der er hvem, så det vil nok blive efter devicen “Kill them all and let God sort them out.”

Så du forestiller dig, at alle retskafne danskere flygter til - hvor?  Skulle der oprettes en dansk brigade i et europæisk land, som ville være venligsindede overfor modstandsfolk i denne fremtid?
Jeg har lidt svært ved at forestille mig realiseringen af dette sidste. Men tak for at tænke over sagerne.  :smile1:

Jeg tror ikke nødvendigvis det vil være en dansk brigade der vil stå for at smide muslimerne ud, - hvis de overtager, - men jeg kan udmærket forestille mig en international brigade eller andre, f.eks. Putin ikke vil kunne modstå fristelsen.

 - og der er en hel del her der også gerne vil deltage, men det er altså mod betaling.6
Debat om debatten / Sv: HVORFOR SKRIVER MAN?
« Dato: August 26, 2019, 02:00:38 pm »
HVORFOR  SKRIVER  MAN?

Det kan man godt nu og da spørge sig selv om.
En erfaren national skribent som jeg har siden engang først 90'erne sendt mange tusinde indlæg og kommentarer med mine oprigtige meninger på print. Først til nogle dagblade under mit borgerlige navn, siden til debatsider på nettet under pseudonym.

Hvorfor fortsætte? Det har ikke hjulpet meget, ikke sådan synligt i form af den førte (udlændinge-) politik eller ved folketingsvalgene i hvert fald.

Måske er der andre, som har spurgt sig selv om det samme. Det er til jer, jeg skriver dette.

Jeg tænker således:

Jeg kan skrive for at dokumentere, hvad der sker i disse afgørende år.
Om alt det, der ikke offentliggøres eller fordrejes, camoufleres  i løgnemedierne.
De små nationalsindede medier skal ikke være alene om det, man hjælper til ved at skrive. For husk altid: Når det først står der, kan de ikke viske det ud. Har det først været på print, har det også været LÆST.

Jeg kan også skrive med et historisk perspektiv med mig. Jeg synes vores danske arv og vores fælles kulturhistorie med de andre nordiske lande er meget, meget vigtig. Ikke kun for at minde om, hvad der er gået galt i den nordiske kultur og for landenes broderfolk, nej også for at minde om, hvad vi gjorde rigtigt engang.

Endelig kan jeg skrive af hensyn til min egen selvrespekt. Den er rigtig vigtig. Jeg skal kunne se min datter og mit barnebarn i øjnene, også den dag, min tid her slutter. De skal ikke kunne sige: "Far/morfar, hvorfor gjorde du ikke noget?" Det vil jeg simpelthen ikke være bekendt. Sådan er jeg også blevet opdraget af fortrinsvis min far, men også mine bedsteforældre.

Og det er for mig det naturlige - mit syn på Danmark er, at danskerne har pligt til at passe på Danmark, værne om vores arv og kultur, forsvare det - ja, med våben i hånd om nødvendigt. Men danskerne har også ret til Danmark, vores fædreland. Med det gamle nordiske ord odelsretten, en ret der kommer af arv.
Danmark bør aldrig kunne fravristes det danske folk. Det er da vores. Ikke andre folkeslags - og da slet ikke den ækle ideologi, der hedder islam. Muslimerne skal - nu hvor de allerede har sat sig fast og forsøger at gennemtvinge deres love og regler, hvor de ser en mulighed - stoppes. Og de skal i et forhåbentligt samarbejde med andre vesteuropæere fordrives fra Danmark og fra Europa. Hvordan det kommer til at blive organiseret, kan jeg ikke vide, og hvis jeg vidste noget, ville jeg jo heller ikke skrive det. Men at få islam tæsket ud af vores elskede fædreland er nummer 1. For ellers går de kommende slægter under.

Det er mit program.

Seriøse svar fra dem, indlægget måtte sige noget, vil blive besvaret. (Så har jeg vist også fravalgt visse andre.  :smile1:)


Jeg skriver nu lige så meget for at oplyse om muslimernes opførsel, kvindesyn og had, så vi kan undgå flere naive og fejlinformerede unge piger begår samme dumhed som de to i marokko.

Dit program lyder godt nok som op ad bakke. Valgresultatet viser jo tydeligt at de fleste danskere ikke aner hvad det går ud på, og jeg tvivler på de vågner op af velfærdens tornerosesøvn før det er for sent.

En god strategi at bruge ville være den samme som Stalin brugte i Warshava. Lad muslimerne overtage og selv bekæmpe og udrydde de venligboere og medløbere der blev tilbage, - når de så er færdig med at slås indbyrdes og tilpas udmattede af det, er det tid for "vores" folk og den endelige befrielse ude fra.
Det ville i hvert fald være vores strategi.

Det vil være umuligt for befrierne udefra at vide hvem der er hvem, så det vil nok blive efter devicen “Kill them all and let God sort them out.”

Men det vil starte i sydeuropa og brede sig derfra.


7
Fri Debat / Sv: u.s.a. har magt og indflydelse - men det har du aldrig haft
« Dato: August 26, 2019, 01:26:37 pm »
................, flådefartøjer af forskellige slags, ............

Flådefartøjer? Til en ørkenkrig?

Ja, det vil måske undre dig at høre, men både deres kanoner og missiler rækker langt ind over land.

I øvrigt var den danske ubåd ikke helt nytteløs idet det viste sig den på grund af sin størrelse kunne gå ind på lavere vand og blokere for kanonbåde end de store amerikanske.


8
Fri Debat / u.s.a. har magt og indflydelse - men det har du aldrig haft
« Dato: August 26, 2019, 12:49:28 pm »
Ja, der blev grinet en del blandt Amerikanerne da Danmark sendte en u-båd til en ørkenkrig.

Men de danske soldater har ganske rigtigt respekt blandt Amerikanske soldater, - du er bare ikke en af dem selv om du prøver at pynte dig med lånte fjer.

Hvis du stemmer på socialdemokratiet er du da helt til grin, det er lånte fjer igen, og skyldes kun at gerne vil være "mange", efter som det politiske ståsted du give udtryk for på nettet hører til et sted mellem fascisterne i ungdomshuset og et sted til venstre for enhedslisten.

Min indsats skal du derimod ud på de amerikanske baser i stillehavet for at finde ud af, - men de soldater der har nydt godt af den har da været særdeles tilfredse.

Hvad er så din indsats, - ud over at sætte et kryds hvert fjerde år og ellers lege tastaturkriger på nettet ?


Vi sendte syv F-16 fly til det nordlige Irak

Man gør altså ikke en forskel ved at nyde det søde liv på en sydhavsø.

Sikke noget vrøvl at "vi" sendte syv fly, - de danske politikere blev over en bred front enige om at sende syv fly, det er noget helt andet. Var du med til at servicere flyene eller formidle udstyret til dem, eller er du bare en lille tastaturkriger uden anden indflydelse end at sætte et kryds hvert fjerde år?

Om man kan gøre en forskel ved at nyde livet på en sydhavsø, afhænger for mit vedkommende kun af om der også er en amerikansk base på øen.

Det er muligt Danmark sendte syv fly, men "vi" sendte til gengæld hundrede fly, hangarskibe, flådefartøjer af forskellige slags, missiler, kampvogne og masser af landtropper til bekæmpelsen af islamisterne.

Danmarks indflydelse på krigen med syv fly eller en ubåd er helt uden praktisk betydning, og kun noget politikerne gør for at vise flaget, og amerikanerne tager mod det for at vise de ikke er alene men har allierede, - selv om det er den slags allierede der aldrig ville kunne klare sig selv i en krig uden amerikansk militær hjælp.
9
Fri Debat / Sv: Tastaturtigerne
« Dato: August 26, 2019, 12:00:41 pm »

Det er en fej måde at føre krig på - mens vi andre går i krig med åben pande og direkte straffer Islamisk Stat for deres terrorisme ved at angribe dem militært -
 
Man kommer jo ingen vegne ved at være tastaturkriger på nettet - hvis det er alt - uanset hvor drabeligt det lyder.


Løgn og latin, - fjolset har aldrig været i krig eller bare i nærheden af en, - eller har nogensinde gjort noget som helst for de soldater der er det.

Han er netop selv intet andet end en af de tastaturkrigere han omtaler.

Det er indlysende, at vi som parti har medvirket aktivt til at Islamisk Stat har bidt i græsset - og det gælder i øvrigt også ved bekæmpelsen af Taleban.

Det har givet danskerne respekt hos vores allerede
Din egen indsats har været lige præcis præcist nul - for den har udelukkende bestået i, at du brokker dig   :smile1:

- og det gør ingen som helst forskel i den virkelige verden, at du puster dig op - og lyder så drabelig - når du har røget en bønne.


Noget lignende gælder også for DerRudi  :yes:

Hvis man befinder sig helt ude på sidelinien uden indflydelse - så påvirker man ikke noget.


Ja, der blev grinet en del blandt Amerikanerne da Danmark sendte en u-båd til en ørkenkrig.

Men de danske soldater har ganske rigtigt respekt blandt Amerikanske soldater, - du er bare ikke en af dem selv om du prøver at pynte dig med lånte fjer. Din slags og resten af venstrefløjen har de ingen respekt for, tværtimod, hvis du tror det har du sandsynligvis aldrig talt med en.

Hvis du stemmer på socialdemokratiet er du da helt til grin, det er lånte fjer igen, og skyldes kun at du gerne vil være "mange", efter som det politiske ståsted du give udtryk for på nettet hører til et sted mellem fascisterne i ungdomshuset og et sted til venstre for enhedslisten.

Min indsats skal du derimod ud på de amerikanske baser i stillehavet for at finde ud af, - men de soldater der har nydt godt af den har da været særdeles tilfredse.

Hvad er så din indsats, - ud over at sætte et kryds hvert fjerde år og ellers lege tastaturkriger uden indflydelse på nettet ?


10
Fri Debat / Sv: Kære Mette
« Dato: August 26, 2019, 11:34:41 am »
I går sgu for meget op i det der.

Synd at siden skal bruges af jer ekstremister til at delagtiggøre os andre i jeres perverse lyst til at dele og se drabsvideoer. Det har GuBBi ikke fortjent.

En manuel 'Like' for det indlæg.

Det var dog utroligt så travlt i har med at spænde Gubbi for jeres egen vogn.

Det har han da slet ikke fortjent.


11
Fri Debat / Sv: Kære Mette
« Dato: August 26, 2019, 11:31:30 am »
Så vidt jeg kan se har løgne pressen og alle islams medløbere en stor del af skylden.

Havde der været vist langt flere billeder af hvad islam kan finde på, såsom piger i bure der bliver brændt levende m.v. og været flere sandfærdige beskrivelser af deres dagligdags terror, vold, voldtægter, kriminalitet og belastning af de sociale budgetter, havde pigerne været oplyste og klar over risikoen og nok taget hotel eller herberg i stedet, - hvis de absolut skal besøge et muslimsk land.

Men alle de oplysninger og fakta er blevet underkendt og nedtonet af MSM, venligboere og dem der er så naive at de tror islam kun er en religion. I mine øjne er det i høj grad deres skyld pigerne var så tåbeligt naive, - og at en stor del af befolkningen stadig er det.

Hvorfor laver du ikke selv et sandhedsmedie? Eventuelt sammen med nogle ligesindede. Det er fuldstændigt frit. Du kan lave både avis, radiostaion, TV-kanal og webise der fortæller den sandhed som forties og fordrejes.

Det tror jeg alle mennesker er klar over i forvejen, - men jeg har ikke behov for et nyt medie, ellers havde jeg lavet det forlængst og helt uden din opfordring.

Der er gudskelov med internettet opstået flere gode nye og frem for alt frie medier, der ikke skal lefle for lidt statstøtte ved at fortie karrieresyge politikeres misbrug af magt og befolkningens stemmer til at stjæle demokratiet.

Spørgsmålet er snarere hvorfor du ikke selv opretter et nyt medie hvis du har så stort behov for det, - i stedet for at have så travlt med at fortælle andre hvad de kan gøre.12
Fri Debat / Sv: Kære Mette
« Dato: August 26, 2019, 08:55:06 am »
- Hvis vi (bliver ved med at tillade) fortsættelse af dette muslimske mønster, bliver Europas lande de næste, der overgives til islam!

- Måske er ovenstående ikke lige nu, de fleste herboende muslimers bevidste intention!

Som jeg har skrevet flere gange: Nej! Det er det sidste i verden muslimerne i Europa vil. I Europa er de netop fri for islams snærende bånd, og det vil de gerne blive ved med.

Hvad en eller anden i plastikbadetøfler render rundt i et kælderlokale og siger, er ligemeget. Men meget få muslimers intention.

Har du selv prøvet at tale med muslimer om det? Jeg har. Det skulle du også prøve.


Hvad den enkelte muslim vil er nok meget forskelligt, - det er det samlede billede samt deres gerninger der tæller, og der ser jeg ikke kun på Danmark, men hvordan de opfører sig i hele verden.

Jeg har set undersøgelser der viser at flertallet af muslimer i Danmark ønsker sharia indført, - og de muslimer du omtaler der vil demokrati og frihed er ganske få, såsom Naser Khader, Hirsi Ali, Salman Rusdie m.fl.
13
Fri Debat / Sv: Sikke en gang ævl
« Dato: August 26, 2019, 08:03:28 am »

Det er en fej måde at føre krig på - mens vi andre går i krig med åben pande og direkte straffer Islamisk Stat for deres terrorisme ved at angribe dem militært -
 
Man kommer jo ingen vegne ved at være tastaturkriger på nettet - hvis det er alt - uanset hvor drabeligt det lyder.


Løgn og latin, - fjolset har aldrig været i krig eller bare i nærheden af en, - eller har nogensinde gjort noget som helst for de soldater der er det.

Han er netop selv intet andet end en af de tastaturkrigere han omtaler.
14
Fri Debat / Sv: Den kära fosterjorden ...
« Dato: August 25, 2019, 01:28:29 pm »
Sverige er en bombe - på flere måder!

I de første syv måneder af dette år tildelte man 36.312 styk statsborgerskaber til udlændinge.
Samtidig venter lidt over 87.000 på at få deres ansøgning om statsborgerskab behandlet.

Sverige kaster stadig statsborgerskaber i grams.

I de seneste seks år har 313.005 personer fået tildelt tildelt svensk statsborgerskab.

Og i Sverige tildeles statsborgerskab ikke ved lov som i Danmark, nej det er 'Migrationsverket', der træffer afgørelsen, som derved bare bliver en administrativ formalitet. Forrykt!

https://denkorteavis.dk/2019/sverige-asyl-amok-har-alene-i-aar-uddelt-langt-over-tredive-tusinde-statsborgerskaber-og-modtaget-et-hav-af-asylansoegere/
+ diverse svenske kilder, nævnt i linket.

Lad os springe Anklagerens kvalmende Dannebrogsflip over. De kommentarer svarer nærmest til det gamle ord om, at da en vis herre blev gammel, gik han i kloster.

Du brokker dig også konstant over Danmark. Har du slet ikke noget positivt at sige om vores Fædreland?

At brokke sig over de uduelige politikere folk har valgt til at lede landet er ikke at brokke sig over fædrelandet.

Danmark er et smukt og dejligt land, - men kors i røven for en gang levebrødspolitikere og pampere befolkningen har valgt til at lede det.


15
Samfund- & Kultur / Snigende islamisering af Danmark
« Dato: August 25, 2019, 11:48:24 am »
Anklageren:
Citér
Danmark er et frit land, hvor man ikke behøver at leve som muslim, hvis man ikke vil være muslim.

Det måske til dato mest idiotiske forsvar for parallelsamfund her på siden!   :no:

jamen det gælder så heller ikke beboerne på vapnagård  og mange andre steder hvor de jo bl.a. tvinges til at spise muslimsk, - eller lade være at spise.

Al hallal certificering koster en afgift til muslimsk trossamfund, - beboerne, også de ikke muslimske, er altså samtidig blevet tvunget til at betale en afgift til islamisterne for deres måltid.


Sider: [1] 2 3 ... 268