Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 257
1
Religion-& Filosofi / Sv: Det liberale verdensbillede
« Dato: I dag ved 10:46:20 am »

Udbytningen og uligheden eksisterer uafhængigt af at der er nogen der påpeger den, eller agerer på den. Akkurat som tyngedeloven eksisterer uden Newton.

Jeg har ikke udtrykt sym- eller antipati for noget. Konstaterer bare hvordan det er. Og har ikke den fjerneste ide om noget perfekt samfund.
Og hvad er så ideen og formålet med at fortælle/påpege noget om udbytningen og uligheden som alle udmærket ved i forvejen, - når du alligevel ikke har noget alternativ eller noget at tilføje ? Har du en løsning på problemet ?

Ellers virker det netop som om du prøver at fortælle folk om tyngdeloven, som alle udmærket kender i forvejen og som er der uanset at hverken dig eller Newton behøver fortælle os om den.

Der er mig bekendt ingen der har benægtet at der er ulighed eller at der finder udbytning sted rundt om på jorden, både i de kapitalistiske og de kommunistiske og alle andre samfund, så hvor vil du egentlig hen med det ?

- og hvem kunne iøvrigt finde på at slå telt op på skærver og med jernbaneskinner midt gennem teltet når der tydeligvis findes skov og grønne arealer lige ved siden af ? - med mindre formålet direkte er at provokere og spærre for togtrafikken. Skinner der ikke bliver brugt ruster på overfladen, det er dem her ikke.
2
Samfund- & Kultur / en flok nazister stod og heilede på Slotspladsen
« Dato: Marts 24, 2019, 11:07:27 am »
Jeg tjekkede lig de andre: Kashif Ahmad, Sikander Siddique og Qasam Nazir Ahmad. Ikke rigtigt noget negativt at sige. Den ene har været med Hizt-ut-Tahrir, men nu rakker han ned på dem.

Men DerRudi har måske viden om dem, som vi andre ikke har. Ellers hænger DerRudis indlæg i laser.


Iranskfødte Anahita om omstridt fredagsbøn: "Jeg får kvalme, og alt i min mave vender sig"
Politiker Anahita Malakians mener, at forsamlingsfriheden blev godt og grundigt misbrugt ved Hizb ut Tahrirs fredagsbøn i går på Christiansborg Slotsplads.

"Nu siger jeg det, som det er, og det bliver ikke pakket ind i politisk korrekthed. Jeg får kvalme, og alt i min mave vender sig ved dette billede. Alt! Hvorfor? Fordi det er en ekstremistisk magtdemonstration på lige fod, hvis en flok nazister stod og heilede på Slotspladsen. Det er et billede på, at islamismen i Danmark er så udbredt, at det ikke bare manifesteres denne dag ved denne aktion, men også i dagligdagen, som vi tror stadig er baseret på danske værdier. Småt og langsomt - men så sikkert som alluha akbar i moskeen," lyder det fra Anahita Malakians, som samtidig sender moderate muslimer en alvorlig opsang med på vejen.

"Jeg er så skide træt af at se disse billeder, der står uimodsagt af de såkaldte demokratiske muslimer. I stedet for Paludan (Stram Kurs-leder, red.) så burde de netop have lavet en moddemonstration for at vise at ekstremister ikke skal udnytte deres private tro. Hvor fanden var I? I jeres stilhed sørgede I for, at vi andre, der ikke ønsker dette latterlige syn, pludselig er fremmedfjendske. Også selvom I selv skulle være imod synet. Men tavse er I - og så kalder I os for racister, der ikke skal stemmes på," tordner Nye Borgerliges 36-årige kandidat, der er indstillet som folketingskandidat af Gentofte Vælgerforening.

http://www.lokalavisen.dk/nyheder/2019-03-23/-Iranskf%C3%B8dte-Anahita-om-omstridt-fredagsb%C3%B8n-Jeg-f%C3%A5r-kvalme-og-alt-i-min-mave-vender-sig-4483917.html?trackid=Jp%20lister%20mest%20l%C3%A6ste3
Religion-& Filosofi / Sv: Kapitalismen og privat ejendom.
« Dato: Marts 23, 2019, 08:07:47 am »
Der har aldrig været lighed for mennesker og der skal bestemt heller ikke være det.

(min kursivering). Jamen, som jeg utallige gange har skrevet, interesserer jeg mig ikke for hvordan det bør være. Drømmelande lader vi liberalisterne om.

Citér
Der kan selvfølgelig være fornuft i at begrænse alt for stor økonomisk ulighed hvor en håndfuld mennesker ejer hele jorden og resten ingen ting, ..................

Hvem skulle begrænse en alt for stor økonomisk ulighed? Siden 1870'erne har vi haft arbejderbevægelsernes politiske organisationer, der har spillet med i de højest udviklede lande. Men den æra er ved at være slut. Fagforeningerne får ringere og ringere opslutning. Og Socialdemokratierne er ved at være færdige overalt.

Citér
Hvis alle lande havde demokratisk frihed til selv at vælge som i vesten, ville der slet ikke eksistere kommunistiske lande i verden.

Der er ingen kommunistiske lande i verden mere - er vi lige blevet enige om. Cuba? Der bor færre mennesker i Cuba end der er gadefejere i Chongqing.

Men du får lige et billede af nogle hjemløse i det rige Tyskland, og så kan du fortælle mig hvilken "demokratisk frihed til selv at vælge" de har?Den liberale snak om "demokratisk frihed til selv at vælge" er bare en forfløjen liberal floskel.

Du fortæller iøvrigt at du kommer en del i Fillippinerne.  Så ved du også udmærket at for hovedparten af befolkningen der, gælder at de må æde det der er. For der er ikke andet. Ikke som mig, der kan vælge mellem salami og rullepølse når jeg er henne i Rema1000.


Jo du beskæftiger dig da i høj grad med hvordan det burde være når du kommer med alle dine kommunistiske statements om dit kommunistiske "drømmeland" hvor alle er lige.

Hvis dine "hjemløse" ellers har tysk statsborgerskab, har de nøjagtig samme demokratiske muligheder for at stemme ved valgene og dermed stemme ja eller nej til et kommunistisk samfund som alle andre - det var det spørgsmålet drejede sig om.

I Tyskland har de endda muligheden for at uddanne sig til næsten hvad som helst deres IQ rækker til helt gratis, - præcis som alle andre. De er sikret gratis hospitals og lægehjælp helt gratis, - præcis som alle andre, - så hvad er det for demokratiske rettigheder og friheder du mener de ikke har ?

Det eneste de ikke har mulighed for er nok at blive direktører for Mercedes eller WV i morgen, - men det har nok mere med uddannelse og IQ  at gøre end med deres demokratiske rettigheder.

Det er tydeligvis der den største årsag til forskellen på folk og deres levevilkår ligger og ikke i deres demokratiske rettigheder.
Det er netop det kommunisterne aldrig har forstået og villet anerkende og nok også derfor deres samfund kører på røven gang på gang.

At fagforeninger og socialdemokrater er ved at være færdige overalt, skyldes ganske enkelt at deres tid er forbi og ingen af dem er løsningen på nutidens problemer, snarere tværtimod, og de derfor i den grad har passeret sidste salgsdato og efter hånden mistet befolkningens opbakning.

Der er vist ingen der dør af sult nogen steder i verden efter hånden, så selvfølgelig kan du vælge mellem salami og rullepølse i Rema 1000, - dem i teltene kan også frit vælge mellem ris, spagetti eller kartofler og dem i villaen kan vælge mellem oksefilet eller T-bone steak, - men det har stadig noget med uddannelse, IQ og tilpasning at gøre og ikke deres demokratiske rettigheder.

Der er heller ingen der "underkaster" sig fordi de servicerer andre, vi lever faktisk alle af at servicere hinanden på en eller anden måde, - syntes du også tjeneren, taxichaiúfføren eller buschaufføren "underkaster" sig fordi de betjener dig, serverer din mad og kører dig hjem bag efter ?4
Religion-& Filosofi / Sv: Kapitalismen og privat ejendom.
« Dato: Marts 22, 2019, 10:15:20 am »
Er korruption unikt ved kapitalismen?

Ja, hele den kapitalistiske verden er i korruptionens vold.

Citér
Mit argument var at kapitalisme ikke er den eneste model der skaber ulighed, hvilket er en pointe du igen og igen ignorerer.

Jeg ignorer det bevidst, fordi min interesse er hvordan kapitalismen fungerer.

Citér
Når det er sagt kan jeg nemt svare på dit spørgsmål: DANMARK.
Vi overgik (i hvert fald så småt) til liberalt demokrati i 1849, og samfundet er blevet langt mere lige siden da, både økonomisk og indflydelsesmæssigt.

De sidste 40 år er uligheden vokset i Danmark.

Citér
Bortset fra det lader det til at du definerer al ulighed som et onde, og al lighed som et gode i sig selv.

Aner det ikke. Konstaterer bare faktum.

Citér
Den grundantagelse er jeg uenig med, og jeg kunne godt tænke mig at høre om det bare er dit filosofiske udgangspunkt, eller om du har et moralsk argument for hvorfor det skulle forholde sig sådan.

Hverken filosofisk udgangspunkt, eller moralsk argument.

Citér
Og jeg interesserer mig mest for hvordan kommunismen fungerer.

Nok temmelig selektiv måde at interessere sig på.

Citér
Og da kommunisme skaber hungersnød, ....................................

Da kommunisterne kom til magten i Kina, var det første de gjorde, at forbedre fødevaresituationen. Kina havde altid været ramt af den ene hungerkatastrofe efter den anden.

Citér
Ja, lande hvor lovgivning ikke lever op til definitionen af kapitalisme mht. beskyttelse af privat ejendomsret, er ikke kapitalistiske.

Men så har du forsynet din argumentation med en helgarderet tipskupon. Når man påpeger noget uheldigt ved kapitalisemen, kan du til enhver tid hævde "Det er ikke kapitalisme."


Der har aldrig været lighed for mennesker og der skal bestemt heller ikke være det.

Nogle er kloge andre knap så kloge, nogle er kønne og andre det modsatte, nogle er høje nogle er små, nogle kan løbe og andre må gå, nogle kan planlægge og organisere, andre er afhængige af dem der kan det, nogle har store fødder andre har små og vi har også forskellige farver, ideologier og indstillinger, - så glem alt det vrøvl om lighed og at vi alle skal være ens.

Hvis mennesker skulle være "lige" i kommunistisk forstand, ville naturen have skabt os med samme indstilling og samfundsstruktur som myrer eller bier.
Mennesket er ganske vist flokdyr, men flokken består af individualister.

Hvis vi skal være så "lige" alle sammen skal vi vel også have 6 godkendte frisurer og 5 godkendte jakkesæt så vi kan blive helt lige og ens alle sammen ?

Så uligheden længe leve, - alternativet er for rædselsfuldt.

Der kan selvfølgelig være fornuft i at begrænse alt for stor økonomisk ulighed hvor en håndfuld mennesker ejer hele jorden og resten ingen ting, men det gøres ikke ved at gøre os alle "lige", - det kan slet ikke lade sig gøre ad den vej da vi, i modsætning til bier og myrer, allerede fra fødslen og livet igennem er forskellige.

Hvis alle lande havde demokratisk frihed til selv at vælge som i vesten, ville der slet ikke eksistere kommunistiske lande i verden.5
Samfund- & Kultur / Sv: Demonstration/moddemonstration på fredag
« Dato: Marts 20, 2019, 07:08:19 pm »

Er det ikke politiets opgave at sikre ytringsfrihed og sikkerhed i en "retsstat", som du jo kalder det ?

Hvis ikke politiet gør det, bliver det næppe nogen poetisk retfærdighed, men derimod de mest voldeliges retfærdighed vi får at se.

Du har ret, men den poetiske retfærdighed består i at de grupper der kommer op og toppes med hinanden alle sammen vil knægte ytringsfriheden for andre. Det er det der gør det så smukt! Endelig kan disse ekstremister slås direkte med hinanden, uden at det store uskyldige flertal bliver ramt af krydsilden.


Nå da da, jeg troede ellers de radikale gik ind for dialog, - med eller uden kaffe.

Nu vil du have de skal slås, - der må være noget jeg har misforstået.

Du skriver også at "de alle sammen vil knægte ytringsfriheden for andre", det er så vidt jeg kan se på Paludans videoer heller ikke sandt, - hvis ytringsfrihed vil de undertrykke ?

Jeg kunne i stedet forestillet mig at dem der ville knægte andres ytringsfrihed med vold, blev tvunget til at lære at debattere på et fornuftigt og intelligent grundlag. Vi kan jo se på Paludans videoer at det netop er evnen til at modargumentere logisk og intelligent det kniber med for størstedelen af de voldelige.

Hvordan skulle det ske uden politiet til at holde de voldelige væk fra de ikke-voldelige, - som jo bare vil benytte deres egen grundlovssikrede ytringsfrihed.

Samtidig demonstrerer de hvor ringe vilkår selvsamme "ytringsfrihed" efter hånden har fået i DK, når der nu kun er ytringsfrihed under politibeskyttelse.6
Religion-& Filosofi / Sv: Kapitalismen og privat ejendom.
« Dato: Marts 20, 2019, 06:40:38 pm »

Ikke just. Ved de socialistiske magtovertagelser der har været, har man konfiskeret godsejernes jord og delt den ud til bønderne.


Sikke noget vrøvl. Den kommunistiske "stat" (kommunistpartiet) misbrugte bare bønderne som soldater og kanonføde til at stjæle jorden fra godsejerne "i arbejdernes navn".

Jorden blev aldrig delt ud til bønderne, - den blev aldrig deres, - nu blev det bare "staten" (kommunistpartiet) der ejede den i stedet.
 
Så bønderne fik stadig lov at pløje, så og høste, men nu var det "staten" (kommunistpartiet) der kom og hentede høsten.

De generelle forhold for bønderne blev over hovedet ikke ændret eller forbedret af det, - snarere tværtimod.7
Samfund- & Kultur / Sv: Demonstration/moddemonstration på fredag
« Dato: Marts 20, 2019, 06:22:48 pm »

Håber ikke politiet dukker op. Ønsker ikke at uskyldige pligtopfyldende politibetjente kommer til skade. De andre grupper mener det er fint at gøre skade på andre i deres ideologis navn, så de kan bogstaveligt talt bare slå sig løs. Det har potentialet til at blive den største omgang poetiske retfærdighed nogensinde fanget på kamera.

Er det ikke politiets opgave at sikre ytringsfrihed og sikkerhed i en "retsstat", som du jo kalder det ?

Hvis ikke politiet gør det, bliver det næppe nogen poetisk retfærdighed, men derimod de mest voldeliges retfærdighed vi får at se.


8
Samfund- & Kultur / Sv: Demonstration/moddemonstration på fredag
« Dato: Marts 20, 2019, 01:22:36 pm »
Det er længe siden, jeg har været i hovedstaden, men jeg glæder mig til at bede med en masse ivrige trosfæller d. 22.  :smile1:

Skal du deltage i volden der bliver begået af muhammedanerne ?


Det bliver sjovt at se.

Totalt uorganiseret. Alle ryger i totterne på hinanden og alle ryger på politiet.

Selv muslimerne og antifa-fascisterne ryger garanteret i totterne på hinanden.

Det tegner til at blive en varm sommer med masser af god underholdning.

Håber der kommer live streaming, - er der nogen der ved hvad tid det starter ?9
Fra medierne / Sv: Rovmorderen fra Østerbro er af afrikansk afstamning
« Dato: Marts 20, 2019, 12:52:10 pm »
Rudi, hvad er Simon Jul Jørgensen? Er han dansk eller koreaner? Hvad er en person, der bliver adopteret fra et andet land - måske fra Uganda?

Det svarer han da ellers udmærket på i artiklen

(Citat:)
»Tredjegenerationsindvandrere er meget forskelige. Nogle kan betragtes som danskere, men en stor gruppe af personer med mellemøstlig baggrund hænger så meget fast i familiære traditioner, at det ikke giver mening at kalde dem danskere.«

»En af de største barrierer, vi har for vellykket integation, er, at mange muslimer mener, det er forkert, hvis en muslimsk kvinde gifter sig med en etnisk dansk mand. Så deres religiøse regler forhindrer de facto integration. Hvis du som muslim vil være en del af det danske fællesskab, er du nødt til at bryde med dele af islam - som minimum. Ellers er det udelukket, at du kan blive dansker på noget tidspunkt.«

Nogle vil måske mene, det er racistisk, at I vil fastholde folk, der er født i Danmark, i at betragtes som indvandrere og efterkommere?

»Det er ikke racistisk, det er tværtimod inkluderende. Vi siger, at flygtninge skal sendes tilbage hurtigst muligt. Men de, der er her, og har været her i generationer, kan godt blive danskere. Men det kræver, at de gør en indsats, lægger noget af islam væk og i stedet inddrager danske værdier og kultur. Så kan man godt blive en del af samfundet.«
(Citat slut)

Det drejer sig altså om hvordan folk forholder sig til demokrati, ytringsfrihed, ligestilling og frihed til at rejse og uddanne sig.
Her har vi ingen problemer med hinanden, Thaiere, Philippinere, Aussier, Italienere, Japsere, Englændere, Amerikanere og hvad der ellers måtte være, det er nemlig værdier via alle har fælles og med hjemme fra.

Vi har til gengæld alle sammen problemer med muslimerne på grund af netop det.

I sekulære samfund hører demokrati, ytringsfrihed, ligestilling og frihed til at rejse og uddanne sig nemlig under politik og ikke under religion. Det er der forskellen ligger.

10
Religion-& Filosofi / Sv: Kapitalismen og privat ejendom.
« Dato: Marts 19, 2019, 01:25:19 pm »
Det er mig en gåde hvordan det her kan være et svært koncept:
Kapitalisme er DEFINERET ved bla. en stærk beskyttelse af den private ejendomsret. Så hvis et land IKKE har et stærkt beskyttet ejendomsret (Rusland) kan det ikke være særlig kapitalistisk.

Din påstand om at Rusland skulle være verdens mest kapitalistiske samfund, står helt alene og uden opbakning af nogen art. Du har det med at definere kapitalisme udfra niveauet af ulighed, men udfra den definition er feudalisme, eller enevælde verdens mest kapitalistiske systemer, hvilket skriger til himlen om at din definition er i stykker, da kapital ikke engang er en forudsætning for de systemer.

Så det du påviser her i din tråd, er hvor dårligt det er i et land hvor der ikke er tilstrækkelig sikring af den private ejendomsret, og på den måde opstiller du et argument FOR kapitalisme, og ikke imod det.

Derudover forsvarer du en terrororganisation med tusinder af liv på samvittigheden. Sådan er kommunismen.


Så Carlo er altså i virkeligheden skabs-kapitalist ?11
Religion-& Filosofi / Sv: Kapitalismen og privat ejendom.
« Dato: Marts 19, 2019, 08:45:43 am »
Liberalisterne tuder os gerne fulde af at kapitalisme sikrer privat ejendomsret.

Hmmmmm.......... Det får mig til at fundere. Det må så betyde at jo mere kapitalistisk et land eller en økonomi er, jo bedre må privatejendommen være sikret.

Vi har lige set at i det meget kapitalistiske Rusland, kan nogle bønder pløje, harve og så. Så kan nogle andre komme med en håndgangent slæng og mejetærskere og høste.

Men i Thailand, som er verdens 3.-mest kapitalistiske land, er 10 millioner mennesker ved at blive fordrevet fra deres traditionelle liv og næring.

https://www.bangkokpost.com/opinion/opinion/1645556/forests-cannot-grow-on-state-violence?fbclid=IwAR3oDq_PtVTfUtbqDovfHZsKt7G6qLXUa7ic3pJn6ndOt06hTVyofobfbF0

Sådan er kapitalismen.

Den trafik foregår over det meste af verden. Også i Latinamerika for at bane vej for multinationale selskabers udplyndring. Og hvis der er noget mukken, så er det bare at lade nogle stykker hente af dødspatruljer og lad dem finde nakkeskudte, med kønsorganerne skåret af og proppet i munden, i en vejgrøft næste morgen. Ellers hidkaldes de grønne baretter fra USA.

Men i et sjældent tilfælde, satte folk sig faktisk til modværge. I Colombia. De der var truet med fordrivelser, gav sig til at dyrke noget kokain til det amerikanske marked. For de indtægter skaffede de sig våben til at forsvare sig med. Men i verdensoffentligheden udråbes de så til terrorister.

Det lyder helt kommunistisk.


12
Fri Debat / Sv: Det BLODIGE, muslimske terrorspor i Europa
« Dato: Marts 18, 2019, 04:58:36 pm »
Det er det mest underlige folk finder på. Kom her til mig i Thailand og se hvordan buddhisterne bærer sig ad når de kører på motorcykel. Så vil du glemme alt om muzzerbazzerne.


Vi kom en gang kørende på motorcykel i Thailand, jeg sad bagpå og ingen af os havde hjelm på.

Så blev vi stoppet af politiet, og ham der sad foran (Thor) fik en bøde for ikke at have hjelm på og måtte oven i købet tage en trike hjem og hente sin hjelm for at få lov at køre videre.

Imens stod jeg og ventede ved motorcyklen sammen med politiet og spurgte dem bl.a. om hvorfor det kun var føreren der skulle have hjelm på og ikke dem bagpå ?

De forklarede mig så: "at det kunne jeg da nok forstå, for hvis der skete noget var det jo ham foran der skulle betale, så han skulle overleve", - logik på Thailandsk.


13
Fri Debat / Sv: Det BLODIGE, muslimske terrorspor i Europa
« Dato: Marts 18, 2019, 04:20:12 pm »
Har du ikke andet i hovedet end muslimer?

"Frø af ugræs er føget over hegnet"

Det er alt det kriminalitet, parallelsamfund, vold, voldtægter og terror der foregår i samfundet både han og mange andre heldigvis har i hovedet og ønsker ændret.

Muslimerne og islam kommer bare altid ind i billedet når vi skal finde årsagen til ondets rod, - og det er jo nødvendigt at kende, hvis tingene skal bedres og ukrudtet trækkes op med rode.

Men selvfølgelig er det ikke rar læsning for en væmligbo at få revet i næsen hvad deres vanvittige import af uintegrerbare mennesker er skyld i.14
Fri Debat / Erdogan viser drabsvideo fra terrorangreb på storskærm
« Dato: Marts 18, 2019, 11:02:39 am »
https://www.document.dk/2019/03/18/christchurch-under-overfladen/?fbclid=IwAR0F-jrm-XbCLTVKP49weS1Wx-uTYvRy6L5U8wqoi4fxMvVR37yZ2gWcZtI

"Tre indfødte gutter konverterer til islam i Noor-moskeen i Christchurch. To af dem drager til Yemen, hvor de bliver dræbt af en amerikansk drone mens de befinder sig i en Al-Qaida-kolonne."

Erdogan kaster benzin på bålet

Er der stadig nogen der tror på terrorangrebene ikke vil eskalere og brede sig ?

Erdogan viser drabsvideo fra terrorangreb på storskærm
Den 17 minutter lange video fra massemordet i Christchurch blev vist på flere vælgermøder rundt om i Tyrkiet i weekenden

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/erdogan-viser-drabsvideo-fra-terrorangreb-paa-storskaerm/7558620

Uanset hvad folk vælger at kalde det, er der helt tydeligt ved at udbryde åben krig mellem islam og resten af verden, - men en mærkelig ny form for krig. En krig der ikke kun drejer sig om land men om ideologi, - det vil nødvendigvis blive en udryddelseskrig som vi allerede kan se.15
Fri Debat / Sv: Skævvridning i msm-nyhedsdækning
« Dato: Marts 17, 2019, 01:31:21 pm »
lyjse:
Citér
Jeg syntes det er utroligt, så stor opmærksomhed, den terror i New Zealand får, sammenlignet med alle de kristne kirker, der bliver bombet
Over 40 mennesker blev dræbt og flere end 100 såret ved to forskellige terrorangreb søndag mod kristne kirker i byerne Tanta og Alexandria i Egypten.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/bag-terrorangreb-i-egypten

Det skete, efter at mindst 45 personer mistede livet i bombeattentater mod to kirker.
Den ekstremistiske gruppe Islamisk Stat hævder at stå bag angrebene, der efterlod over 100 sårede.

 ____________

21 mennesker meldes dræbt, og 38 er blevet såret ved en eksplosion i en kirke i den egyptiske by Tanta i Nildeltaet Det oplyser sikkerhedskilder til nyhedsbureauet Reuters.

_____________________
Den militante bevægelse Islamisk Stat har taget skylden for bombeangrebet ved en koptisk kirke i Kairo, der dræbte 25 mennesker i søndags.
Omkring 50 mennesker blev såret, da bomben gik af ved Sankt Markus Koptiske Ortodokse Domkirke. Koptere er den kristne befolkning, som var i Egypten før den arabiske erobring i 600-tallet.


https://www.dr.dk/nyheder/udland/tager-skylden-doedelig-kirkebombe-i-kairo
Kirker angrebet af selvmordsbombere - mange døde og sårede

http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-05-13-kirker-angrebet-af-selvmordsbombere-mange-dode-og-sarede?cid=tv2.dk:Kirker%20angrebet%20af%20selvmordsbombere%20-%20mange%20d%C3%B8de%20og%20s%C3%A5rede:article

Det er korrekt, at formidlingen skævvrides ud i det absurde. Begivenheden i New Zealand fylder enormt i MSM, mens de mange islamiske myrderier, som finder sted hver uge året rundt enten nedtones eller forties. Så er det pludselig "så langt væk, ovre på den anden side af kloden." Det er New Zealand åbenbart ikke..?!

https://news.mb.com.ph/2019/03/16/suspected-jihadists-kill-13-in-northern-mozambique/

https://www.thisdaylive.com/index.php/2019/03/13/herdsmen-kill-85-people-in-kaduna-communities/

Det er ikke så slemt i Danmark som i den totalitære svenskerstat nordøst for os, men det er heller ikke acceptabelt.

Politiker: Slap udlændingepolitik og ofrenes religion er selv skyld i moske-massakre

Australsk politiker mener, (..og det er han bestemt ikke alene om) at slap udlændingepolitik og ofrenes egen religion bærer en del af skylden for moské-massakren i New Zealand. Når en religion gennem århundreder fører krig imod anderledes troende skal dens følgere ikke være overraskede, hvis der en gang imellem er nogen, som slår tilbage, mener han.

“Den virkelige årsag til massakren i New Zealand er vores udlændingepolitik, som giver muslimske fanatikere lov at komme til New Zealand,” mener Fraser Anning, der er løsgænger i det australske senat.

“Lad os gøre det helt klart: Mens muslimer var ofrene i dag, så er det normalt dem, der er gerningsmændene. Verden over dræber muslimer i deres religions navn i industriel skala,” påpeger han.

Forskning tyder på, at den åbenmundede senator har ret: En rapport udgivet af Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blairs tænketank Institut for global forandring viser, at der alene i 2017 blev begået 7.841 islamiske terrorangreb i 48 forskellige lande. Det svarer til 21 om dagen.

84.000 mennesker blev ifølge tænketanken dræbt i de mange religiøst motiverede angreb dét år.

“Sandheden er, at islam ikke er som nogen anden trosretning. Det er den religiøse pendant til fascisme. Og bare fordi følgerne af denne religion for en gangs skyld ikke var gerningsmænd, betyder det ikke, at de er uden skyld,” skriver han.

Præcis som de nazister der blev hjemme og ikke deltog i WW2 heller ikke var helt uden skyld.

En stor tysk undersøgelse viser desuden, at islam er den eneste religion i verden, hvor folk bliver mere aggressive, des mere troende de er.

https://24nyt.dk/politiker-slap-udlaendingepolitik-og-ofrenes-religion-er-selv-skyld-i-moske-massakre/
Sider: [1] 2 3 ... 257