Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 207
1
Debat om debatten / Sv: Jeg vil stoppe med personangrebene fra nu af
« Dato: November 16, 2017, 01:53:18 pm »

 Når Borgerlige lader Staten overtage opgaver og funktioner som ellers ville skulle fungere på markedsvilkår, er det Socialistiske tiltag. Også når de udføres af tilhængere af andre ideologier.


I roder rundt i begreberne, - der er forskel på sociale tiltag og socialistiske tiltag.

Hvis borgerlige lader staten overtage opgaver og funktioner som ellers ville skulle fungere på markedsvilkår, er det sociale tiltag fra en borgerlig regering. Det kan aldrig være socialistiske tiltag da det ikke er foretaget af socialister men af borgerlige.

Både borgerlige og socialister kan lave sociale tiltag og gør det også.

Men det kan kun være socialistiske tiltag hvis det er foretaget af socialister. Derimod kan borgerlige godt lave masser af sociale tiltag, - men de bliver aldrig socialistiske af den grund, kun sociale, - da de altså hverken er opfundet eller indført af socialister.2
Samfund- & Kultur / Sv: Kan vi fortsat regne med, at hjemmehjælp kommer?
« Dato: November 09, 2017, 04:18:39 pm »

Desværre har du ret, lyjse. Det er ikke blevet bedre. Nu får hjemmehjælperne faktisk regulære tæsk!Kun hvis hjemmehjælperen ikke er muslim.3
Videnskab / Sv: 10 måder at man kan se at jorden er rund
« Dato: November 09, 2017, 03:57:19 pm »
Guderne må vide (og det gør de sikkert) hvordan disse jorden-er-flad-troende, så vil forklare hvorfor et skib ikke falder ud / ned ude v ed kanten?? - Jeg har sejlet i 11 år - inkl. i en rute som hed "Jorden Rundt" - og jeg er sq ikke faldet ned.

Vi er heller aldrig faldet ned med nogen af vores skibe, - men vi har også altid været meget forsigtige når vi sejlede helt ude ved kanten.

4

Jeg kender intet til situationen i Myanmar. Men hvis de der lægger samme arrogante opførsel for dagen, som de gør i Europa, så må det gå galt på et tidspunkt. Der er jo ikke alle der lægger sig ned på ryggen og lader sig klø på maven af islam.

I Bosnien gik det galt for muslimerne, da serberne reagerede på århundreders plagerier. Det kan sagtens tænkes at være af lignende grunde at de bliver vaflet ud af Myanmar.

Video: Bengal Rohingya muslimers forfølgelse af buddhister i Myanmar: 'Vi lever fredeligt med andre mennesker. Kun muslimer dræber os. '

https://youtu.be/N9a-SAtVcIo


Muslimske folkemængder kom ud af moskeen og begyndte at skrige og råbe: "Må Allah give os sejr, kan islam vokse over hele verden i jihad og skære hovedet af alle rakhiner (buddhister) '. Mobben stimlede sammen foran vores hus og begyndte at kaste sten gennem vores vinduer, viftede med knive og råbte 'kom ud, vi skal dræbe dig!'. Pludselig åbnede de vores dør og dræbte min mand og dræbte småbørn.

Bengal-muslimske terrorister fra RSO (Rohingya Solidaritetsorganisation) Kalarzoer modtager militær træning fra Bangladesh-hæren, støttet af lokale Bangladeshiske myndigheder, politikere og moské-imamer lige ved Burma-Bangladesh-grænsen. De finansieres af Saudi Arabien, Kuwait og Qatar for at sprede salafisme.

Som Myanmar (Burma) er placeret ryg til ryg med Bangladesh, bliver denne religiøse islamiske racisme presset over grænserne til Myanmar / Burma, forfulgt af det burmesiske folk.

De egentlige 'Rohingya'-muslimer, som medierne refererer til og skildrer som' ofre ', men som faktisk forårsager alle de voldelige sammenstød mellem buddhisterne og muslimerne, begyndte først at komme til Myanmar i stor skala i de sidste fem + år. Før 1940'erne var der næsten ingen muslimer overhovedet i Myanmar.

https://themuslimissue.wordpress.com/2015/06/08/video-bengal-and-rohingya-persecution-of-buddhists-in-myanmar-we-live-peacefully-and-dont-have-problems-with-other-people-only-muslims-kill-us/5
Fra medierne / Sv: Erdogan Moskeer i Danmark?
« Dato: November 05, 2017, 12:24:26 pm »
Erdogan Moskeer i Danmark?

https://denkorteavis.dk/2017/ny-nu-bygger-erdogan-moskeer-i-danmark-roskildes-borgmester-tog-det-foerste-spadestik-til-en-af-dem-dansk-folkeparti-raser-og-vil-have-regeringen-paa-banen/

”Det skal for enhver pris forhindres, at muslimer integreres i det danske samfund.

De skal tværtimod oprette parallelsamfund som sikring mod inficering af vestlige værdier såsom demokrati og ligestilling.
 
Det mener i hvert fald den tyrkiske diktator Recep Tayyip Erdogan, som blandt andet er berygtet for udtalelser om, tyrkerne i Tyskland ikke skal lade sig integrere.
 
Det skal de heller ikke i Danmark, og for at forhindre det, har Erdogan sat et storstilet program i værk.”

I Roskilde er en ny muslimsk moské snart klar til at islamisere muslimer, med den tyrkiske præsident Erdogans velsignelse!

Det hedder sig, at muslimer ikke skal integreres i vestlige samfund, de skal i de enkelte vestlige stater – herunder Danmark, opbygge deres egne parallelsamfund, hvor Islam, Koranen og Sharia lovgivning skal gælde i stedet for demokrati og danske regler!

Det politiske flertal i Danmark, har stadig ikke fattet hvad muslimerne har gang i, og hvad dette kan føre til?


Er der da mange muslimer i Danmark, siden du mener, det er et problem? Hvor mange er der? Hvordan er islam organiseret?

Der er ca. 300.000 muslimer i Danmark i øjeblikket!

Dette er selvfølgelig et alvorligt problem, for de får mange flere børn end etniske danskere gør!

Islam er organiseret efter Koranens tekster og Sharia lovene, hvilket betyder at det intet har med demokrati eller menneskerettigheder at gøre!

Derfor er det så godt som umuligt at integrere bogstav tro muslimer i et demokratisk samfunds system - både her - i andre Europæiske lande og på verdensplan!

Muslimer kan bedst leve i deres egne religiøse samfunds systemer! :yes:

Fløjtende ligegyldigt hvor mange muslimer der er i DK eller hvordan de er organiseret, det kan kun interessere muslimleflerne selv.

Derimod er det særdeles relevant at se på muslimernes opførsel, både i DK og resten af verden og udvise lidt rettidig omhu, - det der sker der kommer nemlig også til dig, det er kun et spørgsmål om tid, og det går hurtigere nu end nogen sinde før.

"Kristne overfaldet med stenkast i chokerende angreb - fire kirker tvunget til at lukke.

Fire kirker er blevet tvunget til at lukke efter at kristne tilbedere var pelted med klipper i en chokerende række angreb.

De koordinerede angreb fandt sted i den egyptiske region Minya syd for Kairo, hvor kirkeledere nu beder om støtte.

Efter at have tiet stille i to uger for at hjælpe embedsmændene med at udføre undersøgelser, har koptiske ortodokse ledere nu talt og beskyldt Ægypten for at behandle kristne bønner "som en forbrydelse".

De sagde, at de blev tvunget til at lukke fire kirker, efter en rasende muslimsk lokalbefolkningen lancerede ondskabsangreb på kristne, og manglende støtte fra politiet.

Skræmte kirkeledere blev tvunget til at lukke en kirke for deres menigheders sikkerhed - noget der så opfordrede mobs til at angribe tre andre.

Og myndighederne gør ingenting for at bringe de ansvarlige til retfærdighed, sagde den koptiske ortodokse leder i Minya."

http://www.express.co.uk/news/world/875058/coptic-christians-attacked-mina-egypt
6
Fra medierne / Sv: Det er jo ikke rigtigt
« Dato: November 02, 2017, 02:59:35 pm »
Du forsvarer Burmas (Myanmars) handlemåde, når de skyder og tvangssteriliserer muslimer - og beriger verden med 400.000 nye flygtninge.

I Myanmar stod de i den situation, at nu kunne det være nok. De havde to valgmuligheder. Enten at fordrive dem, eller slå dem ihjel.

Har du nogle bedre forslag?

Jeg hopper ikke på, at det er en god løsning at skabe flygtningestrømme i verden.

Længere er den ikke.

Lad os høre hvad du så ville gøre.

Afviser du fuldstændig at det skulle være på grund af deres egen opførsel at færre og færre efterhånden gider have med muslimer at gøre ?

Jeg kan ikke løse verdens problemer i læserbreve.

Det er en kompliceret verden vi lever i, hvor de nemme overforenklede populistiske løsninger ikke dur.

Eller også kan det vise sig at være de eneste der dur.


7
Fra medierne / Sv: Det er jo ikke rigtigt
« Dato: November 02, 2017, 02:50:02 pm »
Du forsvarer Burmas (Myanmars) handlemåde, når de skyder og tvangssteriliserer muslimer - og beriger verden med 400.000 nye flygtninge.

I Myanmar stod de i den situation, at nu kunne det være nok. De havde to valgmuligheder. Enten at fordrive dem, eller slå dem ihjel.

Har du nogle bedre forslag?

Jeg hopper ikke på, at det er en god løsning at skabe flygtningestrømme i verden.

Længere er den ikke.

Lad os høre hvad du så ville gøre.

Afviser du fuldstændig at det skulle være på grund af deres egen opførsel at færre og færre efterhånden gider have med muslimer at gøre ?


8
Fra medierne / Sv: Det er jo ikke rigtigt
« Dato: November 02, 2017, 01:56:54 pm »

Selvfølgelig er de ikke det.

Du løser ingen problemer på "din måde" (med at skabe flygtningestrømme).

Det er skam ikke "min" men Burmas måde at gøre det på.

"Min" måde havde været en hel anden.

Jeg tror, at du her taler om folkemord på 1.600.000.000 muslimer, og at du alligevel fremhæver din egen moral og etik.

Det har man hørt før, selvom Stalin og Hitler slet ikke fik ram på så mange.


Selvfølgelig tror du det, - du tror altid det dårligst tænkelige om andre mens du selv er åhh så frelst.

Men det er så den eneste måde du kan finde på og det der først falder dig ind, - det fortæller en hel del om hvordan det ville gå anderledes tænkende i din verden.9
Fra medierne / Sv: Det er jo ikke rigtigt
« Dato: November 02, 2017, 01:31:48 pm »
Du forsvarer Burmas (Myanmars) handlemåde, når de skyder og tvangssteriliserer muslimer - og beriger verden med 400.000 nye flygtninge.


Jeg forsvarer enhver der smider folk ud der opfører sig som muslimerne gør, med kriminalitet, vold og overfald - vi ville selv gøre det samme og smide sådanne folk ud, både fra vores hjem, vores klub og vores land.

De er sikkert velkommen i et eller andet muslimsk land, hvor den slags terror mod anderledes tænkende/troende tydeligvis er normalt.

Selvfølgelig er de ikke det.

Du løser ingen problemer på "din måde" (med at skabe flygtningestrømme).

Det er skam ikke "min" men Burmas måde at gøre det på.

"Min" måde havde været en hel anden.


10
Fra medierne / Sv: Det er jo ikke rigtigt
« Dato: November 02, 2017, 01:24:20 pm »
Du forsvarer Burmas (Myanmars) handlemåde, når de skyder og tvangssteriliserer muslimer - og beriger verden med 400.000 nye flygtninge.


Jeg forsvarer enhver der smider folk ud der opfører sig som muslimerne gør, med kriminalitet, vold og overfald - vi ville selv gøre det samme og smide sådanne folk ud, både fra vores hjem, vores klub og vores land.

De er sikkert velkommen i et eller andet muslimsk land, hvor den slags terror mod anderledes tænkende/troende tydeligvis er normalt.11
Fra medierne / Sv: Erdogan Moskeer i Danmark?
« Dato: November 02, 2017, 12:46:56 pm »

Hvis "I" ikke kender nogen muslimer, aldrig har færdes i deres lande eller de områder hvor de skaber uro, f.eks. det sydlige Thailand nær Hat Yai, Mindanao eller har andre praktiske erfaringer med dem, - hvorfor spiller "I" så altid så kloge på emnet ?

Sømandsbossen Preben Møller Hansen der ellers var kommunist, (og andre søfolk) der har masser af erfaring med muslimer, både i deres egne lande og med deres opførsel i ikke-muslimske lande, - var grundet sin praktiske erfaring og oplevelser med muslimer helt enig med Glistrup i det spørgsmål.

Alle har ondt i røven af Burma smider muslimerne ud af landet, - de glemmer bare at nævne årsagen, nemlig at muslimerne i Burma har opført sig lige som de gør i DK, med overfald og røverier på civilbefolkningen, overfald på politistationer og meget andet.

Forskellen er bare at Burma gør noget ved det.

Ud fra en objektiv vurdering, så er det svært at holde med Burma og placere skyld på den måde - som du gør.

Det siger meget om din vurderingsevne, at du holder med et land som Burma, som er et af verdens mest voldelige og undertrykkende regimer.

Objektiv vurdering - dig ? - den lader vi lige stå lidt.

Holder med Burma ? - jeg udtrykker forståelse for at de smider muslimerne ud på grund af muslimernes egen opførsel og mener mange andre lande har særdeles gode grunde til at gøre noget lignende.

Aung San Suu Kyi og hendes parti the National League for Democracy har efterhånden en hel del at skulle have sagt i landet, - og de har ingen indvendinger haft, tværtimod.12
Fra medierne / Sv: Erdogan Moskeer i Danmark?
« Dato: November 02, 2017, 12:15:17 pm »


Nej, og det gælder desværre rigtig mange mennesker (vælgere). Også her på DD ser man, at der næsten ingen grænser er for uvidenheden om, hvad islam er og hvad muslimerne vil i Europa.


Når vi ikke kender nogen muslimer, så kan vi da heller ikke virke særlig kloge på, hvad muslimer tænker.

Det ville være ren og skær teori uden praktisk erfaring.


Hvis "I" ikke kender nogen muslimer, aldrig har færdes i deres lande eller de områder hvor de skaber uro, f.eks. det sydlige Thailand nær Hat Yai, Mindanao eller har andre praktiske erfaringer med dem, - hvorfor spiller "I" så altid så kloge på emnet ?

Sømandsbossen Preben Møller Hansen der ellers var kommunist, (og andre søfolk) der har masser af erfaring med muslimer, både i deres egne lande og med deres opførsel i ikke-muslimske lande, - var grundet sin praktiske erfaring og oplevelser med muslimer helt enig med Glistrup i spørgsmålet om hvad muslimerne vil.

Alle har ondt i røven af Burma smider muslimerne ud af landet, - de glemmer bare at nævne årsagen, nemlig at muslimerne i Burma har opført sig lige som de gør i DK, med deres herrefolks-mentalitet og parallel-samfund, overfald og røverier på civilbefolkningen, overfald på politistationer og meget andet.
Forskellen er bare at Burma gør noget for at hjælpe sin egen befolkning.

13
Fra medierne / Sv: Raketter virker ikke i vakuum
« Dato: November 02, 2017, 11:11:43 am »


Det eneste du har ret i her, er at fysikeren hedder Brian Cox - Og så er det dig der er snotdum, for selvfølgelig mente han det ikke humoristisk din ged! :blum:

Og hvor ved du så fra at der ikke ville eksistere stjerne eller galaxer uden tyngdekraft? - tyngdekraft er en videnskabelig teori, lige som så mange andre videnskabelige teorier! :yes:

Selvfølgelig kan man lave teorier om alt det usynlige og skrive det ned i en bog og så undervise i det i skolerne - men hvem siger at det er rigtigt? :negative:

Ingen - bortset fra teoretikerne! :yes:

Det er rent vås, for ting svæver ikke i vakuum.

Når jeg tænker over din skøre teori, så ville den jo medføre, at atmosfæren med den livgivende ilt ville svæve væk fra jorden i verdensrummets vakuum.

Hvis du kan trække vejret, så har du selv modbevist din teori  :big_grin:

- eller endnu værre, hvis tyngdekraften ikke virker i vakuum, så ville solens (og jordens) tyngdekraft ikke holde jorden på plads i dens bane om solen - og jordkloden ville svæve bort i verdensrummet.

Tyngdekraften er ikke en teori, men er altså yderst virkelig.

Når du får god tid, så må du forklare, hvorfor din teori kun eksisterer på video.

Ifølge Brian Cox bevæger ting sig ikke i vakuum!

Tyngdekraft er en videnskabelig teori!

Raketmotorer virker ikke i vakuum:

https://www.youtube.com/watch?v=ZcW5B0C3fCw&t=36s

En raketmotor virker ved at udstødningen støder mod noget andet.

Det kan være Jorden eller atmosfæren, og da der ingen atmosfære er i universets vakuum, er der ikke noget som udstødningen kan støde imod, og derfor vil raketten stå stille uden at komme ud af stedet.

Hvis dette er rigtigt, har Nasa ikke været på Månen. :ohmy: :yes:

Det er gudskelov heller ikke rigtigt.

Du aner tydeligvis intet om principperne i raketmotorer, - men de er altså ikke afhængig af udstødningen skal støde mod noget som helst, men om trykforskelle i forbrændingskammeret.

Raketter flyver ikke hurtigere/langsommere uanset om udstødningen støder mod noget eller ej, - men det kan evt. få det det støder mod til at flyve i modsat retning.

Iøvrigt er youtube videoer et ualmindeligt mærkeligt sted at hente sine informationer og oplysninger, - især hvis man er helt blottet for kritisk sans og evne til research.14
Fra medierne / Sv: Fremtidsbutikker uden personale?
« Dato: November 02, 2017, 11:02:37 am »
Jeg tror også det er fremtiden.
Ville du ikke købe ind der, hvis varerne var 10% billigere? Spørgsmålet er bare om fortjensten ved selvbetjening går til supermarkedet eller til kunderne.Fremtidsbutikker uden personale?

Varerne i den slags automatiserede butikker er sjældent billigere end andre steder, - men det er 10 gange hurtigere og nemmere at hente sine rutine-dagligvarer i de butikker.

I mange storbyer findes de også som cafeteriaer med små lune retter man trækker i en opvarmet automat som hele tiden fyldes op igen bagfra.15
Fra medierne / Sv: Hvad med fødevarebrancen?
« Dato: November 02, 2017, 10:16:40 am »
En robot kan vel heller ikke holde øje med om sidste salgsdato er ved at overskride og vel heller ikke lugte og se om grøntsagerne er ved at blive kedelige,

Jeg ville helst også bevare kundekontakt els blir det hele så sterilt og ufølsomt,  :girl_sigh:

Ja, jeg er enig i dette indlæg!

Jeg handler i ihvertfald et andet sted, hvis det blev indført i Coop! :yes:


Fuldautomatiserede butikker, eller "automat-butikker" findes flere steder ude i verden og er helt fine til dagligvareindkøb såsom mælk, sukker og alle de andre dagligdags rutinevarer vi henter i supermarkedet. De fungerer helt fint uden synligt personale. Personlig kontakt behøves slet ikke til den slags indkøb, tværtimod, det sinker bare hele processen. Personalets eneste opgave er bare at fylde hylderne/automaterne op og det gøres i disse butikker bagfra.

De eneste tilfælde hvor menneskelig kontakt kan være ønskelig og nødvendig er derfor kun ved personlige handler om f.eks et sæt tøj, en god flaske vin, specielt kobe kød eller andre vare hvor rådgivning, tilpasning, prøvesmagning og lignende kan være ønskelig.

Befri dog kassedamen.Sider: [1] 2 3 ... 207