Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 242
1
Politik / Sv: Macron vil have en europæisk hær
« Dato: November 07, 2018, 04:58:18 pm »
Phil går jo ind for massedrab på venstreorienterede, fordi de er jo ikke uskyldige, siger han. Phil bekender efterhånden kulør og fedt følger godt med. Det er noget værre noget med de højresnoede terrorsympatisører ...
Licensnægteren står nede bag cykelskuret og ryger smøger, som han har hugget fra sin mors taske. Hvad bliver det næste ...

Hos os er man ansvarlig for de gæster man inviterer. Hvis en eller anden inviterer gæster og de så voldtager naboens kone og datter og tæver hans søn, kan det måske undskyldes første gang fordi han ikke vidste hvad det var for folk han inviterede..

Men hvis han stadig inviterer flere og flere af samme slags gæster og resultatet hver gange er det samme for naboen, - så er han absolut medskyldig og bedømmes helt på lige fod med de gæster han inviterede.

Derfor er de ikke "uskyldige", - med tværtimod absolut medskyldige.
2
Politik / Sv: Macron vil have en europæisk hær
« Dato: November 07, 2018, 04:46:52 pm »
Phil, du er en nar, der tror, at du kan overbevise os ved at medtage alle mulige rygter om vold begået af muslimer ude i verden for at overbevise os om, at det er ok at overfalde og gennembanke folk, der ligner muslimer, her i landet. Men det er det ikke!

Du kan lyve lige så længe du vil. Men løgne kan jo desværre for dig ikke ændre på det faktum, at muslimer i Danmark slet ikke har begået vold i samme omfang som den vold, som de selv er udsat for.


Desværre er landet belemret med folk som dig, der har mere travlt med at slikke muslimer i røven end solidaritet med danskerne.

Muslimernes opførsel i Europa kan kun sammenlignes med brunskjorterne og SA`s opførsel i trediverne, med vold og terror mod civilbefolkningen.

Især dine sidste par linier er da en kæmpeløgn og rent til grin, - med mindre du da vitterlig er en lav-IQ muslim der selv tror på det.3
Politik / Sv: Jeg brokker mig helst over Breivik
« Dato: November 07, 2018, 04:28:25 pm »

Danmark er også et lille land. Men nu hvor du kun nævner Danmark i dette tilfælde, hvornår var der sidst ''højreekstrem'' terror i Danmark?


Danskerne er et af verdens mest berejste folkefærd, så de bekymrer sig nok ikke kun om hvad der sker i DK, - de spekulerer også over risikoen ved at besøge Nice, Berlin, Paris og de mange andre steder de besøger.

Desuden er det nok i højere grad muslimernes generelt idiotiske og kriminelle opførsel, deres vold, voldtægter, røverier og overfald, der fremkalder de reaktionerne vi ser i Europa, mere en et par mord i DK.

Men det er jo meget bekvemt kun at omtale et par mord, hudfarve eller noget andet som problemet, og den bedste garanti for det aldrig bliver løst på fredelig vis.
4
Politik / Sv: Macron vil have en europæisk hær
« Dato: November 07, 2018, 04:05:53 pm »

Jeg gyser ikke selv over højreekstremismen, fordi jeg er hvid og hverken ligner en jøde eller en muslim. Men jeg gyser alligevel ved tanken om, hvad mine kommende børnebørn kan blive udsat for ved at skulle leve i et voldeligt racistisk hadesamfund, når jeg nok ikke selv er her mere.

Vi andre frygter slet ikke en højreorienteret magtovertagelse, hvem skulle dog gøre det ? - fem forkølede nazister i Greve ?

Jamen vores børn lever allerede i et voldeligt racistisk hadesamfund, det har den muslimske invasion allerede sørget for med deres vold, racisme og had.
Det har du og dine børn åbenbart slet ikke observeret endnu.

Så vi andre frygter slet ikke et højreorienteret samfund som du beskriver det, - og skulle det endelig være, vil stort set alt være bedre end islam.5
Politik / Sv: Jeg brokker mig helst over Breivik
« Dato: November 07, 2018, 03:52:29 pm »
- og de to lasermænd i Sverige, som skød indvandrere ved busstoppesteder og på andre offentlige steder - og så NSU i Tyskland - men jeg kender til mange flere ensomme ulve i Europa.

- men Breivik har da været favoritten  :yes:


Igen indvandrere og venstreorienterede politikere de gik præcist efter, - ikke almindelige mennesker, så det er ikke noget andre behøver at være bange for skal ske for dem.

Desuden har de få højreorienterede angreb der har været hovedsaglig kun været en protest mod den massive muslimske indvandring, og den terror, vold og kriminalitet det har medført, efter princippet "når uret bliver ret, bliver modstand en pligt", så vidt jeg kan se.
6
Politik / Sv: Macron vil have en europæisk hær
« Dato: November 07, 2018, 03:30:37 pm »

Desværre er højreekstrem terror bare blevet en større og større trussel i Europa, og den er farligere end alt andet, fordi dens mål jo bare er at dræbe så mange som overhovedet muligt.

Tværtimod. - Der er ingen grund for almindelige mennesker til at frygte højreorienteret terror, den er normalt ret præcist retningsorienteret kun mod venstreorienterede eller venstreorienterede politikere, som f.eks. Breivik på Utøya. De undgår for det meste at ramme uskyldige/ikke venstreorienterede, så vidt jeg kan se. Desuden er højreorienteret terror sjælden, så den frygter almindelige mennesker slet ikke.
Men "når uret bliver ret bliver modstand en pligt" har jeg hørt nogle af dem sige.

Derimod går muslimsk terror tydeligvis kun ud på at dræbe så mange som muligt og skabe generel frygt i befolkningen, - selv nogle af deres egne rammer de når de sprænger markedspladser i luften og kører trucks gennem folkemængder, så den har alle grund til at frygte.

Det er heller ikke højreorienteret terror der er skyld i koranklodserne i gaderne, eller den intensive kontrol i lufthavne.

Gyser du/I meget over de højreorienteredes terror ? Har i meget af det på Grønland ?7
Samfund- & Kultur / Sv: Glemte link
« Dato: November 06, 2018, 01:17:15 pm »
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=5311.msg68478#msg68478

Prøv at læse lidt med i tråden omkring linket.

Husk nu lige at få det hele med

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7384.msg98808#msg98808

Så vidt jeg husker drejede samtalen (som jeg altså overhørte fordi vi spiste ved samme bord i officersklubben i Olongapo, Subic Bay) sig mere om hvilke ordrer generalerne kunne forvente at få i sådan en situation. Det er en del af deres job at forudse og være forberedt på alle mulige og umulige scenarier, også hvordan de skal forsvare demokratiet i tilfælde af kupforsøg.

Philippinerne har demokrati i dag, fordi militær og politi nægtede at skyde på deres egen befolkning på trods at diktator Marcos ordre.

Mon der er mange der har samme tillid til dansk politi, - eller Junckers EU-hær ?
8
Hvis en person går ind i Brugsen og køber 10 æbler og det ene er råddent og poster emner om, at Brugsen sælger rådne æbler vil jeg også sige, at der kun er få rådne æbler blandt mange friske i Brugsen.

En person går ind i Brugsen og køber 10 æbler. Halvdelen af dem er rådne, og flere afstedkommer maveproblemer.

Dette opleves så igen og igen og igen og….

Vil du så ikke mene, at en påtale til Brugsen er på sin plads???Det ville da være en bedre ide at få stoppet dem der fortsat importerer og leverer de rådne æbler, - selv om de på forhånd ved mindst halvdelen er rådne og folk bliver syge.

Samtidig burde de stilles til ansvar for alle de besværligheder og maveproblemer har skabt for andre og med deres forsatte import og levering af endnu flere rådne æbler, dermed også direkte er medskyldig i.

Nazisterne på anklagebænken i Nurnberg kunne heller ikke selv indse de var skyldige, - de havde jo ikke selv slået nogen ihjel, - men de kom altså til at stå til ansvar for det lort de havde lavet alligevel. - så man skal nok heller ikke forvente dem der har importeret de rådne æbler selv vil kunne indse hvad de er skyldig i, - men forhåbentlig kommer også de til at stå til ansvar på samme måde en dag alligevel.9
Politik / Sv: Stakkels Trump
« Dato: November 02, 2018, 04:56:47 pm »
At sige, at Rusland har en meget bedre forfatning end USA, fordi den russiske forfatning aldrig giver Putin de samme problemer, som Trump nu selv har, viser jo bare, at Trump ikke engang er demokrat. Gad vide, om han virkelig kan få amerikanerne til at acceptere sådanne udtalelser ret meget længere?

Ja, det kan han faktisk. Det gamle velprøvede med ydre fjender. Nu har han, overfor den amerikanske befolkning, skabt en yder fjende, i form af migrantkaravanen. Som han så må sende soldater imod. Til lettelse for den amerikanske befolkning. så han får h'j opslutning på tirsdag.

Selvfølgelig gør han det

https://www.newyorker.com/humor/borowitz-report/trump-says-he-has-been-treated-very-unfairly-by-people-who-wrote-constitution?fbclid=IwAR3CjPfkFtWYfHjrNqbHLFSJxnOpS5pDG6_zjq38T4kjOoS9-ZSbhDOgU74
10
Fra medierne / Sv: - og så virkeligheden
« Dato: Oktober 28, 2018, 01:48:30 pm »
Anklageren:
Citér
Den hastighed har været lav siden 2016, fordi politikerne har reageret - og jeg forventer, at de gamle partier og EU sætter en prop
 i hullet.

Hvad i alverden begrunder du det med? Det har de jo ikke villet hidtil.

Den politiske mølle maler langsomt i et demokrati, men den maler.

EU er lige nu ved at vedtage, at der etableres en bevæbnet EU-grænsepatrulje på 10.000 mand, der især skal beskytte EU's ydre grænser,

Det er et tegn.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/eu-vil-indsaette-10000-graensevagter


Et tegn på hvad ?

For det første er det adskillige år for sent. For det andet er der vel ingen der for alvor tror på at den  "EU-grænsepatrulje" vil blive meget andet end endnu en kanal til at bringe endnu flere flygtninge/asylsøgere til europa.

"bevæbnet EU-grænsepatrulje på 10.000 mand"  Er der nogen der for alvor forestiller sig de skulle begynde at skyde mod nogen ? - og sikke da også et ramaskrig der ville rejse sig hvis de gjorde, - hvad skal de så være bevæbnede for ? - det hele er et rent mediestunt fra EU's side.11
Fra medierne / Sv: Anklagerens drømme!
« Dato: Oktober 28, 2018, 01:25:57 pm »
Anklageren:
Citér
Den hastighed har været lav siden 2016, fordi politikerne har reageret - og jeg forventer, at de gamle partier og EU sætter en prop
 i hullet.

Hvad i alverden begrunder du det med? Det har de jo ikke villet hidtil.
De fleste andre forventer vist også nogen lunde det stik modsatte af EU og de gamle partier.

Den eneste der ser ud til at ville vende bøtten er Pernille Vermund, - men det nytter jo ikke meget hvis flertallet i DK vil det modsatte.

Som PW sagde ved årsmødet: Stem hvor i plejer og få mere af det samme.12
(Foto: 150.000 polakker demonstrerede imod muslimsk indvandring i 2016.

Der er ingen muslimsk indvandring til Polen. Hvad er vitsen i at demonstrere mod noget der ikke eksisterer?

Kunne det tænkes at det netop er på grund af folkets demonstrationer der netop ikke er nogen muslimsk indvandring til polen, - og at befolkningen ønsker det skal fortsætte med at være sådan og de derfor også fortsætter med at vise deres modstand/demonstrerer mod muslimsk indvandring ?

De har jo set hvordan der går i resten af europa.

Desuden er sådan en demonstration hvor de inviterer patrioter fra hele europa jo en god mulighed for at samles, skabe kontakter, udveksle erfaringer m.m. med patrioter og grupper fra andre lande med samme problemer.

- og jeg kunne sagtens nævne flere gode grunde, men du kan jo spørge polakkerne hvorfor de demonstrerer.13
Og hvad så?

Og så ikke noget. Ingen sensation. Havde det været 8 - 13 tyskere der havde voldtaget en muslimsk kvinde, så havde det været en sensation.

Ja Carlo, for hel...., det ville have skabt hævn- og drabstilstande i den herværende muhamzske befolkning. Så unaset hvad Anklageren, skriver om at udvisning af muslimer i EU ikke sker, så skal vi sq blive med at presse på for at få det gennemført - alle steder, lokalt og i EU- :dwarf: :cool:


Polen inviterer alle til demonstration mod muslimsk indvandring

Sådan ser det ud når man elsker sit land.(Foto: 150.000 polakker demonstrerede imod muslimsk indvandring i 2016. Lignende mega-demonstrationer afholdes jævnligt - kun ganske sjældent rapporterer statsstøttede medier om østeuropæernes massive demonstrationer imod islam og EU)

I en ny video inviterer polakker til stor demonstration for et frit Europa.

Mens vesteuropæere ofte er utrygge ved offentligt at udtrykke fædrelandskærlighed offentligt, så står det anderledes til i Østeuropa. Der har befolkningen levet med massiv undertrykkelse fra Sovjetunionen og er derfor stærkt kritiske over for den magt, EU forsøger at udøve til skade for demokratiet. Derudover er polakkerne stærkt imod muslimsk indvandring.

Tilbage i 2016 deltog op mod 150.000 polakker i en demonstration imod muslimsk indvandring. I 2017 deltog titusinder i en fælles bøn rundt om hele Polens lange grænse. Her bad de mange demonstranter, overvejende katolikker, for Polens selvstændighed og fysiske grænse. Der er ingen tvivl om, at EU vil få sit hyr med Polen – der sammen med Ungarn, Tjekkiet og Slovakiet fører en politik, der kan føre til unionens undergang.

D. 11. november 2018 afholdes endnu en mega-demonstration, og patrioter fra hele Europa er inviteret.  Det vil derfor også være et godt sted at mødes og få kontakt med andre europæiske patrioter og grupperinger.
Invitationen er lavet i form af en video, hvor der indgår klip fra flere tidligere lignende demonstrationer i Polen:

https://twitter.com/V_of_Europe/status/105265518267529216014
Politik / TRUMPS POPULARITET 4-DOBLET BLANDT SORTE
« Dato: Oktober 28, 2018, 08:40:33 am »

Minoritets amerikanere forlader i store skarer venstrefløjen.USAs præsident Donald Trump bliver mere og mere populær blandt minoritetsamerikanere. Dette skyldes formenligt hans evne til at sikre arbejdspladser og højere lønninger til især fattige amerikanere. Lavere selskabsskatter, forenkling af reglerne for virksomheder, toldmuren og nye handelsaftaler har gjort, at den amerikanske økonomi er bedre end nogensinde før.

Mens kun 8 procent af de sorte, som stemte i 2016 satte deres kryds ved Trump, mener nu 36 procent af sorte amerikanere, at han gør et godt job som præsident. Det viser en rundspørge ifølge USA Today. Støtten til Trump blandt sorte er altså 4,5-doblet på kun to år.

Trumps popularitet blandt spansktalende amerikanere er også stærkt stigende. 41 procent af de amerikanske hispanics mener således, at præsidenten gør et godt job. Trumps støtte blandt latinoer er således langt højere end den støtte, Tysklands Angela Merkel, Frankrigs Emanuel Macron og Storbritanniens Theresa May nyder blandt deres respektive samlede vælgerkorps.

Imens har danske medier (og andre socialistiske propagandister) travlt med at nedgøre USA’s demokratisk valgte præsident. De fortæller heller ikke om, at Trump har sikret amerikanerne lavere medicinpriser, og at han netop har underskrevet en lov, der i massiv skala skal bekæmpe plastikforurening af verdenshavene.

https://newspeek.info/trumps-popularitet-4-doblet-blandt-sorte/

15
Hvad er det, som du har svært ved at forstå ved: at undersøgelsen ser på samtlige flygtningebørn mellem seks og 15 år, der fik opholdstilladelse i Danmark i perioden 1986 til 2005?

Ordet "samtlige" er da ikke et fremmedord  :smile1:

Det er jo ikke 'samtlige' når de har 'taget højde for' noget.

De har nok heller ikke taget højde for at danske børn klarer sig langt dårligere og tjener langt mindre mange år frem i tiden hvis de har gået i en klasse med mere end tre muslimer.

Nu har tænketanken Kraka i samarbejde med Deloitte lavet en undersøgelse af den såkaldte 'klassekammerateffekt,' der blandt andet belyser de negative effekter for klassekammeraterne, når der er mange elever med ikkevestlig baggrund i klassen.

Hvis andelen af ikke-vestlige elever er 15 procent eller højere – det svarer til blot tre elever i en klasse med tyve – så kan man måle en negativ effekt på omkring 20 procent for indkomsten 20 år efter den afsluttede grundskole. Med andre ord viser undersøgelsen, at børn, der har gået i en klasse med mere end 15 procent ikkevestlige klassekammerater, i gennemsnit har haft en betydeligt lavere lønindkomst mange år frem i tiden end børn fra andre klasser.

https://www.bt.dk/debat/nu-er-det-bevist-det-har-alvorlige-konsekvenser-for-boern
Sider: [1] 2 3 ... 242